Bordspellen

Ticket to Ride spellen: Alle versies en uitbreidingen

DeSpellenWereld

De treinwereld van "Ticket to Ride" heeft sinds zijn introductie vele harten veroverd, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Dit populaire bordspel combineert strategie, planning en een vleugje avontuur, waardoor spelers keer op keer terugkeren naar het spoor. Maar wist je dat er naast de basiseditie een schat aan edities en uitbreidingen beschikbaar is? Van exotische locaties tot nieuwe gameplay-mechanica, "Ticket to Ride" blijft evolueren en spelers uitdagen. In deze blogpost duiken we diep in de wereld van "Ticket to Ride" en belichten we elke editie en uitbreiding die tot nu toe is uitgebracht. Of je nu een beginnende machinist bent of een ervaren spoorwegmagnaat, je zult zeker nieuwe routes ontdekken die je nog niet hebt verkend. Stap aan boord en ontdek samen met ons de beste "Ticket to Ride" edities en uitbreidingen!
Ticket to Ride Europe is het ideale bordspel om het hele Europese continent te verkennen! Reis door tunnels in Zwitserland en ontdek de Zwarte Zee aan boord van een veerboot. Bouw prachtige treinstations in de hoofdsteden van oude wereldrijken en word de ultieme strategische speler. Deze Nederlandstalige standaard editie is geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar en duurt slechts 45 minuten. Volbreng de routes op je bestemmingskaarten door verbindingen tussen steden te claimen en verzamel de meeste punten met je treinnetwerk om de winnaar te worden.
Ticket to Ride Europe

Ticket to Ride Nederland Uitbreiding

Deze uitbreiding voor Ticket to Ride, genaamd Nederland, voegt een fantastisch treinavontuur door Nederland toe aan het basisspel. Reis van Amsterdam naar Maastricht of breng een bezoek aan de Waddeneilanden. Ook de buurlanden zijn verbonden met het treinnetwerk, waardoor je bijvoorbeeld een uitstapje naar Antwerpen kunt maken. Verzamel punten door de routes op jouw bestemmingskaarten te voltooien en claim verbindingen tussen steden met de juiste kaartencombinaties. Let op: tol moet worden betaald voor de vele waterwegen en bruggen in het waterrijke Nederland. Deze uitbreiding vereist het basisspel Ticket to Ride Europa of Ticket to Ride USA.
Ticket to Ride Nederland Uitbreiding

Ticket to Ride Rails & Sails

Ticket to Ride: Rails & Sails is een speciale versie van het bekende bordspel waarbij je niet alleen per trein, maar ook per boot reist om de hele wereld te ontdekken. Verzamel de juiste trein- en schipkaarten en leg verbindingen over land en zee aan om punten te scoren. Voltooi volledige routes voor extra punten, maar wees voorzichtig, want onafgemaakte routes leveren strafpunten op! Plan van tevoren goed om treinen voor schepen te ruilen of vice versa als je originele plan mislukt door tegenstanders. Daarnaast moeten ook havens worden aangelegd om strafpunten te voorkomen. Bevat diverse speelstukken en spelregels.
Ticket to Ride Rails & Sails

Ticket to Ride Europe 15th Anniversary

Mega Europa variant - Voeg de bestemmingskaarten van Europa 1912 en het basisspel samen voor een uitdagende speelervaring. Deze speciale jubileumeditie van Ticket to Ride Europe is een must-have voor fans van het spel en een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Haal het nu in huis en vier 15 jaar Ticket to Ride met de hele familie en vrienden!
Ticket to Ride Europe 15th Anniversary

Ticket to Ride Mijn Eerste Reis

Ticket to Ride Mijn Eerste Reis is een speciale versie van het bekende strategische spel, gericht op jonge avonturiers. Kinderen vanaf 6 jaar oud kunnen kennismaken met de wereld van Ticket to Ride. Het doel van het spel blijft hetzelfde: verzamel treinkaarten, claim routes en verbind beroemde steden in Europa. Ga jij van Moskou naar Londen? Of verdien je de Oost-West bonuskaart door de treinroute van Madrid naar Ankara te claimen? Met een speelduur van slechts 20 minuten en vereenvoudigde regels is dit een perfect spel voor jonge spelers. Geschikt voor 2 tot 4 spelers.
Ticket to Ride Mijn Eerste Reis

Ticket to Ride Amsterdam

Verken het bruisende Amsterdam tijdens de 17e eeuw met Ticket to Ride Amsterdam! Strijd tegen andere spelers om lucratieve handelsroutes te veroveren, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen. Verzamel punten door routes te claimen en contractkaarten te behalen. Ontdek de mogelijkheid om bonuspunten te verdienen met handelsbonuskaarten door routes te claimen met het kar-symbool. Deze kortdurende variant uit de Ticket to Ride spellenreeks neemt je mee naar het legendarische Amsterdam en biedt een spannende spelervaring vol historische avonturen.
Ticket to Ride Amsterdam

Ticket to Ride Nordic Countries

Ticket To Ride: Nordic Countries is een spannend bordspel waarin spelers op een avontuurlijke reis gaan door Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Verzamel treinwagonkaarten om routes te claimen en reis door tunnels en op veerboten om de Noorse steden zoals Kopenhagen, Oslo, Helsinki en Stockholm met elkaar te verbinden. Dit elegante spel kan in slechts 5 minuten worden geleerd en biedt urenlang plezier voor zowel gezinnen als ervaren spelers. Let op: het spel is Engelstalig.
Ticket to Ride Nordic Countries

Ticket to Ride Europa 1912 Uitbreiding

Ticket to Ride - Europa 1912 bevat 3 nieuwe varianten voor de Ticket to Ride Europe map: Europe Expanded, 19 nieuwe routes naar de Grote Steden van Europa, en Mega Europe, waarbij alle 19 nieuwe routes en 46 originele Bestemmingskaarten worden gebruikt. Daarnaast introduceert Europa 1912 Warehouses en Depots, twee nieuwe spelelementen die extra strategische opties bieden voor alle versies van Ticket To Ride. De set bevat 5 pakhuizen, 25 treindepots en 101 Bestemmingskaarten, inclusief 55 nieuwe kaarten. De nieuwe Bestemmingskaarten kunnen uitsluitend gebruikt worden met Ticket To Ride Europe. Inclusief meertalige spelregels, waaronder Nederlands.
Ticket to Ride Europa 1912 Uitbreiding

Ticket to Ride USA

Ticket to Ride USA is een spannend treinavontuur in Amerika. Verzamel kaarten om treinroutes tussen steden te claimen en punten te verdienen. Volbreng bestemmingskaarten door verafgelegen steden met elkaar te verbinden. Wie bouwt de langste aaneengesloten route en verdient extra punten? Het spel bevat een spelbord, bestemmingskaarten, wagonkaarten, een 'Langste rit'-kaart, overzichtskaarten, een score-pion en wagons in verschillende kleuren. Geschikt voor 2-5 spelers vanaf 8 jaar oud. Klim aan boord voor een avontuurlijke en plezierige treinreis dwars door Noord-Amerika!
Ticket to Ride USA

Ticket to Ride Japan & Italië Uitbreiding

Ervaar de spanning van Ticket to Ride met de nieuwe Map Collection! Verken Japan met zijn uitgestrekte metronetwerk en hogesnelheidslijn, of bewonder de adembenemende schoonheid van Toscane en de Alpen in Italië. Verdien punten door regio's te verbinden en word de beste speler. Deze uitbreidingsset vereist de basisspellen Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe om te kunnen gebruiken. Met maximaal 85 woorden hebben we alle essentiële informatie samengevat.
Ticket to Ride Japan & Italië Uitbreiding

Ticket to Ride Asia Uitbreiding

Ticket to Ride Asia is een leuke uitbreiding voor het populaire bordspel. Speel in teams en ervaar een adembenemend avontuur in Azië, waarbij je met 6 spelers kunt meedoen. Reis 25.000 kilometer van Kabul naar Beijing, door Mongolië, de Gobi woestijn en de Gele Rivier. Of verken de Zijderoute in je eentje. Reis door Indochina en het Legendarisch Azië, en waag je aan de uitdagende bergpassen van de Himalaya. Deze set bevat kaarten van Azië en Legendarische Team Asia, bestemming tickets, regels voor elke kaart, 6 card houders en 9 plastic treinen in elke kleur. Let op: de basisversie van Ticket to Ride is vereist.
Ticket to Ride Asia Uitbreiding

Ticket to Ride Afrika Uitbreiding

Ticket to Ride Africa is een uitbreiding voor het bordspel Ticket to Ride USA en Ticket to Ride Europa. Deze uitbreiding voegt nieuwe treinroutes toe die dwars door Afrika gaan, inclusief reizen door het oerwoud, de woestijn en over de bergen. Terreinkaarten kunnen de waarde van routes verdubbelen, wat zorgt voor extra strategische mogelijkheden. Daarnaast bevat Ticket To Ride - Heart of Africa 48 nieuwe bestemmingskaarten om te ontdekken. Let op: deze uitbreiding vereist dat je een van de basisspellen bezit, inclusief de treintjes en treinkaarten.
Ticket to Ride Afrika Uitbreiding

Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Met deze versie van Ticket to Ride ontvang je twee spelborden: India en Zwitserland. Ticket to Ride India voegt een leuk element toe door het maken van mandala's, waarbij je bonuspunten krijgt als je steden op je bestemmingskaart verbindt met ononderbroken treinroutes. Geschikt voor 2-4 spelers. Ticket to Ride Zwitserland is speciaal ontwikkeld voor 2-3 spelers en speelt zich af in het bergachtige landschap van het land. Kenmerkend zijn de bestemmingskaarten waarmee je steden moet verbinden met buurlanden, en het feit dat je ongewenste kaarten uit het spel kunt halen om zonder bestemmingskaarten te spelen. Vereist Ticket to Ride USA of Ticket to Ride Europa als basisspel.
Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Ticket to Ride London

Ga terug in de tijd naar het bruisende Londen van de jaren 70 met Ticket to Ride London! Verken historische bezienswaardigheden zoals de Tower of London en Hyde Park terwijl je strijdt om de belangrijkste buslijnen in de stad te claimen. Met de iconische rode dubbeldekker bussen breng je de bestemmingskaarten van Buckingham Palace, Big Ben en Baker Street tot leven. Voltooi districten door alle locaties met elkaar te verbinden en verdien extra punten. Ticket to Ride London is snel en gemakkelijk te spelen, ideaal voor een snelle spelletje tussendoor.
Ticket to Ride London

Ticket to Ride Berlijn

Ontdek de bruisende stad Berlijn met Ticket to Ride Berlijn! Verken iconische locaties zoals Unter den Linden, de Brandenburger Tor en het Pergamonmuseum. In dit snelle spel race je tegen andere spelers om bestemmingskaarten te behalen en het tramnetwerk te gebruiken om de stad te verkennen. Voor het eerst kun je ook metrolijnen claimen en ondergrondse routes nemen. Met een spelbord, trams, metro's, transportkaarten, bestemmingskaarten en scorepionnen biedt dit spel eindeloos speelplezier. Word jij de beste avonturier in Berlijn? Spelhandleiding inbegrepen.
Ticket to Ride Berlijn

Ticket to Ride France & Old West Uitbreiding

Ticket to Ride Frankrijk is een spel met een dubbelzijdig speelbord. Aan de ene kant bevindt zich de kaart van Frankrijk, waar de industriële revolutie en de kenmerkende straatcafés en boulevards centraal staan. Aan de andere kant is Het Wilde Westen te ontdekken. Uniek aan deze versie is dat je eerst het spoor moet aanleggen voordat je routes kunt claimen. Je bepaalt zelf de kleur en de plaats op het speelbord, maar wees voorzichtig, want je tegenstanders kunnen je route inpikken. Daarnaast zijn er kruispunten waar je moet oppassen dat je tegenstanders je niet dwarszitten.
Ticket to Ride France & Old West Uitbreiding

Ticket To Ride San Francisco

Maak kennis met Ticket To Ride San Francisco, het populairste bordspel in Nederland! Race tegen andere spelers om de meest iconische locaties van San Francisco te bezoeken en verzamel onderweg Tourist tokens. Ervaar de exclusieve nieuwe kabeltram en geniet van de strategische en spannende gameplay. Met het reisformaat is dit spel ideaal om overal mee naartoe te nemen. Leer het spel binnen 3 minuten en speel met 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud. Wie heeft aan het einde de meeste punten verzameld en wordt de winnaar? Geniet van plezier voor het hele gezin en onverwachte plotwendingen!
Ticket To Ride San Francisco

Ticket to Ride New York New York Bordspel

Ticket to Ride New York is een compacte variant van het populaire spel Ticket to Ride. Reis terug in de tijd naar het bruisende Manhattan van de jaren 60 en verken iconische locaties zoals het Empire State Building en Central Park. Race tegen andere spelers door de drukke straten van New York en voltooi je bestemmingskaarten om bonuspunten te verdienen. Deze editie heeft speciale taxikaarten en plastic taxi miniaturen in plaats van treinkaarten en treintjes. Het is makkelijk mee te nemen en heeft een kortere speelduur. Maak je eigen unieke trip in de Big Apple!
Ticket to Ride New York New York Bordspel

Ticket to Ride UK & Pennsylvania Uitbreiding

Breid je Ticket to Ride-ervaring uit met deze set! Alleen speelbaar met Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe, omdat je de treintjes en treinkaarten nodig hebt. De uitbreiding bevat plattegronden van het Verenigd Koninkrijk (2-4 spelers) en Pennsylvania (2-5 spelers), tickets en spelregels, nieuwe trein- en technologiekaarten voor het Verenigd Koninkrijk, en nieuwe aandeelkaarten voor Pennsylvania. Upgrade je spel en ontdek nieuwe routes en strategieën in deze spannende uitbreidingen!
Ticket to Ride UK & Pennsylvania Uitbreiding

Ticket To Ride Europe

Met Ticket to Ride Europe reis je per trein door heel Europa. Verken Zwitserland en de Zwarte Zee en bouw treinstations in de grote wereldsteden. Het doel is om de routes op je bestemmingskaarten te voltooien door de juiste kaartencombinaties te verzamelen en verbindingen tussen steden te claimen. Wie aan het einde de meeste punten heeft verzameld met zijn treinnetwerk, wint het spel. Dit populaire bordspel is eenvoudig te leren en zorgt voor spanning en plezier voor het hele gezin. De doos bevat een kaart van Europa, gekleurde treintjes, treinstations, treinkaarten, bestemmingskaarten, score-pionnen en een spelhandleiding. Geschikt voor 2 tot 5 spelers.
Ticket To Ride Europe

Ticket To Ride Spookstad

Ticket To Ride - Spookstad is een eenvoudige variant van het populaire Ticket to Ride spel, perfect voor jongere spelers. Verzamel gruweltocht-bonuskaarten, claim routes op de kaart en bezoek verschillende locaties in dit angstaanjagende stadje. Een ideale introductie voor degenen die gek zijn op het spel en graag een beetje griezelen. "Klop, klop... Trick or treat!"
Ticket To Ride Spookstad

Ticket to Ride Germany Bordspel

Ga op een avontuurlijke reis door Duitsland met Ticket to Ride Duitsland! Dit nieuwe stand-alone spel van de populaire Ticket to Ride serie neemt je mee op een spannende treinreis over de actuele kaart van Duitsland. Bouw treinroutes en volbreng je bestemmingskaarten door verbindingen tussen steden te claimen met de juiste kaartencombinaties. Maar wees op je hoede, want je tegenstanders strijden ook om de macht over het Duitse rijk. Ticket to Ride Duitsland introduceert bovendien passagiers als nieuw spelelement, die je kunt oppikken met jouw treintjes.
Ticket to Ride Germany Bordspel

Ticket to Ride USA 1910 Uitbreiding

Ga op avontuur door Noord-Amerika met de spannende uitbreiding voor het Ticket To Ride bordspel: Ticket To Ride - USA 1910. Deze set bestaat uit 181 kaarten, waaronder 35 extra bestemmingskaarten, een GlobeTrotter-bonuskaart en een complete vervanging voor alle kaarten van het originele spel. Met het bijgeleverde reglement heb je drie extra manieren om het spel te spelen, zoals de 1910 regels waarbij alleen de nieuwe bestemmingskaarten worden gebruikt, het Mega Spel waarbij alle kaarten worden benut, en Big Cities waarin alleen kaarten naar grote steden worden gebruikt. Klaar voor een nieuw avontuur?
Ticket to Ride USA 1910 Uitbreiding

Ticket To Ride Polen Uitbreiding

Je kunt alleen spelen als je het basisspel Ticket to Ride Europa of Ticket to Ride USA hebt. Verken Polen, van de Baltische Zee tot het Tatra-gebergte, en geniet van de frisse zeebries of de bergpaden. In Ticket to Ride: Poland speel je als een spoorwegmagnaat uit de jaren 50 en draag je bij aan de ontwikkeling van het spoorwegnet, niet alleen in Polen, maar ook in buurlanden. Volbreng de routes op jouw bestemmingskaarten door verbindingen tussen steden te claimen met de juiste kaartencombinaties. Verzamel de meeste punten met je treinnetwerk en word de winnaar!
Ticket To Ride Polen Uitbreiding

Ticket to Ride Europe 15th Anniversary

De jubileumeditie van Ticket to Ride Europe is een speciale uitgave ter ere van het 15-jarig bestaan van het populaire bordspel. Het spel bevat een extra groot spelbord met nieuwe illustraties, prachtig gedetailleerde treintjes en treinstations in mooie blikjes, en alle bestemmingskaarten die ooit zijn uitgebracht. Naast het basisspel bevat deze editie ook nog 3 extra spelvarianten. Met een speelduur van 30-60 minuten en geschikt voor 2-5 spelers, is dit spel perfect voor families en vrienden. De jubileumeditie is een unieke toevoeging aan de Ticket to Ride-serie. Leeftijd: 8+.
Ticket to Ride Europe 15th Anniversary

Ticket to Ride Amsterdam

Reis terug naar het bruisende Amsterdam tijdens de 17e eeuw met Ticket to Ride Amsterdam! Strijd tegen andere spelers om lucratieve handelsroutes te claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen. Scoor punten door routes te claimen en contractkaarten te behalen. Ontdek de nieuwe mogelijkheid om bonuspunten te verdienen met handelsbonuskaarten door routes met het kar-symbool te claimen. Een snelle en spannende variant in de wereld van Ticket to Ride, waarbij je jezelf in het historische Amsterdam waant!
Ticket to Ride Amsterdam

Ticket to Ride USA Engelstalige versie

Ticket to Ride USA is een spannend treinavontuur waarin spelers treinroutes in Noord-Amerika moeten claimen. Verzamel kaarten met verschillende soorten treinwagons om je routes te voltooien en punten te verdienen. Volbreng bestemmingskaarten door verafgelegen steden met elkaar te verbinden en krijg extra punten voor de langste aaneengesloten route. Het spel bevat een spelbord, bestemmingskaarten, wagonkaarten, een 'langste rit'-kaart en meer. Ticket to Ride USA is geschikt voor 2-5 spelers en belooft een plezierige en avontuurlijke treinreis door Amerika. Beschikbaar in Engelse en Nederlandse editie.
Ticket to Ride USA Engelstalige versie

Ticket To Ride: New York

Ticket to Ride: New York is a condensed version of the popular game series, allowing you to complete a game in just 15 minutes. Each player starts with 15 taxis, 2 transportation cards, and 1 or 2 destination tickets. Players can draw cards, claim routes, or draw destination tickets. The game ends when a player has only 2 taxis left, with each player taking one final turn. This fast-paced game is set in Manhattan and Brooklyn, providing a quick and exciting gameplay experience for all.
Ticket To Ride: New York

Ticket to Ride - Europe 15th Anniversary NL

Ticket to Ride - Europe is een speelbordspel voor 2-5 spelers dat je meeneemt op een spannende treinreis door heel Europa. Dit is de speciale 15-jarig jubileumeditie, speciaal uitgebracht voor Nederland. Verzamel verschillende gekleurde treinkaarten en een strategische set van treinroutes om steden op je routes te verbinden. De prachtige componenten en gedetailleerde kaart van Europa zorgen voor een meeslepende speelervaring. Met nieuwe spelregels en exclusieve treinkaarten biedt deze speciale editie een unieke uitdaging voor fans van het originele spel en nieuwkomers in de wereld van Ticket to Ride.
Ticket to Ride - Europe 15th Anniversary NL