Bordspellen, Kaartspellen

De leukste spellen voor peuters

DeSpellenWereld

Peuters zitten boordevol energie en nieuwsgierigheid, waardoor het vinden van het juiste spelletje essentieel is voor zowel leerzame als speelse momenten. De wereld van kinderspelletjes is enorm, maar welke zijn nu echt geschikt en boeiend voor de allerkleinsten? Van educatieve bordspellen tot actieve spelletjes, er zijn tal van opties om de ontwikkeling van je peuter te stimuleren terwijl je samen plezier maakt tijdens het spelen van een leuk peuterspel. In deze blogpost duiken we in de wereld van peuter spelletjes en delen we onze topkeuzes die niet alleen entertainend zijn, maar ook bijdragen aan hun ontwikkeling. Ben je op zoek naar de perfecte spelletjes voor jouw kleine avonturier? Lees dan verder en ontdek de beste tips en spelideeën speciaal voor peuters!

Inhoudsopgave

Jumbo Mr. Bucket

Mr. Bucket is een geweldig gezelschapsspel voor 2 tot 4 spelers vol hilariteit! De gemotoriseerde Mr. Bucket zwaait met zijn armen en blaast ballen uit zijn mond met bolle wangen. Gebruik het schepje om de ballen op te scheppen en terug te doen in de rijdende emmer. Wees snel, want Mr. Bucket blaast de ballen net zo snel weer weg! Til Mr. Bucket op aan het handvat om te winnen. Het spel bevat een emmer, armen, handvat, schepjes, ballen en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 3 jaar op een harde gladde vloer. Batterijen niet inbegrepen.
Jumbo Mr. Bucket

Janod Magnetibook Dieren

Met het Janod Magneetboek Dieren kunnen kinderen van 3-8 jaar de leukste dieren maken! Het boek bevat 10 voorbeeldkaarten en 30 magneten, waarmee ze aan de binnenkant van het boek dieren kunnen creëren. Ze kunnen kiezen uit de voorbeeldkaarten of hun eigen creaties maken. Het Janod magnetibook is ideaal om thuis, onderweg of waar dan ook mee te spelen. De magneten zijn gemakkelijk mee te nemen. Het boek is gemaakt van karton en heeft de afmetingen 19 x 4 x 26 cm.
Janod Magnetibook Dieren

Jumbo Kleurentorentjes

Met Kleurentorentjes leren jonge kinderen spelenderwijs kleuren herkennen, samen spelen en concentreren. Wie bouwt als eerste zijn torentje met de juiste volgorde van zes gekleurde houten kralen? Met 4 kleurentorentjes, 24 kralen en een kleurendobbelsteen kunnen 2 tot 4 spelers vanaf 3 jaar meedoen.
Jumbo Kleurentorentjes

Ik Leer Vormen en Kleuren

Met Ik Leer Vormen en Kleuren ontdekken kinderen spelenderwijs alles over vormen en kleuren. De zes spelletjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en worden steeds iets uitdagender. Door het spelen van de spelletjes leren kinderen kleuren benoemen, vormen en silhouetten herkennen en hun woordenschat vergroten. Daarnaast leren ze verbanden leggen door afbeeldingen met dezelfde vorm of kleur te vinden. De set bevat 4 Lotto kaarten en 48 fiches om de grote lottokaart compleet te maken.
Ik Leer Vormen en Kleuren

Ik Leer Letters

Met Jumbo Ik Leer Letters leert je kind op een speelse manier letters herkennen, bij afbeeldingen zoeken en het alfabet vormen. Leg de letters van A tot Z op volgorde en puzzel de juiste afbeelding eraan vast als je een woord met de letter A ziet. Inhoud: 26 letterpuzzels, 6 spelletjes en 1 puzzel. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Ik Leer Letters

Twister Junior

Bereid je voor op veel plezier met het Twister Junior-spel! Dit spannende spel groeit mee met je kleintjes en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Met twee spelniveaus biedt het spel dubbel zoveel avontuur. Op niveau 1, de Dierensafari kant van de mat, kunnen kinderen de safariroute volgen en de geluiden en het gedrag van dieren ontdekken. Op niveau 2, het Dierenpartyspel, draai je de mat om en moeten spelers hun voet of hand op een bepaalde kleur en dier zetten. De laatste speler die nog staat, wint het spel. Ideaal als een actief binnenspel voor het hele gezin.
Twister Junior

Nijntje Verstoppertje spelen

Vermaak je kleintje met dit Nijntje spel! Verstop Nijntje en luister hoe ze om de 10 seconden roept: "Ik ben hier!" Wie Nijntje als eerste vindt, wint! Inclusief blikken doos. Geschikt voor kinderen van 1-4 jaar. Perfect verjaardagscadeau! Speelgoed van het Jaar in 2012.
Nijntje Verstoppertje spelen

SmartGames Drie Kleine Biggetjes Deluxe Kleuterspel

Dit betoverende denkspelletje met 3 biggetjes en een wolf is perfect voor jonge kinderen. Help de biggetjes hun huis te bouwen en zorg ervoor dat ze veilig zijn wanneer de wolf in de buurt is. De puzzelstukken zijn groot en stevig, ideaal voor kleine handjes. Ontdek hoe de biggetjes in hun huis passen en door het raam kunnen kijken. Het spel bevat ook een plaatjesboek met het verhaal van de drie biggetjes en 48 opdrachten. Winnaar van Speelgoed van het Jaar 2015 en zeer geschikt voor kinderen in deze leeftijdsgroep.
SmartGames Drie Kleine Biggetjes Deluxe Kleuterspel

Busy Board - - -

Het Mauzek Montessori Busy Board is een perfecte manier om je kind te begeleiden in hun ontdekkingsreis. Dit activiteitenbord biedt diverse uitdagende en stimulerende activiteiten die de motoriek en sensorische vaardigheden van kinderen verbeteren. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat motorische ontwikkeling essentieel is voor de algehele groei en ontwikkeling van kinderen. Geef je kind de kans om vol verwondering en enthousiasme de magie van leren en groeien te omarmen. Haal nu het Mauzek Montessori Busy Board in huis en laat je kind bloeien en de wereld ontdekken!
Busy Board - - -

Qualitá® Montessori Speelgoed Dino

Dit Montessori speelgoed is een favoriet! De Busy Board is perfect voor baby's en kleuters om basisvaardigheden en taal te ontwikkelen. Het is een alles-in-één speelgoed dat leren en spelen combineert. De handige schoudertas leermap helpt bij de ontwikkeling van fijne motoriek. Door goede hand-oog coördinatie kan je kind trots voorwerpen manipuleren, zoals veterstrikken, jas sluiten en kleren aantrekken. Met deze super leuke en handige leermap kan jouw kind overal spelenderwijs fijne motoriek ontwikkelen door schoenen te strikken, bloezen te knopen, riemen aan te spannen en andere dagelijkse handelingen.
Qualitá® Montessori Speelgoed Dino

Ik Leer Cijfers

Met 'Ik Leer Cijfers' leren kinderen spelenderwijs cijfers herkennen, tellen en verbanden leggen. Het bevat 6 spelletjes om te leren tellen van 1 tot 10, en kan zowel alleen als samen gespeeld worden. Daarnaast kunnen kinderen de dierenreeks leggen van klein naar groot en het juiste getal eraan vastpuzzelen. De spelletjes zijn zelfcorrigerend en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De inhoud bestaat uit 10 puzzels met de cijfers 1 tot en met 10 en spelregels.
Ik Leer Cijfers

Qualitá® Montessori Speelgoed

De Montessori Busy Board is het ideale educatieve speelgoed voor baby's en kleuters. Het stimuleert de ontwikkeling van basisvaardigheden, taal en meer. Deze handige schoudertas leermap is speciaal ontworpen om de fijne motoriek te ontwikkelen. Door te spelen, leert je kind belangrijke vaardigheden zoals veterstrikken, jassen dichtdoen en kleding aantrekken. De leermap is compact en draagbaar, zodat je kind overal kan leren en oefenen. Met bloezen knopen, riemen aan te spannen en andere dagelijkse handelingen wordt de fijne motoriek spelenderwijs ontwikkeld.
Qualitá® Montessori Speelgoed

Loco Bambino Fien & Teun met de dieren

Met het zelfcorrigerende Loco bambino oefenboekje ontdekken peuters en kleuters spelenderwijs de natuur en het dierenrijk. Dankzij prachtige illustraties van Fien & Teun en leuke puzzels leren ze logisch denken en omgaan met patronen. De kleurrijke avonturenboerderij prikkelt hun fantasie, terwijl ze ook belangrijke vaardigheden zoals geletterd- en gecijferdheid ontwikkelen. Met de basisdoos kunnen ze zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt. Het zelfcorrigerende Loco oefenboekje is al sinds 1968 een begrip in spelend leren, zowel op school als thuis.
Loco Bambino Fien & Teun met de dieren

Bumba actiespel

Dit Bumba geluidenspel is perfect om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met Bumba en zijn vriendjes. Met een simpele druk op de knop licht Bumba op en laat hij een geluid horen, wat bij een plaatje past. Het spel stimuleert motoriek, interactie, kleur- en geluidsherkenning en kijken. Voor 1-4 spelers, met een geschatte speelduur van 15 minuten. Inclusief led licht, 1 geluidjesmaker, 48 kaartjes (24 geluidjes) en 2 AA batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Spelregels zijn bijgevoegd.
Bumba actiespel

Basisdoos Loco Mini

De Loco Mini basisdoos is een geweldige aanvulling op de Loco Mini boekjes. Kinderen kunnen met deze doos de opdrachten in de boekjes maken. De basisdoos is compatibel met alle Loco Mini boekjes, waardoor kinderen er lang plezier van hebben. Bovendien maakt de handige afbeeldingen op de achterzijde het gemakkelijk om zelf de antwoorden te controleren. Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Let op: boekje niet inbegrepen.
Basisdoos Loco Mini

Speed Cube Set 2x2, 3x3 Rubix Kubus

Deze speed cube zorgt voor ongekende snelheid bij elke draai. Dankzij het speciale ontwerp kan je nu sneller draaien dan ooit tevoren. Elke draai verloopt soepel en snel met deze kubus. Het is zelfs mogelijk om een poging te wagen om het wereldrecord te verbreken met deze kubus. Kan jij het in minder dan 3,4 seconden? Deze speed cube is ook geschikt voor beginners, dankzij de soepelheid van het materiaal. Het is een onbreekbare, BPA-vrije, lichtgewicht en duurzame kubus die je concentratie verhoogt en je IQ verbetert.
Speed Cube Set 2x2, 3x3 Rubix Kubus

Zwijsen Loco Bambino Starterspakket

Dit peuters en kleuters Loco startpakket bevat alles wat ze nodig hebben! Inclusief een Loco bambino basisdoos, twee werkboekjes en een handige tips & tricks brochure. Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag met de leuke opdrachten en het plaatsen van steentjes in de doos. Door de basisdoos om te draaien en het patroon op de achterkant te controleren, kunnen ze zelf ontdekken of alle opdrachten goed zijn gemaakt. Met dit startpakket kunnen ze al veel opdrachten maken en er zijn ook losse oefenboekjes verkrijgbaar voor eindeloos speelplezier! Inclusief: Loco bambino basisdoos, 2 oefenboekjes en Loco informatiebrochure.
Zwijsen Loco Bambino Starterspakket

Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose

Verken de wereld van Gans en zijn vrienden met deze set van 4 leuke puzzels. Speciaal ontworpen voor kinderen om de dieren rondom de vijver op het platteland te leren kennen. Elke puzzel heeft een ander moeilijkheidsniveau, variërend van 4 tot 16 stukken, om puzzelvaardigheden en fijne motoriek te bevorderen. De puzzelstukken zijn gemaakt van stevig karton en hebben een perfect formaat voor kinderen van 3 jaar en ouder. Deze set is onderdeel van de Little Goose-collectie en heeft een mintgroene kleur. Geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.
Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose

Melissa & Doug Houten activiteitenbord met sloten

Ontdek plezier, leren en behendigheid met het houten slotenbord van Melissa & Doug! Elk nummer opent een deurtje en onthult een verrassende afbeelding die kinderen helpt kleuren, cijfers, dieren en meer te leren. Dit stevige houten speelbord traint de fijne motoriek door het manipuleren van verschillende sloten die haken, klikken, schuiven en draaien. Het is gemaakt van gladgeschuurd, duurzaam hout en biedt een levendige en educatieve speelervaring voor kinderen vanaf 3 jaar. Voeg het spel Kijken en spellen van Melissa & Doug toe voor een complete leerervaring zonder schermen.
Melissa & Doug Houten activiteitenbord met sloten

Dikkie Dik Activiteitenkaarten

Dikkie Dik Activiteitenkaarten in een vrolijk uitschuifdoosje met wel 50 spelletjes voor eindeloos speelplezier! De 25 Dikkie Dik-kaarten kunnen aan beide kanten worden gebruikt voor verschillende leuke spelletjes. Na gebruik kunnen de kaarten gemakkelijk schoongeveegd worden met de bijgevoegde stift en wissertje, zodat iemand anders er van kan genieten. Perfect om kinderen urenlang bezig te houden, ideaal voor onderweg in de auto of in een restaurant.
Dikkie Dik Activiteitenkaarten

SmartGames Trucky 3 48 opdrachten Kinderpuzzel

Help de vrolijke vrachtwagens tijdens hun spannende reis naar de volgende bestemming! Trucky 3 van Smart Games is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en groeit mee met hun vaardigheden. De vrachtwagens kunnen gebruikt worden als speelgoedauto's, om te vullen, leeg te maken en rond te rijden. Voor oudere kinderen is er een uitdagend puzzelspel met 48 opdrachten. De set bevat 3 houten vrachtwagens met doorzichtige laadbakken, 10 kleurige blokken en een boekje met opdrachten en oplossingen. Laad en los samen met Trucky 3 en ontwikkel spelenderwijs vaardigheden!
SmartGames Trucky 3 48 opdrachten Kinderpuzzel

Clementoni - Quizzy Frozen 2 Educatief Spel

Maak kennis met het Frozen 2 Quizzy spel! Dit leuke en leerzame spel bevat 200 geïllustreerde vragen en 24 thema's. Speel samen met Elsa, Anna en Olaf en ontdek de wereld op een speelse manier. Leer alles over vormen, kleuren, woorden, cijfers en meer. Bij het juiste antwoord geeft de wonderpen een geluidssignaal en licht. Dit educatieve spel stimuleert het observatie- en denkvermogen van kinderen. Inclusief wonderpen, spelkaarten met vragen en batterijen. Clementoni, de maker van het spel, is bekend van zijn leerzame speelgoed voor kinderen in verschillende leeftijdsfases.
Clementoni - Quizzy Frozen 2 Educatief Spel

Little Dutch Waterbaan

De Little Dutch Waterbaan is het perfecte speelgoed om de verbeelding van je kind te stimuleren. Deze kleurrijke waterbaan zorgt voor eindeloos speelplezier in bad of buiten. De set bestaat uit een watermolen, bootjes en verschillende accessoires. Je kind kan de bootjes door de kanalen laten varen en water laten stromen met behulp van de watermolen. Deze waterbaan is gemaakt van duurzaam materiaal en is zeer eenvoudig schoon te maken. Met de Little Dutch Waterbaan beleven kinderen urenlang waterpret.
Little Dutch Waterbaan

SmartGames Doornroosje Deluxe Sprookjesspel met 60 opdrachten Doolhof met draak, ridder, prinses en kasteel

Help de ridder of prinses om het kasteel van Doornroosje te bereiken in dit uitdagende spel van Smart Games. Elk deel van het spelbord creëert een nieuwe doolhof, waardoor het telkens weer een nieuwe uitdaging is. Maar wees gewaarschuwd, als je als draak speelt, moet je proberen alle wegen naar het kasteel te blokkeren. Met 60 opdrachten en een leuk prentenboekje met het originele sprookje, beleef je urenlang speelplezier. Ga jij de uitdaging aan en vind je de weg naar het kasteel?
SmartGames Doornroosje Deluxe Sprookjesspel met 60 opdrachten Doolhof met draak, ridder, prinses en kasteel

Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

De Mijn eerste spelletjesdoos van Haba is een verzameling van 10 verschillende spellen, zoals memory, bordspel, kaartspel, omloopspel en coöperatief spel. Dit spel stimuleert samenwerken, geheugen en kleuren herkennen. Het houten speelgoed is van hoge kwaliteit en wordt geproduceerd in Duitsland met hout uit duurzaam bosbeheer. Een geweldige manier voor kinderen om spelregels te begrijpen en kennis te maken met verschillende soorten spellen.
Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

Loco Bambino - Kikker ik leer puzzelen

Met de kleurrijke Loco puzzels van Kikker kunnen kinderen op een speelse manier hun logisch denken en woordenschat vergroten. Dit Loco boekje bevat prachtige illustraties van Max Velthuijs en is een feest om mee te puzzelen. Kinderen oefenen met kleuren en vormen, wat de ontluikende geletterd- en gecijferdheid stimuleert. Ze kunnen zelfstandig aan de slag of met een beetje hulp. Het zelfcorrigerende systeem van Loco zorgt ervoor dat kinderen zelf kunnen controleren of ze de puzzel goed hebben gemaakt. Dit oefenboekje is te gebruiken in combinatie met de Loco bambino basisdoos.
Loco Bambino - Kikker ik leer puzzelen

Het verhaal van Koning Schaak

Leer schaken vanaf 3 jaar en ook als volwassene met "Het Verhaal van Koning Schaak"! Dit nieuwe en unieke schaakspel maakt het klassieke spel toegankelijk voor iedereen. Elk schaakstuk heeft een grappig verhaal over hoe het beweegt, en dankzij spelletjes zoals deze is het perfect als cadeau voor Sinterklaas of kerst. Of je nu zelf wilt leren schaken zonder geduld te hebben, of je kinderen het spel wilt leren, dit spel is ideaal. Ontdek en leer spelenderwijs, samen of alleen, met het speciale bordspel en de aangepaste schaakstukken van "Het Verhaal van Koning Schaak".
Het verhaal van Koning Schaak

Eigenwijsjes

Ontdek jouw kracht en versterk jouw zelfvertrouwen met EigenWijsjes! Deze speelse kaartjes geven je een steuntje in de rug en zijn bedoeld om positiviteit en bewustzijn te bevorderen. Geschikt voor kinderen van 6 tot 106 jaar oud, zijn EigenWijsjes oorspronkelijk ontworpen voor thuisgebruik, maar worden ook enthousiast ontvangen door kindertherapeuten, basisschool leerkrachten en remedial teachers. Trek jouw EigenWijsje op het moment dat je onzeker bent of een moeilijk moment hebt, of gebruik een kaartje als dagelijks motto. Met 52 kaartjes kun je het hele jaar rond!
Eigenwijsjes

WPG Loco Loco bambino basisdoos

De Loco Basisdoos Loco Bambino is een uniek spelsysteem speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters. Met deze basisdoos kunnen kinderen zelf controleren of ze de opdrachtjes goed hebben gedaan. Let op: de verpakking bevat enkel de basisdoos, geen boekje. De Loco Bambino basisdoos is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar en kan worden gebruikt met alle Loco Bambino boekjes.
WPG Loco Loco bambino basisdoos

Woezel & Pip Verstoppertje spelen

Speel samen met je kind het leerzame spel verstoppertje spelen met Woezel en Pip. Kijk goed naar de plaatjes en luister naar de geluidjes om Woezel te vinden. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan aangepast worden aan de leeftijd van het kind.
Woezel & Pip Verstoppertje spelen

Bumba spel Mijn groot zoekspel

Word een echte detective met Bumba! Ga op zoek naar verstopte voorwerpen op kleurrijke zoekplaten. Dit Bumba zoekspel zorgt altijd voor plezier, zowel alleen als met vriendjes! Inhoud: 5 zoekplaten, 126 zoekkaartjes en spelregels. Zoek de afbeelding op het kaartje op de zoekplaat. De achterkanten van de zoekplaten vormen samen een grote zoekplaat. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Bumba spel Mijn groot zoekspel

Janod Magnetibook 4 Seizoenen Magneetboek

Ontdek de 4 seizoenen met het Magneetboek 4 seizoenen van Janod! Dit boek bevat 4 voorbeeldkaarten, 4 decorkaarten en 115 magneten waarmee je jouw gezin kunt aankleden volgens de seizoenen. Verzin je eigen creaties of leer welke kleding je draagt in elk seizoen. Het magneetboek is ideale entertainment voor thuis, onderweg of waar dan ook. Neem de leuke magneten gemakkelijk overal mee naartoe. Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Afmetingen: 19 x 4 x 26 cm. Materiaal: karton.
Janod Magnetibook 4 Seizoenen Magneetboek

Melissa & Doug Rijgkralen

Deze set van Melissa & Doug bevat dertig houten kralen in zes levendige kleuren en vijf opvallende vormen, samen met twee extra lange veters. Het eenvoudige rijgen van de kralen bevordert de hand-oogcoördinatie, fijne motoriek, cognitieve vaardigheden en visuele waarneming. Zowel volwassenen als kinderen kunnen met deze set verschillende speelactiviteiten ontdekken. Ouders kunnen hun kind helpen om kleuren te sorteren en te herkennen, en ook telvaardigheden te ontwikkelen door het aantal kralen te tellen. Deze kralenset is een fantastisch cadeau voor kinderen van 3 tot 5 jaar.
Melissa & Doug Rijgkralen

Spelletjes voor kleuters: Gevonden!: De slimste speurtocht in huis

Het leukste educatieve spelletje voor kleuters! Met dit spannende zoekspel leert jouw kind over klanken, letters, cijfers, vormen en meer. Met vragen als: Kun jij iets vinden met een patroon dat kleiner is dan je handpalm? Roep 'GEVONDEN' zodra je het voorwerp hebt! De eerste met 7 kaarten wint. Wereldwijde bestseller en nu in het Nederlands verkrijgbaar. Geselecteerd als leerzaam spel door onderwijsexperts. Bevat 50 speelkaarten en 2 leuke spelvarianten. Inclusief handleiding voor ouders. Haal dit educatieve spel vandaag nog in huis!
Spelletjes voor kleuters: Gevonden!: De slimste speurtocht in huis

Clementoni - Bumba Quizzy Met Wonderpen

Met de Bumba Quizzy gaan kinderen op een leerzaam avontuur met Bumba en Bumbalu. Dit interactieve spel bevat 200 geïllustreerde vragen en 24 verschillende thema's. Door samen te spelen met vrienden ontdekken kinderen spelenderwijs de wereld. De bijgeleverde interactieve pen laat een geluidssignaal horen en geeft licht wanneer het juiste antwoord op de vraag is gevonden. Dit educatieve spel stimuleert het observatie- en denkvermogen van kinderen. De Bumba Quizzy bestaat uit de interactieve pen, spelkaarten met 200 vragen en 3 batterijen. Clementoni, de maker van dit speelgoed, begrijpt dat spelen de taal van het kind is en biedt passend en leerzaam speelgoed voor verschillende leeftijdsfases.
Clementoni - Bumba Quizzy Met Wonderpen

Janod Magnetibook Alfabet

Maak op een creatieve manier kennis met taal met dit magneetboek vol leuke letter magneten en kaarten. Inclusief 104 letter magneten en 26 Engelse kaarten. Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Ideaal om woordjes te leren en creativiteit en concentratie te stimuleren. Perfect voor thuis en onderweg. Afmetingen: 4 x 19 x 26cm.
Janod Magnetibook Alfabet

New Classic Toys Memory Game

Het houten memory spel van New Classic Toys is ideaal voor familie en vrienden. Het ontwikkelt fijne motoriek, probleemoplossend vermogen en geheugen. Het stimuleert sociaal spel en helpt kleintjes met herkenning en spraakvaardigheden. De spelregels zijn eenvoudig: draai twee tegels om en probeer een paar te vinden. Degene met de meeste paren wint. Het spel bevat 32 houten tegels met voertuigen en wordt geleverd met een katoenen tas voor opbergen. Gemaakt van FSC® 100% gecertificeerd hout. Dit memory spel maakt deel uit van de Educatieve productlijn van New Classic Toys, waar spelen en leren perfect samengaan.
New Classic Toys Memory Game

Goula Happy Chickens

Speel verstoppertje met de Happy Chickens van Goula! In dit gezelschapsspel voor peuters proberen kinderen zoveel mogelijk kuikens uit het kippenhok te krijgen door een houten stokje eruit te halen. Als een kuiken valt, scoor je een punt! Het verrassingseffect maakt het spel extra spannend, omdat de kuikens willekeurig worden geplaatst. Met eenvoudige regels leren kinderen vanaf 3 jaar competitief te zijn.
Goula Happy Chickens

Mega pakket magnetisch speelgoed

Maak kennis met dit fantastische MEGA pakket magnetische bouwblokken, speciaal voor uw kinderen! Laat hun creativiteit en verbeeldingskracht de vrije loop met dit uitgebreide assortiment. Van kastelen tot dieren en raketten, er zijn eindeloze mogelijkheden om te ontdekken. Dit pakket wordt geleverd met een auto en 2 speelgoedfiguren, wat zorgt voor extra plezier. Daarnaast kunnen ze met behulp van de meegeleverde getallen spelenderwijs leren rekenen. Het pakket bevat onder andere 50 vierkanten, 12 gelijkzijdige driehoeken, 12 gelijkbenige driehoeken, 12 ramen, 8 kasteelranden, 4 boogramen, 4 hekken, 4 grote vierkanten, 20 cijfer klik-ins, een voorbeeldenboekje en een handige opbergzak.
Mega pakket magnetisch speelgoed

Bumba Verstoppertje spelen

Bumba Verstoppertje is een leerzaam spel geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Verstop Bumba in huis en hij maakt geluidjes om het kind te helpen hem te vinden. Voor oudere kinderen geven de kaarten aanwijzingen over waar Bumba zich verstopt heeft. Met Bumba Verstoppertje speel je altijd een leuk spelletje verstoppertje!
Bumba Verstoppertje spelen

Loco bambino pakket Fien & Teun op de boerderij

Het vrolijke Loco bambino pakket voor peuters en kleuters bevat prachtige illustraties van Fien & Teun op hun avonturenboerderij. Met dit pakket kunnen de allerkleinsten spelenderwijs puzzelen en logisch denken. Daarnaast leren ze van alles over de boerderij, voeding en dieren. De kleurrijke opdrachten stimuleren de geletterdheid en cijferkennis, prikkelen de fantasie en stimuleren de creativiteit. Kinderen kunnen zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt door de basisdoos om te draaien. Het Loco bambino pakket bevat de basisdoos, twee opdrachtenboekjes en een informatiebrochure.
Loco bambino pakket Fien & Teun op de boerderij

Little Dutch activiteitenboek

Stimuleer de zintuigen van je baby met dit leuke activiteitenboek in het thema Flowers & Butterflies. Ontdek verschillende diertjes en babyspeeltjes, voel verschillende materialen en verken verschillende activiteiten. Het boek bevat een spiegel, rammelaar en bijtring. Bevestig de activiteitenhanger eenvoudig aan de box of ledikant met de bijgeleverde katoenen touwtjes. Geschikt vanaf de geboorte, ideaal voor de eerste weken en nog leuker om mee te spelen vanaf buikligging. Afmetingen: 75 x 15 x 6 cm. Leeftijd: vanaf de geboorte. WAARSCHUWING: Te monteren door een volwassene.
Little Dutch activiteitenboek

Zwijsen De Gorgels Tafels Oefenen

Het Zwijsen De Gorgels tafels oefenen spel bevat spelborden met de tafels, een uitwisbare stift, een dobbelsteen, een controlevel en spelregels. Het is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Zwijsen De Gorgels Tafels Oefenen

EverGoods Montessori Speelgoed

Het vernieuwde Nederlandstalige busy board van EverGoods zorgt ervoor dat uw kind zich nooit meer hoeft te vervelen! Deze handige speelmap bevat 8 pagina's vol leuke en leerzame montessori activiteiten, die de motorische vaardigheden van uw kind sterk zullen ontwikkelen. Dankzij de schouderriem is de speelmap makkelijk mee te nemen en het is bovendien een zeer leerzaam speelgoed. Speciaal ontwikkeld voor de jonge generatie, met meer dan 20 verschillende activiteiten op 8 pagina's, helpt deze speelmap kinderen spelenderwijs belangrijke basisvaardigheden te leren. De speelmap is volledig gebaseerd op de Nederlandse en Belgische vocabulaire.
EverGoods Montessori Speelgoed

Rupsje Nooitgenoeg rijgkaarten

Leer rijgen met de kartonnen kaarten van Rupsje Nooitgenoeg. De afbeeldingen van het rupsje, de appel, de meloen, het ijsje en de vlinder zijn terug te vinden in het prachtige boek van Eric Carle. Deze set bevat 5 rijgkaarten en rijgveters in verschillende kleuren. Goed voor de ontwikkeling van fijne motoriek en oog-handcoördinatie. Verpakt in een opbergdoos. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Rupsje Nooitgenoeg rijgkaarten

Little Dutch Torenspel FSC

Het Little Dutch torenspel is een leuke activiteit voor het hele gezin. Het verbetert de hand-oog coördinatie en fijne motoriek van je kind. Bouw een toren door de houten blokken op elkaar te stapelen en haal om de beurt een blok uit de toren. Pas op, als de toren omvalt is het spel voorbij. Speel extra spannend met de kleurendobbelsteen. Aanbevolen voor kinderen van 3-10 jaar. Geschikt voor 1-10 spelers, speeltijd is 60 minuten. Gemaakt van hout. Inhoud: 54 houten blokjes en 1 dobbelsteen.
Little Dutch Torenspel FSC

Loco Bambino Woezel en Pip

Dit kleurrijke Loco oefenboekje met Woezel & Pip helpt kinderen bij het herkennen en oefenen van letters en klanken. Het stimuleert de ontluikende geletterdheid en vergroot de woordenschat. Kinderen kunnen zelfstandig of met een beetje hulp aan de slag. Door de basisdoos om te draaien en het patroon op de achterkant te controleren, ontdekken ze zelf of de puzzel goed is gemaakt. Dit oefenboekje kan gebruikt worden bij de Loco bambino basisdoos. Met Loco kunnen kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden leren, zowel op school als thuis. Al sinds 1968, een bekende naam!
Loco Bambino Woezel en Pip

Little Dutch knijpspeeltje Little Goose

Het schattige knijpspeeltje Little Goose van Little Dutch is ideaal voor kleine babyhandjes. Het stimuleert de zintuigen en zorgt voor veel speelplezier met zijn grappige geluiden. Little Dutch staat bekend om zijn tijdloze en kwalitatieve speelgoed, met prachtige kleuren en dessins. Alle producten voldoen aan strenge Europese richtlijnen en worden kinderarbeidvrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Dit knijpspeeltje heeft een afmeting van 6 x 14 x 16 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden.
Little Dutch knijpspeeltje Little Goose

Little Dutch Hamertje Tik Spel

Dit hamertje-tikspel van Little Dutch is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar. Het bevat een mix van houten vormen en geïllustreerde figuren van stevig karton. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de mooiste taferelen maken. De set bevat een kurken ondergrond, een houten hamer, diverse houten en kartonnen figuren, 4 voorbeelden en 70 spijkertjes. Let op: dit spel is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar. Houd er rekening mee dat het speelgoed scherpe punten bevat en verwondingen kan veroorzaken.
Little Dutch Hamertje Tik Spel

Loco Bambino Boekje Logisch denken

Dit boekje is perfect voor peuters en kleuters die beginnen met Loco. Ze kunnen kijken, zoeken en ontdekken terwijl ze spelenderwijs oefenen met kleuren en vormen. Hierdoor ontwikkelen ze logisch denken, worden geletterdheid en cijfervaardigheid gestimuleerd en wordt hun woordenschat vergroot. Het oefenboekje kan zelfstandig of met een beetje hulp worden gebruikt en is geschikt voor gebruik met de Loco bambino basisdoos. Met de zelfcorrigerende Loco kunnen kinderen belangrijke vaardigheden spelenderwijs oefenen, zowel op school als thuis. Loco is al sinds 1968 bekend en geliefd!
Loco Bambino Boekje Logisch denken

New Classic Toys Memory Game

Dit houten memory spel van New Classic Toys is ideaal voor familie en vrienden. Het is een uitstekende activiteit voor het ontwikkelen van fijne motoriek, probleemoplossend vermogen en het trainen van geheugen. Het spel moedigt sociaal contact aan en helpt bij het ontwikkelen van herkennings- en spraakvaardigheden. Leg de tegels met afbeelding naar beneden en draai om de beurt twee tegels om. Maak een match en je mag de twee tegels houden, zo niet, draai ze weer om. Probeer te onthouden waar de verschillende dieren liggen om paren te maken. Het spel bevat 16 paren (32 stuks) geïllustreerde houten tegels, een katoenen tas en is gemaakt van FSC® 100% -gecertificeerd hout. Past perfect bij New Classic Toys' "Educatieve" speelgoedcollectie.
New Classic Toys Memory Game

Ravensburger The Gruffalo mini memory

Al meer dan 50 jaar is memory® van Ravensburger het favoriete eerste spel voor kinderen om met anderen te spelen. Ze winnen vaak makkelijk van volwassenen en ontwikkelen spelenderwijs belangrijke vaardigheden zoals concentratie en uithoudingsvermogen. Met dikke kartonnen kaarten met afbeeldingen van The Gruffalo is deze memory® ook geschikt voor de allerkleinsten.
Ravensburger The Gruffalo mini memory

BS Toys The Thief Spel De Dief Buiten en Binnenspeelgoed Educatief Speelgoed

Het kinderspel The Thief van BS Toys is een spannend spel waarbij je moet proberen te raden wie de dief is. Je moet goed kijken naar alle waardevolle stukken voordat de dief er één steelt. Draai je om en test je geheugen. Weet jij wat er gestolen is? Wees de eerste die het zegt en win de ronde! Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kan gespeeld worden door 2-10 spelers. Met een speeltijd van 20 minuten biedt dit spel volop vermaak voor zowel binnen als buiten.
BS Toys The Thief Spel De Dief Buiten en Binnenspeelgoed Educatief Speelgoed

SmartGames Bunny Boo

Met Bunny Boo kunnen jonge kinderen op een speelse manier de wereld van ruimteverkenning ontdekken. Dit educatieve spel bevat 60 uitdagende opdrachten en leert kinderen begrippen zoals boven/onder, binnen/buiten en zichtbaar/verborgen. Het is een van de eerste spellen van Smart Games dat ook samen met een volwassene gespeeld kan worden. Door de positie van de konijnsoortige oren ten opzichte van de blokken te veranderen, kunnen opdrachten verrassend verschillend zijn. De set bevat kaarten met opdrachten, gekleurde blokken, een houten konijn en een oplossingsboekje. Dit bekroonde spel is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013.
SmartGames Bunny Boo

Loco Bambino Woezel en Pip

Met dit kleurrijke Loco oefenboekje kunnen kinderen samen met Woezel & Pip cijfers leren herkennen, benoemen en oefenen. Het stimuleert de ontluikende gecijferdheid en kan zowel zelfstandig als met een beetje hulp worden gebruikt. Het boekje bevat verschillende opdrachten en aan het einde kan je kind zelf controleren of de puzzel goed is gemaakt door de basisdoos om te draaien en het patroon op de achterkant te vergelijken. Dit boekje is geschikt voor gebruik met de Loco bambino basisdoos en helpt kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Een bekend en betrouwbaar merk sinds 1968.
Loco Bambino Woezel en Pip

Nijntje rijgkaarten boerderij speelgoed

Leer rijgen met deze set van kartonnen rijgfiguren van nijntje en dieren. Bevat 5 rijgkaarten en 3 verschillend gekleurde rijgveters. Rijgen is goed voor fijne motoriek en bevordert oog-handcoördinatie. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Verpakt in een handige opbergdoos.
Nijntje rijgkaarten boerderij speelgoed

Little Dutch activiteitenboekje Flowers & Butterflies

Met dit activiteitenboekje Flowers & Butterflies beleeft je kindje veel plezier aan het ontdekken van verschillende dieren, materialen en activiteiten. Het boekje heeft een knisperend geluid, rammelaar, mini knuffeldier, voelbare labels en een spiegel. Het stimuleert de zintuigen en hand-oogcoördinatie. Little Dutch maakt tijdloos speelgoed van hoge kwaliteit met stijlvolle kleuren, dessins en illustraties. Alle producten voldoen aan Europese richtlijnen en zijn kinderarbeidvrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Kenmerken: afmetingen 5 x 15,5 x 17 cm, gemaakt van zacht polyester, wasbaar op 30°C wolprogramma, geschikt vanaf de geboorte.
Little Dutch activiteitenboekje Flowers & Butterflies

Qalbi

QALBI busy board is het antwoord op de drukte van ouders en biedt leerzaam speelplezier voor kinderen. Dit montessori activiteitenbord stimuleert niet alleen de hersenen en motoriek, maar leert kinderen ook zelf hun veters te strikken. Oefenen van fijne motoriek helpt bij de voorbereiding op het leren schrijven. Met 100% speelplezier stimuleert dit educatieve speelgoed de ontwikkeling en basisvaardigheden van kinderen op een creatieve manier. Daarnaast stimuleert het zelf probleemoplossend vermogen. Ontdek de voordelen van QALBI busy board nu!
Qalbi

Education Clementoni - Interactieve Pen Basic Paw Patrol 3-6 jaar 16334

De Clementoni Basis Interactive Pen Paw Patrol is een educatief spel dat kinderen helpt om spelenderwijs belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Met meer dan 200 educatieve quizzen en een leuke elektronische pen leren kinderen op een interactieve manier begrippen zoals vormen, kleuren, ruimtelijke oriëntatie, cijfers en hoeveelheden. De pen geeft een geluids- en lichtsignaal bij elk goed antwoord, waardoor kinderen zelfstandig kunnen spelen en hun voortgang kunnen controleren. Dit spel stimuleert de ontwikkeling van de aandacht, observatie en logica. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Inclusief 3 batterijen (L736/LR41).
Education Clementoni - Interactieve Pen Basic Paw Patrol 3-6 jaar 16334

New Classic Toys Torenspel

Dit torenspel van New Classic Toys is ideaal voor gezellige momenten met familie en vrienden. Het doel is simpel: verwijder blokken van de toren en stapel ze er weer bovenop zonder dat de toren omvalt. Er zijn verschillende manieren om te spelen: met een dobbelsteen of met kaarten. Het spel kan alleen gespeeld worden of met het hele gezin. Het bevordert de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en stimuleert de herkenning van vormen, kleuren en afbeeldingen. Het spel bevat Nederlandse instructies, houten blokken, een dobbelsteen, speelkaarten en een handige katoenen tas voor opbergen. Het spel is gemaakt van FSC® gecertificeerd hout en behoort tot de "Educational" productlijn van New Classic Toys.
New Classic Toys Torenspel

Nijntje Kiekeboe

Het Nijntje Kiekeboe spel is ideaal voor de allerkleinsten en kan op 3 niveaus gespeeld worden, afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Zelfs kinderen vanaf 6 maanden oud kunnen al genieten van dit spel! Het spel werkt als volgt: bedek Nijntje en luister naar haar vrolijke "Hihi!" geluid elke 7 seconden. Als je het huisje van Nijntje weghaalt, roept ze "Kiekeboe!". Wil je het spel moeilijker maken? Voeg dan extra huisjes toe en meng ze door elkaar. Nijntje Kiekeboe stimuleert de zintuigen, sociale en motorische ontwikkeling. De doos bevat 3 kartonnen huisjes, pratende Nijntje en spelregels.
Nijntje Kiekeboe

Apeiron Speed Cube Set 4 In 1 Brein Breker SpeedCube Giftset

Daag jezelf eindeloos uit of maak je familie en vrienden blij met deze 4-delige kubus set. Geschikt voor jong en oud om je brein te prikkelen en ruimtelijk inzicht te vergroten. De set bevat de Pyraminx en Megaminx kubussen, samen met nog twee uitdagende magische puzzels. Een tijdloos cadeau voor elke leeftijd! Elke kubus is eenvoudig aan te passen naar jouw voorkeur door de verstelbare kern. Ideaal als cadeau voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Deze set zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier!
Apeiron Speed Cube Set 4 In 1 Brein Breker SpeedCube Giftset

Little Dutch Waterbaan

De Little Dutch Waterbaan is een perfect speelgoed voor peuters om hun creativiteit en coördinatie te stimuleren. Met kleurrijke glijbanen en draaiende wielen kunnen kinderen hun eigen waterwereld creëren. Ze kunnen de bootjes laten varen door het water en experimenteren met snelheid en richting. De waterbaan is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een stevige constructie, waardoor hij lang meegaat. Kinderen zullen urenlang speelplezier hebben terwijl ze hun verbeelding de vrije loop laten met deze leuke en interactieve waterbaan.
Little Dutch Waterbaan

Ik Leer Beloningskaart

De Ik Leer beloningskaart van Jumbo is een leuk en leerzaam hulpmiddel voor kinderen. Het stimuleert hen om terugkerende taken, zoals opruimen en tandenpoetsen, te doen. Kinderen verdienen sterren voor elke voltooide taak, wat hen motiveert om een beloning te verdienen. Aan het einde van de week kan het kind een beloning krijgen als het zijn taken goed heeft gedaan. De beloningskaart biedt structuur en houvast, waardoor kinderen meer plezier krijgen in het doen van taken. Inhoud: Magneetbord, 123 magneten, 1 uitwisbare stift en handleiding.
Ik Leer Beloningskaart

Loco Bambino - Fien & Teun in de moestuin

Met het zelfcorrigerende Loco bambino oefenboekje kunnen peuters en kleuters spelenderwijs leren op de avonturenboerderij van Fien & Teun. Ze ontdekken de natuur, de moestuin en leren over eten. Het boekje bevat kleurrijke puzzels waarmee kinderen patronen herkennen en logische verbanden leggen. De prachtige illustraties van Fien & Teun zorgen voor een vrolijke sfeer. Met de basisdoos kunnen kinderen zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt. Dit oefenboekje stimuleert geletterd- en gecijferdheid, leert woordenschat en vergroot logisch denken. Een speelse manier om belangrijke vaardigheden te oefenen, zowel op school als thuis.
Loco Bambino - Fien & Teun in de moestuin

WPG Loco Loco Bambino Nijntje

Ontdek spelenderwijs verschillende vormen met nijntje! In dit kleurrijke Loco oefenboekje kunnen peuters vormen herkennen en benoemen door middel van leuke opdrachtjes. Het kind kan zelfstandig of met een beetje hulp aan de slag. Wil je weten of de puzzel goed gemaakt is? Laat je kind zelf controleren door de basisdoos om te draaien en het patroon op de achterkant te bekijken. Dit oefenboekje kan worden gebruikt in combinatie met de Loco bambino basisdoos. Leerdoelen: herkennen en benoemen van vormen.
WPG Loco Loco Bambino Nijntje

Ravensburger nijntje Junior Colorino

en 1 handleiding. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en kan zowel individueel als samen gespeeld worden. Met Nijntje Colorino kunnen kinderen op een leuke manier kleuren herkennen, benoemen en combineren. Het speelbord en de stenen zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes, waardoor kinderen op een makkelijke manier hun fijne motoriek kunnen oefenen. Daarnaast worden de fantasie en creativiteit gestimuleerd doordat kinderen zelf kunnen bepalen welke kleur ze bij welke afbeelding plaatsen.
Ravensburger nijntje Junior Colorino

Fishing Hero

Johntoy's Fishing Hero is een spannend visspel waarbij je moet raden of de vissen willen bijten. Het draaiende plateau zorgt voor extra sensatie, terwijl de kleurrijke vissen af en toe hun mond openen om toe te happen. Gebruik de hengel om zoveel mogelijk vissen te vangen voordat de tijd om is. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en gemaakt van duurzaam kunststof. De verpakking meet 32 x 26 x 6 cm (L x B x H). Batterijen zijn niet inbegrepen. Inclusief 1 plateau, 21 vissen en 4 hengels.
Fishing Hero

Yeti in mijn Spaghetti

Yeti In Mijn Spaghetti! Een spannend gezelschapsspel waar behendigheid centraal staat. Geschikt voor het hele gezin! Plaats de Yeti op de spaghettislierten en verwijder om de beurt, één voor één, de slierten. Het perfecte cadeau! Eenvoudig genoeg voor kinderen, maar ook leuk voor de hele familie. Test je geduld en behendigheid met dit sensationele actiespel. Inclusief Yeti, spaghettislierten en kom. Het spel is simpel: leg de slierten over de kom en plaats de Yeti erop. Verwijder om beurten een sliert, maar zorg ervoor dat de Yeti niet in de kom valt. De vorige speler wint als dit wel gebeurt!
Yeti in mijn Spaghetti

EverToys Busy Rugzak

Ben je op zoek naar het EverToys Busy Rugzak speelgoed? Dit is het perfecte speelgoed voor jouw kleintje! De rugzak is een handig activiteitenbord vol met leerzame spelletjes die bijdragen aan de motorische ontwikkeling van jouw kleintje. Het bord helpt jouw kleintje bij het ontwikkelen van fijne motoriek en handelingen die belangrijk zijn voor later, zoals veters strikken en knopen leggen. Met dit speelgoed beleven kinderen urenlang speelplezier en ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden. Ontdek nu wat dit geweldige EverToys speelgoed nog meer te bieden heeft!
EverToys Busy Rugzak

Woezel & Pip Dagritmekaarten

De populaire dagritmekaarten van school zijn nu beschikbaar voor thuisgebruik. Het maken van een dagplanning geeft kinderen structuur en helpt hen het besef van tijd te vergroten. Daarnaast kunnen de kaarten ook gebruikt worden als praatkaarten. De Woezel & Pip dagritmekaarten bieden peuters en kleuters een houvast. Ouders kunnen op een speelse en visuele manier aan hun kind laten zien hoe de dag eruitziet met behulp van de kleurrijke kaarten. De vrolijke hondjes Woezel en Pip helpen hierbij. Samen met je kind kun je de dagelijkse planning gezellig maken, van ontbijten en tandenpoetsen, tot naar school gaan, spelen, voorlezen en slapen. Ook komen de dagen van de week aan bod. Op deze manier ontwikkelen kinderen spelenderwijs een besef van tijd. Bovendien opent het praten over de dagindeling de deur naar andere gespreksonderwerpen. De dagritmekaarten kunnen dus ook gebruikt worden als praatkaarten, waardoor je spelenderwijs ontdekt waar je kind mee bezig is. De set bevat 32 dagritmekaarten en een handleiding met tips. Leerdoelen: ontwikkeling van tijdsbesef, structuur bieden aan de dag, vergroten van de woordenschat, en bevorderen van de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Woezel & Pip Dagritmekaarten

Scala Het Spreekwoordenspel

Spelenderwijs 78 spreekwoorden leren en oefenen met dit leuk geïllustreerde kaartspel.
Scala Het Spreekwoordenspel

Little Dutch activiteitenboekje Sailors Bay

Met het activiteitenboekje Sailors Bay kan je kindje urenlang plezier hebben. Het boekje heeft verschillende dieren, materialen en activiteiten om te ontdekken. Het is voorzien van knispergeluiden, een rammelaar, een mini knuffeldier, labels om aan te voelen en een spiegel. Het boekje prikkelt de zintuigen en helpt bij de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. Het activiteitenboekje is gemaakt door Little Dutch, bekend om hun tijdloos en kwalitatief speelgoed. Het voldoet aan Europese richtlijnen en is kinderarbeidvrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Afmetingen: 5 x 15,5 x 17 cm. Materiaal: zacht polyester. Wasvoorschrift: 30°C wolprogramma. Geschikt vanaf de geboorte.
Little Dutch activiteitenboekje Sailors Bay

Melissa & Doug XXL Verfkwasten

Voor jonge schilders is deze set penselen met extra grote handgrepen een geweldige keuze. De penselen zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk vast te houden. De set bevat vier kwasten met natuurlijke borstels en handvatten die eenvoudig schoon te maken zijn. Daarnaast wordt de set geleverd met een handig opslagzakje.
Melissa & Doug XXL Verfkwasten

SmartGames Happy Cube Junior 6 Puzzels

De Happy Cube Junior (Little Genius) is speciaal ontworpen voor jonge puzzelfans en is de gemakkelijkste versie van de Happy Cube familie. Elk puzzelstukje heeft een ander symbool, wat deze leerrijke puzzels gemakkelijk herkenbaar maakt voor kinderen en een stimulans biedt voor hun ontwikkeling. Met zes unieke puzzels en meerdere mogelijke oplossingen, is dit educatieve speelgoed perfect voor kleine bollebozen die graag met hun handen bezig zijn.
SmartGames Happy Cube Junior 6 Puzzels

Clementoni - Peppa Pig Quizzy Educatief Spel Met Wonderpen

Met de interactieve pen van Peppa Pig beleven kinderen een interactief avontuur. Dit educatieve spel zit boordevol quizvragen waarmee kleintjes spelenderwijs vormen, kleuren, cijfers en hoeveelheden leren kennen. Met maar liefst 200 quizzen zorgen ze voor eindeloos speelplezier. Elke activiteit stimuleert de aandacht, observatie en logica van je kind. De pen geeft bovendien een vrolijk geluids- en lichtsignaal bij elk goed antwoord, waardoor leren én spelen spannend en boeiend blijven. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar en gemaakt van gerecyclede, veilige materialen. Inclusief 1 interactieve Peppa Pig pen en 200 quizzen. Clementoni, toonaangevend in educatief speelgoed, begrijpt de taal van het kind en zorgt dat spelen leren wordt.
Clementoni - Peppa Pig Quizzy Educatief Spel Met Wonderpen

Busy board

Het Brightso Montessori Speelgoed is een activiteitenbord dat de motoriek en sensorische vaardigheden van kinderen stimuleert. Met interactieve elementen zoals draaiknoppen, schakelaars en tandwielen ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek op een uitdagend niveau. Daarnaast bevat het bord letters en getallen om spelenderwijs cognitieve vaardigheden te verbeteren, zoals tellen en schrijven. Dit educatieve speelgoed is gemaakt van duurzame materialen, veilig voor kinderen en gemakkelijk schoon te maken. Het kan langdurig gebruikt worden om de kennis en vaardigheden van kinderen te vergroten.
Busy board

Clementoni 8 GAMES IN 1

Deze complete set met 8 spelactiviteiten bevordert de cognitieve ontwikkeling van kleuters. Leer de letters en woorden, ontdek vormen, kleuren, hoeveelheden, dieren en de Nederlandse taal. De doos bevat puzzels, memo en diverse spelletjes om logische verbanden te leggen. Perfect voor in de kleuterschool.
Clementoni 8 GAMES IN 1

Woezel & Pip verstoppertje spelen

Speel verstoppertje met Woezel & Pip! Ga op zoek naar Woezel en vraag je af: "Waar ben je?" Dit spel komt exclusief met 2 AAA alkaline batterijen van 1,5V.
Woezel & Pip verstoppertje spelen

Woezel & Pip abc schrijfkoffer

Deze schrijfkoffer is perfect voor jonge kinderen die graag willen leren schrijven met Woezel & Pip. Het is niet nodig om te kunnen lezen om met deze koffer aan de slag te gaan. De letterschrijfkaarten tonen grote en kleine letters, een plaatje en een woord. Zelfs kinderen die al kunnen lezen zullen deze kaarten interessant vinden. Door kleurrijke illustraties en het overtrekken van de letters ontdekken kinderen spelenderwijs het alfabet. De koffer bevat ook schrijfopdrachten voor de allerkleinsten en stimuleert de ontluikende geletterdheid. Met de uitwisbare stift kunnen de schrijfkaarten steeds opnieuw gebruikt worden. Bevat: schrijfkaarten en uitwisbare stift.
Woezel & Pip abc schrijfkoffer

Ik leer Fruit & Groenten

Dit educatieve speelgoed bevat 12 puzzels met elk 4 stukjes, met in totaal 24 afbeeldingen van groenten en fruit. Het helpt kinderen om vertrouwd te raken met de namen en de externe en interne aspecten van deze voedingsmiddelen. Met echte afbeeldingen kunnen kinderen leren om groenten en fruit te identificeren en de externe en interne uitstraling aan elkaar te koppelen. Daarnaast kunnen ze de afbeeldingen verbinden met hun juiste naam, waardoor hun woordenschat wordt ontwikkeld en uitgebreid. Dit speelgoed stimuleert nieuwsgierigheid en interesse bij kinderen.
Ik leer Fruit & Groenten

BS Toys Vogels in Actie

BS Toys Vogels in Actie is een hilarisch spel waarbij je verschillende vogels moet nadoen en de juiste geluiden moet maken. Gooi met de dobbelstenen en probeer de beweging en het geluid zo snel en correct mogelijk uit te voeren. Wees voorzichtig, want maak je een fout, dan lig je uit het spel! Het doel is om snel en accuraat de juiste bewegingen en geluiden te maken, op het juiste volume en snelheid. Het spel begint met het snel opzeggen van het hele alfabet. Om de beurt gooien spelers de dobbelstenen en voeren de bijbehorende acties uit. Wees origineel en zorg ervoor dat jouw geluid uniek is!
BS Toys Vogels in Actie

WPG Loco Loco Bambino Uk en Puk ik ga tellen

Peuters kunnen spelenderwijs oefenen met tellen en kennismaken met cijfers met dit Loco boekje. Het vriendje Puk doet ook mee! Het boekje is geschikt voor gebruik met de Loco bambino basisdoos. Leerdoelen zijn onder andere het stimuleren van gecijferdheid, tellen van 1 t/m 6, verkenning van hoeveelheden t/m 6 en het koppelen van getallen aan symbolen en hoeveelheden t/m 6. Met het zelfcorrigerende Loco systeem kan je kind belangrijke vaardigheden spelenderwijs oefenen, zowel op school als thuis. Al sinds 1968 een bekend leermiddel.
WPG Loco Loco Bambino Uk en Puk ik ga tellen

TIMIO Disk Set # 3: 5 Discs voor de TIMIO Player

INHOUD: Uitbreidingsset met 5 disks voor de TIMIO Player - 12 Sprookjes Vol.?! 1 / de Tijd / Fruit / Alfabet A-L / Alfabet M-Z. De magnetische schijven zijn prachtig geïllustreerd en gemakkelijk te verwisselen. Elke taal heeft een speelduur van ca. 70 minuten, waardoor je in totaal 9 uur speelplezier hebt met alle talen. De TIMIO muziek- en verhalenverteller kan worden ingesteld op 8 verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Verzamel alle 4 extra TIMIO disc sets voor nog meer variatie en plezier voor je kind.
TIMIO Disk Set # 3: 5 Discs voor de TIMIO Player

Goula Little Red Riding Hood Roodkapje

Bij dit coöperatieve bordspel van Goula moeten kinderen vanaf 2 jaar ervoor zorgen dat Roodkapje sneller bij het huis van haar grootmoeder is dan de wolf. Het spel is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten en vereist geen telvaardigheden, omdat de dobbelsteen kleuren en figuren heeft. Met eenvoudige regels en een korte speeltijd van 10 minuten is het gemakkelijk voor jongere kinderen om hun aandacht erbij te houden. Het spel kan samen of tegen elkaar gespeeld worden en bevat een puzzelbord, een 3D-huis, een dobbelsteen, Roodkapje, de wolf, grootmoeder, en 6 boomstukken.
Goula Little Red Riding Hood Roodkapje

Rebo Magnetische Letterdoos/blik

De Rebo Magnetische Letterdoos Blik 4+ is een educatief en interactief spel waarmee kinderen vanaf 4 jaar op een leuke en speelse manier letters en woorden kunnen leren. De magnetische letters kunnen gemakkelijk op het bord worden geplaatst, zodat kinderen woorden kunnen vormen en spellen. Het handige blik zorgt ervoor dat de letters netjes opgeborgen kunnen worden en overal mee naartoe genomen kunnen worden. Deze letterdoos stimuleert de creativiteit, concentratie en taalontwikkeling van kinderen. Kortom, de Rebo Magnetische Letterdoos Blik 4+ maakt leren een feestje!
Rebo Magnetische Letterdoos/blik