Bordspellen

Bordspellen voor 4 jarige

DeSpellenWereld

Zoek je het perfecte spel voor je kleine avonturier? Je bent aan het juiste adres! Deze bordspellen voor 4-jarigen zijn superleuk én een beetje leerzaam.

Geen lastige regels, gewoon uitpakken en spelen. Ideaal voor die korte aandachtsspanne!
Deze door ons samengestelde lijst van bordspellen zijn niet alleen leuk voor jong en oud, maar ook nog eens leerzaam voor 4 jarige kinderen.

Dus scroll door, kies je favoriet, en maak je klaar voor het leukste speeluurtje ooit!

Mijn Eerste Monopoly Junior uitgave -

Speciaal voor jonge Monopoly-liefhebbers is er het bordspel Mijn Eerste Monopoly! Dit spel bevat educatieve elementen die leuk zijn voor het hele gezin. Het dubbelzijdige spelbord heeft 2 spelniveaus, zodat je zelf kunt kiezen welk niveau geschikt is voor het gezin. Aan de ene kant ligt de focus op tellen en combineren, ideaal voor kinderen van 4-5 jaar. Draai het bord om voor een meer gevorderd spel gericht op lezen en eenvoudig rekenen, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Elk niveau heeft zijn eigen Monopolygeld, -kaarten en spelregels. Dit geïnspireerde klassieke Monopolyspel is perfect voor spelavonden met het gezin en een leuk cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar. Het spel groeit mee met kinderen, waarbij ze leren, verdienen en groeien!
Mijn Eerste Monopoly Junior uitgave -

Gabby's Poppenhuis Met 4 kattenoorhoofdbanden

Stap in de wereld van Gabby met het Gabby's Poppenhuis Bordspel inclusief 4 kattenoorhoofdbanden! Versier het poppenhuis voor een geweldig feest met je vrienden en verzamel bedeltjes voor je hoofdband. De speler die de meeste bedeltjes verzamelt, wint het speciale hartvormige bedeltje. Help Gabby en haar vrienden zich voor te bereiden op het slaapfeestje door door de kamers van het poppenhuis te bewegen en bedeltjes te verzamelen. Roep luid 'miauw' om het feest compleet te maken. Dit leuke bordspel is perfect voor peuters die fan zijn van Gabby’s Poppenhuis op Netflix, met een realistische uitstraling en 4 schattige kattenoorhoofdbanden en 40 unieke kartonnen bedeltjes.
Gabby's Poppenhuis Met 4 kattenoorhoofdbanden

Wie is het? Nieuwe editie

kunnen kinderen kiezen uit dubbelzijdige vellen met verschillende figuren, waaronder superhelden. Door vragen te stellen kunnen ze erachter komen wie de geheime figuur van de andere speler is. Het spel is eenvoudig op te zetten en mee te nemen dankzij de handige opvouwbare koffer. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Wie is het? Nieuwe editie

Rummikub Junior

Laat kinderen op een speelse manier kennismaken met cijfers en kleuren door middel van Rummikub Junior. Het spel bestaat uit 106 kleurrijke stenen en 4 plankjes. Het doel is om zo snel mogelijk alle stenen van je bordje kwijt te raken door slimme combinaties te leggen. Daarbij kunnen zowel de stenen van je eigen bordje als de stenen op tafel gebruikt worden. Elke juist aangelegde steen wordt beloond met een fichetr. De speler met de meeste fiches wint het spel. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Rummikub Junior

Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje

Knibbel Knabbel Knuisje is een spannend en uitdagend bordspel voor kinderen vanaf 4 jaar. Het doel van het spel is om als eerste vier verschillende snoepjes te verzamelen, net als in het sprookje van Hans en Grietje. Maar pas op voor de Boze Heks! Als ze je betrapt, moet je de snoepjes weer inleveren. Het spel heeft grote speelelementen en is makkelijk uit te leggen, perfect voor kleinere kinderen. De bewegende en sprekende heks zorgt voor extra spanning, aangezien je nooit weet wanneer ze tevoorschijn komt!
Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje

Jumbo Poepie Knor

Red je varkentje uit een modderbad vol scheetjes met het grappige bordspel Poepie Knor! Speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Draai om de beurt aan het grote varken in het midden van het spel en luister naar de geluiden die hij maakt. Knort hij, dan mag je een kaart pakken. Laat hij een scheet, dan moet je een kaart inleveren. Wie als eerste 4 kaarten heeft verzameld, wint het spel! Makkelijk uit te leggen en snel te spelen, ideaal voor kleinere kinderen. Geschikt voor 2-4 spelers. Batterijen niet inbegrepen.
Jumbo Poepie Knor

Het Kleurenmonster Bordspel

Help het Kleurenmonster zijn emoties te sorteren en beheersen met het coöperatieve bordspel Het Kleurenmonster. Gebaseerd op het kinderboek 'De kleur van emoties', helpt dit spel jonge kinderen om hun gevoelens te herkennen. Het Kleurenmonster wordt verward wakker en weet niet wat hij voelt. Kan jij hem helpen om blij, verdrietig, kalm, boos of bang te zijn? Het spel bevat een spelbord, het Kleurenmonster, een meisje, een dobbelsteen, potten, schappen, emotietokens en een spelhandleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en heeft een speelduur van 20 minuten.
Het Kleurenmonster Bordspel

Haba Spel

Help de vier eenhoorns, Flonkerglans, Sterrenstof, Wonderbloem en Toverstaart, om in veiligheid te komen tijdens een plotselinge storm. Galoppeer over wattenwolkjes, glijd langs regenbogen en verzamel fonkelende wolkenkristallen op weg naar de zon. Red de eenhoorns en bescherm de kostbare kristallen!
Haba Spel

Carcassonne Junior

Carcassonne Junior is een vereenvoudigde versie van het bekende spel Carcassonne. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Met 8 houten speelstukken, genaamd kinderen van Carcassonne. Bouw wegen door landtegels aan elkaar te leggen en plaats je speelstukken op deze wegen als jouw kleur erbij staat. De eerste speler die al zijn speelstukken op het landschap heeft gezet, wint. Carcassonne Junior is bekroond tot Spel van het Jaar 2012 in de categorie 3-6 jaar!
Carcassonne Junior

Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

De Mijn eerste spelletjesdoos van Haba bevat 10 verschillende spellen, waaronder een memoryspel, bordspel, kaartspel, omloopspel en coöperatief spel. Deze spelletjes box biedt vele uren plezier en brengt de leukste spelletjes samen in één doos. Help boer Bert en zoek de ondeugende dieren die zich op de wei hebben verstopt! Met eenvoudige regels en korte speelduur zorgt deze verzameling voor een geslaagde introductie in de wereld van spelletjes. Het speelgoed van Haba wordt geproduceerd in Duitsland met hout uit duurzaam bosbeheer en stimuleert het begrijpen van spelregels, samenwerking, geheugen en kleurherkenning.
Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

Concept Kids Dieren Bordspel

Concept Kids Dieren is een educatief en coöperatief bordspel voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Het doel is om zoveel mogelijk dieren te raden aan de hand van iconen op het bord. Hiermee leren kinderen dieren te beschrijven en leren ze spelenderwijs het dierenrijk kennen. Dit stimuleert hun creativiteit en leert hen om dieren te omschrijven aan de hand van kenmerken. Het spel is geschikt voor 2 tot 12 spelers en duurt ongeveer 20 minuten. Met Concept Kids Dieren kunnen kinderen niet alleen plezier hebben, maar ook veel leren. De inhoud van het spel bestaat uit een spelbord, kaarthouder, kaarten, ringen en spelregels.
Concept Kids Dieren Bordspel

Rummikub The Original Junior Travel

18x13cm) past het gemakkelijk in een tas of koffer. Het spel is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is een eenvoudige versie van het originele Rummikub spel, met kleurrijke dierenafbeeldingen en cijfers. Hierdoor is het niet alleen leuk, maar ook educatief voor jonge kinderen. Met dit spel leren ze rekenen en vormen herkennen op een speelse manier. Het is een ideaal cadeau voor kinderverjaardagen of als verrassing tijdens de vakantie.
Rummikub The Original Junior Travel

Ezeltje Strekje

Ezeltje Strekje is een hilarisch actiespel voor 2 of meer spelers vanaf 4 jaar oud. Tijdens het spel hang je zoveel mogelijk voorwerpen aan het zadel van de ezel. Maar pas op, als de ezel te zwaar beladen wordt, gaat hij bokken en vliegen de spullen in het rond. Het spel heeft drie verschillende spelniveaus, waardoor het uitdagend blijft. In de doos zitten 11 voorwerpen, genoeg om het spel spannend te maken. Speel Ezeltje Strekje en ontdek wie de ezel het beste kan beladen zonder dat hij gaat schoppen!
Ezeltje Strekje

Doolhof Junior Ravensburger

Ontdek alle geheimen in het Betoverde Doolhof met deze junior editie van Ravensburger. Tovenaars in spe kunnen genieten van het spannende spel in het toverkasteel, waar 12 geheimen verstopt zijn. Maar pas op, de gangen verschuiven constant! Gebruik je slimheid om de geheimen te onthullen. Wie houdt het hoofd koel tijdens dit schuif-avontuur? De set bevat een spelbord, 4 speelfiguren, 17 gangkaarten, 12 geheim-fiches en een handleiding.
Doolhof Junior Ravensburger

Haba Spel

Het Haba Kleine Boomgaard reisspel is een spannend spel voor kinderen van 3-6 jaar. Probeer het fruit te oogsten voordat de brutale raaf het steelt! Het spel kan met 1-4 spelers gespeeld worden en duurt 5-10 minuten. Het speelbord, de raaf, de dobbelsteen en de vruchten zijn gemaakt van karton en hout. De verpakking is in het Nederlands en de handleiding is beschikbaar in het Frans, Duits, Engels, Nederlands, Spaans en Italiaans. Inclusief speelbord, raaf, dobbelsteen en vruchten.
Haba Spel

Gabby's Poppenhuis Spellencentrum Met 8 klassieke spellen

Ontdek het Gabby's Poppenhuis Spellencentrum, inclusief 8 klassieke spellen. Dit unieke centrum biedt een variatie aan activiteiten voor 2-4 spelers, allemaal gebaseerd op het Gabby's Poppenhuis. Kom binnen en speel mee met fantasierijke varianten van bekende spellen, zoals Boter-kaas-en-eieren, Poezelig dammen, Kattastisch Go Fish, Magisch memory, Miauwtastisch bingo, Spintastisch verstoppertje, Ongelooflijke kattenkaarten en Tuinfeestrace. Met dit spellencentrum heb je alles bij de hand voor urenlang speelplezier!
Gabby's Poppenhuis Spellencentrum Met 8 klassieke spellen

Cluedo Junior

Laat peuters meedoen met het oplossen van mysteries met dit Cluedo Junior-spel. Het spel bevat twee meegroei-niveaus, zodat kinderen vanaf 4 jaar kunnen spelen. Op niveau 1 moeten de spelers samenwerken om een speelplaatsmysterie op te lossen. Eén van de personages heeft per ongeluk een voorwerp in zijn rugzak gestopt. De spelers verkennen de speelplaats en zoeken aanwijzingen op de speelplaatstegels om erachter te komen welk voorwerp er ontbreekt en wie het heeft meegenomen. Op niveau 2 kunnen ze het bord omdraaien en het Mysterie in het scheikundelab proberen op te lossen.
Cluedo Junior

Jakkiebak! Kippenkak!

Doe mee aan de spannende schoonheidswedstrijd van de kippen in het kippenhok! Probeer als eerste alle veren in je staart te verzamelen door de mooiste veren uit de staart van andere kippen te stelen. Draai een van de tegels in de cirkel om en als het plaatje hetzelfde is als op de volgende tegel, mag je een stapje verder en nog een keer! Pas op, want als je een andere kip inhaalt, mag je al zijn veren in je eigen kip steken. Jakkiebak Kippenkak is een boeiend geheugenspel voor jonge kinderen en ouders!
Jakkiebak! Kippenkak!

Sequence Junior

Sequence Junior is een leuk en educatief spel voor de allerjongsten, vanaf 3 jaar. Speelkaarten worden gebruikt om fiches op een speelbord te leggen en rijtjes met dieren te vormen. Je kunt elkaar dwarszitten door slim je fiches te plaatsen. De doos bevat een aantrekkelijk speelbord, 84 fiches in 4 kleuren, 42 speelkaarten en spelregels. Het spel kan gespeeld worden door 2-4 spelers en duurt ongeveer 20 minuten. Ontdek de dieren op het speelbord en maak de slimste keuzes om te winnen!
Sequence Junior

sQula Familie bordspel

Speel nu het Squla bordspel met je ouders! Dit spannende vraag- en antwoordspel is perfect voor de hele familie. Beantwoord vragen in de categorieën taal, rekenen, geschiedenis, natuur & techniek en aardrijkskunde die passen bij jouw niveau. Het spel wordt geleverd met een scoreboekje en leuke Squla-ogen als pionnen. Geschikt voor kinderen van groep 4 t/m 8 en hun ouders. Daarnaast ontvang je een gratis abonnement van 30 dagen op www.squla.nl.
sQula Familie bordspel

SmartGames Grabbit Kinderspel

In het spel Grabbit moet je jouw konijn helpen om 4 diverse groenten te verzamelen en zo de overwinning te behalen. Daarbij is het belangrijk om goed te onthouden waar je bent geweest, anders zullen de ondergrondse dieren je groenten stelen.
SmartGames Grabbit Kinderspel