Dobbelspelletjes

Qwixx versies en uitbreidingen

DeSpellenWereld

Bij Qwixx dobbelspel hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt.?! Het Qwixx dobbelspel kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp! Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts! Leer meer over het Qwixx dobbelspel: Winnaar en genomineerd voor diverse (internationale) spellenprijzen zoals Speelgoed van het Jaar 2013 - Categorie 9-11 Jaar, Spiel des Jahres 2013 en Winnaar Nederlandse Spellenprijs 2014 Eenvoudig dobbelspel voor elke gelegenheid en met ieder gezelschap Zeer korte spelregels: in één minuut uit te leggen en daarna te spelen Een worp heeft steeds invloed op alle spelers, dus geen wachttijden Vlot en verrassend spannend dobbelspel.?! Je wilt meteen nog eens spelen Een klein doosje...?! een ideaal cadeau Inhoud: - 6 dobbelstenen - 1 scoreblok - spelregels Geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar.?!
White Goblin Games Qwixx dobbelspel

Qwixx Blocks Dobbelspel - 2 Scoreblocks - Uitbreiding

Qwixx Bloks zijn 2 extra scoreblocks met elk 80 blaadjes (160 in totaal) voor het populaire dobbelspel Qwixx. Let op: dit is een uitbreiding en vereist het basisspel om te spelen.
Qwixx Blocks Dobbelspel - 2 Scoreblocks - Uitbreiding

White Goblin Games - Qwixx Mixx Dobbelspel Uitbreiding

De Qwixx Mixx verpakking bevat 2 nieuwe scoreblock varianten voor extra spelplezier. Deze scoreblocks zijn geschikt voor zowel het Qwixx dobbelspel als het Qwixx kaartspel. De regels blijven hetzelfde, maar de spelervaring verandert. Variant A heeft scoreblokken met getallen in op- en aflopende volgorde, maar iedere rij heeft 4 verschillende kleuren. Variant B heeft scoreblokken met getallen die niet in op- en aflopende volgorde staan, maar wel dezelfde kleur per rij.
White Goblin Games - Qwixx Mixx Dobbelspel Uitbreiding

Qwixx Connected Dobbelspel Uitbreiding 2 nieuwe spelvarianten

Met deze uitbreidingsset voor Qwixx Connected krijg je twee nieuwe varianten voor extra spelplezier. Je ontvangt ook twee extra scorebloks met 80 blaadjes per stuk voor zowel het populaire dobbel- als kaartspel Qwixx. De regels van Qwixx Connected blijven hetzelfde, maar de spelbeleving verandert. Let op: deze scorebloks zijn te gebruiken voor zowel Qwixx het kaartspel als het dobbelspel. Elke variant bevat bonusvelden en er zijn verschillende versies (A-E) per variant in elke blok, zodat alle spelers steeds verschillende velden hebben. Inclusief spelregels. Geschikt voor 2-5 spelers vanaf 8 jaar.
Qwixx Connected Dobbelspel Uitbreiding 2 nieuwe spelvarianten

Qwixx Deluxe - -

Qwixx Deluxe is een leuk dobbelspel gebaseerd op het succesvolle origineel, genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013. Deze Deluxe uitgave bevat afwisbare scorebordjes en een zachte dobbelbodem, wat zorgt voor oneindig veel speelplezier. Bij Qwixx hoef je niet te wachten op je beurt, iedereen kan de worp benutten. Hoe meer getallen je aankruist op je scoreblad, hoe meer punten je krijgt. Het spel kan in twee minuten worden uitgelegd en blijft spannend tot de laatste worp. Het is een eenvoudig en snel spel voor elke gelegenheid en ieder gezelschap.
Qwixx Deluxe - -

White Goblin Games - Qwixx Bonus dobbelspel

Ervaar dubbel zoveel plezier met het Qwixx Bonus dobbelspel! Deze set bevat twee nieuwe varianten om je Qwixx spelervaring nog uitdagender te maken. Met 2 extra scorebloks, elk met maar liefst 80 blaadjes, heb je in totaal 160 speelkaarten om je strategieën te testen. Dit spel is perfect voor fans van het populaire dobbel- en kaartspel Qwixx van White Goblin Games. Waag je kans en ontdek de nieuwe twists die de Qwixx Bonus set te bieden heeft!
White Goblin Games - Qwixx Bonus dobbelspel

Qwixx Longo basispel

Qwixx Longo is een spannend spel waarbij spelers proberen zoveel mogelijk getallen in vier kleuren aan te kruisen op hun scoreblad. Meer kruisjes betekenen meer punten. Met langere getallenrijen, 8-zijdige dobbelstenen en unieke geluksgetallen voor elke speler is Qwixx Longo nog leuker dan het originele spel. Blijf spelen met de basisregels van Qwixx en verdien nog meer punten. Snel, simpel en spannend!
Qwixx Longo basispel

Qwixx Big Points Uitbreiding

Het Qwixx Big Points dobbelspel is een nieuwe variant van het populaire spel, inclusief 2 extra scorebloks met 80 blaadjes per stuk (160 in totaal). De spelregels en het spelverloop zijn precies hetzelfde als in het originele spel. Elke speler is na elkaar aan de beurt en krijgt punten voor de gekleurde rijen. Mislukte worpen resulteren in 5 punten aftrek. Bonusvelden tellen mee voor beide aangrenzende gekleurde rijen, waardoor spelers meer kruisjes kunnen plaatsen en dus meer punten kunnen scoren (max. 120 per kleur).
Qwixx Big Points Uitbreiding

Qwixx Dubbel dobbelspel uitbreiding

Ontdek Qwixx Dubbel, de nieuwe uitbreiding van het populaire dobbelspel! In deze variant heb je de mogelijkheid om bepaalde getallen dubbel aan te kruisen, waardoor je nog meer punten kunt verdienen. Qwixx Dubbel bestaat uit twee verschillende varianten die even sterk zijn. Bij Variant A mag je een getal nog een keer aankruisen als je het laatst aangekruiste getal opnieuw gooit. Variant B heeft velden waarop twee keer hetzelfde getal staat, waardoor je het vakje dus twee keer mag aankruisen. Als je enthousiast wordt van Keer op Keer, past Qwixx Dubbel zeker bij jou!
Qwixx Dubbel dobbelspel uitbreiding

White Goblin Games - Qwixx Het Kaartspel basispel

Deze populaire klassieker, Qwixx, is nu ook verkrijgbaar als kaartspel met dezelfde eenvoud en spanning! Qwixx Het Kaartspel geeft je de mogelijkheid om vooruit te plannen en meerdere kruisjes tegelijk te plaatsen. Dit zorgt voor een tactischer speelervaring. Daarnaast kunnen spelers nu hun eigen rijen afsluiten, is er een jokervariant toegevoegd en worden de scores op een andere manier berekend. Geniet van het bekende Qwixx-gevoel, maar dan in een nieuwe en uitdagende variant!
White Goblin Games - Qwixx Het Kaartspel basispel

Qwixx Het Duel

Het bekroonde originele dobbelspel, Qwixx, krijgt een vervolg met Qwixx: het duel dobbelspel. Dit is een variant speciaal ontworpen voor twee spelers. Hoewel het dezelfde sfeer heeft als het originele spel, speelt het heel anders door een nieuw toegevoegd spelmechanisme. Je tegenstander kan namelijk het voorste schijfje in elke rij slaan, maar alleen als jij er geen toren van hebt gemaakt! Dit zorgt voor spannende aanvallen en verdedigingen, waardoor het spel tot het einde toe boeiend blijft. Eenvoudig en ontzettend leuk! De speelduur is 15 minuten en het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Qwixx Het Duel

White Goblin Games Qwixx On Board Dobbelspel basispel

Speel nu Qwixx On Board, de nieuwe variant van je favoriete dobbelspel! Het bevat het volledige Qwixx-spel met de originele spelregels en een speelbord met pionnen. Verplaats de pionnen, neem velden in, zet doelbewust kruisjes en voorkom mislukte worpen om punten te scoren. Je kunt het normale spel spelen zonder het bord, maar als je meer wilt, pak je gewoon het bordje erbij. Alle spelers spelen tegelijkertijd, maar alleen de werper mag de pionnen verplaatsen. De laatste ronde begint wanneer je met je pion de laatste vijf vakjes bereikt en daarna worden de punten geteld.
White Goblin Games Qwixx On Board Dobbelspel basispel

Qwixx Collectie Jubileum Editie Luxe editie

Vier het 10-jarig bestaan van Qwixx met de Qwixx Collectie! Deze deluxe editie bevat de favoriete spellen uit de Qwixx lijn, met afwisbare bordjes voor eindeloos speelplezier. De collectie bevat niet alleen het basisspel, maar ook deluxe varianten van Qwixx Longo, Qwixx Bonus en Qwixx Mixx. Het spel wordt geleverd met 12 luxe dobbelstenen, 4 stiften en afwisbare bordjes voor ieder spel. Geschikt voor 2 tot 4 spelers en met een gelimiteerde oplage, is de Qwixx Collectie een must-have voor alle Clever-fans.
Qwixx Collectie Jubileum Editie Luxe editie

Qwixx: Karakter

Breid je Qwixx-spel uit met de Qwixx: Karakter Uitbreiding! Maak gebruik van speciale karakters die je helpen tijdens het spel. Zet drie kruisjes, dobbel twee keer of maak nooit meer een mislukte worp. Elk karakter heeft zijn eigen speciale eigenschap. Meer mogelijkheden, meer Qwixx, meer plezier! Let op: het basisspel is nodig om te kunnen spelen. Kleur: multicolor. Materiaal: karton. Voor 2-5 spelers. Duur: 15 minuten. Leeftijd: vanaf 8 jaar. Verpakking en handleiding in het Nederlands. Inhoud: 5 karakters en spelregels.
Qwixx: Karakter