Bordspellen

Dixit versies en uitbreidingen

DeSpellenWereld

Bij het gezellige bordspel Dixit is het belangrijk om de kaarten van je medespelers goed in te schatten en je verbeelding de vrije loop te laten gaan. Het spel is eenvoudig te leren en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Dixit stimuleert de fantasie en creativiteit en blijft keer op keer leuk om te spelen. Er zijn ook verschillende uitbreidingen beschikbaar, en de speldoos biedt ruimte voor 2 uitbreidingen. Met Dixit kan je je verbeelding de vrije loop laten gaan en wordt je creativiteit gestimuleerd door het beschrijven van kaarten door middel van zingen of rijmen.
Dixit Basisspel

Dixit Disney

Dixit Disney is een luchtig en eenvoudig bordspel waarbij spelers verhalen vertellen, interpreteren en raden. Ontdek de link tussen een raadselachtige omschrijving en een van de prachtige Disney-kaarten om punten te scoren. Met 84 nieuwe kaarten geïnspireerd op iconische Disney & Pixar films, van Steamboat Willie tot Turning Red, zorgt Dixit Disney voor een boeiende speelervaring.
Dixit Disney

Dixit Odyssey

Ervaar de betoverende wereld van Dixit met Dixit Odyssey! Dit tweede basisspel brengt nog meer verrassingen en avonturen. Het speelbord heeft een nieuw ontwerp en biedt ruimte voor maximaal 12 spelers. Dixit Odyssey is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kan worden uitgebreid met extra mysterieuze kaarten. Het spel is herspeelbaar doordat de kaarten op vele manieren geïnterpreteerd kunnen worden. Ontdek nieuwe, droomachtige werelden en laat je verbeelding de vrije loop in dit betoverende spel vol sprookjesachtige kaarten.
Dixit Odyssey

Dixit Mirrors Expansion Uitbreiding

Deze uitbreiding voor het spel Dixit bevat 84 prachtig geïllustreerde kaarten om toe te voegen aan jouw Dixit spel! Ontdek de betoverende reflecties van het alledaagse leven en laat je verrassen.
Dixit Mirrors Expansion Uitbreiding

Dixit 10th Anniversary Expansion - Uitbreiding - Kaartspel

Dixit viert zijn 10-jarig jubileum met een gloednieuwe uitbreiding: Dixit: 10th Anniversary. Dit pakket bevat 84 nieuwe kaarten en alle originele illustratoren zijn weer van de partij. Samen brengen zij verhalen en mythen van over de hele wereld tot leven, met adembenemende resultaten. Laat je betoveren door de Dixit-spreuk en maak een fantastische reis die je verbeelding ver voorbij gaat.
Dixit 10th Anniversary Expansion - Uitbreiding - Kaartspel

Dixit Memories Uitbreiding

Voeg meer variatie toe aan jouw Dixit spel met de mysterieuze kaarten van Dixit 6 Memories. Deze uitbreiding bevat 84 nieuwe afbeeldingen en kan gebruikt worden met zowel het normale Dixit als de Dixit Odyssey.
Dixit Memories Uitbreiding

Dixit Daydreams Expansion

De Dixit Uitbreiding 5 - Daydreams voegt 84 schitterende nieuwe kaarten toe aan het Dixit bordspel of Dixit Odyssey. Met prachtige illustraties brengt deze uitbreiding nog meer creativiteit en verbeeldingskracht in het spel.
Dixit Daydreams Expansion

Dixit Dixit Quest Expansion

Breid je bordspel ervaring uit met Dixit uitbreiding 2 - Quest! Deze uitbreiding is geschikt voor zowel Dixit als Dixit Odyssey en voegt 84 adembenemende, nieuwe kaarten toe. Verlies jezelf in de prachtige illustraties terwijl je jouw verbeelding gebruikt om de geheime boodschap van elke kaart te onthullen. Met Dixit uitbreiding 2 - Quest blijft het plezier en de creativiteit van het originele spel behouden, terwijl je geniet van een frisse dosis artistieke beelden.
Dixit Dixit Quest Expansion

Dixit Journey Expansion Uitbreiding

Verrijk je Dixit-spel met de spannende Dixit Journey-uitbreiding! Deze uitbreiding voegt maar liefst 84 nieuwe kaarten toe, elk voorzien van prachtige afbeeldingen. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je vrienden probeert te imponeren met je creatieve verhalen. Met deze uitbreiding beleef je een nieuwe reis vol avontuur en plezier.
Dixit Journey Expansion Uitbreiding

Dixit Origins Expansion

Dixit Origins is een expansieset voor het bekende spel Dixit en voegt 84 nieuwe speelkaarten toe aan je collectie. Combineer deze kaarten met die uit het basisspel of andere uitbreidingen voor eindeloos speelplezier. Het doel van het spel blijft hetzelfde: verzamel zoveel mogelijk punten om als eerste de 30 punten op het scorespoor te bereiken.
Dixit Origins Expansion

Dixit Harmonies Expansion Uitbreiding

Dixit Harmonies is de achtste uitbreidingsset voor het spel Dixit met 84 nieuwe kaarten. Deze set past bij zowel Dixit als Dixit Odyssey en voegt mysterieuze kaarten toe voor meer variatie in het spel. Vergroot je spelplezier met prachtige nieuwe kaarten! (68 woorden)
Dixit Harmonies Expansion Uitbreiding

Dixit Revelations Expansion

Dixit Uitbreiding 7 Revelations bevat 84 adembenemende nieuwe speelkaarten voor Dixit en Dixit Odyssey. Verzamel punten en word de winnaar door als eerste 30 punten te behalen. Ontdek de schitterende nieuwe illustraties van deze uitbreiding!
Dixit Revelations Expansion

Dixit 5 (Daydreams)

De Asmodee Dixit 5 (Daydreams) is geschikt voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 6 tot 10 jaar. Dit spel is speciaal ontworpen om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren. Met prachtige illustraties en een spannend raadspel zorgt Dixit 5 voor urenlang speelplezier. Laat je kinderen hun eigen verhalen bedenken en raden welke kaart erbij hoort. Een perfect cadeau voor de ontwikkeling van jonge geesten.
Dixit 5 (Daydreams)

Dixit 3 Journey

Asmodee Dixit 3 (Journey) is een fantastisch spel voor jongens en meisjes vanaf 6 tot 10 jaar. Dit spel daagt kinderen uit om hun verbeelding te gebruiken en creatieve verhalen te bedenken. Met prachtig geïllustreerde kaarten biedt Dixit 3 urenlang speelplezier voor het hele gezin. Laat je verrassen door de magische wereld van dit spel en beleef samen onvergetelijke avonturen.
Dixit 3 Journey

Asmodee Dixit 4 Origins

De Asmodee Dixit 4 (Origins) is een spel geschikt voor jongens en meisjes van 6 tot 10 jaar oud. Het spel is perfect voor het stimuleren van creativiteit en verbeeldingskracht. Spelers moeten hun verbeelding gebruiken om bijpassende illustraties aan te sluiten op mysterieuze kaarten. Met prachtige kunstwerken en verschillende thema's, biedt Dixit 4 een oneindige speelervaring. Ideaal voor familie- en vriendenbijeenkomsten, dit spel laat kinderen en volwassenen samen genieten van het mysterie en plezier van Dixit.
Asmodee Dixit 4 Origins