Bordspellen

Bordspellen voor 10 personen

DeSpellenWereld

Niks is leuker dan een spelletjesmiddag of avond met een grote groep vrienden, collega’s of familie, maar het vinden van een spel dat geschikt is voor een grote groep kan soms een uitdaging zijn. Veel bordspellen zijn ontworpen voor 4-6 spelers, maar als je met een groep van 10 mensen bent, wil je natuurlijk iets vinden dat iedereen kan spelen.

Hieronder vind je een door ons samengestelde lijst van bordspellen voor 10 personen (of meer!) waar iedereen tegelijkertijd kan meedoen en niet aan de zijlijn hoeft mee te kijken.

Speel het spectaculaire partyspel 30 SECONDS® met grote gezelschappen op feestjes en partijen! Vorm teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Raden jullie veel begrippen? Dan mogen jullie verder op het speelbord. Een dobbelsteenworp kan het spel nog spannender maken. Met 30 SECONDS® garanderen we urenlang speelplezier met familie en vrienden. Het wordt gegarandeerd supergezellig!
30 Seconds ® Bordspel

Codenames

In Codenames liggen vijfentwintig spionnen op tafel. Elk team heeft één speler die weet welke spionnen bij zijn team horen. Kan hij zijn team aanwijzingen geven zodat ze de juiste spionnen vinden en als eerste contact maken? Beide teams strijden en proberen als eerste contact te maken met hun spionnen. Het hoofd van de geheime dienst geeft aanwijzingen met één woord dat meerdere woorden op tafel betreft. Teamgenoten proberen woorden van hun kleur te raden zonder spionnen van de tegenstander te treffen. Voorkom de huurmoordenaar! Codenames is een uniek woordspel waarin spelers associaties moeten vinden. Bedenk één woord als aanwijzing voor meerdere woorden en scoor snel punten.
Codenames

Sequence Classic

Sequence is een populair kaartspel voor 2 tot 12 spelers, waarbij het doel is om als eerste twee rijen van vijf fiches van dezelfde kleur op het speelbord te krijgen. Met meer dan 10 miljoen verkochte spellen is het een absolute aanrader voor elke spelletjeskast. Eenmaal begonnen, wil je niet meer stoppen met dit spannende bordspel. In Sequence plaats je tactisch je kaarten en fiches op het bord om je tegenstanders te dwarsbomen. Leg horizontale, verticale en diagonale rijen en wees de slimste speler van het spel.
Sequence Classic

30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

Dit spectaculaire partyspel is perfect voor feestjes en partijen! Vorm teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jouw teamgenoten raden, hoe verder jouw team op het speelbord vooruit mag. Je kunt ook nog met een dobbelsteen het spel veranderen. Wie bereikt als eerste de finish? Deze speciale editie van 30 Seconds bevat begrippen die je elke dag tegenkomt, waardoor het ook geschikt is voor jongere kinderen!
30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

Cluedo

Speel het bekende misdaadspel Cluedo en ontdek wie de moord heeft gepleegd! Onderzoek de kamers, wapens en verdachten om erachter te komen wie het heeft gedaan, met welk wapen en waar de moord is gepleegd. Schakel mogelijkheden uit en beschuldig een verdachte om als eerste de juiste oplossing te vinden. Word de beste detective en win het spel! Inhoud: Villaspeelbord, moordenvelop, detective notitieboekje, 6 personagepionnen, 21 zwarte CLUEDO-kaarten, 13 'Rode Bonus' kaarten, 6 wapenpionnen, 2 dobbelstenen. Voor 2-6 spelers vanaf 8 jaar, speeltijd ongeveer 60 minuten.
Cluedo

White Goblin Games Codenames Pictures

Wat betekenen die mysterieuze afbeeldingen in Codenames Pictures van White Goblin Games? Ze zijn codes voor de geheime locaties die spionnen moeten ontcijferen. In dit spannende spel strijden twee rivaliserende teams tegen elkaar om als eerste al hun spionnen te vinden. Maar let op, er zijn gevaarlijke tegenstanders en onschuldige omstanders die je kunt raken! Met eenvoudige regels en eindeloze mogelijkheden zorgt Codenames Pictures voor urenlang plezier en uitdaging voor iedereen.
White Goblin Games Codenames Pictures

Trivial Pursuit Classic

Verzamel je vrienden voor het originele Trivial Pursuit-spel met een retro-uitstraling uit de jaren 80! Deze klassieke editie bevat het vertrouwde speelbord en 2400 vragen in 6 categorieën, waaronder aardrijkskunde, amusement, geschiedenis, kunst & literatuur, wetenschap & natuur en sport & ontspanning. Beantwoord vragen terwijl je over het bord beweegt en verdien gekleurde partjes door juiste antwoorden op categorievakjes. De eerste speler die 6 verschillende gekleurde partjes verzamelt en de laatste vraag correct beantwoordt, wint! Een moderne twist op het klassieke Trivial Pursuit-spel. Bevat speelbord, 400 kaarten, dobbelsteen, 6 speelwieltjes en 36 partjes.
Trivial Pursuit Classic

Wavelength

Probeer elkaars gedachten te lezen met het telepatische partyspel Wavelength! Teams draaien om de beurt een wijzer naar een positie waarvan ze denken dat het verborgen doel zich bevindt. De Helderziende, een speler van het actieve team, trekt een kaart en weet waar het doel zich bevindt, maar mag slechts een hint geven binnen het spectrum van twee tegengestelde concepten. Teamgenoten moeten de positie van het doel zo goed mogelijk raden om punten te scoren, maar ook het andere team mag raden en punten proberen te scoren. Na de keuzes onthult de Helderziende het doel. Als de wijzer binnen het gekleurde doelgebied valt, krijgt het team punten.
Wavelength

Mattel Games Pictionary Nederlandse

Speel het klassieke tekenspel dat zelfs na al die jaren nog steeds populair is. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen, integendeel het wordt juist leuker als je 'niet kunt tekenen'. Met 120 kaarten voor volwassenen en 80 voor kinderen is dit spel geschikt voor alle leeftijden. Inclusief twee viltstiften, uitwisbare borden en nieuwe woorden. Speel met vrienden en ontdek wie wel en wie geen tekentalent heeft. Zorg voor hilariteit door in een minuut tekeningen te maken en te raden wat er op het kaartje staat. Worden de antwoorden net zo grappig als de tekeningen?
Mattel Games Pictionary Nederlandse

USAopoly - Hues and Cues Bordspel

Hues and Cues is een uniek, gemakkelijk te leren bordspel waarbij spelers hun visuele vaardigheden testen en verbindingen leggen tussen kleuren en woorden. Met slechts één of twee woorden aanwijzingen, moeten spelers anderen een specifieke tint laten raden uit de 480 kleuren op het spelbord. Hoe dichter de geraden kleuren bij het doel liggen, hoe meer punten je verdient. Dit spel is geschikt voor spelers van alle leeftijden en kan gespeeld worden door 3-10 spelers binnen 30 minuten. De instructies zijn in het Engels.
USAopoly - Hues and Cues Bordspel

Hint Pocket

De pocketversie van HINT is een hilarisch partyspel waarbij je teamgenoten moeten raden waar jouw hints over gaan. Gebruik praten, tekenen, uitbeelden of neuriën om hints te geven. Pas op voor verboden begrippen! Het spel wordt geleverd met 48 HINT-kaarten, 6 scorekaarten, 1 binnenwiel, 1 buitenwiel, 1 potlood, 1 tekenblok en 1 instructiekaart. Plaats de kaarten op de houder, stel de timer in op 90 seconden en laat het spelen beginnen! Het team dat als eerste de finish bereikt, wint HINT. Verzamel je vrienden en maak je klaar voor een avond vol speelplezier!
Hint Pocket

Jumbo Party & Co Original Jubileum Bordspel

Party & Co Original van Jumbo is dé ultieme partygame. Met dit doldwaze spel kun je gegarandeerd succesvolle feestjes en spelletjesavonden organiseren! Het combineert de beste elementen van verschillende gezelschapsspellen en is ideaal voor groepen van 4 tot 20 spelers. De set bevat maar liefst 400 kaarten met 2000 vragen en opdrachten, een kaarthouder, 4 grammofoonpionnen, 20 scoreplaten, een speelbord, een zandloper van 30 seconden, een tekenblok, een potlood, een dobbelsteen en spelregels.
Jumbo Party & Co Original Jubileum Bordspel

Ezeltje Strekje

Ezeltje Strekje is een leuk actiespel voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Kies uit drie spelniveaus en hang zoveel mogelijk voorwerpen aan het zadel van de ezel. Maar pas op, als de ezel gaat schoppen vliegen de spullen in het rond! Het spel kan gespeeld worden door 2 of meer spelers. De inhoud van het spel bestaat uit 11 voorwerpen. Een grappig en spannend spel dat zorgt voor plezier en gezelligheid!
Ezeltje Strekje

Tactic - Wedden dat je het kan 2 Partyspel - Familiespel

Wil je een hilarische spellenavond beleven? Bewijs dat je net zo goed kunt balanceren op één been met een doos op je hoofd als dat je kunt hoofdrekenen. Voor passieve vragen moet je slim zijn, terwijl handigheid en souplesse vereist zijn voor actieve vragen. Kan jij met een speciale Wedden Dat-bal tussen je knieën rond een stoel lopen? Soms moet je een vraag beantwoorden en soms een actie uitvoeren. Wed op andere spelers en laat zien hoe slim, handig en goed in schatten je bent! Een avond vol gegierd van het lachen gegarandeerd. Inhoud: speelbord, 288 Wedden Dat je het kan?-kaarten (144 actieve- en 144 passieve opdrachten), 12 JA/NEE kaarten, speelgeld, 6 pionnen, notitieblok, dobbelsteen, 3 zandlopers, 1 Wedden Dat-bal en spelregels.
Tactic - Wedden dat je het kan 2 Partyspel - Familiespel

Concept

Communiceren zonder te praten! Met Concept kun je honderden voorwerpen, personages en titels raden door de universele iconen te combineren. Het spel is geschikt voor het hele gezin of een gezellig avondje met vrienden. Samenwerken staat centraal. Een team van twee spelers trekt een Concept kaart en krijgt zo het concept om te raden. Door pionnen op het spelbord te plaatsen geven ze hints over het te raden concept. Het team kan aangeven of geraden suggesties juist of fout zijn en kan met meerdere pionnen de anderen helpen om het concept te raden. Het doel is om woorden te raden door de juiste associaties te maken en de iconen correct te interpreteren.
Concept

Splits

Probeer je teamgenoten zoveel mogelijk begrippen te laten raden in het partyspel HINT! Gebruik hints door te praten, uit te beelden, te tekenen of te neurieën. Je kunt hints krijgen, geven of stelen, maar pas op voor verboden begrippen! Het coöperatieve spel is een uitdaging voor 4 tot 12 spelers en duurt ongeveer 45 minuten. Geschikt voor spelers vanaf 15 jaar. In je beurt kies je een kaart van het kaartwiel en probeer je je teamgenoten binnen 90 seconden vijf begrippen te laten raden op de aangegeven manier.
Splits