Bordspellen, Kaartspellen

Leuke familie gezelschapsspellen

DeSpellenWereld

Elk gezin kent het wel: het zoeken naar dat ene perfecte spel dat zowel jong als oud aan de tafel krijgt voor een avond vol plezier. Gezelschapsspellen zijn de ideale manier om samen quality time door te brengen, teamwerk te bevorderen en gewoonweg te genieten van elkaars gezelschap. Maar met zo'n overvloed aan spellen op de markt, welke zijn nu echt de moeite waard voor families? In deze blog duiken we in de wereld van familie gezelschapsspellen en delen we onze topkeuzes voor de spellen die gegarandeerd voor uren spelplezier zorgen. Of je nu een spannend strategisch spel zoekt of iets luchtigers voor tussendoor, wij hebben de perfecte aanrader voor jouw gezin. Blijf lezen en ontdek de beste gezelschapsspellen die elk familielid zal waarderen en liefhebben!
Scrabble is een leuk woordspel voor het hele gezin. Probeer zoveel mogelijk punten te behalen binnen de tijdslimiet, voordat de letters op zijn. Leg complete woorden met de verschillende letters die elk een eigen waarde hebben. Maak slim gebruik van de letter- en woordverdubbelaars op het speelbord. De speler met de meeste punten wint. Daag jezelf uit en breid je woordenschat uit door Scrabble te spelen met familie en vrienden. Verbaas iedereen met woorden als "Qaly" of "Qalytje", die nu officieel zijn toegestaan. Geniet van de klassieke en altijd leuke Scrabble!
Mattel Games Scrabble Original Nederlandse editie

Blokus Familie

Blokus is het ideale strategiespel voor het hele gezin. De regels zijn eenvoudig te leren, maar het spel biedt strategische uitdagingen voor iedereen. Plaats je 21 blokjes op het bord en zorg ervoor dat ze alleen andere blokjes van dezelfde kleur raken op de hoeken. Bescherm je gebied en blokkeer slim de tegenstanders. Het spel eindigt wanneer niemand meer een blokje kan plaatsen. Degene met de minste overgebleven blokjes is de winnaar. Test je strategisch inzicht en bespeel het bord met Blokus!
Blokus Familie

Mattel Games Magic 8 Ball Magische Ontmoetingen Familie bordspel

Beleef een avontuurlijke en mysterieuze reis naar een land vol chaos en redding met het Magic 8 Ball Magische Ontmoetingen bordspel. Dit coöperatieve spel is geschikt voor het hele gezin en introduceert een nieuwe manier om te spelen met het klassieke speelgoed. Werk samen met 2 tot 4 spelers om kristallen te vinden en het koninkrijk te redden van de draak. Trek kaarten om keuzes te maken, maar laat uiteindelijk de Magic 8 Ball de beslissing voor je maken. Stimuleer teamwork en beleef een rijk verhalende ervaring vol magische wezens. Dit strategische bordspel is het perfecte cadeau voor elke spelavond!
Mattel Games Magic 8 Ball Magische Ontmoetingen Familie bordspel

Keezen bordspel

Dit houten speelbord is perfect voor 2 tot 6 spelers. Het is een dubbelzijdig Keezen speelbord van 40x40 cm, gemaakt van blank gelakt multiplex. Het bord wordt compleet geleverd met houten pionnen en 2 decks speelkaarten. Het Keezen spel kan gespeeld worden met twee personen of in teams van twee, vier of zes personen. Elk team zit tegenover elkaar en elke speler kiest een kleur en zet zijn pionnen op de beginvelden. Het doel is om samen met je partner zo snel mogelijk alle pionnen op de eigen thuisplaatsen te krijgen en als een speler al zijn pionnen op zijn thuisvelden heeft staan, mag hij verder spelen met de pionnen van zijn teamgenoot. Het spel wordt in rondes gespeeld, waarbij elke speler een aantal kaarten krijgt. Na drie rondes worden alle kaarten weer bij elkaar gedaan en begint er opnieuw een serie van drie rondes.
Keezen bordspel

Mattel Games Pictionary Familie bordspel tekenspel

Maak kennis met het tijdloze tekenspel dat nog steeds razend populair is! Het is helemaal niet nodig om te kunnen tekenen, integendeel: het wordt juist leuker als je niet kunt tekenen! Met 120 opdrachtkaarten voor volwassenen en 80 voor kinderen is dit spel geschikt voor alle leeftijden. Compleet met twee uitwisbare viltstiften, borden en een nieuwe categorie woorden. Speel met vrienden en ontdek wie het beste kan tekenen - of juist niet! Hilariteit gegarandeerd! Teken snel en duidelijk aanwijzingen om te raden wat er op het kaartje staat - de antwoorden zijn vaak net zo grappig als de tekeningen zelf. Je hebt één minuut de tijd om het woord te illustreren. Dier, persoon, actie - wat ga je tekenen?
Mattel Games Pictionary Familie bordspel tekenspel

Azul Zomerpaviljoen

Voltooi het zomerpaviljoen van koning Manuel I in Azul Zomerpaviljoen! Deze derde editie van Azul is een stand-alone spel waarin je het onvoltooide zomerpaviljoen van koning Manuel I afmaakt. Verzamel diamantvormige tegels van de tafel en plaats ze tactisch op je eigen spelbord om zoveel mogelijk punten te scoren. Maak slimme keuzes en profiteer van bonussen om het spel te winnen. Dit abstracte en strategische spel stimuleert kritisch denken en creativiteit. Geschikt voor 2 tot 4 spelers, met een speelduur van 45 minuten. Aanbevolen voor spelers vanaf 8 jaar. In Azul Zomerpaviljoen speel je 6 ronden. Elke speler heeft een eigen spelbord waarop ze tegels kunnen plaatsen om punten te verdienen. Om de beurt kiezen spelers tegels van fabrieksschijven, met de mogelijkheid om jokers te pakken.
Azul Zomerpaviljoen

Trivial Pursuit Familie Editie

Ervaar het snelle en leerzame Trivial Pursuit Familiespel, geschikt voor de hele familie! Met maar liefst 2400 nieuwe vragen en een hoog tempo, zal dit spel zeker voor een geweldige speelervaring zorgen. De nieuwe Showdown Challenge daagt twee spelers uit om tegelijkertijd te spelen voor een partje. Speel individueel of in teams en verplaats je om beurten over het speelbord om partjes te winnen. Test je kennis in zes verschillende categorieën, zoals Aardrijkskunde, Entertainment en Sport. Het eerste team of individu dat een partje verzamelt in elke categorie, en een eindvraag correct beantwoordt, wint!
Trivial Pursuit Familie Editie

The Floor is Lava Family Edition

Speel nu De Vloer is Lava met de hele familie! Dit spannende, bewegende lava-springspel zorgt voor uren speelplezier. Verander elke vloer in een overlevingscircuit en probeer veilig te blijven door van mat naar mat te springen. De laatste speler die overeind blijft wint het spel. De Familie Editie bevat naast het basisspel ook negen andere spellen. Deze versie stimuleert de behendigheid, balans en motoriek van kinderen. Er zijn in totaal 100 uitdagende levels om te spelen, dus je zult nooit uitgespeeld raken!
The Floor is Lava Family Edition

Escape Room The Game: familie

Help Lucas Ollie, jullie suikeroom, in zijn snoepfabriek om de grootste lading snoep ooit af te krijgen vóór Halloween. Helaas heeft hij zichzelf verstrikt in kauwgom, maar met jullie hulp zal het zeker lukken. Ontdek nu per ongeluk zijn enorme geheim en beleef een spannend avontuur![85 words]
Escape Room The Game: familie

Clementoni Bordspel - Ganzenbord Disney

Speel het eeuwenoude Ganzenbord nu in een Disney-versie! Ren samen met Winnie, Mickey of Donald zo snel mogelijk over het kleurrijke bord en word de eerste bij de finish. Dit speciale spel voor kinderen volgt de traditionele spelregels, maar is nu nog leuker en gezelliger. Inclusief speelbord, 6 pionnen, 2 dobbelstenen en spelregels. Dit speelgoed van Clementoni is ontworpen om kinderen op een leuke manier te laten leren en is al jaren toonaangevend op het gebied van educatief speelgoed.
Clementoni Bordspel - Ganzenbord Disney

Geen Ja Geen Nee

Probeer hem of haar te verleiden om JA of NEE te zeggen, maar let op, als hij of zij het spel doorziet en geen JA of NEE zegt, verlies je een punt! Het spel bevat verschillende categorieën en er is ook een reisspel inbegrepen voor onderweg. Het is een eenvoudig en leuk spel voor zowel kinderen als volwassenen om hun verbeelding en reflexen te testen. Geef het als cadeau en beleef samen leuke spelletjesavonden met de hele familie!
Geen Ja Geen Nee

sQula Familie bordspel

Speel het Squla bordspel met je ouders! Dit spannende vraag- en antwoordspel is geschikt voor de hele familie. De vragen zijn afgestemd op het niveau van de spelers en komen uit verschillende categorieën, zoals taal, rekenen, geschiedenis, natuur & techniek en aardrijkskunde. Het spel bevat een scoreboekje en leuke Squla-ogen als pionnen. Het is geschikt voor kinderen van groep 4 t/m 8 en hun ouders. Daarnaast krijg je bij aankoop van het spel een gratis abonnement van 30 dagen op www.squla.nl.
sQula Familie bordspel

Catan junior compact Catan Spel Bordspel

999 Games Catan Junior is een compact en reisvriendelijk spel, perfect voor kinderen die het basisspel te moeilijk vinden. Ook volwassenen zullen van de uitdaging genieten. Als piraat moet je het eiland veroveren door forten en schepen te bouwen. Verzamel grondstoffen zoals hout, schapen, ananas en ijzer door de dobbelsteen te gooien of te ruilen met andere spelers, havens, de bank en markt. Maar kijk uit voor de gemene kapitein Haak! Bouw al je forten om het spel te winnen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. EAN code: 8719214428679.
Catan junior compact Catan Spel Bordspel

5 Seconden - - Bordspellen - Gezelschapsspel voor Familie - Inclusief Junior Kaartspel - Spellen kinderen

Het ultrasnelle kaartspel 5 Seconden is nu verkrijgbaar als bordspel! Daag jezelf uit en geef binnen vijf seconden drie juiste antwoorden. Race tegen je tegenstanders om als eerste de finish te bereiken en geniet van een avond vol plezier! Dit spel is perfect als cadeau en ideaal voor een gezellige spelletjesavond met het hele gezin. Met de extra junior kaarten is het spel geschikt voor alle leeftijden en draagt het zelfs bij aan de ontwikkeling van je algemene kennis. Bevat een bordspel en een zandloper. Durf jij de uitdaging aan?
5 Seconden - - Bordspellen - Gezelschapsspel voor Familie - Inclusief Junior Kaartspel - Spellen kinderen

Wijsneus

Wijsneus is een snel en interactief quiz kaartspel voor zowel kinderen als volwassenen. Het is perfect als cadeau en ideaal voor gezelschapsspellen met de hele familie. In tegenstelling tot andere quizspellen, speel je dit spel gelijktijdig, zodat je niet hoeft te wachten op je beurt. Met behulp van hints moet je raden wie, waar of wat je bent. Hoe meer hints je krijgt, hoe makkelijker het wordt. Maar let op voor de Domoor- en Breinbrekervakjes! Wijsneus is het perfecte instapspel voor Trivial Pursuit en Party en Co!
Wijsneus

PALEO Onbekend Onbekend Onbekend

Het familiespel Z-Man Games PALEO is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Dit bordspel biedt urenlang vermaak voor het hele gezin.
PALEO Onbekend Onbekend Onbekend

Domino spel dubbel 6

Het Domino spel dubbel/double 6 zit verpakt in een houten doos en bevat 56 stenen. Deze dominostenen zijn voorzien van spinners en kunnen na het spelen weer opgeborgen worden in de houten bewaardoos. Het spel is gemaakt van hout en kunststof, en wordt geleverd met 2 doosjes waarin elk 28 stenen zitten. Het is een leuk speelgoed voor zowel kinderen als volwassenen en biedt gezelligheid tijdens het spelen van dominospelletjes.
Domino spel dubbel 6

Codenames: Disney Family Edition:

Codenames Disney Family Edition is een sociale wordspel dat de geliefde Disney-series van de afgelopen 90 jaar combineert. In teams geven Cluemasters hints om Disney-personages, locaties en items te identificeren op een speelveld van 16 kaarten. Met afbeeldingen en woorden is het geschikt voor Disney-fans van alle leeftijden. Dit toegankelijke familiespel is eenvoudig te leren en bevat ieders favoriete Disney-personages.
Codenames: Disney Family Edition:

JEWEL HEIST

Sta strategisch beveiligingssystemen te slim af en beleef de kick van het stelen van waardevolle edelstenen in JewelHeist. Dit spannende bordspel biedt boeiende gameplay voor alle leeftijden, met hoogwaardige componenten voor langdurig plezier. Perfect voor spelavonden en familiebijeenkomsten, breid je collectie uit met maandelijkse nieuwe "heists". De installatie is snel en de regels zijn eenvoudig te volgen. Geschikt voor 2-6 spelers van 10 jaar en ouder, dit is het ideale cadeau voor bordspel liefhebbers en strategie fanaten. Betreed een wereld vol adrenaline en avontuur met JewelHeist!
JEWEL HEIST

Marbushka

Ontdek het leven van een ruimtepiraat in dit spannende spel vol verborgen schatten en intense strijd. Verken onbekende planeten die je aantrekken met hun belofte van magische schatten en unieke avonturen. Dit spel laat je ervaren hoe het is om een echte ruimtepiraat te zijn, met de mogelijkheid om je ruimteschip te verlaten en een grote buit te verzamelen. Maar wees voorzichtig, gebruik de schatten verstandig en met je hart. Er zijn twee versies van het spel: een makkelijke (4+) en een meer uitdagende (5+). Inhoud: spelbord, 4 ruimteschepen, 4 Space Pirates, 20 schatmuntstukken, 2 dobbelstenen, ruimte-regels.
Marbushka

MEGABLEU 678107

Cro'Mignon is een communicatiespel dat je meeneemt terug naar het stenen tijdperk. Bouw samen met je team gebouwen en wees het snelste team dat de constructie voltooit volgens de richtlijnen van de architect. Kies een kaart en bepaal de taaltaal voor het spel. Sfeer en gegiechel zijn gegarandeerd!
MEGABLEU 678107