Dobbelspelletjes, Bordspellen, Kaartspellen

Spelletjes onder de 10 euro

DeSpellenWereld

Beverbende is perfect voor gezinnen met kinderen en kan gecombineerd worden met Beverclan. Het spel combineert tactiek en geheugen. Je hebt 4 kaarten met strafpunten voor je liggen, maar mag er slechts 2 bekijken. Tijdens je beurt trek je een kaart en voer je een actie uit. Hiermee kun je een kaart ruilen met een van je gedekte kaarten of invloed uitoefenen op de kaarten van andere spelers. Wie aan het einde van de ronde de minste strafpunten heeft, wint.

Jumbo Hitster Guilty Pleasures Partyspel Actiespel

Maak je klaar voor een avond vol schaamteloos plezier met HITSTER Guilty Pleasures! Dit populaire party spel heeft nu een nieuwe editie met de meest foute hits van de afgelopen decennia. Iedereen kan stiekem meezingen met deze nummers, dus bouw jouw eigen tijdlijn van Guilty Pleasures. Het is niet nodig om een muziekexpert te zijn om te kunnen winnen, maar als je ook de artiesten en titels van de nummers kunt raden, maak je meer kans. Gebruik de Hitster app om de muziek automatisch af te spelen op Spotify en plaats de kaarten in de juiste volgorde op jouw muziektijdlijn. Raad het juiste jaartal en breid je tijdlijn verder uit om te winnen. Voeg Hitster-tokens toe voor een nog spannender spelervaring.
Jumbo Hitster Guilty Pleasures Partyspel Actiespel

Skip-Bo

Skip-Bo, het tijdloze kaartspel voor het hele gezin, is gemaakt door de bedenkers van UNO! Spelers zetten strategisch in om stapels kaarten van 1 tot 12 te creëren. Wie als eerste al zijn kaarten kwijt is, wint het spel! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Skip-Bo is het ultieme kaartspel van de makers van UNO! Door slim te spelen, leg je kaarten in de juiste volgorde (2, 3, 4, 4...). Gebruik de Skip-Bo kaart op het juiste moment om vastgelopen situaties op te lossen. De speler die als eerste al zijn Skip-Bo kaarten kwijt is, wint! Bevat 162 kaarten en spelregels. Leeftijd: 7+.
Skip-Bo

Regenwormen Dobbelspel

Regenwormen is een luchtig dobbelspel waarin spelers dobbelstenen sparen om regenwormen te verzamelen. Soms kan een andere speler je portie al hebben gereserveerd, maar dat is geen probleem. Dit compacte spel kun je overal spelen en duurt slechts een half uur. Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Bij elke beurt gooi je met 8 dobbelstenen en verzamel je stenen met hetzelfde getal of een worm.
Regenwormen Dobbelspel

RARA Wat ben ik? nieuwe editie met leuke hoofdbanden

RARA Wat ben ik? is een leuk raadspel voor 2-6 spelers vanaf 6 jaar. De nieuwe editie bevat 6 leuke hoofdbanden, een nieuwe kaartenset en vereenvoudigde spelregels. Het spel is snel te spelen en zorgt voor veel plezier voor het hele gezin. De hoofdbanden zijn verkrijgbaar in verschillende thema's, zoals piraat, kat, eenhoorn, koning, patiënt en slaapmuts. Om te winnen moet je goede vragen stellen en raden wat je bent voordat de zandloper leeg is.
RARA Wat ben ik? nieuwe editie met leuke hoofdbanden

Scoreblokken Keer op Keer Level 2, 3 en 4

Deze set met scoreblokken is perfect voor fanatieke Keer op Keer spelers die op zoek zijn naar meer uitdaging. Het bevat drie verschillende levels, elk met een unieke opzet van de scorevellen. Met deze variaties raak je nooit uitgekeken op Keer op Keer. Probeer alle scoreblokken en geniet van nog meer afwisseling in het spel!
Scoreblokken Keer op Keer Level 2, 3 en 4

UNO

Het doel van UNO is om de vorige kaart te overtreffen met een kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Let op de actiekaarten en het bluffen van je tegenstander! UNO lijkt op Pesten, maar heeft alleen cijfers van 0 tot 9 en speciale (pest)kaarten. De eerste speler die al zijn kaarten kwijt is, wint het spel. Er zijn in totaal 108 verschillende kaarten, met cijfers van 0 tot 9 in 4 verschillende kleuren. Elke kaart komt twee keer voor, behalve de 0. Er zijn ook kaarten met speciale waarden zoals beurt overslaan, kleur wijzigen en spelersvolgorde omdraaien. Bij het begin van het spel krijgt elke speler meerdere kaarten en moet de volgende kaart aansluiten bij de kleur van de bovenste kaart op de stapel.
UNO

Qwixx Blocks Dobbelspel Uitbreiding

Qwixx Bloks zijn een uitbreiding voor het populaire dobbelspel Qwixx, met 2 extra scoreblocks van 80 blaadjes elk (160 in totaal). Deze uitbreiding is alleen te gebruiken in combinatie met het basisspel.
Qwixx Blocks Dobbelspel Uitbreiding

De Weerwolven van Wakkerdam basisspel

Het dorp Wakkerdam wordt onlangs geteisterd door Weerwolven! Elke nacht veranderen sommige inwoners in bloeddorstige moordenaars. Het is aan de burgers om samen te werken en te ontdekken wie de Weerwolven zijn, voordat het dorp haar laatste inwoners verliest. Het populaire rollenspel De Weerwolven van Wakkerdam staat bekend om zijn list en bedrog. De spelleider creëert een spannende sfeer waarbij de Weerwolven proberen om 's nachts burgers te doden, terwijl de burgers overdag proberen de Weerwolven te ontmaskeren. Dit gereviseerde basisspel bevat 24 karakterkaarten en is geschikt voor 8-18 spelers.
De Weerwolven van Wakkerdam basisspel

Clever Dobbelspel

Clever is een snel en slim dobbelspel voor het hele gezin, waarin spelers constant bezig zijn. Het spel blijft tot het einde toe spannend. Elke dobbelsteen heeft een kleur die overeenkomt met een categorie op je scoreblad. Je kiest een dobbelsteen na het rollen en vult deze in op je scoreblad. Elke kleurcategorie geeft op een andere manier punten. Je moet drie keer rollen en telkens één dobbelsteen kiezen. De lagere dobbelstenen gaan naar het dienblad, waar je tegenspelers ze kunnen gebruiken. Slim kiezen leidt tot kettingreacties en hoge scores!
Clever Dobbelspel

LAMA Kaartspel

L.A.M.A. is een snel kaartspel waarin je probeert om minpunten te vermijden. Leg elke beurt kaarten af en voorkom zo dat je minpunten krijgt. Als je niets kunt afleggen, kun je passen of een nieuwe kaart trekken. Minpunten worden gegeven in de vorm van fiches en als je al je kaarten kwijtraakt, mag je een fiche teruggeven. Dit mag een fiche zijn van waarde 1 of 10. Degene met de minste minpunten aan het einde van het spel wint!
LAMA Kaartspel

SmartGames IQ Puzzler Pro 120 opdrachten

IQ-Puzzler Pro van SmartGames is een uitdagend spel met 120 opdrachten. Het bevat 3 spelvarianten: 2D en 3D. Het spelbord kan op twee manieren worden gebruikt, met de bovenkant voor de 2D opdrachten en 3D piramides en de onderkant voor een compleet ander spelbord in 2D. Het compacte doosje is gemakkelijk draagbaar en het spelbord kan dienen als handig opbergvak voor de puzzelstukken. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en perfect om mee te nemen op reis.
SmartGames IQ Puzzler Pro 120 opdrachten

UNO Flip! - - -

UNO FLIP!™ is een spannende nieuwe versie van het klassieke kaartspel. Met dubbelzijdige kaarten en een speciale FLIP-kaart biedt het spel nieuwe mogelijkheden. De FLIP-kaart draait alle kaarten om, inclusief de pakstapel. Aan de andere kant van de kaarten vind je een nieuwe serie getallen en kleuren. UNO FLIP!™ bevat ook nieuwe actiekaarten, zoals Trek vijf kaarten en Iedereen overslaan. Vergeet niet UNO te roepen als je nog één kaart over hebt! Bereid je voor op de volgende versie van UNO™ met dubbel zoveel plezier en uitdagingen.
UNO Flip! - - -

Ticket to Ride Europe

Reis heel Europa rond met Ticket to Ride Europe, het meest populaire bordspel in Nederland! Verken donkere tunnels in Zwitserland en vaar op veerboten op de Zwarte Zee. Bouw prachtige treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken. Dit strategische spel is geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar oud. Voltooi de routes op je bestemmingskaarten door verbindingen tussen steden te claimen met de juiste kaartencombinaties. Verzamel de meeste punten met je treinnetwerk en word de winnaar.
Ticket to Ride Europe

Take 5!

Take 5! is een spannend kaartspel waarin geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Het doel is om de minste strafpunten te incasseren. Met 104 kaarten met verschillende waarden en strafpunten, krijgt elke speler er 10 en liggen er 4 open op tafel. Elke ronde kiest iedereen een kaart uit zijn hand om gedekt voor zich neer te leggen. De spelers draaien hun kaart tegelijk om en leggen deze aan de op tafel liggende kaarten aan. Wie de zesde kaart aan een rij moet leggen, neemt de vijf kaarten van die rij als strafpunten. Na 10 ronden wint de speler met de minste strafpunten. Take 5! is een populair en eenvoudig spel voor grotere groepen mensen zoals studenten en grotere families.
Take 5!

Monopoly Classic

Word de winnaar van het enige echte Monopoly Classic bordspel. Dit spel, dat al jarenlang zorgt voor speelplezier met familie en vrienden, is een klassieker onder de Monopoly spellen. Nieuw in deze versie zijn de badeend, tyrannosaurus rex en pinguïn als pionnen. Koop, verkoop, onderhandel en ruil om de ultieme rijkdom te behalen. Met tactiek en een beetje geluk kan jij groot worden door straten te kopen en huizen en hotels te bouwen. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar, met 3 tot 6 spelers en een speeltijd van ongeveer 60 minuten.
Monopoly Classic

Valse Motten

Dit is een kaartspel van de bekende auteurs Inka en Markus Brand, dat in 2012 de Kinderspel van het Jaar-verkiezing in Duitsland heeft gewonnen. Het bijzondere aan dit spel is dat je juist mag en zelfs moet valsspelen om te winnen. Spelers volgen bepaalde regels bij het neerleggen van kaarten, maar proberen stiekem van hun kaarten af te komen door vals te spelen. Een speler fungeert als de bewaker en als diegene een valsspeler betrapt, moeten de kaarten weer worden teruggenomen en extra worden gepakt. Wie kan als eerste al zijn kaarten kwijtraken? Dit spel, genaamd Valse Motten, biedt creatief vermaak voor gezelschappen en families die op zoek zijn naar een luchtig kaartspel. (85 woorden)
Valse Motten

Phase 10 Kaartspel

Dit uitdagende kaartspel van de makers van UNO lijkt op Rummy! Het doel is om 10 fasen te voltooien, met sets van 3 kaarten, een rij van 7 kaarten of een set van 7 kaarten in dezelfde kleur. De eerste speler die alle fasen voltooit, wint. Elke fase is specifiek voor elke hand kaarten. Het spel bevat keuze- en pestkaarten die het spannend maken en je uit lastige situaties kunnen helpen. Gebruik een keuzekaart in plaats van een nummerkaart om elke kleur te voltooien.
Phase 10 Kaartspel

UNO Super Mario

Speel een speciale versie van het klassieke UNO spel met Mario, Luigi en hun vrienden! Deze editie bevat een Mario Super Star-kaart waarmee je onoverwinnelijk wordt. Als een andere speler een Neem-twee of Neem-vier kaart speelt, kun jij de Super Star-kaart gebruiken en moet de vorige speler zelf twee of vier kaarten pakken. Scoor punten door als eerste al je kaarten kwijt te raken. Het eerste team of speler dat 500 punten haalt, wint. Inclusief 112 kaarten en gebruiksaanwijzing. Geschikt voor 2 tot 10 spelers vanaf 7 jaar. Verschillende kleuren kunnen voorkomen.
UNO Super Mario

Jumbo Party & Co Shock You

Shock You is een spannend en dynamisch partyspel met 3 verschillende uitdagingen, waarbij spelers binnen een bepaalde tijd tests moeten doorstaan voordat er een schok komt van de Schoknoot. De Schoknoot kan worden ingesteld op 3 niveaus: geen schok, schok op laag niveau of schok op gemiddeld niveau. De stroom die wordt afgegeven is niet schadelijk voor het lichaam. Verdeel de spelers in 2 teams, leg de Schoknoot en de kaarten in het midden en bepaal welk team begint. Een speler pakt een kaart en start de opdracht door op de knop van de Schoknoot te drukken.
Jumbo Party & Co Shock You

Saboteur Basisspel

In dit spannende rollenkaartspel Saboteur, zijn schatgravers en saboteurs constant in conflict met elkaar. Elke speler heeft een geheime rol als schatgravende dwerg of saboteur. Door middel van kaarten met gangen, gereedschap en sabotagemogelijkheden proberen de schatgravers de schat te vinden, terwijl de saboteurs dit proberen te voorkomen. Niemand weet zeker aan welke kant de andere spelers staan, waardoor je zelfs je bondgenoten kunt hinderen. Aan het einde van het spel krijgt de winnende partij een beloning en de speler met de meeste beloningen wint. Geschikt voor groepen vanaf 3 spelers.
Saboteur Basisspel

Scoreblokken Keer op Keer drie stuks Level 5, 6 en 7

Voor de fanatieke Keer op Keer spelers zijn deze drie scoreblokken perfect. Elk scoreblok biedt een ander level met uitdagende mogelijkheden, waardoor er meer afwisseling is. Hierdoor raak je nooit verveeld en blijft het spel spannend. Ontdek alle levels en geniet van eindeloos plezier met Keer op Keer.
Scoreblokken Keer op Keer drie stuks Level 5, 6 en 7

SmartGames Cats & Boxes

Ben je creatief genoeg om "out of the box" te denken? Probeer dan alle katten in een kartonnen doos te krijgen door de puzzelstukken op de juiste manier te verschuiven. Dit compacte puzzelspel is geschikt voor zowel jong als oud en ideaal om overal mee naartoe te nemen. Met 60 opdrachten, variërend van makkelijk tot extreem moeilijk, is het zeker geen miskoop. Hoewel er slechts 4 puzzelstukken zijn, is dit denkspel van Smart Games uitdagender dan je zou verwachten. Dus pas op, het is geen kinderspel!
SmartGames Cats & Boxes

White Goblin Games - Qwixx Mixx Dobbelspel Uitbreiding

De Qwixx Mixx verpakking bevat 2 gloednieuwe scoreblocks om het speelplezier te vergroten. Deze scoreblocks zijn geschikt voor zowel het Qwixx dobbelspel als het Qwixx kaartspel! De regels blijven hetzelfde, maar de ervaring verandert. Variant A heeft een scoreblok met getallen in oplopende en aflopende volgorde, terwijl elke rij uit 4 verschillende kleuren bestaat. Variant B heeft een scoreblok met willekeurig geplaatste getallen, maar elke rij heeft wel dezelfde kleur.
White Goblin Games - Qwixx Mixx Dobbelspel Uitbreiding

Stef Stuntpiloot

Het bekende spel Stef Stuntpiloot is leuk voor jong en oud. Stef stunt en duikt met zijn stuiterende stuntvliegtuig langs jouw kippenhok. Bescherm jouw kippen door op tijd op de arm te drukken, zodat Stef omhoog vliegt en jouw kippen mist. Probeer hem tegelijkertijd zo te lanceren dat de kippen van je medespelers wel sneuvelen. Ben jij de beste piloot en hebben jouw kippen nog als de anderen er geen meer hebben? Dan win jij dit te gekke spel! Geschikt voor jonge kinderen en groepen vrienden. Voor 2-4 spelers vanaf 4 jaar. Speeltijd 10 minuten. Batterijen niet inbegrepen.
Stef Stuntpiloot

Wingspan

Deze vogelminnende strategiegame biedt spanning en tactiek! Plaats vogels in jouw persoonlijke natuurgebied, elk met een eigen specialiteit in het bos, de weide of het moeras. Laat ze samenwerken om voedsel te verzamelen, eieren te leggen en vogelkaarten te verkrijgen. Door slimme combinaties te maken, kun je meer eieren, kaarten en voedsel scoren dan je tegenstanders. Met 170 unieke vogelkaarten en verschillende bonuskaarten biedt Wingspan eindeloze variatie. Het spel wordt geleverd met een prachtig vogelhuisje als dobbeltoren en 75 mini-eieren. Ook verkrijgbaar met een speciale solo-speloptie.
Wingspan

Dixit Basisspel

Raad jij de kaart van de verteller in het sprookjesachtige spel Dixit? Dit gezellige bordspel is eenvoudig te leren en zeer geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het stimuleert de creativiteit en fantasie, en blijft herspeelbaar. Met diverse uitbreidingen beschikbaar past de tray van de speldoos zich aan voor extra kaarten. Voor 3 tot 6 spelers, met een speelduur van 30 minuten. Laat je verbeelding de vrije loop gaan met Dixit en test je inschattingsvermogen en verbeeldingskracht in dit educatieve spel!
Dixit Basisspel

Scoreblokken Keer op Keer 2 Twee stuks

Heb je Keer op Keer 2 zoveel gespeeld dat je scoreblok bijna op is? Niet getreurd! Met deze 2 extra scoreblokken kun je weer een hele tijd vooruit!
Scoreblokken Keer op Keer 2 Twee stuks

Rummikub The Original Travel

De Rummikub Reiseditie is perfect om mee te nemen op vakantie! Het spel combineert inzicht, durf en tactiek en is geschikt voor spelers vanaf 6 jaar. De set bevat 4 grote rekjes en 106 stevige kunststof rummikub-stenen, genummerd van 1-13 in 4 verschillende kleuren, inclusief 2 jokerstenen. Elke speler krijgt 13 stenen op zijn rekje en de overige stenen worden in het midden op tafel gelegd. Je kunt een steen van tafel nemen of een combinatie leggen, zoals een rij van dezelfde kleur of een setje van verschillende kleuren. Leg combinaties op tafel om van je stenen af te komen en gebruik jokerstenen als vervanging.
Rummikub The Original Travel

Cards Against Humanity International Edition Kaartspel

Cards Against Humanity is the ultimate party game for those with a dark sense of humor. With a total of 600 cards (510 white and 90 black), this International Edition combines elements from the US Edition and the Red Box to ensure maximum entertainment. While famous names like "Robert Downey Jr" and "Stalin" have been kept, obscure American references have been removed for a more universal experience. Avoid buying the Red Box to avoid duplicates and unnecessary frustration. This is the 2.0 version of the game.
Cards Against Humanity International Edition Kaartspel

Rubik's Cube 3x3

De Rubik's Cube is een klassieke puzzel waarbij je kleuren moet combineren. Deze 3x3 kubus is verslavend en fascinerend voor puzzelliefhebbers over de hele wereld. Het doel is om de kubus terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat, met elke zijde in één kleur. Er zijn 43.252.003.274.489.856.000 mogelijke combinaties, maar slechts één juiste oplossing. De nieuwe en verbeterde Rubik's Cube is voorzien van een soepel en snel mechanisme, met kunststof steentjes die niet vervagen of afbladderen. Vervalsen is nu ook niet meer mogelijk. Een must-have voor iedereen die van puzzels houdt!
Rubik's Cube 3x3

Ligretto

Het kaartspel Ligretto is een razendsnel spel waarbij spelers proberen om zo snel mogelijk al hun kaarten kwijt te raken. Met het gelijktijdig spelende aspect zorgt het voor hilarische momenten. Ligretto is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, die onderling te combineren zijn, waardoor er maximaal 12 spelers kunnen deelnemen. Het basisspel is echter geschikt voor 2 tot 4 spelers.
Ligretto

De Zoektocht naar El Dorado

Ga als expeditieleider op zoek naar El Dorado, de mysterieuze stad van goud. Baan je een weg door de jungle, steek kolkende rivieren over en onderhandel met lokale stammen om als eerste het eindpunt te bereiken. Speel kaarten om je speelfiguur te verplaatsen en koop nieuwe, sterkere kaarten om je stapel te verbeteren. Groene kaarten helpen in het oerwoud, blauwe kaarten bij het reizen over water en gele kaarten bieden meer mogelijkheden op de markt. Kies slim en stel je eigen kaartenstapel samen. Geschikt voor beginnende en gevorderde spelers, met verschillende speelborden en extra regels voor ervaren spelers.
De Zoektocht naar El Dorado

Exploding Kittens Originele Editie

Overwin het gevaar van exploderende kittens en word de kampioen van Exploding Kittens Originele Editie! Dit strategische spel mixt Russisch roulette met exploderende kittens en is perfect voor liefhebbers van katten, explosies, laserstralen en soms zelfs geiten?! Let op: het Nederlandse basisspel is nodig voor de Nederlandstalige uitbreidingen. Exploding Kittens Originele Editie is makkelijk te spelen en te begrijpen. Zet een actiekaart in je hand in wanneer het jouw beurt is, zoals de Ontmantel kaart waarmee je de explosieve kitten kunt ontmantelen - de meest krachtige kaart in het spel! Speel de juiste combinatie van kaarten en lanceer een aanval die meerdere tegenstanders tegelijkertijd uitschakelt! Overleef de aanvallen van anderen en win!
Exploding Kittens Originele Editie

Halli Galli Actiespel

Halli Galli is een spannend reactiespel dat geschikt is voor iedereen. Elke speler krijgt een stapel kaarten met vruchten erop. Om beurten draait elke speler een kaart om en legt deze op de stapel. Er is altijd maar één kaart zichtbaar. Als er vijf van dezelfde vrucht zichtbaar zijn, moeten alle spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. De snelste speler krijgt de kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Halli Galli is zowel leerzaam als vermakelijk voor jong en oud en ideaal voor een gezellig en simpel spelletje tussendoor.
Halli Galli Actiespel

White Goblin Games Codenames

Codenames is een uniek en spannend woordspel. Beide teams proberen als eerste contact te leggen met al hun spionnen. De hoofden van de geheime dienst geven aanwijzingen door één woord te noemen dat van betrekking is op meerdere woorden op tafel. Het doel is om de juiste woorden van je team te raden zonder spionnen van de tegenstander aan te wijzen. Pas op voor de huurmoordenaar! Denk snel en bedenk een aanwijzing die op meerdere woorden slaat om veel punten te scoren. Het spel zorgt voor hilariteit en uitdaging.
White Goblin Games Codenames

Perudo

Bewijs dat jij de beste bluffer bent met Perudo! Dit verrassende en eenvoudige blufspel zit vol spanning. Het is strategisch en test je concentratie, motoriek en snelheid. Het spel is geschikt voor 2 tot 6 spelers en duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf 8 jaar oud kun je meedoen. Schud de dobbelstenen in je beker, draai hem om op tafel, bekijk je score en raad hoeveel dobbelstenen van een bepaald getal er minimaal op tafel liggen. Door te bluffen en goed te raden wat andere spelers hebben gegooid, kun je Perudo winnen. Bevat 6 bekers, 30 dobbelstenen en spelregels.
Perudo

30 Seconds ® Bordspel

Wie bereikt als eerste de finish? 30 SECONDS®, het spectaculaire partyspel voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Raad je meer begrippen, dan ga je verder op het speelbord. Maar pas op, een dobbelsteenworp kan alles veranderen! Dit uitdagende spel garandeert uren speelplezier met familie en vrienden. Het wordt zeker supergezellig!
30 Seconds ® Bordspel

SmartGames IQ Fit

Houd je brein scherp met de geweldige IQ-Fit - Reiseditie. Plaats de 3D-puzzelstukken op het bord om een gatenvrije 2D-afbeelding te maken. Dit leuke denkspel bevat 120 uitdagende opdrachten die je tot het uiterste dwingen om de oplossing te vinden. Reisvriendelijk en stimulerend voor de geest!
SmartGames IQ Fit

Twister

Het klassieke Twister spel zorgt voor urenlang plezier! De 'Spinner' roept opdrachten en spelers moeten zich verplaatsen zonder om te vallen. De laatste speler die overblijft, is de winnaar. Speel zonder schoenen en kom in positie om in de knoop te raken. De Spinner bepaalt welke hand en voet waar moet worden geplaatst. Geen knieën of ellebogen op de mat, anders ben je af! Speel ook in teams en houd een teamtoernooi met overwinningen en nederlagen. Breng het spel naar buiten of speel het tijdens een avond met vrienden. Inhoud: Twister-mat, draaiwijzer en spelregels.
Twister

Regenwormen Uitbreiding

Breid het dobbelspel Regenwormen uit met deze uitbreidingsset! Inclusief 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches, 5 specialisten in de vorm van 'animeeples', en een dobbelsteen. Elke specialist is gekoppeld aan specifieke tegels en biedt extra mogelijkheden wanneer je deze tegels wint. Verdien bijvoorbeeld regenwormenfiches of een extra dobbelsteen, waardoor je meer kans hebt op hogere tegels in toekomstige beurten. Maak het gezellige dobbelspel Regenwormen nog leuker met deze uitbreiding!
Regenwormen Uitbreiding

Openhartig In Love Gespreksstarter

Met ‘Openhartig In Love’ kunnen verliefden op een speelse manier elkaar beter leren kennen. Het spel bevat meer dan 100 kaartjes met uitdagende vragen en verrassende opdrachten voor veel plezier! Je bent tot over je oren verliefd, elke blik in elkaars ogen laat de wereld om je heen verdwijnen. Jullie stralende glimlachen zijn niet weg te denken en de verliefdheid geeft jullie eindeloze energie. Je kan niet wachten om elkaar weer te zien en alles over elkaar te weten. Het spel helpt om alles te vragen en te delen, bijvoorbeeld door het maken van lieve, romantische of gekke foto's van elkaar.
Openhartig In Love Gespreksstarter

Beverclan Kaartspel

De spannende combinatie van tactiek en geheugen maakt dit spel een uitdaging voor spelers van alle leeftijden. Combineer het ook met Beverbende voor nog meer speelplezier! Elk spel heeft zijn eigen beverburcht, waar spelers proberen kaarten met hoge getallen te verzamelen. Maar let op, lage getallen zijn ook belangrijk omdat gelijke getallen bonuspunten opleveren. Het behouden van hoge getallenkaarten is echter niet eenvoudig, aangezien kaarten snel worden geruild en de locatie van elke kaart kan veranderen. Nadat de eerste speler vijf getallenkaarten in zijn beverburcht heeft gelegd, wordt de ronde voltooid. Spelers tellen dan de punten in hun eigen burcht en degene met de meeste punten na enkele rondes wint het spel.
Beverclan Kaartspel

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

In dit spel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden combineert het beproefde deckbuildingssysteem met het populaire "push your luck" -mechanisme. In Kakelenburg komen de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen allerlei kwalen te brouwen. Elke speler trekt ingrediënten uit hun eigen voorraadbuidel totdat ze denken dat hun drank perfect is. Maar pas op voor explosies! Het is beter om op tijd te stoppen en een kleinere portie te koken om kostbare ingrediënten te verkrijgen. De voorraadbuidel vult zich steeds meer met nuttige ingrediënten, waardoor de volgende drank beter wordt en meer punten oplevert.
De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

1000 Bommen & Granaten! Dobbelspel

In dit spannende piratendobbelspel, 1000 Bommen en Granaten!, is het jouw doel om zoveel mogelijk gelijke symbolen te dobbelen met 8 dobbelstenen. Als je een derde schedel gooit, eindigt je beurt zonder punten te scoren. Piratenkaarten beïnvloeden je beurt. Hoe meer gelijke symbolen je gooit, hoe meer punten je scoort, inclusief extra punten voor goud en diamanten. Als je met je eerste worp 4 of meer schedels gooit, krijgen de andere spelers minpunten. De eerste speler die een bepaald aantal punten bereikt, wint het spel. Dit eenvoudige dobbelspel vereist slimme keuzes en is perfect voor gokliefhebbers!
1000 Bommen & Granaten! Dobbelspel

Catan Basisspel

De nieuwste editie van het bekende handelsspel Catan is nu nog meer meeslepend dankzij de toevoeging van miniaturen en volledig aangepast artwork. Dit populaire spel, dat in 1999 werd uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar, biedt interactie, geluk en tactische mogelijkheden voor iedereen. Bouw dorpen, straten en steden op een variabel speelbord en verzamel de juiste grondstoffen om je nederzettingen uit te breiden. Wees alert op de struikrover en verzamel punten voor je nederzettingen, ontwikkelingskaarten en speciale prestaties. Degene die als eerste 10 punten behaalt, wint het spel direct!
Catan Basisspel

What Do You Meme? Nederlandstalige

De Nederlandstalige editie van What Do You Meme? is speciaal voor volwassenen en zorgt voor hilarische momenten tijdens een spelletjesavond met vrienden. Het doel van het spel is om de leukste meme te maken door jouw grappigste tekstkaart aan een fotokaart te koppelen. Om de beurt beoordeelt een jury welke speler het leukste setje heeft gemaakt. De speler met de grappigste combinatie wint de kaart en verdient een punt. Wie als eerste het vereiste aantal punten behaalt, wordt uitgeroepen tot meme-koning. Dit spel is een perfect cadeau voor Sinterklaas of kerst.
What Do You Meme? Nederlandstalige

Paleo Bordspel

Paleo is een spannend coöperatief spel waarin spelers als volksstam samen moeten werken om te overleven in het stenen tijdperk. Ze moeten constant vooruitgang boeken, maar moeten ook oppassen voor wilde dieren, stormen en andere stammen. In het spel speelt elke speler met een groep mensen uit de stam, zoals krachtige vrouwelijke krijgers, handige uitvinders en alerte verkenners. Spelers verkennen de omgeving en komen telkens nieuwe uitdagingen tegen. Met tien verschillende modules die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, biedt elk potje een unieke ervaring. Kunnen jullie samenwerken om te overleven en jullie stempel op de geschiedenis te drukken?
Paleo Bordspel

Mens Erger Je Niet!

Mens Erger Je Niet! is het meest bekende spel dat iedereen wel kent. Dit klassieke spel is perfect voor regenachtige zondagmiddagen, maar eigenlijk altijd vermakelijk. Het speelbord heeft twee kanten, één voor kleinere groepen (4 spelers) en één voor grotere groepen (6 spelers). Er zijn verschillende versies van Mens Erger Je Niet, dus speel ze allemaal! Inhoud: spelbord, 24 houten pionnen, 1 houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Wizard Kaartspel

Wizard is een kaartspel dat jong en oud fascineert. Bij dit spannende spel krijg je elke ronde 1 kaart meer en moet je precies voorspellen hoeveel slagen je gaat maken. Een juiste voorspelling levert je 20 punten plus 10 punten per slag op. Zit je er naast, dan krijg je 10 minpunten per slag. Het spel bevat 52 kaarten in 4 kleuren, 4 tovenaars en 4 narren. De bovenste kaart van de stapel bepaalt de troef. Wizard is al ruim 20 jaar een bestseller en wordt zelfs op wereldkampioenschappen gespeeld. Door zijn eenvoud en diepgang is dit kaartspel zeer geliefd.
Wizard Kaartspel

Jenga Classic

Test je behendigheid en strategisch inzicht met Jenga Classic! Bouw de toren door drie blokken per laag neer te leggen. Haal vervolgens met één hand een blok uit de toren en plaats deze bovenop. Maar pas op, als de toren instort ben je af! Speel alleen tegen jezelf om je eigen hoogste toren te overtreffen, of daag je vrienden uit om te zien wie als laatste een blok kan stapelen. Inclusief 54 hardhouten Jenga blokken en spelregels. Geschikt voor 6 jaar en ouder.
Jenga Classic

Catan: Het snelle Kaartspel

Dit snelle kaartspel, gebaseerd op het geliefde Catan bordspel, is ideaal voor 2-4 spelers. Net als in het bordspel bouw je straten, dorpen en steden en zet je ridders in. Je kunt steden op verschillende manieren uitbreiden en grondstoffen ruilen met andere spelers of de markt. Maar wees op je hoede, want je straten en ridders kunnen gemakkelijk worden afgepakt. Zelfs behaalde overwinningspunten zijn niet altijd veilig! Gelukkig bieden kerken en stadsmuren bescherming. De regels zijn eenvoudig en je kunt binnen een half uur klaar zijn. Ook ideaal voor 2 spelers, waarin alleen geruild wordt in plaats van gehandeld!
Catan: Het snelle Kaartspel

Ravensburger Koehandel Kaartspel

Doe mee aan de spannende koehandel van Ravensburger en word de eigenaar van de prijskoe Bertha of andere dieren. Wie weet wie u te pakken heeft? Alleen de slimste bieder met boerenverstand en een listige strategie zal de meest winstgevende dieren bemachtigen en de koehandel winnen!
Ravensburger Koehandel Kaartspel

Jumbo Pim Pam Pet Family Bordspel

Pim Pam Pet Family is een competitief gezelschapsspel voor het hele gezin. Dankzij drie soorten vragenkaarten hebben kinderen meer tijd en mogelijkheden om als eerste het juiste antwoord te geven. Het spel is geschikt voor 2 tot 8 spelers vanaf 6 jaar en heeft een gemiddelde speeltijd van 15 minuten. Pim Pam Pet Family stimuleert de ontwikkeling van de woordenschat en is een leuk Trivia spel. Beantwoord de vragen het snelst om stappen te verdienen en als eerste een rondje om de spinner te lopen.
Jumbo Pim Pam Pet Family Bordspel

Azul

In het tactische bordspel Azul decoreer je de muren van het koninklijk paleis voor koning Manuel I. Hij was geïnspireerd door de prachtige Azulejos in het Alhambra en heeft jou de opdracht gegeven om zijn paleis te versieren. Het spel is abstract en strategisch, stimuleert kritisch denken en creativiteit. Het kan gespeeld worden door 2 tot 4 spelers, duurt 40 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Tijdens het spel moeten spelers de patroonlijnen op hun spelbord verzamelen voordat ze tegels op de muur kunnen leggen.
Azul

Super Mario Blow Up Shaky Tower

Haal het spannende evenwichtsspel in huis met Super Mario Blow Up! Shaky Tower. Plaats de bijgeleverde zeven Super Mario-personagefiguren op de toren en houd de bal in balans. Voorkom dat de bal van de toren valt en geniet van het leuke en uitdagende spel.
Super Mario Blow Up Shaky Tower

Vlotte Geesten Kaartspel

Het huisspook heeft een oud fotoapparaat gevonden in de kelder van de burcht. Hij heeft foto's gemaakt van alles wat hij wil laten verdwijnen tijdens het rondspoken. Helaas maakt de betoverde camera foto's in de verkeerde kleur, waardoor het spook in de war raakt. Kun jij hem helpen en het juiste voorwerp noemen of laten verdwijnen? Het spel bestaat uit het snel pakken of roepen van het gezochte voorwerp op de kaart. Wie de meeste kaarten wint, is de winnaar. Er staan vijf voorwerpen in een kring op tafel, zodat iedereen er makkelijk bij kan.
Vlotte Geesten Kaartspel

Vlotte Geesten Kaartspel

In de kelder van de burcht heeft het huisspook een oud fotoapparaat gevonden. Hij neemt foto's van alles wat hij wil laten verdwijnen tijdens het rondspoken. Helaas maakt de betoverde camera foto's in de verkeerde kleur, waardoor het spook in de war raakt. Kun jij hem helpen door het juiste voorwerp te noemen of te laten verdwijnen? Elke ronde wordt een kaart omgedraaid en de spelers moeten zo snel mogelijk het gezochte voorwerp pakken of roepen. Wie de meeste kaarten wint, is de winnaar. Er staan vijf voorwerpen op tafel en de spelers moeten het juiste voorwerp in de juiste kleur grijpen.
Vlotte Geesten Kaartspel