Bordspellen, Dobbelspelletjes

Leuke spellen voor 1 persoon

DeSpellenWereld

Houd je brein scherp met de geweldige IQ-Fit - Reiseditie. Plaats de 3D-puzzelstukken op het bord om een 2D-afbeelding te creëren zonder lege ruimtes. Dit is een ontzettend leuke denkspel met 120 uitdagende opdrachten waarbij je strategisch moet nadenken om de juiste oplossing te vinden.
Dit compacte reisspel van Smart Games biedt 120 langdurige puzzel-opdrachten op een dubbelzijdig spelbord. Je kunt kiezen tussen uitdagingen op het hartvormige of rechthoekige bord. Daag je brein uit en geef het de liefde die het verdient. Het spel wordt geleverd met een stevig deksel om alles gemakkelijk op te bergen. Geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar en volwassenen.
SmartGames IQ Love 120 opdrachten

SmartGames IQ Six Pro

Dit draagbare spel, genaamd IQ Six Pro, is vergelijkbaar met IQ-Puzzler Pro, maar heeft een grid op basis van zeshoeken in plaats van vierkanten. Met 2D- en 3D-opdrachten kun je de bovenkant van het bord vullen met zeshoekige puzzelstukken, of bouw je driehoekige piramides en kleurrijke vlinders volgens de opdrachten aan de onderkant. Met 120 opdrachten in verschillende moeilijkheidsgraden biedt dit spel veel uitdaging. Door de ongewone vorm van de puzzelstukken, is IQ Six Pro nog uitdagender dan IQ-Puzzler Pro. Geschikt voor kinderen vanaf acht jaar.
SmartGames IQ Six Pro

SET

Dit zenuwslopende reactiespel is geschikt voor het hele gezin. Leg 12 kaarten met gekleurde symbolen op tafel en zoek tegelijkertijd naar een set. Een set bestaat uit drie kaarten waarvan de eigenschappen volledig gelijk of helemaal verschillend zijn. Als je een set ziet, roep je "SET!". Heb je gelijk, dan krijg je de kaarten. Zo niet, dan probeer je het opnieuw nadat een andere speler een correcte set heeft gevonden. Wie aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft, wint!
SET

SmartGames IQ Stixx 120 opdrachten

Stapelgekte gegarandeerd met het denkspel IQ Stixx! Plaats de 10 kleurige staafjes kriskras op het spelbord en laat je brein werken. Dit originele spel vervangt traditionele puzzelstukken door rechte staafjes. Het pakket bevat 120 uitdagende opdrachten die je gegarandeerd stapelgek maken. Met een spelbord, deksel, 10 puzzelstukken en een boekje met opdrachten en oplossingen, is IQ Stixx geschikt voor spelers vanaf zeven jaar.
SmartGames IQ Stixx 120 opdrachten

ThinkFun Rush Hour Spel Breinbreker

Het populaire spel Rush Hour is een uitdagend spitsuurspel waarbij je de auto’s en vrachtwagens op het verkeersrooster moet plaatsen en zo snel mogelijk met je rode auto moet ontsnappen. De nieuwe doos bevat 40 spannende opdrachten van beginner tot expert, waarmee je stap voor stap het spel onder de knie krijgt. De inhoud van het spel bestaat uit 40 uitdagingen en oplossingen, spelregels in verschillende talen, een rode auto, 15 hinderende voertuigen en een handig opbergzakje. Ga de uitdaging aan en test hoe snel jij Rush Hour kunt uitspelen!
ThinkFun Rush Hour Spel Breinbreker

EXIT - Het Betoverde Bos

Probeer gezamenlijk de weg uit het betoverde bos te vinden door het oplossen van pittige raadsels. Dit uitdagende escape room-spel is perfect voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers. Het is een eenmalige spelervaring die je niet snel zult vergeten. Kun jij "out of the box" denken en heb je detective skills? Ontsnap uit het betoverde bos en beleef een intense puzzel- en speelervaring, net als in een echte escape room! Let op: EXIT: Het Betoverde Bos is slechts één keer speelbaar.
EXIT - Het Betoverde Bos

SmartGames Happy Cube Expert 6 puzzels

De Happy Cube Expert, ook bekend als Marble Cube, is de meest uitdagende variant in de familie. Met zijn prachtige marmerachtige schuim is elke kubus uniek in vorm, kleur en oplossing. Ben je een ervaren puzzelaar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Probeer dan de paarse puzzel van de Happy Cube Expert en duik in de wereld van befaamde genies zoals Albert Einstein. Dit educatieve speelgoed voor de handen biedt grenzeloos puzzelplezier.
SmartGames Happy Cube Expert 6 puzzels

SmartGames Treasure Island breinbreker 80 opdrachten

Ontdek een betoverend eiland waar puzzelstukken van vorm kunnen veranderen! Leg bergen, heuvels en bossen op de juiste plaats om de tempel met de verborgen schat te vinden. Met 80 uitdagende opdrachten die je naar het einde van de wereld brengen. Test je vaardigheden en ontcijfer de schatkaart in deze tijdloze klassieker van Smart Games, geschikt voor zowel jong als oud!
SmartGames Treasure Island breinbreker 80 opdrachten

The Game

Win samen met je tegenstander van het spel in The Game. Het spel klinkt eenvoudig, maar gemakkelijk is het zeker niet. Maak afspraken en werk samen om alle 98 kaarten op de vier stapels in het midden van de tafel te spelen. Twee stapels stijgen in waarde (1-99) en twee stapels dalen in waarde (100-2). Zorg ervoor dat je strategisch speelt en probeer zoveel mogelijk kaarten af te leggen. The Game is een uitdagend spel waar teamwork voorop staat.
The Game

Chili Dice Dobbelspel

Maak je klaar voor het hete Chili Dice, het pittigste dobbelspel van dit moment! Versla je tegenstanders door zoveel mogelijk punten te scoren in zo min mogelijk worpen. Verdeel je 30 worpen over 10 spannende rondes en krijg bonuspunten voor ongebruikte worpen aan het einde. De 6 dobbelstenen hebben verschillende pittige zijden die je kunt draaien naar een minder pittige kant. Gooi een Kleine chili, Grote chili of Pittige chili voor nog meer bonuspunten, maar pas op dat je niet je handen brandt!
Chili Dice Dobbelspel

Metrolijn Kaartspel

Bij Metrolijn draait alles om slim scoren met je metro's. Je verdient punten door alle haltes van een route aan te kruisen, maar let op, je hebt maar een beperkt aantal metro's per route. Zodra je jouw laatste metro laat rijden, worden de punten geteld. Dit flip & write spel heeft een scorevel met het metronetwerk van steden zoals Berlijn, Madrid en Parijs. Elke beurt draai je een kaart om die aangeeft hoeveel haltes je moet stoppen. Kies een metro, kruis de haltes aan en verdien bonuspunten met speciale kaarten zoals overstapstations en gratis reizen.
Metrolijn Kaartspel

SmartGames Anti-Virus

Het denkspel Anti-Virus daagt je uit om je immuumsysteem te activeren en het virus uit te schakelen. Het is een spannende schuifpuzzel waarbij de puzzelstukken diagonaal en in groepen verschoven kunnen worden. Eenmaal je begint, is het moeilijk om er weer van los te komen! Het spel bevat een spelbord met 11 kleurige puzzelstukken, spelregels, 60 opdrachten verdeeld over 5 moeilijkheidsgraden en oplossingen.
SmartGames Anti-Virus

Tik Tak Boem Kaartspel

Tik Tak Boem is een spannend woordspel waarbij je woorden moet vinden met een bepaalde lettergreep voordat de bom ontploft. Houd je hoofd koel terwijl de bom dreigend tikt. Rol de dobbelsteen en bepaal waar de lettergreep moet komen: aan het begin, het einde of overal in het woord. Zet de timer aan, draai een kaartje om met een lettergreep en bedenk snel een woord volgens de regels. Geef de bom door en pas op dat je hem niet in je handen hebt als hij afgaat! Inhoud: 1 bom, 1 dobbelsteen en 13 kaartjes met lettergrepen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Ontdek ook andere spellen van Goliath, zoals Shit Happens en Triominos, in onze webshop.
Tik Tak Boem Kaartspel

SmartGames Temple Trap 60 opdrachten

Kun jij ontsnappen uit dit bewegende doolhof vol spanning? Wees voorzichtig, want één foute stap en je wordt een smakelijke maaltijd voor de hongerige krokodillen. Alleen de slimste avonturiers kunnen ontsnappen uit dit betoverde labyrint. Met maar liefst 60 uitdagende opdrachten, variërend van makkelijk tot extreem moeilijk. Met een gloednieuw speelfiguur en een handig transparant deksel om alles gemakkelijk mee te nemen.
SmartGames Temple Trap 60 opdrachten

Magische wegwijzers

Deze kaartenset van Colette Baron-Reed verbindt je met het grotere bewustzijn en begeleidt je op je levenspad. De kaarten tonen plaatsen die je zult bereizen, gebeurtenissen die je tegen kunt komen, en bondgenoten en uitdagingen die je zult ontmoeten tijdens je reis door het leven. De bijgevoegde handleiding begeleidt je bij het stellen van de juiste vragen en het interpreteren van de boodschappen tijdens je readings. Met deze 54 kaarten onthul je het verhaal van je lot, bestemming en vrije wil. Begin een betekenisvolle reis naar ware voorspoed en opwindende liefde.
Magische wegwijzers

Logiquest Ticket to Ride De Spoorwerf Breinbreker

Welkom in het Gouden Tijdperk van de Locomotief! Als leider van de Ticket to Ride spoorwerf is het jouw taak om alle locomotieven en treinwagons op de juiste posities te krijgen. Maar de tijd dringt en de wagons staan zelden op de juiste plek op het juiste moment... Gebruik de locomotief om de wagons door de spoorwerf te manoeuvreren. Verplaats de wagons volgens de instructies op de puzzelkaart, van begin naar eind. Tel het aantal stappen en bereken je score! Inhoud: spoorbord, routekaarten, spoorwerfgids, locomotieven, wagons, beschadigde sporen en handleiding.
Logiquest Ticket to Ride De Spoorwerf Breinbreker

Trice

Word de dobbelkoning met Trice en train tegelijkertijd je hersenen! Gooi de groene, rode en witte dobbelstenen en maak binnen een minuut zoveel mogelijk woorden met de beginletter, eindletter en het aantal letters dat je gooit. Elk woord is 1 punt waard. De speler met de meeste punten na zes rondes is de winnaar!
Trice

Pincode Dobbelspel 1, 2, 3 of 4 personen Moderne mastermind variant

Ontdek Pincode, de moderne variant op Mastermind! Dit uitdagende spel geeft spelers een unieke ervaring. Ontrafel je geheime pincode voordat je tegenstanders dat doen. Met behulp van onze innovatieve app kunnen alle spelers tegelijkertijd deelnemen en nauwkeurige informatie over hun code krijgen. Het spel is geschikt voor solo avonturiers en groepsspelers, met een speelduur van slechts een half uur. Pincode is snel en draagbaar, perfect voor een ontspannen avond thuis of als reisspel. Het is ook een uniek cadeau-idee voor puzzelliefhebbers en gezelschapsspelfanaten. Laat de spanning van het ontrafelen van geheime codes beginnen met Pincode!
Pincode Dobbelspel 1, 2, 3 of 4 personen Moderne mastermind variant

SmartGames - Criss Cross Cube

Heb jij voldoende hersencapaciteit voor deze 80 uitdagende puzzels? Probeer de 13 schroeven in de transparante kubus te draaien zonder dat ze elkaar in de weg zitten. Deze kubusvormige puzzel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die van een uitdaging houden. Ben jij een beetje gek in je hoofd?
SmartGames - Criss Cross Cube

Brains: Toverdrank Breinbreker

"Brains: Toverdrank is een uitdagend solitair puzzelspel met 5 niveaus van moeilijkheid. Je taak is het samenstellen van toverdranken die aan specifieke voorwaarden voldoen. Los de puzzels op door de juiste ingrediënten in de juiste hoeveelheid te gebruiken. De eerste opgaven zijn makkelijk, maar al snel worden ze steeds uitdagender. Met Brains: Toverdrank ben je verzekerd van urenlang puzzelplezier!"
Brains: Toverdrank Breinbreker

SmartGames Tangoes Expert

Tangoes Expert (7+): Deze hersenkraker is een modernere variant van de traditionele Chinese puzzel. Je kunt met 2 spelers spelen en kiezen uit 40 opdrachten, of je kunt een van de 14 dubbele uitdagingen aangaan! Het doel is om de afbeelding op het kaartje te creëren met behulp van de zeven puzzelstukken. Geschikt voor alle leeftijden, garandeert Tangoes Expert plezier voor jong en oud!
SmartGames Tangoes Expert

EXIT - Evacuatie van de Noordpool Breinbreker

Ontsnap binnen anderhalf uur uit het hermetisch gesloten onderzoeksstation door alle puzzels op te lossen en codes te kraken. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist, maar tipkaarten helpen jullie op het goede spoor. EXIT: Evacuatie van de Noordpool is maar één keer speelbaar vanwege het gebruik van het speelmateriaal, maar biedt een intense puzzel- en speelervaring, zoals in een "echte" escape room. Het spel is vooral geschikt voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers vanwege de uitdagende puzzels.
EXIT - Evacuatie van de Noordpool Breinbreker

EXIT Evacuatie van de Noordpool

Ontsnap zo snel mogelijk uit het hermetisch gesloten onderzoeksstation. Los alle puzzels op binnen anderhalf uur en ontsnap uit jullie opgesloten locatie. Logisch denken en doorzettingsvermogen zijn vereist. Voor als jullie er echt niet uitkomen, zijn er tipkaarten beschikbaar. EXIT: Evacuatie van de Noordpool is maar één keer speelbaar vanwege het beschrijven, vouwen of afbreken van speelmateriaal. Dit spel biedt een intense puzzel- en speelervaring, perfect voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers.
EXIT Evacuatie van de Noordpool

Quoridor spel Wall Chess Klassiek bordspel

Beleef onbeperkt spelplezier met Quoridor, het boeiende strategische bordspel voor alle leeftijden! Het spelbord is visueel aantrekkelijk met heldere kleuren en duidelijke markeringen op een 9x9 rooster. Je begint aan een zijde en moet je pion naar de tegenoverliggende rand zien te brengen. Maar pas op, de weg is niet gemakkelijk! Verplaats je pion naar een aangrenzend vakje, horizontaal of verticaal, en plaats barrières om je tegenstander te blokkeren. Kies uit een intense tweespelerstrijd of de teamwork-gefocuste vierpersoonsvariant. Veel speelplezier gegarandeerd!
Quoridor spel Wall Chess Klassiek bordspel

Flex Puzzler Xl Breinbreker

Maak kennis met de nieuwe en verbeterde Flex Puzzler! Nu met extra grote afmetingen en meer puzzelstukjes voor een nog grotere uitdaging. Deze set bevat alles wat je nodig hebt: een boekje met maar liefst 100 verschillende 2D en 3D uitdagingen, een oplossingsvel, de Flexpuzzler zelf en een handige transportbox. Ga de uitdaging aan en test je puzzelvaardigheden met deze vernieuwde puzzelset!
Flex Puzzler Xl Breinbreker

Woordzoeker

Dit is een hectisch, snel en leuk Woordzoeker spel waarin je probeert om als eerste een woord te vinden en tegelijkertijd je tegenstanders dwars te zitten. Kies een van de 8 dubbelzijdige woordenkaarten en plaats deze op de draaischijf, met de transparante schijf en groene ring erbovenop. Draai de ring totdat er een groen veldje zichtbaar is in de opening. Haal de totem onder het bord vandaan en draai de ring kloksgewijs verder tot het volgende woord tevoorschijn komt. Zoek gelijktijdig naar dit woord, in alle richtingen maar altijd in een rechte lijn. Zodra je het woord gevonden hebt, knijp je in de totem en noem je de locatie van het woord. Plaats vervolgens gekleurde fiches van je eigen kleur op de letters. Als er al fiches van andere spelers liggen, verwijder je deze.
Woordzoeker

Clown Magic Blocks

Met de Clown Magic Blocks kun je eindeloos plezier beleven! Deze fidget toy bestaat uit 27 elementen die met elkaar verbonden zijn door elastiek. Hierdoor kun je allerlei coole vormen en figuurtjes maken. De Magic Blocks zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, roze, geel, groen en blauw. De set wordt geleverd met een boekje vol voorbeelden en zit verpakt in een windowbox. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Clown Magic Blocks

Sabika

In het spel Sabika neem je de rol aan van een adellijke Nasriden-dynastie in Granada. Je helpt bij de constructie van de torens, tuinen en paleizen van het Alhambra, een buitengewoon bouwwerk dat binnen zijn 2 km lange muren de best bewaarde paleizen van de klassieke Arabische islam herbergt. Bovendien moet je handelsrelaties opbouwen in Europa, de Maghreb en het Nabije Oosten om voldoende inkomsten te genereren om de tribuut te kunnen betalen die opgelegd is door de Spaanse katholieke vorsten. Het doel is om in de historische teksten te verschijnen als een van de meest invloedrijke edelen van de Nasriden-dynastie. Sabika is de opvolger van Bitoku, geschreven door de getalenteerde auteur Germán P. Millán. (83 woorden)
Sabika

Orbito

Houd je aandacht erbij en speel een spannend potje 4-op-één-rij met Orbito! Leg om de beurt een knikker op het bewegende spelbord en probeer vier van jouw knikkers in een lijn te krijgen. Druk op de Orbito-knop om je beurt te beëindigen en laat alle knikkers een positie verschuiven in hun Orbit! Met een uniek spelmechanisme, eenvoudige regels en een snelle speeltijd versterkt Orbito jouw perceptie- en reactiesnelheid.
Orbito

Solitaire Chess Breinbreker

Solitaire Chess is een uitdagende hersenbreker die de regels van schaken combineert met het klassieke Solitaire. Sla of verplaats alle schaakstukken op het bord totdat er maar één stuk overblijft. Dit spel is perfect voor beginners die willen leren schaken en voor ervaren schakers die hun vooruitdenkvaardigheden willen verbeteren. Met 60 uitdagende levels, van beginner tot expert.
Solitaire Chess Breinbreker

Ravensburger Escape Puzzle Kids Wizard School

Puzzel je een weg naar de vrijheid in de nieuwe Escape de Puzzle van Ravensburger! Met 368 mysterieuze stukjes en een spannend verhaal, kunnen kinderen vanaf 9 jaar hun hersenen laten kraken. Maar let op, het puzzelmotief wijkt af van het motief op de doos! Ontdek alle 6 raadsels en vind de EXIT om te ontsnappen. De doos bevat een handleiding en een oplossingshoes. Met dit favoriete concept van de escaperoom als kinderpuzzel beleef je urenlang plezier en spanning!
Ravensburger Escape Puzzle Kids Wizard School

Jumbo Tetris 3D Breinbreker

Tetris 3D is een verrassend en uitdagend puzzelspel, gebaseerd op de bekende videogame. Het bevat vier spelniveaus waarin je keer op keer wordt uitgedaagd om elke puzzel op te lossen. Net als in het originele Tetris spel is het doel om de Tetriminos in het spelrooster te plaatsen en zoveel mogelijk lijnen te maken. In Tetris 3D moet je echter ook de 16 Tetriminos op verschillende manieren in het spelrooster plaatsen, wat zorgt voor een extra uitdaging. Elk spelniveau is moeilijker dan de vorige en elke Tetriminos heeft een unieke vorm. Durf jij de 3D uitdaging aan?
Jumbo Tetris 3D Breinbreker

76%ANDERS Cross Logic Solitaire LUXE

Ontdek ons trots gepresenteerde handgemaakte houten solitaire bordspel, gevormd als een kruis met 33 vakken en 32 pinnen. Elk stuk is met zorg en precisie vervaardigd door ondernemers met autisme, die streven naar een onafhankelijk inkomen en het delen van hun passie voor unieke creaties. Het bord is gemaakt van biologisch afbreekbaar Eucalyptus multiplex en afgewerkt met een veilige zwarte beits volgens de EN 71-3 norm. De pinnen zijn vervaardigd van natuurlijk rubberwood. Met een onberispelijke afwerking is dit duurzame en prachtige bordspel een uitdaging voor spelers van alle niveaus. Het doel van het spel is om alle pinnen te verplaatsen, behalve één, zodat er één pin overblijft in het midden.
76%ANDERS Cross Logic Solitaire LUXE

EXIT - De vlucht naar het onbekende Breinbreker

Als bemanningslid van een passagiersvliegtuig ervaar je angst als jullie in noodweer terechtkomen. Het vliegtuig wordt geschud door de wind, er stroomt water naar binnen en alle systemen beginnen te falen. Jullie moeten zo snel mogelijk alle puzzels oplossen en codes kraken om het vliegtuig weer operationeel te maken. Alleen dan kunnen jullie de storm overleven en veilig landen. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn essentieel om dit spel tot een goed einde te brengen. Als jullie er echt niet uitkomen, zijn er tipkaarten beschikbaar. EXIT: De vlucht naar het onbekende kan maar één keer gespeeld worden, maar garandeert een unieke puzzel- en speelervaring, ideaal voor beginners en ontspannen puzzelaars.
EXIT - De vlucht naar het onbekende Breinbreker

Black Stories Daily Disasters

De zwarte verhalen cultserie van Mozes keert terug, na meer dan 10 jaar! Deze morbide, griezelige en soms vermakelijke puzzels gaan over gruwelijke dood en ongeluk. Ontdek hoe een naakte man met een lucifer in zijn hand stierf op een berghelling. Waarom waren drie eenarmige mensen blij met een pakketje met een afgehakte arm? En waarom at de familie de grootmoeder met een lepel? Gok je weg naar het exacte verhaal achter deze 50 donkere, echte ongelukken. Nieuwe puzzelverhalen gevuld met absurditeit, walgelijkheid en domheid - allemaal waar gebeurd!
Black Stories Daily Disasters

Eureka Eureka! Marble Circuit 64 Puzzeluitdagingen

Een logisch spel met 64 uitdagende puzzels! Plaats het hekje bovenaan het bord en zet een knikker op elk spoor erachter. Kies een uitdaging en plaats de starttegels volgens de kaart. Noteer het aantal knikkers dat in de doelvelden moet eindigen. Voorspel de paden van de knikkers en voeg de mysterytegels toe om het juiste aantal knikkers in de doelvelden te krijgen. Schuif het hekje langzaam naar rechts om de knikkers vrij te laten. Beginnerspuzzels hebben meer starttegels en de moeilijkheidsgraad neemt toe bij minder tegels. Bevat een spelbord, poort, tegels, knikkers en uitdagingskaarten. Geschikt voor 8 jaar en ouder.
Eureka Eureka! Marble Circuit 64 Puzzeluitdagingen

Philos Tangram

De kleurrijke Tamgram van Philos is een populair en uitdagend puzzelspel! Met het rubberhouten frame en 7 puzzelstukken kunnen kinderen vanaf 6 jaar verschillende vormen creëren. De compacte afmetingen van 150 x 150 x 15 mm maken het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Een geweldige manier om de hersenen te trainen en plezier te hebben!
Philos Tangram

Triangle Logic Solitaire 76%ANDERS LUXE

Wij zijn trots om ons nieuwe handgemaakte solitaire bordspel te presenteren! Het bord heeft de vorm van een driehoek met 36 vakken en 35 pinnen. Elk stuk is met de hand gemaakt door getalenteerde ondernemers met autisme, die hun passie voor het maken van unieke stukken met ons delen. Het bord is gemaakt van Eucalyptus multiplex, een volledig biologisch afbreekbaar materiaal, met een zwarte beits die voldoet aan de EN 71-3 norm. De pinnen zijn gemaakt van natuurlijk rubberwood en alle stukken zijn met de hand afgewerkt voor een perfecte afwerking. Onze solitaire biedt een uitdagend spel voor spelers van alle niveaus. Het doel is om alle pinnen, behalve één, te verplaatsen, zodat er uiteindelijk één pin overblijft in het midden van het bord.
Triangle Logic Solitaire 76%ANDERS LUXE

Spellenbundel 2 Stuks Exit Het Geheime Lab & Het Vergeten Eiland

Ontsnap van een verlaten eiland door binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en codes te breken. Gebruik je logisch nadenken en doorzettingsvermogen om te ontsnappen. Tipkaarten zijn beschikbaar voor als je vastloopt. Dit spel kan maar één keer gespeeld worden, maar garandeert een intense puzzel- en speelervaring, vergelijkbaar met een echte escape room. Het is vooral geschikt voor ervaren puzzelaars en escape room-liefhebbers. Niveau: Gevorderden.
Spellenbundel 2 Stuks Exit Het Geheime Lab & Het Vergeten Eiland

Black Stories 10

Herschrijving: Black stories 10 bevat 50 nieuwe, lugubere raadsels voor gegarandeerde spanning en sensatie. Als slimme speurneus moet je de gruwelijke geheimen onthullen en stapje voor stapje naar de lugubere oplossing zoeken. Wie weet waarom Maria dood op het veld lag? En waarom sleepte Anna vrolijk zingend het lijk van haar overleden echtgenoot achter zich aan? Ontdek ook hoe drie lijken in een rivier belandden. Dit griezelige spel is geschikt voor 2 tot 6 spelers van 12 tot 100 jaar oud en is te spelen in het Nederlands.
Black Stories 10