Puzzels

Meest bijzondere puzzels voor volwassenen

DeSpellenWereld

Puzzelen is niet alleen voor kinderen; het is een geweldige manier voor volwassenen om te ontspannen, de geest scherp te houden en een gevoel van voldoening te ervaren. Maar we hebben het niet over de standaard 500-stukjes landschapspuzzels; we hebben het over echte breinbrekers die zowel visueel verbluffend als mentaal uitdagend zijn. Ben je een doorgewinterde puzzelaar op zoek naar de volgende grote uitdaging, of ben je nieuw in de wereld van puzzelen en wil je iets meer dan het gemiddelde? In deze blogpost introduceren we de meest bijzondere puzzels voor volwassenen die je uren bezig zullen houden. Lees verder en bereid je voor om je puzzelgrenzen te verleggen!

Inhoudsopgave

Muizenhuis Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Bekking & Blitz brengt plezier voor jong en oud met kleurrijke en gedetailleerde kunst-puzzels. Deze puzzel, bestaande uit 1.000 stukjes, biedt een kijkje in de prachtige wereld van het Muizenhuis. Karina Schaapman heeft deze wereld gecreëerd als decor voor haar kinderboekenserie. Het Muizenhuis is gebouwd van kartonnen dozen en papier-mache, met inrichting gemaakt van authentieke stoffen, afvalmaterialen en mini kunstwerkjes van echte kunstenaars. Elk boek bevat nieuwe decors zoals een theater, kermis, circus en zelfs een volledige Muizenhaven met grachten, bruggen en boten. Deze stukjes vormen samen de groeiende wereld van het Muizenhuis. Puzzleformaat: 489 mm x 676 mm. FSC karton. Puzzelstukjes in papieren zak.
Muizenhuis Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Ontdek de fascinerende wereld van Ernst Haeckel met deze kleurrijke puzzel van Bekking & Blitz. Geschikt voor jong en oud, bevat de puzzel 1.000 stukjes vol gedetailleerde kunstwerken. Het formaat van de puzzel is 489 mm x 676 mm en de puzzelstukjes zijn verpakt in een handige papieren zak. Gemaakt van FSC-karton, is deze puzzel niet alleen leuk maar ook milieuvriendelijk. Geniet van uren puzzelplezier!
Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Adrian Chesterman - Noah's Ark

Geniet van het samenstellen van deze spectaculaire kunstpuzzel van Adrian Chesterman genaamd "Noah's Ark". Met 1000 stukjes en een afmeting van 68 x 47 cm biedt deze puzzel een kleurrijke en adembenemende afbeelding om te ontdekken. Deze mooie puzzel is gemaakt door Bluebird en zal gegarandeerd een leuke uitdaging bieden.
Adrian Chesterman - Noah's Ark

Clementoni Gradient Legpuzzel

Clementoni Gradient is een kunstpuzzel met 2000 stukjes. Het thema van de puzzel is een gradient design. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ook leuk voor volwassenen tot 99 jaar.
Clementoni Gradient Legpuzzel

Adrian Chesterman - Noah's Ark

Bluebird's puzzel 'Ark van Noah' heeft 3000 stukjes en meet 96 x 68 cm. Het prachtige ontwerp toont een verzameling dieren die zich samen aan de Ark van Noah verzamelen. Dit uitdagende puzzelproject is perfect voor liefhebbers van dieren- en natuurthema's. Ga de uitdaging aan en beleef urenlang plezier met het samenstellen van deze indrukwekkende puzzel.
Adrian Chesterman - Noah's Ark

kunst puzzel Ver van de grote stad

Deze bijzondere Art Puzzel is voorzien van 3000 stukjes en is perfect gesneden met monoblok puzzelmessen. Geen enkel stukje is hetzelfde, omdat ze allemaal unieke sneden hebben. De achterkant van de puzzel is verstevigd met 2 mm blauw karton. Met een formaat van 120 x 85 cm is dit een indrukwekkend spelpatroon voor puzzelliefhebbers.
kunst puzzel Ver van de grote stad

eeBoo English Cottage Legpuzzel

Deze vierkante legpuzzel heeft 1000 puzzelstukjes en een formaat van 58,4 x 58,4 cm. Ideaal voor puzzelliefhebbers die graag een uitdagende puzzel willen maken. De stukjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en passen perfect in elkaar. Met dit formaat is de puzzel groot genoeg om een gedetailleerd kunstwerk te vormen, maar niet te groot om overweldigend te zijn. Een geweldige manier om te ontspannen en je brein te trainen.
eeBoo English Cottage Legpuzzel

Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Ontdek plezier in puzzelen met kunstwerk-puzzels van Bekking & Blitz. Deze kleurrijke en gedetailleerde puzzels zijn geschikt voor zowel jong als oud. Elk stukje is gemaakt van FSC karton en wordt geleverd in een handige papieren zak. Deze puzzel bestaat uit 1.000 stukjes en heeft een formaat van 489 mm x 676 mm. Ga de uitdaging aan en geniet van urenlang puzzelplezier!
Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst Papierknipkunst - Bloemen

Met de kunst-puzzels van Bekking & Blitz is plezier gegarandeerd, voor zowel jong als oud! Deze kleurrijke puzzels zitten vol met details en bevatten 1.000 stukjes, waarmee je urenlang kunt puzzelen. Het formaat van de puzzel is 489 mm x 676 mm en de puzzelstukjes zijn gemaakt van FSC karton. De stukjes worden geleverd in een handige papieren zak.
Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst Papierknipkunst - Bloemen

kunst puzzel Chuck Pinson - Herfst reflectie 3000 Stukjes

Deze Unieke Art Puzzel bestaat uit 3000 verschillende stukjes die gesneden zijn met behulp van speciale puzzelmonoblokmessen. Geen enkel stukje is hetzelfde en ze hebben allemaal uiteenlopende sneden. De achterkant van de puzzel heeft een 2 mm dik blauw karton. Het formaat van de puzzel is 120 x 85 cm.
kunst puzzel Chuck Pinson - Herfst reflectie 3000 Stukjes

Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst Uit het prentenboek "Van mug tot Olifant"

Ontdek het plezier van puzzels met de kleurrijke en gedetailleerde kunst-puzzels van Bekking & Blitz. Deze puzzel, bestaande uit 1.000 stukjes, introduceert u aan het werk van de getalenteerde Ingrid en Dieter Schubert. Met een formaat van 489 mm x 676 mm en FSC gecertificeerd karton, worden de puzzelstukjes geleverd in een handige papieren zak. Geschikt voor zowel jong als oud!
Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst Uit het prentenboek

Jigsaw Legpuzzel ‘Wereld Indruk’ Puzzel 1000 Stukjes Volwassenen Legpuzzels - Met Extra Voorbeeldposter - Museum Puzzel - Natuur - Dieren - Stad - Kunst - Hobby Speelgoed - Legpuzzels Volwassenen Kinderen - 50*70 cm

Daag jezelf mentaal uit en kom tegelijkertijd volledig tot rust met onze Jigsaw Oil Painting Puzzels! Deze wonderbaarlijke legpuzzels bieden je de mogelijkheid om te genieten van kunstwerken zoals de Mona Lisa en Madam Fan. Elke puzzel bevat 1000 unieke puzzelstukjes van hoge kwaliteit, waardoor je elke keer weer betoverd wordt door de historische schilderijen en plaatsen. Deze puzzels voldoen aan al je verwachtingen en meer. Niet alleen zijn ze echte kunstwerken, maar ze verbeteren ook je humeur en geven een speciaal tastbaar plezier bij elke klik van een verbinding van onderdelen.

Vermeer - Het meisje met de parel

Ontdek de klassieke schoonheid van Vermeer's beroemde schilderij "Het meisje met de parelketting" met deze prachtige kunstpuzzel. Met 1000 stukjes biedt deze puzzel een uitdagend en meeslepend project voor elke puzzelliefhebber. De afmetingen van de puzzel zijn 68 cm bij 48 cm, waardoor het een indrukwekkend kunstwerk vormt wanneer het voltooid is. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je deze betoverende puzzelstukjes in elkaar zet en geniet van Vermeer's meesterwerk in al zijn pracht en praal. Ideaal om cadeau te geven aan kunstliefhebbers of om je eigen puzzelcollectie uit te breiden.
Vermeer - Het meisje met de parel

Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst The Kiss

De kunst-puzzels van Bekking & Blitz bieden plezier voor zowel jong als oud. Deze kleurrijke puzzels zitten vol met details om te ontdekken. De puzzel bestaat uit 1.000 stukjes en heeft een formaat van 489 mm x 676 mm. Gemaakt van FSC-karton en de puzzelstukjes worden geleverd in een papieren zak.
Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst The Kiss

kunst puzzel Chuck Pinson - De gouden zee

Deze Unieke Art Puzzel heeft 3000 stukjes en is gesneden met puzzel monoblokmessen, wat zorgt voor verschillende sneden op elk stukje. Hierdoor is geen enkel stukje gelijk. De achterkant van de puzzel is bedekt met 2 mm blauw karton. Het formaat van de puzzel is 120 x 85 cm.
kunst puzzel Chuck Pinson - De gouden zee

Ravensburger 17112

Met een formaat van 2000 stukjes is deze puzzel ideaal voor puzzelliefhebbers die op zoek zijn naar ontspanning en rust. Elk stuk heeft een unieke vorm, waardoor de gekozen afbeelding perfect kan worden gemonteerd. Geniet van de activiteit van het puzzelen met deze uitdagende en bevredigende puzzel.
Ravensburger 17112

Puzzel Bloemen Kunst Vintage Natuur - Botanisch

Beleef urenlang plezier met deze prachtige PuzzleWow fotopuzzel! Met zijn 1000 stevige kartonnen stukjes en heldere kleuren is het een uitdaging voor jong en oud. De puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat jarenlang mee. De afbeelding is in de hoogste resolutie afgedrukt op de puzzelstukjes, wat zorgt voor een haarscherpe puzzel met levendige kleuren. Verkrijgbaar in verschillende maten en stukjesaantallen (500 of 1000). Geleverd in een bijpassende doos met CE-markering. Deze puzzel van PuzzleWow biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt.
Puzzel Bloemen Kunst Vintage Natuur - Botanisch

Bekking & Blitz - Puzzel - 1.000 stukjes - Kunst - Winter tafereel - Sneeuw - Schaatspret - IJsbaan - Charlotte Dematons

Ontdek de kleurrijke en gedetailleerde kunstwerken van Charlotte Dematons met deze 1.000 stukjes tellende puzzel van Bekking & Blitz. Charlotte, een bekroonde kinderboekenillustratrice, staat bekend om haar tekeningen vol met grapjes en verhalen. Met prijzen als het Gouden Penseel, Zilveren Penseel en Zilveren Griffel op haar naam, is zij een geweldige keuze voor puzzelplezier voor jong en oud. De puzzel is gemaakt van FSC-karton en wordt geleverd in een papieren zak. Formaat: 489 mm x 676 mm.
Bekking & Blitz - Puzzel - 1.000 stukjes - Kunst - Winter tafereel - Sneeuw - Schaatspret - IJsbaan - Charlotte Dematons

Andy Warhol Flowers

De Andy Warhol 500 stuks puzzel van Galison bevat een print uit Warhol's iconische Flowers serie (1970). De puzzels van Galison zijn verpakt in stevige dozen met een matte afwerking, perfect om cadeau te geven, opnieuw te gebruiken en op te bergen.
Andy Warhol Flowers

Ronde puzzel Michelangelo - De heilige familie

Michelangelo - De heilige familie is een kunstvormpuzzel met 525 stukjes. Het is gebaseerd op het schilderij Madonna Doni Tondo van Michelangelo en behoort tot de "Masters of The Renaissance" collectie. Deze ronde puzzel heeft een diameter van 55,4 cm en wordt geleverd in een verpakking van 30x30x10 cm. D-Toys is een Roemeens merk dat bekend staat om de goede kwaliteit en de gedetailleerdheid van hun producten. De puzzelstukjes worden gelegd in een rastervorm.
Ronde puzzel Michelangelo - De heilige familie

Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Houd het hele gezin bezig met onze kleurrijke en gedetailleerde kunstpuzzels van Bekking & Blitz! Deze puzzel van 1.000 stukjes is ideaal voor jong en oud en heeft een formaat van 489 mm x 676 mm. De puzzelstukjes zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en worden geleverd in een papieren zak. Geniet van uren puzzelplezier met deze hoogwaardige puzzel!
Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Ravensburger 15062 puzzel Legpuzzel

De Ravensburger 15062 is een legpuzzel met 1000 stukjes. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, het is een uitdaging voor iedereen. Het genre van de puzzel is kunst, waardoor het een educatieve en creatieve bezigheid is. Deze puzzel is aanbevolen voor jongens en meisjes vanaf 14 jaar tot 99 jaar. Het is een geweldige manier om je concentratie te verbeteren en plezier te hebben, zowel alleen als samen met anderen.
Ravensburger 15062 puzzel Legpuzzel

Puzzel Kunst Golf Psychedelisch

Deze prachtige kunstpuzzel met een golfsfeer en psychedelische elementen is een uitdagende activiteit voor puzzelliefhebbers van alle leeftijden. Gemaakt van stevig karton en met heldere kleuren, gaat deze puzzel jarenlang mee. De afbeelding is op de hoogste resolutie afgedrukt op de puzzelstukjes, wat zorgt voor een haarscherpe puzzel met levendige kleuren. Verkrijgbaar in verschillende groottes en aantallen puzzelstukjes (500 of 1000), wordt de puzzel geleverd met een passende doos en is voorzien van een CE-markering. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Puzzel Kunst Golf Psychedelisch

Clementoni Museum Collection 39662 puzzel Legpuzzel

De Clementoni Museum Collection 39662 is een kunstpuzzel met 1000 stukjes. Het thema van de puzzel is The Fall of the Rebel Angels. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ook voor volwassenen tot 99 jaar. Met een breedte van 690 mm biedt deze puzzel een uitdagende en plezierige puzzelervaring voor jong en oud.
Clementoni Museum Collection 39662 puzzel Legpuzzel

Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst Vlinders en Bloemen

Maak plezier met puzzelen met de kleurrijke en gedetailleerde kunst-puzzels van Bekking & Blitz, geschikt voor jong en oud. Deze puzzel bevat 1.000 stukjes en introduceert het werk van Joseph Jakob von Plenck. Het formaat van de puzzel is 489 mm x 676 mm en de puzzelstukjes zitten in een papieren zak. Gemaakt van FSC karten.
Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst Vlinders en Bloemen

Klimt - De levensboom

Ontdek de prachtige kunstpuzzel "De levensboom" van Klimt! Met 1000 stukjes en een afmeting van 68 x 48 cm biedt deze puzzel een uitdagende en meeslepende puzzelervaring. Bewonder het adembenemende werk van Klimt terwijl je stukje voor stukje de levensboom tot leven brengt. Deze kunstpuzzel is perfect voor liefhebbers van puzzelen en kunst. Ga de uitdaging aan en creëer een meesterwerk van je eigen!
Klimt - De levensboom

Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Ontdek het plezier van puzzelen met de kleurrijke en gedetailleerde kunst-puzzels van Bekking & Blitz. Deze 1.000 stukjes tellende puzzel introduceert u aan het werk van Juane Xue. Het formaat van de puzzel is 489 mm x 676 mm en de puzzelstukjes zijn verpakt in een papieren zak van FSC karton. Geschikt voor zowel jong als oud.
Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Heye Dogs Never Lie Legpuzzel

Heye Dogs Never Lie is een puzzel met 1000 stukjes in de kunststijl. Met een breedte van 500 mm biedt deze puzzel vele uren puzzelplezier.
Heye Dogs Never Lie Legpuzzel

Ravensburger 15587 puzzel Legpuzzel

De Ravensburger 15587 is een kunstlegpuzzel speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 700 mm en een diepte van 500 mm is deze puzzel van formaat. De puzzel wordt geleverd in een doos met een breedte van 270 mm en een diepte van 370 mm. Met maar liefst 1000 stukjes biedt deze puzzel urenlang puzzelplezier.
Ravensburger 15587 puzzel Legpuzzel

Schmidt Spiele

Schmidt Spiele 59381 is een Jigsaw puzzle die perfect is voor zowel jongens als meisjes. Met een breedte van 948 mm en een diepte van 327 mm, is het een uitdagende puzzel. De verpakking heeft een breedte van 373 mm, een diepte van 272 mm en een hoogte van 570 mm. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes, wat zorgt voor urenlang puzzelplezier. Ideaal voor liefhebbers van televisie en films.
Schmidt Spiele

Bekking & Blitz Puzzel 200 stukjes Kunst

De kleurrijke en gedetailleerde kunst-puzzels van Bekking & Blitz bieden plezier voor jong en oud. Met deze ronde mini puzzel met 200 stukjes krijgt u een kijkje in het prentenboek 'van Mug tot Olifant', gemaakt door Ingrid en Dieter Schubert. Deze illustratoren hebben al meer dan dertig jaar samen prentenboeken gemaakt. Hun eerste succesvolle boek verscheen meteen in veertien landen tegelijk en sindsdien hebben ze een lange reeks geliefde helden gecreëerd, zoals Platvoetje, Woeste Willem, Beer en Egel, Ophelia, en Piepkleine Muis. De puzzel heeft een formaat van 45 x 63 cm en de puzzelstukjes zitten in een papieren zak.
Bekking & Blitz Puzzel 200 stukjes Kunst

Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Geniet van puzzelplezier voor jong en oud met de kleurrijke en gedetailleerde kunst-puzzels van Bekking & Blitz. Deze puzzel bevat 1.000 stukjes en heeft een formaat van 489 mm x 676 mm. De puzzelstukjes worden geleverd in een papieren zak en zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton.
Bekking & Blitz Puzzel 1.000 stukjes Kunst

Heye Puzzle

De Heye Puzzel 29744 is een kunstpuzzel met 1500 stukjes. Met een breedte van 800 mm is deze puzzel uitdagend en kan hij urenlang puzzelplezier bieden. Perfect voor puzzelliefhebbers die van kunstwerken houden.
Heye Puzzle

Cat road puzzle

Maak kennis met de Cat Road puzzel, een kunstpuzzel bestaande uit 1000 stukjes. Met een formaat van 68 x 48 cm biedt deze puzzel een uitdagende en creatieve activiteit. Laat je meeslepen door het prachtige ontwerp terwijl je de stukjes op de juiste plek legt. Geschikt voor puzzelliefhebbers van alle leeftijden, deze puzzel zal zeker voor urenlang plezier zorgen. Ga de uitdaging aan en voltooi deze hoogwaardige puzzel om een indrukwekkend kunstwerk te onthullen.
Cat road puzzle

Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst Frida

Beleef de kleurrijke en gedetailleerde wereld van Frida Kahlo met deze kunstzinnige puzzel van Bekking & Blitz. Met 1.000 stukjes neemt deze puzzel je mee naar het kleurrijke Mexico van de bekende kunstenares. Frida Kahlo, bekend om haar surrealistische kunstwerken, gebruikte vrolijke kleuren om een vervreemdende sfeer te creëren. In haar zelfportretten vallen vooral de karakteristieke wenkbrauwen op. Deze puzzel, gemaakt van FSC karton, wordt geleverd in een papieren zak. Met een formaat van 489 mm x 676 mm biedt deze puzzelplezier voor jong en oud.
Bekking & Blitz - Puzzel 1.000 stukjes Kunst Frida

Piatnik kunst puzzel Francois Ruyer Brandweer

Deze grappige puzzel van het merk Piatnik bestaat uit 1000 stukjes en heeft een verticaal ontwerp. Het toont brandweermannen die een bordeel evacueren. Het materiaal van de puzzel is karton en de afmetingen zijn 67,5 x 44 cm. De verpakking heeft de afmetingen 39,8 x 26,3 x 5,8 cm. Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ook voor volwassenen tot 99 jaar.
Piatnik kunst puzzel Francois Ruyer Brandweer

Puzzel Kunst Renoir Oude meesters Legpuzzel

Deze prachtige kunstpuzzel van Renoir is leuk voor jong en oud! Gemaakt van stevig karton met heldere kleuren, is de puzzel verkrijgbaar in 500 of 1000 stukjes. Geleverd met een bijpassende doos en voorzien van CE-markering. Deze PuzzleWow-puzzel biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en is gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Met de hoogste resolutie afbeelding op de puzzelstukjes bent u verzekerd van een haarscherpe puzzel met heldere kleuren. Verkrijgbaar in verschillende groottes en hoeveelheden puzzelstukjes (500 of 1000).
Puzzel Kunst Renoir Oude meesters Legpuzzel

Heye Great Big Owl Legpuzzel

Ontdek de magie van de Heye Great Big Owl puzzel, ontworpen door kunstenaar Jeremiah Ketner. Deze schattige puzzel bestaat uit 1000 stukjes en toont 6 verschillende uiltjes in een betoverende achtergrond. Laat je meeslepen in een droomachtige wereld terwijl je deze puzzel in elkaar zet. Gemaakt van stevig karton en met een afmeting van 50 x 70 cm is deze puzzel perfect voor puzzelliefhebbers van 6 tot 99 jaar. Verpakt in een handige doos van 37 x 27 x 5,5 cm.
Heye Great Big Owl Legpuzzel

Puzzel Kunst Abstract Kandinsky Kunst

De Kunst Abstract Kandinsky puzzel van PuzzleWow is een prachtige puzzel met 1000 stukjes. Gemaakt van stevig karton met heldere kleuren en een bijpassende doos. Deze kwalitatief hoogwaardige puzzel gaat jarenlang mee en is een mooie uitdaging voor de echte puzzelliefhebber. De afbeelding is in de hoogste resolutie afgedrukt op de puzzelstukjes, wat zorgt voor een haarscherpe puzzel met heldere kleuren. Verkrijgbaar in verschillende groottes en hoeveelheden stukjes. Een waardevolle aankoop met de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt.
Puzzel Kunst Abstract Kandinsky Kunst

Heye Spring Time Legpuzzel 1000

De Heye legpuzzel Spring Time uit de Zozoville serie bestaat uit 1000 stukjes en toont een grappig monster dat buiten speelt met een kindje op een speelplein. Ontdek hoe leuk en niet eng deze monsters zijn! De puzzel is gemaakt van karton en heeft een afmeting van 70 x 50 cm. Verpakt in een doos van 37 x 27 x 5.5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.
Heye Spring Time Legpuzzel 1000

Puzzel Marmerlook

Deze prachtige kunstpuzzel van PuzzleWow, met een afbeelding van een vrouw met een paraplu in een beschilderde straat, biedt urenlang puzzelplezier voor jong en oud. De puzzel is gemaakt van stevig karton en heeft heldere kleuren. Met 1000 stukjes is het een mooie uitdaging voor puzzelliefhebbers. De afbeelding is afgedrukt in de hoogste resolutie, waardoor de puzzelstukjes haarscherp en kleurrijk zijn. Verkrijgbaar in verschillende groottes, is dit de perfecte puzzel voor iedereen die van kunst en puzzelen houdt.
Puzzel Marmerlook

Puzzel Kunst Kandinsky Winter landscape Legpuzzel

De fantastische Kunst - Kandinsky - Winter Landscape Puzzel is een plezier voor zowel jong als oud! Gemaakt van stevig karton met levendige kleuren, is deze puzzel verkrijgbaar in 500 of 1000 stukjes en wordt geleverd in een bijpassende doos. Met de CE-markering is de veiligheid gegarandeerd. Deze PuzzleWow puzzel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Met een haarscherpe afbeelding in de hoogste resolutie en heldere kleuren is deze puzzel een uitdaging voor elke puzzelliefhebber. Verkrijgbaar in verschillende groottes en hoeveelheden puzzelstukjes (500 of 1000) voor uren puzzelplezier.
Puzzel Kunst Kandinsky Winter landscape Legpuzzel

Puzzel Kunst Golf

Deze prachtige puzzel van PuzzleWow is een uitdagende en kleurrijke activiteit voor jong en oud. De puzzel is gemaakt van stevig karton met heldere kleuren en is verkrijgbaar in 500 of 1000 stukjes. Hij wordt geleverd in een bijpassende doos en is voorzien van een CE-markering. De prijs/kwaliteitsverhouding van deze fotopuzzel is ongeëvenaard, omdat hij gemaakt is van hoogwaardige materialen en jarenlang meegaat. Met een haarscherpe afbeelding en heldere kleuren is deze puzzel een must-have voor puzzelliefhebbers. De beschikbare groottes en hoeveelheden puzzelstukjes maken het mogelijk om de perfecte puzzel te vinden.
Puzzel Kunst Golf

Puzzel Kunst Golf

Deze prachtige kunstpuzzel bevat 1000 stukjes en is geschikt voor zowel jong als oud. De puzzel is gemaakt van stevig karton en heeft heldere kleuren. Hij wordt geleverd in een bijpassende doos en bevat een CE-markering. De prijs/kwaliteitsverhouding van deze fotopuzzel van PuzzleWow is uitstekend. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een haarscherpe afbeelding met heldere kleuren. Verkrijgbaar in verschillende groottes (500 of 1000 stukjes) en gegarandeerd een leuke uitdaging voor puzzelliefhebbers.
Puzzel Kunst Golf