Uncategorized

Spel met pionnen

DeSpellenWereld

In dit artikel ontdek je een overzicht van de beste spellen met pionnen die garant staan voor eindeloos speelplezier. Of je nu op zoek bent naar een strategisch bordspel of een uitdagend gezelschapsspel, de keuze is enorm. Van klassiekers zoals Monopoly en Schaak tot nieuwe favorieten zoals Kolonisten van Catan en Carcassonne, er is voor ieder wat wils. Dompel jezelf onder in de wereld van spellen met pionnen en laat het competitieve avontuur beginnen!

Pionnen

Deze leuke set traditionele (Halma) pionnen is perfect voor allerlei spelletjes en games. In de verpakking zitten maar liefst 100 pionnen in 10 vrolijke kleuren: rood, geel, groen, blauw, paars, oranje, zwart, wit, roze en bruin. Er zitten 10 pionnen van elke kleur in de verpakking.
Pionnen

30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

Dit spectaculaire partyspel is perfect voor feestjes en partijen! Spelers vormen teams en proberen binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen geraden worden, des te verder het team op het speelbord mag. Een dobbelsteenworp kan alles veranderen. Wie bereikt als eerste de finish? Deze speciale editie bevat alledaagse begrippen, waardoor het ook geschikt is voor jongere kinderen!
30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

30 Seconds ® Bordspel

Spectaculair partyspel voor teams! Wie bereikt als eerste de finish? Geweldig voor grote groepen op feestjes en partijen. Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je raadt, hoe verder je op het speelbord komt. Een dobbelsteen kan het spel nog spannender maken. 30 SECONDS®, het uitdagende spel dat snelle denk- en spreekvaardigheden vereist, biedt uren speelplezier met je familie en vrienden. Het wordt gegarandeerd supergezellig!
30 Seconds ® Bordspel

30 Seconds Junior Bordspel

Dit spectaculaire partyspel is nu verkrijgbaar in een speciale kindereditie! Ideaal voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Raad zoveel mogelijk begrippen om vooruit te mogen op het speelbord. Een dobbelsteenworp kan de situatie nog veranderen. Welk team weet als eerste de finish te bereiken? Deze kindereditie bevat begrijpelijke en aantrekkelijke begrippen, waardoor kinderen nu ook volwaardige tegenstanders zijn!
30 Seconds Junior Bordspel

Clown Games Houten Keezenspel

Dit oergezellige houten bordspel is een echt Hollands spel. Keezen combineert de regels van pesten en Mens Erger Je Niet. Door de spelkaart die je opgooit, bepaal je de acties van je pion. Probeer als eerste je pionnen op de thuishonken te krijgen en gebruik pestkaarten om je tegenstanders dwars te zitten. De set bevat een dubbelzijdig houten spelbord van 40 x 40 cm voor 4 of 6 spelers, een tegeltje met beknopte spelregels, gedetailleerde spelregels, 24 houten pionnen in 6 kleuren en 78 speelkaarten. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Clown Games Houten Keezenspel

Clown Games Keezenspel

Het Clown Keezenspel is een typisch Hollands bordspel dat zorgt voor gezelligheid. Het spel combineert de elementen van pesten en Mens Erger Je Niet. Door de spelkaarten die je opgooit, bepaal je wat je met je pion mag doen. Het doel is om als eerste je pionnen op de thuishonken te krijgen en met behulp van pestkaarten te voorkomen dat je tegenspelers hetzelfde doel bereiken. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Inclusief tweezijdig Keezen bordspel, 6 pionnen en 78 kaarten.
Clown Games Keezenspel

In Round Schaakbord met Schaakstukken

Houd je van uitdagende bordspellen? Dan is schaken de perfecte hobby voor jou! Daag vrienden en familie uit voor een spannend 1-op-1 duel en test je hersenkracht. Misschien word jij wel de volgende Nederlandse schaakkampioen! Schaken is een klassiek spel dat nooit uit de mode raakt. Het stimuleert je brein en zorgt voor een gezonde dosis denkwerk. Deze set is geschikt voor zowel jong als oud en ideaal om een saaie zondagmiddag door te komen. Altijd en overal klaar voor een potje schaken!
In Round Schaakbord met Schaakstukken

Madwish Summer Game Beach Truth or Dare do or drink

Maak van een gewone stranddag een avontuur met MadWish Summer! Dit kaartspel is perfect voor stranddagen en festivals. Laat de dobbelsteen je lot bepalen en daag je vrienden uit met opwindende opdrachten. MadWish Summer combineert Truth or Dare met unieke stranduitdagingen en verrassingen. Het spel bevat een grote dobbelsteen met verschillende acties zoals Truth, Dare, Go, Snitch, Battle en Shot. Maak van je stranddag een onvergetelijke en gekke ervaring met MadWish Summer!
Madwish Summer Game Beach Truth or Dare do or drink

Mens Erger Je Niet!

Het klassieke spel Mens Erger Je Niet! staat garant voor eindeloos speelplezier. Het tweezijdig bedrukte speelbord biedt de mogelijkheid om met zowel kleine als grote gezelschappen te spelen. De set bevat 24 houten pionnen, een houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Ontsnap aan de verveling op regenachtige zondagmiddagen met Mens Erger Je Niet!
Mens Erger Je Niet!

Monopoly Classic

Monopoly Classic is het ultieme vastgoedspel waarbij spelers strijden om de ultieme rijkdom. Geniet van nostalgisch speelplezier met familie en vrienden of ontdek het spel voor de eerste keer. Deze vernieuwde versie bevat nieuwe pionnen zoals een badeend, tyrannosaurus rex en pinguïn. Het doel is om straten te kopen, huizen en hotels te bouwen en de Grote Markt Groningen of Kalverstraat Amsterdam in bezit te krijgen. Met tactiek en een beetje geluk kan jij de winnaar zijn. Inhoud: speelbord, pionnen, eigendomsbewijzen, kans- en Algemeen Fonds kaarten, huizen, hotels, dobbelstenen, speelgeld en spelregels. Geschikt voor 8 jaar en ouder, 3-6 spelers, duurt ongeveer 60 minuten.
Monopoly Classic

Jumbo Party & Co Family

Met Party & Co Family vermaakt de hele familie zich met imiteren, tekenen, uitdagingen aangaan en originele vragen beantwoorden. Het spel kan in teams van 2 of meer spelers of individueel worden gespeeld. Kies het speelbord (normaal of kort) en verdeel de spelers in teams. De inhoud bestaat uit een dubbelzijdig speelbord, kaarthouder, kaartjes voor kinderen en volwassenen, uitdagingskaarten, PartyKubussen, PartyTekenbordje, stift, zandlopers, pionnen, dobbelsteen en spelregels. Party & Co Family is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en kan met 3 of meer personen gespeeld worden.
Jumbo Party & Co Family

Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan? is een spannend kinderspel waarbij je het geheim van de sprekende dieren moet ontrafelen om de dief te vinden. De magische ring van de koning is gestolen en alleen kinderen kunnen met de dieren praten die de dief hebben gezien. Met behulp van intelligente elektronica in de schatkist, die elke keer voor een andere spelervaring zorgt, geven de dieren aanwijzingen. Door goed samen te werken kun je het koninkrijk redden. Inhoud: elektronische unit, behuizing, dobbelsteen, spelbord, kat, figuren, voetjes, ches (voedsel, sleutel en ring), deuren en afbeeldingen van de verdachten. Spelregels inbegrepen.
Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Reuze Ganzenbord

Met trots presenteren wij het REUZE Ganzenbord, een indrukwekkend spel met grote houten ganzen en een speelbord van maar liefst 52x68 cm! Deze set bevat een reuzenspeelbord, 6 grote houten ganzen, 2 dobbelstenen en spelregels. Een absolute must-have voor iedereen die houdt van gezellig samenzijn en spannende spelletjes. Met dit REUZE Ganzenbord beleef je gegarandeerd urenlang plezier en competitie. Nodig je vrienden en familie uit en maak je klaar voor een groots avontuur vol verrassingen en uitdagingen!
Reuze Ganzenbord

Risk

Verover de wereld in het strategische spel Risk! Nu met nieuwe speelstukken en missiekaarten. Het doel is simpel: verover de gebieden van je tegenstanders door je leger op te bouwen, troepen te verplaatsen en te vechten. Ga jij de wereld veroveren? Bevat speelbord, legers met 40 infanterie, 12 cavalerie en 8 artillerie speelstukken, 56 Risk kaarten, 1 kartonnen doos, 5 dobbelstenen, 5 kartonnen legerkisten en spelregels. Geschikt voor 10 jaar en ouder, 2 tot 8 spelers en duurt ongeveer 2 uur.
Risk

Trivial Pursuit Classic - -

Verzamel je vrienden voor een nostalgisch spelletje Trivial Pursuit! Deze klassieke editie brengt je terug naar de jaren 80 met zijn retro-uiterlijk. Het spelbord en 2400 vragen in 6 categorieën zorgen voor urenlang speelplezier. Verplaats je over het bord, beantwoord vragen en verdien gekleurde partjes. De eerste speler die 6 verschillende gekleurde partjes heeft en de laatste vraag juist beantwoordt, wint. Met moderne vragen en alles wat je nodig hebt om te spelen, inclusief speelbord, kaarten, dobbelsteen, speelwieltjes en partjes.
Trivial Pursuit Classic - -