Uncategorized

Risk varianten

DeSpellenWereld

Op zoek naar een overzicht van de beste risk varianten? Deze lijst biedt een scala aan spannende en uitdagende opties. Van strategische risicobeheersing tot intense gameplay, deze producten zullen zeker zorgen voor een onvergetelijke spelervaring. Ontdek nu de verschillende risk varianten en neem de controle over je strategieën en beslissingen!

Ga de uitdaging aan in het vernieuwde Risk spel! Met verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten zul je je strategisch inzicht moeten gebruiken om de wereld te veroveren. Bouw een leger op, verplaats je troepen en neem de strijd aan met je tegenstanders om hun gebieden te veroveren. Deze editie bevat een speelbord, legers met 40 infanterie, 12 cavalerie en 8 artillerie speelstukken, 56 Risk kaarten, 1 kartonnen doos, 5 dobbelstenen en 5 kartonnen legerkisten. Geschikt voor spelers vanaf 10 jaar en met 2 tot 8 spelers. De speeltijd bedraagt ongeveer 2 uur.
Risk

Risk Junior

Ga op zoek naar schatten op volle zee met Risk Junior! Dit geweldige bordspel introduceert kinderen op een leuke manier tot het iconische merk Risk. Met een boeiend piratenthema en kleurrijke illustraties, verplaats je je boot-pion over het bord om begraven schatten te vinden. Verover de eilanden en verzamel de meeste buit om te winnen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, dit spel is snel op te zetten en kan binnen 30 minuten gespeeld worden. Inclusief speelbord, scheepspionnen, dobbelstenen, piraten fiches, schatten en spelregels. Voor 2 tot 4 spelers.
Risk Junior

Risk Lord of The Rings

Ga de strijd aan in deze spannende Lord of the Rings-editie van het welbekende Risk-spel. Verzamel je opdrachten en probeer de ring in Mount Doom te gooien voordat het te laat is. Geschikt voor Engelstalige spelers.
Risk Lord of The Rings

Risk Star Wars

Herschrijving: Beleef de epische strijd tussen het galactische Keizerrijk en de Rebellen opnieuw met deze speciale Star Wars editie van het bekende spel Risk. Het lot van het universum ligt in jouw handen terwijl je de ruimte verovert en de dramatische laatste momenten van Return of the Jedi herbeleeft. Inclusief een speciaal 'Tie Fighter speelbord' met 3 strijdtonelen en een collectie van iconische Star Wars ruimteschepen. Deze versie van Risk is geschikt voor 2 of 4 spelers vanaf 10 jaar oud en heeft een speeltijd van ongeveer 60 minuten. Inhoud: speelbord, legers, 2 zijborden, speelkaarten en 5 dobbelstenen.
Risk Star Wars