Uncategorized

Kinder bordspellen

DeSpellenWereld

Op zoek naar de leukste kinder bordspellen? Deze lijst met spannende en educatieve spellen is perfect om kinderen te vermaken en tegelijkertijd hun vaardigheden en denkvermogen te verbeteren. Van klassiekers zoals Ganzenbord tot uitdagende strategische spellen, er is voor elk kind iets te vinden in deze verzameling van de beste kinder bordspellen. Laat de spelletjesavonden beginnen en geniet samen met het hele gezin van urenlang speelplezier!

Ze moeten samenwerken om de juiste route te vinden door de Arabische woestijn en elke uitdaging te overwinnen.?! Een speler drukt op de Wonderlamp en de anderen luisteren naar het geluid om het aantal trommelslagen te tellen.?! Het aantal plaatsen dat ze vooruit mogen, wordt bepaald door het aantal trommelslagen.?! Ze draaien een kaart om en verplaatsen hun speelstuk dienovereenkomstig.?! Als ze alle vijf edelstenen vinden voordat de tijd om is, hebben ze de boze tovenaar verslagen en het spel gewonnen!
Jumbo Aladdin en de Wonderlamp

MASTER LOGIC:

Goki Master Logic (Mastermind) is een uitdagend spel waarin je door middel van logisch denken de kleurencombinatie van je tegenstander probeert te achterhalen. Het doel is om de code te kraken in zo min mogelijk beurten. Het spel is geschikt voor zowel jongens als meisjes en is gemaakt van hout. De afmetingen zijn 21 x 12 x 2 cm (L x B x D) en het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het spel wordt geleverd inclusief pionnen.
MASTER LOGIC:

Buurman & Buurman Kaartenhuisspel

Het Buurman & Buurman Kaartenhuis spel is een hilarisch en spannend bouwspel, waarin twee teams proberen een zo hoog mogelijk kaartenhuis te bouwen. Maar pas op, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet namelijk blind bouwen of op één been staan! Gelukkig kunnen Buurman & Buurman een handje helpen, al maakt dat het niet per se makkelijker. Dit spel zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier, en is geschikt voor jong en oud. Blijf tot het eind toe gespannen!
Buurman & Buurman Kaartenhuisspel

Carcassonne Junior

Carcassonne Junior is een vereenvoudigde versie van het bekende spel, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze editie bevat 8 houten speelstukken, genaamd de kinderen van Carcassonne, en landtegels die aan elkaar worden gelegd. Wanneer een weg is voltooid, kun je een speelstuk van jouw kleur op die weg plaatsen. De speler die als eerste al zijn speelstukken op het landschap heeft gezet, wint het spel. Carcassonne Junior werd bekroond met de Spel van het Jaar 2012 prijs in de categorie 3-6 jaar.
Carcassonne Junior

Catan Junior

Ontdek de piratenwereld van Catan in deze speciale variant voor kinderen. Bouw forten en schepen om het eiland te veroveren, verdien grondstoffen met dobbelsteenworpen en ruil met andere spelers, havens en de bank. Pas op voor de spookpiraat, maar gelukkig kun je rekenen op hulp van papegaai Coco. Word de ultieme piraat en win het spel door al jouw forten te bouwen. Deze vereenvoudigde versie van het populaire handelsspel biedt genoeg uitdaging voor kinderen én volwassenen.
Catan Junior

Concept Kids Dieren

Concept Kids Dieren is een educatief, coöperatief bordspel waarbij kinderen spelenderwijs leren dieren te beschrijven aan de hand van iconen op het bord. Het spel stimuleert de creativiteit en is geschikt voor 2 tot 12 spelers vanaf 4 jaar. Het doel is om zoveel mogelijk dieren te raden en samen te winnen. Het spel is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Je kind leert nieuwe dingen over dieren en leert deze te omschrijven en te raden welk dier aan deze kenmerken voldoet. Inclusief spelbord, kaarthouder, kaarten, ringen en spelregels.
Concept Kids Dieren

De Slimste Mens Ter Wereld Junior Kinderspel

Speel de Junior versie van De Slimste Mens ter Wereld, een spannend en leuk bordspel gebaseerd op de populaire TV-quiz. Geschikt voor kinderen vanaf acht jaar, dit spel bevat vijf rondes met vragen. Daag je tegenstanders uit en word de jongste 'Slimste Mens ter Wereld' door ze naar 0 seconden te spelen. Het spel kan gecombineerd worden met de originele versie, waardoor de hele familie kan meespelen. Geschikt voor twee tot vier spelers.
De Slimste Mens Ter Wereld Junior Kinderspel

Eurovisie Songfestival Spel

Beleef het Songfestival in je eigen huiskamer! Doe mee met je eigen inzending en verzamel zoveel mogelijk punten. Test je kennis, bereid een geweldig optreden voor en maak deel uit van het populairste Songfestival ooit! Zal jij de felbegeerde 12 punten binnenhalen? Ontdek het nu!
Eurovisie Songfestival Spel

Goki Houten Knikkerpot

Deze mooie Goki houten knikkerpot biedt eindeloos speelplezier met knikkers. Een herinnering aan knikkeren tijdens pauzes op school. De knikkerpot heeft een diameter van 12 cm en wordt geleverd met 30 knikkers, verpakt in een katoenen zakje.
Goki Houten Knikkerpot

Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

De Mijn eerste spelletjesdoos van Haba is een geweldige verzameling van 10 verschillende spelletjes in één doos. Het bevat onder andere een memoryspel, bordspel, kaartspel, omloopspel en coöperatief spel. Kinderen zullen genieten van de spannende avonturen van boer Bert en het zoeken naar ondeugende dieren op de wei. Met eenvoudige regels en korte speelduur is dit spel perfect voor een geslaagde kennismaking met de wereld van spelletjes. Het stimuleert spelers om spelregels te begrijpen, samen te werken, geheugen en kleuren te herkennen. Dit hoogwaardige speelgoed van Haba wordt gemaakt in Duitsland met duurzaam geproduceerd hout.
Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

Het Magische Labyrint

In het boeiende spel Magisch Labyrint moeten jonge tovenaarsleerlingen objecten terugvinden die ze zijn kwijtgeraakt in een betoverend doolhof, zonder dat de meester het merkt. Pas op voor onzichtbare muren waar je tegenaan kunt botsen! Gebruik je geheugen en vaardigheden om je weg te vinden door het doolhof. Verplaats je figuur over het bord met behulp van een labyrint onder het eerste bord. Elke figuur heeft een magische bal. Als je tegen een onzichtbare muur botst, valt je bal en moet je opnieuw beginnen. The Magic Labyrinth is een boeiend strategiespel.
Het Magische Labyrint

Boat Battle Tachan Grote Uitvoering Zeeduel Zeeslag 2 Spelers

Verover de zee! Met dit boeiende zeeslag spel kun je strategisch te werk gaan om de overwinning te behalen. Het spel komt in een handige draagbare cassette met een centraal paneel. Hoewel de verpakking in het Spaans is, doet dit uiteraard geen afbreuk aan het plezier van het spel. Je kunt het spel gemakkelijk bewaren in de doos of in de handige cassette!
Boat Battle Tachan Grote Uitvoering Zeeduel Zeeslag 2 Spelers

Kabouter Plop bordspel 20 in 1 spel

Plop 20-in-1 is een doos vol spellen voor 2 tot 4 spelers, met een spelduur van 20 minuten. Deze doos bevat onder andere Plop Memo, domino, Kabouterlotto, Kabouterbingo, dobbelspellen, kaartspellen en 2 bordspellen. Met 20 Plopspellen in één doos ben je verzekerd van uren speelplezier! De verpakking bevat 2 spelborden, 12 wegwijzertjes, 6 pionnen, 48 memokaarten, 4 lottokaarten, 4 bingokaarten, 28 dominokaarten, 36 speelkaarten, 1 kleurendobbelsteen, 3 dobbelstenen en de spelregels. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, Nederlandstalig/Franstalig. Doe mee en speel!
Kabouter Plop bordspel 20 in 1 spel

Knappe Koppen Bordspel

Knappe Koppen is een educatief bordspel dat de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleert. Het draait niet om het slagen in opdrachten, maar om het proberen en het aanmoedigen van het kind. Geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar en bedoeld om samen met ouders te leren. Het spel bevat vragen in de categorieën algemene kennis, fysieke uitdagingen en inzicht en logica. Zo worden zowel de algemene ontwikkeling, motoriek als ruimtelijk inzicht gestimuleerd. Een ideaal spel voor pientere kinderen!
Knappe Koppen Bordspel

Knappe Koppen Dierenvrienden Bordspel

Dierenvrienden is een educatief bordspel waarbij leren en plezier centraal staan. Het doel is niet om te winnen, maar om kinderen te stimuleren en hun zelfvertrouwen te vergroten. In het spel worden vragen en opdrachten gesteld om de nieuwsgierigheid naar dieren te stimuleren. Ook worden kinderen uitgedaagd om hun creativiteit en fantasie te gebruiken door de mooiste dieren te maken en te leren over vormen en kleuren. Daarnaast worden motorische vaardigheden ontwikkeld door middel van actie, zoals het uitbeelden van dieren en het nadoen van dierengeluiden. Kortom, een speelse en leerzame ervaring met veel plezier!
Knappe Koppen Dierenvrienden Bordspel

Malle Getallen Malle Getallen Optellen en aftrekken

Kinderen kunnen op een speelse manier wiskunde-oefeningen automatiseren met deze leuke kwartetspellen.
Malle Getallen Malle Getallen Optellen en aftrekken

Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip

Ga op avontuur met Woezel en Pip in het klassieke Mens Erger Je Niet bordspel! Speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar, is dit spel perfect als eerste bordspel om samen met ouders te spelen. Kinderen die nog niet kunnen tellen kunnen ook meedoen, dankzij de dobbelstenen met figuren uit de tovertuin. Het doel is om als eerste je dierenvriendjes thuis te brengen. Met een gemiddelde speeltijd van 20 minuten is het een leuk en gezellig spel voor 2 tot 4 spelers. Inhoud: speelbord, dierenvriendjes, voetjes, dobbelsteen en spelregels.
Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip

Mimiq

Mimiq is een grappig en leerzaam spel voor kinderen en ouders. Trek gekke gezichten om kaarten van elkaar te vragen. Als iemand de gevraagde kaart niet heeft, steekt hij zijn tong uit. Verzamel zoveel mogelijk setjes om knotsgek te winnen. Dit hilarische spel helpt kinderen op een speelse manier gezichtsuitdrukkingen te maken, benoemen en gebruiken. Met een beperkte speelduur is Mimiq ook geschikt voor jonge kinderen!
Mimiq

Monopoly Dragon Ball Z

Speciale editie van Monopoly in de stijl van Dragon Ball Z. Z Fighters nemen deel aan een epische strijd om eigendommen. Rekruteer legendarische krijgers, waaronder GOKU, VEGETA en GOHAN, om je avontuur in Dragon Ball Z te ondersteunen! Grijp je kans om de rijkste jager ter wereld te worden. Vrienden zoals BULMA en MASTER ROSHI kunnen je helpen op weg naar grootsheid! Verzamel alle eigendommen en bewijs dat jij de beste bent! Kenmerken van Monopoly Dragon Ball Z: Engelstalig spel. Perfect voor fans van Dragon Ball Z!
Monopoly Dragon Ball Z

Monopoly Junior

Monopoly Junior is hét spel voor kinderen! Ze leren op een leuke manier hoe ze geld kunnen verdienen en winnen. Dit snelle en spannende spel is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud en introduceert ze in een leven vol Monopoly plezier. Race over het bord, koop elk vakje waar je stopt, verdien geld en pak Kanskaarten. Als een speler geen geld meer heeft, wint de speler met het meeste geld. Inclusief 4 'Junior pionnen' die de kinderen herkennen. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar oud met een speeltijd van ongeveer 30 minuten.
Monopoly Junior

Monopoly Junior Cars 3

Monopoly Junior: Cars 3 is een kinderversie van het bekende Monopoly spel met een Cars 3 thema. Kinderen kunnen hun favoriete Cars 3 figuur kiezen als pion en over het speelbord bewegen door middel van dobbelstenen. Het spel is korter en eenvoudig van regels, waardoor het extra leuk is voor kinderen. De inhoud van het spel bestaat uit een speelbord, pionnen, kanskaarten, karakterfiches, bankbiljetten en spelregels. Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar oud en duurt ongeveer 30 minuten. Let op: bevat kleine onderdelen en moet door een volwassene in elkaar gezet worden. Zoek je een andere versie van Monopoly? Kijk op de Monopoly merkpagina.
Monopoly Junior Cars 3

Monopoly Junior Disney Frozen Junior Disney Frozen

Monopoly Junior, geïnspireerd op de Disneyfilm Frozen. Reis samen met Koningin Elsa, Anna en Olaf door Arendelle en probeer hun verkilde harten te ontdooien. Het spel volgt hetzelfde concept als het klassieke Monopoly, maar dan eenvoudiger voor kinderen. Verzamel geld, koop sprookjesachtige vakjes en ontdooi de vrienden om te winnen. Inclusief leuke Frozen pionnen, prachtige vakjes en eenvoudige bankbiljetten voor een overzichtelijk spel. Geschikt voor 2 tot 3 spelers vanaf 5 jaar oud. Begin het Frozen avontuur met deze superleuke versie van Monopoly Junior!
Monopoly Junior Disney Frozen Junior Disney Frozen

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

Het klassieke Monopoly Junior spel is vernieuwd met Elektronisch Bankieren! Kinderen kunnen nu genieten van een eigentijdse bankervaring met een elektronische bankautomaat en Monopoly bankpasjes. Gebruik de pasjes om vakjes te kopen, huur te betalen en geld te ontvangen bij Start. Speel met favoriete pionnen zoals Kleine Mollie, Kleine Dwarrel, Speelgoedauto en Speelgoedboot. In deze versie kunnen kinderen bekende vakjes zoals de ijssalon, speelgoedwinkel en kermis kopen. Ze zullen dol zijn op het gebruik van bankpasjes en het plaatsen van hun 'verkocht' bordjes op hun eigen vakjes. Wie heeft aan het einde het meeste geld? Deze speler wint!
Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

Monopoly Nintendo

Bekijk onze geweldige Nintendo-editie van het populaire Monopoly-spel! Geniet van het spelen met je favoriete Nintendo-karakters zoals Mario, Luigi en Donkey Kong. Verzamel, koop en ruil om je eigen dreamteam samen te stellen en het spel te domineren. Deze bijzondere editie bevat 6 unieke speelstukken die geïnspireerd zijn op iconische Nintendo-elementen. Perfect voor alle Nintendo-fans die van een spannend en nostalgisch speelervaring houden!
Monopoly Nintendo

Nijntje Verstoppertje spelen

Dit Nijntje spel is ideaal voor de allerkleinsten! Verstop Nijntje in de kamer, druk op de knop en Nijntje roept elke 10 seconden: Ik ben hier! De speler die Nijntje als eerste vindt, wint het spel! Verpakt in een handig blikken doosje. Geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Perfect als verjaardagscadeau voor je kleintje! Winnaar van Speelgoed van het Jaar in 2012.
Nijntje Verstoppertje spelen

Party & Co Junior

Party & Co. Junior is volledig vernieuwd en bijgewerkt! Raad wat anderen tekenen, gebaren, neuriën, imiteren of beschrijven en geef het juiste antwoord op een vraag! Het team dat als eerste de finish bereikt, wint! Met 112 kaarten vol met 560 vragen en opdrachten, een speelbord, pionnen, een zandloper, dobbelstenen en nog veel meer, is dit spel perfect voor jongere spelers. Nieuw is de categorie 'Neuriën of Imiteren' met bekende liedjes en gekke geluiden. Vermaak jezelf met Party & Co Junior en word de winnaar!
Party & Co Junior

Fivelittlemonkeys Piratenbord

Het Piratenbord bordspel is hét favoriete spel waarbij je de schat moet zien te bemachtigen door de route op het speelbord te volgen. Tijdens je avontuur kom je verschillende gebeurtenissen tegen die je kunnen helpen of tegenwerken, zoals een ontmoeting met een spookschip of een haaienbeet. Dit geluksspel draait allemaal om de dobbelsteenworpen. Het is het leukste bordspel om gezellig met papa, mama, opa of oma te spelen. Spelen rondom de keukentafel is een fantastische tijdsbesteding voor het hele gezin en kinderen leren spelenderwijs veel, zoals algemene kennis, taal, ruimtelijk inzicht, aandacht, concentratie en het geheugen.
Fivelittlemonkeys Piratenbord

Ravensburger Betoverde Doolhof Glow in the Dark

Treed binnen in de betoverende wereld van het Doolhof spel van Ravensburger! Dit klassieke spel is al 30 jaar geliefd bij miljoenen spelers en is nu ook te spelen in het donker, dankzij het magische glow in the dark spelbord. Terwijl de gangen voortdurend veranderen lijkt het net alsof het spookt in het doolhof. Maar laat je niet ontmoedigen, want achter elke hoek wachten mysterieuze schatten en voorwerpen om ontdekt te worden. Met de inclusieve handleiding en de vele kaarten is dit spel een gegarandeerde bron van verrassing en plezier!
Ravensburger Betoverde Doolhof Glow in the Dark

Ravensburger Betoverde Doolhof Twist

In het constant veranderende doolhof van de tovertuin zorgt het slim draaien van de magische heggen ervoor dat nieuwe paden naar mysterieuze wezens en kostbare schatten worden geopend. Met behulp van magische kaarten kun je nog sneller bewegen: vlieg met de behulpzame bosfee of kruip simpelweg door gaten in de heggen. Wie weet zijn weg te vinden, bereikt zijn doelen en vindt als eerste de uitgang van de betoverende tuin?
Ravensburger Betoverde Doolhof Twist

Ravensburger Ganzenbord kinderspel

Bekend en geliefd bij jong en oud over de hele wereld, is Ganzenbord een Ravensburger klassieker en bestseller. Het doel van het spel is om als eerste met jouw gans het eindveld te bereiken. De inhoud van het spel bestaat uit een spelbord, zes houten ganzen in verschillende kleuren, twee dobbelstenen en spelregels.
Ravensburger Ganzenbord kinderspel

Ravensburger Junior Colorino

Ravensburger Junior Colorino Met Junior Colorino leren kinderen spelenderwijs de basiskleuren onderscheiden en ordenen. Het spel werd speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar ontwikkeld en heeft extra grote gekleurde stenen. Het spel helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en stimuleert de creativiteit. Inhoud: 4 tweezijdig bedrukte kaarten met 4 gekleurde en 4 zwart/wit afbeeldingen 1 transparant speelbord 37 extra grote gekleurde stenen in rood, blauw, geel, groen
Ravensburger Junior Colorino

Ravensburger La Cucaracha

Laat je hart sneller kloppen met de razendspannende kakkerlakkenjacht in het spel La Cucaracha van Ravensburger! Grijp snel het uitliggende bestek en laat de kakkerlakken in de val lopen. Draai de dobbelsteen om te bepalen welk bestek je mag draaien - een vork, mes of lepel. Wie slim draait en snel reageert, verzamelt de meeste fiches en wint het spel. La Cucaracha bevat de bekende HEXBUG® nano® robot en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Beleef urenlang plezier met dit spannende en uitdagende spel!
Ravensburger La Cucaracha

Ravensburger nijntje Bonte Ballonnen

Speel het Nijntje Bonte Ballonnenspel van Ravensburger en leer samen met Nijntje en haar vriendjes kleuren herkennen! Probeer zes verschillende gekleurde ballonnen te verzamelen en beleef veel plezier. Het leuke bordspel is geschikt voor 1-4 spelers en duurt ongeveer 10 minuten. Inclusief 4 spelborden, 24 gekleurde schijven en een kleurendobbelsteen.
Ravensburger nijntje Bonte Ballonnen

Ravensburger PJ Masks gemaskerde nacht - bordspel

Sluit je aan bij de avonturen van de dappere PJ Masks pyjamahelden - Owlette, Gekko en Catboy. Verander 's nachts in deze helden en gebruik jullie heldere blik om Romeo's plan om de speelgoedwinkels te plunderen tegen te houden. Met de maskers op, kunnen jullie zien welk speelgoed gestolen zal worden. Schakel dan overdag de maskers uit en vertrouw op jullie goede geheugen om als team Romeo te stoppen.
Ravensburger PJ Masks gemaskerde nacht - bordspel

Schetenjacht!

In dit hilarische spel draait alles om het raden van wie de scheet heeft gelaten. Elke speler krijgt een scheetzak die verbonden is met de vaderfiguur in het midden van de tafel. Onzichtbaar voor anderen houdt elke speler zijn scheetzak onder tafel vast. Op willekeurige momenten gaat er een rood lampje branden bij een speler, die stiekem op zijn scheetzak drukt. Vervolgens klinkt er een harde scheet. Iedereen mag raden wie de schuldige is. Door bluffen en goed raden kan je als winnaar uit de bus komen.
Schetenjacht!

Spokentrap

Spel Spokentrap is een spannend geheugenspel waarbij je als eerste de top van de toren moet bereiken. Het spook in de top kan jouw pion in een spook veranderen, waardoor je goed moet onthouden waar je pion staat. Tijdens je beurt gooi je een dobbelsteen en verplaats je jouw pion overeenkomstig het aantal ogen. Gooi je een spook, dan verander je een pion in een spook. Als alle pionnen spoken zijn geworden, kun je een pion naar keuze verplaatsen. Bereikt een pion de bovenste trede, dan kijk je welke pion daar is en de eigenaar van die pion wint. Spokentrap is een spannend geheugenspel voor kinderen en ouders, met stevig houten speelmateriaal en een groot speelbord.
Spokentrap

King Spookhuis Bordspel

Het King Spookhuis bordspel is een spannend spel voor vier personen. Betreed het spookhuis en ontdek welke spoken je tegenkomt. Vang zo snel mogelijk een spook wapen en bewijs wie de sterkste zenuwen heeft. Verzamel de meeste spoken en word de winnaar van het spel! Het spel bevat 24 Spokenkaarten, 16 Wapenkaarten, 6 Motief-kaarten, 6 Bom-kaarten, 1 Detonator, 7 'Geen aanwijzing'-kaarten, 1 Speelbord, 4 Pionnen (de spokenjagers), 2 Dobbelstenen en een spelregelboekje. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
King Spookhuis Bordspel

Stef Stuntpiloot

Stef Stuntpiloot is een hilarisch spel voor jong en oud. Hij vliegt, stuitert en duikt met zijn stuntvliegtuig. Bescherm jouw kippen tegen Stef door op tijd op de arm te drukken, zodat hij omhoog vliegt en jouw kippen mist. Maar probeer hem zo te lanceren dat de kippen van je medespelers sneuvelen. Wie kan zijn kippen redden en de anderen verslaan? Dit actieve spel is leuk voor kinderen en perfect voor feestjes. Inclusief vliegtuig, standaard, armen, kippenhokken, fiches, stickervellen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar. Batterijen niet inbegrepen. Speeltijd 10 minuten.
Stef Stuntpiloot

Stratego Junior

Deze Junior versie van het populaire spel Stratego is perfect voor zowel jongens als meisjes. Met een aantrekkelijk ontwerp blijven de regels hetzelfde. Laat de ridder en de prinses samen strijden om de vijandelijke vlag te veroveren. Geschikt voor 2 spelers van 4 tot 8 jaar oud.
Stratego Junior

Stratego Pirates!

Ga als stoere piraat de zee op met Stratego Pirates van Jumbo! Doe mee met Kapitein Roderick Roodbaard in een spannende strijd op twee grote piratenschepen. Schiet kanonnen af en slinger jezelf naar het vijandelijke schip. Verover de vlag door het schip te enteren, te vechten op het dek en vijandelijke piraten aan de haaien te voeren. Het eerste dat de vlag verovert, wint het spel. Inclusief compleet piratenschip, echt schietend kanon, actiekaarten, piraten, vlagkaartjes en spelregels. Schip Ahoy!
Stratego Pirates!

Escape Room The Game The Dentist

Met The Dentist uitbreidingsset voor Escape Room The Game word je uitgenodigd voor een halfjaarlijkse controle bij Dr. Siènski, je tandarts. Met tegenzin ga je naar de afspraak en beland je in zijn behandelstoel. Plotseling bedekt hij je gezicht met een kapje en vertelt je dat hij je gaat verdoven met lachgas. Alles wordt zwart om je heen. Deze uitbreidingsset bevat drie enveloppen met spelborden, spelmaterialen en hintkaarten. Let op: het basisspel is vereist om deze uitbreiding te kunnen spelen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te ontsnappen?
Escape Room The Game The Dentist

Wie is het?

Wie is het? is het originele raadspel waarbij spelers proberen te raden wie de geheime figuur van hun tegenstander is. Dit spel brengt de nostalgie van de staande spelcassettes terug. Spelers stellen elkaar ja- en nee-vragen om erachter te komen wie de geheime figuur is. Maar let op, bij een fout antwoord verlies je het spel! Daag elkaar uit in een toernooi en speel meerdere keren tegen elkaar. De eerste speler die 5 keer wint is de Wie is het? kampioen. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar oud. Speeltijd ongeveer 15 minuten. Montage vereist volwassenen.
Wie is het?