Uncategorized

Kolonisten van catan onderdelen

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar specifieke onderdelen voor het populaire bordspel Kolonisten van Catan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel vind je een handige lijst met alle benodigde onderdelen die je nodig kunt hebben om je spel compleet te maken. Of het nu gaat om extra speelstukken, uitbreidingssets of vervangende kaarten, wij hebben wat je nodig hebt om je Kolonisten van Catan-ervaring nog leuker te maken!

Catan: Aanpassingsset

Sinds 1998 brengt 999 Games het spel ''Catan'' uit. In juli 2012 werd het spel vernieuwd met nieuw speelmateriaal en artwork. De houten speelstukken werden vervangen door gedetailleerde kunststof speelstukken. Helaas waren de houten en kunststof edities van het basisspel en de uitbreidingen niet altijd goed te combineren. Daarom komt 999 Games nu met een aanpassingsset, die de problemen met het combineren van verschillende ''Catan'' uitgaven oplost.
Catan: Aanpassingsset

Catan Junior

De piratenvariant van Catan is speciaal ontworpen voor kinderen die het basisspel te moeilijk vinden. In dit spel ben je een piraat die het eiland wil veroveren door forten en schepen te bouwen. Om deze te realiseren heb je grondstoffen nodig, die je kunt verdienen door te dobbelen. Als je niet de juiste grondstoffen hebt, kun je ruilen met andere spelers, havens, de bank en op de markt. Pas op voor de spookpiraat die roet in het eten kan gooien, maar gelukkig kun je de hulp inroepen van Coco, de papegaai. Het doel is om al je forten te bouwen en deze vereenvoudigde versie biedt toch voldoende uitdaging voor volwassenen.
Catan Junior

De Kolonisten van Catan: Het Kaartspel Handel & Wandel Gezelschapsspel

In Catan is handel nu essentieel! Alles heeft een prijs en communicatie is van groot belang. Diensten vereisen grondstoffen en rijkdom bepaalt de status van de kolonisten. Hun volgelingen betreden herhaaldelijk de arena met als doel kostbare grondstoffen te winnen. Welke kolonist weet het beste te handelen en zal uiteindelijk zegevieren?
De Kolonisten van Catan: Het Kaartspel Handel & Wandel Gezelschapsspel

Catan: Kooplieden & Barbaren Uitbreiding

Let op: deze oude uitbreiding werkt alleen met het oude basisspel! Deze uitbreiding bevat geen houten speelstukken maar heeft wel het oude artwork. De versie voor het vernieuwde basisspel is te vinden onder EAN8720289472603 of 999-KOL20E. Kooplieden & Barbaren is de derde grote uitbreiding op Catan en bevat 4 varianten en 5 nieuwe scenario's. Deze kunnen in verschillende combinaties met De Zeevaarders en Steden & Ridders gespeeld worden. Er zijn nieuwe spelelementen zoals een havenmeester, een struikrover en een variant met gebeurteniskaarten. Er is ook een variant speciaal voor twee spelers.
Catan: Kooplieden & Barbaren Uitbreiding

Catan: Kooplieden & Barbaren Bordspel

Met Kooplieden & Barbaren breidt de derde grote uitbreiding op Catan het spel uit met 4 varianten en 5 uitdagende scenario's. Deze uitbreidingsset kan gecombineerd worden met De Zeevaarders en Steden en Ridders. De set is alleen te combineren met de nieuwste editie van het basisspel uit 2012. Nieuwe elementen zijn onder andere een havenmeester die spelers beloont met punten en een vriendelijke struikrover die alleen de rijken berooft. Voor degenen die wat minder geluk willen, is er de 'Gebeurtenissen op Catan'-variant met kaarten in plaats van dobbelstenen. En er is ook een variant voor twee spelers.
Catan: Kooplieden & Barbaren Bordspel

Catan: Kooplieden & Barbaren Uitbreiding

Hier is een mogelijk herschreven producttekst in maximaal 85 woorden: Deze uitbreidingsset voor Catan, genaamd Kooplieden & Barbaren, bevat extra speelmateriaal en spelregels, zodat het spel met 5 en 6 spelers gespeeld kan worden. Let op: deze set is alleen te gebruiken in combinatie met de nieuwste editie van het basisspel en de uitbreidingen (de 2012-editie met plastic onderdelen). Benieuwd hoe je de verschillende Catan-producten het beste kunt combineren? Lees verder voor meer informatie.
Catan: Kooplieden & Barbaren Uitbreiding

Catan: Kooplieden & Barbaren

Deze uitbreiding bevat extra materialen en spelregels om met 5 en 6 spelers het oude basisspel van De Kolonisten van Catan en Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding, te kunnen spelen. Het is belangrijk op te merken dat deze uitbreiding alleen werkt met de oude versie van het basisspel.
Catan: Kooplieden & Barbaren

Catan: Kosmonauten Bordspel

Ontdek het heelal in deze spannende variant op het klassieke Catan! Reis met je ruimteschepen naar verre planetenstelsels, waar vreemde volken je vriendelijk verwelkomen. Bouw nieuwe ruimteschepen en -havens door je grondstoffenproductie te verhogen. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent om het tegen ruimtepiraten op te nemen. Met sfeervolle illustraties, gedetailleerde spelregels, variabele speelveldopbouw en prachtig speelmateriaal biedt dit spel ontelbare uren spannend plezier!
Catan: Kosmonauten Bordspel

De Kolonisten van Catan Reiseditie

De reiseditie van De Kolonisten van Catan bevat verkleinde tegels, kaarten en een klein kunststoffen speelbord voor onderweg. Begin met 2 dorpen op een variabel speelbord met akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Gooi met 2 dobbelstenen om grondstoffen te krijgen, handel met de bank of medespelers om dorpen, straten en steden te bouwen. Koop ontwikkelingskaarten voor speciale acties en vermijd de struikrover die landschappen berooft. Verdien punten met dorpen, steden, ontwikkelingskaarten, de langste route en de grootste riddermacht. Wie als eerste 10 punten heeft, wint direct! Ideaal voor op reis.
De Kolonisten van Catan Reiseditie

Catan playmat Atoll Bordspel

Speel Catan en Catan: Steden & Ridders op een unieke manier met deze stevige rubberen speelmat! In dit prachtige atol komt Catan tot leven met meer velden en minder driesprongen. Alsof dat nog niet genoeg is, valt de barbarenvloot Catan aan vanuit een binnenmeer. Durf jij deze uitdagingen aan? De hoogwaardige speelmat van 999 Games zorgt voor jarenlang speelplezier en een extra dimensie aan het spel. Let op: alleen speelbaar in combinatie met Catan en Catan: Steden & Ridders.
Catan playmat Atoll Bordspel

Catan: Reiseditie

De compacte versie van het populaire spel "Catan" heeft alle originele spelonderdelen, maar in een kleiner formaat voor gemakkelijk reizen. De regels zijn hetzelfde als het basisspel, maar het speelbord is aangepast met zes delen in plaats van losse tegels. De doos bevat een dobbelbakje en opberglades. Je kunt zelfs met twee personen spelen met de handelskaarten die bijgeleverd zijn. De handleiding beschrijft de spelregels. Speel nu overal Catan met deze praktische reiseditie!
Catan: Reiseditie

De Kolonisten van Catan: Het grote Kanaal Gezelschapsspel

In het noordoosten van Catan zijn de akkers uitgedroogd na een droge periode. Om dit op te lossen, besluiten de inwoners van Catan om gezamenlijk een groot kanaal te graven van het bergmeer in het zuiden naar het woestijnbassin in het noorden. Pas nadat het kanaal is voltooid en het woestijnbassin wordt bewaterd, zullen de akkers weer vruchtbaar worden en waardevol graan produceren. Let op: om de zes scenario's te kunnen spelen, heb je zowel het basisspel "De Kolonisten van Catan" als de uitbreidingsset "De Zeevaarders" nodig.
De Kolonisten van Catan: Het grote Kanaal Gezelschapsspel

Catan: Uitbreiding Steden en Ridders

Bescherm het eiland en bouw je steden uit tot metropolen in deze pittige uitbreiding van Catan. Gebruik ridders om de barbaren te verslaan en maak gebruik van het nieuwe artwork en speelstukken voor een ultieme spelbeleving. Combineer Steden en Ridders ook met De Zeevaarders van Catan voor nog meer speelplezier. Houd er rekening mee dat deze uitbreidingsset alleen te combineren is met de nieuwste editie van het basisspel uit 2012, met plastic speelfiguren, stevige landtegels, een vernieuwde inlay en handige doosjes. Begin met een stad in plaats van een dorp en ontvang handelswaren zoals munten en papier bij het werpen van een getal op je stad.
Catan: Uitbreiding Steden en Ridders

Catan: Zeevaarders

Met deze uitbreidingsset voor Catan zijn er verschillende nieuwe scenario's beschikbaar voor nog meer spelplezier. Deze set is alleen te gebruiken bij de nieuwste editie van het basisspel uit 2012. De scenario's in deze nieuwe editie zijn anders dan die in de oorspronkelijke versie. Daarnaast bevat de set nieuwe speelstukken en artwork voor een nog meeslepender spelervaring. In de handleiding staan diverse scenario's waarbij het bouwen van scheepsroutes naar verschillende eilanden een grote rol speelt.
Catan: Zeevaarders

Catan: Uitbreiding Piraten en Ontdekkers Bordspel

Ontdek nieuwe gebieden en vaar met je schip in deze vierde grote uitbreiding van het populaire bordspel. Met verschillende scenario's die stap voor stap nieuwe spelregels introduceren. Bouw havendorpen, laad en los goederen en kolonisten, en ontvang beloningen voor het ontdekken van land. Daag jezelf uit met 3 spannende missies en wees op je hoede voor piratenschepen die het je moeilijk maken. Met alle nieuwe spelregels te gebruiken in elk scenario. Bereid je voor op avontuur en scoor extra punten met de missiespelregels.
Catan: Uitbreiding Piraten en Ontdekkers Bordspel

Catan: Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers

Ervaar nog meer uitdaging in het populaire handelsspel "Catan" met de uitbreiding "Catan: Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers". Deze uitbreiding bevat 6 verschillende scenario's voor ervaren Catan-fans die bekend zijn met de uitbreidingen "Zeevaarders" en "Steden & Ridders". Met scenario's zoals "De woestijndraken" en "Groot-Catan" biedt deze uitbreiding veel diepgang. Als je liever iets eenvoudigers wilt, zul je veel plezier beleven aan "De schateilanden" en "Naar het onbekende". Daarnaast biedt deze uitbreiding veel extra materiaal voor het ontwerpen en aanpassen van scenario's. Hoewel deze uitbreiding voornamelijk is ontworpen voor de kunststoffen Catan-versies, is er ook een uitleg beschikbaar voor hoe je deze kunt combineren met de houten editie.
Catan: Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers

Catan

Kolonisten van Catan, het basisspel, wordt nu nog spannender met de toevoeging van de uitbreidingen Kooplieden en Barbaren, Steden en Ridders, Piraten en Ontdekkers, en Zeevaarders. Breid je spelervaring uit met nieuwe strategieën en uitdagende scenario's. Verkrijg handelsvaardigheden, verdedig je stad tegen barbaarse invallen, ontdek nieuwe landen en vaar naar verre eilanden. Met deze uitgebreide set kun je genieten van een nog meeslepender spel en je totale Catan-avontuur verrijken.
Catan

Catan playmat Desert Bordspel

Speel Catan op een nieuwe en spannende manier met deze stevige, rubberen speelmat! Alleen te gebruiken met het basisspel Catan. Ervaar de uitdaging van een droog land en doorkruis de woestijnen op zoek naar vruchtbare oases! De speelmatten van 999 Games zijn van topkwaliteit en bieden langdurig speelplezier en extra beleving! Alleen te gebruiken met het basisspel Catan.
Catan playmat Desert Bordspel

De Kolonisten van Catan: Historische Scenario's II

Ontdek ultieme spanning in deze tweede historische uitbreidingsset voor Kolonisten van Catan. Kies partij voor Troje of Mycene en ondersteun je toegewezen stad met grondstoffen om handelspunten te verdienen. Investeer het meest en verdien aan het einde van het spel de meeste overwinningspunten. Bouw mee aan de Chinese Muur en bescherm China tegen de Mongoolse horden. Elke speler is verantwoordelijk voor een stuk van de Muur en krijgt strafpunten als de Mongolen hun deel veroveren. Verzamel grondstoffen om aan de Muur te bouwen. Twee spannende scenario's in één doos!
De Kolonisten van Catan: Historische Scenario's II

Buurman & Buurman Kaartenhuisspel

Het Buurman & Buurman Kaartenhuis spel is een uitdagend bouwspel waarbij twee teams proberen om het hoogste kaartenhuis te bouwen. Dit is moeilijker dan het lijkt; probeer maar eens een kaartenhuis te bouwen met je ogen dicht of terwijl je op één been staat! Buurman & Buurman zullen jullie ook een handje helpen, maar of dat het gemakkelijker maakt is nog maar de vraag! Een hilarisch spel voor jong en oud, vol met spanning en plezier.
Buurman & Buurman Kaartenhuisspel

Catan Basisspel Bordspel

De nieuwste editie van het populaire handelsspel, Catan, biedt nu miniaturen en een volledig aangepast artwork voor een meer meeslepende ervaring. Het spel, dat in 1999 werd uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar, is leuk voor iedereen vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden. Bouw dorpen, steden en straten op een variabel speelbord en verzamel grondstoffen door te handelen of dobbelen. Verzamel punten door grondstoffen, ontwikkelingskaarten, en andere prestaties te behalen. Degene die als eerste 10 punten behaalt, wint het spel direct!
Catan Basisspel Bordspel

Eurovisie Songfestival Spel Eurovision Song Contest Gezien op TV bordspel

Doe mee met het Songfestival en creëer je eigen inzending! Test je kennis, bereid je optreden voor en neem deel aan het populairste Songfestival. Scoor zoveel mogelijk punten en win die felbegeerde 12 punten! GEZIEN OP TV.
Eurovisie Songfestival Spel Eurovision Song Contest Gezien op TV bordspel

Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

De Mijn eerste spelletjesdoos van Haba bevat 10 verschillende spellen, waaronder memory, bordspel, kaartspel, omloopspel en coöperatief spel. Deze verzameling brengt de leukste spelletjes in één doos! Help boer Bert en zoek de ondeugende dieren op de wei. Met eenvoudige regels en korte speelduur maak je kennis met verschillende soorten spelletjes. Dit spel stimuleert het begrijpen van spelregels, samenwerken, geheugen en kleuren herkennen. Het speelgoed van Haba, dat in Duitsland wordt geproduceerd met hout uit duurzaam bosbeheer, staat al generaties lang bekend om zijn hoge speelwaarde en fantasierijk spelplezier.
Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

Het Magische Labyrint

In het spannende bordspel 'The Magic Labyrinth' zijn enkele objecten zoekgeraakt in een mysterieus doolhof. Het is de taak van de kleine tovenaar leerlingen om deze voorwerpen op te sporen zonder betrapt te worden door de meester. Let op, er zijn onzichtbare muren waar je tegenaan kunt botsen! Door gebruik te maken van hun geheugen en vaardigheden proberen de spelers hun weg te vinden door het doolhof. Verplaats de figuren over het bord met behulp van een labyrinth onder het eerste bord. Houd je balans, want als je tegen een onzichtbare muur botst, valt je bal en moet je opnieuw beginnen. The Magic Labyrinth is een boeiend strategisch spel.
Het Magische Labyrint

Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip

Het klassieke Mens Erger Je Niet spel is nu verkrijgbaar in een Woezel en Pip versie! Het ideale eerste bordspel voor kinderen om samen met hun ouders te spelen. Ga op avontuur met Woezel en Pip en help ze zo snel mogelijk thuis te komen. Deze junior editie is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en heeft dobbelstenen met figuren uit de tovertuin, waardoor tellen niet nodig is. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers en heeft een gemiddelde speeltijd van 20 minuten. Inhoud: tovertuin speelbord, kartonnen dierenvriendjes, gekleurde voetjes en spelregels.
Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip

Party & Co Junior

Party & Co. Junior is helemaal vernieuwd en klaar voor het feest! Raad, teken, gebaar, imiteer of beschrijf wat de anderen doen, of beantwoord een vraag. Het team dat als eerste de finish haalt, wint! Gooi de dobbelsteen en verplaats je pion over het bord. Voer de opdracht uit en probeer de vraag juist te beantwoorden. Als je het goed hebt, mag je nog een keer gooien! Speciaal ontworpen voor kinderen, met iets makkelijkere vragen dan de originele versie. Bevat 112 kaarten met 560 vragen en opdrachten, een speelbord, pionnen, een zandloper, dobbelsteen, doekje, krijtje, tekenbordje en spelregels.
Party & Co Junior

Ravensburger Betoverde Doolhof Glow in the Dark

Ontdek het magische en betoverende spelbord van de Ravensburger klassieker Doolhof! Al 30 jaar lang genieten miljoenen spelers van het verschuiven van de gangen en het zoeken naar schatten. En nu kan je het avontuur ook in het donker beleven, dankzij het glow in the dark effect! Het spelbord licht op en nieuwe schatten verschijnen uit het niets. Het lijkt wel alsof het spookt in het betoverde doolhof! Ga de uitdaging aan en vind de geheimzinnige voorwerpen en schatten. Vol verrassingen en plezier voor jong en oud! Bevat spelbord, gangkaarten, schatkaarten, speelfiguren, nacht-schatkaarten, munten en handleiding.
Ravensburger Betoverde Doolhof Glow in the Dark

Ravensburger Ganzenbord kinderspel Bordspel

Ganzenbord is het bekende geluksspel dat wereldwijd geliefd is bij zowel kinderen als volwassenen. Probeer met je gans als eerste het doelveld te bereiken. Deze klassieker van Ravensburger bevat een spelbord, 6 houten ganzen in verschillende kleuren, 2 dobbelstenen en spelregels.
Ravensburger Ganzenbord kinderspel Bordspel

Ravensburger nijntje Bonte Ballonnen Ballonnenspel

Met het Ravensburger Nijntje Bonte Ballonnenspel kunnen kinderen op een speelse manier kleuren leren. Samen met Nijntje en haar vriendjes moeten ze proberen zes verschillende kleuren ballonnen te verzamelen. Het spel is niet alleen leuk voor Nijntje en haar vriendjes, maar zeker ook voor de kinderen! Het spel is geschikt voor 1-4 spelers en duurt ongeveer 10 minuten. De inhoud van het spel bestaat uit 4 spelborden, 24 gekleurde schijven en 1 kleurendobbelsteen.
Ravensburger nijntje Bonte Ballonnen Ballonnenspel

Schetenjacht!

Dit hilarische spel draait om het raden van degene die een scheet heeft gelaten, terwijl iedereen een verbonden scheetzak vasthoudt onder de tafel. In willekeurige volgorde gaat er een rood lampje branden bij een speler, die stiekem in zijn/haar scheetzak knijpt en zo het geluid van een stevige scheet produceert. Iedereen mag raden wie de schuldige is, en met wat bluf en goed gokken kun je de winnaar van dit spel worden.
Schetenjacht!

Stef Stuntpiloot

Stef Stuntpiloot is een hilarisch spel voor jong en oud. Bescherm jouw kippen tegen Stef en zijn stuntvliegtuig door op tijd op de arm te drukken, zodat hij omhoog vliegt en jouw kippen mist. Probeer hem zo te lanceren dat de kippen van je tegenstanders sneuvelen. Ben jij de beste piloot en heb jij als enige nog kippen over? Dan win jij dit te gekke spel! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ook leuk om met vrienden op feestjes te spelen. Bevat spelregels, vliegtuig, standaard met vier armen, kippenhokken, fiches en stickervellen. Voor 2 tot 4 spelers, speeltijd van 10 minuten. Batterijen niet inbegrepen.
Stef Stuntpiloot

Stratego Junior

Stratego Junior is een kindvriendelijke versie van het bekende spel Stratego. Het spel is ontworpen om zowel jongens als meisjes aan te spreken en de regels blijven hetzelfde. De ridder en prinses werken samen om de vijandelijke vlag te veroveren. Stratego Junior is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud en kan gespeeld worden met 2 spelers. Perfect voor urenlang speelplezier!
Stratego Junior