Uncategorized

Populaire drankspellen

DeSpellenWereld

Bent u op zoek naar een leuke toevoeging voor uw feestje? Zoek niet verder! In dit artikel presenteren wij u een uitgebreide lijst van populaire drankspellen. Of u nu houdt van kaartspelen, dobbelstenen of raadspelletjes, er is voor ieder wat wils. Breng wat extra schwung in uw avond met deze spannende en vermakelijke drankspellen!

A Night Out

Lach, dans en feest met A Night Out, het gezelschapsspel waarbij je een gezellige avond beleeft. Verzamel vijf drankjes, maar wees voorzichtig, want je kunt gearresteerd worden of al je geld verliezen. Maar geluk ligt ook op de loer, want misschien versier je wel iemand, vind je een portemonnee of win je een dance battle! Durf jij deze leuke avond aan? A Night Out is verkrijgbaar in het Engels, maar de Nederlandse spelregels zijn te downloaden op onze website www.ferrynicegames.nl.
A Night Out

Beer Pong

Speel het razend populaire drankspelletje Beerpong! Probeer het balletje in de bekers van je tegenstander te gooien. Raak? Dan moet je tegenstander de beker leegdrinken. Het spel bevat 24 bekers, 3 balletjes en een uitgebreide handleiding met spelregels. Geniet van het spel, maar drink met mate!
Beer Pong

Do or Drink Party Game

Do or Drink is het ultieme gezelschapsspel voor een onvergetelijke avond! Dit waanzinnige feest in een doosje is perfect voor je volgende feest, bijeenkomst of game-avond. Het spel is makkelijk te leren en door het uitvoeren van uitdagingen op de kaartjes til je je feest naar een nieuw niveau. De robuuste kaarten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat ze niet kunnen kapot gaan, zelfs niet als ze nat worden. Do or Drink is daarnaast een geweldig cadeau en heeft een mooie verpakking en design.
Do or Drink Party Game

rad van shotjes feestartikelen

Dit shotjesrad bevat een glas en een rad van fortuin met verschillende opdrachten. Het glas heeft een inhoud van ongeveer 60 ml en het rad heeft een hoogte van ongeveer 16 cm en een diameter van 10 cm. Ideaal als cadeau- en feestartikel voor drankspellen.
rad van shotjes feestartikelen

Drinking Roulette

Met het Drinking Roulette spel wordt een avond drinken met dezelfde mensen nooit meer saai. Breng de spanning van Las Vegas naar je eigen huis en creëer herinneringen voor het leven. Met 16 glaasjes moet je wel voorzichtig zijn om niet te snel te verliezen of te veel te drinken. Maak van elk weekend een onvergetelijke ervaring.

Drinkopoly

Drinkopoly, het vaagste spel ooit, biedt urenlang plezier, gelach en kattenkwaad. Het is perfect voor thuis, feestjes of uitjes. Met dit populaire drankspel hoef je niet langer na te denken over partygames, breng gewoon Drinkopoly tevoorschijn om het ijs te breken en een onvergetelijke tijd met vrienden te hebben. De winnaar is degene die als eerste alle taken voltooit. Het bord heeft 44 velden met verschillende taken en er zijn 50 speciale kaarten die de taken omschrijven. Het spel bevat ook een dobbelsteen en 6 pionnen. Geschikt voor maximaal 6 spelers. Taal: Nederlands.
Drinkopoly

Bijtende Haai spel

Deze bijtende haai met kiespijn is een spannend spel voor kinderen en ook geschikt als drankspel voor volwassenen. Door het compacte formaat is deze haai makkelijk mee te nemen als reisspel. De bek van de haai moet wijd open worden getrokken en vervolgens moet je de tandjes één voor één naar beneden drukken totdat je bij de pijnlijke tand komt. Als je daar bent, bijt de haai gelijk! Dit spel heeft geen batterijen nodig. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ideaal voor spannende momenten en onderweg.
Bijtende Haai spel

Happy Drinking

HAPPY DRINKING is het leukste kaartspel om je avond mee te beginnen! Met 69 speelkaarten vol unieke vragen is dit spel perfect voor jou en je vrienden. Pak een kaart, lees de vraag hardop voor en voer de opdracht uit. Het is super simpel en kan met 2 tot 10 spelers gespeeld worden. Speel met bier, wijn, mixdrankjes, shots of een non-alcoholisch drankje. Dit spel zorgt voor een geweldige start van jullie avond! Blijf plezier hebben dankzij de steeds veranderende vragen en opdrachten.
Happy Drinking

Ik heb nog nooit...

"Ik heb nog nooit" is een hilarisch en intrigerend spel dat jou en je vrienden voor gekke situaties plaatst en geheimen doet onthullen. Met meer dan 200 vragen vol verrassende onthullingen, is het de perfecte manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen. De regels zijn simpel: pak een kaartje, lees de vraag met "Ik heb nog nooit..." voor en als het van toepassing is op jou, neem je een slok van je drankje. Speel met vrienden en wat drankjes naar keuze. Afmeting 140 x 140 x 40 mm, gewicht 0.5 kg.
Ik heb nog nooit...

Kingsen 2.0 Het originele drankspel KING ZEN

De Kingsen 2.0 is een hilarisch drankspel dat veel beter is dan standaard drankspellen. Het is gebaseerd op het bekende studentendrankspel kingsen, maar met een flinke dosis humor. Het spel bevat bekende spelcategorieën en 50 inspiratiekaarten die zorgen voor unieke opdrachten. Minder denken, meer drinken is het motto van dit spel. De regels zijn simpel: als je iets fout doet, moet je drinken. Spelers trekken om beurten en voeren de opdrachten uit. Met de inspiratiekaarten worden gekke en hilarische suggesties gegeven. Maar wees voorzichtig, als je de vierde koningskaart trekt, ben je de pineut.
Kingsen 2.0 Het originele drankspel KING ZEN

Lifetime Games Drunken Tower drinkspel - drankspel - Tipsy tower shotspel - Met 4 shotglazen en 60 stenen

Drunken Tower is een spannend drankspel, gebaseerd op het populaire Jenga. Met leuke opdrachten op elk blokje zorgt dit spel voor een gezellige spelletjesavond met vrienden. Neem om de beurt een blokje uit de toren, maar pas op dat hij niet omvalt! Bij elk blokje hoort een opdracht die jullie moeten uitvoeren. Als de toren valt tijdens jouw beurt, moet je je shot in één keer leegdrinken. Elk blokje heeft een andere opdracht, zoals "Drink One" of "Player to left drinks one".
Lifetime Games Drunken Tower drinkspel - drankspel - Tipsy tower shotspel - Met 4 shotglazen en 60 stenen

MadBlox

MadBlox test je besluitvaardigheid, hand-oog coördinatie en geluk! Deze houten blokkentoren brengt het klassieke spel naar een nieuw niveau met uitdagingen die spelers moet voltooien na het verwijderen van een blok. Voorzichtig een blok verwijderen zonder instorting is al uitdagend, maar de extra uitdagingen maken het nog spannender. Elk blok heeft twee verschillende uitdagingen om uit te kiezen, waardoor spelers hun vaardigheden op verschillende gebieden kunnen testen. Als je weigert een uitdaging te voltooien, moet je een shot nemen.
MadBlox

MadPong Beer pong 2.0 Party Bier pong Drankspel

MadPong: Een vernieuwende twist op het traditionele Beer Pong spel! Dit leuke en interactieve spel neemt Beer Pong naar een heel nieuw niveau. Met uitdagende opdrachten in elke beker zal je plezier hebben terwijl je elkaar probeert te overtreffen. Verlies je een beker, drink hem leeg en voer de bijbehorende uitdaging uit! De eenvoudige regels van MadPong zorgen voor veel speelplezier. Speciale zeshoekige bekers en waterdichte kaarten houden je drankje schoon en beschermd tegen de bal. Upgrade je Beer Pong ervaring met MadPong!
MadPong Beer pong 2.0 Party Bier pong Drankspel

Madwish Summer Game Beach

Maak van je strand- of festivaldag een onvergetelijk avontuur met MadWish Summer! Dit kaartspel geeft je stranddag de spanning die het nodig heeft. Met de dobbelsteen als gids, krijg je en je vrienden onvergetelijke opdrachten. MadWish Summer combineert het klassieke spel Truth or Dare met uitdagingen en verrassingen speciaal ontworpen voor een gekke dag op het strand. Met de dobbelsteen bepaal je jouw lot: Truth, Dare, Go, Snitch, Battle of Shot. Maak van je stranddag een avontuur met MadWish Summer!
Madwish Summer Game Beach

MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten

Geef je feest een onvergetelijke boost met MadWish Pro! Dit spel is perfect voor huisfeesten en leuke activiteiten met vrienden. Het bevat een spelbord, 100 Truth-kaarten, 100 Dare-kaarten, 50 Go-kaarten voor iedereen, een shotglas, een draaiende fles en een bevestigingspin voor gegarandeerd plezier. Geschikt voor grote groepen, biedt MadWish Pro een enorme hoeveelheid plezier voor iedereen die meedoet. Download nu de MadWish App voor nog meer opdrachten in Engels, Nederlands of Duits. Maar let op, neem geen belangrijke geheimen mee in het spel na het nemen van enkele Shots! Don't hate me, Hate the Game!
MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten

Mens Erger Je Niet!

Ken jij Mens Erger Je Niet? Het originele spel dat je altijd vermaakt! Met twee bedrukte zijden, één voor kleine groepen (4 spelers) en de andere voor grotere (6 spelers). Er zijn verschillende versies van dit spel, speel ze allemaal! Inclusief spelbord, 24 houten pionnen, 1 houten dobbelsteen en spelregels. Voor 2-6 spelers vanaf 6 jaar. Perfect voor regenachtige zondagmiddagen of gewoon voor plezier op elk moment.
Mens Erger Je Niet!

Party or Naughty Het ultieme drankspel

Haal alles uit je weekend met het Party or Naughty drankspel! Het zorgt voor hilarische, spannende en uitdagende momenten. Mis je nog wat actie en gezelligheid in je planning? Dan is dit het ultieme spel voor jou. Trek een kaart en voer de opdracht uit. Als je faalt, moet je drinken. Behaal je de opdracht? Dan verdien je een punt. De kaarten bevatten grappige, spannende, uitdagende en hilarische opdrachten en vragen. Party or Naughty Original zorgt voor een avond vol plezier!
Party or Naughty Het ultieme drankspel

Shit Happens 18+

Het hilarische en weerzinwekkende partyspel Shit Happens laat spelers ellendige situaties beoordelen en punten scoren! In dit Engelse spel worden allerlei ongewenste situaties voorgelegd die spelers moeten rangschikken op hun 'lane of pain' van 1 tot 100. Raad of een nieuwe kaart milder of erger is dan de basis en verzamel als eerste 10 kaarten om het spel te winnen. Shit Happens bevat 200 kaarten en een duidelijke handleiding en is een geweldig spel voor een avond vol plezier. Ontdek ook andere spellen zoals OK Boomer en Wat Schets je me Nou?! van Goliath!
Shit Happens 18+

Slingpuck XL Inclusief 4 Shotglaasjes In Koker

Dit spannende Slingershot spel zorgt ervoor dat je volledig in de ban bent van de strijd om te winnen van je tegenstander! Wie kan als eerste het speelveld leegmaken? Met vijf pucks per persoon begint het spel zodra het startschot klinkt. Trek aan het elastiek van je puck en schiet deze door de opening in het bord. Wie kan als eerste vijf pucks door de opening richting het speelveld van de tegenstander schieten? Maar pas op, je tegenstander zal hetzelfde proberen! Elke keer dat je speelveld bijna leeg is, komen er weer een paar bij. Juich uitbundig wanneer je eindelijk je laatste puck door de opening schiet voordat je er weer een terugkrijgt! Maak er een drankspel van en laat de verliezer een shotje drinken! 😉 Vary the game rules and decide that each player can only use one hand, or create teams and turn it into a competition! This wooden board game comes with five black and five white pucks. This is the large version and measures approximately 56 x 30 x 3 cm. Includes 4 stainless steel shot glasses in a leather case.
Slingpuck XL Inclusief 4 Shotglaasjes In Koker

The Party Starter Kit Deluxe

De Party Kit Deluxe bevat alles wat je nodig hebt om je feest naar een hoger niveau te tillen. Dit pakket bevat drankspellen, goodies en een volledig spellenboek met geweldige speelopties. Naast de Beer Pong set en 2 decks kaarten, zitten er ook verrassende items in om je vrienden te vermaken. Als je binnenkort een feestje of verjaardag hebt en nog niet weet wat je moet kopen, dan is dit de oplossing. Een geweldige avond met blije vrienden. De Party Kit Deluxe bevat: Beer Pong set met 2 ballen, Bier Helm, The drunken tower (variant op Jenga met opdrachten), Spin the bottle, Kaarten, Dobbelstenen, Dobbelstenen met opdracht, Looping Bumble Bee (Stef Stuntpiloot), Beer Funnel, Red Arrow Shot, Het Spelletjesboek. Bestel nu en maak je feestje onvergetelijk!
The Party Starter Kit Deluxe

Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel Met Shotglaasjes

Het Tic Tac Toe drankspel van Out of the Blue is een leuke twist op het klassieke kruisje nulletje spel, maar dan met shotglaasjes. Probeer drie van jouw glaasjes op een rijtje te krijgen op het 13 x 13 centimeter grote glazen speelbord. Het spel wordt geleverd met negen shotglaasjes, waardoor het perfect is voor feestjes en om mee te nemen op vakantie.
Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel Met Shotglaasjes

Zuipen tot we kruipen® NIEUWE EDITIE

Maak elk feestje een succes met de nieuwe editie van Zuipen tot we kruipen! Dit ultieme drankspel vraagt het uiterste van je: liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en een sterke maag. Geef je binnenkort een feestje en wil je de stemming er direct in krijgen? Met dit kaartspel hoef je niet te vrezen voor een saaie sfeer. Stel je vrienden vragen die je normaal nooit durft te stellen en laat je vaardigheden zien met uitdagende opdrachten. Van indrinken voor het stappen tot een vakantie, dit drankspel maakt het extra leuk. Dus zeg maar dag tegen ongemakkelijke feestjes!
Zuipen tot we kruipen® NIEUWE EDITIE