Uncategorized

Dixit uitbreidingen

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar geweldige uitbreidingen voor het populaire bordspel Dixit? Zoek niet verder! In dit artikel vind je een handige lijst met producten die perfect passen bij jouw Dixit-spelervaring. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kaartensets, scoreblokjes of andere leuke toevoegingen, wij hebben de beste Dixit-uitbreidingen voor jou op een rijtje gezet. Ontdek nu welke uitbreidingen jouw spel naar een hoger niveau kunnen tillen!

Dixit viert haar 10-jarig jubileum met de lancering van Dixit: 10th Anniversary, een uitbreidingsset met 84 nieuwe kaarten. Alle voorgaande illustratoren zijn opnieuw uitgenodigd om deel te nemen aan dit avontuur. Met verhalen en mythen vanuit alle hoeken van de wereld, brengen hun gecombineerde kunstwerken een verbluffend resultaat tot stand. Laat je betoveren door de magie van Dixit en maak een nieuwe en ongelooflijke reis die je verbeelding te boven gaat.
Dixit 10th Anniversary Uitbreiding

Dixit Daydreams Expansion

Breid je Dixit bordspel of Dixit Odyssey uit met Dixit Uitbreiding 5 - Daydreams. Deze uitbreiding bevat maar liefst 84 nieuwe kaarten met unieke en prachtige illustraties.
Dixit Daydreams Expansion

Dixit Journey Expansion Uitbreiding

Breid je spelervaring van Dixit uit met de Dixit Journey uitbreiding. Deze set voegt 84 nieuwe kaarten met prachtige afbeeldingen toe aan je Dixit spel. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer fascinerende verhalen door de afbeeldingen op de kaarten te interpreteren. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol creativiteit en verrassingen met deze uitbreiding voor Dixit.
Dixit Journey Expansion Uitbreiding

Dixit Memories Expansion Uitbreiding

Breid je Dixit spel uit met deze set van 84 nieuwe afbeeldingskaarten. Dit uitbreidingspakket, genaamd Dixit 6 Memories, is te combineren met zowel het normale Dixit spel als Dixit Odyssey. De toevoeging van deze mysterieuze kaarten zorgt voor nog meer variatie en plezier tijdens het spelen van Dixit. Voeg ze toe aan je basisspel en ontdek nieuwe creatieve mogelijkheden.
Dixit Memories Expansion Uitbreiding

Dixit Odyssey

Dixit Odyssey is de spannende opvolger van Dixit, het bekroonde gezelschapsspel. Deze versie heeft een ander speelbord en kan met maximaal 12 personen gespeeld worden. Het spel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kan worden uitgebreid met extra mysterieuze kaarten. Dixit is een spel waarbij je de afbeeldingen moet ontrafelen, je medespelers moet inschatten en je verbeelding de vrije loop moet laten. Met Dixit Odyssey kom je terecht in nieuwe, betoverende werelden. Laat je meeslepen door dit sprookjesachtige kaartspel!
Dixit Odyssey

Dixit Origins Expansion Uitbreiding

Breid je Dixit-spel uit met Dixit Origins! Deze expansieset bevat 84 nieuwe speelkaarten, die je kunt gebruiken met de kaarten uit het basisspel of de uitbreiding. Combineer de kaarten voor een nog groter en uitdagender spel. Het doel is om als eerste speler 30 punten te behalen op het scorespoor. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van urenlang speelplezier met Dixit Origins!
Dixit Origins Expansion Uitbreiding

Dixit Quest Expansion Uitbreiding

Dixit uitbreiding 2 - Quest voegt 84 nieuwe kaarten toe aan het bordspel Dixit of Dixit Odyssey. Elke kaart bevat een prachtige illustratie.
Dixit Quest Expansion Uitbreiding

Dixit Revelations Expansion

De Dixit Uitbreiding 7 Revelations bevat 84 nieuwe speelkaarten met adembenemende illustraties, perfect voor het Dixit bordspel en Dixit Odyssey. Bereik als eerste 30 punten en claim de overwinning!
Dixit Revelations Expansion

30 Seconds ® Bordspel

Een spectaculair partyspel voor grote gezelschappen, waarin teams strijden om als eerste de finish te bereiken. Eén iemand probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven, om zo meer velden op het speelbord vooruit te mogen. Een dobbelsteenworp kan het spelverloop nog veranderen. 30 SECONDS® is een uitdagend spel dat razendsnel denken en praten vereist, en staat garant voor uren speelplezier met familie en vrienden. Gegarandeerd een supergezellige tijd!
30 Seconds ® Bordspel