Uncategorized

Oud bordspel

DeSpellenWereld

Op zoek naar een nieuw avontuur in de wereld van bordspellen? Wij hebben de perfecte nostalgische oplossing voor je: oud bordspel! Blader door onze gevarieerde lijst van unieke en geliefde oud bordspellen en laat je meeslepen in een wereld vol strategie, plezier en herinneringen. Of je nu op zoek bent naar klassiekers zoals Monopoly en Cluedo, of juist naar zeldzamere edities, wij hebben voor ieder wat wils. Laat de dobbelstenen rollen en de pionnen bewegen, en herontdek het plezier van oude bordspellen vandaag nog!

Uitgebreide uitbreiding voor het spel "De Kwakzalvers van Kakelenburg". Bevat nieuwe boeken, een nieuw ingrediënt en kruidenheksen die spelers kunnen helpen met speciale vaardigheden. Ook geschikt voor een vijfde speler. Verhoogt de spanning en variatie van het spel aanzienlijk. Roer je ketel nog meer met "De Kruidenheksen"!
De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Kruidenheksen Uitbreiding

Lamaland Bordspel

In Lamaland, het tactische tegellegspel, ben jij als boer in een berglandschap verantwoordelijk voor het aanleggen van akkers. Hierop teel je cacao, maïs en aardappelen, terwijl je ook dorpelingen inhuurt om een maximale oogst te behalen. Met de opbrengst koop je lama's, die punten waard zijn. Naast het verzamelen van zoveel mogelijk lama's, moet je ook rekening houden met speciale doeltegels. Deze geven punten als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Met verschillende doeltegels en speciale regels is Lamaland een spel vol variatie voor zowel beginners als gevorderden. De speler met de meeste punten wint.
Lamaland Bordspel

Lynx

Verbeter je concentratie en train je brein met Lynx! Zet het spelbord in elkaar, schud de kaartjes en neem er 3. Wie vindt het snelst zijn plaatjes? Vind als eerste jouw 3 plaatjes op het bord en win! Het spelbord kan steeds op een andere manier in elkaar gezet worden, dus jouw medespelers kunnen je niet slim af zijn door de volgorde te onthouden. Wissel de puzzelstukken en vind als eerste jouw afbeeldingen!
Lynx

Qwirkle Bordspel

Qwirkle is een abstract familiespel waarin spelers tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar leggen om punten te scoren. Bonuspunten worden gegeven voor het completeren van een serie of het beëindigen van het spel. Wie scoort de hoogste punten? Dit veelbekroonde en toegankelijke spel kan op elk oppervlak worden gespeeld en heeft al meer dan 15 spellenprijzen ontvangen sinds 2007. Qwirkle is eenvoudig te leren, maar biedt toch langdurig en veel plezier. Het spel heeft een vrolijke vormgeving en wordt geleverd met Nederlandse en Franse spelregels.
Qwirkle Bordspel

Ravensburger nijntje Bonte Ballonnen

Leer kleuren met het Nijntje Bonte Ballonnenspel! Help Nijntje en haar vriendjes om zes verschillende kleuren ballonnen te verzamelen. Dit Ravensburger spel is niet alleen leuk voor Nijntje en haar vriendjes, maar ook voor jullie! Kinderen leren kleuren herkennen en onderscheiden met dit leuke spel van Ravensburger. Geschikt voor 1-4 spelers, speelduur ongeveer 10 minuten. Inhoud: 4 spelborden, 24 gekleurde schijven en 1 kleurendobbelsteen.
Ravensburger nijntje Bonte Ballonnen

Ticket to Ride Nordic Countries

Reis op een Noors avontuur door Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden met Ticket To Ride: Nordic Countries. Verzamel treinkaarten en claim routes om de Noorse steden zoals Kopenhagen, Oslo, Helsinki en Stockholm te verbinden. Ontdek tunnels en veerboten en geniet van urenlang plezier met dit elegante en makkelijk te leren spel. Let op: Engelstalig spel!
Ticket to Ride Nordic Countries

30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

Het spectaculaire partyspel 30 Seconds Everyday Life is perfect voor feestjes en partijen! Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jouw teamgenoten raden, des te meer velden je op het speelbord vooruit mag. Met een dobbelsteenworp kunnen er nog wijzigingen optreden. Bereik als eerste de finish en win! Deze speciale editie bevat begrippen die in het dagelijks leven voorkomen, waardoor het ook geschikt is voor jongere kinderen.
30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

30 Seconds ® Bordspel

Wie bereikt als eerste de finish? Het spectaculaire partyspel voor grote groepen op feestjes. Speel in teams en beschrijf zoveel mogelijk begrippen binnen 30 seconden. Raad meer begrippen en ga verder op het speelbord. De dobbelsteen kan nog voor verrassingen zorgen. 30 SECONDS®, het uitdagende spel dat snel denken en praten vereist, zorgt voor uren speelplezier met familie en vrienden. Het wordt zeker supergezellig! (86 woorden)
30 Seconds ® Bordspel

30 Seconds ® Junior Bordspel

Een spectaculaire kindereditie van het populaire partyspel voor grote gezelschappen. Speel in teams en probeer zoveel mogelijk begrippen te raden binnen 30 seconden. Elk goed geraden begrip laat je team verder op het speelbord vooruitgaan, maar een dobbelsteenworp kan dit veranderen. Wie bereikt als eerste de finish? Deze speciale editie bevat begrijpelijke en aantrekkelijke begrippen voor jeugdige spelers, waardoor kinderen ook waardige tegenstanders kunnen zijn. Perfect voor feestjes en partijen!
30 Seconds ® Junior Bordspel

30 Seconds Uitbreiding

Verhoog de variatie en uitdaging van 30 Seconds met deze uitbreiding! Met 240 kaarten en 2400 begrippen, inclusief meer dan 1000 nieuwe, blijft het spel fris en spannend. Zelfs ervaren spelers van het basisspel worden uitgedaagd omdat oude begrippen gecombineerd zijn met nieuwe. Herbeleef dit spectaculaire teamspel met de upgradeset!
30 Seconds Uitbreiding

Azul

In het tactische bordspel Azul ga je aan de slag om de muren van het koninklijk paleis van koning Manuel I te versieren met kleurige tegels. Geïnspireerd door de prachtige Azulejos in het Alhambra, wil de koning zijn paleis met dezelfde decoratieve tegels verfraaien. Dit abstracte en strategische spel daagt spelers uit om kritisch te denken en hun creativiteit te stimuleren. Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers, duurt ongeveer 40 minuten en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar oud. Verzamel de juiste patronen en versier de muren van het koninklijk paleis van Evora op je eigen spelbord.
Azul

Carcassonne: Kooplieden & Bouwmeesters Uitbreiding

Kooplieden en Bouwmeesters is de tweede uitbreiding op Carcassonne en voegt nieuwe spelregels toe. Steden kunnen nu handelswaren bevatten en als je een stad afbouwt, krijg je deze handelswaren. Je kunt nu ook extra punten verdienen voor steden aan je weilanden door varkens te gebruiken. Daarnaast kun je een bouwmeester op een weg plaatsen, waarmee je een extra tegel kunt trekken. Combineer deze uitbreiding met andere Carcassonne-producten voor een unieke speelervaring.
Carcassonne: Kooplieden & Bouwmeesters Uitbreiding

Catan Basisspel

De nieuwste editie van het bekende handelsspel Catan bevat miniaturen en aangepast artwork, waardoor je je nog meer kunt inleven in de wereld van het spel. Dit populaire spel werd in 1999 uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar. Het spel biedt interactie, geluk en tactische mogelijkheden voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om dorpen, steden en wegen te bouwen door grondstoffen te verzamelen door middel van dobbelen en handelen. Daarnaast moet je oppassen voor de struikrover en punten verdienen door verschillende doelen te bereiken. De eerste speler die 10 punten behaalt, wint het spel.
Catan Basisspel

Catan: Uitbreiding Piraten en Ontdekkers

Ontdek nieuwe gebieden en vaar met schepen in deze Vierde grote uitbreiding van het populairste bordspel ooit! Met verschillende scenario's die stap voor stap nieuwe spelregels introduceren, staat deze uitbreiding garant voor urenlang speelplezier. In het inleidende scenario "Land in Zicht" leer je alle nieuwe spelregels, zoals het varen met schepen, het uit- en inladen van goederen en het bouwen van havendorpen. Daag jezelf uit met 3 uitdagende missies en let op de piratenschepen die het je moeilijk maken. Verzamel extra punten met de missiespelregels. Ontdek het land en win!
Catan: Uitbreiding Piraten en Ontdekkers

Clown Games Houten Keezenspel

Dit gezellige bordspel is een echt Hollands spel, nu verkrijgbaar in een houten uitvoering! Keezen is een mix van pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaart die je trekt, bepaalt de acties van je pion. Zorg dat jouw pionnen als eerste op de thuishonken staan en gebruik pestkaarten om te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde doel bereiken. Het spel bevat een houten dubbelzijdig spelbord van 40 x 40 cm voor 4 en 6 spelers, een spelregeltegeltje en uitgebreide spelregels, 24 houten pionnen in 6 kleuren en 78 speelkaarten. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Clown Games Houten Keezenspel

Cluedo Leugenaars Editie

Probeer in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel te ontdekken wie Dr. Black heeft vermoord. Gebruik onderzoekskaarten om aanwijzingen te vinden, maar let op: soms moet je liegen om de waarheid te achterhalen. Lees hardop voor wat er op je kaart staat en probeer de andere spelers te overtuigen. Als iemand denkt dat je liegt, kunnen ze je ontmaskeren met de leugenaarsknop. Ontdek de waarheid door bewijskaarten te onthullen en beschuldig uiteindelijk de juiste persoon om het spel te winnen. Alle handelsmerken en logo's zijn eigendom van Hasbro, Inc.
Cluedo Leugenaars Editie

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

In dit tactische familiespel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden wordt het succesvolle deckbuildingssysteem gecombineerd met het populaire "push your luck" mechanisme. In Kakelenburg komen jaarlijks de beste wonderdoktoren en beunhazen bijeen om allerlei drankjes te brouwen voor uiteenlopende kwalen. Elke speler stelt zijn eigen voorraadbuidel samen en trekt ingrediënten totdat hij denkt dat zijn drank perfect is. Maar pas op voor knalerwten, want deze kunnen de hele drank laten ontploffen! Het is dus verstandiger om op tijd te stoppen en met de opbrengst kostbare ingrediënten te kopen. Hierdoor wordt de voorraadbuidel steeds nuttiger, wat resulteert in betere drankjes en meer punten.
De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

De slimste mens ter wereld

Speel de populaire tv-quiz De Slimste Mens Ter Wereld nu thuis aan tafel! Ontdek wie van jullie de titel "De Slimste" verdient in vijf spannende rondes. Verdien seconden met de Ronde 3-6-9, geef razendsnel antwoorden in de Ronde Open Deur, los de Puzzel op terwijl je secondes wegtikken, test je kennis in de Ronde Ingelijst en bereid je voor op de finale met één vraag en vijf antwoorden. Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden is dit bordspel goed voor uren spelplezier!
De slimste mens ter wereld

Dixit Basisspel

Met het gezellige bordspel Dixit kun je je medespelers uitdagen om de kaart van de verteller te raden. De prachtige sprookjesachtige kaarten nodigen uit tot interpretatie en stimuleren de fantasie en creativiteit. Dixit heeft weinig spelregels en is daarom snel te leren, waardoor het geschikt is voor kinderen van 8 jaar en ouder. Het spel is eenvoudig herspeelbaar en er zijn verschillende uitbreidingen beschikbaar. Met Dixit kun je je verbeelding de vrije loop laten gaan door de kaarten te beschrijven in woorden, zinnen, zingen of rijmen.
Dixit Basisspel

Escape Room The Game Startersset

Beleef de spanning van een echte escape room nu thuis met Escape Room The Game! Los puzzels op en ontsnap uit de vier meegeleverde escape room avonturen binnen 60 minuten. Het spel is geschikt voor 3 tot 5 spelers vanaf 16 jaar en vereist teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit en aandacht voor details. Er zijn al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht en het spel is verkozen tot winnaar van Speelgoed van het Jaar 2016 in de categorie 12+. De startersset is ideaal om kennis te maken met Escape Room The Game en bevat ook een klok voor extra spanning.
Escape Room The Game Startersset

EXIT - De Verlaten Hut

Ontsnap uit de verlaten boshut in dit uitdagende coöperatieve escape room-spel! Los alle puzzels op en ontcijfer de codes binnen anderhalf uur om te kunnen ontsnappen uit jullie opgesloten locatie. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn nodig voor een succesvolle afronding van het spel. Mocht het echt niet lukken, dan zijn er tipkaarten beschikbaar om jullie te helpen. EXIT: De Verlaten Hut is eenmalig te spelen vanwege het speciale speelmateriaal. Dit spel biedt een intense puzzel- en speelervaring, perfect voor gevorderde puzzelaars en escape room-fans. Niveau: Gevorderden.
EXIT - De Verlaten Hut

Jumbo Dammen

Met Jumbo Dammen kunnen kinderen vanaf 5 jaar eenvoudig leren dammen, een van de oudste bekende spellen. Het spel wordt geleverd met een kartonnen speelbord en 20 beige en zwarte houten damschijven. De mogelijkheden zijn eindeloos en de handleiding helpt kinderen snel op weg. Een educatief en uitdagend spel voor jong en oud!
Jumbo Dammen

Clown Games Keezenspel

Het Keezenspel van het merk Clown is een gezellig en oer-Hollands bordspel. Combineer het pesten van pesten met het leedvermaak van Mens Erger Je Niet. Met de spelkaart bepaal je wat je met je pion mag doen. Probeer als eerste je pionnen op de thuishonken te krijgen en gebruik pestkaarten om te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde doel bereiken. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Inhoud: tweezijdig Keezen bordspel, 6 pionnen en 78 kaarten.
Clown Games Keezenspel

Reis schaak spel

Dit luxe opklapbare schaakspel is perfect voor beginners. Het heeft magnetische speelstukken voor extra grip op het kunststof schaakbord. De set wordt geleverd met instructies en de schaakstukken kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de box. Het schaakbord heeft een compact formaat van 24x24 cm met 19 x 19 lijnen en 9 kruispunten.
Reis schaak spel

Round Schaakbord met Schaakstukken

Ben jij klaar voor de uitdaging van schaken? Het meest klassieke en tijdloze bordspel daagt je uit om je hersenen te laten werken en te strijden tegen vrienden en familie. Jong en oud kunnen genieten van een potje schaken, perfect voor een taaie zondagmiddag of andere saaie situaties. Met deze set ben je altijd en overal klaar om te schaken. Word jij de volgende Nederlandse schaakkampioen?
Round Schaakbord met Schaakstukken

Lynx

Test je concentratie en train je brein met Lynx! Zet het puzzelachtige spelbord in elkaar, schud de kaartjes en kies er 3. Ga op zoek naar de koekjes, gitaar en tennisbal en vind ze als eerste op het bord om te winnen! Het unieke ontwerp van het spelbord zorgt ervoor dat de puzzelstukken telkens op een andere manier kunnen worden gelegd. Laat je niet uitdagen door de volgorde van de afbeeldingen te onthouden, verwissel de puzzelstukken en daag je medespelers uit om jouw afbeeldingen als eerste te vinden.
Lynx

Mens Erger Je Niet!

Ken je Mens Erger Je Niet! nog? Het is het meest gespeelde spel van allemaal! Perfect om regenachtige zondagen door te komen, maar eigenlijk altijd vermakelijk. En vergeet niet: Mens, erger je niet! Het speelbord heeft twee zijden: één voor kleine groepen (maximaal 4 spelers) en één voor grotere groepen (maximaal 6 spelers). Er zijn verschillende versies van Mens Erger Je Niet, dus speel ze allemaal! Dit spel bevat: speelbord, 24 houten pionnen, 1 houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2-6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip

Het klassieke Mens Erger Je Niet spel in een Woezel en Pip jasje! Ideaal als eerste bordspel voor kinderen om met hun ouders te spelen. Ga op avontuur met Woezel en Pip! Deze Junior editie van Mens Erger Je Niet is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. In plaats van een dobbelsteen met ogen, zijn er dobbelstenen met figuren uit de tovertuin. Kinderen die nog niet kunnen tellen kunnen hierdoor ook meedoen. Geschikt voor 2-4 spelers, gemiddelde speeltijd van 20 minuten. Inclusief tovertuin speelbord, kartonnen dierenvriendjes, gekleurde voetjes en spelregels.
Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip

Monopoly Classic Bordspel

Monopoly Classic is het geliefde bordspel waarin spelers strijden om de ultieme rijkdom. Dit geüpdatete spel bevat nieuwe pionnen, zoals een badeend, tyrannosaurus rex en pinguïn. Met tactiek en een beetje geluk kan je straten, huizen en hotels kopen om je imperium op te bouwen. Je kunt zelfs iconische locaties zoals de Grote Markt in Groningen en de Kalverstraat in Amsterdam verwerven. Dit spel zorgt voor nostalgisch speelplezier met familie en vrienden en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar. Speeltijd is ongeveer 60 minuten en het spel is geschikt voor 3 tot 6 spelers.
Monopoly Classic Bordspel

Monopoly Efteling

De Nederlandse Efteling-editie van Monopoly van Identity Games is een betoverende twist op het bekende spel. Word de allesbepalende directeur van de Wereld vol Wonderen en zorg voor het succes van de Efteling. Geniet van de bekende attracties en bied sprookjesachtige overnachtingen aan met huisjes en hotels. Kleine Boodschap- en Schatkistkaarten helpen je tijdens dit avontuur, maar pas op voor onverwachte gevaren. Ga de uitdaging aan en laat de bezoekers het meest van je park genieten.
Monopoly Efteling

Monopoly Friends

Ontdek het ongekende plezier van de Friends-editie van Monopoly! Verplaats jezelf over het bord als Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey of Chandler en geniet van iconische Friends-momenten. De Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn omgedoopt tot Appartement 19 en Appartement 20, huizen zijn koffiemokken en hotels zijn bankstellen. Koop, verkoop, droom en maak plannen om alles in je bezit te krijgen! Friends en aanverwante personages en elementen zijn auteursrechtelijk beschermd en handelsmerken van Warner Bros. Entertainment Inc. Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers, Monopoly en alle kenmerkende elementen zijn handelsmerken van Hasbro.
Monopoly Friends

Monopoly Slechte Verliezers

Laat je hoofd niet hangen ... Neem wraak met het Monopoly-spel voor slechte verliezers! Deze hilarische variant maakt van verliezers de winnaars. Verdien geld door frustrerende dingen te doen zoals naar de gevangenis gaan, huur betalen en bankroet gaan. De grote Mr. Monopoly-pion geeft spelers voordelen op anderen. Speel, neem je langverwachte wraak en wees blij dat je verliest! Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar. Een spelletjesavond met de familie zal nooit meer hetzelfde zijn. Handelsmerken van Hasbro.
Monopoly Slechte Verliezers

Mysterium

Speel Mysterium en ervaar de spanning van een spookhuis waar een rusteloze geest ronddwaalt. Help als medium de geest om de puzzelstukjes van zijn moord op te lossen. Dit coöperatieve spel is een echte hersenkraker voor 2 tot 7 spelers vanaf 10 jaar oud. In het spel neemt één speler de rol van de geest op zich en communiceren de mediums met de geest via prachtig geïllustreerde kaarten. De mediums moeten alles uit de kast halen om te ontdekken waar, met welk wapen en door wie de moord is gepleegd.
Mysterium

Pandemic Extreem Gevaar Uitbreiding

Wil je de spanning van het bordspel Pandemic verhogen? Dan is de Nederlandse uitgave van de uitbreiding On The Brink, genaamd Extreem Gevaar, perfect voor jou! Met nieuwe rollen, gebeurteniskaarten en spelmaterialen biedt deze uitbreiding meer variatie en uitdaging voor het spel. Je kunt nu zelfs met 5 spelers spelen en één persoon kan zelfs in de rol van een bio-terrorist kruipen om de wereld moeilijk te maken voor de rest van de spelers. Let op: je hebt het Nederlandstalige basisspel nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen.
Pandemic Extreem Gevaar Uitbreiding

Pandemic

Vecht tegen wereldbedreigende ziektes in Pandemic! Als lid van een eliteteam ziektebestrijders is het jouw missie om de ziektes op hotspots te behandelen en genezingen te ontdekken voordat het uit de hand loopt. Ben jij gemotiveerd genoeg om de mensheid te redden? Dit strategische en coöperatieve spel is een uitdagende puzzel voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud. Reis tussen wereldsteden, behandel geïnfecteerde gebieden, ontdek genezingen en zet onderzoeksstations op. De speelduur is 45 minuten.
Pandemic

Jumbo Party & Co Family

De Party & Co Family is een hilarisch spel waarbij je moet imiteren, tekenen, je in bochten wringen, originele vragen beantwoorden en grappige uitdagingen overwinnen. Geschikt voor de hele familie, kunnen er teams worden gevormd (maximaal 3 teams van 2 of meer spelers) of kan het spel met maximaal 3 individuen worden gespeeld. Kies het speelbord (normaal parcours van ongeveer 50 minuten of kort parcours van ongeveer 25 minuten) en geniet van de grote hoeveelheid inhoud, inclusief kaarten, uitdagingskaarten, PartyKubussen, PartyTekenbordje, stift, zandlopers, pionnen, dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Jumbo Party & Co Family

Peaky Blinders - Under New Management - Bordspel

Reis terug naar het Peaky Blinders tijdperk in het bordspel 'Under New Management'. Strijd als gangster in het spannende Birmingham van de jaren twintig. Verbeter je statistieken en versla je tegenstanders om je missie te voltooien. Bouw een netwerk van bondgenoten en vijanden op, investeer in rum, auto-onderdelen, wapens en paardenraces en neem het op tegen je grootste rivalen. Word de meest gevreesde gangster in Birmingham!
Peaky Blinders - Under New Management - Bordspel

Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 - Kaartspel

Pim Pam Pet Original van Jumbo is een populair vraag- en antwoordspel voor de hele familie. De draaischijf bepaalt de beginletter van je antwoord en de snelste speler scoort. Het spel bevat 40 kaarten met 80 vragen, een draaischijf en spelregels. Geschikt vanaf 8 jaar.
Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 - Kaartspel

Ravensburger Barricade Spel

Barricade, het ideale familiespel van Ravensburger, combineert strategie en geluk. Alle spelers proberen hetzelfde doel te bereiken, maar worden tegengewerkt door barricades van medespelers. Zelfbeheersing, tactiek en een beetje geluk zijn essentieel om te slagen. Het spel biedt plezier en spanning tot de laatste minuut. Met de toevoeging van een extra spelbord op de achterzijde kan er ook snel een spelletje tussendoor gespeeld worden. De inhoud bestaat uit een tweezijdig bedrukt spelbord, 20 speelfiguren, 11 barricades, een dobbelsteen en spelregels. Barricade is een tijdloos spel!
Ravensburger Barricade Spel

Ravensburger Doolhof

Het spookt in het doolhof, kan jij de schatten vinden? In het Doolhof van Ravensburger spookt het, het is een geestig spel vol verrassingen. Telkens veranderen de gangen; het lijkt wel of het spookt in het doolhof. De schat lag net nog daar! Het doolhof van lijkt wel betoverd. Wie weet ondanks die betovering in het Ravensburger doolhof toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten te vinden? Inhoud: 1 spelbord 34 gangkaarten 24 doelkaarten 4 speelfiguren Spelregels Doolhof van Ravensburger is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ravensburger Doolhof

Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Ontdek het mysterie van de sprekende dieren in Ravensburger's Wie Heeft Het Gedaan? Dit spannende kinderspel draait om het vinden van de dief die de magische ring van de koning heeft gestolen. De dieren in het kasteel hebben de dief gezien en kunnen aanwijzingen geven, maar alleen kinderen kunnen met hen praten. Met de intelligente elektronica in de schatkist verloopt elk spel anders en blijft het telkens weer spannend. Werk samen om de magische ring te vinden! Het spel bevat onder andere een elektronische unit, spelbord, dierenfiguren en spelregels.
Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Reuze Ganzenbord

Dit REUZE Ganzenbord is een indrukwekkende versie van het traditionele spel, met grote houten ganzen en een speelbord van maar liefst 52x68 cm! In de doos vind je een reuzenspeelbord, 6 grote houten ganzen, 2 dobbelstenen en spelregels. Geniet van uren speelplezier met dit gigantische Ganzenbord!
Reuze Ganzenbord

Risk Bordspel

Betreed de wereld van strategie met het vernieuwde spel Risk! Beleef een verbeterde gameplay met geüpdatete figuren en Missiekaarten. Het doel is simpel: verover de gebieden van je tegenstanders door strategisch legeropbouw en slim verplaatsen van troepen. Durf jij de wereld te veroveren? De inhoud bevat een speelbord, 40 infanterie, 12 cavalerie en 8 artillerie speelstukken, 56 RISK kaarten, een kartonnen doos, 5 dobbelstenen, 5 kartonnen legerkisten en spelregels. Geschikt voor 10 jaar en ouder, met 2 tot 8 spelers en een speeltijd van ongeveer 2 uur.
Risk Bordspel

Goliath Rummikub The Original Classic N/A

Rummikub, het populaire spel van cijferreeksen en slimme combinaties, is weer terug! Wie legt als eerste alle steentjes op tafel en wint het spel? Rummikub combineert inzicht, durf en tactiek en is geschikt voor jong en oud. Leg reeksen van dezelfde cijfers in verschillende kleuren of een oplopende reeks van dezelfde kleur. Gebruik de handige jokers om het spel naar jouw hand te zetten. Met 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13 is het doel om als eerste al je steentjes kwijt te raken.
Goliath Rummikub The Original Classic N/A

SmartGames - Froggit

Met Froggit beleef je een spannend avontuur! Laat je kikkers veilig over de vijver springen, maar houd de vis goed in de gaten! Zorg ervoor dat je als eerste de andere kant van de vijver bereikt om te winnen. Wees echter op je hoede, want de vis kan je kikkers terugduwen naar het begin! Dit uitdagende spel is geschikt voor twee tot zes spelers en vereist flexibel denken, goede planning en strategisch tegenstanders dwarsbomen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
SmartGames - Froggit

Jumbo Stratego Original

Val aan en verover de vlag in Stratego Original! Luitenant Jan Zonderland en zijn Blauwhemden zijn vastberaden om het leger van de Roodjassen te verslaan. Jij kunt ze helpen! Bedenk een geheime opstelling voor je leger en ga de spannende strijd aan. Gebruik je strategische skills en maak slim gebruik van je speelstukken, waaronder een spionne en zes bommen. Maar let op, er dreigt ook ander gevaar! Kun jij de vlag veroveren en de Roodjassen verslaan?
Jumbo Stratego Original

Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Met deze versie van Ticket to Ride ontvang je twee spelborden: Ticket to Ride India en Ticket to Ride Zwitserland. In Ticket to Ride India verbind je steden door middel van mandala's maken voor extra bonuspunten. Geschikt voor 2-4 spelers. In Ticket to Ride Zwitserland ontdek je het bergachtige landschap en verbind je steden met buurlanden. Bijzonder aan dit spel zijn de bestemmingskaarten die je tijdens het spel kunt verwijderen. Geschikt voor 2-3 spelers. Let op: je hebt een van de basisspellen Ticket to Ride USA of Ticket to Ride Europa nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen.
Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Goliath Triominos Deluxe

De Deluxe versie van het originele Triominos spel biedt speelplezier voor tactische spelers. Leg snel je genummerde, driehoekige stenen aan en scoor zoveel mogelijk punten. Naast inzicht is tactisch spelen belangrijk, aangezien sommige figuren extra punten opleveren. De startspeler legt een steen in het midden van de tafel en scoort de bijbehorende punten. Vervolgens leggen de andere spelers om de beurt een steen aan, waarbij de zijden moeten passen. Bruggen, zeshoeken en dubbele zeshoeken leveren extra punten op. Het niet kunnen of willen aanleggen van een steen kost 5 punten.
Goliath Triominos Deluxe

Trivial Pursuit Classic

Verzamel je vrienden voor het Trivial Pursuit-spel waarmee het allemaal begon! Deze klassieke editie biedt het geliefde spel met een retro-uitstraling uit de jaren 80. Beantwoord 2400 vragen in 6 categorieën: Aardrijkskunde, Amusement, Geschiedenis, Kunst & Literatuur, Wetenschap & Natuur, Sport & Ontspanning. Verplaats je over het speelbord en verdien gekleurde partjes door vragen correct te beantwoorden. De eerste speler die 6 verschillende gekleurde partjes verzamelt en de laatste beslissende vraag correct beantwoordt, wint! Deze klassieke Trivial Pursuit heeft moderne vragen. Inhoud: Speelbord, 400 kaarten, 1 dobbelsteen, 6 speelwieltjes en 36 partjes.
Trivial Pursuit Classic

Undercover Detective Spel

Wil je een unieke activiteit voor 's avonds of in het weekend? Kruip dan in de huid van een detective met dit spannende undercover-detectivespel. Stap in de schoenen van undercover-agenten Bob en Kim en infiltreer in het gevaarlijke misdaadmilieu. Ondervraag verdachten, volg leads online en onthul de waarheid achter een onopgeloste moordzaak. Het spel bevat een realistisch politiedossier, bewijsmateriaal en mysterieuze aanwijzingen die je online kunt onderzoeken. Net als in escape rooms is de herspeelbaarheid beperkt. Durf jij de uitdaging aan?
Undercover Detective Spel

Wie is het?

Dit is het originele Wie is het? raadspel, ook bekend als Guess Who? Terug naar de staande spelcassettes, elke speler kiest een geheime figuur en stelt ja- en nee-vragen om te raden wie de tegenstander heeft gekozen. Pas op, want bij een fout raden verlies je! Speel ook een toernooi waarbij de eerste speler die 5 keer wint de kampioen wordt. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar oud, speeltijd ongeveer 15 minuten. Volwassen montage vereist.
Wie is het?