Uncategorized

Drankspellen voor 2

DeSpellenWereld

In dit artikel ontdek je een uitgebreide lijst met de leukste drankspellen voor twee personen. Of je nu wilt genieten van een gezellig avondje thuis met je partner of een vriend, deze spellen zullen zeker voor veel lol en genot zorgen. Van klassieke kaartspellen met een twist tot creatieve behendigheidsspellen, er is voor elk wat wils. Laat de drank vloeien en beleef samen hilarische en onvergetelijke momenten met deze speciaal geselecteerde drankspellen voor twee!

A Night Out is een feestelijk gezelschapsspel waarin gedanst, gelachen en gefeest wordt. Het doel is om een gezellige avond te hebben, vijf drankjes te verzamelen en uiteindelijk huiswaarts te keren. Het spel zit vol verrassingen: je kunt gearresteerd worden, in slaap vallen in de club of al je geld verliezen. Gelukkig zijn er ook positieve wendingen, zoals versierd worden, een portemonnee vinden of een dance battle winnen! Ben jij er klaar voor om een geweldige avond uit te beleven? A Night Out is beschikbaar in het Engels, met Nederlandse spelregels te downloaden op www.ferrynicegames.nl.
A Night Out

Beerpong 50 stuk(s) Blue cups & Red cups Inc. 3 ballen

Deze set bevat 25 rode bekers, 25 zwarte bekers en 3 pingpongballen. Perfect voor feestjes en drankspelletjes. De rode en zwarte bekers hebben een stijlvol design en zijn gemaakt van stevig materiaal. De pingpongballen zijn van hoge kwaliteit en ideaal voor gebruik tijdens beer pong of andere spellen. Met deze set ben je verzekerd van langdurig speelplezier en een geweldige toevoeging aan je feestjes.
Beerpong 50 stuk(s) Blue cups & Red cups Inc. 3 ballen

Dare Pong Darepong Bierpong Spel Bierpong

Beer Pong meets Truth or Dare in this game expansion perfect for your beer pong nights! Under each cup lies one of the carefully selected 120 dare cards. If the opposing team hits your cup, you can save it by completing the dare underneath. Can you handle the challenge or would you rather drink? One of the best party games in the world, featuring 100% waterproof cards, so you can go wild while playing! Guaranteed fun! The best drinking game in the world just got even better! Beer Pong meets Truth or Dare: the game expansion for your beer pong fun at parties, birthdays, festivals, or pre-drinking sessions. 120 exciting and carefully selected dares: complete the dares to save the hit cup. There are five different categories: Flirt Master, Sports Hero, Party Animal, Joker, and Fortune Teller. Waterproof and tear-resistant cards | Recommended age: 18+ | Recommended number of players: 2-8 | Also suitable for couples | Fun for men and women.
Dare Pong Darepong Bierpong Spel Bierpong

Don't Drop the Soap

Don't Drop The Soap is een snel partyspel met zwarte humor dat plaatsvindt in een gevangenisdouche. Spelers spelen de rol van gevangenen die elkaar proberen te saboteren. Het doel is om ervoor te zorgen dat je niet degene bent die de zeep laat vallen. Elke beurt moeten spelers een actiekaart spelen en het spel eindigt wanneer een speler geen opties meer heeft en gedwongen wordt een "soap"-kaart te spelen. Hoewel er geen winnaars zijn, kun je wel invloed uitoefenen op wie er verliest. Het spel bevat 60 kaarten, inclusief een regelkaart.
Don't Drop the Soap

Escape Room The Game Puzzle Adventures Secret of the Scientist

Escape Room The Game Puzzle Adventures is een uniek spel waarin je een mysterieus huis verkent en de geheimen ontdekt. Jij bent een beginnend wijkagent die op onderzoek uitgaat naar een continu afgaand alarm in een oud huis. Je kunt het spel op je eigen tempo in Puzzel Modus spelen of de timer aanzetten in Escape Room Modus om de hoogste score te halen. Dit spel is geschikt voor 1 tot 2 spelers vanaf 16 jaar en vereist vindingrijkheid, creativiteit en aandacht voor details. Probeer Escape Room The Game Puzzle Adventures nu en test je puzzelvaardigheden!
Escape Room The Game Puzzle Adventures Secret of the Scientist

Kingsen 2.0 2.0 Het originele drankspel KING ZEN (2023 editie)

Het Kingsen 2.0 drankspel is een grappige en verbeterde versie van de standaard drankspellen. Met bekende spelcategorieën en 50 hilarische inspiratiekaarten zorgt dit spel voor lachwekkende momenten. De regels zijn simpel: bij het maken van een fout moet er gedronken worden. Spelers trekken om de beurt kaarten en voeren opdrachten uit. Inspiratiekaarten bieden gekke en hilarische suggesties. Pas op, want als je de vierde koningskaart trekt, ben je de pineut. Met Kingsen 2.0 is het minder nadenken en meer drinken.
Kingsen 2.0 2.0 Het originele drankspel KING ZEN (2023 editie)

Squid Game Kostuum

Squid Game is momenteel de talk of the town! Deze rode jumpsuit, geïnspireerd op de razend populaire Netflix-serie 'Squid Game', is perfect om te schitteren op feestjes of tijdens Halloween. De complete outfit wordt geleverd met een rode jumpsuit en een zwarte riem. Let op: dit kostuum is ideaal voor mensen tussen de 170-175cm.
Squid Game Kostuum

Russische Roulette spel

Met dit gezellige drankspel is plezier gegarandeerd! Ben je het zat om telkens dezelfde kaartspellen te spelen met dezelfde vragen? Dan is dit spel perfect voor jou! Het spel bestaat uit 72 kaarten, waarvan 12 shotkaarten. Daarnaast bevat het een draaibare schijf en 12 shotglaasjes in de vorm van een kogel. Vul 6 glazen met sterke drank en de andere 6 met water. Draai aan het rad en het spel kan beginnen! Houd je ritme goed in de gaten en let op de kaarten voor de shots.
Russische Roulette spel

StormTrade Ring toss game Drankspel do or drink lets get drunk

Op zoek naar een spannend gezelschapsspel? Ring Toss Game is de hit van het moment! Slinger de ring in het haakje en laat je tegenstander drinken. Geschikt voor jong en oud, je kunt zelf kiezen met welk drankje je speelt. Kinderen kunnen meedoen met bijvoorbeeld ranja, cola of water. Het spel is eenvoudig in elkaar te zetten aan de hand van de bijgeleverde instructies. Afmetingen doos: 32cm x 11cm x 4,5cm. Gemaakt van hout, metaal en plastic. Let op: shotglaasjes niet inbegrepen, het houten pion is niet bedoeld om uit te drinken.
StormTrade Ring toss game Drankspel do or drink lets get drunk

TruthDarePong

Het ultieme drankspel, Truth Dare Pong, combineert het klassieke Beerpong met Truth or Dare! Verlies een beker, drink op en voltooi een uitdaging of beantwoord een vraag. Weigering betekent een extra shot erbij drinken. Maak teams, plaats 10 bekers in een driehoek, vul ze met drank en voeg Truth or Dare-kaartjes toe. Gooit iemand het balletje in jouw beker, drink dan op en voer de opdracht uit of beantwoord de vraag op het kaartje. Plezier verzekerd!
TruthDarePong

Wingspan Bordspel

Wingspan is een spannend spel vol tactiek voor vogelliefhebbers. Plaats je vogels in je eigen natuurgebied en laat ze samenwerken om het meeste voordeel te behalen. Verzamel voedsel in het bos, leg eieren op de weide en ontvang extra vogelkaarten in het moeras. Met tactische combinaties kun je meer punten scoren dan je tegenstanders. Het spel bevat 170 unieke vogelkaarten en verschillende bonuskaarten voor eindeloze mogelijkheden. Met prachtig speelmateriaal, zoals het vogelhuisje en de plastic eieren, kom je helemaal in de sfeer. Winnaar is degene die na vier rondes de meeste punten heeft verzameld.
Wingspan Bordspel

A Night Out

A Night Out, het gezelschapsspel vol dans, lachen en feesten! Verzamel vijf drankjes en beleef een gezellige avond. Maar pas op, want je kunt gearresteerd worden, in slaap vallen in de club of al je geld verliezen. Geluk kan ook aan jouw kant staan, wie weet word je versierd, vind je een portemonnee of win je een dance battle! Ben jij klaar voor een gezellig avondje uit? Het spel is in het Engels uitgegeven, maar Nederlandse spelregels zijn beschikbaar op www.ferrynicegames.nl.
A Night Out

Do or Drink Party Game

Do or Drink zorgt voor een onvergetelijke avond vol plezier! Dit waanzinnige gezelschapsspel is perfect voor feestjes, bijeenkomsten en game-avonden. Het spel is ook nog eens makkelijk te leren. Door de uitdagingen op de kaarten zal je feest naar een nieuw niveau getild worden en er nog weken over napraten. De kaarten zijn van goede kwaliteit, robuust en zullen niet kapot gaan. Daarnaast heeft het spel een sterke verpakking en een mooi design. Een super leuk cadeau en gegarandeerd veel plezier!
Do or Drink Party Game

rad van shotjes feestartikelen

Dit shotjes rad is ideaal voor feestjes en bevat een glas en een rad met verschillende opdrachten. Het glas heeft een inhoud van ongeveer 60 ml en de totale hoogte van het rad is ongeveer 16 cm. Het rad heeft een diameter van ca. 10 cm. Deze set is perfect voor drankspellen en als cadeau- of feestartikel.
rad van shotjes feestartikelen

Drinking Roulette

Maak je avonden spannender met deze Drinking Roulette. Breng de opwinding van Las Vegas naar je eigen huis en beleef een onvergetelijk weekend vol plezier. Met 16 glaasjes moet je echter oppassen dat je niet te snel verliest of te veel drinkt. Maak het feest compleet met deze uitdagende drankspel!

Bijtende Haai spel

De bijtende haai heeft kiespijn! Als je de pijnlijke tand van de haai naar beneden duwt, bijt hij in je vinger. De tricky toy bijtende haai is een leuk spel voor kinderen en kan ook als drankspel worden gespeeld door volwassenen. Dankzij het compacte formaat is deze haai gemakkelijk mee te nemen als reisspel. Het is een variant van de Krokodil met kiespijn. Let op: dit is de reisversie, controleer de afmetingen op de afbeeldingen. Trek de bek van de haai open, duw de tandjes naar beneden en de haai hapt toe. Geen batterijen nodig. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De krokodil zorgt voor spanning en sensatie en is een aanrader voor kinderen. Wie gebeten wordt, is af! Voor het drankspel, pak wat drank en ga rond de haai zitten. Als de krokodil in je vinger bijt, neem je een shotje. Dankzij het compacte formaat is de haai gemakkelijk mee te nemen op reis.
Bijtende Haai spel

Happy Drinking

Begin je avond op een leuke manier met het kaartspel HAPPY DRINKING! Met 69 unieke speelkaarten vol grappige vragen is dit het perfecte spel voor jou en je vrienden. Het spel is eenvoudig: de eerste speler neemt een kaart en voert de opdracht uit, waarna de volgende speler aan de beurt is. Speel het spel met 2 tot 10 spelers en kies zelf welke drankjes je wilt gebruiken. Door de variatie in vragen blijft het spel altijd spannend. Breng gelijk de sfeer erin en start je avond goed!
Happy Drinking

Ik heb nog nooit...

"Ik Heb Nog Nooit" is een grappig en verrassend spel waarmee je bizarre anekdotes, gênante situaties en spannende geheimen ontdekt over jou en je vrienden. Het bevat meer dan 200 onverwachte, pijnlijke en verbazingwekkende vragen en is de perfecte manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen. Met eenvoudige regels en een groep vrienden, en natuurlijk wat drankjes, is dit spel gegarandeerd plezier. De eerste speler leest een vraag voor, zoals "Ik heb nog nooit het bed gedeeld met iemand waarvan ik de naam niet wist", en iedereen die dit wel heeft gedaan, neemt een slok van zijn drankje. Het spel kan op verschillende manieren worden gespeeld, met munten, punten of simpelweg door de spelers hun hand op te laten steken. Afmetingen: 140 x 140 x 40 mm, gewicht: 0,5 kg.
Ik heb nog nooit...

MadBlox

MadBlox is een uniek houten blokkenspel dat je besluitvaardigheid, hand-oog coördinatie en geluk op de proef stelt. Het klassieke spel wordt naar een nieuw niveau getild door uitdagende taakjes die spelers moeten voltooien nadat ze een blok uit de toren hebben gehaald. Elk blok heeft twee verschillende uitdagingen waar spelers uit kunnen kiezen, die hun vaardigheden op verschillende gebieden testen. Het spel wordt nog spannender doordat spelers een uitdaging moeten voltooien of anders een shot moeten nemen. MadBlox zorgt voor gegarandeerd plezier en spanning op elk feest!
MadBlox

MadPong 2.0 Party Bier pong

MadPong: een opwindende twist op Beer Pong! Het neemt het klassieke spel naar een nieuw niveau met groepsuitdagingen in elke beker. Verlies een beker, drink hem op en voer de uitdaging op het kaartje in de beker uit. Iedereen imiteert de uitdaging en degene die als laatste slaagt, moet een shot nemen. Met speciale zeshoekige bekers en waterdichte challenge kaarten blijft je drankje schoon. MadPong zorgt voor creatieve opstellingen en voorkomt dat de beer pong bal je drankje bevuilt.
MadPong 2.0 Party Bier pong

Madwish Summer Game Beach

Transformeer je saaie strand- of festivaldag in een onvergetelijk avontuur met MadWish Summer! Nu de zomer eindelijk hier is, breng je een dag door op het strand met je vrienden. Maar als je merkt dat je je verveelt en op zoek bent naar wat meer opwinding, dan is MadWish Summer het ultieme kaartspel om die normale stranddag om te toveren tot een spannende en memorabele ervaring. Met de dobbelsteen bepaal je het lot van je stranddag en voer je onvergetelijke opdrachten uit met je vrienden. Dit speciale spel combineert Truth or Dare met uitdagingen en verrassingen speciaal ontworpen voor een gekke dag op het strand. Inclusief een grote dobbelsteen met verschillende uitkomsten zoals Truth, Dare, Go, Snitch, Battle en Shot.
Madwish Summer Game Beach

MadWish Girls 540 Truth or Dare opdrachtkaarten for the girls

Maak Girls' Night onvergetelijk met MadWish Girls Edition! Dit spannende drinkspel is perfect om je avond met vriendinnen naar een hoger niveau te tillen. Gebaseerd op het klassieke MadWish Pro drankbordspel, bevat deze Girls editie drie extra soorten uitdagingen om het plezier de hele avond gaande te houden. Draai aan de fles en ga uitdagingen aan zoals Truth, Dare, Would you Rather, Never Have I Ever, Point Out, Cocktail, Shot, of Snitch. Met meer dan 500 kaarten belooft MadWish Girls Edition eindeloze mogelijkheden en volop plezier. Voeg wat glamour toe aan een avondje uit of geniet van een rustige avond thuis met je vriendinnen! Dit spel bevat 90 Truth, Dare, Would You Rather, Never Have I Ever, Point Out, en Cocktail kaarten.
MadWish Girls 540 Truth or Dare opdrachtkaarten for the girls

MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten

Maak je feest onvergetelijk met MadWish Pro! Of je nu een huisfeest organiseert of op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden, MadWish Pro is de perfecte keuze voor je pre-drinking party. Het spel bevat een spelbord, 100 Truth opdrachtkaarten, 100 Dare opdrachtkaarten, 50 Go opdrachtkaarten voor iedereen, een shotglas, een draaiende fles en een bevestigingspin. MadWish Pro zorgt voor gigantisch veel plezier voor grote groepen. Geef je feestjes een boost en laat het plezier beginnen met MadWish Pro! Download de MadWish App voor meer gratis opdrachten.
MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten

Panja Het Drankspel

PANJA is hét drankspel dat je nodig hebt voor een avond vol plezier met vrienden. Het is de perfecte manier om die saaie uurtjes door te komen, met hilarische opdrachten die je niet bang maken voor public exposure. Laat je verrassen door awkward feitjes over je vrienden en leer ze beter kennen. En het beste van alles? Je wordt beloond met slokken drank als je de opdrachten succesvol afrondt. Dus zorg ervoor dat je genoeg drank voorhanden hebt en maak je klaar voor een onvergetelijke avond met PANJA!
Panja Het Drankspel

Party or Naughty Het ultieme drankspel partyspel - kaartspel

Party or Naughty Original: het ultieme drankspel dat zorgt voor hilarische, spannende en uitdagende momenten tijdens elke gezellige avond! Met dit spel wordt de planning voor het weekend compleet. Elke speler trekt een kaart en voert de opdracht uit. Als de opdracht niet wordt vervuld, wordt er gedronken. Bij voltooide opdrachten ontvangt de speler een punt. De kaarten bevatten een verscheidenheid aan grappige, spannende en uitdagende opdrachten en vragen. Voeg dit spel toe aan je collectie voor eindeloos plezier met vrienden en familie.
Party or Naughty Het ultieme drankspel partyspel - kaartspel

Shit Happens 18+

Beoordelen en scoren van ellendige situaties is het doel van het hilarische en weerzinwekkende partyspel Shit Happens. Rangschik ongewenste situaties op je 'lane of pain' van 1 tot 100. Bijvoorbeeld: "Je vader in z'n nakie zien" of "elke nacht in bed plassen". Deze Engelse versie van Shit Happens is een spel waarbij spelers kaarten krijgen met rankings van 1 tot 100. Als je de juiste ranking van een nieuwe kaart kunt raden, leg je deze bij je verzamelde kaarten. De eerste speler die 10 kaarten heeft, wint het spel. Ontdek ook andere spellen van Goliath, zoals OK Boomer en Wat Schets je me Nou?!
Shit Happens 18+

Slingpuck XL

Dit spannende Slingershot spel zorgt voor tomeloze strijdlust om je tegenstander te verslaan! Wie zorgt er als eerste voor een leeg speelveld?! ✅Met elk 5 pucks en het startschot gaan de spelers los!! Trek het elastiek met een puck naar achteren en schiet de puck door de opening van het bord! Wie schiet er als eerste 5 pucks door de opening naar het speelveld van de tegenstander?! Maar pas op, jouw tegenstander doet dit ook naar jou! Telkens als je bijna geen pucks meer hebt, komen er weer een paar terug! ✅Spring een gat in de lucht wanneer je eindelijk je laatste puck door de opening schiet voordat je er weer één terug krijgt! ✅Of maak er een drankspel van en laat de verliezer een shotje drinken! 😉 ✅Varieer met de spelregels en beslis dat je slechts één hand mag gebruiken of vorm teams en maak er een competitie van! Dit houten bordspel wordt geleverd met 5 zwarte en 5 witte pucks. Dit is de grote variant en heeft een formaat van ongeveer 56 x 30 x 3 cm. Inclusief 4 roestvrijstalen shotglaasjes in een lederen hoes.
Slingpuck XL

The Party Starter Kit Deluxe

Met de Party Kit Deluxe til jij jouw feestje naar een hoger niveau. Dit pakket bevat drankspellen en leuke gadgets. Nu ook inclusief een spellenboek met veel speelplezier voor alle spellen in de kit. In elke kit vind je een Beer Pong set, 2 decks kaarten en andere verrassingen om je vrienden echt mee te verbazen. Of je binnenkort nu een feestje of verjaardag hebt, dit is het antwoord. Een gezellige avond en blije vrienden gegarandeerd. Bestel nu de Party Kit Deluxe en maak jouw feest onvergetelijk!
The Party Starter Kit Deluxe

Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel Met Shotglaasjes Klein

Het Tic Tac Toe drankspel van Out of the Blue is een leuke variatie op het klassieke kruisje-nulletje spel. In plaats van symbolen, gebruik je shotglaasjes om drie op een rij te krijgen op het glazen speelbord. Het spel wordt geleverd met negen shotglaasjes en is ideaal voor feestjes en om mee te nemen op vakantie. Met afmetingen van 13 x 13 centimeter is het spel compact en gemakkelijk mee te nemen.
Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel Met Shotglaasjes Klein

Zuipen tot we kruipen® NIEUWE EDITIE 99 opdrachten

Maak van elk feestje een succes met de nieuwe editie van het drankspel Zuipen tot we kruipen! Dit ultieme (studenten) spel vraagt het uiterste van je op het gebied van liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef en een sterke maag. Als je binnenkort een feestje geeft, hoef je je geen zorgen te maken over de sfeer. Met dit drink kaartspel is het ijs snel gebroken en kun je vragen stellen die je normaal nooit zou durven. Daarnaast zijn er ook opdrachten om je vaardigheden te tonen. Met Zuipen tot we kruipen wordt elke gelegenheid extra leuk!
Zuipen tot we kruipen® NIEUWE EDITIE 99 opdrachten