Uncategorized

Klassieke bordspellen

DeSpellenWereld

Bent u op zoek naar een leuke en nostalgische manier om quality time door te brengen met familie en vrienden? Ontdek onze verzameling klassieke bordspellen die garant staan voor eindeloos plezier en vermakelijke momenten. Van het strategische schaakspel tot het razend populaire Monopoly, wij hebben de perfecte bordspellen voor game-avonden vol gezelligheid en competitie. Ontdek nu onze selectie en laat de spellenavonturen beginnen!

Dit spectaculaire partyspel voor teams is perfect voor feestjes en partijen! Vorm teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je teamgenoten raden, hoe verder jouw team op het speelbord kan komen. Een dobbelsteenworp kan alles veranderen! Wie bereikt als eerste de finish? Deze speciale editie van 30 Seconds bevat begrippen uit het dagelijks leven, waardoor het ook geschikt is voor jongere kinderen.
30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

30 Seconds ® Bordspel

Welk team bereikt als eerste de finish? Speel het spectaculaire partyspel voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Vorm teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je raadt, hoe verder je op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan de situatie nog veranderen. 30 SECONDS® is een uitdagend spel waarbij je snel moet denken en praten, perfect voor urenlang plezier met je familie en vrienden. Bereid je voor op een supergezellige tijd!
30 Seconds ® Bordspel

30 Seconds ® Junior Bordspel

Deze speciale kindereditie van het spectaculaire partyspel is perfect voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams en probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je raadt, hoe verder je op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan echter nog voor verandering zorgen. Het team dat als eerste de finish bereikt, wint. Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor kinderen, waardoor ze ook kunnen strijden als waardige tegenstanders!
30 Seconds ® Junior Bordspel

30 Seconds ® Bordspel Uitbreiding

Deze uitbreiding voor 30 Seconds zorgt voor nog meer variatie en uitdaging! Met 240 kaarten en 2400 begrippen, inclusief meer dan 1000 nieuwe, is er genoeg om uit te kiezen. Door de combinatie van oude begrippen met nieuwe, hebben spelers die het basisspel vaak hebben gespeeld geen voordeel meer. Met deze upgradeset kun je opnieuw genieten van dit spectaculaire partyspel voor teams!
30 Seconds ® Bordspel Uitbreiding

Azul

In het tactische bordspel Azul word je uitgedaagd om de muren van het koninklijk paleis van koning Manuel I te versieren met kleurige tegels. De koning was zeer onder de indruk van de prachtige Azulejos in het Alhambra en geeft jou de opdracht om zijn paleis op een soortgelijke manier te decoreren. Dit abstracte en strategische spel stimuleert kritisch denken en creativiteit. Het kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers, duurt 40 minuten en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar oud. Verzamel de juiste patroonlijnen en leg zo snel mogelijk tegels op jouw persoonlijke spelbord.
Azul

Catan Basisspel

De nieuwste editie van het bekende handelsspel Catan is nu nog meeslepender met miniaturen en een volledig vernieuwd artwork. Dit populaire spel, dat in 1999 werd gekozen tot Speelgoed van het Jaar, is leuk voor iedereen dankzij de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden. Bouw dorpen, straten en steden op een variabel speelbord en verzamel grondstoffen om je nederzettingen uit te breiden. Maar pas op voor de struikrover! Het spel eindigt zodra iemand 10 punten heeft verzameld. Wie wordt de winnaar van Catan?
Catan Basisspel

Cluedo Leugenaars Editie

Ontdek de waarheid in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel. Spelers gebruiken onderzoekskaarten, bestaande uit leugenkaarten en waarheidskaarten, om erachter te komen wie Dr. Black heeft vermoord in het herenhuis. Kies een kaart en lees hardop voor wat erop staat, maar houd je gezicht in de plooi en overtuig de andere spelers dat je de waarheid spreekt, zelfs als dat niet zo is. Ontmasker de leugenaars met een druk op de knop. Onthul bewijskaarten en kom dichter bij de oplossing. Beschuldig de juiste persoon en win het spel! Hasbro Gaming is eigenaar van alle gerelateerde handelsmerken en logo's.
Cluedo Leugenaars Editie

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

In dit tactische familiespel combineert Kakelenburg meer dan 2000 combinatiemogelijkheden met het populaire "push your luck" mechanisme. Als kwakzalver moet je ingrediënten uit je eigen voorraadbuidel trekken om de perfecte drank te brouwen. Pas op voor explosies! Het is beter om op tijd te stoppen en kostbare ingrediënten te verdienen. Door steeds meer nuttige ingrediënten te verzamelen, wordt elke volgende drank beter en levert meer punten op. Dit spel biedt oneindige variatie en is een combinatie van deckbuilding en push your luck.
De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

De slimste mens ter wereld

Ontdek wie De Slimste is met het populaire bordspel De Slimste Mens Ter Wereld! In vijf rondes, inclusief de spannende Finale, test je jouw kennis en snelheid. Verdien secondes in de Ronde 3-6-9, beantwoord razendsnel vier vragen in de Ronde Open Deur, los de Puzzel op en scoor punten in de Ronde Ingelijst. Met meer dan 6000 vragen en antwoorden zorgt het spel voor urenlang spelplezier. Speel tegen je tegenstanders en word gekroond tot De Slimste Mens ter Wereld!
De slimste mens ter wereld

Dixit Basisspel

Het gezellige bordspel Dixit daagt spelers uit om hun medespelers goed in te schatten en hun verbeelding de vrije loop te laten gaan. Het spel bevat prachtige kaarten met verschillende interpretaties en heeft weinig spelregels, wat het snel te leren maakt. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, stimuleert Dixit de fantasie en creativiteit. Met diverse uitbreidingen beschikbaar en een speelduur van 30 minuten, is het spel herspeelbaar en ideaal voor 3-6 spelers. Laat je verbeelding de vrije loop gaan en raad de kaart van de verteller door zang, rime of beschrijving.
Dixit Basisspel

Escape Room The Game Startersset Basisspel 1

Ervaar een echte escape room sensatie thuis met de Escape Room The Game Startersset! Ontsnap uit de vier meegeleverde avonturen binnen 60 minuten door het oplossen van puzzels en doorgronden van mysteries. Dit spel is geschikt voor 3 tot 5 spelers vanaf 16 jaar en vereist teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit en oog voor detail. Kun jij ontsnappen binnen de tijd? Speel deze spannende game omdat het je hersenen doet kraken! Meer dan 1 miljoen verkocht, winnaar Speelgoed van het Jaar 2016 in de categorie 12+. De startersset is ideaal om kennis te maken met Escape Room The Game en wordt geleverd met een spannende klok.
Escape Room The Game Startersset Basisspel 1

EXIT - De Verlaten Hut Breinbreker

Probeer binnen anderhalf uur de puzzels en codes in de verlaten boshut op te lossen om te ontsnappen. EXIT: De Verlaten Hut is een uitdagend coöperatief escape room-spel dat logisch denken en doorzettingsvermogen vereist. Gebruik tipkaarten als jullie vastlopen. Dit spel is maar één keer speelbaar en biedt een intense puzzel- en speelervaring, vergelijkbaar met een "echte" escape room. Het is geschikt voor gevorderde puzzelaars en escape room-liefhebbers vanwege de pittige puzzels.
EXIT - De Verlaten Hut Breinbreker

Clown Games Keezenspel

Het Keezenspel van het merk Clown is een gezellig en typisch Hollands bordspel. Het combineert de spellen Pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaarten die je opgooit, bepalen welke zetten je met je pion mag doen. Het doel van het spel is om als eerste al je pionnen op de thuishonken te krijgen en tegelijkertijd te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde bereiken met pestkaarten. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Bevat een tweezijdig Keezen bordspel, 6 pionnen en 78 kaarten.
Clown Games Keezenspel

Schaakbord met Schaakstukken Round

Ben jij een fan van bordspellen en houd je van uitdagingen? Daag vrienden en familie uit met het klassieke bordspel schaken. Zal jij de volgende Nederlandse schaakkampioen worden? Schaken zorgt voor een gezonde mentale workout en is al eeuwenlang populair. Het is geschikt voor zowel jong als oud en ideaal om verveling tegen te gaan. Met deze set ben je altijd klaar voor een potje schaken, waar je ook bent.
Schaakbord met Schaakstukken Round

Mens Erger Je Niet!

Mens Erger Je Niet! is het bekende en vermakelijke spel dat iedereen kent. Perfect om regenachtige zondagmiddagen door te komen, maar eigenlijk altijd leuk om te spelen. Het speelbord heeft twee zijden: een voor kleine gezelschappen (4 spelers) en een voor grotere (6 spelers). Er zijn verschillende versies van dit spel en ze zijn allemaal de moeite waard om te spelen. De inhoud bestaat uit een spelbord, 24 houten pionnen, een houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Monopoly Classic

Monopoly Classic is hét bordspel waarin je de ultieme rijkdom kunt bereiken. Dit nostalgische spel staat garant voor plezier met familie en vrienden. Nu met vernieuwde pionnen, zoals de badeend en de tyrannosaurus rex. Gebruik tactiek en een beetje geluk om straten, huizen en hotels te kopen en word de grootste vastgoedmagnaat. Inclusief speelbord, pionnen, eigendomsbewijzen, kanskaarten, algemeen fonds kaarten, huizen, hotels, dobbelstenen, spelregels. Geschikt voor 3 tot 6 spelers vanaf 8 jaar. Duur: ongeveer 60 minuten.
Monopoly Classic

Identity Games Monopoly Efteling

Deze Nederlandse Efteling editie van Monopoly van Identity Games is een betoverende versie van het bekende spel. Word de directeur van de Wereld vol Wonderen en zorg voor het succes van de Efteling. Geniet van bekende attracties en bied sprookjesachtige overnachtingen aan met huisjes en hotels. Laat je helpen door Kleine Boodschap- en Schatkistkaarten en let op de gevaren die op de loer liggen. Daag jezelf uit en win het spel door de bezoekers het meest van je park te laten genieten. Let op: de reguliere speelpoppetjes zijn inbegrepen, geen Efteling speelpoppetjes.
Identity Games Monopoly Efteling

Monopoly Slechte Verliezers Bordspel

Ben je klaar met verliezen met Monopoly? Probeer dan het hilarische bordspel Monopoly voor slechte verliezers! Deze variatie op het klassieke spel maakt winnaars van de verliezers. Verdien geld door de frustrerende elementen van het spel te ervaren, zoals naar de gevangenis gaan of huur betalen. Met de Mr. Monopoly-pion kun je jezelf zelfs een voorsprong geven. Dit spel is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en zal zorgen voor een onvergetelijke spelavond met de familie. Let op: alle namen en logo's zijn handelsmerken van Hasbro.
Monopoly Slechte Verliezers Bordspel

Mysterium

Los de moord op en geef de geest rust in Mysterium! Dit coöperatieve spel is een hersenkraker voor 2 tot 7 spelers vanaf 10 jaar oud. In het spel neemt één speler de rol van geest op zich, terwijl de andere spelers mediums zijn. De geest deelt details van de moord door middel van prachtig geïllustreerde kaarten. De mediums moeten deze kaarten gebruiken om te ontdekken waar de moord plaatsvond, welk wapen werd gebruikt en wie de moordenaar is. Het spel duurt ongeveer 45 minuten en zit vol intriges.
Mysterium

Pandemic

Ga de strijd aan tegen gevaarlijke ziektes in Pandemic! Als lid van een eliteteam ziektebestrijders is het jouw missie om hotspots te behandelen en onderzoek te doen naar genezingen. Voorkom dat de situatie uit de hand loopt en red de mensheid! Dit strategische en coöperatieve spel is een echte hersenkraker, geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud. Reis tussen verschillende wereldsteden, behandel geïnfecteerde gebieden, ontdek genezingen en zet onderzoeksstations op. Bereid je voor op een spannend avontuur van 45 minuten!
Pandemic

Reuze Ganzenbord

Ontdek het plezier van het REUZE Ganzenbord! Dit fantastische spel is uitgerust met grote houten ganzen en een indrukwekkend speelbord van maar liefst 52x68 cm. De set bevat ook twee dobbelstenen en spelregels, zodat je direct kunt beginnen met spelen. Geniet van gezellige momenten met vrienden en familie terwijl je de ganzen over het bord beweegt. Dit REUZE Ganzenbord is gegarandeerd entertainment voor jong en oud.
Reuze Ganzenbord

Risk

Ga de uitdaging aan in het nieuwe en verbeterde Risk spel! Verover de wereld door middel van strategie en tactiek. Met upgraded figuren en vernieuwde Missiekaarten biedt dit spel nog meer spanning en speelplezier. Bouw je leger op, verplaats je troepen en vecht voor de controle over de gebieden. Het speelbord, legers, RISK kaarten, dobbelstenen, legerkisten en de spelregels zijn allemaal inbegrepen. Geschikt voor spelers vanaf 10 jaar oud en speeltijd bedraagt ongeveer 2 uur. Durf jij de uitdaging aan om de hele wereld te veroveren?
Risk

Goliath Rummikub The Original Classic

Het bekende spel Rummikub is een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Leg cijferreeksen met gekleurde cijfers op je plankje en bedenk slimme combinaties. Degene die als eerste alle steentjes op tafel heeft liggen, wint het spel. Het spel bevat 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13. Het doel is om als eerste al deze steentjes kwijt te raken door bepaalde reeksen op tafel te leggen, zoals dezelfde cijfers in verschillende kleuren of een oplopende reeks van dezelfde kleur. Gebruik ook de handige jokers, die voor elk getal kunnen worden ingezet.
Goliath Rummikub The Original Classic

Wie is het?

Raad wie de ander is en win met het originele Wie is het? raadspel! Dit spel neemt je terug naar de staande spelcassettes en laat de handheld versie achterwege. Kies een geheime figuur en gebruik ja- en nee-vragen om de geheime figuur van je tegenstander te achterhalen. Durf je te raden wie het is? Maar wees voorzichtig, als je fout gokt verlies je het spel! Organiseer ook een toernooi en speel meerdere rondes tegen elkaar. De eerste speler die 5 keer wint wordt de Wie is het? kampioen. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar oud. Speeltijd ongeveer 15 minuten. Montage vereist, volwassenenhelp vereist.
Wie is het?