Uncategorized

Dobbelspellen 2 personen

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar leuke en uitdagende dobbelspellen voor twee personen? Ontdek dan snel onze handige lijst met de beste dobbelspellen die speciaal zijn ontworpen voor een spannende tweepersoonservaring. Of je nu houdt van strategie, geluk of een combinatie van beide, deze spellen zorgen gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Laat de dobbelstenen rollen en geniet samen van een gezellig spelletje!

Lama: Het Dobbelspel

Het populaire kaartspel L.A.M.A. heeft een nieuwe variant: Het Dobbelspel. Rol de dobbelstenen om kaarten en minpunten kwijt te raken. Gooi je hetzelfde getal als een kaart? Dan leg je die kaart af. Zo niet, dan pak je een kaart uit de Lama-rij met hetzelfde getal. Als je te lang wacht, krijg je strafpunten. Het Dobbelspel is snel te leren en heeft iets meer tactiek door de dobbelstenen. Blijf spelen of waag het op geluk of pech. Met zwarte en witte fiches blijft het spel herkenbaar als L.A.M.A.
Lama: Het Dobbelspel

Machi Koro Haven Uitbreiding

Ontdek nu Machi Koro Haven, de eerste uitbreiding voor het bekende spel Machi Koro! Deze uitbreiding bevat tien nieuwe gebouwen, een nieuw startgebouw en twee nieuwe bezienswaardigheden. Om Machi Koro Haven te kunnen spelen, heb je het basisspel Machi Koro nodig. Deze uitbreiding voegt meer variatie, strategie en de mogelijkheid om met vijf spelers te spelen toe aan het topspel Machi Koro. Het is verkiezingstijd in Machi Koro en je burgemeesterschap staat op het spel. Om herkozen te worden, zul je groots moeten uitpakken met een haven vol luxe boten, sushi bars en een prachtig nieuw vliegveld.
Machi Koro Haven Uitbreiding

Qwinto Dobbelspel

Qwinto is een spannend spel waarbij spelers werken aan drie oplopende cijferreeksen op hun notitieblokje. Met de drie gekleurde rijen kun je bonuspunten verdienen door slim de resultaten van de worp in te vullen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kan gespeeld worden met 2-6 spelers. De verpakking bevat 3 dobbelstenen, een scoreblok en 4 potloden. Speelduur is ongeveer 15 minuten. Het materiaal is gemaakt van kunststof en karton en de verpakking heeft afmetingen van 13 x 10 x 2 cm (L x B x H).
Qwinto Dobbelspel

White Goblin Games - Qwixx Mixx Dobbelspel Uitbreiding

Met de Qwixx Mixx verpakking haal je nog meer spelplezier in huis! De 2 nieuwe varianten scoreblocks zijn geschikt voor zowel het Qwixx dobbelspel als het Qwixx kaartspel. De regels van het spel blijven hetzelfde, maar de spelbeleving wordt volledig vernieuwd. Variant A heeft op- en aflopende getallen in verschillende kleuren per rij, terwijl variant B de getallen door elkaar presenteert met dezelfde kleur per rij. Kortom, Qwixx Mixx biedt eindeloze speelmogelijkheden en zorgt voor extra uitdaging!
White Goblin Games - Qwixx Mixx Dobbelspel Uitbreiding

Regenwormen Junior Dobbelspel

Regenwormen Junior is een vereenvoudigde variant van het populaire dobbelspel Regenwormen. Speciaal ontwikkeld voor kinderen, hoeven de spelers niet meer te rekenen. In plaats daarvan tellen ze eenvoudigweg het aantal verzamelde symbolen. Door het verminderde aantal tegels duurt het spel niet te lang. Zo kunnen ook de kleintjes genieten van dit vlotte dobbelspel.
Regenwormen Junior Dobbelspel

Tiny Tins: Regenwormen Dobbelspel

Neem je favoriete spel overal mee naartoe met Regenwormen in miniformaat! In dit luchtige dobbelspel zijn de spelers hongerige kippen op zoek naar regenwormen. Vang ze gemakkelijk, maar wees niet te gulzig, want de kippen kunnen regenwormen van hun concurrenten stelen in plaats van ze uit de grond te trekken. Het spel is zo verkleind dat het perfect in het kleine blikje past, ideaal om mee te nemen in je broek- of jaszak. Probeer nu zelf Regenwormen met onze online probeervariant.
Tiny Tins: Regenwormen Dobbelspel

1000 Bommen & Granaten! Dobbelspel

1000 Bommen en Granaten! is een dobbelspel met piratenthema waarbij je zoveel mogelijk gelijke symbolen moet dobbelen. Leg schedels opzij en scoor geen punten als je er drie gooit. Piratenkaarten beperken je beurt, maar geven ook mogelijkheden. Hoe meer gelijke symbolen je gooit, hoe meer punten je scoort, inclusief extra punten voor goud en diamanten. Scoor je met alle dobbelstenen, dan krijg je een bonus. Als je met je eerste worp 4 of meer schedels gooit, krijgen andere spelers minpunten. De eerste speler die een bepaald aantal punten bereikt, wint het spel. Een eenvoudig dobbelspel voor gokliefhebbers!
1000 Bommen & Granaten! Dobbelspel

Scoreblok Yahtzee 4x

4x Scoreblok Yahtzee: twee scoreblokken met 100 vellen elk (15 x 10,5 cm). Ideaal om je punten bij te houden tijdens het spel. Merk: Haza. Materiaal: Papier. Kleur: Multi. Geen batterijen nodig. Let op: alleen voor volwassenen. Niet geschikt voor kinderen.
Scoreblok Yahtzee 4x

Catan: Het Dobbelspel: Dobbelspel

Dit snelle dobbelspelletje duurt maar een half uur en is perfect om mee te nemen op reis. In dit spannende spel bouwen spelers geleidelijk aan een Catan op met elke worp. Elke weg en nederzetting levert punten op. Een mix van geluk en strategie bepaalt wie de beste ontdekker is. Je krijgt een notitieblok met bekende Catan-wegen, dorpen en steden. Bij je beurt mag je drie keer gooien met de dobbelstenen om een combinatie te maken die telt. Als je geen enkele bruikbare combinatie krijgt, krijg je strafpunten. Dit kun je voorkomen door ridders te kopen, die je toestaan om een dobbelsteen naar een specifieke grondstof te draaien. Als je scoreblokken op zijn, maak je geen zorgen - je kunt extra scoreblokken bij ons bestellen.
Catan: Het Dobbelspel: Dobbelspel

Clever 1.0

Het snelle en interactieve spel Clever is geschikt voor het hele gezin. In dit tactische dobbelspel rollen spelers dobbelstenen voor punten. Elke dobbelsteen heeft een kleur die overeenkomt met een categorie op het scoreblad. Na het rollen kies je een dobbelsteen en vul je deze in op het scoreblad. Verschillende kleurencategorieën geven punten op verschillende manieren. Door slim te kiezen kun je kettingreacties creëren en bonuspunten verdienen. Met Clever is het tot het einde toe spannend en steeds bezig zijn zorgt voor veel interactie tussen spelers.
Clever 1.0

Dobbel zo Clever Dobbelspel

Dobbel Zo Clever is de aansprekende opvolger van het populaire dobbelspel Clever. Het draait nog steeds om gekleurde dobbelstenen, maar met nieuwe categorieën en uitdagende manieren om punten te scoren. Dit spel houdt spelers constant bezig en blijft spannend tot het einde. Het idee is gelijk gebleven: rol drie keer, kies je dobbelsteen en scoor punten per categorie. Je kunt kettingreacties creëren met bonussen en acties. Een absolute aanrader voor fans van Clever en nieuwkomers in de roll & write-serie.
Dobbel zo Clever Dobbelspel

Geven en Nemen Dobbelspel

Met Geven & Nemen speel je een strategisch dobbelspel waarbij je jouw eigen scorevel samenstelt. Kies slim welke kaarten je in jouw beurt van tafel neemt om je score te maximaliseren. Je kunt dobbelstenen opnieuw werpen als het resultaat niet bevalt, maar elke speler mag één dobbelsteen invullen op zijn eigen kaarten bij de tweede en derde worp. Het spel combineert geluk en tactiek en is geschikt voor fans van Clever en Keer op Keer. Het spel blijft spannend tot het einde en heeft afwasbare kaarten en viltstiften.
Geven en Nemen Dobbelspel

Keer op Keer 2 Dobbelspel

Keer op Keer deel 2 is het vervolg op het populaire dobbelspel waar je vakjes op je speelveld moet aanvinken om zo snel mogelijk kolommen, rijen en gelijk gekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een kleur en een cijfer om aangrenzende vakjes van die gekozen kleur aan te vinken. Maak slimme keuzes en probeer de gewenste combinaties van andere spelers te blokkeren. Breid je speelveld uit voor meer keuzemogelijkheden. Het spel eindigt wanneer een speler 2 complete kleuren heeft aangevinkt. Wie behaalt de meeste punten?

Keer op Keer Dobbelspel

Keer op Keer is het spel dat geschikt is voor alle leeftijden en blijft boeien. Het kan gespeeld worden met familieleden zoals je broer of oma, ongeacht hun leeftijd. Het spel is eenvoudig te leren, zodat je snel aan de slag kunt. Zelfs als het niet jouw beurt is, kun je dobbelstenen kiezen en vakjes afkruisen. Hierdoor hoef je nooit te wachten. Elk potje kun je een andere tactiek toepassen, waardoor het nooit gaat vervelen. Neem het spel overal mee naartoe, zoals het strand, school, wachtend op de bus of gewoon thuis aan de keukentafel. Let op: de nieuwe dobbelspellen bevatten geen stiften meer, hoewel dit nog wel op de doos aangegeven staat. Toch is dit spel populair bij vele influencers en sporters, zoals de bekendste vader van Nederland en de Oranje Leeuwinnen.
Keer op Keer Dobbelspel

White Goblin Games Dobbelspel Knister

Het Knister dobbelspel van White Goblin Games is een eenvoudig en spannend spel zonder wachttijden. Iedere speler schrijft dezelfde getallen op zijn blad, maar bepaalt zelf in welke velden. Probeer combinaties zoals one pair, two pair of full house te maken om punten te scoren. Het spel is geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar en kan met 1-12 spelers worden gespeeld. De speelduur is ongeveer 15 minuten. Het spel bevat 2 dobbelstenen, 4 potloden, een scoreblok en spelregels.
White Goblin Games Dobbelspel Knister

Konijnenhokken Dobbelspel

Konijnen Hokken is een spannend dobbelspel waarin spelers zowel konijnen als hokken moeten dobbelen om punten te scoren. Blijf doorgaan zolang je de juiste symbolen gooit, maar stop op tijd om punten te schrijven. Bij elke beurt moet je ten minste een konijn opzij leggen en kun je ook hokken en wortels wegleggen. Scoren doe je door het aantal geworpen konijnen te vermenigvuldigen met het niveau van je hokken. Durf jij het risico te nemen of kies je liever voor zekerheid? Konijnen Hokken is ideaal voor op vakantie en kan gespeeld worden met maximaal 7 spelers.
Konijnenhokken Dobbelspel

Machi Koro basisspel

Welkom in de stad Machi Koro, het populaire Japanse dobbelspel dat de wereld verovert! Bouw je stad op met geld en geluk met behulp van een dobbelsteen. Verdien geld met nieuwe gebouwen en daag je tegenstanders uit. Strek je stad uit en word de grootste in de regio. Laat Machi Koro groeien met ontwikkelingen, openbare werken en het stelen uit de schatkist van je buren. Maar let op, bescherm je stad tegen de plannen van anderen. Jij bent net gekozen tot burgemeester, gefeliciteerd! Verwezenlijk de grote wensen van je burgers en transformeer je stad van tarweveld naar een bruisende metropool.
Machi Koro basisspel

Machi Koro Metropool uitbreiding

Herschrijving: Machi Koro: Metropool is een uitbreiding op het populaire spel Machi Koro. Het is verkiezingstijd en jouw burgermeesterschap staat op het spel. Om herkozen te worden, moet je indruk maken op de inwoners van jouw stad. Deze uitbreiding voegt meer variatie en strategie toe met nieuwe gebouwen, een nieuw startgebouw en twee nieuwe bezienswaardigheden. Het bevat ook 75 nieuwe voorraadkaarten en spelregels. Om deze uitbreiding te kunnen spelen, is het basisspel Machi Koro vereist.
Machi Koro Metropool uitbreiding

Patchwork Doodle Dobbelspel

Patchwork Doodle is een snel puzzelspel waarbij je met behulp van dobbelstenen lapjes op je tekenbord moet intekenen. Zorg ervoor dat de lapjes niet over de rand hangen of elkaar overlappen. Elke 6 beurten is er een telling en krijg je punten voor je meest waardevolle ingekleurde rechthoek. Aan het einde van het spel krijg je minpunten voor niet ingekleurde velden. Met 4 speciale acties kun je een lapje verknippen, vakjes invullen of een ander lapje intekenen. Patchwork Doodle is geschikt voor solospel of gezamenlijk spel, waarbij spelers tegelijkertijd aan de beurt zijn.
Patchwork Doodle Dobbelspel

Pechvogel Dobbelspel

Pechvogel is het perfecte, gemeenste dobbelspel! Gooi je dobbelstenen steeds om 4 gelijke resultaten te behalen, maar pas op voor 3 raven - je beurt is dan voorbij. Verzamel frustratiestenen om later je eigen dobbelstenen opnieuw te werpen of je tegenstanders te dwingen dat te doen. Als je erin slaagt om 4 dezelfde resultaten te gooien, verdien je punten door de bijbehorende tegel te pakken. Als die tegel toevallig bij een andere speler ligt, steel je die gewoon. Pechvogel is dé keuze voor liefhebbers van dobbelspellen met een twist!
Pechvogel Dobbelspel

Perudo

Houd je van bluffen? Dan is Perudo het spel voor jou! Dit strategische spel daagt je concentratie, motoriek en snelheid uit. Het is geschikt voor 2 tot 6 spelers en duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf 8 jaar oud kun je meespelen. Schud de dobbelstenen in je beker, draai hem om op tafel en probeer te raden hoeveel dobbelstenen van een bepaald getal er liggen. Bluf en gok om de andere spelers te verslaan. De doos bevat 6 bekers, 30 dobbelstenen en de spelregels. Bereid je voor op spanning en sensatie met dit eeuwenoude blufspel!
Perudo

Qwixx Big Points Uitbreiding

Verbeterde versie: De Qwixx Big Points uitbreiding biedt nog meer punten en spelplezier met 2 extra scorebloks van 80 blaadjes per stuk (160 in totaal). Alleen geschikt voor het populaire Qwixx dobbelspel en kaartspel. De spelregels en het spelverloop blijven hetzelfde als in het originele spel. Spelers voeren na elkaar hun acties uit en verdienen punten voor de gekleurde rijen. Elke mislukte worp kost echter 5 punten. Bonusvelden tellen mee voor beide aangrenzende rijen, waardoor spelers meer kruisjes en punten per kleur kunnen behalen (max. 120)!
Qwixx Big Points Uitbreiding

White Goblin Games Qwixx dobbelsspel basisspel

Met het Qwixx dobbelspel kun je direct meespelen, zonder op je beurt te wachten. Kruis zoveel mogelijk getallen aan op je scoreblad om meer punten te verdienen. Het spel kan binnen twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Laat je aansteken door de Qwixx-koorts en ontdek waarom dit spel verschillende (internationale) spellenprijzen heeft gewonnen. Het is een eenvoudig dobbelspel dat geschikt is voor alle gelegenheden en gezelschappen. Met korte spelregels en geen wachttijden tussen worpen, zorgt het voor een vlot en verrassend spannend spelplezier. Het compacte doosje maakt het tevens een ideaal cadeau. Het spel bevat 6 dobbelstenen, 1 scoreblok en spelregels, en is geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar.
White Goblin Games Qwixx dobbelsspel basisspel

White Goblin Games Railroad Ink: diepblauwe

Daag je familie uit met het competitieve puzzelspel, inclusief 2 uitbreidingen: Rivieren en Meren! Wie maakt het beste netwerk? Bevat 4 route dobbelstenen, 2 rivier dobbelstenen, 2 meren dobbelstenen, 6 speelborden, 6 viltstiften en spelregels. Geschikt voor 1-6 spelers vanaf 8 jaar, met een gemiddelde speeltijd van 30 minuten. Nederlandstalig. Railroad Ink: diepblauwe versie van White Goblin Games.
White Goblin Games Railroad Ink: diepblauwe

Ravensburger Push dobbelspel

Ervaar spanning en sensatie met het avontuurlijke kaartspel Push van Ravensburger! Test je geluk en neem risico's, maar niet te veel. Dit eenvoudige en snelle spel is geschikt voor 2 tot 6 spelers. Verzamel de meest waardevolle kaarten om te winnen. Leg alle kaarten in het midden van de tafel als een stapel en begin met spelen. Draai een willekeurig aantal kaarten om en leg ze in maximaal 3 rijen. Elke kaart brengt een keuze met zich mee: meer punten verzamelen of op tijd stoppen en de beste rij kaarten nemen. Let op, de andere spelers pakken de overgebleven rijen!
Ravensburger Push dobbelspel

Regenwormen Dobbelspel Uitbreiding

Maak je Regenwormen dobbelspel nog spannender met deze uitbreiding! Inclusief 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches, 5 specialisten in de vorm van 'animeeples' en een dobbelsteen. Elke specialist is gekoppeld aan specifieke tegels en biedt extra mogelijkheden. Win een tegel en geniet van voordelen zoals extra regenwormenfiches of een extra dobbelsteen, waardoor je meer kans hebt op hogere tegels in toekomstige beurten. Met Regenwormen Uitbreiding wordt dit gezellige dobbelspel nog leuker!
Regenwormen Dobbelspel Uitbreiding

Tiny Tins: Regenwormen Dobbelspel

Neem je favoriete spelletje overal mee naartoe met het miniformaat van Regenwormen. In dit luchtige dobbelspel ben je een hongerige kip op zoek naar regenwormen. Maar wees voorzichtig, want als je te gulzig bent, kan je bedrogen uitkomen! De kippen aarzelen niet om regenwormen van hun concurrenten te stelen in plaats van ze uit de grond te trekken. Dit compacte spelletje past precies in het kleine blikje en kan overal mee naartoe genomen worden. Probeer Regenwormen nu zelf uit met onze online probeervariant.
Tiny Tins: Regenwormen Dobbelspel

Trice Dobbelwoordspel

Ben jij de dobbelkoning? Met Trice speel je en train je tegelijkertijd je brein! Gooi de groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters). Schrijf binnen één minuut zoveel mogelijk woorden op met de beginletter, eindletter en het aantal letters. Elk woord is 1 punt. Degene met de meeste punten na zes rondes wint!
Trice Dobbelwoordspel

Twenty One 21

Dit "voltreffelijke" dobbelspel van White Goblin Games biedt opnieuw eenvoudige spelregels en continu plezier. Vul je de lage getallen in of wacht je op voltreffers die wel 21 bonuspunten opleveren? Er zijn geen wachttijden, dus het spel verloopt lekker vlot. Na het spelen is één ding duidelijk: je wilt dit spel zeker nog eens spelen.
Twenty One 21

Witte Dobbelstenen Set - 10 Stuks

Met deze set van 10 witte dobbelstenen beleef je nog meer speelplezier! De set bevat alle benodigdheden om te dobbelen, waardoor het perfect is voor spellen zoals Yahtzee, bordspellen, gezelschapsspelletjes en allerlei andere spelletjes. De dobbelstenen zijn van hoge kwaliteit en garanderen langdurig speelplezier. Voeg deze set toe aan je spelcollectie en geniet van eindeloos speelplezier met vrienden en familie.
Witte Dobbelstenen Set - 10 Stuks

Fleau Games Yahtzee Set

De Ultieme Yahtzee Set is nu nog beter met de toevoeging van een set speelkaarten voor nog meer variatie! Deze veelzijdige set is geschikt voor zowel jong als oud en tilt uw spelletjesavonden naar een hoger niveau. De luxe dobbelsteenbak is gemaakt van duurzame materialen en zorgt voor een soepele worp, terwijl het vilt de dobbelstenen minder hard laat neerkomen. De praktische gooibeker zorgt voor een eerlijke en spannende spelervaring, elke keer weer. Met 100 scoreblaadjes en 5 perfect gewogen en gebalanceerde dobbelstenen is deze set alles wat u nodig heeft voor eindeloos Yahtzee-plezier.
Fleau Games Yahtzee Set