Uncategorized

Bordspellen volwassenen

DeSpellenWereld

Ontdek de ultieme lijst van bordspellen voor volwassenen die je avonden vol entertainment en gezelligheid zullen bezorgen. Of je nu houdt van strategische uitdagingen, mysterieuze detectiveverhalen of hilarische partygames, deze verzameling biedt voor elk wat wils. Laat de competitie losbarsten en geniet van de beste bordspellen die speciaal zijn ontworpen om plezier en samenhorigheid te bevorderen voor volwassenen van alle leeftijden.

Ga samen met jouw crew op een missie naar de diepzee en ontdek de verloren beschaving op de bodem van de Stille Oceaan. In De Crew: Missie Diepzee moeten jullie meer dan 30 verschillende missies voltooien. Speel kaarten in dezelfde kleur en de speler met de hoogste kaart wint de stapel. Het is een coöperatief spel waarbij alle spelers specifieke kaarten moeten krijgen volgens de regels van de missie. Fouten leiden tot gefaalde missies. Dit avontuurlijke spel is het vervolg op de populaire De Crew en bevat 96 verschillende opdrachtkaarten.
De Crew Missie Diepzee Kaartspel

Dominion Basisspel Kaartspel

Dominion is een populair en vlot deckbuildingsspel dat je in slechts 30 minuten kunt spelen. Je kunt ook meerdere partijen achter elkaar spelen als je meer tijd hebt. Het doel van het spel is om het sterkste deck te creëren en aan het einde van het spel de meeste punten te hebben. Je deck wordt constant vernieuwd door kaarten uit je trekstapel naar je hand te halen en vervolgens naar je aflegstapel te verplaatsen. Elke beurt kun je een actie uitvoeren en een aankoop doen. Het spel bevat verschillende kaarten zoals geldkaarten, puntenkaarten en 25 actiekaarten.
Dominion Basisspel Kaartspel

Jungle Speed

Grijp als eerste de totem en speel je kaarten snel weg bij Jungle Speed! Blijf geconcentreerd en let goed op de kaarten van je tegenstanders. Concentratie en reactiesnelheid zijn essentieel in dit spel. Makkelijk te leren en altijd uitdagend! Kun jij je staande houden in de chaos? Dit spel test concentratie, motoriek en snelheid. Geschikt voor het hele gezin, 2 tot 10 spelers, speelduur van 15 minuten. Vanaf 7 jaar oud. Verdeel de 70 kaarten onder de spelers, draai een kaart om en grijp zo snel mogelijk de totem als iemand anders dezelfde kaart heeft. Spannend en levendig spel!
Jungle Speed

Phase 10

Dit uitdagende en spannende kaartspel van de makers van UNO lijkt op Rummy! Voltooi 10 fasen met twee sets van drie kaarten, een rij van zeven kaarten of een set van zeven kaarten in dezelfde kleur. De eerste speler die alle fasen voltooit, wint. Elke fase is specifiek voor elke hand kaarten. Keuze- en pestkaarten zorgen voor extra spanning en helpen je uit lastige situaties. Gebruik een keuzekaart in plaats van een nummerkaart en elke kleur om een fase te voltooien.
Phase 10

Shit Happens 18+

Shit Happens is een hilarisch en levensecht partyspel waarbij je ongewenste situaties moet rangschikken op een schaal van 1 tot 100. Bijvoorbeeld, wat is erger, je vader in zijn nakie zien of elke nacht in bed plassen? Iedere speler krijgt 3 kaarten die ze in volgorde moeten leggen van minst naar meest erg. Daarna leest een speler een nieuwe kaart voor en moet de speler raden of deze milder, erger of ergens tussenin is. Bij een goede gok, leg je de kaart bij je verzameling. Wie als eerste 10 kaarten heeft, wint. Het spel bevat 200 kaarten en is geschikt voor mensen vanaf 18 jaar. Naast de Nederlandse versie zijn er ook vergelijkbare spellen van Shit Happens verkrijgbaar, zoals de Engelse versie en 50 Shades of Shit.
Shit Happens 18+

30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

Dit spectaculaire partyspel is perfect voor feestjes en partijen. In teams proberen spelers zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te raden binnen 30 seconden. Hoe meer begrippen geraden worden, hoe verder het team op het speelbord mag. Een dobbelsteenworp kan dit nog veranderen. Wie bereikt als eerste de finish? Deze speciale editie bevat alledaagse begrippen, waardoor het spel ook geschikt is voor jongere kinderen!
30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

30 Seconds Bordspel

Speel het spectaculaire partyspel 30 SECONDS® met grote groepen op feestjes en partijen. Verdeeld in teams, beschrijf je in 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje. Hoe meer begrippen geraden worden, hoe meer velden je op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan het spel veranderen. Met dit uitdagende spel train je je denk- en spraakvaardigheden en beleef je urenlang speelplezier met familie en vrienden. Gegarandeerd een gezellige tijd!
30 Seconds Bordspel

30 Seconds ® Junior Bordspel

Een speciale kindervariant van dit fantastische partyspel voor teams! Perfect voor grote feestjes. Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te raden. Hoe meer je raadt, hoe verder je op het speelbord komt. Wie haalt als eerste de finish? Deze kindereditie bevat begrippen die leuk en begrijpelijk zijn voor jonge spelers. Nu kunnen kinderen ook uitdagende tegenstanders zijn!
30 Seconds ® Junior Bordspel

30 Seconds Uitbreiding

Met deze uitbreiding van 30 Seconds wordt het spel nog gevarieerder en uitdagender! De set bevat 240 kaarten met in totaal 2400 begrippen, waarvan meer dan 1000 nieuw zijn. Ook zijn er oude begrippen gecombineerd, waardoor ervaren spelers geen voordeel meer hebben. Met deze upgradeset kunnen teams het spectaculaire partyspel opnieuw beleven!
30 Seconds Uitbreiding

Azul

In het tactische bordspel Azul, moet je de muren van het koninklijk paleis van koning Manuel I versieren met kleurige tegels. De koning was namelijk onder de indruk van de prachtige Azulejos die hij zag tijdens zijn bezoek aan het Alhambra. Het spel is abstract en strategisch, stimuleert kritisch denken en creativiteit. Het kan gespeeld worden door 2 tot 4 spelers, duurt 40 minuten en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar oud. Elke speler heeft een spelbord waarop ze hun muur zien en de patroonlijnen die ze moeten volgen om de tegels te plaatsen.
Azul

Catan Basisspel Bordspel

De nieuwste editie van het populaire handelsspel Catan is nu nog leuker en meeslepender dankzij nieuwe miniaturen en volledig vernieuwd artwork. Het spel, dat in 1999 werd uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar, biedt interactie, geluk en tactische mogelijkheden voor spelers van alle leeftijden. Bouw dorpen, steden en wegen op een variabel speelbord en verwerf grondstoffen om vooruitgang te boeken. Handel met de bank en medespelers, koop ontwikkelingskaarten voor speciale acties en pas op voor de struikrover. Verzamel punten en wees de eerste die 10 punten behaalt om het spel te winnen!
Catan Basisspel Bordspel

Cluedo Leugenaars Editie

Ontmasker de moordenaar in het spannende Cluedo Leugenaars Editie bordspel! Spelers gebruiken onderzoekskaarten om te achterhalen wie Dr. Black heeft vermoord. Maar pas op, ze mogen liegen! Kies een kaart en lees hardop voor wat erop staat, maar blijf overtuigend. Als je denkt dat iemand liegt, druk je op de leugenaarsknop. Ontmasker je de leugenaar of vertelt hij de waarheid? Onthul bewijskaarten en kom dichter bij de oplossing. Uiteindelijk onthult de dossierenvelop wie schuldig is. Beschuldig jij de juiste persoon? Hasbro Gaming - de beste spellen voor eindeloos speelplezier!
Cluedo Leugenaars Editie

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

Dit spel combineert het beproefde deckbuildingssysteem met het populaire "push your luck" spelmechanisme. In Kakelenburg gaan de kwakzalvers aan de slag om magische drankjes te brouwen voor diverse kwalen. Elke speler trekt ingrediënten uit zijn eigen voorraadbuidel, maar moet oppassen voor knalerwten die het drankje kunnen laten ontploffen. Het is verstandig om op tijd te stoppen en met de opbrengst ingrediënten aan te schaffen. Hierdoor wordt de voorraadbuidel steeds krachtiger en levert elke ronde meer punten op. Dit tactische familiespel biedt oneindig veel variatiemogelijkheden met meer dan 2000 combinaties.
De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

De slimste mens ter wereld Bordspel

Speel de populaire tv-quiz De Slimste Mens Ter Wereld nu thuis aan tafel! In vijf spannende rondes ontdek je wie er echt De Slimste is. Verdien secondes in de Ronde 3-6-9, geef razendsnel de juiste antwoorden in de Ronde Open Deur en los de Puzzel op terwijl je secondes wegtikken. Denk je dat je veel goede antwoorden hebt? Laat het zien in de Ronde Ingelijst! Als je je tegenstander naar 0 seconden kunt brengen, mag jij jezelf kronen tot De Slimste Mens ter Wereld. Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden, biedt dit bordspel uren spelplezier!
De slimste mens ter wereld Bordspel

Dixit Basisspel

Bij dit gezellige bordspel is het belangrijk om je medespelers goed in te schatten en je verbeelding de vrije loop te laten gaan. Het sprookjesachtige spel Dixit bevat prachtige kaarten die voor interpretatie vatbaar zijn. Met weinig spelregels is het heel snel te leren en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit educatieve spel stimuleert de fantasie en creativiteit, en is herspeelbaar. Het bevat een tray voor 2 uitbreidingen en is geschikt voor 3 tot 6 spelers. Met een speelduur van 30 minuten is Dixit een geweldige manier om je verbeelding de vrije loop te laten gaan!
Dixit Basisspel

Escape Room The Game Startersset

Ontsnap uit vier spannende escape room avonturen met de Escape Room The Game Startersset. Werk samen met 3 tot 5 spelers vanaf 16 jaar om binnen 60 minuten de puzzels op te lossen en mysteries te ontrafelen. Dit spel vereist teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit en aandacht voor details. Het spel heeft al meer dan 1 miljoen keer verkocht en is verkozen tot winnaar Speelgoed van het Jaar 2016. Met de meegeleverde klok wordt de spanning verhoogd. Ontdek waarom de Escape Room The Game Startersset een must-have is voor liefhebbers van spannende hersenkrakers!
Escape Room The Game Startersset

EXIT - De Verlaten Hut Breinbreker

Ontsnap uit een verlaten boshut in dit uitdagende coöperatieve escape room-spel! Los puzzels op, kraak codes en ontsnap binnen anderhalf uur. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om succesvol te zijn. Mochten jullie vastlopen, dan zijn er tipkaarten beschikbaar om jullie op weg te helpen. EXIT: De Verlaten Hut kan slechts één keer gespeeld worden, net als een echte escape room. Het spel biedt een intense speelervaring en uitdagende puzzels die vooral geschikt zijn voor ervaren puzzelaars en escape room-liefhebbers. Niveau: Gevorderden.
EXIT - De Verlaten Hut Breinbreker

Clown Games Keezenspel

Het Clown Keezen bordspel is een gezellig Nederlands spel dat pesten en Mens Erger Je Niet combineert. De opgegooide spelkaart bepaalt de acties van je pion. Probeer als eerste je pionnen op de thuishonken te krijgen en gebruik pestkaarten om te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde doel bereiken. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Bevat een tweezijdig Keezen bordspel, 6 pionnen en 78 kaarten.
Clown Games Keezenspel

Round Schaakbord met Schaakstukken Hout Schaakspel Voor Volwassenen

Ben je een fan van bordspellen en schrik je niet terug voor een uitdaging? Dan is schaken het perfecte spel voor jou! Test je brein in een 1-op-1 gevecht met vrienden of familie en wie weet ben jij wel de nieuwe Nederlandse schaakkampioen! Schaken is het meest klassieke bordspel naast dammen en zorgt voor een gezonde mentale training op weg naar de overwinning. Het spel is tijdloos en geschikt voor zowel jong als oud. Of je nu je zondagmiddag wilt vullen of een saaie situatie wilt doorbreken, deze set maakt je klaar voor een spannend spel schaken, altijd en overal.
Round Schaakbord met Schaakstukken Hout Schaakspel Voor Volwassenen

Mens Erger Je Niet!

Wie kent het niet? Mens Erger Je Niet, het meest gespeelde spel! Perfect voor regenachtige zondagmiddagen, maar eigenlijk altijd vermakelijk. Het speelbord is tweezijdig bedrukt: een kant voor 4 spelers, de andere kant voor 6 spelers. Probeer alle verschillende versies van het spel uit! Inhoud: spelbord, 24 houten pionnen, 1 houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Monopoly Classic

Koop, verkoop en onderhandel om de ultieme rijkdom te bereiken in het enige echte Monopoly Classic bordspel. Dit klassieke vastgoedspel met veel speelplezier voor familie en vrienden is nu vernieuwd met nieuwe pionnen zoals de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn. Met tactiek en een beetje geluk is het doel van het spel om straten, huizen en hotels te kopen en groot te worden. De Monopoly Classic uitgave bevat een speelbord, pionnen, eigendomsbewijzen, kans- en Algemeen Fonds kaarten, huizen, hotels, dobbelstenen, speelgeld en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar, 3 tot 6 spelers en duurt ongeveer 60 minuten.
Monopoly Classic

Identity Games Monopoly Efteling

De Nederlandse Efteling-editie van Monopoly, uitgegeven door Identity Games, biedt een betoverende en nieuwe manier om de Efteling te ontdekken. Word de allesbepalende directeur van de Wereld vol Wonderen en zorg voor het succes van het pretpark. Laat gasten genieten van bekende attracties en bied sprookjesachtige overnachtingen aan met huisjes en hotels. Kleine Boodschap- en Schatkistkaarten kunnen je helpen in dit avontuur, maar pas op voor onverwachte gevaren. Win het spel door bezoekers het meest van je park te laten genieten.
Identity Games Monopoly Efteling

Monopoly Slechte Verliezers

Wil je niet meer verliezen met Monopoly? Dan is het bordspel Monopoly voor slechte verliezers perfect voor jou! Deze hilarische variant maakt winnaars van de verliezers. Verdien geld door typische frustrerende situaties, zoals naar de gevangenis gaan, huur betalen of failliet gaan. Met de grote Mr. Monopoly-pion heb je zelfs voordelen ten opzichte van andere spelers. Vanaf 8 jaar kan je genieten van een spelletjesavond met familie op een compleet nieuwe manier. Dit spel is een handelsmerk van Hasbro, bekend van het beroemde gezelschapsspel.
Monopoly Slechte Verliezers

Mysterium

In het spannende spel Mysterium, dat zich afspeelt in een spookhuis, moet je proberen om de moord op te lossen en de rusteloze geest vrede te geven. Als medium krijg je prachtig geïllustreerde kaarten van de geest, die hiermee de details van de moord probeert te delen. Aan de hand van deze kaarten moet je achterhalen waar de moord plaatsvond, welk wapen er gebruikt werd en wie de dader is. Het spel is een leuke coöperatieve hersenkraker voor 2 tot 7 spelers, met een speelduur van 45 minuten. Geschikt voor spelers vanaf 10 jaar.
Mysterium

Pandemic

Help de wereld te beschermen tegen gevaarlijke ziektes in Pandemic! Als lid van een elite-team van ziektebestrijders is het jouw missie om hotspots te behandelen en onderzoek te doen naar genezingen, voordat de situatie uit de hand loopt. Ben jij gemotiveerd en heb je de juiste eigenschappen om de mensheid te redden? Dit strategische en coöperatieve spel is een hersenkraker voor 2 tot 4 spelers. De speelduur is 45 minuten en het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Reis tussen steden, behandel geïnfecteerde gebieden, ontdek genezingen en zet nieuwe onderzoeksstations op!
Pandemic

Reuze Ganzenbord

Dit Ganzenbord is echt enorm! Het spelbord heeft de indrukwekkende afmetingen van 52x68 cm en is compleet met grote houten ganzen en twee dobbelstenen. De inhoud van dit reuzenspel omvat ook de spelregels, zodat je direct kunt beginnen met spelen.
Reuze Ganzenbord

Risk

Bereid je voor op de ultieme wereldheerschappij in het verbeterde Risk sp el! Met nieuwe en verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. Jouw doel is simpel: verover de gebieden van je tegenstanders door het opbouwen en verplaatsen van legers en het strijden om de overwinning. Verover jij de hele wereld? De set bevat een speelbord, legers met infanterie, cavalerie en artillerie speelstukken, RISK kaarten, dobbelstenen, kartonnen legerkisten, spelregels en is geschikt voor 2 tot 8 spelers vanaf 10 jaar. Speeltijd is ongeveer 2 uur.
Risk

Goliath Rummikub The Original Classic

Ga de uitdaging aan met het bekende spel Rummikub! Leg slimme cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje en wees de eerste die alle steentjes op tafel heeft liggen om te winnen. Dit spel combineert inzicht, durf en tactiek. In Rummikub vind je 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13. Je doel is om als eerste al deze steentjes kwijt te raken door bepaalde reeksen op tafel te leggen, zoals dezelfde cijfers in verschillende kleuren of een oplopende reeks van dezelfde kleur. Daarnaast zijn er ook handige jokers die je kunt inzetten als troef.
Goliath Rummikub The Original Classic

Wie is het?

Raad wie de ander is en win met het originele Wie is het? raadspel! Het spel keert terug naar de staande spelcassettes, voor een nostalgische ervaring. Kies een geheime figuur en gebruik ja- en nee-vragen om te ontdekken wie de geheime figuur van de tegenstander is. Maar pas op, als je fout raadt, verlies je het spel! Daag elkaar uit in een toernooi en word de Wie is het? kampioen. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar oud, met een speeltijd van ongeveer 15 minuten. Let op: het spel moet door een volwassene in elkaar gezet worden.
Wie is het?