Uncategorized

Spelletjes jaren 70

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar een nostalgische reis terug naar de spelletjes van de jaren 70? Dan hebben we goed nieuws voor je! In dit artikel presenteren we een lijst met geweldige producten die perfect passen bij het thema spelletjes uit de jaren 70. Laat je betoveren door de retro charme en herontdek deze tijdloze klassiekers die de harten van velen hebben veroverd.

Bij Huurdies kunt u genieten van gezellige kaartspellen met vrienden en familie. Ons brede assortiment biedt traditionele kaartspellen en educatieve memoryspellen voor zowel kinderen als volwassenen. Elk spel is uniek, omdat we ze in eigen huis produceren. Ons memoryspel bevat 70 kaarten met natuurthema's en daagt uw geheugen uit. Het spel wordt geleverd in een stevig doosje van 17,4 cm x 13,3 cm x 2,5 cm. Het Huurdies geheugenspel is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief en helpt uw kennis te trainen. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het bedrukken van uw eigen memoryspel of in bulkafnames.
Natuur Memory kaartspel

Just Games Het Jachtseizoen Bordspel

Ga samen met je vrienden de ultieme jacht aan in het Jachtseizoen bordspel. Vorm een krachtig team en werk samen om de voortvluchtige te vinden. Kies wie de StukTV-bus bestuurt, wie de drone bedient en wie als jager op straat gaat. Navigeer door de straten en probeer slimmer te zijn dan de voortvluchtige. Elke 10 minuten ontvangt jouw team een update van zijn locatie, maar pas op, na 4 uur ontsnapt hij en verlies je. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 10 jaar oud en heeft een speelduur van 30 minuten.
Just Games Het Jachtseizoen Bordspel

Het Verboden Eiland

In het populaire familiespel Het Verboden Eiland moeten spelers samenwerken om te voorkomen dat het eiland zinkt en de kostbare schatten verloren gaan. Het eiland was ooit de verborgen schuilplaats van de Archeërs, een oude beschaving die de vier elementen beheersten met vier heilige schatten. Deze schatten werden verborgen op het eiland om te voorkomen dat ze in verkeerde handen zouden vallen. Nu is het aan jouw team van avonturiers om de schatten te vinden, bij de Dwazenlandplaats te komen en met de helikopter te ontsnappen voordat het eiland zinkt.
Het Verboden Eiland

Longfield Games Bingomolen

De kleine zwarte bingomolen van Longfield Games is een compact en handig spel voor bingo liefhebbers. Met een diameter van 13,5 cm past de molen perfect op elke tafel. Hij wordt geleverd inclusief een kunststof controlebord, 75 kunststof balletjes, bingokaarten en gekleurde fiches. Met deze molen selecteert hij automatisch 1 nummer per keer. Het spel is geschikt voor minimaal 3 spelers en bevat spelregels, 18 herbruikbare bingokaarten en 150 fiches. De bingomolen is zwart van kleur en heeft een compacte afmeting van 13,5 cm in diameter.
Longfield Games Bingomolen

Jumbo Mens Erger Je Niet Reiseditie

Neem het oergezellige familiespel Mens Erger Je Niet overal mee naartoe met deze handige reiseditie! Het spel wordt geleverd in een koffertje en heeft magnetische speelstukken. Aan de ene kant van het speelbord speel je het originele spel, aan de andere kant speel je de junior versie. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De originele versie bevat een geel speelbord, 4 magnetische pionnen (geel, rood, zwart, groen), een dobbelsteen en spelregels. De junior versie bevat een blauw speelbord, 3 pionnen (geel, rood, zwart, groen), een kleurendobbelsteen en spelregels.
Jumbo Mens Erger Je Niet Reiseditie

Paleo Bordspel

Paleo is een spannend coöperatief spel waarin spelers moeten samenwerken als een volksstam om te overleven en vooruitgang te boeken. De spelers verkennen de omgeving en worden geconfronteerd met gevaarlijke wilde dieren, stormen en andere volksstammen. Elke speler heeft een eigen stapel kaarten die de te verkennen omgeving en beschikbare tijd vertegenwoordigen. Het spel draait om het ontdekken van nieuwe dingen en overleven door samen te werken. Met tien verschillende modules die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd, is elk potje uniek. Zal de volksstam erin slagen te overleven en hun stempel op de geschiedenis te drukken door de grotschildering af te maken?
Paleo Bordspel

Pandemic Bordspel

Vecht tegen gevaarlijke wereldwijde ziektes in Pandemic! Als lid van een eliteteam is het jouw missie om hotspots te behandelen en op zoek te gaan naar genezingen voordat de situatie uit de hand loopt. Ben jij gemotiveerd en heb je de juiste eigenschappen om de mensheid te redden? Dit strategische en coöperatieve spel is een uitdaging voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud. Elke beurt krijgt een speler vier acties om te reizen tussen steden, geïnfecteerde gebieden te behandelen, genezingen te ontdekken of onderzoeksstations op te zetten.
Pandemic Bordspel

Reuze Ganzenbord

Dit REUZE Ganzenbord is een waar spektakel, met grote houten ganzen en een indrukwekkend speelbord van 52x68 cm! De inhoud van dit spel bestaat uit een reuzenspeelbord, 6 grote houten ganzen, 2 dobbelstenen en uiteraard de spelregels. Een geweldige toevoeging aan je spelcollectie voor urenlang speelplezier!
Reuze Ganzenbord

Scrabble Original Nederlandse

Scrabble is een leuk spel voor de hele familie waarin spelers proberen zoveel mogelijk punten te scoren binnen beperkte tijd. Gebruik de letters om complete woorden te leggen en maak slim gebruik van letter- en woordverdubbelaars op het speelbord. Train je vocabulaire kennis en speel met je gezin en vrienden. Laat zien dat je puntenknallers zoals leergierigheden en mezquite kunt neerleggen! Tip: "Qaly" is een nieuw woord in het Scrabblewoordenlijst, gebruik het meteen in je openingszet om iedereen te verbazen! Scrabble is het klassieke woordspel dat altijd leuk is!
Scrabble Original Nederlandse

Scrabble Original Familie bordspel

Scrabble is het klassieke woordspel voor de hele familie, waarin spelers strijden om zoveel mogelijk punten te behalen in beperkte tijd. Gebruik letters om woorden te vormen op het speelbord en profiteer van letter- en woordverdubbelaars voor extra punten. Daag jezelf uit en breid je woordenschat uit door Scrabble te spelen met je gezin en vrienden. Er zijn zelfs nieuwe woorden zoals "Qaly" en "Qalytje" toegevoegd aan de officiële Scrabblewoordenlijst, waarmee je iedereen kunt verrassen. Geniet van eindeloos plezier met Scrabble!
Scrabble Original Familie bordspel

Goliath Sequence Classic

Sequence is een populair kaartspel voor 2-12 spelers waarbij het doel is om als eerste twee rijen van vijf fiches van dezelfde kleur op het speelbord te krijgen. Dit spel vereist tactisch denken en het dwarsbomen van je tegenstanders. Het is een hit in zowel de VS als Europa, met meer dan 10 miljoen verkochte spellen. Fanatieke spelers beschouwen het als een must-have voor hun spelletjeskast. Inclusief speelbord, 104 kaarten, 135 fiches in 3 kleuren en spelregels. Speel Sequence en je zult niet meer willen stoppen!
Goliath Sequence Classic

Ticket to Ride Nederland Uitbreiding

Deze uitbreiding voor Ticket to Ride is alleen speelbaar met het basisspel Ticket to Ride Europa of Ticket to Ride USA. Verken het prachtige Nederland tijdens een treinavontuur van Amsterdam naar Maastricht en geniet van de Waddeneilanden. Ook zijn er verbindingen met buurlanden, zoals Antwerpen. Volbreng routes op je bestemmingskaarten door verbindingen tussen steden te claimen met de juiste kaartencombinaties. Verzamel de meeste punten met je treinnetwerk om te winnen. Ontdek de unieke waterwegen en bruggen van het waterrijke Nederland en betaal de tol.
Ticket to Ride Nederland Uitbreiding

Wisely Luxe Schaakspel Schaakset XL Schaken

Wil je graag je denkvermogen verbeteren en tegelijkertijd genieten van een gezellig spelletje? Dan is schaken perfect voor jou! Dit spel helpt je om je hersenen scherp te houden, en leert je om goed na te denken voordat je acties onderneemt en snel beslissingen te maken. Bovendien ontvang je bij je bestelling een gratis boekje met de beste schaakopeningen, zodat je altijd een stap voor kunt zijn op je tegenstander. Schaken bestaat al meer dan duizend jaar en is nog steeds populair bij alle leeftijdsgroepen. Het is ideaal voor kinderen, omdat het ze leert om keuzes onder druk te maken en hun concentratievermogen te verbeteren. Ook voor oudere mensen is schaken goed, omdat het actief houden van het brein dementie kan helpen voorkomen.
Wisely Luxe Schaakspel Schaakset XL Schaken

30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

Dit spectaculaire partyspel is perfect voor teambuilding en feestjes. De spelers vormen teams en proberen binnen 30 seconden zoveel mogelijk alledaagse begrippen op een kaartje te omschrijven. Elk geraden begrip zorgt ervoor dat jouw team verder mag op het speelbord. Door een dobbelsteenworp kan dit nog veranderen. Het doel is om als eerste de finish te bereiken. Deze speciale editie is geschikt voor jongere kinderen, omdat het begrippen bevat die zij in het dagelijks leven tegenkomen.
30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

30 Seconds ® Bordspel

Welk team bereikt als eerste de finish? Met 30 SECONDS® kan je dit spectaculaire partyspel met grote gezelschappen op feestjes en partijen spelen. Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te verder jullie op het speelbord mogen. Met een dobbelsteenworp kan alles nog veranderen. Dit uitdagende spel vraagt om snel denken en praten en garandeert uren speelplezier met familie en vrienden. Het wordt zeker supergezellig!
30 Seconds ® Bordspel

30 Seconds ® Junior Bordspel

De kindereditie van dit spannende partyspel is perfect voor grote groepen op feestjes. Speel in teams en probeer zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te raden binnen 30 seconden. Hoe meer begrippen je raadt, hoe verder je op het speelbord komt. Een dobbelsteenworp kan alles veranderen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze editie bevat begrippen die leuk en begrijpelijk zijn voor kinderen, waardoor zij ook als waardige tegenstanders kunnen spelen!
30 Seconds ® Junior Bordspel

30 Seconds Uitbreiding

Met deze uitbreiding voor 30 Seconds kun je genieten van nog meer variatie en uitdaging. De set bevat maar liefst 240 kaarten en 2400 begrippen, waarvan meer dan 1000 nieuw zijn. Om het spel eerlijk te houden, zijn de oude begrippen gecombineerd met nieuwe, zodat ervaren spelers geen voordeel meer hebben. Met deze upgradeset kun je het spannende partyspel voor teams opnieuw beleven!
30 Seconds Uitbreiding

Azul

In het tactische bordspel Azul word je uitgedaagd om de muren van het koninklijk paleis van koning Manuel I te versieren met kleurige tegels. Geïnspireerd door de prachtige Azulejos in het Alhambra, vraagt de koning jou om zijn paleis net zo mooi te maken. Het spel is abstract en strategisch, en stimuleert kritisch denken en creativiteit. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud, met een speelduur van 40 minuten. Elke speler heeft een eigen spelbord met patronen die verzameld moeten worden voordat de tegels geplaatst kunnen worden.
Azul

Catan Basisspel

De nieuwste editie van het populaire handelsspel Catan bevat nu miniaturen en een volledig aangepast artwork, waardoor spelers zich nog meer kunnen inleven in de wereld van het spel. Het interactieve spel, bekroond tot Speelgoed van het Jaar in 1999, biedt een combinatie van geluk en tactiek. Spelers beginnen met 2 dorpen op een variabel speelbord en verdienen grondstoffen op basis van de positie van hun dorpen. Deze grondstoffen kunnen worden gebruikt om nieuwe dorpen, straten en steden te bouwen of speciale acties uit te voeren met ontwikkelingskaarten. Het spel wordt gewonnen door als eerste 10 punten te behalen.
Catan Basisspel

Clown Games Houten Keezenspel

Het oergezellige bordspel Keezen is een mix van pesten en Mens Erger Je Niet. Het spel wordt geleverd in een houten uitvoering en heeft een dubbelzijdig spelbord van 40 x 40 cm, geschikt voor zowel 4 als 6 spelers. Met behulp van speelkaarten bepaal je wat je met je houten pionnen mag doen. Probeer als eerste al je pionnen op de thuishonken te krijgen en gebruik pestkaarten om te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde doel bereiken. Het spel bevat uitgebreide spelregels, een tegeltje met beknopte spelregels, 24 houten pionnen in 6 verschillende kleuren en 78 speelkaarten. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Clown Games Houten Keezenspel

Cluedo Leugenaars Editie

Speel Cluedo Leugenaars Editie en onthul de waarheid met leugens! Dit spannende bordspel bevat 6 leugenkaarten en 6 waarheidskaarten om uit te kiezen. Spelers moeten hun kaart voorlezen en overtuigend de waarheid vertellen, zelfs als het een leugen is. Als iemand denkt dat er wordt gelogen, kunnen ze de leugenaarsknop indrukken om de waarheid te achterhalen. Elke keer dat een kaart wordt onthuld, komen de spelers dichter bij het oplossen van de moordzaak van Dr. Black. Wie de juiste persoon beschuldigt, wint het spel! Hasbro Gaming is de maker van dit spel.
Cluedo Leugenaars Editie

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

In dit tactische familiespel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden wordt het populaire "push your luck" -mechanisme gecombineerd met het beproefde deckbuildingssysteem. Het speelt zich af in Kakelenburg, waar jaarlijks de beste wonderdoktoren en beunhazen samenkomen om drankjes tegen diverse kwalen te brouwen. Elke speler stelt zijn eigen voorraadbuidel samen en trekt ingrediënten totdat hij denkt dat zijn drank perfect is, maar voorzichtigheid is geboden, want een paar verkeerde ingrediënten kunnen de hele drank laten ontploffen! Verzamel kostbare ingrediënten om je voorraadbuidel te verbeteren en punten te verdienen voor betere drankjes.
De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

De slimste mens ter wereld

Speel de populaire tv-quiz De Slimste Mens Ter Wereld nu zelf aan tafel! Dit bordspel bevat alle spannende rondes van de tv-quiz, inclusief de Ronde 3-6-9 en de Ronde Open Deur. Verdien secondes, los puzzels op en word de winnaar in de Finale. Met meer dan 6000 vragen en antwoorden zorgt dit spel voor urenlang plezier. Ontdek wie van jullie De Slimste is!
De slimste mens ter wereld

Dixit Basisspel

Dixit is een gezellig bordspel waarbij je je medespelers moet inschatten en je verbeelding moet gebruiken. Raad jij de kaart van de verteller? Dit sprookjesachtige spel bevat prachtige, interpreteerbare kaarten en weinig spelregels. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en speelbaar met 3 tot 6 spelers. Het stimuleert fantasie, creativiteit en is eenvoudig te leren. Met diverse uitbreidingen beschikbaar, is dit educatieve spel herspeelbaar en heeft het een speelduur van 30 minuten. Laat je verbeelding de vrije loop met Dixit!
Dixit Basisspel

Escape Room The Game Startersset Basisspel 1 Breinbreker

Beleef de spanning van een echte escape room nu thuis met de Escape Room The Game Startersset! Los de puzzels op en ontsnap binnen 60 minuten uit de vier spannende escape room avonturen. Het spel is geschikt voor 3 tot 5 spelers vanaf 16 jaar en draait om teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit en aandacht voor details. Deze startersset is ideaal om kennis te maken met Escape Room The Game en wordt geleverd met een klok voor extra spanning. Speel het spel dat al meer dan 1 miljoen keer verkocht is en de winnaar is van Speelgoed van het Jaar 2016 in de categorie 12+.
Escape Room The Game Startersset Basisspel 1 Breinbreker

EXIT - De Verlaten Hut Breinbreker

De uitdagende coöperatieve escape room, EXIT: De Verlaten Hut, biedt een intense puzzel- en speelervaring. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en codes te breken om te ontsnappen uit de verlaten boshut. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist. Gebruik de tipkaarten als je er echt niet uitkomt. Let op, het spel is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal beschreven, gevouwen of afgescheurd moet worden. Het spel is perfect voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers van gevorderd niveau.
EXIT - De Verlaten Hut Breinbreker

Jumbo Dammen

Jumbo Dammen is een klassiek damspel dat al eeuwenlang gespeeld wordt. Het is gemakkelijk te leren en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het spel wordt geleverd met een speelbord van karton en 40 houten damschijven in de kleuren beige en zwart. De bijgevoegde handleiding legt de spelregels uit. Met Jumbo Dammen zijn de mogelijkheden eindeloos!
Jumbo Dammen

Clown Games Keezenspel

Het Nederlandse bordspel Keezen van Clown is een gezellig en traditioneel spel. Het combineert elementen van pesten en Mens Erger Je Niet. De actie die je kunt uitvoeren met je pion wordt bepaald door de kaart die je oplegt. Het doel is om als eerste al je pionnen thuis te krijgen en je tegenstanders te dwarsbomen met pestkaarten. Geschikt voor 2-6 spelers vanaf 6 jaar. Inclusief tweezijdig Keezen-bord, 6 pionnen en 78 kaarten.
Clown Games Keezenspel

Round Schaakbord met Schaakstukken

Schaken is het meest klassieke bordspel naast dammen en biedt een uitdagende hersenkraker. Word jij de volgende Nederlands kampioen schaken? Dit eeuwenoude spel is geschikt voor zowel jong als oud en zorgt voor een gezonde mentale uitdaging. Met deze schaakset ben je altijd klaar om een potje schaken te spelen, waar je ook bent. Ideaal voor het doorbrengen van een taaie zondagmiddag of andere saaie situaties. Bereid je voor op een spannend duel tegen vrienden of familie!
Round Schaakbord met Schaakstukken

Mens Erger Je Niet!

Het bekende spel Mens Erger Je Niet, nu in de originele uitvoering! Ideaal om regenachtige zondagmiddagen door te brengen en altijd vermakelijk. Het speelbord heeft twee bedrukte zijden: een voor kleinere gezelschappen (4 spelers) en een voor grotere (6 spelers). Er zijn verschillende versies van het spelletje, dus speel ze allemaal! De inhoud bestaat uit een spelbord, 24 houten pionnen, een houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Monopoly Classic

De klassieke Monopoly is het enige bordspel waarbij er maar één winnaar kan zijn. Speel dit bekende vastgoedspel met familie en vrienden en beleef veel speelplezier. Deze vernieuwde versie bevat extra pionnen zoals de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn. Koop straten, bouw huizen en hotels en word de rijkste speler. Het spel vraagt om tactiek en een beetje geluk. Verkrijgbaar met inhoud zoals een speelbord, eigendomsbewijzen, kanskaarten, huizen, dobbelstenen en meer. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar, 3-6 spelers en duurt ongeveer 60 minuten.
Monopoly Classic

Identity Games Monopoly Efteling

Ontdek de betoverende Nederlandse Efteling met deze speciale Monopoly-editie van Identity Games. Word de directeur van dit wereldberoemde pretpark en zorg ervoor dat de gasten zoveel mogelijk van de bekende attracties kunnen genieten. Bouw sprookjesachtige overnachtingsmogelijkheden en neem strategische beslissingen om je park succesvol te maken. Wees voorbereid op onverwachte uitdagingen, maar laat je door Kleine Boodschap- en Schatkistkaarten helpen op je missie. Ben jij de beste parkdirecteur en laat je de bezoekers het meeste van je park genieten? Daag jezelf uit en win dit spannende spel!
Identity Games Monopoly Efteling

Monopoly Slechte Verliezers

Laat je hoofd niet hangen ... Zet het ze betaald! Met het hilarische bordspel Monopoly voor slechte verliezers worden de verliezers de winnaars. Verdien geld door de frustrerende aspecten van het spel te ervaren, zoals naar de gevangenis gaan, huur betalen of zelfs failliet gaan. En voor degenen die echt aan de rand staan, biedt de grote Mr. Monopoly-pion voordelen ten opzichte van andere spelers. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar, verandert dit spelavond met de familie voor altijd. Alle namen en logo's van Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly, het herkenbare spelbordontwerp, de hoekvakjes, Mr. Monopoly en de pionnen zijn handelsmerken van Hasbro.
Monopoly Slechte Verliezers

Mysterium Bordspel

Kun jij de moord oplossen en de geest zijn rust teruggeven? In het coöperatieve spel Mysterium bevindt zich een rusteloze geest in een spookhuis die zich de details van zijn moord niet kan herinneren. Met behulp van prachtig geïllustreerde kaarten moeten de mediums de geest helpen alle puzzelstukjes te vinden en het mysterie op te lossen. Intriges en spanning staan centraal in dit spel voor 2 tot 7 spelers, dat ongeveer 45 minuten duurt en geschikt is voor spelers vanaf 10 jaar oud. Wees de geest te slim af en ontdek wat er werkelijk is gebeurd!
Mysterium Bordspel

Pandemic Bordspel

Strijd tegen gevaarlijke wereldziektes in Pandemic! Als lid van een eliteteam heb je de taak om de ziektes te bestrijden en genezingen te vinden voordat het uit de hand loopt. Met strategisch denken en samenwerking is dit een hersenkraker voor 2 tot 4 spelers, met een speelduur van 45 minuten. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar. Op het speelbord zijn wereldsteden als hotspots gemarkeerd, waar de ziektes zich snel verspreiden. Elke beurt heeft een speler vier acties, zoals reizen tussen steden, behandelen van infecties, genezingen ontdekken of onderzoeksstations opzetten.
Pandemic Bordspel

Jumbo Party & Co Family

Party & Co Family is het perfecte spel voor de hele familie! Daag elkaar uit met hilarische imitaties, tekeningen en originele vragen. Speel in teams van maximaal 3 spelers of individueel. Kies het parcours dat je wilt spelen en geniet van ongeveer 50 minuten (of 25 minuten voor het korte parcours) speelplezier. De set bevat een dubbelzijdig speelbord, kaarthouder, 300 kaartjes voor zowel kinderen als volwassenen, uitdagingskaarten, PartyKubussen, PartyTekenbordje, afwisbare stift, zandlopers, pionnen, dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Jumbo Party & Co Family

Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 Kaartspel

De Pim Pam Pet Original van Jumbo is het favoriete vraag- en antwoordspel voor de hele familie! Met de draaischijf wordt de beginletter van het antwoord bepaald. Wie kan het snelst reageren? Inhoud: 40 kaarten met 80 vragen, een draaischijf en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 Kaartspel

Ravensburger Doolhof

Verlies jezelf in het spookachtige doolhof van Ravensburger! Dit geestige spel zit vol met verrassingen en veranderende gangen. Het lijkt wel alsof er echte spoken rondspoken! Kan jij ondanks de betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten vinden? Het spelbord, de gangkaarten, doelkaarten, speelfiguren en spelregels zijn allemaal inbegrepen. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ravensburger Doolhof

Reuze Ganzenbord

Dit REUZE Ganzenbord is een echte eyecatcher met grote houten ganzen en een speelbord van wel 52x68 cm! Het spel bevat een reuzenspeelbord, 6 grote houten ganzen, 2 dobbelstenen en spelregels.
Reuze Ganzenbord

Risk

Nu verkrijgbaar: het nieuwe en verbeterde Risk-spel! Met fantastische figuren en vernieuwde missiekaarten. De opzet van het spel is simpel: verover de gebieden van je tegenstanders door je leger op te bouwen, troepen te verplaatsen en de strijd aan te gaan. Kun jij de hele wereld veroveren? Inclusief speelbord, legers met 40 infanterie, 12 cavalerie en 8 artillerie speelstukken, 56 Risk-kaarten, dobbelstenen, legerkisten en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 10 jaar, met 2 tot 8 spelers en een speeltijd van ongeveer 2 uur. Mis dit strategische spel niet!
Risk

Goliath Rummikub The Original Classic

Het bekende spel Rummikub is een combinatie van inzicht, durf en tactiek. Het doel is om als eerste al je steentjes op tafel te leggen door cijferreeksen te maken met de gekleurde cijfers op je plankje. Je kunt dezelfde cijfers in verschillende kleuren gebruiken of een oplopende reeks van dezelfde kleur. Daarnaast zijn er jokers beschikbaar die als elk getal kunnen worden ingezet. Wie legt de slimste combinaties en wint het spel? Rummikub The Original Classic bevat 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13.
Goliath Rummikub The Original Classic

Jumbo Stratego Original

Verken het gevaarlijke terrein en vermijd de vallen van de vijandige bommen.?! Vertrouw op je strategisch inzicht en probeer de vijandelijke rangen te ontdekken.?! Zal het jou lukken om de vlag te veroveren en de Roodjassen te verslaan?! Met Stratego Original zijn de mogelijkheden eindeloos en zorgen de spannende gevechten voor urenlang speelplezier.?! Durf jij de uitdaging aan te gaan en de Blauwhemden naar de overwinning te leiden?!
Jumbo Stratego Original

Goliath Triominos Deluxe

Speel het originele Triominos spel in de deluxe uitvoering! Dit tactische spel met genummerde, driehoekige stenen draait om het snel zoeken van kansen en het scoren van zoveel mogelijk punten. Naast inzicht is ook tactisch spel belangrijk, aangezien bepaalde figuren meer punten opleveren. De startspeler legt een steen in het midden van de tafel en scoort punten. Daarna is het de beurt aan de volgende spelers, die ook een steen leggen op zo'n manier dat de zijden passen. Je kunt extra punten scoren door bijvoorbeeld een brug, zeshoek, of dubbele zeshoek te maken. Deze punten worden toegevoegd aan de waarde van de steen. Als je geen steen kunt of wilt leggen, moet je een extra steen pakken uit de voorraad, maar dit kost 5 punten.
Goliath Triominos Deluxe

Trivial Pursuit Classic

Ga terug in de tijd naar de jaren '80 met de klassieke editie van Trivial Pursuit! Dit retro-triviaspel bevat alle bekende en geliefde elementen, maar met een nostalgisch uiterlijk. Beantwoord 2400 vragen in 6 categorieën, zoals Aardrijkskunde, Amusement en Geschiedenis, terwijl je over het speelbord beweegt. Verdien gekleurde partjes wanneer je de vragen goed beantwoordt en probeer als eerste speler 6 verschillende partjes te verzamelen. De klassieke triviant met een moderne twist! Inclusief speelbord, kaarten, dobbelsteen, speelwieltjes en partjes.
Trivial Pursuit Classic

Wie is het? Kinderspel

Dit is het originele Wie is het? raadspel, ook bekend als Guess Who? Het spel is vernieuwd en gaat terug naar de staande spelcassettes. Elke speler kiest een geheime figuur en stelt ja- en nee-vragen om erachter te komen wie de tegenstander heeft gekozen. Als je denkt dat je het weet, mag je raden. Maar pas op, een fout antwoord betekent verlies! Speel in een toernooi met meerdere rondes om te bepalen wie de Wie is het? kampioen wordt. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar. Speeltijd ongeveer 15 minuten, volwassen montage vereist.
Wie is het? Kinderspel