Uncategorized

Nostalgische spelletjes

DeSpellenWereld

Ben jij op zoek naar een verzameling nostalgische spelletjes om die goede oude tijd weer te beleven? Wij hebben een uitgebreide lijst van producten samengesteld die perfect passen bij jouw zoektocht naar ouderwetse gezelligheid. Van klassieke bordspellen tot retro videogames, je zult zeker het perfecte nostalgische spel vinden om je jeugdherinneringen nieuw leven in te blazen.

Stap in voor een avontuurlijke rit op de hobbelige levensweg! Plaats vrolijke staafjes in de auto en draai aan het rad om over het speelbord te bewegen, van de start tot aan je pensioen. Elk Stop!-vakje vertegenwoordigt een belangrijk moment in het leven. Hier kun je je lot bepalen of zelf je weg kiezen. Trouw, sticht een gezin of ga vroeg met pensioen - jij beslist! Actiekaarten bieden spelers keuzes voor hun avonturen. Durf jij risico's te nemen? Investeer in de investeringstracker voor extra geld. Beheer je geld verstandig, want de winnaar is degene met het hoogste bedrag aan het einde van het spel! Geniet van een kleurrijke rit met de speelstukken! (81 woorden)
Levensweg

Jumbo Pim Pam Pet Family

Probeer jouw fantasie, woordenschat en snelheid te testen met Pim Pam Pet Family van Jumbo! Deze familie editie van het klassieke vraag- en antwoordspel zorgt ervoor dat zowel volwassenen als kinderen een eerlijke kans maken om te winnen. Pim Pam Pet Family is een competitief gezelschapsspel dat geschikt is voor families. Met drie soorten vragenkaarten hebben kinderen meer tijd en mogelijkheden om als eerste het juiste antwoord te geven. Het spel is geschikt voor 2 tot 8 spelers vanaf 6 jaar en duurt gemiddeld 15 minuten. Verrijk jouw woordenschat en beantwoord de vragen zo snel mogelijk om het spel te winnen!
Jumbo Pim Pam Pet Family

Goliath Rummikub Travel Tin

Rummikub is nu verkrijgbaar in een reisversie! Het spel komt in een praktisch en stevig tinnen blik, zodat het tijdens het reizen goed beschermd blijft. Leg prachtige cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie kan de slimste combinaties maken? Wie is de eerste die al zijn cijfers op tafel heeft liggen? Dit spel combineert inzicht, durf en tactiek. Probeer zo snel mogelijk de tegels op je bordje weg te spelen door de juiste combinaties te leggen. Je kunt daarbij zowel je eigen tegels als de tegels op tafel gebruiken. Rummikub bevat de beste elementen van bekende spellen zoals Mah-Jongg, domino, jokeren en schaken. De houders voor de Rummikubstenen zijn vrolijk en felgekleurd. Iedere speler ontvangt een beloningsfiche voor elke goed geplaatste steen. Degene met de meeste fiches is de winnaar.
Goliath Rummikub Travel Tin

Ticket to Ride Amsterdam

Reis terug naar het Amsterdam van de 17e eeuw met Ticket to Ride Amsterdam! Deze korte variant van de bekende Ticket to Ride spellen laat spelers strijden om de meest winstgevende handelsroutes, contracten en waardevolle handelswaren in de straten van deze legendarische stad. Net als in andere Ticket to Ride spellen verdienen spelers punten door routes tussen twee locaties uit de 17e eeuw te claimen en contractkaarten te behalen. Deze versie introduceert ook bonuspunten die je kunt verdienen door routes met het kar-symbool te claimen.
Ticket to Ride Amsterdam

Ticket to Ride Europa 1912 Uitbreiding

Ticket to Ride - Europa 1912 bevat 3 nieuwe varianten op de Ticket to Ride Europe map: Europe Expanded, met 19 nieuwe routes naar grote Europese steden; Big Cities of Europe, met tickets naar 9 grote Europese steden; en Mega Europe, met alle nieuwe en oorspronkelijke routes. Daarnaast introduceert Europa 1912 Warehouses en Depots, twee nieuwe spelelementen voor extra strategische opties. De set bevat 5 pakhuizen, 25 trein depots en 101 bestemmingskaarten, inclusief 55 nieuwe. Let op: de nieuwe bestemmingskaarten kunnen alleen gebruikt worden met Ticket to Ride Europe. Inclusief meertalige spelregels, waaronder Nederlands.
Ticket to Ride Europa 1912 Uitbreiding

30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

Dit geweldige partyspel is speciaal ontworpen voor teams en bevat alledaagse begrippen. Perfect voor feestjes en andere bijeenkomsten! Tijdens het spel probeert een teamlid binnen 30 seconden zo veel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen geraden worden, hoe meer velden het team vooruit mag op het speelbord. Maar pas op, het lot kan nog veranderen met een dobbelsteenworp! Wie bereikt als eerste de finish? Deze speciale editie is ook geschikt voor jongere kinderen, omdat het alledaagse begrippen bevat.
30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

30 Seconds ® Bordspel

Haal het beste uit je team in het spectaculaire partyspel 30 SECONDS®! Ideaal voor grote groepen bij feestjes en partijen. Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te raden. Het aantal begrippen bepaalt hoeveel velden je op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan alles nog veranderen. Daag jezelf uit met dit spel vol snelle denk- en praatmomenten en geniet van uren spelplezier met familie en vrienden. Kortom, supergezelligheid gegarandeerd!
30 Seconds ® Bordspel

30 Seconds ® Junior Bordspel

Dit is de perfecte kindereditie van het spectaculaire partyspel voor teams. Ideaal voor grote groepen op feestjes! Je speelt in teams en probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je raadt, hoe verder je op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan de situatie nog veranderen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor kinderen, waardoor ze ook waardige tegenstanders kunnen zijn!
30 Seconds ® Junior Bordspel

30 Seconds ® Uitbreiding

Breid je 30 Seconds spel uit voor extra variatie en uitdaging! De set bevat 240 kaarten en 2400 begrippen, waaronder meer dan 1000 nieuwe. Oude begrippen zijn gecombineerd met nieuwe, zodat ervaren spelers geen voordeel meer hebben. Beleef opnieuw het spectaculaire teamspel met deze upgradeset!
30 Seconds ® Uitbreiding

Azul

In het tactische bordspel Azul versier je de muren van het koninklijk paleis voor koning Manuel I met kleurige tegels. Inspired by the beautiful Azulejos (original white and blue ceramic tiles) that adorned the walls of the Alhambra in South Spain during the king's visit, you have been tasked to embellish his palace with similar decorative tiles. This abstract and strategic game stimulates critical thinking and creativity, and is suitable for 2 to 4 players aged 8 and up. Compete in decorating the walls of the royal palace Evora, using your own game board and pattern lines.
Azul

Carcassonne: Kooplieden & Bouwmeesters Uitbreiding

Kooplieden en Bouwmeesters is een uitbreiding op Carcassonne met drie nieuwe spelregels. Handelswaren in steden kunnen nu punten opleveren als je ze afbouwt, zelfs als je er niet staat. Varkens geven je extra punten voor steden aan je weilanden. En met een bouwmeester op een weg kun je een extra tegel trekken bij verlenging van de weg. Combineer deze uitbreiding met andere Carcassonne-producten voor een unieke spelervaring. Ontdek Carcassonne op een hele nieuwe manier met Kooplieden en Bouwmeesters.
Carcassonne: Kooplieden & Bouwmeesters Uitbreiding

Catan Basisspel

Beleef de wereld van Catan nog intenser met de nieuwe editie van het bekende handelsspel. Met miniaturen en volledig aangepast artwork wordt de beleving nog realistischer. Dit populaire spel, Speelgoed van het Jaar in 1999, biedt interactie, geluk en tactische mogelijkheden voor iedereen. Begin met 2 dorpen op een variabel speelbord en gooi met 2 dobbelstenen om grondstoffen te ontvangen. Handel met de bank of medespelers, bouw dorpen, straten en steden, koop ontwikkelingskaarten en verdedig je tegen de struikrover. Behaal punten door grondstoffen, ontwikkelingskaarten, langste route en grootste riddermacht en word de eerste die 10 punten bereikt om het spel te winnen!
Catan Basisspel

Catan: Piraten en Ontdekkers

Maak kennis met de vierde grote uitbreiding van het meest geliefde bordspel ooit! Deze uitbreiding neemt je mee op een avontuurlijke reis, vol nieuwe gebieden en spannende missies. Vaar met je eigen schip, pik passagiers en goederen op en lever ze af op verschillende locaties. Het inleidende scenario, "Land in Zicht", introduceert alle nieuwe spelregels, waaronder het bouwen van havendorpen en het ontvangen van beloningen. Maar pas op voor piratenschepen! Met de missiespelregels kun je extra punten verdienen. Speel alle scenario's en ontdek de oneindige mogelijkheden van dit uitdagende en meeslepende spel!
Catan: Piraten en Ontdekkers

Clown Games Houten Keezenspel

Dit oergezellige, Echt Hollands bordspel is nu beschikbaar in een houten uitvoering! Keezen combineert het plezier van pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaart die je gooit, bepaalt de actie die je met je pion kunt uitvoeren. Probeer als eerste al je pionnen op de thuishonken te krijgen en gebruik pestkaarten om te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde bereiken. De set bevat een dubbelzijdig houten spelbord van 40 x 40 cm voor 4 en 6 spelers, spelregels, houten pionnen in 6 kleuren en 78 speelkaarten. Geschikt voor 2-6 spelers vanaf 6 jaar.
Clown Games Houten Keezenspel

Cluedo Leugenaars Editie - Bordspel

Ontmasker de waarheid in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel! Gebruik de onderzoekskaarten (6 leugenkaarten en 6 waarheidskaarten) om erachter te komen wie Dr. Black heeft vermoord in het herenhuis. Lees hardop wat er op de kaart staat en probeer andere spelers ervan te overtuigen dat je de waarheid spreekt, ook al lieg je. Maar pas op, want als iemand denkt dat je liegt, kunnen ze je ontmaskeren met de leugenaarsknop. Onthul bewijskaarten en kom steeds dichter bij de oplossing. Beschuldig de juiste persoon en win het spel! Hasbro Gaming is de trotse eigenaar van alle handelsmerken en logo's.
Cluedo Leugenaars Editie - Bordspel

De Kwakzalvers van Kakelenburg - Bordspel -

Dit spel combineert meer dan 2000 combinatiemogelijkheden met het populaire "push your luck" -mechanisme. In Kakelenburg komen jaarlijks de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen diverse kwalen te brouwen. Elke speler trekt ingrediënten uit hun eigen samengestelde voorraadbuidel en stopt wanneer ze denken dat hun drank perfect is. Voorzichtigheid is geboden, want een paar knalerwten kunnen de hele drank laten ontploffen! Het is beter om op tijd te stoppen en met de opbrengst kostbare ingrediënten te kopen. Deze tactische familiespel combineert deckbuilding en push your luck voor eindeloze variatie.
De Kwakzalvers van Kakelenburg - Bordspel -

De slimste mens ter wereld Bordspel

Speel de spannende tv-quiz De Slimste Mens Ter Wereld nu thuis met het bordspel. Verdien seconden in verschillende rondes zoals Ronde 3-6-9, Open Deur en Ingelijst. Los de Puzzel op terwijl je seconden wegtikken. Daag je tegenstander uit en probeer hem naar 0 seconden te krijgen in de Finale. Met meer dan 6000 vragen en antwoorden zorgt dit spel voor uren spelplezier en ontdek wie van jullie De Slimste is.
De slimste mens ter wereld Bordspel

Dixit Basisspel

Dixit is een gezellig bordspel waarbij je je medespelers goed moet inschatten en je verbeelding de vrije loop moet laten. Raad jij de kaart van de verteller? Het spel bevat prachtige kaarten die voor interpretatie vatbaar zijn en heeft weinig spelregels, waardoor het snel te leren is. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en stimuleert de creativiteit en fantasie. Dixit is educatief en blijft herspeelbaar. Er zijn diverse uitbreidingen beschikbaar en het spel kan gespeeld worden met 3 tot 6 spelers in een speelduur van 30 minuten. Laat je verbeelding de vrije loop gaan met Dixit!
Dixit Basisspel

Escape Room The Game Startersset Basisspel 1 Breinbreker

Beleef de spanning van een echte escape room nu thuis met de Escape Room The Game Startersset! Los de puzzels op en ontsnap uit de vier meegeleverde escape room avonturen binnen 60 minuten. Het spel is geschikt voor 3 tot 5 spelers vanaf 16 jaar en draait om teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit en aandacht voor details. Ontsnap jij op tijd? Met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren en de titel Speelgoed van het Jaar 2016 is dit spel een must-have voor liefhebbers van spannende hersenkrakers. De startersset is perfect om kennis te maken met Escape Room The Game en bevat een extra spannende klok.
Escape Room The Game Startersset Basisspel 1 Breinbreker

EXIT De Verlaten Hut

Het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Ontsnap binnen anderhalf uur uit de verlaten boshut door alle puzzels op te lossen en codes te breken. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist. Tipkaarten zijn beschikbaar als jullie er echt niet uitkomen. EXIT: De Verlaten Hut is maar één keer speelbaar en garandeert een intense puzzel- en speelervaring, net als in een "echte" escape room. Geschikt voor gevorderden, fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers.
EXIT De Verlaten Hut

Jumbo Dammen

Herschrijving: Het Jumbo Dammen spel is een klassiek damspel dat al eeuwenlang bekend is. Het is gemakkelijk te leren, zelfs voor kinderen vanaf 5 jaar oud, en biedt eindeloze mogelijkheden. Dit spel bevat een kartonnen speelbord, 20 beige houten damschijven, 20 zwarte houten damschijven en een handleiding.
Jumbo Dammen

Keezenspel

Het Nederlandse bordspel Keezen van merk Clown is een gezellig spel voor het hele gezin! Het is een mix van de spelregels van pesten en Mens Erger Je Niet. Door de spelkaart die je gooit, bepaal je wat je met je pion mag doen. Zorg ervoor dat je als eerste je pionnen op de thuisbasis hebt en gebruik pestkaarten om te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde doel bereiken. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Het spel bevat een tweezijdig Keezen bordspel, 6 pionnen en 78 kaarten.
Keezenspel

Reis schaak spel, magnetisch, opklapbaar. Afm. 24 x 24 cm

Dit opklapbare schaakspel van luxe kwaliteit is perfect voor beginners. Het magnetische bord zorgt ervoor dat de speelstukken goed blijven staan, terwijl de box ervoor zorgt dat alles netjes opgeborgen kan worden. Het schaakbord is compact met afmetingen van 24x24 cm, en heeft een duidelijk patroon met 19 lijnen en 9 kruispunten. Inclusief instructies voor spelplezier vanaf het begin.
Reis schaak spel, magnetisch, opklapbaar. Afm. 24 x 24 cm

In Round Schaakbord met Schaakstukken – Hout Schaakspel Voor Volwassenen

Ben je een fan van uitdagende bordspellen en ga je een hersenkraker niet uit de weg? Dan is schaken de perfecte hobby voor jou! Met schaken kun je het 1-op-1 opnemen tegen vrienden of familie en wie weet wordt jij wel de volgende Nederlands kampioen! Schaken is een klassiek bordspel dat al eeuwenoud is en nooit uit de mode raakt. Het stimuleert de werking van de hersenen en is geschikt voor zowel jong als oud. Met deze schaakset ben je altijd klaar voor een leuk potje, waar je ook bent.
In Round Schaakbord met Schaakstukken – Hout Schaakspel Voor Volwassenen

Lynx

Train je brein en verbeter je concentratie met Lynx! Zet het spelbord in elkaar, schud de kaartjes en neem er 3. Vind razendsnel jouw plaatjes en win het spel. Waar zijn de koekjes, de gitaar en de tennisbal? Het puzzelbord kan steeds op een andere manier worden gelegd, dus je medespelers kunnen je niet slim af zijn door de volgorde van de afbeeldingen te onthouden. Wissel de puzzelstukken en elke keer wacht er een nieuwe uitdaging om als eerste jouw plaatjes te vinden!
Lynx

Mens Erger Je Niet!

Het bekende spel Mens Erger Je Niet! is nu verkrijgbaar in de originele uitvoering. Dit spel is perfect om regenachtige zondagmiddagen mee door te komen, maar eigenlijk is het altijd vermakelijk. Het speelbord is tweezijdig bedrukt, met een kant voor kleinere gezelschappen (4 spelers) en een kant voor grotere gezelschappen (6 spelers). Daarnaast zijn er verschillende versies van dit spel beschikbaar. De inhoud van het spel bestaat uit een spelbord, 24 houten pionnen, een houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip Bordspel

Het klassieke bordspel Mens Erger Je Niet is nu verkrijgbaar in een Woezel en Pip thema! Dit spel is ideaal voor kinderen om samen met hun ouders te leren spelen. Ga samen met Woezel en Pip op avontuur en breng als eerste jouw dierenvriendjes naar huis. Deze junior editie is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en kan gespeeld worden zonder te tellen. Het spel bevat een tovertuin speelbord, kartonnen dierenvriendjes, gekleurde voetjes, een dobbelsteen en spelregels. Gemiddelde speeltijd is 20 minuten. Geschikt voor 2 tot 4 spelers.
Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip Bordspel

Monopoly Classic

Monopoly Classic is het ultieme vastgoedspel waarin spelers strijden om de ultieme rijkdom. Dit vernieuwde spel met badeend, tyrannosaurus rex en pinguïn pionnen zorgt voor uren speelplezier met familie en vrienden. Koop, verkoop, onderhandel en ruil om groot te worden. Bouw huizen en hotels op bekende straten zoals de Grote Markt Groningen en de Kalverstraat Amsterdam. Met tactiek en een beetje geluk kan jij de winnaar zijn. Het spel bevat speelbord, pionnen, eigendomsbewijzen, Kanskaarten, Algemeen Fonds kaarten, huizen, hotels, dobbelstenen, speelgeld en spelregels. Voor 8 jaar en ouder, 3 tot 6 spelers en een speeltijd van ongeveer 60 minuten.
Monopoly Classic

Identity Games Monopoly Efteling

Ontdek de betoverende Efteling op een compleet nieuwe manier met deze Nederlandse editie van Monopoly. In deze versie ben jij de allesbepalende directeur van de Wereld vol Wonderen en verantwoordelijk voor het succes van het park. Zorg ervoor dat de gasten kunnen genieten van bekende attracties en bied sprookjesachtige overnachtingen aan met huisjes en hotels. Pas op voor onverwachte hindernissen, maar maak gebruik van Kleine Boodschap- en Schatkistkaarten om je missie te volbrengen. Ga de uitdaging aan, laat de bezoekers optimaal genieten en win het spel! Let op: geen Efteling speelpoppetjes inbegrepen.
Identity Games Monopoly Efteling

Monopoly Friends

Beleef ongekend plezier met deze Friends-editie van het Monopoly-bordspel! Alle plaatsen, personages en uitspraken zijn geïnspireerd op de legendarische televisieserie. Verplaats jezelf als Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey of Chandler en herbeleef iconische Friends-momenten. De Kans- en Algemeen Fondskaarten heten nu Appartement 19 en Appartement 20, de huizen zijn koffiemokken en de hotels bankstellen. Een waanzinnige manier om te kopen, verkopen, dromen en plannen te smeden om alles in je bezit te krijgen! Copyright van Warner Bros. Entertainment Inc. Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly zijn handelsmerken van Hasbro.
Monopoly Friends

Monopoly Slechte Verliezers

Maak van verliezen winnen met het bordspel Monopoly voor slechte verliezers! Deze hilarische variant maakt van de verliezers de winnaars, waarbij spelers geld verdienen door frustrerende acties zoals naar de gevangenis gaan, huur betalen of failliet gaan. Met de grote Mr. Monopoly-pion kun je jezelf herpakken en voordelen krijgen ten opzichte van andere spelers. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar, deze game zal je familie spelavonden nooit meer hetzelfde maken. Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly, evenals alle handelsmerken en kenmerkende elementen van het spelbord en de pionnen zijn eigendom van Hasbro.
Monopoly Slechte Verliezers

Mysterium

In het coöperatieve spel Mysterium is er een rusteloze geest in een spookhuis die zich de details van zijn moord niet kan herinneren. Om het mysterie op te lossen, helpen de spelers als mediums de geest alle puzzelstukjes te vinden. Het spel is een hersenkraker en geschikt voor 2 tot 7 spelers vanaf 10 jaar oud. Eén speler neemt de rol van geest op zich en deelt via prachtig geïllustreerde kaarten informatie over de moord. De mediums moeten hun vaardigheden inzetten om te achterhalen waar de moord plaatsvond, welk wapen gebruikt werd en wie de moordenaar is. Het spel duurt 45 minuten.
Mysterium

Pandemic Extreem Gevaar Uitbreiding

Verrijk en verhoog de spanning van het bordspel Pandemic met de Nederlandse uitbreiding Extreem Gevaar. Deze uitbreiding biedt diverse spelmaterialen, waaronder nieuwe rollen en gebeurteniskaarten, die voor meer variatie zorgen in de spelopties. Speel het spel nu zelfs met 5 spelers en voeg een uitdagend element toe door één persoon in de rol van bio-terrorist te laten spelen. De rest van de spelers moet samenwerken om deze bio-terrorist te stoppen en de wereld te redden. Let op: Nederlandstalige basisspel vereist.
Pandemic Extreem Gevaar Uitbreiding

Pandemic Bordspel

Help mee om de wereld te redden in Pandemic! Bestrijd gevaarlijke ziektes die de wereld bedreigen. Als lid van een eliteteam heb je de belangrijke taak om ziektes op hotspots te behandelen en genezingen te vinden voordat de situatie escaleert. Werk strategisch en coöperatief samen in dit hersenkrakende spel voor 2 tot 4 spelers. Reis tussen steden, behandel geïnfecteerde gebieden, ontdek genezingen en bouw onderzoeksstations. Kun jij de mensheid redden? Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar oud en heeft een speelduur van 45 minuten.
Pandemic Bordspel

Jumbo Party & Co Family

Party & Co Family is het perfecte spel voor een hilarisch en gezellig familiemoment! Imiteren, tekenen, originele vragen beantwoorden en de grappigste uitdagingen overwinnen zorgen voor urenlang speelplezier. Het spel kan gespeeld worden in teams van maximaal 3 spelers of individueel met maximaal 3 personen. Kies het gewenste speelbord (normaal of kort) en verdeel de spelers in teams. De inhoud van het spel bevat alles wat je nodig hebt voor een geslaagde avond, inclusief kaarten, uitdagingskaarten, kubussen en pionnen. Party & Co Family is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en kan gespeeld worden met 3 of meer personen.
Jumbo Party & Co Family

Peaky Blinders Under New Management Bordspel

Betreed het meedogenloze Birmingham van de jaren twintig in het Peaky Blinders - Under New Management bordspel. Duik in een bloedstollende gangsteroorlog en kies jouw rol voor de ultieme missie. Verbeter je stats zoals charisma, kracht en intelligentie om je tegenstanders te overtreffen. Maar je kunt het niet alleen doen. Bouw een netwerk van vrienden en vijanden op, investeer in rum, auto-onderdelen, wapens of paardenraces en jaag je grootste rivalen de stuipen op het lijf. Word de beruchtste gangster van Birmingham!
Peaky Blinders Under New Management Bordspel

Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 Geen

Pim Pam Pet Original van Jumbo is het favoriete vraag- en antwoordspel voor families! Met de draaischijf wordt de startletter van je antwoord bepaald. Wie reageert het snelst? Inclusief 40 kaarten met 80 vragen, draaischijf en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 Geen

Ravensburger Barricade Spel

Barricade van Ravensburger is een tactisch bordspel vol spanning en plezier voor het hele gezin. Alle spelers streven naar hetzelfde doel, maar moeten strategisch manoeuvreren en hopen op wat geluk om obstakels te vermijden. Met zelfbeheersing en tactiek, biedt Barricade een uitdagende en boeiende speelervaring tot de laatste minuut. Dit klassieke familiespel van Ravensburger is nu nog beter met een extra spelbord aan de achterkant voor snelle speelsessies. De inhoud van het spel bevat een tweezijdig bedrukt spelbord, speelfiguren, barricades, een dobbelsteen en spelregels.
Ravensburger Barricade Spel

Ravensburger Doolhof

In het betoverde doolhof van Ravensburger spookt het en is het vol verrassingen! De gangen veranderen telkens, waardoor het lijkt alsof het spookt. Kun jij ondanks de betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten vinden? Het spel bevat 1 spelbord, 34 gangkaarten, 24 doelkaarten, 4 speelfiguren en spelregels. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ravensburger Doolhof

Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Help mee om het koninkrijk te redden in het kinderspel Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan? De magische ring van de koning is gestolen en alleen kinderen kunnen met de dieren praten om aanwijzingen te krijgen over de dief. Met behulp van intelligente elektronica in de schatkist krijg je opdrachten en aanwijzingen van de dieren. Door samen te werken en de juiste keuzes te maken, kunnen jullie de magische ring vinden. Inhoud: elektronische unit, dobbelsteen, spelbord, dierenfiguren, voedsel en sleutels. Spannend en altijd anders! Spelregels inbegrepen.
Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Reuze Ganzenbord

Dit REUZE Ganzenbord is echt groots, met grote houten ganzen en een speelbord van 52x68 cm! De set bevat een reuzenspeelbord, 6 grote houten ganzen, 2 dobbelstenen en spelregels.
Reuze Ganzenbord

Risk

Verover de wereld met het vernieuwde Risk spel! Het doel is simpel: verover de gebieden van je tegenstanders door je leger op te bouwen, troepen te verplaatsen en de strijd aan te gaan. Met verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten wordt het spel nog spannender. De inhoud bestaat uit een speelbord, legers met infanterie, cavalerie en artillerie speelstukken, RISK kaarten, een kartonnen doos, dobbelstenen en legerkisten. Geschikt voor spelers vanaf 10 jaar, met 2 tot 8 spelers en een speeltijd van ongeveer 2 uur. Verover jij de hele wereld?
Risk

Goliath Rummikub The Original Classic

Rummikub is een bekend spel waarbij spelers cijferreeksen moeten maken met de gekleurde cijfers op hun plankje. Het doel is om als eerste alle cijfers op tafel te leggen. Dit spel combineert inzicht, durf en tactiek. Er zijn 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13 in het spel. Je moet proberen om al deze steentjes als eerste kwijt te raken door reeksen op tafel te leggen. Dit kan bestaan uit dezelfde cijfers in verschillende kleuren of een oplopende reeks van dezelfde kleur. Bovendien kunnen jokers ingezet worden als handig hulpmiddel. Deze jokers kunnen elk getal vervangen, wat ze zeer nuttig maakt.
Goliath Rummikub The Original Classic

SmartGames - Froggit

Froggit is een spannend spel waarin je je kikkers veilig over de vijver moet laten springen zonder gepakt te worden door de vis. De eerste kikkerfamilie die de overkant bereikt, wint het spel. Maar pas op, de vis kan je kikkers terugjagen naar de start-oever! Met flexibel denken, een goede planning en het dwarsbomen van je tegenstanders, zorgt dit spel voor veel spanning voor twee tot zes spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
SmartGames - Froggit

Jumbo Stratego Original

Help luitenant Jan Zonderland in de strijd tegen het leger van de Roodjassen in Stratego Original van Jumbo. Gebruik je strategische vaardigheden om de vlag van je tegenstander te veroveren terwijl je je eigen vlag beschermt. Je hebt een heel leger, een spionne en zes bommen tot je beschikking om de spannende strijd aan te gaan. Maar let op, de rangen van de speelstukken bepalen wie wint en wie verliest. Durf jij de uitdaging aan om de vlag te veroveren en het gevaar te trotseren?
Jumbo Stratego Original

Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Ticket to Ride India en Ticket to Ride Zwitserland zijn bij deze versie inbegrepen. Verken de drukbevolkte steden van India en maak mandala's om bonuspunten te verdienen. Dit spel is ideaal voor 2-4 spelers. Ontdek het bergachtige landschap van Zwitserland en verbind steden met buurlanden in dit bijzondere spel voor 2-3 spelers. Een unieke functie van Ticket to Ride Zwitserland is de mogelijkheid om bestemmingskaarten uit het spel te halen. Dit spel is alleen speelbaar als je al in het bezit bent van Ticket to Ride USA of Ticket to Ride Europa. Geschikt voor wie met minder spelers wil spelen.
Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Goliath Triominos Deluxe

Triominos Deluxe is het originele Triominos spel in een luxe uitvoering. Dit tactische spel bestaat uit driehoekige, genummerde stenen. Het doel is om kansen te zoeken, snel stenen aan te leggen en zoveel mogelijk punten te scoren. Het spel vereist zowel inzicht als tactiek, omdat bepaalde figuren ook veel punten opleveren. Het spel begint met het aanwijzen van een startspeler, die een steen in het midden van de tafel legt en het bijbehorende aantal punten scoort. Daarna is het de beurt aan de andere spelers, die ook om de beurt een passende steen aanleggen. Er zijn verschillende manieren om extra punten te verdienen, zoals het vormen van een brug, een zeshoek of een dubbele zeshoek. Deze punten worden toegevoegd aan de waarde van de steen. Als je niet kunt of wilt aanleggen, moet je een extra steen uit de voorraad pakken, maar dit kost wel 5 punten.
Goliath Triominos Deluxe

Trivial Pursuit Classic Bordspel

Verzamel je vrienden voor het originele Trivial Pursuit-spel! De klassieke editie brengt je terug naar de jaren 80 met een retro-uiterlijk. Dit spel bevat het vertrouwde speelbord en 2400 vragen in 6 categorieën: Aardrijkskunde, Amusement, Geschiedenis, Kunst & Literatuur, Wetenschap & Natuur, Sport & Ontspanning. Beweeg over het bord en beantwoordt vragen om gekleurde partjes te verdienen. De eerste speler die 6 verschillende partjes verzamelt en de laatste vraag goed beantwoordt, wint! Klassiek Trivial Pursuit met modern plezier. Bevat speelbord, 400 kaarten, dobbelsteen, speelwieltjes en 36 partjes.
Trivial Pursuit Classic Bordspel

Undercover Detective Spel

Voeg mysterie toe aan je avonden en weekends met het Undercover-detectivespel. Duik in een bloedstollend onderzoek en infiltratie in het misdaadmilieu. Volg de voetsporen van undercover-agenten Bob en Kim, ondervraag verdachten, speur het web af en volg je leads om de waarheid te onthullen. Het spel bevat een levensecht politiedossier, bewijsmateriaal en drie spannende omslagen met aanwijzingen die je online kunt onderzoeken. Let op: net als escape rooms en puzzel-games, is de herspeelbaarheid beperkt. Hoe ver ga jij om de moordenaar te ontmaskeren?
Undercover Detective Spel

Wie is het?

Raad wie de ander is en win! Het Wie is het? raadspel brengt nostalgie terug met staande spelcassettes. Elke speler kiest een geheime figuur en probeert de figuur van de tegenstander te raden met ja- en nee-vragen. Pas op, als je fout raadt verlies je het spel! Speel een toernooi met meerdere rondes en word de Wie is het? kampioen. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar oud. Speeltijd is ongeveer 15 minuten. Volwassene moet het spel in elkaar zetten.
Wie is het?