Uncategorized

Bordspel 5 jaar

DeSpellenWereld

Op zoek naar top bordspellen geschikt voor kinderen van 5 jaar? Ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijst met spannende en educatieve bordspellen die perfect zijn om de jonge geest te stimuleren en plezier te bieden. Van kleurrijke avonturen tot tactische uitdagingen, vind het ideale spel om de verbeelding te laten bloeien en onvergetelijke speelmomenten te creëren voor je kleintje.

Vind de vijf magische edelstenen als eerste! Aladdin en de Wonderlamp kan zowel coöperatief als competitief gespeeld worden. In het competitieve spel probeert de boze tovenaar Mustafa de edelstenen te vinden, terwijl Aladdin en prinses Amira ook op zoek zijn. Druk op de Wonderlamp, luister naar het geluid en tel het aantal trommelslagen om te bepalen hoeveel plaatsen je vooruit mag. Draai de kaart om, volg de instructies en zet je speelstuk op de juiste plek. De eerste speler die alle edelstenen vindt, wint de controle over de Geest van de Lamp. In het coöperatieve spel werken Aladdin en Amira samen om de boze tovenaar te stoppen.
Jumbo Aladdin en de Wonderlamp

MASTER LOGIC: 21x12x2cm

De Goki Master Logic (Mastermind) is een uitdagend spel waarbij je door logisch denken de kleurencombinatie van je tegenstander moet achterhalen. Probeer de code te kraken in zo min mogelijk beurten! Dit spel is geschikt voor zowel jongens als meisjes en is gemaakt van hout. De afmetingen van het spel zijn 21 x 12 x 2 cm (L x B x D) en het is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het spel wordt geleverd inclusief pionnen.
MASTER LOGIC: 21x12x2cm

Buurman & Buurman Kaartenhuisspel

Het Buurman & Buurman Kaartenhuis spel is een spannend bouwspel waarbij twee teams strijden om het hoogste kaartenhuis. Dit klinkt makkelijk, maar probeer maar eens een kaartenhuis te bouwen met je ogen dicht of op één been! Buurman & Buurman staan klaar om jullie te helpen, maar of dat het makkelijker maakt? Dit hilarische spel zorgt voor uren speelplezier voor jong en oud en blijft spannend tot het einde!
Buurman & Buurman Kaartenhuisspel

Carcassonne Junior Bordspel

Carcassonne Junior is een vereenvoudigde versie van het bekende basisspel. Deze kindvriendelijke versie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Inclusief 8 houten speelstukken, leg je landtegels aan elkaar. Zodra een weg is afgebouwd, mag je jouw speelstuk op die weg plaatsen, als jouw kleur erbij staat. De eerste speler die al zijn speelstukken op het landschap heeft gezet, wint het spel. Carcassonne Junior heeft de titel "Spel van het Jaar 2012" gewonnen in de categorie 3-6 jaar!
Carcassonne Junior Bordspel

Catan Junior

De piratenvariant van Catan is een spannend spel speciaal ontworpen voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Bouw forten en schepen om het eiland te veroveren, maar verzamel eerst de nodige grondstoffen door middel van dobbelsteenworpen. Ruil met medespelers, havens, de bank en de markt als je niet de juiste grondstoffen hebt. Pas op voor de spookpiraat die je plannen kan verstoren, maar gelukkig kun je rekenen op de hulp van Coco, de papegaai. Bouw al je forten om het spel te winnen. Deze vereenvoudigde versie van het populaire handelsspel biedt voldoende uitdaging voor zowel kinderen als volwassenen.
Catan Junior

Concept Kids Dieren

Concept Kids Dieren is een educatief bordspel waarbij kinderen samen met hun familie dieren raden. Door gebruik te maken van iconen op het bord leren kinderen dieren te beschrijven en ontdekken ze spelenderwijs het dierenrijk. Het spel stimuleert creativiteit en is geschikt voor 2 tot 12 spelers vanaf 4 jaar oud. Het doel is om zoveel mogelijk dieren te raden met behulp van de iconen op het bord. Het spel is zowel leuk als leerzaam, omdat kinderen nieuwe dieren ontdekken en deze kunnen beschrijven aan de hand van kenmerken. De spelinhoud bevat een spelbord, kaarthouder, kaarten, ringen en spelregels.
Concept Kids Dieren

De Slimste Mens Ter Wereld Junior

De Slimste Mens ter Wereld Junior is een superleuk bordspel voor jonge spelers vanaf acht jaar. Deze junior uitvoering bevat vijf rondes met vragen en heeft als doel je tegenspeler naar 0 seconden te spelen. Word de jongste 'Slimste Mens ter Wereld'! Het spel is geschikt voor twee tot vier spelers en kan worden gecombineerd met de originele versie, zodat de hele familie kan meespelen.
De Slimste Mens Ter Wereld Junior

Eurovisie Songfestival Spel Eurovision Song Contest Gezien op TV bordspel

Doe mee aan je eigen Songfestival en scoor zoveel mogelijk punten! Test je kennis, bereid je optreden voor en neem deel aan het populaire event. Kan jij die felbegeerde 12 punten verdienen?
Eurovisie Songfestival Spel Eurovision Song Contest Gezien op TV bordspel

Goki Houten Knikkerpot

Met de mooie houten knikkerpot van Goki beleef je eindeloos knikkerplezier. Herinner je die pauzes op de basisschool nog? Deze knikkerpot, met een diameter van 12 cm, brengt die nostalgische momenten terug. Daarnaast ontvang je ook nog eens 30 knikkers, verpakt in een handige katoenen knikkerzak. Ideaal voor urenlang speelplezier!
Goki Houten Knikkerpot

Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

De Haba Mijn eerste spelletjesdoos bevat 10 verschillende spellen, waaronder een memoryspel, bordspel, kaartspel, omloopspel en coöperatief spel. Dit spel stimuleert het begrijpen van spelregels, samenwerking, geheugen en kleurenherkenning. Het speelgoed van Haba staat bekend om zijn doordachte ontwerp en hoge speelwaarde, en is afgestemd op de leeftijd van kinderen. Het houten speelgoed wordt voornamelijk geproduceerd in Bad Rodach, Duitsland, met hout afkomstig uit duurzaam bosbeheer. Een verzameling spelletjes die garant staat voor vele uren speelplezier!
Haba Mijn eerste spelletjesdoos De grote spelletjesverzameling

Het Magische Labyrint

In het Magische Labyrint moeten kleine tovenaar leerlingen verloren objecten terugvinden in een doolhof. Ze moeten dit doen zonder dat de meester het opmerkt en moeten oppassen voor onzichtbare muren. Met hun geheugen en vaardigheden moeten ze hun weg vinden door het doolhof. Het spel wordt gespeeld door een figurant langs een labyrinth te bewegen onder het bord. Elke figurant heeft een magische bal. Als je tegen een onzichtbare muur botst, valt de bal en moet je opnieuw beginnen. The Magic Labyrinth is een boeiend strategie spel. (85 woorden)
Het Magische Labyrint

Boat Battle Tachan Grote Uitvoering Zeeduel Zeeslag 2 Spelers

Win dit boeiende zeeslag spel door je beste strategie te gebruiken. Het spel wordt geleverd in een draagbare cassette met een handig centraal paneel. Hoewel de verpakking in het Spaans is, maakt dit natuurlijk helemaal niets uit voor het spelplezier. Bewaar het spel eenvoudig in de doos of in de handige cassette.
Boat Battle Tachan Grote Uitvoering Zeeduel Zeeslag 2 Spelers

Kabouter Plop bordspel

Plop 20-in-1 is een doos vol met spellen voor urenlang speelplezier! Inclusief leuke spellen zoals Plop Memo, domino, Kabouterlotto en Kabouterbingo. Daarnaast bevat de doos ook verschillende dobbelspellen, kaartspellen en zelfs 2 bordspellen. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar. Inclusief spelborden, wegwijzertjes, pionnen, memokaarten, lottokaarten, bingokaarten, dominokaarten, speelkaarten, een kleurendobbelsteen en spelregels. Kies jouw favoriete spel en speel mee met Plop!
Kabouter Plop bordspel

Knappe Koppen Bordspel

Knappe Koppen is een educatief bordspel dat het zelfvertrouwen van kinderen stimuleert. Het spel is gericht op het samen leren van ouders en kinderen. Het draait niet om het slagen in opdrachten, maar om het proberen en aanmoedigen van het kind. Het spel is geschikt voor 2 spelers van 2 tot 5 jaar en bevat vragen in de categorieën algemene kennis, fysieke uitdagingen en inzicht en logica. Met Knappe Koppen kunnen kinderen spelenderwijs hun algemene ontwikkeling, motoriek en ruimtelijk inzicht verbeteren.
Knappe Koppen Bordspel

Knappe Koppen Dierenvrienden Bordspel

Het educatieve bordspel Dierenvrienden draait niet om winnen, maar om proberen. Het vergroot het zelfvertrouwen van kinderen en moedigt ouders aan om samen te leren. Het spel bevat vragen en opdrachten om de nieuwsgierigheid naar dieren te stimuleren en kinderen te inspireren om meer te leren over het dierenrijk. Daarnaast prikkelt het de creativiteit en fantasie van kinderen door hen de mooiste dieren te laten maken en meer te leren over vormen en kleuren. Het spel helpt ook bij de ontwikkeling van motoriek en vergroot het zelfvertrouwen door het uitbeelden van dieren en nadoen van dierengeluiden. Kortom, een leuke en leerzame ervaring vol plezier!
Knappe Koppen Dierenvrienden Bordspel

Malle Getallen Optellen en aftrekken

Laat kinderen op een speelse manier rekenen met deze leuke kwartetspellen. Spelenderwijs zullen zij hun rekensommen automatiseren.
Malle Getallen Optellen en aftrekken

Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip Bordspel

Speel het klassieke Mens Erger Je Niet spel nu in een Woezel en Pip thema! Deze junior editie is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat dobbelstenen met figuren uit de tovertuin. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers en heeft een gemiddelde speeltijd van 20 minuten. Het doel is om jouw dierenvriendjes als eerste thuis te brengen. Tellen is niet nodig, waardoor ook kinderen die nog niet kunnen tellen gezellig kunnen meedoen. Geniet samen met Woezel en Pip van dit leuke bordspel!
Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip Bordspel

Mimiq Kaartspel

Mimiq is een grappig en leerzaam spel voor kinderen en hun ouders. Trek gekke gezichten om kaarten van elkaar te vragen. Als iemand een gevraagde kaart niet heeft, steekt hij zijn tong uit. Verzamel zoveel mogelijk setjes en word de winnaar van dit knotsgekke spel. Met Mimiq leren kinderen op een speelse manier gezichtsuitdrukkingen maken, benoemen en gebruiken. Door de korte speelduur is het spel ook geschikt voor jonge kinderen.
Mimiq Kaartspel

Monopoly Dragon Ball Z

Speciale uitgave van Monopoly in Dragon Ball Z-stijl. De Z Fighters strijden in een episch gevecht om eigendommen. Rekruteer legendarische krijgers zoals Goku, Vegeta en Gohan om je te helpen in dit avontuur van Dragon Ball Z! Word de rijkste jager ter wereld. Vrienden zoals Bulma en Master Roshi kunnen je helpen op weg naar grootheid! Verzamel al het vastgoed en word de beste. Kenmerken: Engelstalig, ideaal voor Dragon Ball Z-fans!
Monopoly Dragon Ball Z

Monopoly Junior

Monopoly Junior is de perfecte introductie tot het klassieke spel voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Het is een snel, spannend en gemakkelijk te leren spel waarin kinderen leren hoe ze geld kunnen verdienen en winnen. Race over het bord, koop vakjes, verdien geld en pak Kanskaarten. Als een speler geen geld meer heeft, tellen de anderen hun geld. De speler met het meeste geld wint! Het spel bevat 4 'Junior pionnen' en alle benodigde accessoires. Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 4 jaar oud en duurt ongeveer 30 minuten.
Monopoly Junior

Monopoly Junior Cars 3

Maak kennis met Monopoly Junior: Cars 3! Dit spannende spel introduceert kinderen in de wereld van Monopoly en heeft pionnen en een speelbord gebaseerd op Cars 3. Kies je favoriete Cars 3 figuur als pion en gooi de dobbelstenen om over het speelbord te bewegen, net zoals in andere Monopoly spellen. Monopoly Junior is korter en eenvoudiger, waardoor het extra leuk is voor kinderen. Het spel bevat een speelbord, pionnen, kanskaarten, karakterfiches, bankbiljetten en spelregels. Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 4 jaar. De speelduur is ongeveer 30 minuten. Let op: verstikkingsgevaar - bevat kleine onderdelen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Ontdek ook andere versies van Monopoly op onze Monopoly merkpagina.
Monopoly Junior Cars 3

Monopoly Junior Disney Frozen Junior Disney Frozen

Speel Monopoly Junior van Disney's Frozen! Help Koningin Elsa en haar vrienden om hun bevroren harten te ontdooien terwijl je door Arendelle reist. Dit snelle vastgoedspel is helemaal in de ban van sneeuw en ijs. Sluit je aan bij Anna, Elsa en Olaf en koop betoverende vakjes. Verzamel het meeste geld, ontdooi de vrienden en word de winnaar. Deze superleuke versie van Monopoly Junior is eenvoudig voor kinderen, met leuke Frozen pionnen en overzichtelijke bankbiljetten. Inhoud: speelbord, 3 pionnen, 24 kanskaarten, 36 pionkaartjes, 90 bankbiljetten en 1 dobbelsteen. Geschikt voor 2-3 spelers vanaf 5 jaar oud.
Monopoly Junior Disney Frozen Junior Disney Frozen

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren is een eigentijdse versie van het klassieke spel, waarbij kinderen een elektronische bankervaring krijgen. Het geld is vervangen door een bankautomaat en bankpasjes. Met deze pasjes kunnen ze vakjes kopen, huur betalen en geld ontvangen bij Start. Het spel bevat ook de bekende pionnen Kleine Mollie, Kleine Dwarrel, Speelgoedauto en Speelgoedboot. Kinderen kunnen hun favoriete vakjes, zoals de ijssalon, speelgoedwinkel en kermis, kopen. Ze vinden het geweldig om de bankpasjes te gebruiken en hun 'verkocht' bordjes op hun eigen vakjes te zetten. De speler die aan het einde van het spel het meeste geld heeft, wint.
Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

Monopoly Nintendo

Maak je klaar voor een geweldige Nintendo-editie van het klassieke spel Monopoly! Deze versie bevat de meest geliefde Nintendo-personages zoals Mario, Luigi en Donkey Kong. Verzamel, koop en ruil om je perfecte team van favoriete karakters te vormen en de overwinning binnen te halen. Met 6 unieke speelstukken die zijn geïnspireerd op iconische Nintendo-elementen. Een absolute must-have voor Nintendo-fans!
Monopoly Nintendo

Nijntje Verstoppertje spelen

Dit Nijntje spel is perfect voor de allerkleinsten! Verberg Nijntje ergens in de kamer, activeer de knop en Nijntje zal om de 10 seconden roepen: Ik ben hier! Wie als eerste Nijntje vindt, wint het spel! Verpakt in een handig blikken doosje. Geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar oud. Geweldig verjaardagscadeau voor je kleintje! Speelgoed van het Jaar winnaar in 2012.
Nijntje Verstoppertje spelen

Party & Co Junior

Party & Co. Junior is vernieuwd en weer helemaal bij de tijd! Raad wat de anderen uitbeelden, zing, neuriën, doen, imiteren of beschrijf of geef het juiste antwoord op een vraag. Het team dat als eerste de finish bereikt, is de winnaar! Voer de opdrachten uit en zorg dat jouw team als eerste bij de finish is met Party & Co Junior! Inhoud: 112 kaarten met 560 vragen en opdrachten, 1 speelbord, 4 pionnen, 1 zandloper, 1 dobbelsteen, 1 doekje, 1 krijtje, 1 tekenbordje, 1 kaart met uitleg van de symbolen en spelregels. Geschikt voor jongere spelers.
Party & Co Junior

Fivelittlemonkeys Piratenbord

Piratenbord is hét bordspel waarbij het doel is als eerste de schat te bereiken. Onderweg kom je verschillende gebeurtenissen tegen die je kunnen helpen of tegenwerken. Bijvoorbeeld een spookschip of een haai. Het draait allemaal om de dobbelsteenworpen. Spelenderwijs leren kinderen veel, van algemene kennis tot concentratie en geheugentraining. Het is een leuk spel om samen met familie te spelen en de keukentafel is de perfecte plek daarvoor.
Fivelittlemonkeys Piratenbord

Ravensburger Betoverde Doolhof Glow in the Dark

Het populaire spel Doolhof van Ravensburger is nu nóg spannender met een glow-in-the-dark effect! Voor het eerst kan het doolhof ook in het donker gespeeld worden, waarbij nieuwe schatten tevoorschijn komen en de gangen oplichten. Het speelbord bevat 16 vaste gangkaarten en er zijn nog 34 vierkante gangkaarten, 24 schatkaarten, 4 speelfiguren voor dag en nacht doolhof, 12 vierkante nacht-schatkaarten en 3 munten met waarden van 1, 3 en 5. Het spel zorgt voor een fascinerende ervaring vol verrassingen en uitdagingen. Kan jij ondanks de betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten vinden?
Ravensburger Betoverde Doolhof Glow in the Dark

Ravensburger Betoverde Doolhof Twist

Verlies jezelf in het altijd veranderende doolhof van de tovertuin! Door slimme draaibewegingen van de toverheggen ontstaan steeds nieuwe paden naar schatten en mysterieuze wezens. Versnel je zoektocht met magische kaarten, vlieg met de bosfee of kruip door heggen. Wie kan de weg in het doolhof vinden, zijn doelen bereiken en als eerste weer ontsnappen uit de betoverende tovertuin?
Ravensburger Betoverde Doolhof Twist

Ravensburger Ganzenbord

Ganzenbord is een wereldberoemd geluksspel dat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Deze bestseller van Ravensburger daagt spelers uit om als eerste met hun houten gans het doelveld te bereiken. Het spel bevat een spelbord, zes kleurrijke ganzen en twee dobbelstenen. Met eenvoudige spelregels is het spel gemakkelijk te spelen en biedt het plezier voor het hele gezin. Een klassiek spel dat niet mag ontbreken in je spellencollectie!
Ravensburger Ganzenbord

Ravensburger Junior Colorino

Ravensburger Junior Colorino is een educatief spel waarmee kinderen vanaf 2 jaar op een speelse manier basiskleuren kunnen leren herkennen en sorteren. Dit spel is speciaal ontworpen met extra grote gekleurde stenen. Het helpt niet alleen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek, maar stimuleert ook de creativiteit. Elke set bevat 4 dubbelzijdige kaarten met zowel gekleurde als zwart-witafbeeldingen, een transparant speelbord en 37 extra grote gekleurde stenen in rood, blauw, geel en groen.
Ravensburger Junior Colorino

Ravensburger La Cucaracha Kinderspel

De kakkerlakken zijn terug in La Cucaracha! Snelheid en precisie zijn essentieel in dit spannende spel. Gebruik het bestek op het 3D-spelbord om de kakkerlakken te vangen. Draai aan de dobbelsteen om te bepalen welk bestek je mag gebruiken. Wie slim draait en de kakkerlakken vangt, verdient fiches. Degene die als eerste 5 fiches heeft verzameld, wint het spel. La Cucaracha bevat een HEXBUG® nano® en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De inhoud bestaat uit een HEXBUG® nano®, spelbord, bestek, kakkerlakkenfiches, dobbelsteen, en spelregels.
Ravensburger La Cucaracha Kinderspel

Ravensburger nijntje Bonte Ballonnen Ballonnenspel

Leer kleuren met het Nijntje Bonte Ballonnenspel van Ravensburger! Help Nijntje en haar vriendjes om zes verschillende gekleurde ballonnen te verzamelen. Het spel is geschikt voor 1-4 spelers, duurt ongeveer 10 minuten en bevat 4 spelborden, 24 gekleurde schijven en 1 kleurendobbelsteen. Een leuke manier voor kinderen om kleuren te herkennen en onderscheiden!
Ravensburger nijntje Bonte Ballonnen Ballonnenspel

Ravensburger PJ Masks gemaskerde nacht bordspel

Help de dappere PJ Masks pyjamahelden, Owlette, Gekko en Catboy, om Romeo's slechte plannen te dwarsbomen en de speelgoedwinkels te redden! Met de speciale maskers op zie je welk speelgoed gestolen zal worden. Schakel 's nachts in de superheldenmodus en werk samen om Romeo te stoppen. Vergeet niet de maskers overdag af te doen en vertrouw op jullie goede geheugen om als team succesvol te zijn.
Ravensburger PJ Masks gemaskerde nacht bordspel

Schetenjacht!

In dit hilarische spel is het de bedoeling om te raden welke speler een scheet heeft gelaten. Elke speler krijgt een scheetzak die verbonden is met een speelfiguur in het midden van de tafel. In willekeurige volgorde gaat er bij een speler een rood lampje branden en drukt diegene stiekem in zijn/haar scheetzak, waarna het geluid van een harde scheet volgt. Iedereen mag raden wie de scheet heeft gelaten. Met een beetje bluf en goed raden kun je de winnaar van dit spel worden.
Schetenjacht!

Spokentrap

In dit spannende geheugenspel is het jouw doel om als eerste de top van de toren te bereiken. Maar pas op, want het oude spook kan jouw pion veranderen in een spook! Je moet dus goed onthouden waar jouw pion staat, want ze wisselen regelmatig van plaats. Bij elke beurt gooi je met een dobbelsteen en verplaats je jouw pion het aantal ogen dat je hebt gegooid. Als je een spook gooit, verandert een pion in een spook. Als alle pionnen spoken zijn geworden, kun je een pion naar keuze verplaatsen. Bereikt jouw pion de bovenste trede, dan kijk je onder het spook welke pion zich daar bevindt. De speler van die pion wint het spel! Spokentrap is een spannend geheugenspel voor kinderen. Het speelmateriaal is gemaakt van stevig hout en het speelbord zorgt voor een geweldige sfeer.
Spokentrap

King Spookhuis Bordspel

Het King Spookhuis Bordspel is een spannend en uitdagend spel voor vier personen. Betreed het spookhuis en ontdek welke spoken je tegenkomt. Probeer zo snel mogelijk een spook wapen te vangen en bewijs dat je de sterkste zenuwen hebt. De winnaar van het spel is degene die de meeste spoken verzamelt. Het spel bevat 24 Spokenkaarten, 16 Wapenkaarten, 6 Motief-kaarten, 6 Bom-kaarten, 1 Detonator, 7 'Geen aanwijzing'-kaarten, 1 Speelbord, 4 Pionnen (de spokenjagers), 2 Dobbelstenen en 1 Spelregelboekje. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en heeft een speelduur van ongeveer 45 minuten.
King Spookhuis Bordspel

Stef Stuntpiloot Bordspel

Stef Stuntpiloot is het lachwekkende spel voor jong en oud. Laat Stef vliegen en stuiteren terwijl hij langs jouw kippenhok gaat. Bescherm jouw kippen door op tijd op de arm te drukken en Stef weg te sturen, maar zorg er ook voor dat de kippen van je tegenstanders sneuvelen. Het is een actief spel voor kinderen en geweldig om met vrienden te spelen op feestjes. Het spel bevat Stef Stuntpiloot en zijn vliegtuig, een standaard met vier armen, vier kippenhokken, een vliegarm, fiches, stickervellen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar. Batterijen niet inbegrepen.
Stef Stuntpiloot Bordspel

Stratego Junior

Deze Junior versie van Stratego is speciaal ontworpen voor jongens én meisjes. De regels blijven hetzelfde, maar dit keer strijden de ridder en de prinses samen om de vijandelijke vlag te veroveren. Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar en speelbaar met 2 spelers. Een aantrekkelijk spel waarin de fantasie van kinderen tot leven komt.
Stratego Junior

Stratego Pirates!

Word de stoerste piraat van de zee met Stratego Pirates van Jumbo! Leid je troepen als Kapitein Roderick Roodbaard en verover de vlag op het vijandelijke schip. Vecht op het dek, gebruik het kanon om het gele doodshoofd te raken en lanceer de vijanden overboord. Het spel bestaat uit een plastic piratenschip met een schietend kanon, een gouden munt, actiekaarten, piraten, vlagkaartjes en spelregels. Wees dapper en verover de vlag om jezelf de slimste piraat van de zee te noemen!
Stratego Pirates!

Escape Room The Game The Dentist

In The Dentist, een uitbreidingsset voor Escape Room The Game, word je uitgenodigd voor een halfjaarlijkse controle bij tandarts Dr. Siènski. Met tegenzin ga je naar zijn behandelstoel, waar hij je verdooft met lachgas voor het trekken van je kies. Alles wordt zwart om je heen. Deze uitbreidingsset bevat drie enveloppen met spelborden, spelmaterialen en hintkaarten. Een nieuwe uitdaging die je alleen kunt spelen met het basisspel van Escape Room: The Game. Lukt het jou om te ontsnappen?
Escape Room The Game The Dentist

Wie is het?

Win het originele Wie is het? raadspel! Dit nostalgische spel is gebaseerd op de klassieke staande spelcassettes. Raad wie de geheime figuur van je tegenstander is door ja- en nee-vragen te stellen. Maar let op, als je verkeerd gokt verlies je! Organiseer ook een toernooi waarbij de eerste speler die 5 keer wint de Wie is het? kampioen wordt. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar oud en heeft een speeltijd van ongeveer 15 minuten. Enige volwassenen hulp bij het in elkaar zetten is vereist.
Wie is het?