Uncategorized

Beste gezelschapsspel 8 jaar

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar het beste gezelschapsspel voor kinderen van 8 jaar? We hebben de topkeuzes op een rijtje gezet! Van strategische spellen tot hilarische uitdagingen, deze lijst bevat de meest vermakelijke en educatieve spellen die perfect zijn voor kinderen in deze leeftijdsgroep. Ontdek nu de favorieten van zowel kinderen als ouders en zorg voor eindeloos speelplezier!

Een opwindend partyspel voor teams met alledaagse termen. Geweldig voor feesten en partijen! Vorm teams en beschrijf zoveel mogelijk van de 5 termen op een kaartje binnen 30 seconden. Hoe meer termen je teamgenoten raden, des te meer velden je team op het speelbord mag vooruitgaan. Een dobbelsteenworp kan dit beïnvloeden. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze speciale editie bevat termen die in het dagelijks leven voorkomen. Daarom is 30 Seconds Everyday Life ook geschikt voor jongere kinderen! (85 woorden)
30 Seconds Everyday Life Bordspel

30 Seconds ® Bordspel

Op zoek naar een spannend partyspel voor grote groepen? Dan is 30 SECONDS® perfect voor jou! Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Raad zoveel mogelijk begrippen en je team mag verder op het speelbord. Maar pas op, de dobbelsteen kan alles nog veranderen! Dit uitdagende spel is gegarandeerd uren speelplezier met familie en vrienden. Mis het niet en maak van je feestjes en partijen een supergezellige gelegenheid!
30 Seconds ® Bordspel

30 Seconds ® Junior Bordspel

Dit spectaculaire partyspel voor teams heeft nu een speciale kindereditie! Perfect voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Speel in teams en probeer zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven binnen 30 seconden. Raad zoveel mogelijk begrippen om vooruit te mogen op het speelbord. Een dobbelsteenworp kan het spel nog veranderen. Wie bereikt als eerste de finish? Deze kindereditie bevat aantrekkelijke en begrijpelijke begrippen voor jonge spelers. Daag nu ook kinderen uit als waardige tegenstanders!
30 Seconds ® Junior Bordspel

30 Seconds ® Uitbreiding

Ervaar nog meer variatie en uitdaging met deze uitbreiding van 30 Seconds! Inclusief 240 kaarten en 2400 begrippen, waarvan meer dan 1000 nieuw zijn. Door de combinatie van oude begrippen met nieuwe, hebben ervaren spelers van het basisspel geen voordeel meer. Beleef opnieuw het spectaculaire partyspel voor teams met deze upgradeset!
30 Seconds ® Uitbreiding

Azul

In het tactische bordspel Azul moet je de muren van het koninklijke paleis versieren met kleurige tegels, geïnspireerd op de prachtige Azulejos van het Alhambra in Zuid-Spanje. Het spel stimuleert kritisch denken en creativiteit, en is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud. Elke speler heeft een eigen spelbord met patroonlijnen die je moet verzamelen voordat je de tegels op het bord mag leggen. Het spel duurt ongeveer 40 minuten.
Azul

Beverbende Kaartspel

Beverbende is perfect voor gezinnen met kinderen en kan ook gecombineerd worden met Beverclan! In dit spel combineer je tactiek en geheugen. Je hebt 4 kaarten met strafpunten voor je liggen, maar je mag er maar 2 bekijken. Bij je beurt trek je een kaart en voer je een actie uit. Je kunt bijvoorbeeld kaarten ruilen of invloed uitoefenen op de kaarten van andere spelers. Wie de minste strafpunten heeft, wint de ronde. Geschikt voor gezinsplezier! (85 woorden)
Beverbende Kaartspel

Boonanza Kaartspel

In dit communicatieve kaartspel verbouwen spelers bonen op hun akkers en proberen ze de andere spelers af te troggelen om zo het meeste geld te verdienen. Elke speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze in volgorde in zijn hand houden. Daarnaast heeft elke speler twee bonenvelden waarop ze bonen kunnen verbouwen. Bij elke beurt moet de eerste kaart uit de hand worden verbouwd en mag de tweede kaart verbouwd worden. Na elke beurt worden er twee nieuwe bonenkaarten omgedraaid, die gehouden of verhandeld kunnen worden. Het verhandelen van kaarten kan handig zijn omdat een bonenveld meer waard is als er meer kaarten van dezelfde soort op liggen. Als een speler een soort moet verbouwen die er niet ligt, moet er een andere soort verkocht worden. Het is mogelijk om één keer per spel een extra bonenveld te kopen voor drie thalers. Het spel eindigt wanneer de bonenkaartenstapel drie keer is doorgespeeld. Degene met het meeste geld wint. Boonanza is een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre. (84 woorden)
Boonanza Kaartspel

Carcassonne: Kooplieden & Bouwmeesters

Ontdek een nieuwe dimensie van het populaire legspel Carcassonne met de uitbreiding Kooplieden en Bouwmeesters. Deze tweede uitbreiding introduceert drie spannende nieuwe spelregels. Verzamel handelswaren in steden en ontvang ze wanneer je de stad afbouwt, zelfs als je er niet staat. Varkens geven je aan het einde van het spel extra punten voor steden die aan je weilanden grenzen. Plaats een bouwmeester op een weg en krijg de kans om een extra tegel te trekken wanneer je de weg verlengt. Combineer deze uitbreiding met andere Carcassonne-producten voor een geheel nieuwe spelervaring.
Carcassonne: Kooplieden & Bouwmeesters

Catan Basisspel

Beleef de wereld van Catan als nooit tevoren met de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Met prachtige miniaturen en vernieuwd artwork is de spelervaring nu nog intenser. Dit populaire spel, uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar in 1999, biedt interactie, geluk en tactische mogelijkheden voor iedereen. Start met twee dorpen op een variabel speelbord vol akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Gooi de dobbelstenen om grondstoffen te verzamelen, handel met de bank of medespelers, bouw dorpen en steden, koop ontwikkelingskaarten en verzamel punten. Wie als eerste 10 punten heeft, wint direct!
Catan Basisspel

Catan: Bordspel Piraten en Ontdekkers

Dit is de vierde grote uitbreiding op het meest geliefde bordspel van de afgelopen jaren. Met verschillende scenario's worden stapsgewijs nieuwe spelregels geïntroduceerd. In deze uitbreiding draait alles om het ontdekken van nieuwe gebieden. Het bijzondere is dat je nu echt met je schip kunt varen, passagiers en goederen kunt oppikken en weer ergens anders kunt afzetten. Er zijn ook drie uitdagende missies die je kunt voltooien. Het inleidende scenario, "Land in Zicht", is perfect om kennis te maken met de nieuwe spelregels. Wees op je hoede voor piratenschepen en gebruik de missiespelregels om extra punten te verdienen.
Catan: Bordspel Piraten en Ontdekkers

Clown Games Houten Keezenspel

Het oergezellige bordspel Keezen is nu verkrijgbaar in een houten uitvoering! Dit echt Hollandse spel combineert de spanning van Mens Erger Je Niet met de uitdaging van pesten. Gooi de spelkaart en laat het lot bepalen wat je met je pion mag doen. Haal als eerste je pionnen naar de thuishonken terwijl je jouw tegenstanders dwarsboomt met pestkaarten. Dit dubbelzijdige spelbord is geschikt voor 4 of 6 spelers en bevat 24 houten pionnen in 6 kleuren, 78 speelkaarten en uitgebreide spelregels. Leeftijdsadvies: vanaf 6 jaar, voor 2 tot 6 spelers.
Clown Games Houten Keezenspel

Cluedo Leugenaars Editie - Bordspel

In het Cluedo Leugenaars Editie bordspel moeten spelers gebruik maken van leugen- en waarheidskaarten om te achterhalen wie Dr. Black heeft vermoord in het herenhuis. Door kaarten hardop voor te lezen en de andere spelers te overtuigen dat ze de waarheid vertellen, proberen spelers de waarheid aan het licht te brengen. Als een speler vermoedt dat er wordt gelogen, kan hij een druk op de leugenaarsknop gebruiken om de kaartendrager te ontmaskeren. De uiteindelijke oplossing wordt onthuld door de dossierenvelop te bekijken en de juiste persoon te beschuldigen. Het spel is gewonnen door degene die correct heeft beschuldigd. Hasbro Gaming is eigenaar van alle gerelateerde handelsmerken en logo's.
Cluedo Leugenaars Editie - Bordspel

De Crew Kaartspel

Ga samen op een uniek avontuur in het heelal met het coöperatieve spel De Crew! Voltooi 50 missies waarbij communicatie beperkt is en foute slagen een missie doen falen. Speel kaarten in dezelfde kleur en probeer de hoogste kaart op te gooien om de stapel te winnen. Slim op elkaar inspelen is de sleutel tot succes. Test jullie samenwerkingsvaardigheden en ontdek hoe goed jullie kunnen samenwerken. Inclusief variant voor 2 spelers.
De Crew Kaartspel

De Grote Dalmuti

Speelkaarten moeten snel uitgespeeld worden in het spel De Grote Dalmuti. Deelnemers strijden om de hoogste sociale klasse en proberen als eerste al hun kaarten kwijt te raken om De Grote Dalmuti te worden. De laatste speler wordt de Grote Dienaar van De Grote Dalmuti en moet alle kaarten verzamelen, schudden en uitdelen. Maar pas op, want je kunt snel onttroond worden door de Narrenrevolutie en de sluwheid van je medespelers. Het spel begint met De Grote Dalmuti die een willekeurige kaart of meerdere kaarten van dezelfde rang speelt.
De Grote Dalmuti

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

Dit tactische familiespel combineert het bewezen deckbuildingsysteem met het populaire "push your luck" -mechanisme. In Kakelenburg komen jaarlijks de beste wonderdoktoren samen om drankjes tegen diverse kwalen te brouwen. Elke speler trekt ingrediënten uit zijn eigen voorraadbuidel om zijn perfecte drank te maken, maar let op voor knalerwten die de drank kunnen laten ontploffen! Stop op tijd en gebruik de opbrengst om kostbare ingrediënten te kopen. Met steeds meer nuttige ingrediënten in de voorraadbuidel kan de volgende drank nog beter worden. Een tactisch familiespel met eindeloze variatiemogelijkheden.
De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

Dixit Basisspel

Stimuleer je fantasie en creativiteit met het gezellige bordspel Dixit! Raad jij de kaart van de verteller? Het sprookjesachtige spel bevat prachtige kaarten die voor interpretatie vatbaar zijn. Met weinig spelregels is het snel te leren en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het educatieve spel stimuleert de verbeelding en creativiteit. Met diverse uitbreidingen en een speelduur van 30 minuten is het spel blijvend herspeelbaar. Geschikt voor 3 tot 6 spelers. Laat je verbeelding de vrije loop gaan met Dixit!
Dixit Basisspel

Dobble Classic

Dobble is een vlot kaartspel, geschikt voor jong en oud. Het vereist snelle reflexen en goede observatievaardigheden. Elke ronde is boeiend, omdat er slechts één andere kaart is met dezelfde afbeeldingen. Als eerste het symbool herkennen, geeft je de mogelijkheid om een kaart te nemen, te plaatsen of af te leggen volgens de regels van de mini-spelletjes. Dit educatieve spel bevordert hand-oog coördinatie, concentratie, motoriek en snelheid. Het is geschikt voor 2 tot 8 spelers, duurt 15 minuten en is geschikt vanaf 6 jaar oud. Dobble biedt plezier en stimuleert visuele herkenning en waarneming.
Dobble Classic

Escape Room The Game Startersset

Beleef de spanning van een echte escape room gewoon thuis met de Escape Room The Game Startersset! Ontsnap uit vier avonturen binnen 60 minuten met behulp van teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit en oog voor details. Het spel is geschikt voor 3-5 spelers vanaf 16 jaar. Verkozen tot winnaar van Speelgoed van het Jaar 2016 in de categorie 12+. Met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren is het spel een absolute aanrader voor liefhebbers van uitdagende en spannende spellen. Inclusief klok voor extra spanning.
Escape Room The Game Startersset

EXIT - De Verlaten Hut

Ontsnap zo snel mogelijk uit de verlaten boshut in dit uitdagende coöperatieve escape room-spel! Los alle puzzels op en ontcijfer alle codes binnen anderhalf uur. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om te ontsnappen. Tipkaarten zijn beschikbaar als hulp, maar slechts één keer te gebruiken. EXIT: De Verlaten Hut biedt een intense puzzel- en speelervaring, vergelijkbaar met een echte escape room. De pittige puzzels maken dit spel perfect voor ervaren puzzelaars en escape room-liefhebbers. Geschikt voor gevorderden.
EXIT - De Verlaten Hut

Halli Galli Actiespel

Herschrijving: Halli Galli is een spectaculair reactiespel dat geschikt is voor iedereen die tot 5 kan tellen. Elke speler krijgt een stapel kaarten met afbeeldingen van vruchten. Om de beurt draaien spelers een kaart om en leggen deze op hun eerder omgedraaide kaarten. Slechts één kaart is altijd zichtbaar voor elke speler. Als er precies 5 exemplaren van een bepaalde vrucht zichtbaar zijn, moeten alle spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. Degene die als eerste drukt, krijgt alle open kaarten. Degene zonder kaarten is uitgeschakeld. Halli Galli is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor studenten en families die op zoek zijn naar een eenvoudig en gezellig spelletje. (86 woorden)
Halli Galli Actiespel

Jatten

Jatten is een spannend spel vol diefstal! Bouw je eigen kaartverzameling door kaarten van andere spelers te stelen. Het is moeilijk om te stoppen als je eenmaal begint te jatten, maar pas op, want wie te hebberig wordt, gaat met lege handen naar huis! Tijdens je beurt speel je een kaart uit je hand en mag je een kaart stelen van een tegenstander. Je kunt ervoor kiezen om te stoppen of nog een kaart te stelen. Als je twee kaarten met hetzelfde nummer steelt, eindigt je beurt zonder buit. Wees slim en verzamel als eerste zes kaarten van dezelfde waarde om te winnen!
Jatten

Jumbo Dammen

Dit Jumbo Dammen spel is een klassiek en tijdloos spel dat al eeuwenlang wordt gespeeld. Het is gemakkelijk te leren, ook voor kinderen vanaf 5 jaar. Met de bijgeleverde houten damschijven kunnen spelers eindeloos plezier beleven aan dit strategische spel. Het spel bevat een kartonnen speelbord, 20 beige houten damschijven, 20 zwarte houten damschijven en een handleiding. Geniet van urenlang speelplezier met dit traditionele damspel!
Jumbo Dammen

Clown Games Keezenspel

Clown's Keezenspel is een typisch Hollands en gezellig bordspel! Het combineert elementen van pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaart die je gooit, bepaalt wat je met je pion moet doen. Wees de eerste die je pionnen naar de thuishonken brengt en gebruik pestkaarten om te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde bereiken. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar oud. Inclusief: een tweezijdig Keezen bordspel, 6 pionnen en 78 kaarten.
Clown Games Keezenspel

LAMA 1.0

L.A.M.A. is een snel kaartspel waarbij het doel is om zo min mogelijk minpunten te krijgen. Elke beurt probeer je kaarten af te leggen, maar als dat niet lukt krijg je minpunten in de vorm van fiches. Je kunt ervoor kiezen om te passen of een kaart te trekken. Als je al je kaarten weet kwijt te raken, mag je een fiche teruggeven, een waarde van 1 of 10. Degene met de minste minpunten wint.
LAMA 1.0

Ligretto Blauw

Ligretto is een razendsnel en superpopulair kaartspel waarbij spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af proberen te komen. Het draait allemaal om snelheid, goede combinaties en snelle reactie. Met hilarische situaties als gevolg, omdat iedereen tegelijk speelt. Het basisspel Ligretto Blauw is geschikt voor 2 tot 4 spelers en bevat 160 kaarten en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Ligretto Blauw

Round Schaakbord met Schaakstukken

Ben je een fan van uitdagende bordspellen en ga je geen uitdaging uit de weg? Daag je vrienden of familie uit en geniet van een hersenkraker! Begin nu met schaken en wie weet word jij de volgende Nederlandse kampioen! Schaken is het meest klassieke bordspel naast dammen. Het stimuleert je hersenen en zorgt voor een gezonde dosis denkwerk om de overwinning te behalen. Schaken is tijdloos en geschikt voor zowel jong als oud. Ideaal voor een saaie zondagmiddag of andere situaties. Met deze set ben je altijd klaar voor een potje schaken, waar je ook bent!
Round Schaakbord met Schaakstukken

Lynx

Train je brein en verbeter je concentratie met Lynx! Zet het spelbord in elkaar en schud de kaartjes. Neem er 3 en zoek en vind zo snel mogelijk jouw plaatjes. Word de eerste om jouw 3 plaatjes op het bord te vinden en win! Door het puzzelachtige spelbord kunnen de puzzelstukken telkens opnieuw worden gelegd. Denken jouw tegenstanders je te slim af te zijn? Wissel de puzzelstukken en ervaar een compleet nieuwe uitdaging om als eerste jouw afbeeldingen te vinden.
Lynx

Mens Erger Je Niet!

De originele uitvoering van het meest gespeelde spel, Mens Erger Je Niet!, is een vermakelijk spel voor regenachtige zondagmiddagen. Het tweezijdig bedrukte speelbord is geschikt voor zowel kleinere gezelschappen (4 spelers) als grotere (6 spelers). Speelplezier is gegarandeerd met de verschillende versies van dit spel. De inhoud bestaat uit een spelbord, 24 houten pionnen, een houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip

Ontdek het klassieke Mens Erger Je Niet spel in een vrolijk Woezel en Pip thema! Ideaal als eerste bordspel voor kinderen vanaf 4 jaar. Beleef avonturen met Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes terwijl ze samen naar huis proberen te komen. Deze junior editie heeft speciale dobbelstenen met figuren uit de tovertuin, waardoor tellen niet nodig is. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers en heeft een gemiddelde speeltijd van 20 minuten. Inhoud: speelbord, dierenvriendjes, gekleurde voetjes, dobbelsteen en spelregels.
Jumbo Mens Erger Je Niet Woezel & Pip

Monopoly Classic

Bezit jij straks alles in het enige echte Monopoly Classic bordspel? Dit spel staat garant voor speelplezier met familie en vrienden. Het is een fantastisch spel om voor de eerste keer te spelen of om nostalgische herinneringen op te halen. De vernieuwde versie bevat nieuwe pionnen, zoals een badeend, een tyrannosaurus rex en een pinguïn. Het doel is om groot te worden door straten, huizen en hotels te kopen en te bouwen. Met tactiek en een beetje geluk kan jij de ultieme rijkdom behalen. Geschikt voor 8 jaar en ouder en voor 3 tot 6 spelers. Speeltijd is ongeveer 60 minuten.
Monopoly Classic

Identity Games Monopoly Efteling

Ontdek de betoverende wereld van de Efteling met deze Nederlandse uitgave van Monopoly. Word de directeur van de Wereld vol Wonderen en bepaal het succes van het pretpark. Zorg ervoor dat de gasten van bekende attracties kunnen genieten en bied sprookjesachtige overnachtingen aan met huisjes en hotels. Gebruik Kleine Boodschap- en Schatkistkaarten om je missie te volbrengen, maar pas op voor onverwachte gevaren. Ga de uitdaging aan en laat de bezoekers het meest van het park genieten. Een unieke Monopoly-ervaring voor Efteling-liefhebbers.
Identity Games Monopoly Efteling

Monopoly Friends

Beleef ongekend speelplezier met de Friends-editie van Monopoly! Geïnspireerd op de legendarische televisiereeks, verplaats je jezelf over het bord als Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey of Chandler. Ontdek de iconische Friends-momenten, zoals het hilarische 'lange prikstok' incident en de trouwdag van Monica en Chandler. De Kans- en Algemeen Fondskaarten heten Appartement 19 en Appartement 20, de huizen zijn koffiemokken en de hotels bankstellen. Met dit waanzinnige bordspel koop, verkoop, droom en smeed je plannen om alles in je bezit te krijgen! Friends en alle daaraan gerelateerde elementen zijn handelsmerken van Warner Bros. Entertainment Inc. Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly zijn handelsmerken van Hasbro.
Monopoly Friends

Monopoly Slechte Verliezers

Het hilarische bordspel Monopoly voor slechte verliezers zorgt ervoor dat zelfs de verliezers als winnaars uit de strijd komen. Verdien geld door normaal frustrerende handelingen zoals naar de gevangenis gaan of huur betalen. Met de speciale Mr. Monopoly-pion kun je jezelf een voorsprong geven op andere spelers. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar, deze variant van Monopoly zorgt voor een unieke en vermakelijke spelavond met de familie. Let op: de namens en logo's van Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly zijn handelsmerken van Hasbro voor haar gezelschapsspellen en accessoires.
Monopoly Slechte Verliezers

Mysterium

In Mysterium, een coöperatief spel voor 2 tot 7 spelers, moet je samenwerken om een moordmysterie op te lossen en de rusteloze geest te helpen. De geest kan alleen communiceren met de mediums door middel van prachtig geïllustreerde kaarten, waarop details van de moord staan. Door goed te puzzelen en te analyseren, moeten de mediums ontdekken wie, waar en met welk wapen de moord heeft gepleegd. Met een speelduur van 45 minuten is dit hersenkrakende spel geschikt voor spelers vanaf 10 jaar oud.
Mysterium

Pandemic Extreem Gevaar

Extreem Gevaar is de Nederlandse editie van de On The Brink uitbreiding voor het bordspel Pandemic. Breid je spelervaring uit met nieuwe rollen, gebeurteniskaarten en spelmaterialen om de spanning te verhogen. Speel nu zelfs met 5 spelers! Daarnaast kun je ervoor kiezen om één persoon als bio-terrorist de mensheid lastig te laten vallen, terwijl de anderen alles op alles zetten om hem te stoppen en de wereld te redden. Let op: het Nederlandstalige basisspel is vereist.
Pandemic Extreem Gevaar

Pandemic

Strijd tegen wereldbedreigende ziektes in Pandemic! Word lid van een team ziektebestrijders en red de mensheid door het behandelen van hotspots en het zoeken naar genezingen. Dit strategische en coöperatieve spel is een hersenkraker voor 2 tot 4 spelers, met een speelduur van 45 minuten. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het bord toont wereldsteden waar de ziektes zich snel verspreiden. Elke beurt heeft de speler vier acties, zoals reizen tussen steden, behandelen van geïnfecteerde gebieden, genezing ontdekken en onderzoeksstations opzetten.
Pandemic

Jumbo Party & Co Family

Met Party & Co Family is plezier gegarandeerd voor de hele familie! Dit hilarische spel daagt je uit om te imiteren, te tekenen en grappige vragen te beantwoorden. Speel in teams van 2 of meer spelers, of individueel met maximaal 3 personen. Kies uit het normale parcours van 50 minuten of het korte parcours van 25 minuten. Inclusief dubbelzijdig speelbord, kaarthouder, 300 kaartjes, uitdagingskaarten, PartyKubussen, PartyTekenbordje, stift, zandlopers, pionnen, dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar. Een feestje dat je niet wilt missen!
Jumbo Party & Co Family

Tactic Paw Patrol 3-in-1:

Paw Patrol 3-in-1 biedt drie leuke spellen in één doos! Hierin vind je de klassiekers Lotto, Domino en Memo. Verzamel kaarten op je afbeeldingskaart (Lotto), maak een ketting van afbeeldingen (Domino) en verzamel paren (Memo). Kinderen kunnen urenlang plezier beleven aan deze spellen! Bevat 4 legplaten, 72 kaartjes voor Lotto en Memo, 36 Domino kaartjes en spelregels.
Tactic Paw Patrol 3-in-1:

Peaky Blinders Under New Management Bordspel

Reis terug naar het jaren twintig Birmingham met het Peaky Blinders bordspel - Under New Management. Ga de spannende strijd aan in een gangsteroorlog en verhoog je persoonlijke statistieken om je tegenstanders te verslaan. Creëer een netwerk van vrienden en vijanden, investeer in rum, auto-onderdelen, wapens of paardenraces en word de meest gevreesde gangster van Birmingham. Met dit bordspel beleef je de spanning en sensatie van de populaire serie Peaky Blinders in je eigen huis.
Peaky Blinders Under New Management Bordspel

Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 Geen uitbreiding

Pim Pam Pet Original van Jumbo is het populaire vraag- en antwoordspel voor jong en oud! Met de draaischijf wordt de beginletter van je antwoord bepaald. Wie is de snelste speler? Inclusief 40 kaarten met 80 vragen, draaischijf en spelregels. Geschikt vanaf 8 jaar.
Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 Geen uitbreiding

Ravensburger Doolhof

Het Doolhof van Ravensburger is een spannend spel waarin het spookt. De gangen van het doolhof veranderen telkens, waardoor het lijkt alsof er een betovering aanwezig is. Kan jij ondanks deze betovering de geheimzinnige voorwerpen en schatten vinden? Het spel bevat 1 spelbord, 34 gangkaarten, 24 doelkaarten, 4 speelfiguren en spelregels. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ravensburger Doolhof

Ravensburger Koehandel Kaartspel

De prijskoe Bertha en andere dieren worden geveild in het spannende spel Koehandel van Ravensburger. Listige biedingen en boerenverstand zijn nodig om de lucratiefste dieren te bemachtigen. Wie weet het spel te winnen en wie pakt wie eigenlijk? Een hilarisch en onvoorspelbaar spel waarbij de koehandel flink uit de hand kan lopen.
Ravensburger Koehandel Kaartspel

Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Herschrijving: "Het Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan? kinderspel daagt je uit om het mysterie van de sprekende dieren op te lossen en de dief te vinden! De magische ring van de koning is gestolen, wat het hele koninkrijk in gevaar brengt. Alleen kinderen kunnen met de dieren praten, dus nu is het aan jullie om samen te werken en het koninkrijk te redden. Met behulp van de intelligente elektronica in de schatkist en aanwijzingen van de dieren zal elk spel spannend en uniek verlopen. Inclusief spelbord, dobbelsteen en verschillende accessoires. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar."
Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Reuze Ganzenbord

Dit REUZE Ganzenbord is een absolute eyecatcher, met grote houten ganzen en een speelbord van maar liefst 52x68 cm! De set bevat een reuzenspeelbord, 6 grote houten ganzen, 2 dobbelstenen en spelregels. Perfect voor urenlang speelplezier met vrienden en familie.
Reuze Ganzenbord

Risk

Verover de wereld in het strategische spel Risk! Met verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. Doel: verover de gebieden van je tegenstanders. Inhoud: speelbord, legers met 40 infanterie, 12 cavalerie en 8 artillerie speelstukken, 56 RISK kaarten, 1 kartonnen doos, 5 dobbelstenen, 5 kartonnen legerkisten, spelregels. Geschikt voor 2 tot 8 spelers van 10 jaar en ouder. Speeltijd ongeveer 2 uur.
Risk

Goliath Rummikub The Original Classic

Rummikub, het bekende spel waarin je cijferreeksen maakt met gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties en is als eerste alle cijfers op tafel kwijt? Dit spel combineert inzicht, durf en tactiek. In Rummikub vind je 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13. Jouw doel is om als eerste al deze steentjes kwijt te raken door reeksen op tafel te leggen. Gebruik de jokers als een handig hulpmiddel, ze kunnen voor elk getal worden ingezet. Een spel vol spanning en uitdaging!
Goliath Rummikub The Original Classic

Saboteur Basisspel Kaartspel

Schatgravers en saboteurs strijden tegen elkaar in dit rollenkaartspel. Wie aan welke kant staat, blijft een mysterie! Iedere speler ontvangt een geheime rollenkaart: saboteur of schatgravende dwerg. Terwijl hij zijn rol verborgen houdt, kan hij vrijuit praten. Elke speler heeft ook kaarten met gangen, gereedschap en sabotagemogelijkheden. De schatgravers willen de schat vinden, terwijl de saboteurs hen willen dwarsbomen. Ze saboteren elkaars gereedschap en veranderen gangen. Aangezien partijen niet vaststaan, kan het voorkomen dat je zelfs je bondgenoten hindert. De winnende partij krijgt beloningen. Wie na meerdere rondes de meeste beloningen heeft, wint het spel. Saboteur is perfect voor grotere groepen en al leuk vanaf 3 spelers.
Saboteur Basisspel Kaartspel

SET

Een spannend en zenuwslopend reactiespel voor het hele gezin. Het doel is om als eerste een set van drie kaarten te vinden waarvan de eigenschappen volledig gelijk of helemaal verschillend zijn. Er liggen 12 kaarten met gekleurde symbolen op tafel, die verschillen in kleur, hoeveelheid, vulling en vorm. Roep "SET!" zodra je een set ziet en laat zien welke kaarten volgens jou een set vormen. Heb je het goed, dan mag je de kaarten houden. Wie aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft, wint.
SET

Skip Bo Junior - - -

Skip-Bo Junior is een geliefd en eenvoudig kaartspel speciaal ontworpen voor kinderen. Met leuke dierenafbeeldingen op de kaarten, is dit spel ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Het doel is om als eerste al je kaarten weg te spelen door ze in de juiste volgorde neer te leggen. Met een speelduur van slechts enkele minuten, is het een snel en leuk spel voor het hele gezin. Geschikt voor 2 tot 4 spelers.
Skip Bo Junior - - -

SmartGames Froggit

Froggit is een spannend spel waarin je je kikkers veilig over de vijver moet laten springen, maar pas op voor de vis! De eerste kikkerfamilie die de overkant van de vijver bereikt, wint. Maar wees voorzichtig, de vis kan je kikkers terugsturen naar de start. Met flexibel denken, strategische planning en het dwarsbomen van je tegenstanders, is Froggit een leuk spel voor twee tot zes spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
SmartGames Froggit

Jumbo Stratego Original

Versla de vijand in Stratego Original van Jumbo! Luitenant Jan Zonderland en zijn dappere kameraden strijden keer op keer om de vlag van de Roodjassen te veroveren. Hoewel het leger van de Blauwhemden verzwakt is, geven ze niet op. Help jij de luitenant om de Roodjassen te verslaan? Als slimme strateeg kun je dit zeker aan. Bij dit klassieke bordspel moet je de vlag van je tegenstander veroveren terwijl je je eigen vlag beschermt. Met een leger, een spionne en zes bommen tot je beschikking, bereid je je geheime opstelling voor en begin je een spannende strijd. Overval de vijand en bepaal met de rangen van de speelstukken wie er wint of verliest. Wees echter op je hoede, want er dreigt nog meer gevaar.
Jumbo Stratego Original

Take 5! Kaartspel

Take 5! is een spannend en snel kaartspel waarbij geluk, bluf en slim tellen de sleutel tot succes zijn. Het spel bestaat uit 104 kaarten met verschillende waarden en strafpunten. Elke speler krijgt 10 kaarten en er worden 4 kaarten open op tafel gelegd. In elke ronde kiest elke speler een kaart uit zijn hand en legt deze gedekt voor zich neer. Alle kaarten worden tegelijk omgedraaid en aan de kaarten op tafel aangelegd, te beginnen met de speler met de laagste kaart. Degene die de zesde kaart aan een rij moet leggen, neemt de vijf kaarten van die rij als strafpunten voordat hij zijn kaart neerlegt. De speler met de minste strafpunten na 10 rondes wint. Take 5! is een favoriet spel onder studenten en grotere families vanwege het eenvoudige en snelle spelverloop.
Take 5! Kaartspel

The Mind

The Mind is niet zomaar een kaartspel, het is een unieke team-ervaring waarbij jullie gedachten worden verbonden en samengebracht om elk level te voltooien. Door kaarten in de juiste volgorde uit te spelen, zonder te overleggen, kunnen jullie als team de overwinning behalen. Om het spel te laten slagen, is het belangrijk om jullie "gezamenlijke klok" gelijk te zetten, zodat jullie in hetzelfde ritme kaarten kunnen uitspelen. The Mind bevat 120 speelkaarten en spelregels voor deze bijzondere ervaring.
The Mind

Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Met Ticket to Ride India + Ticket to Ride Zwitserland ontvang je twee spelborden. Ontdek het dichtbevolkte India en voeg een leuk spelelement toe door mandala's te maken. Verbind de steden op je bestemmingskaart met treinroutes voor bonuspunten. Ticket to Ride India is geschikt voor 2-4 spelers. Ticket to Ride Zwitserland heeft bestemmingskaarten waarbij je steden moet verbinden met buurlanden. Daarnaast kun je bestemmingskaarten uit het spel halen die je niet wilt behouden. Geschikt voor 2-3 spelers en vereist Ticket to Ride USA of Ticket to Ride Europa basisspellen.
Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Goliath Triominos Deluxe

De deluxe uitvoering van het originele Triominos spel biedt spelers de kans om tactisch te spelen en zoveel mogelijk punten te scoren. Leg driehoekige, genummerde stenen neer en zoek naar kansen om extra punten te verdienen. Bijvoorbeeld door het maken van een brug, zeshoek of dubbele zeshoek. De startspeler legt een steen neer en scoort punten, waarna de volgende spelers ook stenen aanleggen. Als je geen steen kunt aanleggen, pak je er één uit de voorraad tegen een kostprijs van 5 punten. Dit spannende spel draait om inzicht en tactiek.
Goliath Triominos Deluxe

Trivial Pursuit Classic

Verzamel je vrienden voor het klassieke Trivial Pursuit spel in retro-uitstraling! Met 2400 vragen in 6 categorieën biedt dit spel urenlang plezier. Beantwoord vragen terwijl je over het speelbord beweegt om gekleurde partjes te verdienen. De speler die als eerste 6 verschillende partjes verzamelt en de laatste beslissende vraag juist beantwoordt, wint het spel! Een mix van klassiek en modern, met de vertrouwde speelwijze en nieuwe vragen. Inclusief speelbord, 400 kaarten, dobbelsteen, speelwieltjes en partjes.
Trivial Pursuit Classic

UNO Mattel Games

Het doel van UNO is om de eerder gespeelde kaart te overtreffen met een kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Let goed op de actiekaarten en houd de bluf van je tegenstander in de gaten. UNO lijkt op het kaartspel Pesten, maar heeft alleen cijfers van 0 tot 9 en speciale (pest)kaarten. De speler die als eerste al zijn kaarten wegspeelt, wint. In totaal zitten er 108 verschillende kaarten in UNO, met cijfers van 0 tot 9 in 4 verschillende kleuren. Elke kaart komt twee keer voor, behalve de 0. Er zijn ook andere speciale kaarten die de spelregels veranderen.
UNO Mattel Games

Wie is het?

Speel het originele raadspel Wie is het? en raad wie de ander is om te winnen! Dit spel brengt je terug naar de staande spelcassettes en is bekend als Guess Who? Elke speler kiest een geheime figuur en stelt aan de hand van ja- en nee-vragen vast wie de geheime figuur van de tegenstander is. Als je denkt dat je het weet, mag je raden. Pas op, want bij een fout verlies je het spel! Het spel kan ook gespeeld worden in een toernooi waarbij de eerste die 5 keer wint de Wie is het? kampioen wordt. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar oud. Speeltijd ongeveer 15 minuten. Volwassenen moeten het spel in elkaar zetten.
Wie is het?