Uncategorized

Kolonisten van catan 2 spelers

DeSpellenWereld

Op zoek naar een uitdagend en spannend spel voor twee spelers? Ontdek onze selectie van de beste bordspellen die perfect passen bij een potje Kolonisten van Catan voor twee spelers. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, deze spellen zullen je gegarandeerd urenlang vermaak bieden en je strategische vaardigheden testen. Neem het op tegen je tegenstander en bouw je eigen rijk op in een wereld vol avontuur en handel.

Catan: Aanpassingsset

Al sinds 1998 brengt 999 Games het spel ''Catan'' uit. In juli 2012 werd het spel vernieuwd met nieuwe materialen en artwork, zoals gedetailleerde kunststof speelstukken in plaats van houten speelstukken. Helaas waren de verschillende edities van het basisspel en de uitbreidingen niet altijd goed te combineren. Om dit probleem op te lossen, heeft 999 Games deze aanpassingsset uitgebracht. Met deze set worden de grootste struikelblokken in het combineren van de verschillende uitgaven van ''Catan'' opgelost.
Catan: Aanpassingsset

Catan Junior

Pirate-themed version of Catan for children who find the basic game a bit too challenging. You play as a pirate, trying to conquer the island by building forts and ships. To do this, you need resources that you can earn through dice rolls. If you don't have the right resources, you can trade with other players, ports, the bank, and the market. However, the ghost pirate can throw a wrench in your plans. Luckily, you can call on the help of Coco, the parrot, regularly! You win the game by building all your forts. This simplified version of the most popular trading game in recent years also offers enough challenges to captivate adults. (79 words)
Catan Junior

De Kolonisten van Catan: Het Kaartspel Handel & Wandel - Gezelschapsspel

In Catan hebben de kolonisten nu te maken met een handelskoorts. Niets wordt zomaar weggegeven, alles heeft een prijs in grondstoffen. De rijkdom van een kolonist bepaalt zijn status en zijn volgelingen worden keer op keer de arena ingestuurd om waardevolle grondstoffen te winnen. Wie van de kolonisten is de beste handelaar en zal daardoor zegevieren?
De Kolonisten van Catan: Het Kaartspel Handel & Wandel - Gezelschapsspel

Catan: Bordspel Kooplieden & Barbaren

Deze oude uitbreiding van Catan bevat geen houten speelstukken, maar wel het oude artwork. Let op: deze uitbreiding werkt alleen met het oude basisspel. Voor de vernieuwde versie van het basisspel is er een aparte versie beschikbaar. Kooplieden & Barbaren is de derde grote uitbreiding op Catan en bevat 4 varianten op het spel, evenals 5 nieuwe scenario's die gecombineerd kunnen worden met De Zeevaarders en Steden & Ridders. Het introduceert nieuwe elementen zoals een havenmeester, een vriendelijke struikrover, en een variant met kaarten in plaats van dobbelstenen. Deze uitbreiding biedt ook de mogelijkheid om het basisspel met twee spelers te spelen.
Catan: Bordspel Kooplieden & Barbaren

Catan: Kooplieden & Barbaren Bordspel

Met Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding op Catan, krijg je 4 nieuwe varianten en 5 uitdagende scenario's. Deze uitbreidingsset kan worden gecombineerd met De Zeevaarders en Steden en Ridders. Let op: het is alleen te combineren met de nieuwste editie van het basisspel uit 2012. Geniet van nieuwe elementen zoals de havenmeester en de vriendelijke struikrover. Voor spelers die minder geluk willen hebben is er de variant ''Gebeurtenissen op Catan''. Ook kunnen spelers nu het basisspel met twee spelers spelen.
Catan: Kooplieden & Barbaren Bordspel

Catan: Uitbreiding Kooplieden & Barbaren 5/6 spelers

Met dit extra speelmateriaal en de bijbehorende spelregels kun je nu ook Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding van Catan, met 5 en 6 spelers spelen. Let op: deze uitbreidingsset is alleen compatibel met de nieuwste versie van het basisspel en de uitbreidingen (de editie uit 2012 met plastic onderdelen). Gebruik dit materiaal om meerdere Catan-producten te combineren en een nog grotere en spannendere speelervaring te creëren.
Catan: Uitbreiding Kooplieden & Barbaren 5/6 spelers

Catan: Kooplieden & Barbaren 5/6

Deze uitbreiding is ideaal voor fans van het oude basisspel De Kolonisten van Catan die met meer dan 4 spelers willen spelen. Inclusief extra speelmateriaal en spelregels voor 5 en 6 spelers en werkt alleen in combinatie met het oude basisspel. Haal het maximale uit je speelervaring met Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding.
Catan: Kooplieden & Barbaren 5/6

Catan: Kosmonauten Bordspel

Ontdek het heelal! Maak een sprong naar de sterren en reis in het 3e millennium met je ruimteschepen naar verre planetenstelsels. Verwelkom vreemde volken en bouw nieuwe ruimteschepen en -havens door je grondstoffenproductie te verhogen. Wees voorbereid op loerende ruimtepiraten en spannende ontmoetingen! Deze variant van het klassieke Catan biedt sfeervolle illustraties, gedetailleerde spelregels, variabele speelveldopbouw en stevig speelmateriaal.
Catan: Kosmonauten Bordspel

De Kolonisten van Catan Reiseditie

De reiseditie van De Kolonisten van Catan is ideaal om mee op reis te nemen. Het bevat verkleinde tegels, kaarten en een klein kunststoffen speelbord, waarmee je zelfs in de auto zou kunnen spelen. Begin met 2 dorpen op een variabel speelbord met verschillende landschappen. Gooi met 2 dobbelstenen om grondstoffen te ontvangen, handel met de bank of andere spelers, bouw nieuwe dorpen, straten en steden, koop ontwikkelingskaarten voor speciale acties en let op de struikrover die sommige landschappen leegrooft. Verzamel punten met dorpen, steden, ontwikkelingskaarten, de langste route en de grootste riddermacht. Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel!
De Kolonisten van Catan Reiseditie

Catan playmat Atoll Bordspel

Breid jouw Catan-spel uit met Catan: Steden & Ridders en speel het nu op een unieke manier met deze stevige, rubberen speelmat! Ervaar de prachtige verandering van Catan naar een atol, met meer velden maar minder driesprongen. Daag jezelf uit om de barbarenvloot vanuit een binnenmeer te weerstaan. Met de hoogste kwaliteit speelmat van 999 Games geniet je jarenlang van comfortabel spelen en een extra beleving!
Catan playmat Atoll Bordspel

Catan: Reiseditie

Met alle spelonderdelen van het basisspel in compact formaat, is deze Catan Reiseditie perfect om mee te nemen op vakantie. Het speelbord bestaat uit 6 delen in plaats van losse tegels, maar de spelregels blijven hetzelfde. Inclusief een handig dobbelbakje en opberglades. Zelfs met 2 personen te spelen dankzij bijgesloten handelskaarten. De handleiding geeft alle geldende spelregels weer. Speel Catan nu overal met deze praktische reiseditie!
Catan: Reiseditie

De Kolonisten van Catan: Het grote Kanaal

Na een droogteperiode in het noordoosten van Catan, besluiten de inwoners gezamenlijk een groot kanaal te graven van het bergmeer in het zuiden naar het woestijnbassin in het noorden. Alleen wanneer het kanaal klaar is en het woestijngebied is bewaterd, zullen de akkers weer vruchtbaar worden en waardevol graan produceren. Om de zes scenario's te kunnen spelen, heb je het basisspel De Kolonisten van Catan en de uitbreidingsset De Zeevaarders nodig.
De Kolonisten van Catan: Het grote Kanaal

Catan: Uitbreiding Steden en Ridders

Steden en Ridders is een pittige uitbreiding op het populaire spel Catan. Bescherm het eiland tegen invallende barbaren met behulp van ridders en bouw je steden uit tot metropolen. Deze set vereist het basisspel en kan ook gecombineerd worden met De Zeevaarders van Catan. De uitbreiding heeft nieuw artwork en speelstukken voor een nog betere spelbeleving. Let op: deze set is alleen te combineren met de nieuwste editie van het basisspel uit 2012 met plastic onderdelen. Begin je avontuur direct met een stad en verzamel handelswaren zoals munten en papier.
Catan: Uitbreiding Steden en Ridders

Catan: Uitbreiding Zeevaarders Bordspel

Deze uitbreidingsset voor Catan bevat verschillende nieuwe scenario's en kan alleen worden gecombineerd met de nieuwste editie van het basisspel. De scenario's in deze uitbreiding zijn anders dan die in de oorspronkelijke versie en bieden een nieuwe spelervaring. De set bevat nieuwe speelstukken en artwork om het spel nog meer tot leven te brengen. De handleiding bevat een variatie aan scenario's waarbij het bouwen van scheepsroutes naar diverse eilanden centraal staat.
Catan: Uitbreiding Zeevaarders Bordspel

Catan: Piraten en Ontdekkers

Deze vierde grote uitbreiding voor het populairste bordspel van de afgelopen decennia biedt verschillende scenario's om stap voor stap nieuwe spelregels te introduceren. Het draait allemaal om het ontdekken van nieuwe gebieden, met het daadwerkelijk varen van schepen en het oppikken en afzetten van passagiers en goederen als belangrijkste nieuwe mechanismen. Het inleidende scenario, genaamd "Land in Zicht", laat je echt met je schip varen, havendorpen bouwen, kolonisten en goederen in- en uitladen, en beloningen verdienen voor het ontdekken van land. Met piratenschepen en missiespelregels om extra punten te scoren, zijn alle andere scenario's uitdagend en spannend.
Catan: Piraten en Ontdekkers

Catan: Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers

Speel spannende scenario's voor het populaire handelsspel Catan met de uitbreidingen "Zeevaarders" en "Steden & Ridders". Met 6 verschillende scenario's biedt deze uitbreiding diepgang en uitdaging voor ervaren Catan-fans. Kies uit scenario's zoals "De woestijndraken", "Groot-Catan", "Het grote kanaal" en "Vervloekt land" voor een intense speelervaring. Als je liever iets eenvoudigers wilt, zijn er ook scenario's zoals "De schateilanden" en "Naar het onbekende" beschikbaar. Catan: Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers biedt ook extra materiaal voor het ontwerpen of aanpassen van scenario's. Deze uitbreiding is alleen compatibel met de kunststoffen versies van Catan, maar er is een uitleg beschikbaar voor hoe je het kunt combineren met de houten editie.
Catan: Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers

Catan Uitbreidingen

Ontdek een wereld vol avontuur met het complete Kolonisten van Catan basisspel! Deze editie bevat niet alleen het basisspel, maar ook de spannende uitbreidingen Kooplieden en Barbaren, Steden en Ridders, Piraten en Ontdekkers en Zeevaarders. Vergroot je nederzettingen, breid je handelsnetwerk uit, verdedig je tegen barbaren en verken nieuwe eilanden. Met deze uitgebreide set kun je urenlang speelplezier beleven en je strategische vaardigheden op de proef stellen. Ga de uitdaging aan en word de ultieme heerser van Catan!
Catan Uitbreidingen

Catan playmat Desert Bordspel

Met deze stevige, rubberen speelmat speel je Catan op een andere manier! Verken droogtebevangen Catan en steek woestijnen over om vruchtbare oases te bereiken. De speelmat van 999 Games is van topkwaliteit en biedt jarenlang speelplezier en extra beleving! Alleen te gebruiken in combinatie met het basisspel Catan.
Catan playmat Desert Bordspel

De Kolonisten van Catan: Historische Scenario's II Bordspel

Kolonisten van Catan Historische Uitbreidingsset 2 biedt twee spannende scenario's. In Troje kiezen spelers partij tussen Troje en Mycene, waarbij ze hun stad met grondstoffen ondersteunen om handelspunten te verdienen. De speler die het meeste investeert, verdient aan het einde de meeste overwinningspunten. In De Grote Muur moeten spelers een stuk van de Chinese Muur beschermen tegen Mongoolse aanvallen. Als de Mongolen het deel van de muur veroveren waarvoor de speler verantwoordelijk is, krijgt hij strafpunten. Aan de Muur bouwen vereist het verzamelen van grondstoffen in China. Twee scenario's, één doos! (85 woorden)
De Kolonisten van Catan: Historische Scenario's II Bordspel

Catan Basisspel

De nieuwste editie van het bekende handelsspel Catan is nu nog beter dankzij miniaturen en volledig aangepast artwork. Dit populaire spel, dat in 1999 tot Speelgoed van het Jaar werd verkozen, biedt interactie, geluk en tactische mogelijkheden voor iedereen. Begin met 2 dorpen op een variabel speelbord en gooi met 2 dobbelstenen om grondstoffen te verzamelen. Handel met de bank of medespelers om alle benodigde grondstoffen te krijgen en bouw dorpen, steden en straten. Verzamel punten door grondstoffen, ontwikkelingskaarten en speciale acties. Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel!
Catan Basisspel