Uncategorized

Kaartspellen voor 3

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar leuke kaartspellen voor 3 spelers? Ontdek hier onze topselectie van spannende kaartspellen die garant staan voor urenlang speelplezier met vrienden of familie. Van strategische spellen tot snelle en hilarische opties, deze lijst biedt voor elk wat wils. Ga aan de slag en verrijk je spelavonden met deze boeiende kaartspellen voor 3 personen.

Allerion® - Time To Get Drunk

Nou, dan moet je een shotje nemen! Dit drankspel van 2021 bevat meer dan 450 grappige kaartjes met de leukste opdrachten, gênantste verhalen en vooral veel shotjes. Nodig je vrienden uit, zet de drank koud en beleef een geweldige avond! De spelregels zijn super simpel: schud de kaarten, pak om de beurt een kaart, lees de opdracht hardop voor en voer hem uit. Durf je niet? Neem dan een slok van je drankje of een shotje. Het spel bestaat uit 405 normale kaartjes en 45 extra spicy 'Spicy Jalapeños' kaartjes. Benieuwd naar de kaarten? Hier zijn een paar voorbeelden: doe een body shot van de persoon links van je of sms een koppel dat niet aanwezig is en stel een trio voor. Durf jij het aan?
Allerion® - Time To Get Drunk

De Weerwolven van Wakkerdam basisspel

Ontdek het mysterie van het dorp Wakkerdam in het populaire rollenspel De Weerwolven van Wakkerdam! Wordt lid van het team van dappere burgers die proberen de gevaarlijke weerwolven te ontmaskeren en te overleven. Met het gloednieuwe, gereviseerde basisspel kunnen 8-18 spelers genieten van een spannend spel, waarbij elke nacht weerwolven proberen burgers te verslinden en de burgers overdag op zoek gaan naar de weerwolven. Durf jij het aan om te spelen?
De Weerwolven van Wakkerdam basisspel

Phase 10

Dit uitdagende en spannende kaartspel, bedacht door de makers van UNO™, lijkt op Rummy. Je moet 10 fasen voltooien met verschillende combinaties van kaarten om te winnen. Elke fase hoort bij een specifieke hand kaarten en spelers die een fase voltooien, gaan door naar de volgende. Keuze- en pestkaarten zorgen voor extra spanning en helpen je uit lastige situaties. Een keuzekaart kan elk nummer vervangen en elke kleur gebruikt worden om een fase te voltooien.
Phase 10

Sushi Go

Laat de sushi doorgeven! In dit snelle kaartspel verzamel je de beste combinaties van sushi gerechten. Scoor punten met de meeste maki rolls of een complete set sashimi. Verdrievoudig de waarde van je favoriete nigiri door het in wasabi te dippen. Maar vergeet het toetje niet, anders verlies je punten! Bewijs dat je een echte sushi chef bent door de meeste punten te scoren. Uniek en toegankelijk kaartspel gebaseerd op het 'kaart selectie' mechanisme. Wordt geleverd in een leuk, klein doosje - ideaal als cadeau. Internationaal ondersteund spel dat eenvoudig te leren en snel te spelen is, geschikt voor alle leeftijden. Twee varianten toegevoegd - kaarten in verschillende richtingen doorgeven en de twee speler variant. Dit spel zal je keer op keer overtuigen en vragen om nog een potje, net als een heerlijke maaltijd in een sushi restaurant.
Sushi Go

What Do You Meme? Kaartspel Engelstalige

In de Engelstalige editie van What Do You Meme word jij de "Meme-god". Met grappige kaarten moet je de beste memes creëren en je vrienden verslaan. De jury kiest de winnaar elke ronde en geeft punten. Het spel eindigt als de kaarten op zijn of als je besluit pizza te bestellen. Degene met de meeste punten wint.
What Do You Meme? Kaartspel Engelstalige

Beverbende Kaartspel

Speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen, is Beverbende een geweldig spel dat ook gecombineerd kan worden met Beverclan! In dit spel draait alles om tactiek en geheugen. Elke speler heeft 4 kaarten met strafpunten voor zich liggen, maar slechts 2 ervan mogen bekeken worden. Tijdens je beurt trek je een kaart en voer je een actie uit. Hiermee kun je bijvoorbeeld een kaart ruilen met één van je gedekte kaarten, of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van andere spelers. Degene met de minste strafpunten aan het einde van de ronde, wint het spel!
Beverbende Kaartspel

Boonanza Kaartspel

Boonanza is een boeiend kaartspel waarin spelers bonen verbouwen en verhandelen om zoveel mogelijk geld te verdienen. Elke speler ontvangt 5 bonenkaarten die ze in volgorde moeten houden. Ze hebben ook twee bonenvelden waarop ze bonen kunnen verbouwen. Tijdens elke beurt verbouwen spelers één kaart en draaien ze twee nieuwe kaarten om, die ze kunnen houden of verhandelen. Het is belangrijk om bonensoorten op je bonenveld te hebben, omdat dit hun waarde verhoogt. Het spel eindigt wanneer de bonenkaartenstapel drie keer is doorgespeeld en degene met het meeste geld wint. Boonanza is een intrigerend handelsspel van de beroemde auteur van Agricola en Le Havre.
Boonanza Kaartspel

De Crew Kaartspel

Ga op een uniek avontuur in het heelal met De Crew! Als wetenschappers vermoeden we een mysterieuze planeet aan de rand van ons zonnestelsel. In dit coöperatieve slagenspel moeten jullie samen 50 missies voltooien. Speel kaarten van dezelfde kleur op elkaar om de stapel te winnen. Maar pas op, elke missie heeft specifieke regels en een fout kan leiden tot een gefaalde missie. Communiceer met elkaar door seinen, maar praten is beperkt. De uitdaging ligt in het slim op elkaar inspelen. Kan jullie team samenwerken? Ook speelbaar met 2-spelers!
De Crew Kaartspel

De Grote Dalmuti Kaartspel

Het leven is onrechtvaardig, ook in het spel De Grote Dalmuti! Je kunt koning zijn in een beurt, maar bediende in de volgende. Strijd om de hoogste sociale status en wordt De Grote Dalmuti! Probeer als eerste al je kaarten weg te spelen en word de volgende ronde De Grote Dalmuti. Maar pas op, als je als laatste eindigt ben je de Grote Dienaar en moet je de kaarten verzamelen, schudden en uitdelen. Wees op je hoede voor de Narrenrevolutie en de slimheid van je medespelers, want je kunt zo weer onttroond worden!
De Grote Dalmuti Kaartspel

Dobble Classic

Dobble is een vlot kaartspel dat zowel jong als oud plezier bezorgt! Het vereist snelle reflexen en goede observatievaardigheden om te winnen. Wees de eerste die het overeenkomstige symbool herkent en win de ronde. Elke ronde blijft boeiend, want er is maar één andere kaart met dezelfde afbeeldingen. Je kunt een kaart nemen, plaatsen of afleggen volgens de regels van de verschillende mini-spelletjes. Dobble is een educatief spel dat concentratie, motoriek en snelheid test, geschikt voor 2-8 spelers vanaf 6 jaar oud. Het stimuleert visuele herkenning en waarneming op een leuke manier.
Dobble Classic

Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Imploding Kittens is de spannende uitbreiding voor het populaire Exploding Kittens kaartspel, bekend als een van de beste kaartspellen. Met 20 nieuwe kaarten voeg je 6 geheel nieuwe acties toe aan het spel. Daarnaast bevat deze uitbreiding een imploderende kitten waardoor je met wel 6 spelers kan spelen. Ook krijg je er een levensgrote "Cone of Shame" bij, die een belangrijk onderdeel is van het spel. De kaarten zijn weer prachtig geïllustreerd door The Oatmeal. Let op: je hebt het Nederlandstalige basisspel nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen.
Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Exploding Kittens NSFW 18+ Editie Nederlandstalig Kaartspel

Ontdek de spannende NSFW-editie van Exploding Kittens: het gewaagde kaartspel voor volwassenen! Deze speciale versie bevat de volledige inhoud van Exploding Kittens, maar dan met pikante afbeeldingen op elke kaart die niet geschikt zijn voor het standaard spel. Speel deze editie op zichzelf of combineer hem met het Nederlandstalige basisspel voor een uitdagend spel met maximaal 9 spelers. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!
Exploding Kittens NSFW 18+ Editie Nederlandstalig Kaartspel

Halli Galli Actiespel

Halli Galli is een spectaculair reactiespel dat geschikt is voor jong en oud. Iedere speler heeft een stapel kaarten met vruchten erop. Om beurten wordt er een kaart omgedraaid en op de stapel gelegd. Als er precies 5 vruchten zichtbaar zijn, moeten de spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. De snelste speler wint alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Halli Galli is niet alleen leerzaam voor kinderen, maar ook leuk voor studenten en families die even een gezellig spelletje willen spelen.
Halli Galli Actiespel

Jatten Kaartspel

Het spannende kaartspel Jatten draait om het stelen van kaarten van elkaar om je eigen verzameling op te bouwen. Maar pas op, want wie te gretig is, loopt het risico met lege handen achter te blijven. Tijdens je beurt speel je een kaart uit je hand en voer je een kaartinval uit. Je kiest een tegenstander, trekt een kaart van zijn hand en legt deze open op tafel. Je kunt ervoor kiezen om te stoppen en die kaart te houden, of je kunt nog een kaart van dezelfde speler trekken. Maar let op, als twee gestolen kaarten hetzelfde nummer hebben, eindigt je beurt en gaan de kaarten terug naar de hand van het slachtoffer. Als je op tijd stopt, mag je alle gestolen kaarten voor je neerleggen. Als je een oplichter hebt getrokken, mag je zelfs een kaart naar keuze uit de verzameling van je tegenstander stelen. Wie als eerste zes kaarten van dezelfde waarde verzamelt, is de winnaar!
Jatten Kaartspel

LAMA Kaartspel

L.A.M.A. is een snel kaartspel waarin het draait om het kwijtraken van kaarten en het vermijden van minpunten. Elke beurt probeer je kaarten af te leggen, maar als dit niet lukt krijg je minpunten in de vorm van fiches. Je kunt ervoor kiezen om te passen of een nieuwe kaart te trekken. Als je al je kaarten kwijtraakt, mag je een fiche teruggeven en zelfs kiezen voor een waarde van 1 of 10. De speler met de minste minpunten wint.
LAMA Kaartspel

Ligretto

Ligretto is een razendsnel kaartspel waarbij spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af proberen te komen. Inhoud: 160 kaarten en spelregels. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar.
Ligretto

Lost Cities: Het Kaartspel

Lost Cities: Het kaartspel is een spannend en strategisch spel voor twee spelers. Bouw expedities in vijf verschillende kleuren door kaarten van laag naar hoog te leggen. Tijdens je beurt kun je kaarten inzetten op een expeditie of op een aflegstapel. Houd kaarten vast die je tegenstander nodig heeft om hem dwars te zitten, maar wees voorzichtig, want dit kan ten koste gaan van jouw eigen kaarten. Gebruik weddenschapskaarten om de plus- of minpunten van een expeditie te vermenigvuldigen. De eenvoudige spelregels maken het gemakkelijk om dit spel te spelen en je kunt meerdere potjes achter elkaar spelen vanwege de korte speelduur.
Lost Cities: Het Kaartspel

Openhartig Dating

Maak kennis met 'Openhartig Dating' van de 'Openhartig'-collectie van OpenUp! Deze set bevat meer dan 100 boeiende vragen om op een leuke manier elkaar beter te leren kennen tijdens een date. Of je nu nieuw bent in het daten of al meer ervaring hebt, dit spel maakt daten minder spannend. Met vragen zoals "Wie is je beste vriend(in) en waarom?" en "Wat is het meest avontuurlijke dat je ooit hebt gedaan?" creëer je onthullende en ontspannen gesprekken. Leer elkaar beter kennen en geniet van elkaars gezelschap met 'Openhartig Dating'!
Openhartig Dating

Party or Naughty Het ultieme drankspel

Ga het weekend in stijl in met Party or Naughty Original drankspel! Dit populaire spel zorgt voor hilarische, spannende en uitdagende momenten tijdens een avond vol plezier. Geen saaie planning meer nodig, want dit spel zorgt voor actie en gezelligheid. De spelers trekken om de beurt een kaart en voeren de beschreven opdracht uit. Wie dit niet doet, moet drinken. Verzamel punten door opdrachten te voltooien. De kaarten bevatten grappige, spannende, uitdagende en hilarische opdrachten en vragen. Het perfecte spel voor een geslaagd feestje!
Party or Naughty Het ultieme drankspel

Tactic Paw Patrol 3-in-1:

Met Paw Patrol 3-in-1 hebben kinderen urenlang speelplezier met drie klassieke spellen in één doos! Dit spel bevat Lotto, Domino en Memo. Verzamel kaarten op je afbeeldingskaart, maak kettingen van plaatjes en verzamel paren. De set bevat 4 legplaten, 72 kaartjes voor Lotto en Memo, 36 Domino kaartjes en spelregels. Een vrolijke en educatieve toevoeging aan elke speelcollectie!
Tactic Paw Patrol 3-in-1:

Ravensburger Koehandel Kaartspel

Wie wordt de trotse eigenaar van prijskoe Bertha of een ander dier? Deze chaos in de koehandel loopt flink uit de hand. Maar wie heeft wie nu eigenlijk te pakken? Degene die slim biedt en slimmer is dan de rest, krijgt de meest winstgevende dieren in handen en wint het spel Koehandel van Ravensburger!
Ravensburger Koehandel Kaartspel

Saboteur Basisspel Kaartspel

Schatgravers en saboteurs strijden tegen elkaar in dit rollenkaartspel. Elke speler krijgt een rollenkaart met de rol van saboteur of schatgravende dwerg. Ze houden hun rol geheim, maar kunnen vrijuit praten. Elke speler krijgt ook kaarten met gangen, gereedschap en sabotagemogelijkheden. Het doel van de schatgravers is om de schat te vinden, terwijl de saboteurs dat proberen te voorkomen. Ze kunnen elkaars gereedschap saboteren en gangen veranderen. Het is mogelijk om per ongeluk een bondgenoot te hinderen. De winnende partij krijgt aan het einde van het spel een beloning. Het spel is ideaal voor grotere groepen, maar kan ook al met 3 spelers gespeeld worden.
Saboteur Basisspel Kaartspel

SET

Set is een zenuwslopend reactiespel voor het hele gezin. Leg de 12 kaarten met gekleurde symbolen op tafel en zoek snel drie kaarten waarvan de eigenschappen volledig gelijk of helemaal verschillend zijn. Wie roept het vaakst "SET!"? Als je een set vindt, laat je de kaarten zien. Heb je gelijk, dan mag je ze houden. Zo niet, dan leg je ze terug. Wie aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft, wint. Een uitdagend en spannend spel voor urenlang speelplezier!
SET

Skip Bo Junior

Skip-Bo Junior is een geliefd kaartspel speciaal ontworpen voor kinderen. Met leuke dierenafbeeldingen is het spel eenvoudig te leren en geschikt voor spelers vanaf 4 jaar. Het doel is om als eerste al je kaarten weg te spelen door ze in een bepaalde volgorde neer te leggen. Dit snelle en spannende spel is leuk voor zowel jong als oud en kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers. Bereid je voor op urenlang speelplezier met Skip-Bo Junior!
Skip Bo Junior

Take 5! Kaartspel

Take 5! is een spannend kaartspel waarbij geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Het spel bevat 104 kaarten met verschillende waarden en strafpunten. Elke speler krijgt er 10 en er liggen 4 kaarten open op tafel. Elke ronde kiest elke speler een kaart uit zijn hand en legt deze gedekt voor zich neer. Vervolgens draaien alle spelers hun kaart tegelijk om en leggen deze aan de op tafel liggende kaarten aan. De speler met de laagste kaart begint. Wie de zesde kaart aan een rij moet leggen, moet de vijf kaarten van die rij als strafpunten nemen. De speler met de minste strafpunten na 10 ronden wint. Een ideaal spel voor grotere groepen zoals studenten en grotere families.
Take 5! Kaartspel

White Goblin Games - The Mind - Kaartspel

The Mind is meer dan een kaartspel, het is een unieke team-ervaring waarbij je samen moet werken zonder te overleggen. Voltooi levels door jullie gedachten met elkaar te verbinden en speel kaarten op volgorde uit, zonder de cijfers te bespreken. Zet je "gezamenlijke klok" gelijk, zodat jullie op hetzelfde ritme kaarten uitspelen. Met 120 speelkaarten en spelregels is The Mind een eenvoudige, maar bijzondere uitdaging. Bereik het laatste level en zweef op een roze wolk.
White Goblin Games - The Mind - Kaartspel

UNO

Het doel van UNO is om de eerder gespeelde kaart te overtreffen met een kaart van dezelfde kleur of symbool. Wees echter voorzichtig met de actiekaarten en houd de bluf van je tegenstander in de gaten! UNO lijkt sterk op het kaartspel Pesten, maar heeft alleen cijferkaarten van 0 tot 9 en speciale (pest)kaarten. De speler die als eerste al zijn kaarten uitspeelt, wint het spel. Er zijn in totaal 108 verschillende kaarten in UNO, inclusief cijferkaarten in vier verschillende kleuren en speciale kaarten met verschillende waardes zoals beurt overslaan, kleur wijzigen en spelersvolgorde omdraaien. Bij het begin van het spel krijg je meerdere kaarten en de kleur van de bovenste kaart op de stapel is bepalend voor de volgende kaart die gespeeld moet worden.
UNO

De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of basisspel Kaartspel

De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of is een spannende variant van het klassieke spel. Het bevat alle bekende elementen, maar ook nieuwe rollen en kaarten voor extra uitdaging. Geschikt voor 8-18 spelers, perfect voor een avondje gezelligheid met vrienden of familie. Of je nu een ervaren speler bent of nieuw bent met het spel, met De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of beleef je gegarandeerd plezier en spanning. Een must-have voor verzamelaars en spelers die op zoek zijn naar een nieuwe ervaring met het spel.
De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of basisspel Kaartspel