Uncategorized

Bijzondere puzzels volwassenen

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar bijzondere puzzels voor volwassenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel hebben we een lijst samengesteld van de meest unieke en uitdagende puzzels die perfect zijn voor volwassen puzzelliefhebbers. Van prachtige landschappen tot mysterieuze patronen, deze bijzondere puzzels bieden een verfrissende en ontspannende uitdaging voor urenlang puzzelplezier. Ontdek nu onze selectie en start met het leggen van deze fascinerende stukjes!

Inhoudsopgave

3D Gebouw Rijksmuseum Amsterdam

Deze 3D puzzel van het Rijksmuseum in Amsterdam bestaat uit 134 stukjes en heeft een afmeting van 46 x 30 x 20 cm.
3D Gebouw Rijksmuseum Amsterdam

Ravensburger 3D Puzzel Harry Potter Zweinstein Kasteel

Bouw je eigen unieke model van de Zweinsteintoverschool met het Harry Potter Zweinstein Kasteel van Ravensburger! Deze 3D puzzel heeft 540 stukjes die gebogen, platte en vouwbare stukjes zijn, waardoor je geen lijm nodig hebt. De set bevat ook 90 accessoires en een handige handleiding. Een must-have voor elke Harry Potter fan!
Ravensburger 3D Puzzel Harry Potter Zweinstein Kasteel

Ravensburger 3D-puzzel Pokémon Bal

Ervaar uniek 3D puzzelplezier met de Pokémon Bal van Ravensburger! Met 72 stevige plastic stukjes bouw je gemakkelijk en zonder lijm de bijzondere afbeelding van Pokémon. De puzzel wordt geleverd met een opzetvoet en handleiding voor eenvoudige montage. Een spannende uitdaging voor Pokémon fans!
Ravensburger 3D-puzzel Pokémon Bal

3D Gebouw De Utrechtse Dom

Een indrukwekkende 3D puzzel van de Utrechtse Dom met 140 stukjes. Het resultaat is een gedetailleerde replica van de iconische kathedraal. Met een afmeting van 45 x 20 x 43 cm is deze puzzel een ware blikvanger. Het is een uitdagend project voor zowel puzzelliefhebbers als liefhebbers van architectuur. Perfect om te ontspannen en je creatieve kant te laten zien.
3D Gebouw De Utrechtse Dom

Chelsea Stamford Bridge 3D Puzzel

Beleef plezier met het hele gezin met deze Nanostad 3D-puzzelset Stamford Bridge. Met 171 puzzelstukjes van hoogwaardig karton is het bouwen van deze realistische puzzel een uitdaging voor de creativiteit van uw kinderen. Het duurt ongeveer 120 minuten om de puzzel op te bouwen en door de genummerde stukjes is er geen lijm of schroeven nodig. Deze meerkleurige puzzelset, met afmetingen van 38,5 x 30 x 12 cm, is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.
Chelsea Stamford Bridge 3D Puzzel

Disney Puzzel 2 Hearts of Gold Magical Moments

Deze Disney puzzelset bevat twee 1.000 stukjes puzzels en is perfect voor puzzelfanaten met een uitstekende smaak. Gemaakt in Nederland, zijn deze legpuzzels van hoge kwaliteit, met afmetingen van 68 x 49 cm. De zorgvuldig gekozen afbeeldingen garanderen urenlang puzzelplezier voor zowel volwassenen als kinderen. Een absolute musthave voor iedereen die van puzzelen houdt.
Disney Puzzel 2 Hearts of Gold Magical Moments

Falcon puzzel Baking with Mother

Al sinds de 18e eeuw is de legpuzzel populair, maar de Falcon de luxe-serie verscheen pas in de jaren 1970. Falcon puzzels zijn herkenbaar aan hun blauwe achterkant en zijn van hoge kwaliteit met nauwkeurige prints en afwerking. Het assortiment van Falcon biedt voortdurend mooie afbeeldingen in verschillende thema's.
Falcon puzzel Baking with Mother

Jan van Haasteren De Bibliotheek puzzel

De kleurrijke en gedetailleerde puzzels van Jan van Haasteren zorgen voor urenlang puzzelplezier voor jong en oud. In deze specifieke puzzel begeeft de familie Jan van Haasteren zich in de drukte van een bibliotheek, waar opmerkelijke bezoekers zich niet aan de regels houden. Naast de hilarische scenes bevatten de puzzels ook herkenbare symbolen, zoals een haaienvin en Sinterklaas. Jumbo biedt een ruime collectie van tientallen Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes.
Jan van Haasteren De Bibliotheek puzzel

Jan van Haasteren De Oase puzzel

Er is een ware drukte in deze oase van Jan van Haasteren te midden van de woestijn! Hoewel er weinig water is, is de bedrijvigheid zoals we gewend zijn van Jan van Haasteren overvloedig aanwezig! De puzzels van Jan van Haasteren zijn bekend om hun levendige kleuren en gedetailleerde afbeeldingen. Al decennialang tekent Jan van Haasteren humoristische platen die keer op keer verrassen en een glimlach op je gezicht toveren. Echte fans kennen de typische kenmerken van Jan van Haasteren en gaan meteen op zoek naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en het zelfportret van Jan. Ontdek de uitgebreide collectie van Jumbo met tientallen Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot wel 5.000 puzzelstukjes.
Jan van Haasteren De Oase puzzel

Jan van Haasteren De Sluizen puzzel

De Sluizen van Jan van Haasteren is een drukke en grappige puzzel met 1000 stukjes. De kleurrijke plaat zit vol met humoristische details en taferelen, typisch voor Jan van Haasteren. Het is een uitdaging om de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret te vinden, zoals de echte fans gewend zijn. Jumbo biedt een uitgebreide collectie van tientallen Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot maar liefst 5.000 stukjes.
Jan van Haasteren De Sluizen puzzel

Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen puzzel

Tijdens de Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen Puzzel 1000 Stukjes gaat alles fout! Zowel op het veld als in het publiek zijn er talloze grappige details te ontdekken. Deze legpuzzel van Jan van Haasteren zorgt voor totale chaos met zijn 1000 stukjes. Het puzzelen van deze puzzel brengt steeds meer humoristische details en taferelen aan het licht. Jan van Haasteren staat bekend om zijn geweldige humor en Jumbo heeft een uitgebreide collectie van zijn puzzels, variërend van 54 tot 5000 stukjes.
Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen puzzel

Jan van Haasteren Jumbo gaat winkelen puzzel

Schoonmoeder en Schoonvader raken in paniek tijdens het boodschappen doen wanneer een speciale klant er met hun winkelwagentje vandoor gaat! Ontdek de kleurrijke en gedetailleerde wereld van Jan van Haasteren puzzels. Al decennia lang creëert Jan van Haasteren humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. Echte fans zoeken direct naar de kenmerkende elementen zoals de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret. Ontdek de uitgebreide collectie van Jumbo, variërend van 54 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes!
Jan van Haasteren Jumbo gaat winkelen puzzel

Jan van Haasteren Krijt op Tijd! puzzel

De hilarische Jan van Haasteren puzzel met de chaotische poolbar is een absolute must-have voor fans van Jan van Haasteren. Met 1500 stukjes en unieke details is deze puzzel een plezier om in elkaar te zetten. Hoekje voor hoekje ontdek je nieuwe verrassingen. Jan van Haasteren staat bekend om zijn kleurrijke en gedetailleerde tekeningen die altijd een glimlach op je gezicht toveren. Echte fans herkennen direct de kenmerkende elementen zoals de haaienvin en Sinterklaas. Jumbo heeft een uitgebreide collectie van Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot wel 5000 stukjes.
Jan van Haasteren Krijt op Tijd! puzzel

Jan van Haasteren De Kunstmarkt puzzel

De Jan van Haasteren Kunstmarkt Puzzel 2000 Stukjes is een chaotische en kleurrijke puzzel waarin alle vormen van kunst aan bod komen. Elke keer dat je kijkt, ontdek je weer nieuwe grappige details en taferelen. Jan van Haasteren heeft opnieuw laten zien dat hij humor op prachtige wijze kan verwerken in zijn puzzels. Met tientallen puzzels in verschillende formaten, variërend van 54 tot 5000 puzzelstukjes, is er voor iedere puzzelliefhebber wel een Jan van Haasteren puzzel te vinden.
Jan van Haasteren De Kunstmarkt puzzel

Jan van Haasteren Popfestival puzzel

Breng het popfestival naar huis met de kleurrijke en gedetailleerde puzzels van Jan van Haasteren! Al decennia lang verbaast en amuseert Jan van Haasteren zijn fans met humoristische platen. Zoek naar de typische kenmerken zoals de haaienvin, Sinterklaas, handjes, een kunstgebit en zelfs Jan's zelfportret in elke puzzel. Jumbo heeft een uitgebreide collectie van 54 tot wel 5.000 puzzelstukjes van Jan van Haasteren.
Jan van Haasteren Popfestival puzzel

Jan van Haasteren Rariteitenkabinet puzzel

Ontdek de Jan van Haasteren familie in musea op de kleurrijke en gedetailleerde puzzels van Jumbo. Met decennia aan ervaring tekent Jan van Haasteren humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. Fans van zijn werk zullen direct op zoek gaan naar de bekende symbolen, zoals de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret. Met tientallen puzzels in verschillende groottes, variërend van 54 tot maar liefst 5.000 stukjes, is er voor ieder puzzelliefhebber wel iets te vinden.
Jan van Haasteren Rariteitenkabinet puzzel

Jan van Haasteren Vrijdag de 13e puzzel

Op Vrijdag de 13e van Jan van Haasteren is een kleurrijke en hilarische puzzel waarin alles misgaat. Van chaos op straat en in de gracht tot rariteiten in de lucht. Jan van Haasteren staat bekend om zijn humoristische en gedetailleerde platen, en ook deze puzzel is daar weer een perfect voorbeeld van. Met tientallen puzzels in verschillende formaten, van 54 tot 5.000 puzzelstukjes, is er voor elke fan wel een uitdaging te vinden. Ga op zoek naar de kenmerkende haaienvin, Sinterklaas, handjes, een kunstgebit en Jan's zelfportret en laat je verrassen en lachen!
Jan van Haasteren Vrijdag de 13e puzzel

Jan van Haasteren De Wijnmakerij puzzel

De Wijnmakerij is een 3000-stukjes puzzel van Jan van Haasteren, waarin humor op een prachtige manier is verwerkt. Deze kleurrijke en gedetailleerde puzzel is een ware verrassing en brengt veel plezier. Jan van Haasteren is al decennialang bekend om zijn humoristische tekeningen, en zijn echte fans zoeken altijd naar de kenmerkende elementen in elke puzzel. Jumbo biedt een grote collectie van Jan van Haasteren puzzels, variërend in stukjes van 54 tot maar liefst 5000. De gelegde puzzel heeft een afmeting van 122 x 85 cm.
Jan van Haasteren De Wijnmakerij puzzel

King 5in1 Classic Collection

Ontdek een wereld vol klassieke puzzels in onze puzzelbox! Deze box bevat vijf prachtige 1000 stukjes puzzels met afbeeldingen van boten, treinen, vliegtuigen en schilderijen. Om je puzzelervaring nog leuker te maken, hebben we bij elke puzzel een bijpassende poster toegevoegd. Zo kun je eerst het complete plaatje bewonderen voordat je aan de puzzel begint. Deze puzzelbox is een must-have voor alle puzzelliefhebbers die houden van klassieke en sfeervolle afbeeldingen.
King 5in1 Classic Collection

Metal Earth Harry Potter Hogwards Express Modelbouwset

Bouw je eigen 3D Laser Cut Metallic Model met de Metal Earth Harry Potter Hogwards Express bouwset. De set bestaat uit twee dunne metalen platen met voorgesneden onderdelen. Knip of draai de onderdelen uit, vouw ze in de juiste vorm en zet ze aan elkaar met lipjes of pinnetjes. Geen lijm nodig! Gebruik een knip- en punttang voor het beste resultaat. De verpakking bevat gedetailleerde instructies. Geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar. Afmetingen verpakking: 12 x 17 x 0,2 cm. Montagetijd: 2 uur.
Metal Earth Harry Potter Hogwards Express Modelbouwset

Nanostad Santiago de Bernabeu 3D puzzel Real Madrid

Deze Nanostad 3D-puzzelset Santiago Bernabéu zorgt voor uren speelplezier bij kinderen. Met 160 stukjes kunnen ze de puzzel in ongeveer 120 minuten in elkaar zetten. Het is een leuke activiteit om dit samen met het gezin te doen. De stukjes zijn gemaakt van hoogwaardig karton en zijn genummerd, waardoor het makkelijk is om de puzzel zonder lijm of schroeven in elkaar te zetten. Daarnaast stimuleert het de creatieve vaardigheden en het geduld van kinderen. De afmetingen van de puzzel zijn 34 x 34 x 8,8 cm en de aanbevolen leeftijd is vanaf 7 jaar. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.
Nanostad Santiago de Bernabeu 3D puzzel Real Madrid

Ravensburger Tower Bridge 3D puzzel gebouw

Met deze bijzondere 3D puzzel van Ravensburger kunnen kinderen vanaf 12 jaar de prachtige Tower Bridge namaken. De puzzel bestaat uit 216 stukjes en is zeer gedetailleerd, waardoor het eindresultaat er geweldig uitziet. Laat de creativiteit en concentratie van je kinderen groeien terwijl ze deze uitdagende puzzel leggen. De Tower Bridge 3D puzzel is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het is een uitstekend cadeau voor jonge puzzelliefhebbers en bouwenthousiastelingen.
Ravensburger Tower Bridge 3D puzzel gebouw

Ravensburger 3D Zonnestelsel

Beleef uniek puzzelplezier met de 3D-puzzel 'zonnestelsel'! Deze uitgebreide set bevat 8 puzzelballen van onze acht planeten, accessoires en decoratiemogelijkheden. Ontdek, verbaas je, leer en decoreer met deze tastbare ervaring. De set bevat in totaal 522 puzzelstukjes, 2 planeetringen, 1 zon gemaakt van stevig karton, 1 maan gemaakt van foam, 8 opzetvoetjes en nylondraad om de planeten op te hangen, een 2-zijdige decoratieve en informatieve poster en een handleiding met afbeeldingen. Let op: 1 dunne naald is ook nodig.
Ravensburger 3D Zonnestelsel

Ravensburger Big Ben Night Edition 3D puzzel gebouw Night Edition

Ontdek het unieke plezier van driedimensionaal puzzelen met de 3D gebouwenpuzzels van Ravensburger! Bouw prachtige bouwwerken die je kunt plaatsen op je wandplank of dressoir. De stevige plastic stukjes passen perfect in elkaar, waardoor je zonder lijm een uniek model van de Big Ben kunt bouwen. De lampunit zorgt voor verlichting, waarbij in de stand met wit licht alleen de buitenste twee ledjes branden. Met een druk op het knopje verandert de lamp naar multicolor en wisselt hij telkens van kleur. Een eyecatcher voor elk interieur!
Ravensburger Big Ben Night Edition 3D puzzel gebouw Night Edition

Ravensburger puzzel Disney Castle 3D gebouw

Beleef het unieke gevoel van puzzelen en bouwen tegelijkertijd met deze bijzondere Disney kasteelpuzzel. Met innovatieve kunststof puzzelstukjes en speciale hoekstukverbindingen, zonder dat je hoeft te lijmen, kan je een indrukwekkend model van een kasteel maken. De set bevat 216 puzzelstukjes, bouwonderdelen en een handleiding met afbeeldingen.
Ravensburger puzzel Disney Castle 3D gebouw

Ravensburger Disney Frozen 2 puzzleball 3D Puzzel

Ontdek nieuwe avonturen met Elsa, Anna en hun vrienden in deze 3D-puzzelbal! Deze stabiele bal is gemaakt van gebogen plastic puzzelstukjes zonder lijm. Dankzij de nummering op de achterkant kan je gemakkelijk sorteren en puzzelen op nummer. Met onze Easyclick-technologie passen alle stukjes perfect in elkaar voor uniek en plezierig puzzelen tot het laatste deel. De set bevat 72 genummerde plastic puzzelstukjes, een standaard en instructies. De gebogen puzzelstukjes vormen een indrukwekkende 3D-puzzelbal met een perfecte pasvorm en stabiele samenhang. De bal heeft een diameter van ongeveer 13 cm. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden en gebruik onder direct toezicht van volwassenen.
Ravensburger Disney Frozen 2 puzzleball 3D Puzzel

Ravensburger Eiffeltoren Love Edition

Geniet van uniek puzzelplezier met de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! Deze prachtige bouwwerken passen perfect in elkaar en kunnen een mooie plek krijgen op je wandplank of dressoir. De stevige plastic stukjes worden zonder lijm in elkaar gezet en vormen een uniek model van de Eiffeltoren met een liefdesdesign. De set bevat 216 puzzelstukjes, bouwonderdelen en een handleiding met afbeeldingen.
Ravensburger Eiffeltoren Love Edition

Ravensburger Eiffeltoren Night Edition

Met de Eiffeltoren Night Edition 3D puzzel van Ravensburger bouw je een verbluffend model van de bekende toren bij nacht. Dankzij de meegeleverde LEDs straalt het model en kun je kiezen tussen een zachte verlichting die lijkt op het origineel of wisselende kleuren. De set bevat 216 puzzelstukjes, bouwonderdelen, een multicolor lamp en een handleiding met afbeeldingen. Let op: 3 AAA-batterijen zijn niet inbegrepen.
Ravensburger Eiffeltoren Night Edition

Ravensburger Lamborghini Huracan Evo

De 3D gebouwen puzzels van Ravensburger bieden uniek puzzelplezier met 108 stevige kunststof puzzelstukjes om je eigen Lamborghini Huracán EVO te bouwen. Geef dit prachtige 3D voertuig een mooie plek op je wandplank of dressoir. De plastic stukjes passen perfect in elkaar, zonder dat je lijm hoeft te gebruiken. De puzzel wordt geleverd met accessoires, waaronder echt bewegende wielen, en een handleiding.
Ravensburger Lamborghini Huracan Evo

Ravensburger PAW Patrol Puzzleball 3D Puzzel

De Ravensburger Paw Patrol puzzleball is een unieke 3D puzzel met 72 stevige plastic stukjes die perfect in elkaar passen. Met deze puzzel bouw je zonder lijm te gebruiken een prachtige afbeelding van Paw Patrol. De set bevat ook een handige handleiding en accessoires om de puzzel compleet te maken. Geniet van het plezier van puzzelen in 3D met de Ravensburger Paw Patrol puzzleball!
Ravensburger PAW Patrol Puzzleball 3D Puzzel

Ravensburger puzzel Fietsen in Amsterdam

Ontsnap aan de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze 1000-delige puzzel is perfect voor zowel beginners als ervaren puzzelaars. Het standaardformaat maakt het eenvoudig om het voltooide kunstwerk in te lijsten en op te hangen. Met met de hand gemaakte stansmessen is elke puzzel uniek en eindeloos gevarieerd. Jong en oud zullen genieten van deze Fietsen in Amsterdam puzzel met als thema Stadsleven. Gemaakt van 100% gerecycled karton, heeft deze puzzel ook een 'duurzamer' label.
Ravensburger puzzel Fietsen in Amsterdam

Ravensburger Statue of Liberty Night Edition

Creëer een betoverend model van het Vrijheidsbeeld bij nacht met duurzame kunststof puzzelstukjes, en breng het tot leven met LED-verlichting. Kies tussen een serene witte gloed of geniet van de magie van wisselende kleuren.
Ravensburger Statue of Liberty Night Edition

Ravensburger Toren van Pisa 3D puzzel Night Edition

De 3D puzzel van Ravensburger van de scheve toren van Pisa is niet alleen een prachtig bouwwerk, maar ook sfeervol verlicht in de avonduren. Met 216 stevige plastic puzzelstukjes kan de unieke toren van Pisa bij nacht worden gebouwd, zonder lijm te gebruiken. De puzzel wordt geleverd met bouwonderdelen, een lampunit en een handleiding met afbeeldingen. Let op: 3 AAA-batterijen zijn niet inbegrepen bij het product. Ontdek deze romantische highlight op de Piazza dei Miracoli in de schitterende ambiance van de avond.
Ravensburger Toren van Pisa 3D puzzel Night Edition

Ravensburger Volkswagen bus T1 bulli

De Volkswagen T1 Bulli is een iconisch voertuig dat symbool staat voor vrijheid en avontuur. Deze 3D-puzzel, bestaande uit 162 stevige kunststof puzzelstukjes, is het perfecte cadeau voor avonturiers en autoliefhebbers. De puzzel heeft draaiende wielen en een klassieke rood-witte print, inclusief een surfplank. Met de geïllustreerde instructies en accessoires is succes gegarandeerd. De T1 Bulli is sinds 1950 een icoon en bracht het gevoel van vrijheid en avontuur naar de mooiste plekken ter wereld. Sorteer de genummerde puzzelstukjes voor een eenvoudige montage.
Ravensburger Volkswagen bus T1 bulli

Ravensburger Vuurtoren Night Edition

Ervaar de unieke sensatie van het bouwen van deze maritieme vuurtoren van Ravensburger. Met perfect passende kunststof onderdelen is hij stabiel, zonder lijmen. Het hoogtepunt komt in het donker, wanneer twee pulserende LED's het licht van de vuurtoren doen schitteren.
Ravensburger Vuurtoren Night Edition

Ravensburger Windmolen Delftsblauw

Ontdek het unieke 3D puzzelplezier met Ravensburger! Deze 3D gebouwen puzzels zorgen voor eindeloos vermaak. Zet prachtige bouwwerken in elkaar en geef ze een mooie plek op je wandplank of dressoir. De stevige plastic stukjes passen perfect in elkaar, waardoor je zonder lijm een uniek model van een windmolen in delfts-blauw design kunt bouwen. De set bevat 216 puzzelstukjes, bouwonderdelen en een handleiding met afbeeldingen. Geniet van het bouwplezier en bewonder jouw prachtige creatie in 3D!
Ravensburger Windmolen Delftsblauw

Ravensburger XXL Kinder globe

Bouw je eigen unieke Ravensburger XXL Puzzel Kinderglobe met deze 3D-puzzel. Gebruik de stevige plastic stukjes om de gebogen, platte en vouwbare delen in elkaar te passen, zonder lijm te gebruiken. Het resultaat is een prachtige kinderglobe in drie dimensies. De puzzel bevat 180 stukjes en wordt geleverd met een opzetvoet en een handleiding. Let op: de globe is Engelstalig. Geniet van eindeloos puzzelplezier met de 3D-puzzels van Ravensburger.
Ravensburger XXL Kinder globe

Sydney Opera House

De Wrebbit 3D puzzel biedt een uitdagende puzzelervaring met een prachtig eindresultaat. Met gedetailleerde instructies is het gemakkelijk om deze foam puzzelstukjes in elkaar te zetten. Of je nu houdt van het maken van gebouwen of landschappen, er zijn diverse puzzels beschikbaar om van te genieten. Met hoogwaardige stukjes die gemakkelijk vast te houden zijn, zal deze puzzel je urenlang vermaken en trots maken op je voltooide meesterwerk.
Sydney Opera House

Taj Mahal 3D puzzel

De Wrebbit 3D puzzel Taj Mahal is perfect voor wie houdt van een uitdaging en een indrukwekkend eindresultaat. Met zijn 950 stukjes biedt deze puzzel urenlang puzzelplezier en is hij zeer stevig. Gemaakt van foam en polyetheen is de puzzel geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf 10 jaar. Met een afmeting van 43 x 43 x 33 cm is de Taj Mahal puzzel een prachtig stuk om tentoon te stellen.
Taj Mahal 3D puzzel

Wasgij Mystery 16 Verjaardag Verrassing! puzzel

Speel met plezier en ontspan met de unieke puzzels van Wasgij. Deze puzzels voor volwassenen dagen je uit om je fantasie te gebruiken en gaan verder dan de standaard puzzels op de markt. Met de Original puzzels puzzel je wat de persoon op de doos ziet, bij Destiny puzzel je hoe de personen er nu uit zullen zien en bij Mystery puzzels gebruik je je fantasie om te bedenken wat er gebeurt met de personen op het plaatje. Verzamel de hele familie en laat je verrassen door het eindresultaat.
Wasgij Mystery 16 Verjaardag Verrassing! puzzel

Wasgij Mystery 17 Kabaal in de Keuken! puzzel

Probeer je verbeelding te gebruiken terwijl je de Wasgij Mystery 17 Kabaal in de Keuken puzzel van 1000 stukjes oplost. Deze uitdagende puzzel nodigt je uit om de puzzel af te maken en de ontknoping te ontdekken. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je deze mysterieuze puzzel oplost en geniet van urenlang puzzelplezier.
Wasgij Mystery 17 Kabaal in de Keuken! puzzel

Wasgij Original 33 Stilte op de Gracht!? puzzel

Puzzelen met de Wasgij Original legpuzzel zorgt voor spanning en ontspanning. De puzzels dagen je uit om te ontdekken waar de mensen in de afbeelding zo van schrikken. Met vier verschillende concepten gaat Wasgij net een stapje verder dan andere puzzels op de markt. In de Original puzzels puzzel je wat een persoon op de doos ziet, bij Destiny hoe de personen er nu uitzien, bij Mystery bedenk je wat er in de aankomende minuten gebeurt en bij Christmas draait alles om Kerstmis. Verzamel de hele familie en laat je verrassen door het eindresultaat.
Wasgij Original 33 Stilte op de Gracht!? puzzel

Wasgij Original 36 Goede Voornemens! puzzel

Wasgij Original 36 Goede Voornemens! – Puzzel 1000 stukjes. Het is bijna nieuwjaar en dat betekent tijd om een nieuwe versie van jezelf te worden! Maar de aerobicsklas in het dorpshuis heeft daar moeite mee. Iemand in de klas is ergens van geschrokken, en niet alleen vanwege het trainingsprogramma. Waardoor worden deze fanatieke sporters nog roder dan normaal? Dat is wat je puzzelt. Kleurrijke puzzel gemaakt van 100% gerecycled karton.
Wasgij Original 36 Goede Voornemens! puzzel

Wasgij Retro Destiny 4 De Wasgij Spelen! puzzel

Wasgij Retro Destiny 4 - De Wasgij Spelen - 1000 stukjes is een uitdagende puzzel die een verdwenen scène van de oude Olympische Spelen laat zien. Hoe verschillen de Spelen tegenwoordig met vroeger? Ontdek het door je verbeelding te gebruiken en deze puzzel op te lossen. Deze retro puzzel biedt eindeloos plezier en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen vanaf 12 jaar. Gemaakt van karton, deze puzzel is zo goed als nieuw en alle stukjes zijn aanwezig. Veel puzzelplezier met deze kleurrijke cartoonpuzzel!
Wasgij Retro Destiny 4 De Wasgij Spelen! puzzel

The Knight Bus Wrebbit 3D Puzzel Harry Potter

De Wrebbit 3D Puzzel van Harry Potter The Knight Bus bestaat uit 280 stukjes die je in elkaar kunt zetten om een gedetailleerde replica van de beroemde bus te creëren. Deze puzzel is perfect voor alle Harry Potter-liefhebbers die graag een beetje magie aan hun puzzelcollectie willen toevoegen. Met zijn realistische details en hoge kwaliteit is deze puzzel een must-have voor alle fans van de tovenaarswereld. Haal de toverwereld in huis met deze fascinerende 3D-puzzel!
The Knight Bus Wrebbit 3D Puzzel Harry Potter