Uncategorized

Goedkope legpuzzels

DeSpellenWereld

Op zoek naar betaalbare legpuzzels? Ontdek hier een uitgebreide lijst met goedkope legpuzzels die perfect passen bij je budget! Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde puzzelaar, er is voor ieder wat wils. Verlies jezelf in de magische wereld van puzzelen en geniet van urenlang plezier zonder je portemonnee te belasten. Klaar om je puzzelvaardigheden te testen? Bekijk snel onze selectie van goedkope legpuzzels en ga aan de slag!

Deze Disney 1000 stukjes puzzel is gemaakt van dik, blauw karton van hoge kwaliteit. Met een afmeting van 68 x 49 cm biedt deze puzzel voldoende uitdaging. De stukjes zijn mooi afgewerkt en de puzzelplaat toont diverse Disney figuren in een vrolijk thema. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, is deze puzzel perfect voor urenlang puzzelplezier en een leuke activiteit om samen met de familie te doen.
King Disney Puzzel Winter Wonderland 1000 Stukjes

Jan van Haasteren De Sluizen puzzel

Komische drukte in De Sluizen van Jan van Haasteren puzzel met 1000 stukjes. Ontdek steeds meer grappige details en taferelen terwijl je puzzelt. Jan van Haasteren staat bekend om zijn humoristische platen en laat opnieuw zien hoe hij dit verwerkt in een kleurrijke puzzel. De echte fans zoeken direct naar de kenmerkende haaienvin, Sinterklaas, handjes, kunstgebit en Jan's zelfportret. Jumbo biedt een collectie met tientallen Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot wel 5000 stukjes.
Jan van Haasteren De Sluizen puzzel

Jan van Haasteren Het Ontbrekende Stukje puzzel

Ontbreekt er altijd wel een puzzelstukje net als je bijna klaar bent? Dan is de Jan van Haasteren Het Ontbrekende Stukje puzzel de juiste keuze voor jou! Met 1000 stukjes en vol kleur en details, zorgt deze puzzel voor urenlang plezier. Jan van Haasteren, bekend om zijn humoristische platen, heeft deze puzzel speciaal ontworpen om aandacht te vragen voor de stichting Jan van Haasteren Ontbrekende Stukjes. En voor de echte fans zijn er typische Jan van Haasteren elementen verstopt, zoals een haaienvin, Sinterklaas, handjes, een kunstgebit en zijn zelfportret. Gemaakt van 100% gerecycled karton. Verkrijgbaar in verschillende formaten, van 54 tot 5000 stukjes.
Jan van Haasteren Het Ontbrekende Stukje puzzel

Jan van Haasteren Oud Hollandse Ambachten puzzel

Kom naar de drukke Hollands Ambachtenmarkt met de Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes. Er is van alles te doen: glas-in-lood workshop, klompen maken, beeldhouwen, ringsteken en meer! Maar is het resultaat van de beeldhouwles naar de smaak van schoonmoeder? Jan van Haasteren staat bekend om zijn humoristische en gedetailleerde tekeningen. Zoek naar zijn handelsmerk, de haaienvin, en andere kenmerken zoals Sinterklaas, handjes, kunstgebit en zelfportret. Ontdek tientallen puzzels van 150 tot 5.000 stukjes in de Jumbo collectie. Geniet van puzzelplezier! - Gemaakt van 100% gerecycled karton.
Jan van Haasteren Oud Hollandse Ambachten puzzel

Jan van Haasteren Zuidpool Expeditie puzzel

Ga mee op avontuur naar de Zuidpool met de Jan van Haasteren Zuidpool Expeditie puzzel! Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes en toont de familie van Haasteren in een barre omgeving vol sneeuw, kou en pinguïns. Ontdek hoe elk familielid zijn eigen manier heeft gevonden om te overleven. Jan van Haasteren staat bekend om zijn kleurrijke en gedetailleerde puzzels die vol humor zitten. De echte fans kunnen in elke puzzel zoeken naar de bekende kenmerken, zoals de haaienvin, Sinterklaas en het zelfportret van Jan zelf. Gemaakt van 100% gerecycled karton. Verzamel alle Jan van Haasteren puzzels en geniet van urenlang puzzelplezier!
Jan van Haasteren Zuidpool Expeditie puzzel

Ravensburger puzzel Disney Frozen Elsa, Anna & Olaf

Met deze Frozen set van drie puzzels breng je Elsa, Anna en Olaf tot leven. Elke puzzel bevat 49 stukjes en is gemaakt van 100% gerecycled karton, waardoor het een 'duurzamer' label heeft. Ontdek de geliefde karakters uit de bekende Disneyfilm en geniet van het leggen van deze milieuvriendelijke puzzels.
Ravensburger puzzel Disney Frozen Elsa, Anna & Olaf

Schmidt Disney Princess - Cinderella/Assepoester Puzzel

Deze puzzel heeft een formaat van 69,30 x 49,30 cm en bestaat uit 1000 stukjes. Let op de volgende waarschuwingen: niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, gebruik onder toezicht van volwassenen en bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen veroorzaken.
Schmidt Disney Princess - Cinderella/Assepoester Puzzel

Wasgij Mystery 16 Verjaardag Verrassing! puzzel

Laat je verrassen en kom tot rust met de unieke puzzels voor volwassenen van Wasgij. Deze puzzels gaan een stap verder dan andere puzzels op de markt. In plaats van een afbeelding na te maken, word je gevraagd om je fantasie te gebruiken. Er zijn drie concepten in de Wasgij-reeks, namelijk Original, Destiny en Mystery. Bij Original puzzels puzzel je wat de persoon op de doos ziet, bij Destiny puzzel je hoe de personen er nu uitzien en bij Mystery gebruik je je fantasie om te bedenken wat er in de aankomende minuten gebeurt. Verzamel de hele familie en geniet samen van de verrassende eindresultaten.
Wasgij Mystery 16 Verjaardag Verrassing! puzzel

Jan van Haasteren Acrobaten Circus puzzel

De Jan van Haasteren Acrobaten Circus puzzel met 1000 stukjes is een hilarische en kleurrijke uitdaging voor fans van Jan van Haasteren. Deze nieuwe toevoeging aan de collectie biedt talloze komische scènes om te ontdekken tijdens het puzzelen. Jan van Haasteren staat bekend om zijn humoristische illustraties en deze puzzel is daar geen uitzondering op. Met tientallen andere puzzels in verschillende formaten, variërend van 54 tot 5000 stukjes, heeft Jumbo voor elk puzzelniveau iets te bieden. Vind de bekende Jan van Haasteren elementen, zoals de haaienvin en Sinterklaas, in elke puzzel.
Jan van Haasteren Acrobaten Circus puzzel

Jan van Haasteren De Bibliotheek puzzel

Ontdek de chaos in de De Bibliotheek van Jan van Haasteren met deze puzzel met 1000 stukjes. Laat je verrassen door grappige details en taferelen terwijl je deze kleurrijke en gedetailleerde puzzel legt. Jan van Haasteren staat bekend om zijn humoristische tekeningen en deze puzzel is daar geen uitzondering op. Zoek naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret, typische kenmerken die de echte fans direct herkennen. Met tientallen Jan van Haasteren puzzels in verschillende groottes is er genoeg puzzelplezier voor iedereen.
Jan van Haasteren De Bibliotheek puzzel

Jan van Haasteren Bijna Klaar? puzzel

Ben je op zoek naar een uitdagende en kleurrijke puzzel? Dan is de Jan van Haasteren puzzel Bijna Klaar? perfect voor jou! Deze puzzel bevat 1000 stukjes en is gemaakt door de bekende tekenaar Jan van Haasteren. Zijn humoristische platen zorgen altijd voor verrassende en lachwekkende momenten. Als echte fan herken je direct de specifieke kenmerken van zijn tekeningen, zoals de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en zijn zelfportret. Met een afmeting van 68 x 49 cm biedt deze puzzel uren puzzelplezier en ontspanning. Ontdek telkens weer nieuwe details en geniet van de hilarische tekening van Jan van Haasteren.
Jan van Haasteren Bijna Klaar? puzzel

Jan van Haasteren Boerderij Bezoek puzzel

JvH Jan van Haasteren - Boerderij Bezoek - 1000 stukjes. Deze humoristische puzzel van 1000 stukjes laat op een grappige manier het boerderijleven zien. Het ontwerp is gemaakt door de bekende Jan van Haasteren, die al jarenlang exclusieve humoristische puzzels tekent voor Jumbo. Elke fan van zijn werk speurt meteen naar de bekende haaienvin, het handelsmerk van Jan. De puzzel heeft een afmeting van 90 x 60 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
Jan van Haasteren Boerderij Bezoek puzzel

Jan van Haasteren Dierentuin puzzel

Met de Jan van Haasteren Dierentuin puzzel breng je komische situaties tot leven! Deze puzzel, ontworpen door de bekende tekenaar Jan van Haasteren, bestaat uit 1000 stukjes en is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar. Neem een duik in de dierentuin en beleef uren puzzelplezier met deze kleurrijke en grappige afbeelding. Het is de ideale manier om je concentratie en oog-handcoördinatie te verbeteren, terwijl je geniet van de fantastische tekenstijl van Jan van Haasteren. Let op: lachen gegarandeerd!
Jan van Haasteren Dierentuin puzzel

Jan van Haasteren Highland Games puzzel

Hou je van puzzelen en ben je een fan van Jan van Haasteren? Dan is de Highland Games Puzzel met 1500 Stukjes echt iets voor jou! Deze nieuwe puzzel zit vol met hilarische tafereeltjes en laat zien dat Jan van Haasteren humor op een prachtige manier verwerkt in zijn puzzels. De puzzels van Jan van Haasteren zijn bekend om hun kleur en detail, en bevatten altijd specifieke kenmerken zoals een haaienvin, Sinterklaas en Jan's zelfportret. Jumbo heeft een grote collectie Jan van Haasteren puzzels, van 54 tot maar liefst 5000 puzzelstukjes.
Jan van Haasteren Highland Games puzzel

Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen puzzel

Tijdens de Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen Puzzel 1000 Stukjes gaat alles mis, zowel op het veld als in het publiek. Deze legpuzzel zit vol grappige details en taferelen, waardoor het puzzelen een plezierige chaos wordt. Met zijn kenmerkende humor weet Jan van Haasteren opnieuw een prachtige puzzel te creëren. De puzzels van Jan van Haasteren zijn bekend om hun kleurrijke en gedetailleerde afbeeldingen. De echte fans zullen meteen op zoek gaan naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en het zelfportret van Jan. Het assortiment van Jumbo bevat tientallen Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot 5000 puzzelstukjes.
Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen puzzel

Jan van Haasteren Jumbo gaat winkelen puzzel

Laat je verrassen door de kleurrijke en gedetailleerde puzzels van Jan van Haasteren! Met zijn humoristische platen zorgt hij al tientallen jaren voor plezier en verrassing. Ontdek de specifieke kenmerken zoals de haaienvin, Sinterklaas, handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret. Jumbo biedt een ruime collectie van tientallen Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes. Schoonmoeder en Schoonvader zullen gegarandeerd genieten van deze bijzondere puzzelervaring!
Jan van Haasteren Jumbo gaat winkelen puzzel

Jan Van Haasteren Kerstkoopjes & Black Friday puzzel

Ontdek de grappige situaties in de Jumbo Jan van Haasteren Kerstkoopjes & Black Friday legpuzzel. De puzzel, met tekeningen van de beroemde Jan van Haasteren, zorgt gegarandeerd voor veel plezier. Met zijn typische elementen zoals de haaievin en de losse tandjes, laat de kunstenaar je steeds weer verrassen en lachen. Deze versie bevat 2 legpuzzels van elk 1000 stukjes, zonder theedoek. Verzamel alle puzzels uit de collectie van Jumbo en geniet van de kleurrijke en gedetailleerde tekeningen van Jan van Haasteren.
Jan Van Haasteren Kerstkoopjes & Black Friday puzzel

Jan van Haasteren Kinderfeestje puzzel

Maak je klaar voor een lachwekkend en kleurrijk verjaardagsfeest met de Jan van Haasteren puzzels! Deze puzzels brengen plezier en verwondering met hun gedetailleerde en humoristische afbeeldingen. En als echte fan weet je natuurlijk dat je op zoek moet gaan naar de bekende kenmerken, zoals de haaienvin, Sinterklaas en het kunstgebit. Met tientallen puzzels in verschillende maten, van 54 tot wel 5.000 puzzelstukjes, is er voor ieder wat wils. Dus nodig de familie uit en geniet samen van deze chaotisch leuke verjaardagsbeleving!
Jan van Haasteren Kinderfeestje puzzel

Jan van Haasteren NK Puzzelen puzzel

Ontdek de totale chaos op het NK Puzzelen met Jan van Haasteren! Deze legpuzzel met 1000 Stukjes zit boordevol grappige details en taferelen. Jan van Haasteren heeft weer laten zien dat hij humor op een prachtige manier kan verwerken in zijn puzzels. Vol kleur en details, zijn puzzels zorgen altijd voor verrassing en plezier. De echte fans zullen direct op zoek gaan naar de bekende kenmerken van Jan van Haasteren, zoals de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en natuurlijk zijn zelfportret. Jumbo heeft een uitgebreide collectie puzzels van Jan van Haasteren, variërend van 54 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes.
Jan van Haasteren NK Puzzelen puzzel

Jan Van Haasteren Rondje Texel puzzel

Deze grappige Jan van Haasteren puzzel van Texel heeft 1000 stukjes en toont diverse bezienswaardigheden op het Nederlandse eiland. Het puzzelen wordt extra leuk als je de plekken herkent. Let op, het eiland is erg druk, dus het zal een uitdaging zijn om alle figuurtjes een plekje te geven. Jan van Haasteren staat bekend om zijn kleurrijke en gedetailleerde puzzels. Echte fans zoeken direct naar de kenmerkende haaienvin, Sinterklaas, handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret. Jumbo heeft een uitgebreide collectie Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot wel 5000 puzzelstukjes.
Jan Van Haasteren Rondje Texel puzzel

Jan van Haasteren Safari & Storm 2-in-1 puzzel

Twee Jan van Haasteren puzzels, Safari & Storm, vol kleur en details met elk 1000 stukjes, verpakt in één doos. De humoristische platen van Jan van Haasteren zorgen keer op keer voor verrassende en lachwekkende momenten. Fans van zijn werk zoeken direct naar bekende kenmerken zoals de haaienvin, Sinterklaas en het kunstgebit in elke puzzel. Met Jumbo's collectie van tientallen Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot 5000 stukjes, is puzzelen een ware avonturenserie vol absurde details. Gemaakt van gerecycled karton met het dunste mes gesneden voor een naadloos eindresultaat. Geniet van deze doldwaze Jan van Haasteren-puzzel!
Jan van Haasteren Safari & Storm 2-in-1 puzzel

King 5in1 Classic Collection

Deze puzzelbox bevat 5 klassieke 1000 stukjes puzzels met afbeeldingen van boten, treinen, vliegtuigen en schilderijen. Elke puzzel wordt geleverd met een bijpassende poster, die in de box is bijgesloten. Perfect voor puzzelliefhebbers die houden van diverse onderwerpen en graag een mooie poster van hun voltooide puzzel willen hebben. Met deze box ben je gegarandeerd van urenlang puzzelplezier en een prachtige collectie puzzelafbeeldingen.
King 5in1 Classic Collection

King 4 in 1 Puzzel 1000 Stukjes

Deze set bevat 4 legpuzzels met prachtige afbeeldingen van exotische dieren. Elke puzzel heeft 1000 stukjes, wat resulteert in een totaal van 4000 stukjes! Genoeg puzzelplezier om je een tijdje bezig te houden. Bovendien wordt bij elke puzzel een bijbehorende puzzelposter geleverd.
King 4 in 1 Puzzel 1000 Stukjes

Ravensburger puzzel Tussen de dinosaurussen

Stap in de wereld van Ravensburger-puzzels en ontsnap uit de realiteit. Kinderen ontdekken hun vaardigheden tijdens het puzzelen met deze XXL-puzzels. De grote puzzelstukken zijn makkelijker te leggen en het resultaat is een prachtig kunstwerk op posterformaat. Deze Tussen de dinosaurussen puzzel met 100 stukjes is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en heeft als thema Dinosaurussen. Gemaakt van 100% gerecycled karton, draagt de puzzel het 'duurzamer' label. Een mooie toevoeging voor elke kinderkamer.
Ravensburger puzzel Tussen de dinosaurussen

Wasgij Mystery 18

Met de Wasgij Mystery Grabbing a Quick Bite! 1000 Stukjes Legpuzzel beleef je een spannend avontuur op het terras. Terwijl het er gezellig en rustig uitziet, vraag je je af wat er staat te gebeuren. Zal de hond of stuiterbal voor chaos zorgen? Ontdek het antwoord door te puzzelen en zoek naar verborgen details. Geniet van een ontspannen speelmoment en laat je fantasie de vrije loop met deze unieke puzzel voor volwassenen. Wasgij daagt je uit om verder te kijken dan andere puzzels en zelf te bedenken wat er gaat gebeuren. Dompel jezelf onder in dit onderscheidende puzzelconcept!
Wasgij Mystery 18

Wasgij Mystery 20 Vakantie in de Bergen! geen

Met de Wasgij Mystery 20 Vakantie in de Bergen legpuzzel van 1000 stukjes waan je je in een idyllisch stadje in de bergen. Terwijl de zon schijnt, doen de lokale bewoners boodschappen, werken ze in de tuin en laten ze de hond uit. Ondertussen genieten toeristen van de prachtige omgeving en maken ze zich klaar om naar huis te gaan. Maar wat staat de inwoners van dit slaperige stadje te wachten? Gebruik je verbeelding en de aanwijzingen in de doos om erachter te komen wat er nu gaat gebeuren. Deze puzzel is gemaakt van 100% gerecycled karton.
Wasgij Mystery 20 Vakantie in de Bergen! geen

Wasgij Retro Mystery 5

Wasgij Retro Mystery 5 Zondagse Lunch! is een uitdagende legpuzzel met 1000 stukjes. Het kleurrijke plaatje laat zien wat er zou kunnen gebeuren als Kleine Tim zijn spruitjes niet opeet tijdens de familielunch. Deze puzzel is gemaakt van hoogwaardig karton en is milieuvriendelijk, omdat het 100% gerecycled is. Ga de uitdaging aan en probeer de puzzel compleet te maken!
Wasgij Retro Mystery 5