Uncategorized

Drank bordspel

DeSpellenWereld

Als je op zoek bent naar een spannend en vermakelijk spel voor je volgende feestje of gezellige avond met vrienden, dan is een drank bordspel zeker een aanrader! Deze lijst met producten bevat de beste drankspellen die gegarandeerd zorgen voor een avond vol plezier en gelach. Van klassiekers zoals Beer Pong tot creatieve en uitdagende spellen zoals Kings Cup, hier vind je het perfecte drankspel om de sfeer erin te brengen en de avond onvergetelijk te maken. Pak je favoriete drankje en bereid je voor op een geweldige tijd met deze topkeuzes!

Drankspel/drinkspel rad van shotjes feestartikelen

Met dit geweldige shotjesrad ben je klaar voor een avond vol plezier! Het rad bevat een glas en verschillende opdrachten op het rad van fortuin. Het glas heeft een inhoud van ongeveer 60 ml en het rad is ongeveer 10 cm in diameter. Perfect voor cadeau- en feestartikelen.
Drankspel/drinkspel rad van shotjes feestartikelen

Drankspel Ludo

Het Ludo drankspel is een leuke toevoeging aan elke spelavond. Met dit spel, met shotglaasjes als pionnen, wordt het nog gezelliger. Vul de shotglaasjes voordat je begint met spelen. Als je op een vak komt waar een tegenstander staat, moet je beide shotglaasjes leegdrinken voordat je terug naar start gaat. Het bord heeft een formaat van ongeveer 31 x 31 cm en de shotglaasjes zijn ongeveer 3 cm hoog. Het spel bevat in totaal 16 shotglaasjes.
Drankspel Ludo

HIT & DRINK

HIT & DRINK is een spannend drankspel waarbij timing centraal staat. Rondom de knop draait een rij met lichtjes die spelers moeten indrukken wanneer ze bij de pijl zijn. Goed gedrukte lichtjes worden groen, terwijl fout gedrukte lichtjes rood worden. Spelers drukken om de beurt, waarbij de snelheid van de lichtjes steeds hoger wordt. Als je als eerste een fout maakt, moet je een shotje nemen. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat het spel tegenslag kan verdragen en steeds opnieuw gespeeld kan worden.
HIT & DRINK

NX Party ALCOHOLLY

Alcoholly® is het ultieme drankspel voor een onvergetelijke avond! Bereid je voor op hilarische, competitieve en ondeugende opdrachten die je nog nooit eerder hebt gezien. Met speciale powers, geheime kaarten en sociale uitdagingen is dit spel een garantie voor verrassingen. Durf jij de chaos aan? Alcoholly zorgt voor veel plezier en chaos, en natuurlijk wordt er flink gedronken! Ontdek wie moedig genoeg is om door te spelen en wie de watjes zijn. Vrienden of vijanden, alles kan gebeuren met Alcoholly!
NX Party ALCOHOLLY

Russische Roulette spel

Met dit gezellige en eenvoudige drankspel krijg je gegarandeerd een leuke avond! Het spel bevat 72 kaarten, inclusief 12 shotkaarten die zijn verdeeld als in een Russische roulette. Het spel wordt gespeeld met een draaibare schijf en 12 shotglaasjes in de vorm van een kogel. Eén speler vult 6 glazen met alcohol en de andere speler vult de overige 6 glazen met water. De laatste speler draait het rad en het spel kan beginnen! Iedereen gooit op hetzelfde moment een kaart op tafel en degene met een 'shot'-kaart moet een shot nemen. De spelers met een 'safe'-kaart zijn veilig. Houd een goed ritme aan voor extra plezier!
Russische Roulette spel

TruthDarePong

Met Truth Dare Pong voeg je een nieuwe dimensie toe aan het klassieke beerpong spel. Elke beker bevat nu een Truth or Dare-uitdaging waarmee je je tegenstander kunt plagen wanneer zij een beker verliezen. Weigering van de opdracht resulteert in een extra shot. Het spel begint met het vormen van teams en het plaatsen van 5 blauwe en 5 rode bekers in een driehoekige formatie aan beide zijden van de tafel. Vul de bekers met drank en plaats een kaartje in elke beker. Wanneer het andere team een bal in jouw beker gooit, drink je de beker leeg en voer je de opdracht uit of beantwoord je de vraag.
TruthDarePong

Ring toss game

Eenvoudig, snel en ontzettend leuk! Het eeuwenoude Toss Game "Ring Toss" is zowel een uitstekende manier voor kinderen om hun coördinatievaardigheden te ontwikkelen als een populair werpspel voor volwassenen tijdens gezellige avonden. Het spel daagt zowel fysiek als mentaal uit. Bij het klassieke Ring Toss-spel proberen spelers een ring over een haak te werpen, wat niet altijd direct lukt en voor spanning zorgt. De ring is bevestigd aan een touwtje aan een centrale paal, waardoor hij niet zomaar kwijtraakt. Handgemaakt van hoogwaardig berken multiplex, afgewerkt met kindvriendelijke lak. Perfect voor kinderfeestjes en drankspelletjes.
Ring toss game

A Night Out

A Night Out is een spannend gezelschapsspel vol dans, lachen en feesten. Het doel is een gezellige avond beleven, vijf drankjes verzamelen en veilig thuiskomen. Maar pas op, je kunt gearresteerd worden, in slaap vallen in de club of al je geld verliezen. Gelukkig kun je ook geluk hebben, zoals versierd worden, een portemonnee vinden of een danswedstrijd winnen! Ben jij klaar voor een gezellig avondje uit? Het spel is beschikbaar in het Engels, maar Nederlandse spelregels zijn te downloaden op www.ferrynicegames.nl.
A Night Out

Do or Drink Party Game Drankspel kaarten

Beleef met Do or Drink een onvergetelijke avond! Dit waanzinnige gezelschapsspel zorgt voor een feest in een doosje en is perfect voor feesten, bijeenkomsten en game-avonden. Het spel is makkelijk te leren en de uitdagingen op de kaartjes tillen je feest naar een nieuw niveau. De robuuste kaarten zijn van hoge kwaliteit en gaan niet kapot, zelfs niet als ze nat worden. Do or Drink is een geweldig cadeau en heeft een mooi design. Ervaar de voordelen van een onvergetelijke avond, sterke verpakking, geen kapotte kaarten en eenvoudige spelregels.
Do or Drink Party Game Drankspel kaarten

Drankspel/drinkspel rad van shotjes feestartikelen

Deze shotjesdraai bevat een glas en een fortuinsrad met verschillende opdrachten. Het glas heeft een inhoud van ongeveer 60 ml en de draai heeft een hoogte van ongeveer 16 cm met een diameter van ca. 10 cm. Perfect voor drankspelletjes en als cadeau- en feestartikel.
Drankspel/drinkspel rad van shotjes feestartikelen

Drinking Roulette

Maak van je avond drinken een spannende en onvergetelijke ervaring met de Drinking Roulette. Breng de opwinding van Las Vegas naar je eigen huis met dit spel. Met 16 glaasjes is het belangrijk om voorzichtig te zijn en niet te snel te verliezen of te veel te drinken. Gegarandeerd een weekend vol plezier en herinneringen die je nooit meer zult vergeten.

Bijtende Haai spel

Deze bijtende haai heeft last van kiespijn! Als je zijn pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij in je vinger! De tricky toy bijtende haai is een leuk spel voor kinderen en een drankspel voor volwassenen. Ook handig als reisspel door het compacte formaat. Vergelijkbaar met de Krokodil met kiespijn. Let op: dit is de reisversie, check de afmetingen op de afbeeldingen. Zo werkt het: open de bek van de haai, duw de tandjes naar beneden tot je bij de pijnlijke tand bent en de haai hapt! Batterijen zijn niet nodig. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wie gebeten wordt, is af!
Bijtende Haai spel

Happy Drinking

HAPPY DRINKING is hét leukste kaartspel om je avond te beginnen. Met 69 unieke speelkaarten vol vragen zorgt dit spel voor plezier met vrienden. Het is simpel: de eerste speler pakt een kaart van de stapel, leest deze voor en voert de opdracht uit. Daarna is het de beurt aan de volgende speler. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 10 spelers. Of je nu bier, wijn, mixdrankjes of non-alcoholische drankjes drinkt, dit spel zorgt voor een gezellige start van de avond. Door de variatie blijft het spel altijd leuk.
Happy Drinking

Ik heb nog nooit...

"Ik heb nog nooit" is een hilarisch en boeiend spel dat bizarre verhalen, gênante situaties en spannende geheimen aan het licht brengt over jou en je vrienden. Het bevat meer dan 200 onverwachte, pijnlijke en verbazingwekkende vragen en is een geweldige manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen. De regels zijn simpel: verzamel een groep vrienden en wat drankjes, pak een kaartje en lees de vraag voor. Neem een slok als je het antwoord met "Ik heb nog nooit..." kunt bevestigen. Het kan ook met munten, punten of door simpelweg je hand op te steken. Afmetingen: 140 x 140 x 40 mm. Gewicht: 0,5 kg.
Ik heb nog nooit...

MadBlox

MadBlox: Hét feestspel voor besluitvaardigheid, hand-oog coördinatie en geluk! Dit unieke houten blokkenspel tilt het klassieke spel naar een nieuw niveau met uitdagende opdrachten na het verwijderen van een blok. Voorzichtig een blok uit de toren halen zonder instorten is al uitdagend, maar de extra opdrachten maken het nog spannender. Elk houten blok in MadBlox heeft twee verschillende opdrachten waaruit spelers kunnen kiezen. Deze testen verschillende vaardigheden, zoals besluitvorming en hand-oog coördinatie. Na succesvol verwijderen moet de speler een opdracht voltooien, anders neemt hij of zij een shot.
MadBlox

MadPong 2.0 Party Bier pong Drankspel

MadPong is een nieuwe twist op het klassieke Beer Pong spel. Met spannende groepsuitdagingen in elke beker zorgt dit interactieve spel voor veel plezier en competitie. Verlies je een beker, dan moet je hem leegdrinken en de opdracht op het kaartje uitvoeren. Iedereen moet de uitdaging imiteren en degene die dit als laatste doet, moet een shot nemen. Speciale zeshoekige bekers en waterdichte challenge kaarten zorgen ervoor dat je drankje schoon blijft. Upgrade je Beer Pong ervaring met MadPong!
MadPong 2.0 Party Bier pong Drankspel

Madwish Summer Game Beach - Truth or Dare - do or drink

Maak van een gewone strand- of festivaldag een onvergetelijk avontuur met MadWish Summer! Dit kaartspel brengt spanning en plezier aan jouw stranddag met vrienden. Een enkele worp met de dobbelsteen kan jouw lot bepalen met uitdagende opdrachten zoals Truth or Dare, Snitch, Battle en Shot. MadWish Summer combineert het traditionele spel met een unieke twist, speciaal ontworpen voor een gekke dag op het strand. Haal het maximale uit je zomer en creëer herinneringen met dit opwindende spel!
Madwish Summer Game Beach - Truth or Dare - do or drink

MadWish Girls 540 Truth or Dare opdrachtkaarten for the girls

Geef jullie meidenavond een onvergetelijke twist met MadWish Girls Edition! Dit spannende bordspel, gebaseerd op het klassieke MadWish Pro, bevat extra uitdagingen voor een avond vol plezier. Draai aan de fles en daag elkaar uit met Truth, Dare, Would you Rather, Never Have I Ever, Point Out, Cocktail, Shot of Snitch. Met meer dan 500 speelkaarten biedt MadWish Girls Edition eindeloze mogelijkheden voor plezier. Of jullie nu glamour willen toevoegen aan een avondje uit of gewoon thuis willen genieten met vriendinnen, MadWish Girls Edition heeft alles wat je zoekt. Het spel wordt geleverd met 540 kaarten.
MadWish Girls 540 Truth or Dare opdrachtkaarten for the girls

MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten Do or drink

Maak jouw feest onvergetelijk met MadWish Pro! Dit veelzijdige spel is perfect voor huisfeesten en activiteiten met vrienden. Het bevat een spelbord, 100 Truth opdrachtkaarten, 100 Dare opdrachtkaarten, 50 Go opdrachtkaarten voor iedereen, een shotglas, een draaiende fles en een bevestigingspin. Met MadWish Pro kun je genieten van eindeloos plezier, geschikt voor grote groepen. Geef jouw feestjes een boost en begin het plezier met MadWish Pro! Download de MadWish App voor meer gratis opdrachten in het Engels, Nederlands of Duits!
MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten Do or drink

Panja Het Drankspel

Kom snel en gemakkelijk af van die saaie uurtjes met vrienden en drank met PANJA - HET DRANKSPEL. Dit spel is altijd een succes, zolang je maar in goed gezelschap bent en klaar bent om morgen de glasbak te bezoeken. Bij Panja draait het allemaal om de hilarische spelkaarten die je de meest vreemde opdrachten geven. Durf jij je bloot te stellen aan public exposure? Bereid je voor op het ontdekken van gênante feitjes over je vrienden - en zij over jou. En als je de opdracht correct uitvoert, krijg je je beloning in slokken. Zorg er wel voor dat je drank bij de hand hebt!
Panja Het Drankspel

Party or Naughty Het ultieme drankspel partyspel - kaartspel

Vier het weekend met het populaire Party or Naughty drankspel! Dit spel zorgt voor hilarische, spannende en uitdagende momenten. Mis geen enkele actie of gezelligheid meer tijdens het weekend. Trek een kaart, voer de opdracht uit en verdien punten. De kaarten bevatten grappige, spannende, uitdagende en hilarische opdrachten en vragen. Het Party or Naughty drankspel is de ultieme oplossing voor een avond vol plezier en spanning.
Party or Naughty Het ultieme drankspel partyspel - kaartspel

Shit Happens 18+

Beleef ellendige situaties en scoor punten met Shit Happens! Dit hilarische en realistische partyspel confronteert je met ongewenste situaties die je moet ordenen op een schaal van 1 tot 100. Wat is erger: 'Je vader naakt zien' of 'elke nacht in bed plassen'? Deze Engelse versie van Shit Happens bevat kaarten met rankings van 1 (mild) tot 100 (erg). Raad of de nieuwe kaart milder, erger of ergens tussenin is en voeg deze toe aan je rijtje. Wie als eerste 10 kaarten heeft, wint het spel!- Inclusief 200 Shit Happens kaarten en duidelijke handleiding. Ontdek ook andere spellen van Goliath zoals OK Boomer en Wat Schets je me Nou?
Shit Happens 18+

Slingpuck XL Inclusief 4 Shotglaasjes In Koker - Sling Puck Bordspel - Slingshot - Slingershot - Drankspel - Gezelschapsspel - Bordspel - 56cm

Maak je klaar om fanatiek te strijden met dit geweldige Slingershot spel! Het doel is eenvoudig: wie kan als eerste het veld leegmaken? Het spel wordt spannender naarmate je meer pucks door de opening van het bord schiet. Maar pas op, je tegenstander zal hetzelfde doen! En elke keer dat je bijna leeg bent, komen er weer pucks terug. Dit houten bordspel wordt geleverd met 5 zwarte en 5 witte pucks en 4 roestvrijstalen shotglaasjes in een lederen koker. Variëer de spelregels, speel met één hand of organiseer een competitie met teams. En voor de verliezer? Een shotje drinken! Het bord meet ongeveer 56 x 30 x 3 cm.
Slingpuck XL Inclusief 4 Shotglaasjes In Koker - Sling Puck Bordspel - Slingshot - Slingershot - Drankspel - Gezelschapsspel - Bordspel - 56cm

The Party Starter Kit Deluxe

De Party Kit Deluxe bevat alles wat je nodig hebt om je feest naar een hoger level te tillen. Dit pakket bevat drankspellen en leuke goodies, samen met een spellenboek vol met spannende spelletjes die je kunt spelen met de kit. Inclusief in dit pakket is een Beer Pong set, 2 decks kaarten en verschillende verrassende items om je vrienden te amuseren. Als je binnenkort een feestje of verjaardag hebt en je weet niet wat je moet kopen, is dit hét antwoord. Een leuke avond en gelukkige vrienden. Bestel de Party Kit Deluxe vandaag nog en maak je feest compleet!
The Party Starter Kit Deluxe

Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel Met Shotglaasjes Klein

Het Tic Tac Toe drankspel van Out of the Blue is een speelse variant op het traditionele spelletje kruisje-nulletje. Dit spel wordt geleverd met negen shotglaasjes en een glazen speelbord van 13x13cm. Probeer jouw glaasjes strategisch op het speelbord te plaatsen en verzamel drie op een rij om te winnen. Dit drankspel is perfect voor feestjes en kan gemakkelijk worden meegenomen op vakantie. Geniet van het spel en de gezelligheid onder het genot van je favoriete drankjes.
Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel Met Shotglaasjes Klein

Zuipen tot we kruipen® NIEUWE EDITIE 99 opdrachten

De nieuwe editie van Zuipen tot we kruipen zorgt voor een succesvol feestje! Dit ultieme (studenten) spel vraagt het uiterste van je. Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten. Maak je geen zorgen over de sfeer op je feestje, met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Stel je vrienden vragen die je normaal nooit zou durven stellen en toon je vaardigheden met de opdrachten. Zuipen tot we kruipen maakt feestjes, indrinken en vakanties extra leuk. Say no more to awkward parties!
Zuipen tot we kruipen® NIEUWE EDITIE 99 opdrachten