Uncategorized

Kaartspel kinderen

DeSpellenWereld

Wil je een leuk en educatief kaartspel vinden voor kinderen? Ontdek onze lijst met geweldige kaartspellen die perfect zijn voor kinderen van alle leeftijden. Van spellen die het geheugen verbeteren tot spellen die strategisch denken bevorderen, we hebben de beste opties geselecteerd om kinderen te vermaken en tegelijkertijd hun vaardigheden te ontwikkelen. Bekijk nu onze topkeuzes en maak van leren een spelletje!

Verzamel de beste combinaties van sushi gerechten in dit vlotte kaartspel. Scoor punten met maki rolls en complete sets sashimi. Verhoog de waarde van je favoriete nigiri met wasabi. Vergeet het toetje niet, anders verlies je punten! Bewijs dat je een echte sushi chef bent door de meeste punten te scoren. Dit unieke en toegankelijke kaartspel is gebaseerd op het 'kaart selectie' mechanisme en wordt geleverd in een leuk, klein doosje - ideaal als cadeau. Het spel is eenvoudig te leren, snel te spelen en geschikt voor alle leeftijden. Er zijn ook twee varianten toegevoegd: kaarten in verschillende richtingen doorgeven en de 2-spelers variant. Net als een lekkere maaltijd in een sushi restaurant, zal dit spel je steeds opnieuw overtuigen en vragen om nog een keer te spelen.
Sushi Go

Mattel Games UNO Extreme!

Maak je klaar voor extra actie, spanning en verrassingen met het Mattel Games UNO Extreme! kaartspel. Met de nieuwe UNO Attack-lanceerder worden kaarten hoog in de lucht geschoten voor een nog intensere spelervaring. Naarmate het spel vordert, worden licht en geluid heftiger, wat zorgt voor extra spanning. Pas op voor de vliegende kaarten wanneer de Aanval!-kaart tevoorschijn komt, het kunnen er één of zelfs vijf zijn! Roep nog steeds 'UNO!' wanneer je nog maar één kaart in je hand hebt. Dit spel is perfect voor een gezellige spelletjesavond en het ideale cadeau voor kaartspelliefhebbers vanaf 7 jaar.
Mattel Games UNO Extreme!

Mattel Games UNO Junior Kaartspel

UNO Junior is een vereenvoudigd kaartspel speciaal voor jonge spelers. Met snoezige afbeeldingen van dieren op de kaarten kunnen zelfs kinderen vanaf 3 jaar meedoen. Het spel heeft drie spelniveaus die meegroeien met de ontwikkeling van de kinderen. Het doel is om zo snel mogelijk al je kaarten uit te spelen door een bijpassende kaart op de bovenste stapel te leggen. Vergeet hierbij niet om UNO te roepen als je nog één kaart over hebt! Het spel bevat afwijkende kleuren en versieringen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Mattel Games UNO Junior Kaartspel

UNO Super Mario

Speel een speciale versie van het klassieke UNO spel met Mario, Luigi en hun vrienden! Deze speciale editie bevat een Mario Super Star-kaart waardoor je onoverwinnelijk wordt. Wanneer een andere speler een Neem-twee of Neem-vier kaart speelt, kun jij de Super Star-kaart inzetten en moet de vorige speler zelf twee of vier kaarten pakken. Het doel is om als eerste speler al je kaarten kwijt te raken en 500 punten te scoren om te winnen. Inclusief 112 kaarten en spelregels. Geschikt voor 2 tot 10 spelers vanaf 7 jaar oud.
UNO Super Mario

Valse Motten Kaartspel

Valse Motten is een kaartspel van de bekende auteurs Inka en Markus Brand. Het spel werd in 2012 bekroond met de Kinderspel van het Jaar-award in Duitsland. Het unieke aspect van Valse Motten is dat valsspelen wordt aangemoedigd om te winnen. Spelers moeten kaarten volgens de spelregels afleggen, maar proberen sneller van hun kaarten af te komen door vals te spelen. Echter is er een bewakingskever die spelers betrapt en straft. Wie is als eerste zijn kaarten kwijt? Dit creatieve spel is perfect voor gezelschappen en families die op zoek zijn naar een luchtig kaartspel.
Valse Motten Kaartspel

Beverbende

Beverbende is ideaal voor gezinnen met kinderen en kan ook gecombineerd worden met Beverclan! Het spel combineert tactiek en geheugen. Voor je liggen 4 kaarten met strafpunten, maar je mag er slechts 2 bekijken. Bij jouw beurt trek je een kaart en voer je een actie uit. Je kunt bijvoorbeeld een kaart ruilen met een van jouw gedekte kaarten of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van andere spelers. Degene met de minste strafpunten wint de ronde.
Beverbende

Boonanza Kaartspel

Het communicatieve kaartspel Boonanza draait om het verbouwen en verhandelen van bonen. Spelers proberen elkaar bonen af te troggelen en zoveel mogelijk geld te verdienen. Elke speler krijgt 5 bonenkaarten die ze in volgorde moeten houden. Daarnaast hebben ze twee bonenvelden waarop ze bonen kunnen verbouwen. Elke beurt moet de eerste kaart verbouwd worden en de tweede kan verhandeld worden. Het handelen van kaarten is belangrijk, aangezien een bonenveld meer waard is met meer kaarten van dezelfde soort. Het spel eindigt na drie keer de stapel bonenkaarten te hebben doorgespeeld en degene met het meeste geld wint. Boonanza is een intrigerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre.
Boonanza Kaartspel

De Crew Kaartspel

Ga samen op een uniek avontuur in het heelal met De Crew! In dit coöperatieve kaartspel moeten jullie samen 50 missies voltooien. Elke speler moet de juiste kaarten spelen volgens de regels van de missie. Communicatie is beperkt, maar je kunt elkaar seinen. Een foute slag betekent een gefaalde missie. Daag jezelf uit en werk samen om succes te behalen! Geschikt voor 2-spelers met een variant.
De Crew Kaartspel

De Grote Dalmuti Kaartspel

Herschrijving: Het leven is oneerlijk, en dat geldt ook voor De Grote Dalmuti! Je kunt in één beurt koning zijn en in de volgende weer een bediende. Strijd voor de hoogste sociale klasse en word De Grote Dalmuti! Probeer als eerste al je tachtig speelkaarten uit te spelen om de volgende ronde De Grote Dalmuti te worden. Maar wees voorzichtig, want als je als laatste eindigt, ben je de Grote Dienaar van De Grote Dalmuti en moet je alle kaarten verzamelen, schudden en uitdelen. Pas op voor de Narrenrevolutie en de sluwheid van je onderdanen, want je kunt zo weer van je troon gestoten worden! De kaarten worden geschud en verdeeld onder de spelers. In elke spelronde begint De Grote Dalmuti met de eerste slag, waarbij hij een willekeurige kaart of meerdere kaarten met dezelfde rang speelt.
De Grote Dalmuti Kaartspel

Dobble Classic

Dobble is een vlot kaartspel dat leuk is voor jong en oud! Verbeter je snelle reflexen en observatievaardigheden en word de eerste om het overeenkomstige symbool te herkennen om de ronde te winnen. Elke ronde blijft boeiend, omdat er maar één andere kaart is met dezelfde afbeeldingen als de kaart voor je. Speel verschillende mini-spellen waarbij je kaarten kunt nemen, plaatsen of afleggen. Dit educatieve spel versterkt hand-oog coördinatie, concentratie, motoriek en snelheid. Geschikt voor 2-8 spelers vanaf 6 jaar oud. Verbeter jezelf en leer op een leuke manier spelen met Dobble!
Dobble Classic

Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Imploding Kittens is de uitbreiding voor Exploding Kittens, één van de beste kaartspellen. Alleen speelbaar met het basisspel, bevat deze uitbreiding 20 nieuwe kaarten en 6 nieuwe acties. Het is zelfs mogelijk om met 6 spelers te spelen dankzij de imploderende kitten. Daarnaast zit er een levensgrote “Cone of Shame” bij, die een belangrijk onderdeel van het spel is. Zoals altijd zijn de kaarten voorzien van hilarische illustraties van The Oatmeal. Inhoud: 20 spelkaarten, 1 Cone of Shame en spelregels. Basisspel in het Nederlands is vereist.
Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Exploding Kittens NSFW 18+ Editie

De NSFW-editie van Exploding Kittens is speciaal ontworpen voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Elk kaart in dit spel bevat expliciete inhoud die niet geschikt is voor het standaard spel. Deze editie kan als op zichzelf staand spel gespeeld worden of gecombineerd worden met het originele Nederlandstalige basisspel voor een maximum van 9 spelers.
Exploding Kittens NSFW 18+ Editie

Halli Galli

Halli Galli is een spannend reactiespel voor jong en oud. Elke speler krijgt een stapel kaarten met vruchten erop. Om beurten draait elke speler een kaart om en legt deze op zijn eerdere kaarten. Er mag altijd maar één kaart zichtbaar zijn. Als er precies 5 dezelfde vruchten zichtbaar zijn, moeten spelers snel op de bel drukken. De snelste speler krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft er als laatste over? Halli Galli is leuk voor jonge kinderen, studenten en families die even willen ontspannen met een simpel en gezellig spelletje.
Halli Galli

Jatten Kaartspel

Jatten is het spel waarin je kaarten van elkaar moet stelen om je eigen verzameling op te bouwen. Pas op dat je niet te hebberig wordt, want wie te veel wil, gaat met lege handen naar huis! Tijdens je beurt speel je een kaart uit je hand en mag je een kaart van een tegenstander stelen. Stop op tijd om de gestolen kaarten te behouden, anders gaan ze terug naar de tegenstander. Verzamel als eerste zes kaarten van dezelfde waarde om te winnen. Wees slim en wees een echte oplichter!
Jatten Kaartspel

LAMA Kaartspel

L.A.M.A. is een snel en uitdagend kaartspel waarbij je constant probeert om kaarten af te leggen om geen minpunten te krijgen. Als je niet kunt afleggen, kun je passen of een nieuwe kaart trekken. Het spel draait om het verzamelen van minpunten in de vorm van fiches, die je kunt inwisselen wanneer je al je kaarten hebt afgelegd. Aan het einde van het spel wint de speler met de minste minpunten. Een spannend en strategisch kaartspel voor degenen die graag willen winnen!
LAMA Kaartspel

Ligretto

Het razendsnelle kaartspel Ligretto is een favoriet onder spelers die snel willen zijn. Het spel draait om snelheid, goede combinaties en snelle reacties. Iedereen speelt tegelijk, wat leidt tot hilarische situaties. Het basisspel, Ligretto Blauw, is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar. In de doos zitten 160 kaarten en spelregels.
Ligretto

Lost Cities: Het Kaartspel

Dit tactische spel is perfect voor twee spelers en draait om bluffen en planning. Je bouwt expedities in verschillende kleuren door kaarten van laag naar hoog te leggen. Tijdens je beurt kun je een kaart toevoegen aan een expeditie of op een aflegstapel leggen. Je kunt zelfs kaarten van de andere speler vasthouden om hem tegen te werken, maar dit beperkt wel je eigen mogelijkheden. Met weddenschapskaarten kun je de punten van een expeditie vermenigvuldigen. Het spel heeft eenvoudige regels, maar biedt talloze tactische uitdagingen en kan snel achter elkaar gespeeld worden.
Lost Cities: Het Kaartspel

Openhartig Dating

In de ‘Openhartig’-collectie van OpenUp! is er nu ook Openhartig Dating met meer dan 100 verrassende vragen om elkaar beter te leren kennen. Of je nu voor het eerst een date hebt of hiermee al meer ervaren bent: daten blijft spannend! Met ‘Openhartig Dating’ leer je op een leuke en ontspannende manier je date kennen. Om de beurt trek je een kaart met spannende vragen zoals: Wie is je beste vriend(in) en waarom? Hoe handig kan het zijn, voor je het weet ken jij je date!
Openhartig Dating

Party or Naughty Het ultieme drankspel

Het populaire Party or Naughty drankspel zorgt voor hilarische, spannende en uitdagende momenten tijdens een avond vol plezier. Dit drankspel is de ultieme oplossing voor een leuk weekend met actie en gezelligheid. Bij dit spel trekt de speler een kaart en voert de opdracht uit zoals beschreven staat. Als de opdracht niet wordt uitgevoerd, moet er gedronken worden. Het spel bevat grappige, spannende, uitdagende en hilarische opdrachten en vragen.
Party or Naughty Het ultieme drankspel

Tactic Paw Patrol 3-in-1:

Met de Paw Patrol 3-in-1 doos kunnen kinderen genieten van drie vrolijke spellen: Lotto, Domino en Memo. Verzamel kaarten op je afbeeldingskaart, maak een ketting van plaatjes en vind paren. De doos bevat 4 legplaten, 72 kaartjes voor Lotto en Memo, 36 Domino kaartjes en spelregels. Urenlang speelplezier gegarandeerd!
Tactic Paw Patrol 3-in-1:

Ravensburger Koehandel Kaartspel

Ga de uitdaging aan in het spannende spel Koehandel van Ravensburger! Word jij de gelukkige eigenaar van Bertha of één van de andere dieren? Gooi je boerenverstand in de strijd en wees slimmer dan je tegenstanders om de meest lucratieve deals te sluiten. Maar pas op, want in dit spel kunnen de koehandels behoorlijk uit de hand lopen. Beleef urenlang speelplezier en ontdek wie uiteindelijk de beste koehandelaar is!
Ravensburger Koehandel Kaartspel

Saboteur Basisspel Kaartspel

Schatgravers en saboteurs strijden tegen elkaar in dit rollenkaartspel. Iedere speler krijgt een rollenkaart die aangeeft of ze een saboteur of een schatgravende dwerg zijn. De rollen blijven geheim, maar spelers kunnen wel informatie delen. Elke speler krijgt kaarten met gangen, gereedschap en sabotagemogelijkheden. Schatgravers zoeken naar de schat, terwijl saboteurs dit proberen te voorkomen. Ze kunnen elkaars gereedschap saboteren of gangen verkeerd leiden. Het is lastig om zeker te weten aan welke kant iemand staat, wat betekent dat bondgenoten per ongeluk dwarsgezeten kunnen worden. Wie de meeste beloningen verzamelt, wint het spel. Ideaal voor grotere groepen en leuk vanaf 3 spelers.
Saboteur Basisspel Kaartspel

SET

Dit zenuwslopende reactiespel is perfect voor het hele gezin! Op tafel liggen 12 kaarten met gekleurde symbolen. Elke kaart heeft vier eigenschappen: kleur, hoeveelheid, vulling en vorm. Het doel is om drie kaarten te vinden waarvan de eigenschappen volledig hetzelfde zijn of helemaal verschillend. Wie roept het vaakst "SET!"? Als je een set vindt, mag je de kaarten houden. Zo niet, moet je wachten tot iemand anders een juiste set vindt. Wie heeft aan het einde van het spel de meeste kaarten?
SET

Skip Bo Junior

Skip-Bo Junior is het perfecte kaartspel voor junioren. Geschikt voor jong en oud, het is eenvoudig te leren en snel te spelen. Leg de kaarten in de juiste volgorde en probeer als eerste al je kaarten weg te spelen om te winnen. Met schattige dierenafbeeldingen is deze versie perfect voor kinderen vanaf 4 jaar. Geschikt voor 2-4 spelers.
Skip Bo Junior

Take 5!

Take 5! is een spannend kaartspel waarin geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Het spel bevat 104 kaarten met verschillende waarden en strafpunten. Elke speler krijgt 10 kaarten en er liggen 4 kaarten open op tafel. In elke ronde kiest elke speler een kaart uit zijn hand en legt deze gedekt voor zich neer. De kaarten worden tegelijkertijd omgedraaid en aan de kaarten op tafel gelegd, waarbij de speler met de laagste kaart begint. Degene die de zesde kaart aan een rij moet leggen, neemt de vijf kaarten van die rij als strafpunten. Wie na 10 ronden de minste strafpunten heeft, wint. Dit eenvoudige en snelle spel is populair onder studenten en grotere families.
Take 5!

White Goblin Games The Mind Kaartspel

The Mind is meer dan een kaartspel. Het is een bijzondere team-ervaring waarbij je als team niveaus moet voltooien door enkel en alleen je gedachten te verbinden. Communicatie is verboden, maar door op hetzelfde ritme kaarten uit te spelen, kunnen jullie als team de overwinning behalen. Dit unieke teamspel bevat 120 speelkaarten en spelregels. Zweef op een roze wolk wanneer jullie het laatste level weten te voltooien. Een experimentele en eenvoudige, maar zeer bijzondere beleving.
White Goblin Games The Mind Kaartspel

UNO

Probeer de eerder gespeelde kaart met een kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool te overtreffen in het spel UNO. Let goed op de actiekaarten en hou de bluf van je tegenstander in de gaten. Het spel lijkt op Pesten, met cijferkaarten van 0 tot 9 en speciale pestkaarten. Degene die als eerste al zijn kaarten wegspeelt, wint het spel. Er zijn in totaal 108 kaarten in het spel, met cijfers 0 t/m 9 in 4 verschillende kleuren. Elke kaart komt twee keer voor, behalve de 0. Er zijn ook speciale kaarten die de beurt overslaan, de kleur wijzigen of de spelersvolgorde omdraaien.
UNO

De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of basisspel Kaartspel

De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of is de ultieme versie van het klassieke spel. Met nieuwe rollen en kaarten wordt het spel nog uitdagender. Geschikt voor 8-18 spelers, het is perfect voor een avondje gezelligheid met vrienden of familie. Of je nu een ervaren speler bent of nieuw, De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of zorgt voor veel plezier en spanning.
De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of basisspel Kaartspel