Uncategorized

Grappige puzzel

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar een vermakelijke uitdaging? Ontdek dan onze lijst met grappige puzzels die je gegarandeerd aan het lachen zullen maken. Deze unieke en vermakelijke puzzels zijn perfect om je brein te prikkelen en je humeur op te vrolijken. Van hilarische afbeeldingen tot verrassende wendingen, deze puzzels zorgen voor plezierige momenten voor jong en oud. Dus waar wacht je nog op? Laat de grappige puzzels je dag opvrolijken en geniet van een onvergetelijke puzzelervaring!

Op zoek naar plezier tijdens de feestdagen? Probeer dan de Jan van Haasteren Christmas Gifts puzzels. Met 2x1000 stukjes, bieden de Kerstdiner & Kerstbomenmarkt legpuzzels van Jan van Haasteren gegarandeerd veel vermaak. Deze puzzels zijn gevuld met grappige elementen waar de kunstenaar bekend om staat, zoals de haaievin en de losse tandjes. De kleurrijke en gedetailleerde illustraties zullen je keer op keer verrassen en laten lachen. Verzamel alle kenmerkende figuren, zoals de haaienvin, Sinterklaas en het kunstgebit. Met tientallen puzzels in verschillende maten, heeft Jumbo voor elk puzzelniveau iets te bieden.
Jan van Haasteren Het Kerstdiner & De kerstbomenmarkt puzzel

Jan van Haasteren Het Ontbrekende Stukje puzzel

De Jan van Haasteren Het Ontbrekende Stukje puzzel is een hilarische en kleurrijke uitdaging met 1000 stukjes. Het overkomt iedereen weleens: je bent bijna klaar met de puzzel en er mist een stukje. Met deze puzzel brengt Jan van Haasteren een eerbetoon aan alle ontbrekende puzzelstukjes. Zijn gedetailleerde en humoristische illustraties zorgen telkens weer voor verrassingen en zijn herkenbaar voor de fans. Jumbo biedt een uitgebreide collectie van Jan van Haasteren puzzels met verschillende aantallen puzzelstukjes, gemaakt van 100% gerecycled karton.
Jan van Haasteren Het Ontbrekende Stukje puzzel

Wasgij Destiny 7 Special Team Alzheimer puzzel

Laat je hersenen werken en steun het goede doel met de Wasgij Destiny Special Team Alzheimer legpuzzel! Puzzelen is goed voor je brein en traint je geheugen. Met dit unieke puzzelconcept gebruik je je verbeeldingskracht om de toekomst te puzzelen. Deze uitdagende legpuzzel van 1000 stukjes toont rock ‘n’ rollers uit het verleden, maar hoe zou hun toekomst eruit zien? Wordt het ruig of roestig? Voor elke verkochte puzzel wordt er €5 gedoneerd aan Team Alzheimer. Jumbo, bol.com en Team Alzheimer werken samen om geld in te zamelen.
Wasgij Destiny 7 Special Team Alzheimer puzzel

Wasgij Mystery 16 Verjaardag Verrassing! puzzel

Speel en ontspan zonder zorgen met de unieke puzzels van Wasgij. Ze zijn speciaal ontworpen voor volwassenen die geloven dat gelukkige mensen spelen. Wasgij heeft drie verschillende concepten in hun assortiment, maar allemaal gaan ze een stap verder dan andere puzzels. In plaats van een afbeelding na te maken, daagt Wasgij je uit om je fantasie te gebruiken. Met Original puzzels puzzel je wat de persoon op de doos ziet, met Destiny puzzels puzzel je hoe de personen er nu uitzien en met Mystery puzzels bedenk je wat er in de toekomst met de personen zal gebeuren. Verzamel de hele familie en laat je verrassen door het eindresultaat.
Wasgij Mystery 16 Verjaardag Verrassing! puzzel

Jan van Haasteren Acrobaten Circus puzzel

Ontdek het hilarische Acrobaten Circus van Jan van Haasteren met deze puzzel van 1000 stukjes. Als echte fan van Jan van Haasteren zal je genieten van de vele kleuren, details en humor die in deze puzzel verwerkt zijn. Jan van Haasteren staat bekend om zijn grappige tekeningen en zijn specifieke kenmerken, zoals de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en zijn zelfportret. Jumbo heeft een uitgebreide collectie van tientallen Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes.
Jan van Haasteren Acrobaten Circus puzzel

Jan van Haasteren De Bloemencorso puzzel

Deze Jan van Haasteren puzzel 'De Bloemencorso' van Jumbo bestaat uit 1000 stukjes en zit vol met hilarische tafereeltjes. De kleurrijke en gedetailleerde puzzels van Jan van Haasteren staan bekend om hun humor. Jan van Haasteren heeft al tientallen jaren ervaring in het tekenen van humoristische platen die telkens weer verrassen en een glimlach op je gezicht toveren. De echte fans zullen direct op zoek gaan naar de kenmerkende elementen, zoals de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret. Jumbo heeft een uitgebreide collectie Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot 5000 puzzelstukjes.
Jan van Haasteren De Bloemencorso puzzel

Jan van Haasteren Boerderij Bezoek puzzel

De JvH Jan van Haasteren - Boerderij Bezoek puzzel is een humoristische puzzel met 1000 stukjes. De getalenteerde Jan van Haasteren tekent al jaren exclusief voor Jumbo en staat bekend om zijn grappige puzzels. Deze puzzel toont op een humoristische manier het reilen en zeilen op een boerderij. Het handelsmerk van Jan, de haaienvin, is ook weer verstopt in deze puzzel. De puzzel heeft afmetingen van 90 x 60 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
Jan van Haasteren Boerderij Bezoek puzzel

Jan van Haasteren Dierentuin puzzel

Deze lachwekkende Jan van Haasteren Dierentuin - Puzzel bevat hilarische taferelen van de beroemde illustrator Jan van Haasteren. Met 1000 stukjes is de puzzel ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar.
Jan van Haasteren Dierentuin puzzel

Jan van Haasteren Hoera! Nijntje 65 Jaar puzzel

Vier het 65 jarig bestaan van Nijntje met de Jan van Haasteren Hoera! Nijntje 65 Jaar Legpuzzel. Deze speciale puzzel bevat 1000 stukjes en zit vol grappige details en taferelen. Jan van Haasteren staat bekend om zijn humoristische platen en in deze puzzel ontbreken de kenmerkende elementen niet, zoals de haaienvin, Sinterklaas en Jan's zelfportret. Met zijn kleurrijke tekenstijl en oog voor detail zorgt Jan van Haasteren voor eindeloos puzzelplezier. Kies uit verschillende puzzels met diverse puzzelstukjesaantallen, variërend van 54 tot 5000 stuks. Jumbo heeft een uitgebreide collectie Jan van Haasteren puzzels.
Jan van Haasteren Hoera! Nijntje 65 Jaar puzzel

Jan van Haasteren In De Autospuiterij puzzel

Jan van Haasteren In De Autospuiterij is een grappige puzzel, bestaande uit 500 stukjes. Al tientallen jaren tekent Jan van Haasteren exclusief voor Jumbo puzzels en zijn handelsmerk, de haaienvin, is te vinden in bijna elke plaat. Jumbo heeft al vele puzzels van Van Haasteren uitgebracht en er komen elk jaar nieuwe bij. Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Jan van Haasteren In De Autospuiterij puzzel

Jan van Haasteren Kamperen in het Bos puzzel

De Jan van Haasteren Kamperen in het Bos puzzel met 2000 stukjes is perfect voor de echte fans van Jan van Haasteren. Deze puzzel zit vol met hilarische tafereeltjes die je keer op keer laten lachen. Jan van Haasteren staat bekend om zijn kleurrijke en gedetailleerde puzzels en weet op een prachtige manier humor in zijn tekeningen te verwerken. Als fan herken je meteen de typische kenmerken van Jan van Haasteren, zoals de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en zijn zelfportret. Met tientallen puzzels in verschillende formaten, is er voor elk wat wils in de Jan van Haasteren collectie van Jumbo.
Jan van Haasteren Kamperen in het Bos puzzel

Jan van Haasteren Kerstmis puzzel

Ga helemaal op in de levendige wereld van Jan van Haasteren met deze Kerstmis puzzel van 1000 stukjes. Van chaotische scènes met gehaaste mensen tot overal kerstbomen, kerstmannen en cadeautjes, deze puzzel brengt een druk maar humoristisch kersttafereel tot leven. Jan van Haasteren staat bekend om zijn grappige illustraties en zijn handelsmerk, de haaienvin, verschijnt ook in deze puzzel. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en perfect voor zowel doorgewinterde fans als puzzelliefhebbers die op zoek zijn naar een uitdagende en vermakelijke activiteit tijdens de feestdagen.
Jan van Haasteren Kerstmis puzzel

Jan van Haasteren Koningsdag puzzel

Beleef een bijzondere Koningsdag met de puzzel van Jan van Haasteren! Vol met kleur en details, brengt deze puzzel je in de feeststemming. Jan van Haasteren staat bekend om zijn humoristische platen die verrassend en lachwekkend zijn. Echte fans zullen genieten van het zoeken naar de kenmerkende elementen zoals de haaienvin, Sinterklaas, handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret. Met tientallen puzzels in verschillende groottes, variërend van 54 tot 5.000 puzzelstukjes, heeft Jumbo voor ieder wat wils.
Jan van Haasteren Koningsdag puzzel

Jan van Haasteren NK Puzzelen

Ervaar totale chaos met de Jan van Haasteren NK Puzzelen legpuzzel! Deze grappige en kleurrijke puzzel met 1000 stukjes zit vol met humoristische details en taferelen. Jan van Haasteren heeft zijn talent voor humor opnieuw bewezen met deze prachtige puzzel. Als echte fan herken je direct de typische kenmerken van Jan van Haasteren, zoals de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en zijn zelfportret. Met tientallen puzzels van 54 tot 5000 stukjes in de collectie van Jumbo is er voor iedereen een uitdaging!
Jan van Haasteren NK Puzzelen

Jan van Haasteren Popfestival puzzel

Ontdek het popfestival van Jan van Haasteren met kleurrijke en gedetailleerde puzzels. Sinds decennia lang verrast en amuseert Jan van Haasteren met zijn humoristische tekeningen. Echte fans herkennen direct de iconische haaienvin, Sinterklaas, handjes, een kunstgebit en het zelfportret van Jan in elke puzzel. Jumbo biedt tientallen Jan van Haasteren puzzels aan, variërend van 54 tot wel 5.000 puzzelstukjes.
Jan van Haasteren Popfestival puzzel

Jan van Haasteren Rariteitenkabinet puzzel

In musea geniet de Jan van Haasteren familie van opmerkelijke tentoonstellingen. De kleurrijke en gedetailleerde puzzels van Jan van Haasteren brengen deze unieke ervaring tot leven. Al tientallen jaren tekent Jan van Haasteren humoristische afbeeldingen die keer op keer verrassen en voor een lach zorgen. Echte fans herkennen direct de bekende kenmerken zoals de haaienvin, Sinterklaas, handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret. Jumbo heeft een uitgebreide collectie van Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot wel 5.000 stukjes.
Jan van Haasteren Rariteitenkabinet puzzel

Jan Van Haasteren Rondje Texel puzzel

Deze Jan van Haasteren puzzel, genaamd Rondje Texel, is perfect voor liefhebbers van het Nederlandse eiland. Met 1000 stukjes laat deze puzzel komisch alle bekende bezienswaardigheden van Texel zien. Het puzzelen wordt extra leuk als je deze plekken herkent. Jan van Haasteren staat bekend om zijn kleurrijke en gedetailleerde puzzels vol humor. Fans zullen dan ook direct op zoek gaan naar de kenmerkende elementen zoals de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret. Met Jumbo's uitgebreide collectie van 54 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes is er voor iedereen een geschikte Jan van Haasteren puzzel te vinden.
Jan Van Haasteren Rondje Texel puzzel

Jan van Haasteren Het Tuincentrum puzzel

De Tuincentrum Puzzel van Jan van Haasteren is een hilarische puzzel met 1000 stukjes. Op de kleurrijke plaat gebeuren allerlei grappige dingen in het tuincentrum. Jan van Haasteren staat bekend om zijn puzzels met veel kleur en details waarin humor op een geweldige manier wordt verwerkt. Al decennialang verrast en amuseert Jan van Haasteren met zijn humoristische tekeningen. Echte fans zoeken altijd naar de kenmerkende elementen zoals de haaienvin, Sinterklaas, handjes, een kunstgebit en Jan's zelfportret. Jumbo heeft een grote collectie aan Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot maar liefst 5000 stukjes.
Jan van Haasteren Het Tuincentrum puzzel

Jan van Haasteren WK Vrouwenvoetbal puzzel

De Jan van Haasteren WK Vrouwenvoetbal Puzzel met 1000 stukjes is een kleurrijke en gedetailleerde puzzel. Met zijn humoristische tekenstijl weet Jan van Haasteren al jarenlang iedereen te verrassen en laten lachen. Echte fans kunnen in elke puzzel op zoek gaan naar de bekende kenmerken zoals de haaienvin, Sinterklaas, handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret. Jumbo heeft een ruime collectie van Jan van Haasteren puzzels, variërend van 54 tot wel 5000 puzzelstukjes.
Jan van Haasteren WK Vrouwenvoetbal puzzel

Jan van Haasteren Zuidpool Expeditie puzzel

Ga mee op avontuur met de Jan van Haasteren Zuidpool Expeditie puzzel! Deze puzzel van 1000 stukjes neemt je mee naar de barre omstandigheden van de Zuidpool, waar de familie van Haasteren hun eigen manieren heeft gevonden om te overleven. Ontdek de kleurrijke en gedetailleerde tekeningen van Jan van Haasteren, die al decennia lang humoristische platen maakt. Als echte fan kun je op zoek gaan naar de bekende kenmerken in de puzzel, zoals de haaienvin, Sinterklaas en het kunstgebit. Bovendien is deze puzzel gemaakt van 100% gerecycled karton. Ontdek de wereld van Jan van Haasteren en verzamel alle puzzels!
Jan van Haasteren Zuidpool Expeditie puzzel