Uncategorized

Populairste bordspellen

DeSpellenWereld

Ontdek de absolute must-haves onder de bordspellen! In dit artikel presenteren we een overzicht van de populairste bordspellen die gegarandeerd voor eindeloos plezier zorgen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, deze lijst bevat de spellen die je niet mag missen. Van strategische meesterwerken tot hilarische gezelschapsspellen, hier vind je zeker iets wat je helemaal in de ban zal krijgen. Dus nodig je vrienden en familie uit, zet de snacks klaar en maak je op voor talloze uren vermaak met deze topselectie van bordspellen!

Inhoudsopgave

30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

Dit spectaculaire partyspel is perfect voor feestjes en partijen! Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je teamgenoten raden, hoe verder jouw team op het speelbord mag. Een dobbelsteenworp kan hier verandering in brengen. Wie bereikt als eerste de finish? Deze speciale editie bevat alledaagse begrippen en is daarom ook geschikt voor jongere kinderen!
30 Seconds ® Everyday Life Bordspel

30 Seconds ® Bordspel

Kun jij als eerste de finish bereiken? Dit spectaculaire partyspel is perfect voor grote groepen op feestjes en partijen. Speel in teams en probeer zoveel mogelijk begrippen op een kaartje binnen 30 seconden te omschrijven. Raad je veel begrippen, dan mag je verder op het speelbord. Maar pas op, de dobbelsteen kan alles veranderen. Met 30 SECONDS® ben je verzekerd van uren speelplezier met familie en vrienden. Het wordt een supergezellige avond!
30 Seconds ® Bordspel

30 Seconds ® Junior Bordspel

Dit spectaculaire partyspel voor teams komt nu in een speciale kindereditie! Ideaal voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Speel in teams en probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je raadt, hoe verder je op het speelbord kunt komen. Een dobbelsteenworp kan alles nog veranderen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze editie bevat begrippen die leuk en begrijpelijk zijn voor kinderen, waardoor ze nu ook waardige tegenstanders kunnen zijn!
30 Seconds ® Junior Bordspel

30 Seconds ® Uitbreiding

Voeg meer variatie en uitdaging toe aan je 30 Seconds spel met deze uitbreiding! De set bestaat uit 240 kaarten en 2400 begrippen, waarvan meer dan 1000 nieuw zijn. Door de combinatie van oude begrippen met nieuwe, hebben spelers die het basisspel al vaker hebben gespeeld geen voordeel meer. Beleef opnieuw de spanning en sensatie van dit spectaculaire team partyspel met deze upgradeset! (82 woorden)
30 Seconds ® Uitbreiding

A Night Out

A Night Out is een feestelijk gezelschapsspel waarin gedanst, gelachen en gefeest wordt. Het doel van het spel is om een gezellige avond te beleven, vijf drankjes te verzamelen en veilig naar huis te gaan. Onderweg kunnen spelers in diverse situaties belanden, zoals gearresteerd worden, in slaap vallen in de club of al het geld verliezen. Gelukkig kunnen er ook positieve gebeurtenissen plaatsvinden, zoals versierd worden, een portemonnee vinden of een dansbattle winnen! Haal het beste uit je avond met A Night Out! Het spel is in het Engels uitgegeven, maar Nederlandse spelregels zijn te vinden op www.ferrynicegames.nl.
A Night Out

Azul

In het tactische bordspel Azul versier je de muren van het koninklijk paleis van koning Manuel I met kleurige tegels. De koning raakte geïnspireerd door de prachtige Azulejos in het Alhambra en geeft jou de opdracht om zijn paleis te decoreren. Het spel stimuleert kritisch denken en creativiteit en is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud. Elke speler heeft een eigen spelbord met patroonlijnen die je moet verzamelen voordat je de tegels op het bord mag leggen. Het spel duurt ongeveer 40 minuten.
Azul

Beverbende Kaartspel

Beverbende is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen en kan ook worden gecombineerd met Beverclan! Dit spel combineert tactiek en geheugen. Elke speler heeft 4 kaarten met strafpunten voor zich liggen, maar mag er slechts twee bekijken. Bij elke beurt trek je een kaart en voer je een actie uit, zoals het ruilen van een kaart met een van je gedekte kaarten of het beïnvloeden van de kaarten van andere spelers. De speler met de minste strafpunten aan het einde van de ronde wint. Perfect voor een gezellige familieavond!
Beverbende Kaartspel

Boonanza Kaartspel

In het communicatieve kaartspel Boonanza verbouwen spelers bonen op hun akkers en proberen ze elkaar de beste bonen af te troggelen om zo het meeste geld te verdienen. Elke speler heeft 5 bonenkaarten die ze in volgorde moeten houden. Daarnaast hebben ze twee bonenvelden waarop ze bonen kunnen verbouwen. Tijdens hun beurt moeten spelers de eerste kaart verbouwen en mogen ze de tweede kaart verbouwen of verhandelen. Ook kunnen ze kaarten uit hun hand verhandelen. Het spel eindigt wanneer de bonenkaarten drie keer zijn doorgespeeld en degene met het meeste geld wint. Een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre.
Boonanza Kaartspel

Carcassonne: Kooplieden & Bouwmeesters Uitbreiding

Kooplieden en Bouwmeesters, de tweede uitbreiding van Carcassonne, voegt drie nieuwe spelregels toe voor meer spanning. Steden kunnen nu handelswaren bevatten, waardoor het interessant wordt om steden af te bouwen waar je zelf niet staat. Varkens leveren aan het einde van het spel een extra punt op voor steden aan je weilanden. Daarnaast kun je een bouwmeester op een weg plaatsen, waardoor je een extra tegel mag trekken als je de weg verlengt. Combineer verschillende Carcassonne-producten om op een geheel nieuwe manier van het spel te genieten.
Carcassonne: Kooplieden & Bouwmeesters Uitbreiding

Catan Basisspel

De nieuwste editie van het bekende handelsspel Catan is nu nog levendiger dankzij de toevoeging van miniaturen en volledig vernieuwd artwork. Het spel, dat in 1999 tot Speelgoed van het Jaar werd bekroond, biedt plezier voor iedereen dankzij de interactie, het geluksaspect en de tactische mogelijkheden. Begin met 2 dorpen op een variabel speelbord en verzamel grondstoffen door met 2 dobbelstenen te gooien. Handel met de bank of medespelers om alle benodigde grondstoffen te bemachtigen en bouw dorpen, steden en straten. Verzamel punten met je nederzettingen, ontwikkelingskaarten en diverse wedstrijdelementen. Degene die als eerste 10 punten behaalt, wint het spel!
Catan Basisspel

Catan: Uitbreiding Piraten en Ontdekkers Bordspel

Ontdek nieuwe gebieden en vaar met schepen in deze uitbreiding op het populaire bordspel. Met verschillende scenario's introduceert het stap voor stap nieuwe spelregels. Het inleidende scenario "Land in Zicht" bevat de meeste nieuwe regels, zoals varen met schepen, het uitbouwen van dorpen tot havendorpen en het ontvangen van beloningen voor het ontdekken van land. Piratenschepen maken het spel uitdagend en missies geven je de kans om extra punten te scoren. Speel alle scenario's met de nieuwe spelregels en geniet van deze vierde grote uitbreiding op het geliefde bordspel.
Catan: Uitbreiding Piraten en Ontdekkers Bordspel

Clown Games Houten Keezenspel

Dit echt Hollandse en gezellige bordspel in houten uitvoering is perfect voor een avondje vermaak! Keezen combineert de spanning van pesten met het bekende Mens Erger Je Niet. Door de spelkaarten kun je bepalen wat je met je pion mag doen. Het doel is om als eerste je pionnen op de thuishonken te krijgen en daarbij je tegenstanders met pestkaarten dwars te zitten. Het spel bevat een dubbelzijdig houten bord, spelregels, pionnen en speelkaarten. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Clown Games Houten Keezenspel

Cluedo Leugenaars Editie Bordspel

Ontdek de waarheid in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel. Met onderzoekskaarten moeten spelers achterhalen wie Dr. Black heeft vermoord. Lees je kaart hardop voor, maar blijf overtuigen dat je de waarheid spreekt, ook al lieg je. Vermoed je een leugen, druk dan op de leugenaarsknop. Ontmasker de ander en onthul een bewijskaart. Wie uiteindelijk de juiste persoon beschuldigt, wint het spel! Alle handelsmerken en logo's van Hasbro Gaming zijn eigendom van Hasbro, Inc.
Cluedo Leugenaars Editie Bordspel

De Crew Kaartspel

Ontdek het mysterie van een mogelijke nieuwe planeet aan de rand van ons zonnestelsel in het unieke avontuurlijke spel De Crew. Werk samen met je team om 50 missies te voltooien in een spannend slagenspel. Elke speler moet de juiste kaarten in de juiste volgorde spelen om de missie te laten slagen. Communicatie is beperkt, maar cruciaal om te kunnen winnen. Bewijs je samenwerkingsvaardigheden en ontdek hoe goed jullie op elkaar kunnen inspelen. Speel ook de variant voor 2 spelers!
De Crew Kaartspel

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

Dit spel combineert het deckbuildingsysteem met het spannende "push your luck" mechanisme. In Kakelenburg komen jaarlijks de beste wonderdoktoren en beunhazen bijeen om drankjes tegen allerlei kwaaltjes te brouwen. Elke speler trekt ingrediënten uit zijn eigen voorraadbuidel, en moet stoppen voordat de drank ontploft. Maar hoe eerder je stopt, hoe meer kostbare ingrediënten je kunt verdienen. De voorraadbuidel wordt steeds waardevoller en de volgende drank kan nog beter zijn en meer punten opleveren. Dit tactische familiespel biedt eindeloze variatie met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden.
De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

De slimste mens ter wereld

Daag je vrienden uit om te ontdekken wie de slimste is met het bordspel van de populaire tv-quiz De Slimste Mens Ter Wereld. Het spel bevat alle elementen van de tv-quiz, zoals de Ronde 3-6-9 en de Ronde Open Deur. Los de Puzzel op en bewijs je kennis in de Ronde Ingelijst. Ga de ultieme strijd aan in de Finale en speel je tegenstander naar 0 seconden. Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden zorgt dit spel voor uren spelplezier. Wie wordt gekroond tot De Slimste Mens ter Wereld?
De slimste mens ter wereld

Dixit Basisspel

Laat je verbeelding de vrije loop gaan met het gezellige en sprookjesachtige spel Dixit. Raad de kaart van de verteller en stimuleer je fantasie en creativiteit. Dixit heeft weinig spelregels en is eenvoudig te leren, waardoor het geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar. Het spel is educatief en blijft herspeelbaar. Er zijn diverse uitbreidingen beschikbaar en de speldoos bevat ruimte voor 2 uitbreidingen. Dixit is geschikt voor 3 tot 6 spelers en heeft een speelduur van 30 minuten.
Dixit Basisspel

Do or Drink Party Game

Met Do or Drink beleef je gegarandeerd een onvergetelijke avond! Dit waanzinnige gezelschapsspel zorgt voor de ultieme feestsfeer. Of het nu een feest, bijeenkomst of game-avond is, Do or Drink is perfect voor elke gelegenheid. Het spel is ontzettend makkelijk te leren en de uitdagingen op de kaarten tillen je feest naar een hoger niveau. De robuuste kaarten zorgen ervoor dat je geen kapotte kaarten hebt en de sterke verpakking en mooie design maken het spel ook nog eens een perfect cadeau. Kies voor kwaliteit met Do or Drink!
Do or Drink Party Game

Dobble Classic

Dobble is een vlot kaartspel dat leuk is voor jong en oud! Met snelle reflexen en goede observatieskills kun je dit spel winnen. Elke ronde blijft boeiend doordat er maar één andere kaart is met dezelfde afbeeldingen. Als je als eerste het symbool herkent, mag je een kaart nemen, plaatsen of afleggen volgens de regels van de mini-spelletjes. Dit educatieve spel stelt concentratie, motoriek en snelheid op de proef en bevordert de hand-oog coördinatie. Geschikt voor 2 tot 8 spelers, met een speelduur van 15 minuten. Vanaf 6 jaar oud.
Dobble Classic

Drinking Roulette

Verveeld door steeds dezelfde gezichten tijdens het avonddrinken? Niet met de Drinking Roulette. Haal de Las Vegas sfeer naar huis en beleef een onvergetelijk weekend. Maar pas op, met 16 glaasjes moet je slim spelen om niet te snel te verliezen of te veel te drinken.

Escape Room The Game Startersset

Beleef de spanning van een echte escape room nu thuis met de Escape Room The Game Startersset! Ontsnap uit de vier meegeleverde escape room avonturen binnen 60 minuten door het oplossen van puzzels en het ontrafelen van mysteries. Geschikt voor 3 tot 5 spelers vanaf 16 jaar. Het spel draait om teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit en het opmerken van details. Verkozen tot winnaar Speelgoed van het Jaar 2016 en al meer dan 1 miljoen keer verkocht. Ideaal om kennis te maken met het spel, inclusief een klok voor extra spanning.
Escape Room The Game Startersset

EXIT - De Verlaten Hut

Ontsnap binnen anderhalf uur uit de verlaten boshut in EXIT: De Verlaten Hut, een uitdagend coöperatief escape room-spel. Los puzzels op en kraak codes om te ontsnappen uit de opgesloten locatie. Tipkaarten zijn beschikbaar om op het goede spoor te komen. Let op: het spel is maar één keer speelbaar, omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Geniet van een intense en pittige puzzel- en speelervaring, geschikt voor gevorderde puzzelaars en escape room-liefhebbers.
EXIT - De Verlaten Hut

Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Imploding Kittens is de eerste uitbreiding voor het bekroonde kaartspel Exploding Kittens, dat bekend staat als een van de beste kaartspellen. Alleen speelbaar met het basisspel Exploding Kittens, bevat Imploding Kittens 20 nieuwe kaarten met 6 nieuwe acties. Met de toevoeging van een imploderende kitten kan het spel nu met maximaal 6 spelers worden gespeeld. Het spel bevat ook een levensgrote "Cone of Shame" die een integraal onderdeel van het spel is. Net als bij het basisspel zijn de kaarten hilarisch geïllustreerd door The Oatmeal. Inclusief 20 spelkaarten, 1 Cone of Shame en spelregels. Vereist de Nederlandstalige versie van het basisspel.
Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Exploding Kittens NSFW 18+ Editie

De Not-Safe/Suitable-For-Work editie van Exploding Kittens is een speciale 18+ variant van het spel. Het bevat dezelfde inhoud als de standaard versie, maar met expliciet artwork op elke kaart. Deze editie kan los worden gespeeld of worden gecombineerd met het Nederlandstalige basisspel voor maximaal 9 spelers.
Exploding Kittens NSFW 18+ Editie

Bijtende Haai spel

De bijtende haai met kiespijn is een spannend en leuk spel voor kinderen. Het kan ook als drankspel worden gespeeld door volwassenen. Deze reisversie van de krokodil met kiespijn is compact en dus makkelijk mee te nemen. Hoe werkt het? Open de bek van de haai, druk de tandjes één voor één naar beneden en laat hem happen zodra je bij de pijnlijke tand komt. De haai heeft geen batterijen nodig. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het spel zorgt voor spanning en sensatie en wie gebeten wordt, is af!
Bijtende Haai spel

Halli Galli

Halli Galli is een spectaculair reactiespel waar iedereen aan kan meedoen. Elke speler krijgt een stapel kaarten met vruchten erop. Door om beurten kaarten om te draaien en op elkaar te leggen, is er altijd maar één kaart zichtbaar. Als er precies 5 exemplaren van een bepaalde vrucht zichtbaar zijn, moeten de spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. De eerste speler die dit doet, wint alle open kaarten. Wie als laatste kaarten overhoudt, wint het spel. Leerzaam voor kinderen en leuk vermaak voor studenten en families.
Halli Galli

Happy Drinking

Start je avond met HAPPY DRINKING, het leukste kaartspel voor jou en je vrienden. Met 69 unieke speelkaarten vol grappige vragen maak je de avond gegarandeerd hilarisch. Het spel is simpel: de eerste speler pakt een kaart, leest de vraag hardop voor en voert de opdracht uit. Daarna is de volgende speler aan de beurt. Speel met 2 tot 10 spelers en kies zelf je drankjes: bier, wijn, mixdrankjes, shots of non-alcoholisch. Met steeds nieuwe vragen en opdrachten blijft het spel verrassend en leuk. Breng het feestje direct op gang en maak van elke avond een succes!
Happy Drinking

Ik heb nog nooit...

"Ik heb nog nooit" is een hilarisch en boeiend spel dat zorgt voor vreemde anekdotes, gênante situaties en spannende geheimen tussen jou en je vrienden. Met meer dan 200 verrassende, pijnlijke en verbazingwekkende onthullingen biedt het spel een uitstekende gelegenheid om zowel nieuwe als oude vrienden beter te leren kennen. De regels zijn simpel: verzamel een groep vrienden en wat drank naar keuze, pak een kaart met een vraag die begint met "Ik heb nog nooit...", bijvoorbeeld: "Ik heb nog nooit het bed gedeeld met iemand wiens naam ik niet wist". Iedereen die dit wel heeft gedaan, neemt een slok. Het spel kan gespeeld worden met munten, punten of alleen door handen op te steken. Afmetingen: 140 x 140 x 40 mm, gewicht: 0,5 kg.
Ik heb nog nooit...

Jatten Kaartspel

In Jatten draait alles om stelen! Bouw je eigen verzameling op door kaarten van anderen te stelen, maar let op dat je niet te hebberig wordt - anders eindig je met lege handen! Tijdens je beurt speel je een kaart uit je hand in je verzameling en kies je een tegenstander om een kaart van te stelen. Je kunt stoppen en die kaart houden, of doorgaan en nog een kaart van dezelfde speler stelen. Als je twee kaarten met hetzelfde nummer steelt, eindigt je beurt en gaan de kaarten terug naar de hand van de tegenstander. Als je een oplichter steelt, mag je een kaart naar keuze uit de verzameling van de tegenstander stelen. De eerste speler die zes kaarten met dezelfde waarde verzamelt, wint!
Jatten Kaartspel

Clown Games Keezenspel

Het Hollandse bordspel Keezenspel Keezen van Clown is een gezellig spel voor jong en oud. Het combineert de spelregels van pesten en Mens Erger Je Niet. Bij het opgooien van de spelkaarten, bepaal je wat je met je pion mag doen. Het doel is om als eerste je pionnen op de thuishonken te krijgen en tegelijkertijd je tegenstanders dwars te zitten met pestkaarten. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Inhoud: een dubbelzijdig Keezen bordspel, 6 pionnen en 78 kaarten.
Clown Games Keezenspel

LAMA Kaartspel

L.A.M.A. is een vlot kaartspel met als doel om alle minpunten af te leggen. Elke beurt probeer je kaarten weg te leggen om minpunten te vermijden. Als je niets kunt afleggen, kun je ervoor kiezen om te passen of een kaart te trekken. Minpunten worden in de vorm van fiches gegeven. Als je erin slaagt om al je kaarten kwijt te raken, kun je een fiche inleveren van waarde 1 of 10. De speler met de minste minpunten aan het einde van het spel wint.
LAMA Kaartspel

Lost Cities: Het Kaartspel

Lost Cities: Het kaartspel is een spannend spel vol bluffen en strategie voor 2 spelers. Bouw expedities in 5 kleuren op door kaarten in oplopende volgorde neer te leggen. Leg je handkaarten op een expeditie of op de aflegstapel in je beurt. Houd kaarten vast die de andere speler nodig heeft om hem dwars te zitten, maar let op, want je eigen kaartenset kan daardoor beperkt worden. Gebruik weddenschapskaarten om de punten van een expeditie te verveelvoudigen. Eenvoudige spelregels, maar eindeloze tactische uitdagingen en mogelijkheden. Geschikt voor meerdere opeenvolgende potjes door de korte speelduur!
Lost Cities: Het Kaartspel

Lynx

Train je brein en verbeter je concentratie met Lynx! Zet het spelbord in elkaar, schud de kaartjes en kies er 3 uit. Zoek en vind als snelste jouw plaatjes, zoals koekjes, een gitaar en een tennisbal. Word de winnaar door als eerste jouw 3 plaatjes op het bord te vinden! Het puzzelachtige spelbord zorgt ervoor dat de stukken telkens op een andere manier kunnen worden geplaatst. Daag je medespelers uit door de volgorde van de afbeeldingen te veranderen en geniet van een nieuwe uitdaging om jouw plaatjes als eerste te vinden.
Lynx

MadBlox

MadBlox is een uniek houten blokkenspel dat je besluitvaardigheid, hand-oog coördinatie en geluk test. Na het verwijderen van een blok uit de toren moet je een uitdaging voltooien om het spel spannend te houden. Elke houten blok heeft twee verschillende uitdagingen die verschillende vaardigheden testen, van besluitvorming tot hand-oog coördinatie. Als je weigert een uitdaging aan te gaan, moet je een shot nemen. MadBlox brengt het klassieke spel naar een heel nieuw niveau en zorgt voor uren speelplezier en uitdaging.
MadBlox

Madwish Summer Game

Transformeer elke saaie strand- of festivaldag in een onvergetelijk avontuur met MadWish Summer! Breng een dag door op het strand met je vrienden en laat de dobbelsteen je lot bepalen. Compleet met uitdagende opdrachten en verrassingen, mixt deze speciale editie het klassieke spel Truth or Dare met een GEKKE strandervaring. Elke speler wordt betrokken bij Truth, Dare, Go, Snitch, Battle en Shot. Verhoog de spanning en maak herinneringen die een leven lang meegaan. MadWish Summer is een must-have voor deze zomerse avonturen!
Madwish Summer Game

MadWish Girls 540 Truth or Dare opdrachtkaarten for the girls

Maak van je meidenavond een onvergetelijke ervaring met MadWish Girls Edition! Dit spannende spel is gebaseerd op het klassieke MadWish Pro drankbordspel en bevat drie extra uitdagingen om de hele avond plezierig te houden. Draai aan de fles en ga de uitdaging aan met Truth, Dare, Would you Rather, Never Have I Ever, Point Out, Cocktail, Shot of Snitch. Met meer dan 500 kaarten biedt MadWish Girls Edition eindeloos speelplezier. Of je nu op zoek bent naar wat glamour tijdens een avondje uit of juist wilt genieten van een rustige avond thuis met vriendinnen, MadWish Girls Edition is perfect voor jou. Het spel bevat 90 Truth kaarten, 90 Dare kaarten, 90 Would You Rather kaarten, 90 Never Have I Ever kaarten, 90 Point Out kaarten en 90 Cocktail kaarten.
MadWish Girls 540 Truth or Dare opdrachtkaarten for the girls

MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten Do or drink

Maak jouw feest onvergetelijk met MadWish Pro! Dit spel is perfect voor huisfeesten en leuke activiteiten met vrienden. Je krijgt een spelbord, 100 Truth opdrachtkaarten, 100 Dare opdrachtkaarten, 50 Go opdrachtkaarten voor iedereen, een shotglas, een draaiende fles en een bevestigingspin, alles wat je nodig hebt voor een avond vol plezier. Geschikt voor grote groepen en biedt een overvloed aan plezier voor iedereen die meedoet. Geef je feest een boost en laat het plezier beginnen met MadWish Pro! Tip: speel met vertrouwde mensen, want geen geheim of opdracht is veilig na een paar Shots! Download de MadWish App voor meer dan 3000 gratis opdrachten in Engels, Nederlands of Duits!
MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten Do or drink

Mens Erger Je Niet!

Ken jij Mens Erger Je Niet! al? Dit is de originele versie van het meest populaire spel! Ideaal voor regenachtige zondagmiddagen, maar eigenlijk altijd leuk om te spelen. Laat je niet gek maken als dingen niet gaan zoals jij wilt, het hoort erbij! Het speelbord heeft twee kanten: één voor kleinere groepen (4 spelers) en één voor grotere groepen (6 spelers). Er zijn verschillende versies van Mens Erger Je Niet, dus probeer ze allemaal! Het spel bevat een speelbord, 24 houten pionnen, een houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2-6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Mens Erger Je Niet Woezel & Pip Jumbo

Het klassieke Mens Erger Je Niet spel in een Woezel en Pip jasje! Ideaal als eerste bordspel voor kinderen om samen met hun ouders te leren spelen. Ga op avontuur met Woezel en Pip en breng als eerste je dierenvriendjes thuis. Deze junior editie is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en heeft dobbelstenen met figuren uit de tovertuin in plaats van ogen, zodat ook kinderen die nog niet kunnen tellen kunnen meedoen. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers en heeft een gemiddelde speeltijd van 20 minuten. Bevat een speelbord, dierenvriendjes, voetjes, dobbelsteen en spelregels.
Mens Erger Je Niet Woezel & Pip Jumbo

Monopoly Classic

Beproef je geluk en onderhandelingsvaardigheden in het klassieke Monopoly bordspel. Deze vernieuwde versie bevat nu de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn als speelfiguren. Het doel van het spel is om rijkdom te vergaren door straten te kopen en huizen en hotels te bouwen. Met tactiek en een beetje geluk kun je de ultieme winnaar worden. Geschikt voor 3 tot 6 spelers vanaf 8 jaar. Speeltijd ongeveer 60 minuten. Beleef nostalgie en plezier met vrienden en familie!
Monopoly Classic

Identity Games Monopoly Efteling

Ontdek de Efteling op een betoverende nieuwe manier met de Nederlandse editie van Monopoly. Als directeur van de Wereld vol Wonderen ben jij verantwoordelijk voor het succes van het park. Zorg ervoor dat de gasten genieten van bekende attracties en bied sprookjesachtige overnachtingen aan met huisjes en hotels. Gebruik de Kleine Boodschap- en Schatkistkaarten om je missie te voltooien, maar wees alert op onverwachte gevaren. Ga de uitdaging aan en laat de bezoekers het meest van je park genieten. Kan jij het spel winnen?
Identity Games Monopoly Efteling

Monopoly Friends

Word lid van de Friends-club en beleef eindeloos plezier met deze Friends-editie van het Monopoly-bordspel! Gebaseerd op de legendarische televisieserie bevatten alle plaatsen, personages en uitspraken het echte Friends-gevoel. Speel als Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey of Chandler en herbeleef bekende Friends-momenten, zoals het maken van de lange prikstok. Het spelbord heeft unieke details, zoals Appartement 19 en Appartement 20 als Kans- en Algemeen Fondskaarten, koffiemokken als huizen en bankstellen als hotels. Geniet van de ultieme Monopoly-ervaring met je favoriete Friends-personages!
Monopoly Friends

Monopoly Slechte Verliezers

Speel Monopoly en haal je hart op als je verliest! Het bordspel Monopoly voor slechte verliezers verandert verliezers in winnaars. Verdien geld door frustrerende zetten te maken zoals naar de gevangenis gaan, huur betalen of bankroet gaan. Gebruik de Mr. Monopoly-pion om voordelen te krijgen ten opzichte van anderen. Speel met de familie en geniet van een spelletjesavond zoals nooit tevoren. Let op: de namen, logo's en kenmerkende elementen van het spel zijn handelsmerken van Hasbro. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Monopoly Slechte Verliezers

Mysterium Bordspel

Lukt het jou de moord in het spookhuis op te lossen en de rusteloze geest te helpen?! In het coöperatieve spel Mysterium ben jij samen met je medespelers de mediums die de geest moeten helpen de puzzelstukjes van zijn moord op te lossen. Het spel, geschikt voor 2 tot 7 spelers vanaf 10 jaar oud, duurt ongeveer 45 minuten. De geest communiceert alleen via prachtig geïllustreerde kaarten, die laten zien waar de moord plaatsvond, welk wapen is gebruikt en wie de moordenaar was. Gebruik al je vaardigheden om het mysterie te ontrafelen!
Mysterium Bordspel

Pandemic Extreem Gevaar

Extreem Gevaar is de Nederlandse uitgave van On The Brink, de uitbreiding voor Pandemic. Versterk het basisspel met nieuwe rollen, gebeurteniskaarten en speelmaterialen om de spanning te verhogen. Nu met de mogelijkheid om met 5 spelers te spelen en één speler in de rol van een bio-terrorist te laten kruipen. De rest van de spelers moet deze speler stoppen en de wereld redden. Let op: Nederlandstalige basisspel vereist.
Pandemic Extreem Gevaar

Pandemic

Ga de strijd aan tegen gevaarlijke ziektes en red de wereld in Pandemic! Als lid van een elite ziektebestrijdingsteam is het jouw missie om de ziektes op hotspots te behandelen en genezingen te vinden voordat het uit de hand loopt. Ben jij gemotiveerd en heb je de eigenschappen om de mensheid te redden? Dit strategische en coöperatieve spel is een echte hersenkraker en geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud. Reis tussen steden, behandel geïnfecteerde gebieden, ontdek genezingen en zet nieuwe onderzoeksstations op om de ziektes te bestrijden.
Pandemic

Panja

Geef een moderne twist aan je drankavonden met vrienden met PANJA - HET DRANKSPEL. Vergeet ouderwetse dobbelspellen en kaasblokjes, want PANJA is het enige spel dat je nodig hebt. Elke kaart geeft hilarische opdrachten die zorgen voor gegarandeerd speelplezier en onthult genante feitjes over jou en je vrienden. En het beste gedeelte? Word beloond met slokken drank voor het succesvol voltooien van een opdracht. Zorg er wel voor dat je genoeg drank hebt voordat je begint. PANJA - Het perfecte spel voor een avond vol lachen en gezelligheid!
Panja

Jumbo Party & Co Family

Met Party & Co Family heb je gegarandeerd plezier met imiteren, tekenen, draaien en het beantwoorden van originele vragen. Dit spel is perfect voor het hele gezin en kan zowel in teams als individueel worden gespeeld. Het spelbord is dubbelzijdig, waardoor je kunt kiezen tussen een normaal parcours van ongeveer 50 minuten en een kort parcours van ongeveer 25 minuten. De inhoud bevat onder andere speelkaarten voor zowel kinderen als volwassenen, uitdagingskaarten, dobbelstenen en spelregels. Party & Co Family is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en kan gespeeld worden met 3 of meer personen.
Jumbo Party & Co Family

Peaky Blinders Under New Management Bordspel

Reis terug naar het roaring twenties Birmingham met het Peaky Blinders bordspel - Under New Management. Neem deel aan een spannende gangsteroorlog en verhoog je charisma, kracht en intelligentie om je tegenstanders te verslaan. Creëer een netwerk van vrienden en vijanden, investeer in rum, auto-onderdelen, wapens en paardenraces en ga de strijd aan met je grootste rivalen. Word de beruchtste gangster van Birmingham in dit meeslepende spel.
Peaky Blinders Under New Management Bordspel

Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 Geen

Het meest populaire vraag- en antwoordspel voor families is Pim Pam Pet Original van Jumbo! Met de draaischijf wordt de beginletter van je antwoord bepaald. Wie kan het snelst reageren? De doos bevat 40 kaarten met 80 vragen, een draaischijf en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Jumbo Pim Pam Pet Original 2018 Geen

Ravensburger Barricade Spel

Barricade, het bordspel van Ravensburger, combineert tactiek en geluk. Terwijl alle spelers naar hetzelfde doel bewegen, kunnen tegenspelers barricades neerleggen om je te hinderen. Het draait allemaal om zelfbeheersing, tactiek en een beetje geluk! Dit familiespel zorgt voor plezier en spanning tot de laatste minuut. Barricade is een klassieker van Ravensburger en wordt geleverd met een extra spelbord aan de achterkant voor een snel spelletje tussendoor. De inhoud van het spel bestaat uit één spelbord, 20 speelfiguren, 11 barricades, een dobbelsteen en spelregels.
Ravensburger Barricade Spel

Ravensburger Doolhof

Ga op zoek naar schatten in het spookachtige doolhof van Ravensburger! Telkens veranderen de gangen, waardoor het lijkt alsof er geesten rondspoken. Blijf gefocust, want de schatten kunnen op elk moment van plaats veranderen. Trotseer de betovering en vind als eerste de geheimzinnige voorwerpen en schatten. Het spel bevat 1 spelbord, 34 gangkaarten, 24 doelkaarten, 4 speelfiguren en spelregels. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ravensburger Doolhof

Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Ontdek het mysterie van de gestolen magische ring in het Ravensburger kinderspel "Wie Heeft Het Gedaan?". Het kasteel is in rep en roer nadat de ring van de koning is gestolen, die het koninkrijk beschermt tegen een boze tovenaar. De dieren in het kasteel hebben de dief gezien en kunnen hints geven over zijn uiterlijk, maar alleen kinderen kunnen met hen praten. Met behulp van de intelligente elektronica in de schatkist moeten spelers de kamers doorzoeken, met de dieren praten en voedsel verzamelen om samen de magische ring te vinden. Het spel is elke keer weer anders en spannend door de wisselende aanwijzingen van de dieren.
Ravensburger Wie Heeft Het Gedaan?

Reuze Ganzenbord

Dit REUZE Ganzenbord is een indrukwekkende versie van het klassieke spel, met grote houten ganzen en een enorm speelbord van 52x68 cm! De set bevat ook twee dobbelstenen en spelregels.
Reuze Ganzenbord

Risk

Verover de wereld met het vernieuwde Risk spel! Deze strategische game bevat verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten, waarmee je jouw tegenstanders kunt verslaan. Bouw een leger op, verplaats je troepen naar andere gebieden en ga de strijd aan om de gebieden van je tegenstanders te veroveren. Word jij de heerser van de hele wereld? Het spel bevat een speelbord, infanterie, cavalerie en artillerie speelstukken, RISK kaarten, dobbelstenen, legerkisten en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 10 jaar, met 2 tot 8 spelers en een speeltijd van ongeveer 2 uur.
Risk

Goliath Rummikub The Original Classic

Maak indrukwekkende cijferreeksen met Rummikub! Wie legt de slimste combinaties en heeft als eerste alle cijfers op tafel liggen? Dit strategische spel vereist inzicht, durf en tactiek. Rummikub The Original Classic bevat 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13. Jouw doel is om als eerste al deze steentjes kwijt te raken door reeksen op tafel te leggen. Gebruik dezelfde cijfers in verschillende kleuren of een oplopende reeks van dezelfde kleur. En vergeet de handige jokers niet, die als troefkaarten ingezet kunnen worden.
Goliath Rummikub The Original Classic

SET

Dit zenuwslopende reactiespel is perfect voor het hele gezin. Het doel is om drie kaarten te vinden waarvan de eigenschappen volledig verschillend of volledig gelijk zijn. Terwijl er 12 kaarten met gekleurde symbolen op tafel liggen, moeten spelers tegelijkertijd op zoek gaan naar een set. Een set bestaat uit drie kaarten met volledig gelijke of volledig verschillende eigenschappen. Als je een set vindt, roep je "SET!". Heb je gelijk, dan mag je de kaarten houden en de kaarten op tafel worden aangevuld. Degene met de meeste kaarten aan het einde van het spel wint.
SET

Shit Happens 18+

Beoordeel ellendige situaties en scoor punten met het hilarische partyspel Shit Happens. Rangschik ongewenste situaties op je 'lane of pain' van 1 tot 100. Wat is erger: "Je vader in z'n nakie zien" of "elke nacht in bed plassen"? Deze Engelstalige versie van Shit Happens biedt een gezonde dosis humor en realisme. Elk spel begint met het rangschikken van drie kaarten van minst erg naar ergste gebeurtenis. Raad vervolgens of een nieuwe kaart erger of milder is. Verzamel als eerste 10 kaarten om te winnen! Bevat 200 Shit Happens kaarten en een duidelijke handleiding. Ontdek ook andere leuke spellen van Goliath zoals OK Boomer en Wat Schets je me Nou?!
Shit Happens 18+

Slingpuck XL Inclusief 4 Shotglaasjes In Koker

Dit spannende Slingershot spel geeft je een enorme competitieve drive om je tegenstander te verslaan! Wie weet als eerste het veld leeg te krijgen? Beide spelers hebben 5 pucks en zodra het startsein klinkt, begint de strijd! Trek het elastiek met een puck naar achteren en schiet deze door de opening van het bord. Wie weet als eerste 5 pucks door de opening naar het veld van de tegenstander te schieten? Maar let op, je tegenstander doet hetzelfde bij jou! Telkens wanneer je veld bijna leeg is, komen er weer een paar terug! Voel de adrenaline als je eindelijk je laatste puck door de opening schiet voordat er weer één terugkomt. Maak het spel nóg leuker en verzin spelregels waarbij je bijvoorbeeld maar één hand mag gebruiken, of speel in teams voor extra competitie! Dit houten bordspel wordt geleverd met 5 zwarte en 5 witte pucks. Dit is de grote versie van het spel en heeft een formaat van ongeveer 56 x 30 x 3 cm. Bovendien krijg je er ook nog 4 roestvrijstalen shotglaasjes in een lederen koker bij!
Slingpuck XL Inclusief 4 Shotglaasjes In Koker

Jumbo Stratego Original

Versla de Roodjassen en verover de vlag in Stratego Original van Jumbo! Help luitenant Jan Zonderland en zijn team om het verzwakte leger van de Blauwhemden te verslaan. Als slimme strateeg bepaal jij de geheime opstelling van je troepen en start de spannende strijd. Gebruik je leger, een spionne en zes bommen om de vlag van je tegenstander te veroveren en te voorkomen dat jouw vlag wordt ingenomen. Let op de rangen van de speelstukken en vermijd ander gevaar om te zegevieren in dit klassieke bordspel.
Jumbo Stratego Original

Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel Met Shotglaasjes

Het Tic Tac Toe drankspel van Out of the Blue is een leuke variant van het klassieke spel. In plaats van kruisjes en nulletjes, gebruik je shotglaasjes om drie op een rij te krijgen op het glazen speelbord. Het spel wordt geleverd met negen shotglaasjes en heeft een handig formaat van 13 x 13 centimeter. Ideaal voor feestjes en vakanties.
Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel Met Shotglaasjes

Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Met Ticket to Ride India en Ticket to Ride Zwitserland ontvang je twee spelborden. Bereid je voor op een avontuur in één van de meest dichtbevolkte landen, waar je mandala's kunt maken voor extra punten. Ticket to Ride India is geschikt voor 2-4 spelers. Verken de prachtige bergen van Zwitserland met Ticket to Ride Zwitserland, speciaal ontwikkeld voor 2-3 spelers. Verbind steden met buurlanden en verwijder ongewenste bestemmingskaarten uit het spel. Een aanvulling op de basisspellen Ticket to Ride USA of Ticket to Ride Europa. Perfect als je met minder spelers wilt spelen.
Ticket to Ride India & Zwitserland Uitbreiding

Goliath Triominos Deluxe

De deluxe uitvoering van het originele Triominos spel is een tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Leg snel je stenen aan en scoor zoveel mogelijk punten. Naast inzicht komt het ook aan op tactisch spelen, aangezien bepaalde figuren extra punten opleveren. Het spel begint met het aanwijzen van een startspeler, die een steen in het midden van de tafel legt en punten scoort. Daarna zijn de volgende spelers aan de beurt en leggen ook steeds een steen aan, zorgend dat de zijdes passend zijn. Er zijn verschillende manieren om extra punten te scoren, zoals het maken van een brug, zeshoek of dubbele zeshoek met je stenen. Deze punten worden bij de waarde van je steen opgeteld. Als je niet kunt of wilt aanleggen, moet je een extra steen uit de voorraad pakken, maar dit kost 5 punten.
Goliath Triominos Deluxe

Trivial Pursuit Classic

Verzamel je vrienden en herleef het begin van Trivial Pursuit met de klassieke editie van het spel! Met het retro-uiterlijk van de jaren 80, biedt deze versie het bekende en geliefde spelplezier. Beantwoord 2400 vragen in 6 categorieën, waaronder Aardrijkskunde, Amusement, Geschiedenis, Kunst & Literatuur, Wetenschap & Natuur, Sport & Ontspanning. Verplaats je over het speelbord en verdien gekleurde partjes door vragen correct te beantwoorden. De eerste speler die 6 verschillende partjes verzamelt en de laatste vraag correct beantwoordt, wint het spel! Klassieke triviant met een moderne twist. Bevat speelbord, 400 kaarten, dobbelsteen, 6 speelwieltjes en 36 partjes.
Trivial Pursuit Classic

Undercover Detective Spel

Voeg wat mysterie toe aan je dag met het Undercover-detectivespel. Ga undercover in een spannend onderzoek naar een onopgeloste moordzaak. Word een undercover-agent en infiltreer in het misdaadmilieu, waar drugssmokkel en wapenhandel plaatsvinden. Onderzoek het politiedossier, verhoor verdachten en volg leads op het web en sociale media om de waarheid te achterhalen. Pas wel op dat je je eigen cover niet opblaast. Het spel bevat een realistisch politiedossier, bewijsmateriaal en drie omslagen met clues om online verder te onderzoeken. Test je detectivevaardigheden en ontdek de moordenaar! Beperkte herspeelbaarheid, zoals in escape rooms en puzzelgames.
Undercover Detective Spel

UNO

Aanvallen! Reageer snel en slim in het populaire kaartspel UNO! Probeer de vorige kaart te overtroeven met een kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool, en kijk uit voor de actiekaarten en bluffende tegenstanders. Met zijn overeenkomsten met het spel Pesten, bevat UNO nu alleen cijfers van 0 tot 9 en speciale kaarten. Wie als eerste al zijn kaarten kwijt is, wint. Het spel bevat in totaal 108 verschillende kaarten, waaronder cijferkaarten in vier kleuren, elke kaart komt twee keer voor behalve de 0, en nog 30 andere kaarten met speciale waarden zoals beurt overslaan, kleur veranderen en spelervolgorde omkeren. Begin het spel met een handvol kaarten en pas je aan op de kleur van de bovenste kaart op de stapel.
UNO

De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of basisspel Kaartspel

De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of biedt een spannende en uitdagende ervaring van het klassieke spel. Het bevat alle bekende elementen, zoals het dorp, de weerwolven en verschillende rollen. Maar ook nieuwe rollen en kaarten, waardoor het nog uitdagender wordt. Geschikt voor 8 tot 18 spelers, het is perfect voor gezelligheid met vrienden of familie. Of je nu ervaren bent of nieuw bent met het spel, met De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of beleef je gegarandeerd veel plezier en spanning.
De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of basisspel Kaartspel

Wie is het?

Raad en win met het originele Wie is het? raadspel! Dit spel neemt je terug naar de staande spelcassettes en komt met een twist. Kies een geheime figuur en probeer erachter te komen wie de geheime figuur van je tegenstander is met ja- en nee-vragen. Durf te raden als je denkt dat je het weet, maar denk eraan, een foute gok betekent verlies! Speel ook toernooien waarbij de eerste speler die 5 keer wint de Wie is het? kampioen wordt. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar oud en vereist montage door een volwassene.
Wie is het?

Zuipen tot we kruipen® - NIEUWE EDITIE -

Met de nieuwe editie van Zuipen tot we kruipen wordt elk feestje een groot succes! Dit ultieme (studenten) spel daagt je uit op gebieden zoals liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef en een sterke maag. Geen zorgen meer over een trage start op je feestje, want dit drink kaartspel zorgt direct voor sfeer. Stel vragen aan je vrienden die je normaal niet zou durven stellen en laat je vaardigheden zien bij uitdagende opdrachten. Of je nu gaat indrinken voor het stappen of op vakantie gaat, dit drankspel maakt het allemaal extra leuk! Geen ongemakkelijke feestjes meer!
Zuipen tot we kruipen® - NIEUWE EDITIE -