Uncategorized

Populair kaartspel

DeSpellenWereld

Op zoek naar het perfecte populair kaartspel om je avonden vol plezier en spanning mee te vullen? Bekijk onze uitgebreide lijst met de meest trendy en gewilde kaartspellen van dit moment! Van klassiekers zoals Uno en Poker tot innovatieve en onverwachte spellen, hier vind je ongetwijfeld het ideale kaartspel voor jou en je vrienden. Ontdek nu de beste opties en laat het kaartspelplezier beginnen!

Beverbende is een ideaal gezelschapsspel voor gezinnen met kinderen. Het kan ook gecombineerd worden met Beverclan! In dit spel draait het om tactiek en geheugen. Je hebt 4 strafpuntenkaarten voor je liggen, maar je mag er maar 2 bekijken. Bij je beurt trek je een kaart en voer je een actie uit. Zo kun je bijvoorbeeld een kaart ruilen of de kaarten van andere spelers beïnvloeden. Degene met de minste strafpunten wint de ronde. Ideaal spel voor familiemomenten!
Beverbende Kaartspel

Boonanza Kaartspel

In dit boeiende handelsspel, Boonanza genaamd, moeten spelers hun bonen verbouwen en proberen deze zo voordelig mogelijk te verkopen. Elke speler ontvangt 5 bonenkaarten en moet deze in volgorde in hun hand houden. Daarnaast hebben ze twee bonenvelden waarop ze bonen kunnen verbouwen. Elke beurt moeten spelers de eerste kaart verbouwen en hebben ze de optie om de tweede kaart te verbouwen. Vervolgens draaien ze twee nieuwe bonenkaarten open die ze kunnen houden of verhandelen. Het is mogelijk om kaarten uit de hand te verhandelen, omdat bonenvelden waarop meer kaarten van dezelfde soort liggen meer waard zijn. Als een speler een soort moet verbouwen die niet op een bonenveld ligt, moet hij deze verkopen. Tijdens het spel krijgen spelers ook één kans om voor drie thalers een extra bonenveld te kopen. Het spel eindigt wanneer de stapel bonenkaarten drie keer is doorgespeeld en de speler met het meeste geld wint. Boonanza is een spannend handelsspel van de auteur die ook Agricola en Le Havre heeft geschreven.
Boonanza Kaartspel

De Crew Kaartspel

Verken het mysterieuze heelal en ga samen op een uniek avontuur in De Crew. Voltooi 50 missies als team, waarbij spelers kaarten moeten spelen in een slagenspel-stijl. Communicatie is beperkt en praten is soms zelfs onmogelijk, waardoor het vermogen om op elkaar in te spelen een belangrijke uitdaging vormt. Werk samen volgens de missieregels om het specifieke aantal kaarten te krijgen en voorkom gefaalde missies. Ontdek hoe goed jullie kunnen samenwerken in dit coöperatieve spel. Ook beschikbaar in een variant voor 2-spelers.
De Crew Kaartspel

De Grote Dalmuti

In De Grote Dalmuti moet je strijden om de hoogste sociale klasse en jezelf kronen tot de Grote Dalmuti. Het doel is om als eerste al je kaarten kwijt te raken, maar pas op voor de Narrenrevolutie en de sluwheid van je onderdanen. Als je als laatste eindigt, ben je de volgende ronde de Grote Dienaar van de Grote Dalmuti en moet je alle kaarten verzamelen, schudden en uitdelen. Elke spelronde begint de Grote Dalmuti met de eerste slag door een willekeurige kaart uit te spelen.
De Grote Dalmuti

Dobble Classic

Dobble is een snel kaartspel dat geschikt is voor alle leeftijden. Het spel vereist snelle reflexen en goede observatievaardigheden. Jouw doel is om als eerste het bijpassende symbool te herkennen en de ronde te winnen. Elke ronde blijft spannend, omdat er slechts één andere kaart is met dezelfde afbeeldingen als jouw kaart. Als je als eerste het symbool herkent, mag je een kaart nemen, plaatsen of afleggen volgens de regels van de verschillende mini-spelletjes. Dobble is een educatief spel dat hand-oog coördinatie, concentratie, motoriek en snelheid stimuleert. Geschikt voor 2 tot 8 spelers, duurt 15 minuten en is voor kinderen vanaf 6 jaar oud.
Dobble Classic

Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Imploding Kittens is de eerste uitbreiding voor het populaire kaartspel Exploding Kittens. Met 20 nieuwe kaarten en 6 nieuwe acties zorgt deze uitbreiding voor nog meer plezier. Daarnaast is er een imploderende kitten die het mogelijk maakt om het spel met 6 spelers te spelen. Ook bevat het een levensgrote “Cone of Shame” die bij het spel hoort. De kaarten hebben weer hilarische illustraties van The Oatmeal. Let op: Je hebt de Nederlandstalige versie van het basisspel nodig om dit spel te kunnen spelen.
Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Exploding Kittens NSFW 18+ Editie

Ontketen chaos met de Not-Safe/Suitable-For-Work-editie van Exploding Kittens! Deze NSFW 18+ editie bevat het complete spel, maar met expliciet artwork op elke kaart dat te aanstootgevend is voor het standaard spel. Speel het stand-alone of combineer het met het originele Nederlandstalige basisspel voor een onvergetelijke spelervaring met maximaal 9 spelers.
Exploding Kittens NSFW 18+ Editie

Halli Galli Actiespel

Halli Galli is een spannend reactiespel voor jong en oud. Elke speler heeft een stapel kaarten met vruchten. Om de beurt draait elke speler een kaart om en legt deze op de voorgaande kaarten. Slechts één kaart is zichtbaar. Als er precies 5 exemplaren van een vrucht zichtbaar zijn, moeten alle spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. Wie als eerste drukt, wint de open kaarten. Degene zonder kaarten is uitgeschakeld. Halli Galli is leuk en leerzaam voor kinderen, maar ook ideaal voor studenten en families op zoek naar een eenvoudig en gezellig spelletje.
Halli Galli Actiespel

Jatten

Jatten is het spel waarin je kaarten van anderen steelt om je eigen verzameling op te bouwen. Maar let op, te hebberig zijn levert je uiteindelijk niks op! Tijdens je beurt leg je een kaart uit je hand in je verzameling en mag je een kaart van de tegenstander stelen. Je kunt stoppen en die kaart houden, of doorgaan en nog een kaart van dezelfde speler stelen. Pas op, als je twee kaarten met hetzelfde nummer steelt, gaan ze terug naar het slachtoffer. Stop je op tijd, dan leg je alle gestolen kaarten voor je neer. Als je een oplichter steelt, mag je zelfs een kaart naar keuze stelen! De eerste speler die zes kaarten van dezelfde waarde verzamelt, wint!
Jatten

LAMA Kaartspel

L.A.M.A. is een snel kaartspel waarbij je probeert om zo min mogelijk minpunten te krijgen. Elke beurt moet je kaarten afleggen, anders krijg je minpunten in de vorm van fiches. Als je niets kunt afleggen, kun je passen of een nieuwe kaart trekken. Als je al je kaarten kwijtraakt, mag je een fiche teruggeven van waarde 1 of 10. Degene met de minste minpunten wint!
LAMA Kaartspel

Ligretto

Het razendsnelle kaartspel Ligretto is een enorme hit. Speel samen en probeer zo snel mogelijk al je kaarten kwijt te raken. Snelheid, goede combinaties en snelle reacties zijn essentieel. Het spel zorgt voor hilarische situaties doordat iedereen tegelijk speelt. Ligretto Blauw is het basisspel dat geschikt is voor 2-4 spelers. Inhoud: 160 kaarten en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Ligretto

Lost Cities: Het Kaartspel

Lost Cities is een spannend kaartspel voor 2 spelers. Bouw expedities in verschillende kleuren door kaarten van laag naar hoog te leggen. Leg het spel slim tegen je tegenstander door kaarten vast te houden die hij nodig heeft. Maar let op, want dit kan ten koste gaan van je eigen kaarten. Gebruik weddenschapskaarten om de punten van een expeditie te vermenigvuldigen. Met eenvoudige spelregels biedt Lost Cities een enorme tactische uitdaging. En door de korte speelduur is het mogelijk om meerdere potjes achter elkaar te spelen!
Lost Cities: Het Kaartspel

Openhartig Dating

OpenUp! heeft nu in de 'Openhartig'-collectie ook Openhartig Dating, met meer dan 100 verrassende en gevarieerde vragen om elkaar op een leuke manier beter te leren kennen. Of je nou nieuw bent in het daten of al ervaring hebt, daten blijft spannend! Met 'Openhartig Dating' los je dit probleem eenvoudig op. Elke beurt trek je een kaart met een vraag, zoals "Wie is je beste vriend(in) en waarom?" en "Wat is het meest avontuurlijke dat je hebt gedaan?". Zo leer je elkaar beter kennen, heb je ontspannen gesprekken en vooral veel plezier samen! Voor je het weet, ken jij je date!
Openhartig Dating

Party or Naughty Het ultieme drankspel

Maak je klaar voor een avond vol plezier en spanning met het Party or Naughty Original drankspel! Dit populaire spel zorgt voor hilarische en uitdagende momenten. Het is de perfecte oplossing voor die gezellige weekendavonden waar actie ontbreekt. Trek een kaart en voer de opdracht uit zoals beschreven staat. Als je faalt, moet je drinken. Verdien punten door opdrachten succesvol af te ronden. De kaarten bevatten grappige, spannende, uitdagende en hilarische opdrachten en vragen. Voeg wat leven toe aan je feest met Party or Naughty!
Party or Naughty Het ultieme drankspel

Tactic Paw Patrol 3-in-1:

De Paw Patrol 3-in-1 is een doos boordevol speelplezier! Dit pakket bevat drie leuke spellen: Lotto, Domino en Memo. De Lotto-spellen hebben 72 kaarten waarvan je er verzamelt en de Domino-spellen bestaan ​​uit 36 kaarten om kettingen van afbeeldingen te maken. Met het Memo-spel verzamel je paren van kaarten. De doos bevat ook 4 legplaten en spelregels. Dit is de ideale manier om kinderen urenlang te vermaken!
Tactic Paw Patrol 3-in-1:

Ravensburger Koehandel Kaartspel

Bied slim en word de winnaar in de koehandel van Ravensburger! Welke gelukkige eigenaar zal de prijskoe Bertha of een ander dier bemachtigen? Deze hilarische koehandel zit vol met onverwachte wendingen en het is een uitdaging om te ontdekken wie wie in de val lokt. Alleen degenen die strategisch bieden en slimmer zijn dan de rest, zullen de meest winstgevende dieren in handen krijgen. Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Ravensburger Koehandel Kaartspel

Saboteur Basisspel 1.0

Schatgravers en saboteurs strijden tegen elkaar in dit rollenkaartspel. Elke speler krijgt een geheime rol als saboteur of schatgraver. Ze moeten zoeken naar de schat of deze juist proberen te saboteren. Spelers hebben kaarten met gangen, gereedschap en sabotagemogelijkheden. Het is lastig om te weten aan welke kant iemand staat, dus je kunt per ongeluk een bondgenoot hinderen. De winnende partij ontvangt een beloning. Saboteur is geschikt voor groepen en leuk met minimaal 3 spelers. Verdien de meeste beloningen na verschillende rondes en win het spel.
Saboteur Basisspel 1.0

SET

"SET!" is een zenuwslopend reactiespel dat geschikt is voor het hele gezin. Het doel van het spel is om drie kaarten te vinden waarvan de eigenschappen volledig gelijk of helemaal verschillend zijn. Op tafel liggen 12 kaarten met gekleurde symbolen, die vier eigenschappen hebben in drie variaties: kleur, hoeveelheid, vulling en vorm. Alle spelers proberen tegelijkertijd een set te vinden en roepen "SET!" zodra ze er een zien. Bij een correcte set mag je de kaarten houden, anders leg je ze terug. Wie aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft, wint.
SET

Skip Bo Junior

Skip-Bo Junior is het perfecte kaartspel voor jonge kinderen. Het is eenvoudig te leren en zorgt voor spannende speelmomenten voor het hele gezin. Leg de kaarten in de juiste volgorde en probeer als eerste al je kaarten weg te spelen. Met leuke dierenafbeeldingen is Skip-Bo Junior ook nog eens visueel aantrekkelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Speelbaar met 2 tot 4 spelers.
Skip Bo Junior

Take 5!

Take 5! is een spannend kaartspel waarbij geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Het spel bevat 104 kaarten met verschillende waarden en strafpunten. Iedere speler krijgt er 10, terwijl er 4 open kaarten op tafel liggen. Elke ronde kiezen spelers een kaart en leggen deze gedekt neer. Tegelijk draaien ze hun kaart om en leggen deze aan op tafel. De speler met de laagste kaart begint. Wanneer een speler de zesde kaart aan een rij moet leggen, krijgt hij strafpunten. Na 10 ronden wint degene met de minste strafpunten. Dit populaire spel is ideaal voor grotere groepen mensen, zoals studenten en grotere families, die snel een eenvoudig spel willen spelen.
Take 5!

White Goblin Games The Mind Kaartspel

The Mind is een bijzondere, eenvoudige team-ervaring. Voltooi levels zonder met elkaar te praten of informatie uit te wisselen. Verbind je gedachten om samen te winnen. Speel kaarten op volgorde uit zonder cijfers te bespreken. Zet je "gezamenlijke klok" gelijk en speel kaarten op dat ritme uit. Inclusief 120 speelkaarten en spelregels.
White Goblin Games The Mind Kaartspel

Mattel Games UNO Kaartspel

Het doel van UNO is om de eerder gespeelde kaart te overtreffen met een kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let op, er zijn ook actiekaarten en je moet het bluffen van je tegenstanders in de gaten houden. UNO lijkt erg op het kaartspel Pesten, maar met cijfers van 0 tot 9 en speciale (pest)kaarten. De speler die als eerste al zijn kaarten wegspeelt, wint het spel. Er zitten in totaal 108 verschillende kaarten in UNO, met cijfers van 0 tot 9 en in 4 verschillende kleuren. Elke kaart komt twee keer voor, behalve de 0. Er zijn ook kaarten met speciale acties zoals het overslaan van beurten, het veranderen van de kleur en het omdraaien van de spelervolgorde. Bij het begin van het spel heb je meerdere kaarten en de kleur van de bovenste kaart op de stapel is (vaak) bepalend voor de volgende kaart.
Mattel Games UNO Kaartspel

De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of basisspel Kaartspel

De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of is de ultieme variant van het bekende spel. Met nieuwe rollen en kaarten wordt het nog uitdagender. Geschikt voor 8-18 spelers en perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie. Plezier en spanning zijn gegarandeerd, of je nu een doorgewinterde speler bent of nieuw in het spel. Uitbreiding of een nieuwe ervaring nodig? Dan is De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of de perfecte keuze voor jou.
De Weerwolven Van Wakkerdam Best Of basisspel Kaartspel