Bordspellen

Bordspellen voor 2 personen

DeSpellenWereld

Als je een fervent liefhebber bent van bordspellen, weet je dat niet elk spel geschikt is voor elke spelsituatie. Stel je voor: een rustige avond met je partner of beste vriend(in), een kopje thee (of een glas wijn) bij de hand en zin in een gezellig moment zonder schermen. Welk bordspel kies je dan? Niet elk bordspel is ideaal voor twee spelers, maar er zijn zeker genoeg parels die perfect zijn voor zo'n duo-avontuur. Of je nu zoekt naar strategie, avontuur of gewoon wat luchtig plezier, er zijn bordspellen voor twee personen die perfect aansluiten bij jouw wensen. In deze blogpost delen we onze top tips voor de leukste bordspellen voor 2 personen, zodat je de volgende keer precies weet welk spel je van de plank moet pakken. Lees verder en ontdek jouw volgende favoriete tweepersoonsspel!

Inhoudsopgave

Rummikub The Original Classic

Rummikub is een bekend en populair spel waarbij spelers cijferreeksen maken met gekleurde tegels. Het doel is om als eerste al je tegels op tafel te leggen. Het spel combineert inzicht, durf en tactiek. Spelers kunnen tegels van hun bordje gebruiken of tegels die al op tafel liggen. Rummikub bevat elementen van bekende spellen zoals Mah-Jongg, domino, jokeren en schaken. De Rummikubstenen worden bewaard in kleurrijke houders en spelers verdienen beloningsfiches voor elke goed aangelegde steen. De winnaar is degene met de meeste fiches. Oorspronkelijk was Rummikub een kaartspel, maar het werd later omgevormd tot een tegelspel om ruimte te besparen.
Rummikub The Original Classic

Clown Games Keezenspel

Het Keezenspel van het merk Clown is een gezellig bordspel dat typisch Hollands is! Het is een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaarten bepalen wat je met je pion mag doen. Zorg ervoor dat je als eerste je pionnen op de thuishonken hebt en gebruik pestkaarten om te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde doel bereiken. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Bevat een tweezijdig Keezen bordspel, 6 pionnen en 78 kaarten.
Clown Games Keezenspel

Wingspan

Als vogelliefhebber creëer je met Wingspan je eigen natuurlijke omgeving, waarin vogels werken om voedsel te verzamelen, eieren te leggen en meer vogelkaarten te krijgen. Door slimme combinaties te maken, kun je meer punten verdienen dan je tegenstanders. Het spel bevat 170 unieke vogelkaarten en 75 ei-miniaturen, en wordt geleverd met een vogelhuisje als dobbeltoren. Bovendien is er een speciale solitaire variant beschikbaar. Wingspan biedt eindeloze variatie en is een must-have voor elke vogelliefhebber!
Wingspan

Codenames

Codenames is een spannend en uniek woordspel waarbij teams strijden om als eerste contact te maken met hun spionnen. Met slechts één woord als aanwijzing moet de hoofd van de geheime dienst zijn teamgenoten helpen om de juiste woorden te raden. Maar pas op voor de spionnen van de tegenstander en de huurmoordenaar! Het spel draait om het vinden van associaties tussen woorden en het bedenken van slimme aanwijzingen. Wie slaagt erin om snel veel punten te scoren? Een uitdagend spel voor iedereen die van woordpuzzels houdt.
Codenames

Rummikub Travel Tin

Rummikub Travel Tin is de perfecte reisversie van het populaire spel. Het wordt geleverd in een stevig tinnen blik, zodat je het gemakkelijk onderweg kunt meenemen. Leg slimme combinaties met de gekleurde cijfers op je plankje en probeer zo snel mogelijk al je tegels kwijt te raken. Het spel combineert inzicht, durf en tactiek en bevat elementen van bekende spelen zoals Mah-Jongg, domino en jokeren. De vrolijk gekleurde houders voor de Rummikubstenen voegen een speels tintje toe. Verzamel beloningsfiches voor elke goed aangelegde steen en word de winnaar met de meeste fiches.
Rummikub Travel Tin

Jumbo Mens Erger Je Niet Reiseditie

Het Mens Erger Je Niet reisspel is een compact en handig spel dat je overal mee naartoe kunt nemen. Het spel komt in een koffertje en bevat magnetische speelstukken. Aan de ene kant van het speelbord kun je de originele versie van het spel spelen en aan de andere kant de junior versie. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat alle benodigde onderdelen, zoals speelborden, pionnen, dobbelstenen en spelregels. Met dit reisspel vermaak je jezelf en je familie tijdens het reizen.
Jumbo Mens Erger Je Niet Reiseditie

Azul

In het tactische bordspel Azul decoreer je de muren van het koninklijk paleis voor koning Manuel I met prachtige tegels. Geïnspireerd door de Azulejos van het Alhambra in Zuid-Spanje, geef jij gehoor aan de koning zijn verzoek om zijn paleis te verfraaien. Het spel stimuleert kritisch denken en creativiteit, en is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud. Tijdens het spel concurreren spelers om de muren van het Evora paleis te decoreren op hun eigen spelbord, waarop ook de vereiste patroonlijnen te zien zijn. De speelduur is 40 minuten.
Azul

7 Wonders Duel

Ontdek een intrigerende en eeuwenoude wereld met 7 Wonders Duel, een strategisch spel voor 2 spelers. Leid jouw beschaving naar rijkdom door prestigieuze gebouwen en wonderen te bouwen. Dit spel heeft een speelduur van 30 minuten en is geschikt voor spelers vanaf 10 jaar oud. In het spel zijn er drie tijdperken waarin je wetenschappelijke ontwikkelingen kunt doen, je leger kunt versterken en muntstukken kunt verdienen om een beschaving op te bouwen en wonderen te verrichten. Je kunt het spel op drie manieren winnen: militaire overheersing, wetenschappelijke overheersing en burgerlijke overwinning. Het spel eindigt direct wanneer een van deze overwinningen plaatsvindt. Begin het spel door een set Wonderkaarten te kiezen, die aangeven welk doel jouw tegenstander moet behalen gedurende het spel. Test nu je strategische vaardigheden!
7 Wonders Duel

Mens Erger Je Niet!

Met Mens Erger Je Niet! haal je het meest gespeelde spel in huis! Deze originele uitvoering is perfect voor regenachtige zondagmiddagen, maar het blijft altijd vermakelijk. Het speelbord is tweezijdig bedrukt, waardoor je met zowel kleinere als grotere gezelschappen kunt spelen. Er zijn verschillende versies van dit spel, dus speel ze allemaal! Inhoud: spelbord, 24 houten pionnen, 1 houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Patchwork Bordspel

Patchwork is een toegankelijk, tactisch tweepersoonsspel met aantrekkelijk artwork. Het doel is om zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen, rekening houdend met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die het in knopen genereert. Bouw je als eerste een deken van 7 x 7, dan scoor je bonuspunten! Het interessante aan Patchwork is dat de spelers niet afwisselend aan de beurt zijn, maar degene die in tijd achterloopt, is zolang aan de beurt tot zijn tijdsteen de ander heeft ingehaald. Met eenvoudige spelregels en tactische uitdaging is Patchwork geschikt voor iedereen! Het spel is van de auteur van Agricola.
Patchwork Bordspel

Just Games Het Jachtseizoen

Ga de ultieme jacht aan met het Jachtseizoen bordspel! Vorm een krachtig team van vrienden en werk samen om de voortvluchtige te vinden. Verdeel de taken binnen je team en bepaal wie er achter het stuur van de StukTV-bus zit, wie de drone bestuurt en wie als jager de straten op gaat. Beweeg slim door de straten en probeer de voortvluchtige te verslaan voordat hij na 4 uur ontsnapt. Ontvang elke 10 minuten een update over zijn locatie. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 10 jaar. Speelduur: 30 minuten.
Just Games Het Jachtseizoen

Qwirkle Reiseditie Bordspel

Met de Qwirkle Reiseditie kun je nu overal genieten van dit bekende familiespel. Dankzij de handige tas en de kleinere tegels past het spel zelfs op de campingtafel. De spelregels zijn hetzelfde als het basisspel: vorm series symbolen om zoveel mogelijk punten te scoren. Neem de Qwirkle Reiseditie mee op vakantie en beleef nog meer plezier!
Qwirkle Reiseditie Bordspel

Mattel Games Scrabble Original Nederlandse editie

Scrabble is een plezierig familielid. Probeer zo veel mogelijk punten te scoren. Maar wees snel, want als de letters opraken, is het spel voorbij. Gebruik de waardevolle letters om woorden te vormen op het speelbord. Maak slim gebruik van de letter- en woordverdubbelaars. Degene met de meeste punten wint! Vergroot je woordenschat en train je geest door Scrabble te spelen met familie en vrienden. Durf jij al puntenknallers als leergierigheden of mezquite neer te leggen? Tip: Het woord "Qaly" is nu ook geldig in het officiële Scrabblewoordenlijst. Scrabble, het klassieke en altijd leuke woordspel.
Mattel Games Scrabble Original Nederlandse editie

Cluedo

Cluedo, het bekende misdaadspel, daagt spelers uit om als eerste de moord op te lossen. Ontdek wie het heeft gedaan, met welk wapen en waar de moord is gepleegd. Door het onderzoeken van kamers, wapens en verdachten kun je de mogelijkheden uitschakelen en een verdachte beschuldigen. Wie als eerste de juiste plek, het juiste wapen en de juiste dader weet te achterhalen, wordt gekroond tot de beste detective en winnaar van het spel. Inclusief speelbord, moordenvelop, notitieboekje, pionnen, kaarten, dobbelstenen en spelregels. Geschikt voor 2-6 spelers vanaf 8 jaar. Speeltijd: 60 minuten.
Cluedo

Dodo Bordspel

Bescherm het ei van de dodo! Bouw bruggen om te voorkomen dat het van de berg afrolt. Verzamel de juiste onderdelen en zorg ervoor dat het ei veilig in de boot aan de voet van de berg belandt. Dodo is een leuk familiespel dat draait om snelheid, samenwerking en geheugen. Gemakkelijk op te zetten en de spanning stijgt door het rollende ei. Alleen met hulp van elkaar kun je winnen, waardoor iedereen actief betrokken blijft. Zowel ouders als kinderen kunnen genieten van dit leerzame en plezierige spel. Wees snel, want Dodo is erg populair! Ontdek hoe je Dodo speelt!
Dodo Bordspel

Carcassonne Basisspel

Bouw gezamenlijk de Franse stad Carcassonne op en scoor punten door horigen op afgebouwde projecten te plaatsen. Plaats elke beurt een landtegel en kies welke horige je daarop plaatst. Het spel bevat verschillende soorten tegels, zoals wegdelen, kloosters, stadsdelen en weides. Wie de meeste horigen op een afgebouwd project heeft, krijgt direct punten. Het spel eindigt wanneer alle tegels zijn gelegd en degene met de meeste punten wint. Carcassonne is geliefd bij families en veelspelers vanwege de eenvoudige regels en diepgang. Probeer nu onze online probeervariant en ontdek hoe je de verschillende Carcassonne-producten kunt combineren.
Carcassonne Basisspel

Jumbo Stratego Original

Stratego Original van Jumbo is een spannend bordspel waarbij je de vlag van je tegenstander moet veroveren terwijl je jouw eigen vlag beschermt. Luitenant Jan Zonderland en zijn Blauwhemden staan tegenover de Roodjassen die al behoorlijk verzwakt zijn. Jij speelt als de slimme strateeg die het Blauwhemd-leger naar de overwinning moet leiden. Met een heel leger, een spionne en zes bommen tot je beschikking moet je een geheime opstelling maken en de spannende strijd aangaan. Maar let op, de rangen van de speelstukken en andere gevaren bepalen of je wint of moet opgeven.
Jumbo Stratego Original

Ticket to Ride Nederland Uitbreiding

Ticket to Ride Nederland is een uitbreiding voor het basisspel, alleen speelbaar als je Ticket to Ride Europa of Ticket to Ride USA bezit. Reis door Nederland en bezoek onder andere Amsterdam, Maastricht en de Waddeneilanden. Ook kun je uitstapjes maken naar buurlanden zoals Antwerpen. Volbreng de routes op jouw bestemmingskaarten door verbindingen tussen steden te claimen met de juiste kaartencombinaties. Verzamel de meeste punten met je treinnetwerk om te winnen. Deze map collection bevat veel waterwegen en bruggen waarvoor je tol moet betalen.
Ticket to Ride Nederland Uitbreiding

Risk

Verover de wereld met het strategische spel Risk! Met verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. Doel: verover gebieden van tegenstanders door legers op te bouwen, verplaatsen en strijden. Bevat: speelbord, legers met 40 infanterie, 12 cavalerie en 8 artillerie speelstukken, 56 RISK kaarten, 1 kartonnen doos, 5 dobbelstenen, 5 kartonnen legerkisten en spelregels. Geschikt voor 10 jaar en ouder, 2 tot 8 spelers, speeltijd ongeveer 2 uur.
Risk

Ravensburger Doolhof

In het Doolhof van Ravensburger, een geestig spel vol verrassingen, spookt het en veranderen de gangen telkens. Ondanks de betovering van het doolhof, kunnen kinderen vanaf 7 jaar de geheimzinnige voorwerpen en schatten vinden met behulp van 34 gangkaarten, 24 doelkaarten, 4 speelfiguren en spelregels.
Ravensburger Doolhof

Rummikub The Original XXL The Original XXL

Rummikub The Original XXL is de bekende Rummikub, maar dan met extra grote stenen en plankjes. Het spel is speciaal ontworpen voor mensen die slecht kunnen zien. Leg mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje en probeer de slimste combinaties te maken. Wie is de eerste die alle cijfers op tafel heeft liggen? Het spel vereist inzicht, durf en tactiek en is geschikt voor spelers vanaf 6 jaar. Het spel bevat 4 grote rekjes, 106 stevige rummikub-stenen van kunststof in 4 kleuren (genummerd van 1-13) en 2 jokerstenen. Elke speler krijgt 14 stenen op zijn rekje en de rest leg je gesloten op tafel. Tijdens je beurt mag je een steen van tafel nemen of een combinatie op tafel leggen. Een combinatie kan bestaan uit een rij van dezelfde kleur (bijv. 4, 5, 6) of een setje van drie dezelfde cijfers in verschillende kleuren (bijv. drie 8-en van verschillende kleuren).
Rummikub The Original XXL The Original XXL

Ticket to Ride Rails & Sails

Maximaal 85 woorden: Ontdek de wereld in Ticket to Ride: Rails & Sails! Deze speciale versie van het populaire spel breidt de reiservaring uit met boten en routes over de zeeën. Verzamel trein- en schipkaarten om verbindingen te leggen en punten te scoren. Voltooi volledige routes voor extra punten, maar pas op voor strafpunten als je ze niet afmaakt! Plan goed hoeveel treinen en schepen je nodig hebt, want je moet ze soms ruilen. Vergeet ook niet om havens aan te leggen om strafpunten te voorkomen. Bevat een dubbelzijdig bord, wagons, schepen, kaarten en spelregels.
Ticket to Ride Rails & Sails

Levensweg Elektronisch Bankieren Bordspel

Levensweg Elektronisch Bankieren is een moderne versie van het klassieke spel Levensweg. Met behulp van bankpasjes regel je al je financiële zaken met de elektronische geldautomaat. Geen contant geld meer nodig! Bewaar je miljoenen veilig op je bankpas en rijd met je auto van start tot aan je pensioen. Kies je eigen levensweg en beleef een avontuur vol verrassingen en gezinsleven. De speler die het rijkst is na iedereen met pensioen is, wint het spel. Deze set bevat een speelbord, draaiwijzer, draai & win fiches, auto's, kaarten, betaalautomaat en elektronische bankpasjes. Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 8 jaar oud.
Levensweg Elektronisch Bankieren Bordspel

White Goblin Games Codenames Duet

Speel het spannende spel Codenames Duet, waarin jij en je partner een geheime missie moeten volbrengen in een drukke stad. Ontwijk vijandelijke huurmoordenaars en maak contact met 15 spionnen. Jij weet welke spionnen veilig zijn voor je partner en andersom. Geef elkaar aanwijzingen van één woord die op meerdere woorden slaan en probeer alle spionnen te vinden voordat de tijd om is. Dit coöperatieve spel is geschikt voor twee spelers en bevat 15 groene spion-kaarten, 100 dubbelzijdige Duet-sleutelkaarten, 11 tijdfiches, 1 huurmoordenaar-kaart, 1 missieblok, 1 kaarthouder, spelregels en 200 kaarten met 400 woorden.
White Goblin Games Codenames Duet

Azul mini

Het tactische bordspel Azul is nu verkrijgbaar in een handig miniformaat! Neem het koninklijke paleis van Evora overal met je mee en versier de muren met prachtige tegels. De Portugese koning Manuel I was geïnspireerd door de Azulejos in het Alhambra en heeft jou de opdracht gegeven om zijn paleis te decoreren. Vorm patronen met de tegels en verdien extra punten voor specifieke patronen en complete sets. Pas op voor verspilling van materialen, want dan worden er punten afgetrokken. Degene met de meeste punten wint het spel!
Azul mini

De Taveernen van de Oude Stad

De Taveernen van de Oude Stad is een competitief deckbuildingspel waarin spelers strijden om de beste herberg in de oude stad te creëren. Als waard moet je investeren in je etablissement door klanten en edellieden aan te trekken, tafels en personeel te regelen en leveranciers van bier te vinden. Elke ronde werpen en kiezen spelers dobbelstenen om te bepalen welke bieren ze tappen en uitserveren. Het draait uiteindelijk allemaal om overwinningspunten, die na 8 ronden bepalen wie de winnaar is. Met 4 extra modules biedt het spel nog meer uitdaging en plezier.
De Taveernen van de Oude Stad

Reisspel Mastermind Code Breaking 2 spelers

Dit slimme spel draait om concentratie en strategisch denken. Probeer de kleurcode van je tegenstander te ontcijferen en kraak het spel! Ideaal voor twee spelers: één is de codemaker en de ander probeert de code te breken. Degene met de hoogste score wint! Speel dit superleuke spel thuis, met vrienden of onderweg. Hoe snel kraak jij de code van je tegenstander?
Reisspel Mastermind Code Breaking 2 spelers

Everdell

Everdell is een dynamisch bouw- en worker placementspel in een betoverende wereld. Verzamel grondstoffen en groei je beschaving in de lieflijke vallei van Everdell. Plaats je arbeiders strategisch op het speelbord om waardevolle kaarten en grondstoffen te verzamelen. Het spel biedt eindeloze mogelijkheden en is geschikt voor zowel families als veelspelers. Everdell heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Gouden Publieksprijs en Kennersspellen van het Jaar. Duik in de magische wereld van Everdell en zorg dat jouw stad straalt voordat de winter begint.
Everdell

Clown Games Houten Keezenspel

Dit oergezellige bordspel, in een houten uitvoering, is echt Hollands! Keezen combineert pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaart die je oplegt, bepaalt wat je met je pion kunt doen. Het doel is om als eerste je pionnen op de thuishonken te krijgen en met pestkaarten te voorkomen dat je tegenstanders hetzelfde bereiken. De inhoud bevat een houten dubbelzijdig spelbord van 50 x 50 cm voor 4 of 6 spelers, een tegeltje met beknopte spelregels, uitgebreide spelregels, 24 houten pionnen in 6 kleuren en 78 speelkaarten. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Clown Games Houten Keezenspel

Monopoly Wereldreis

Reis de wereld rond in Monopoly Wereldreis, een spannende variant op het klassieke spel. Verken exotische bestemmingen, voltooi reisdoelen en stempel je avonturen op het droog uitwisbare spelbord. Met de Reisjournaalkaarten leer je onderweg leuke feitjes over locaties over de hele wereld. Dit spel is perfect voor reisliefhebbers en geschikt voor het hele gezin, vanaf 8 jaar oud. Inclusief droog uitwisbaar spelbord, pionnen met zelfinktende stempels, bestemmingskaarten, kanskaarten, reisjournaalkaarten, dobbelstenen, kartongeld en spelregels. Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly zijn handelsmerken van Hasbro.
Monopoly Wereldreis

Splendor basisspel

Word een rijke handelaar in Splendor, het tactische en verslavende bordspel! Verzamel edelstenen en andere rijkdommen om mijnen, transportmiddelen en kunstenaars te verwerven. Investeer de juiste edelstenen om prachtige juwelen te maken en verleid edelen tot de aankoop ervan. Met het spelverloop waarin elke speler maar één actie per ronde kan doen, moet je strategisch denken. Verzamel vijftien prestigepunten via ontwikkelingen en edelen om te winnen! Geschikt voor 2 tot 4 spelers van 10 jaar en ouder. Inhoud: 40 edelsteenfiches, 90 ontwikkelingskaarten en 10 edellieden tegels. Speelduur: 30 minuten.
Splendor basisspel

Levensweg

Bereid je voor op een avontuurlijke rit door het leven! Plaats kleurrijke staafjes in je auto en draai aan het rad om over het speelbord te reizen, van start tot pensioen. Elke Stop!-vakje markeert een belangrijke mijlpaal waar spelers hun lot kunnen verkennen of zelf keuzes maken. Ga je trouwen, een gezin starten of vroeg met pensioen? Actiekaarten bieden opties om de uitkomst van je avonturen te beïnvloeden. Durf je een risico te nemen? Investeer in de investeringstracker voor extra geld. Denk slim na over je uitgaven, want de winnaar is degene met het meeste geld aan het einde van het spel! Geniet van de kleurrijke speelstukken en maak een levendige rit door het leven!
Levensweg

Ticket to Ride Europe 15th Anniversary Bordspel

Ticket to Ride Europe 15th Anniversary is een speciale jubileumeditie van de populaire treinavonturen game. Deze unieke editie bevat een extra groot spelbord met nieuwe illustraties en zeer gedetailleerde treintjes en treinstations in mooie blikjes. Daarnaast zijn alle bestemmingskaarten inbegrepen die ooit verschenen zijn sinds de eerste uitgave van het spel. Ook zijn er drie spelvarianten beschikbaar, waaronder Europe 1912 waarbij je alleen speelt met bestemmingskaarten met het Europe-logo, en Mega Europa waarbij je speelt met zowel bestemmingskaarten van het basisspel als het 1912-logo. Een must-have voor fans van Ticket to Ride!
Ticket to Ride Europe 15th Anniversary Bordspel

Jumbo Stratego Compact Compact Reiseditie

Met Stratego Compact kun je altijd en overal genieten van het spannende spel van aanval en verdediging. Het koffertje is handig en compact, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen. Het spel bevat een spelbord in een reisetui, 2 sets van 30 magnetische speelstukken en spelregels. Val aan, verover de vlag en word de winnaar van dit klassieke spel!
Jumbo Stratego Compact Compact Reiseditie

Hive reisspel Pocketspel Incl. uitbreiding Mug & Lieveheersbeestje

Ontdek de reisversie van het razend populaire bordspel Hive! Deze versie bevat de uitbreidingen mug en lieveheersbeestje. Hive is al enkele jaren een groot succes in Nederland en dat is niet zonder reden. Met eenvoudige regels biedt dit spel talloze strategische en tactische mogelijkheden. Zelfs na vele potjes blijft Hive verrassen. Speel samen met een vriend en probeer de koninginbij van je tegenstander volledig te omsluiten. Elk insect heeft zijn eigen unieke bewegingsmanoeuvres. Plaats nieuwe stukken of verplaats bestaande stukken tijdens elke beurt. Een potje duurt gemiddeld slechts 30 minuten.
Hive reisspel Pocketspel Incl. uitbreiding Mug & Lieveheersbeestje

Qwirkle Bordspel

Qwirkle is een abstract familiespel dat gespeeld kan worden op elk oppervlak. Het doel is om tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar te leggen en punten te scoren. Bonuspunten worden gegeven voor het afronden van een serie of het beëindigen van het spel. Het spel is snel te leren en heeft al meer dan 15 spellenprijzen gewonnen sinds 2007. Qwirkle biedt langdurig plezier en heeft eenvoudige spelmechanismen, een vrolijke vormgeving en wordt geleverd met Nederlandse en Franse spelregels. Een verslavend familiespel voor alle leeftijden!
Qwirkle Bordspel

Mysterium Bordspel

Lukt het jullie de moord op te lossen en de geest rust te geven?! In Mysterium waant er in en spookhuis een rusteloze geest rond die zich de details van zijn moord niet meer kan herinneren.?! Om het mysterie op te lossen, helpen de mediums de geest alle stukjes van de puzzel te vinden.?! Kenmerken Coöperatief spel Hersenkraker Voor 2 tot 7 spelers Speelduur van 45 minuten Vanaf 10 jaar oud Spelverloop In het spel vol intriges neemt één speler de rol van geest op zich en zijn de andere spelers mediums.?! De geest kan alleen met de mediums details van de moord delen, dit doet de geest aan de hand van prachtig geïllustreerde kaarten.?! De kaarten zijn de enige vorm van communicatie die de geest heeft om aan te geven waar de moord plaatsvond, welk wapen is gebruikt én wie de moordernaar was.?! De mediums moeten al hun vaardigheden in de strijd gooien om erachter te komen wat er precies is gebeurd volgens de kaarten die de geest deelt.?!
Mysterium Bordspel

Ganzenbord

Speel het oud-Hollandse Ganzenbord met de hele familie! Breng als eerste jouw gans naar de finish, maar ontwijk onderweg de obstakels. Dit spel is geschikt voor het hele gezin en de regels zijn simpel. Kies een gans, gooi beide dobbelstenen en zet jouw gans vooruit op basis van het aantal ogen. Land je op de afbeelding van de gans, dan ga je nog een keer het aantal gegooide punten vooruit. Geniet samen van dit vermakelijke spel!
Ganzenbord

Wie is het?

Win het originele Wie is het? raadspel, ook wel bekend als Guess Who? Dit spel brengt nostalgie terug met staande spelcassettes. Raad de geheime figuur van je tegenstander door ja- en nee-vragen te stellen. Maar pas op, als je fout raadt verlies je het spel! Organiseer een toernooi met meerdere potjes en word de Wie is het? kampioen door als eerste 5 keer te winnen. Geschikt voor 2 spelers vanaf 4 jaar oud. Speeltijd ongeveer 15 minuten. Montage vereist volwassen toezicht.
Wie is het?

Monopoly Pokémon Kanto

Vang alle Pokémon met de speciale Pokémon Monopoly Kanto editie! Reis door acht strijdvelden en handel om het sterkste Pokémon team te vormen. Het spel bevat 6 unieke speelstukken: Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Eevee en Jigglypuff. Inclusief speelbord, 6 Pokémon pionnen, 32 Poké Marts, 12 Pokémon Centers, 16 Professor Oak kaarten, 16 Trainer Battle kaarten, 2 dobbelstenen, Pokémon speelgeld en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar oud.
Monopoly Pokémon Kanto

Cascadia

Het bordspel Cascadia is perfect voor natuurliefhebbers met een groot hart voor dieren. Het speelt zich af in het natuurrijke gebied Cascadia in het westen van Noord-Amerika. Dit gebied herbergt diverse natuurlijke omgevingen met verschillende diersoorten. Het spel biedt spelers de mogelijkheid om een gevarieerd natuurgebied te creëren waarin de verschillende dieren kunnen overleven. Denk hierbij aan grizzlyberen, Roosevelt-wapiti's, chinookzalmen, roodstaartbuizerds en rode vossen. Door het gebruik van natuurgebiedtegels en leefgebiedtegels kunnen spelers hun eigen unieke natuurgebied vormgeven. Cascadia is genomineerd voor de Nederlandse Spellenprijs 2022 in de categorie Familie. Bekijk de video voor meer informatie.
Cascadia

Jumbo Pim Pam Pet Family

Speel het klassieke vraag- en antwoordspel Pim Pam Pet Family! Deze speciale familie editie zorgt voor competitief plezier voor zowel volwassenen als kinderen. Met drie soorten vragenkaarten krijgen kinderen meer tijd om het juiste antwoord te geven. Het spel stimuleert de woordenschat en de gemiddelde speeltijd is 15 minuten. Verdien stappen door de vragen goed te beantwoorden en probeer als eerste een rondje om de spinner te lopen met jouw pion. Wie als eerste het lukt wint het spel! Perfect voor gezelschappen van 2 tot 8 spelers vanaf 6 jaar.
Jumbo Pim Pam Pet Family

Wingspan: Europa

Met de eerste uitbreiding op Wingspan krijg je een bredere kijk op de wereld met prachtige vogels uit Europa. Deze toevoeging zorgt voor meer interactie tussen spelers en voegt nieuwe acties toe aan het einde van elke ronde. Sommige vogels profiteren van overtollig voedsel. Alle kaarten kunnen gemakkelijk geschud worden met de kaarten uit het basisspel en toekomstige uitbreidingen. De uitbreiding bevat een extra doos om alle vogels op te bergen, paarse ei-miniaturen, extra voedselfiches en een scoreblok voor solo- en multiplayer-spellen.
Wingspan: Europa

Mens Erger Je Niet! Dobbelautomaat

Deze luxe versie van Mens Erger Je Niet! heeft een handige dobbelautomaat, waardoor de dobbelsteen niet weg kan rollen en de plastic pionnen niet per ongeluk verschoven worden. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Het spel bevat een spelbord met dobbelautomaat, 16 pionnen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar.
Mens Erger Je Niet! Dobbelautomaat

Gabby's Poppenhuis Bordspel Met 4 kattenoorhoofdbanden

Stap in de wereld van Gabby met het Gabby's Poppenhuis Bordspel inclusief 4 kattenoorhoofdbanden. Versier het poppenhuis voor een geweldig feest met je vrienden en verzamel bedeltjes voor je hoofdband. Degene die de meeste bedeltjes heeft aan het einde van het spel wint het speciale hartvormige bedeltje. Werk samen om Gabby en haar vrienden voor te bereiden op het slaapfeestje. Beweeg door de kamers van het poppenhuis en verzamel bedeltjes. Dit leuke bordspel is perfect voor peuters die dol zijn op Gabby's Poppenhuis op Netflix. Het bevat 4 schattige kattenoorhoofdbanden en 40 unieke kartonnen bedeltjes.
Gabby's Poppenhuis Bordspel Met 4 kattenoorhoofdbanden

Pandemic

Ga de strijd aan tegen gevaarlijke ziektes in Pandemic! Als lid van een eliteteam ziektebestrijders is het jouw missie om de wereld te redden. Behandel de ziektes op hotspots en zoek naar genezingen voordat de situatie escaleert. Dit strategische en coöperatieve spel is een echte hersenkraker voor 2 tot 4 spelers. Reis tussen steden, behandel geïnfecteerde gebieden, ontdek genezingen en bouw onderzoeksstations. Red de mensheid in een speelduur van 45 minuten. Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar oud.
Pandemic

Ticket to Ride Mijn Eerste Reis

Ticket to Ride Mijn Eerste Reis is een strategisch spel dat speciaal is ontworpen voor jonge avonturiers. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen kennismaken met de wondere wereld van Ticket to Ride. Het doel van het spel is om treinkaarten te verzamelen, routes te claimen en beroemde steden in Europa met elkaar te verbinden. Ga op reis van Moskou naar Londen via Berlijn, of verdien de Oost-West bonuskaart door de treinroute van Madrid naar Ankara te claimen. Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers en heeft een speelduur van slechts 20 minuten.
Ticket to Ride Mijn Eerste Reis

Ticket to Ride Amsterdam Bordspel

Stap in het Amsterdam van de 17de eeuw met Ticket to Ride Amsterdam! Strijd tegen andere spelers om lucratieve handelsroutes te claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen. Scoor punten door routes te claimen en contractkaarten te behalen. Ontdek de bonuspunten die je kunt verdienen met handelsbonuskaarten door routes te claimen met het kar-symbool. Deze korte variant uit de Ticket to Ride spellenreeks neemt je mee naar de bruisende wereldhandel en rijkdommen van Amsterdam.
Ticket to Ride Amsterdam Bordspel

Monopoly Super Elektronisch Bankieren Bordspel

Het bordspel Monopoly Super Elektronisch Bankieren maakt het spel nog spannender met een alles-in-één elektronische bankautomaat en unieke beloningen. Verdien beloningen door bepaalde dobbelsteenworpen, landingsplaatsen en eigendom aankopen. Vlieg naar een andere eigendom en dwing andere spelers om felbegeerde eigendommen te ruilen. In dit spel is er geen contant geld, je geld wordt bijgehouden op de bankpassen en bankautomaat. Koop eigendommen, ontvang huur en win beloningen. De winnaar is degene met het meeste geld aan het einde van het spel. Hasbro, Parker Brothers en Monopoly zijn handelsmerken van Hasbro voor het beroemde bordspel.
Monopoly Super Elektronisch Bankieren Bordspel

Wingspan: Azie

Ontdek een nieuwe wereld van vogels in Wingspan: Azië! Met 90 nieuwe vogelsoorten, bonuskaarten en extra's. Plaats vogels in jouw persoonlijke natuurgebieden en laat ze samenwerken om punten te scoren. Speel het spel met twee spelers met de nieuwe "duet"-variant. Scoor bonuspunten door de eigenschappen van vogels op het tableau af te dekken. Dit uitdagende en tactische spel is ook te gebruiken als uitbreiding op het basisspel. En met het extra materiaal kun je zelfs met 7 spelers spelen in de "zwerm"-variant.
Wingspan: Azie

Jumbo Poepie Knor

Red jouw varken uit het modderbad in het grappige kinderspel Poepie Knor! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, moeten spelers hun varken zo snel mogelijk redden. Draai om de beurt aan het grote varken in het midden van het bordspel en luister naar de geluiden die hij maakt. Pak een kaart als hij knort, maar lever er een in als hij een scheet laat. Verzamel als eerste 4 kaartjes om jouw varken boven het modderbad uit te krijgen en win het spel! Ideaal gezelschapsspel voor 2 tot 4 spelers. Batterijen niet inbegrepen.
Jumbo Poepie Knor

Ticket to Ride Nordic Countries

Ticket To Ride: Nordic Countries is een spannend avontuur door Noorwegen, Denemarken, Finland en Zweden. Verken grote steden als Kopenhagen, Oslo, Helsinki en Stockholm terwijl je routes claimt met treinwagons. Reis door tunnels en op veerboten om de steden van de Noorse landen met elkaar te verbinden. Dit elegant en makkelijk te leren spel zorgt voor urenlang plezier, zowel voor families als ervaren spelers. Let op: Engelstalige versie.
Ticket to Ride Nordic Countries

De Legenden van Andor: De Eeuwige Kou

Beleef spannende avonturen in het koude land Andor! In dit opzichzelfstaande avonturenspel neem je de rol aan van een dwerg, krijger, tovenaar of wachter van het vuur. Samen strijd je tegen de eeuwige kou. Het spel bestaat uit 4 legenden, die niet alleen het verhaal vertellen, maar ook stap voor stap de spelregels uitleggen, zodat je snel kunt beginnen met spelen. Je zult verschillende monsters tegenkomen die ook last hebben van de kou en je in de weg zitten. Gelukkig kunnen bondgenoten je helpen. Iedere held heeft een speciale eigenschap die bijdraagt aan je succes. De Legenden van Andor: De Eeuwige Kou staat los van andere Andor-producten en speelt zich af vóór het basisspel. De verschillende legenden zorgen voor veel variatie en herhaalbaarheid. Kun jij Andor redden van de eeuwige kou?
De Legenden van Andor: De Eeuwige Kou

Monopoly Valsspelers Editie

Monopoly Valsspelers Editie is het bekende vastgoedspel maar dan voor de echte valsspelers. Probeer vals te spelen om sneller vooruit te komen en betrapt andere spelers op vals spel, terwijl je vakjes koopt, huur int en veel geld verdient. Het spel eindigt wanneer alle vakjes verkocht zijn en alle spelers terug zijn bij START. De speler met het meeste geld wint. Maar pas op, je mag alleen vals spelen als de Valsspeel-, Kans- en Algemeen Fonds kaarten het toestaan. Inhoud: speelbord, handboei, pionnen, eigendomsbewijzen, valsspeelkaarten, Kanskaarten, Algemeen Fonds kaarten, hotels, dobbelstenen, spelgeld en spelregels. Geschikt voor 2-6 spelers van 8 tot 99 jaar.
Monopoly Valsspelers Editie

Het Verboden Eiland

Het Verboden Eiland is een spannend familiespel waarbij samenwerking essentieel is. Ooit was het de schuilplaats van de Archeërs, een mystieke beschaving die de elementen vuur, wind, water en aarde beheerste. Deze krachtige schatten hebben zij verborgen om te voorkomen dat ze in verkeerde handen zouden vallen. Nu moeten jij en je team van avonturiers voorkomen dat het eiland zinkt. Werk samen om de vier schatten te vinden en ontsnap met de helikopter van de Dwazenlandplaats om te winnen. Een uitdagend spel vol spanning!
Het Verboden Eiland

Ticket to Ride Europa 1912 Uitbreiding

Ticket to Ride - Europa 1912 biedt nieuwe varianten voor de Ticket to Ride Europe map: Europe Expanded, met 19 nieuwe routes naar grote Europese steden. Daarnaast is er de Mega Europe variant, die alle nieuwe en oorspronkelijke routes combineert. Het spel bevat ook Warehouses en Depots als nieuwe spelelementen voor extra strategische mogelijkheden. De inhoud bestaat uit 5 pakhuizen, 25 trein depots en 101 bestemmingskaarten, inclusief 55 nieuwe tickets. Let op, de nieuwe bestemmingskaarten zijn alleen te gebruiken met Ticket to Ride Europe. Het spel wordt geleverd met meertalige spelregels, waaronder Nederlands.
Ticket to Ride Europa 1912 Uitbreiding

Ravensburger Disney Villainous The Worst Takes It All

Disney Villainous is een spannend bordspel van Ravensburger waarin je de rol aanneemt van een Disney-schurk. Je moet je unieke krachten verkennen en ontdekken hoe je je eigen doel kunt bereiken. Elke schurkenhandleiding inspireert je met strategieën en tips. Ontdek de unieke vaardigheden en winnende strategie van je personage terwijl je het lot gebruikt om de plannen van je tegenstander in de war te sturen. Je kunt spelen als een van de zes iconische Disney-schurken (Maleficent, Ursula, Jafar, Prince John, Queen of Hearts en Captain Hook). Elke schurk heeft zijn eigen bewegend figuurtje en behaalt de overwinning op een andere manier! Slecht zijn was nog nooit zo leuk! Inhoud: • 6 speelborden • 6 schurkenfiguren • 180 schurkenkaarten • 90 lotkaarten • 84 speelstukken • 1 ketel • 6 referentiekaarten • 6 schurkenhandleidingen Let op – Engelse versie. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Ravensburger Disney Villainous The Worst Takes It All

Spookslot Bordspel

Er is nu een vernieuwde versie van het klassieke Spookslot beschikbaar. Dit bordspel zorgt voor spannende momenten wanneer je als paranormaal onderzoeker door het enge kasteel loopt en de valstrikken van het spook moet ontwijken. Race zo snel mogelijk naar de uitgang en herleef nostalgische herinneringen. Het spel is zeer geliefd bij zowel kinderen als volwassenen. Mis deze kans niet en haal Spookslot nu in huis!
Spookslot Bordspel

Libertalia Bordspel

Ga de strijd aan om roem en rijkdom op de eilanden van Galecrest. Als luchtpiraat leid je je eigen bende piraten en stuur je ze één voor één naar verschillende eilanden. Je moet je rang en reputatie gebruiken om de buit binnen te slepen. In elke ronde ontvang je karakterkaarten in Libertalia, waarvan je er één per beurt moet inzetten. De hoogste kaart op een eiland wint de buit, met gelijke stand wint degene met de beste reputatie. Tactiek is belangrijk, vooral in de nachtfases. Libertalia is een spannend tactisch spel waarbij je je tegenspeler nauwlettend moet volgen. Wie zet de karakterkaarten het slimst in en gaat er met de buit vandoor? Er zijn ook speciale regels voor solospelers!
Libertalia Bordspel

Race to the Finish Circuit Zandvoort

Beleef de spanning van een race en race als een echte coureur naar de finish in het spel "Race to the Finish". Strijd om de eerste plaats terwijl je de uitdagingen van het circuit trotseert. Word geholpen of gehinderd op de gekleurde vakken en ervaar een echte race-ervaring met geluiden en commentaar van Robert Doornbos. Bepaal zelf het aantal rondes en de duur van het spel. Beëindig de race als winnaar en laat een mooie donut achter! Inhoud: Circuit Zandvoort, raceauto's, safetycar, dobbelstenen, QR-code en handleiding.
Race to the Finish Circuit Zandvoort

Triominos Travel Reiseditie

Speel slim en win met Triominos Travel! Dit reisspel is perfect voor onderweg, op vakantie of waar je maar wilt. Leg een willekeurige steen op tafel en scoor direct punten. Probeer tijdens je beurt een Triominos steen passend aan te leggen aan de stenen op tafel. Je kunt de stenen aan alle kanten passend aanleggen. Het spel eindigt wanneer je al je stenen hebt gespeeld. Verdien extra punten door bepaalde figuren te leggen. De speler met de meeste punten wint. Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 6 jaar. Let op: niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.
Triominos Travel Reiseditie

Carcassonne 20 Jaar Jubileumeditie Bordspel

Carcassonne Jubileum is een feestelijke versie van het bekende familiespel ter ere van het 20-jarig jubileum. Het spel bevat mini-uitbreidingen, extra tegels en speciale stickers. De prachtig uitgevoerde tegels hebben glanzende details en met de stickers kun je je meeples feestelijk versieren. Het spel blijft hetzelfde: sluit tegels aan op de kaart van Carcassonne en scoor punten door strategisch je meeples op wegen, steden en weiden te plaatsen. Deze uitvoering is zowel geschikt voor fans als voor nieuwe spelers die kennis willen maken met Carcassonne. Beleef een klassieker met Carcassonne Jubileum!
Carcassonne 20 Jaar Jubileumeditie Bordspel

Carcassonne Big Box 3 Bordspel

Dit Carcassonnepakket bevat het basisspel en maar liefst 11 uitbreidingen, allemaal in het nieuwe artwork. Hiermee kun je eindeloos variëren! Het speelmateriaal past handig in de doos, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Het pakket bevat het basisspel Kathedralen & Herbergen, Kooplieden & Bouwmeesters, De Abt, De Rivier, De Vliegtuigen, De Veerboten, Nieuwsberichten, De Goudmijnen, Tovenaar & Heks, De Rovers en De Graancirkels.
Carcassonne Big Box 3 Bordspel

My City Roll & Write Bordspel

My City Roll & Write is een tactisch en uitdagend spel dat snel en compact is. Met meer dan 192 vellen in het scoreblok kan elk niveau meerdere keren gespeeld worden. Het spel kan zowel solo als in een groep van maximaal zes spelers gespeeld worden. Bouw de beste stad door als eerste pionier het nieuwe land te bereiken en je gebouwen langs de rivier te plaatsen. Groei uit tot een welvarende gemeenschap met behulp van de vier verschillende campagnes die het verhaal van jouw stad vertellen. Leid je stad door 12 niveaus naar steeds grotere successen.
My City Roll & Write Bordspel

Triominos Deluxe

Speel het originele Triominos spel nu in een deluxe uitvoering! Dit tactische spel bevat driehoekige, genummerde stenen waarbij je snel moet handelen om zoveel mogelijk punten te scoren. Naast inzicht speel je ook tactisch, want sommige figuren leveren extra punten op. Het spel begint door een willekeurige steen op tafel te leggen en de waarde hiervan te scoren. Tijdens je beurt probeer je één van je Triominos stenen passend aan te leggen aan alle kanten van de reeds gespeelde stenen op tafel. Het spel eindigt wanneer een speler al zijn stenen heeft gespeeld en de winnaar is degene met de meeste punten.
Triominos Deluxe

De Legenden van Andor Basisspel

Een spannend coöperatief bordspel waarin het hele gezin helden worden in het fantasieland Andor, dat bedreigd wordt door trollen en draken. Kruip in de huid van een tovenaar, dwerg, krijger of boogschutter en profiteer van unieke eigenschappen. Verzamel goud, edelstenen en voorwerpen om je kracht te vergroten en je tegenstanders beter te kunnen verslaan. Pas op voor onverwachte gebeurtenissen die het spel lastig maken, maar door goed overleg en gezamenlijke gevechten kunnen jij en je medespelers overleven. Met 5 verschillende en uitdagende legenden, inclusief een introductiespel, dat in 2014 de Nederlandse Expertspellenprijs won.
De Legenden van Andor Basisspel

Jumbo Dammen

Dit Jumbo Dammen spel is een klassiek en eenvoudig te leren spel dat geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Het bevat een kartonnen speelbord en 40 houten damschijven (20 beige en 20 zwarte). Met de eenvoudige spelregels kunnen kinderen direct aan de slag en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een leuke en educatieve activiteit voor het hele gezin.
Jumbo Dammen

My City Bordspel

In My City bouw je je eigen stad op een speelbord met gebouwentegels. In het begin is het landschap simpel met lege velden, rotsen, bomen en een rivier. De tegels zijn bescheiden en passen bij een eenvoudig dorp. Na elk potje verandert er iets, want My City is een legacy-spel. Je past het spel blijvend aan met stickers en na elke drie potjes komen er nieuwe tegels en spelregels bij. Zo groeit jouw dorp uit tot een grote metropool. My City is eenvoudig te leren en heeft ook een herhaalbare eeuwige variant.
My City Bordspel

Monopoly - Reisspel

Deze Monopoly reisversie is perfect voor onderweg! Het bekende spel is nu draagbaar en verpakt in een nieuwe verpakking. Geniet overal en altijd van het handelen en wandelen in dit compacte spel. De set bevat een speelbord, spelbordsticker, kaarten voor Algemeen Fonds en Kans, pionnen, Monopoly-geld, dobbelstenen, huisjes, hotels en spelregels. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud. Alle onderdelen passen gemakkelijk in de spelcassette.
Monopoly - Reisspel

Trivial Pursuit Classic

Verzamel je vrienden voor een reis terug naar de jaren 80 met deze klassieke editie van Trivial Pursuit! Met het retro-uiterlijk en de bekende spelwijze, biedt dit spel urenlang plezier. Beantwoord 2400 vragen in categorieën zoals Aardrijkskunde, Amusement, Geschiedenis, Kunst & Literatuur, Wetenschap & Natuur en Sport & Ontspanning. Verplaats over het speelbord en verdien gekleurde partjes door vragen correct te beantwoorden. De eerste speler die 6 partjes verzamelt en de laatste vraag juist beantwoordt, wint! Geniet van de klassieke triviant met een moderne twist. Inclusief speelbord, 400 kaarten, dobbelsteen, speelwieltjes en 36 partjes.
Trivial Pursuit Classic

Blokus Familie bordspel

Blokus is het perfecte strategiespel voor het hele gezin. Je leert de spelregels binnen een minuut, maar het biedt strategische uitdagingen. Plaats je 21 blokjes op het bord, waarbij ze alleen andere blokjes van dezelfde kleur op de hoeken moeten raken. Bescherm je gebied en blokkeer slim je tegenstanders. Het spel eindigt wanneer niemand meer een blokje kan plaatsen. De speler met de minste overgebleven blokjes wint. Speel Blokus en leg zoveel mogelijk blokjes op het bord om je gebied te beschermen.
Blokus Familie bordspel

Magic 8 Ball Magische Ontmoetingen - Familie bordspel

Ga op avontuur in het Magic 8 Ball Magische Ontmoetingen bordspel, geschikt voor de hele familie! Het koninkrijk wordt bedreigd door Gadworm de Draak en nu is het aan de boshelden om de dag te redden. Werk samen in dit coöperatieve spel en maak gebruik van de Magic 8 Ball voor een magische ervaring. Het spel is gebaseerd op het klassieke speelgoed en introduceert een nieuwe manier van spelen. 2 tot 4 spelers zoeken naar kristallen om het koninkrijk te redden. De Magic 8 Ball bepaalt de keuzes. Dit strategische en verhalende spel bevordert teamwork en is perfect voor een spelavond.
Magic 8 Ball Magische Ontmoetingen - Familie bordspel

Mastermind

Speel Mastermind en raad het geheimschrift in kleur van je tegenstander. Maak een code in geheimschrift van kleuren en laat de andere spelers proberen deze te kraken. Ontdek hoeveel kleuren juist zijn en hoeveel er op de juiste plek liggen. Elke ronde is uniek en je kunt het spel zo moeilijk maken als je wilt. Geschikt voor 2-5 spelers vanaf 8 jaar.
Mastermind

Jumbo Ganzenbord & Slang en Ladderspel Reiseditie

Met het Ganzenbord & Slangen en ladderspel heb je twee klassieke bordspellen in één. Speel met de hele familie en race naar de finish. Het handige koffertje maakt dit reisspel perfect voor onderweg. Met het dubbelzijdige speelbord en innovatieve dobbelcapsule hoef je nooit meer dobbelstenen te zoeken. De magnetische pionnen kunnen veilig worden opgeborgen in het opberglaatje. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Jumbo Ganzenbord & Slang en Ladderspel Reiseditie