Kaartspellen

Kaartspellen voor 2 personen

DeSpellenWereld

In de boeiende wereld van kaartspellen is het soms een uitdaging om die perfecte match te vinden voor een duo. Terwijl sommige spellen het beste schitteren in grotere groepen, zijn er talloze kaartspellen die speciaal zijn ontworpen of zich uitzonderlijk goed lenen voor twee spelers. Of je nu een romantische avond plant met je partner, een spannende competitie met een vriend of simpelweg het perfecte tweepersoons kaartspel zoekt om te leren en te beheersen, wij hebben de antwoorden voor je. In deze blogpost onthullen we een lijst met de allerbeste kaartspellen voor 2 personen, zodat je niet langer hoeft te zoeken en direct kunt beginnen met spelen. Duik met ons mee in deze blog en vind jouw nieuwe favoriete tweepersoons kaartspel!
Het Let's talk Familiespel is een vragenkaartspel dat families, vrienden en collega’s op een speelse manier bij elkaar brengt. Met diepgaande vragen en leuke verhalen zorgt dit spel voor saamhorigheid, liefde en begrip. De Familie-editie is perfect om het hele jaar door te spelen, bijvoorbeeld tijdens gezamenlijke diners. Vroeger was het fantastisch om samen spellen te spelen aan een grote tafel, zoals dit spel. Laten we die gezellige tijden weer herleven en het plezier en de sfeer van toen terugbrengen!

Inhoudsopgave

Beverbende Kaartspel

Beverbende is het ideale spel voor gezinnen met kinderen en kan ook gecombineerd worden met Beverclan! Het spel draait om tactiek en geheugen. Je hebt 4 kaarten met strafpunten voor je liggen, maar je mag er maar 2 bekijken. Bij jouw beurt trek je een kaart en onderneem je een actie. Je kunt de kaart ruilen tegen een van je andere kaarten of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van andere spelers. Degene met de minste strafpunten wint de ronde. Perfect vermaak voor het hele gezin!
Beverbende Kaartspel

Dobble Classic

Dobble is een leuk en educatief kaartspel, dat geschikt is voor zowel jong als oud. Het vereist snelle reflexen en goede observatievaardigheden om te kunnen winnen. Elke ronde is spannend, omdat er maar één andere kaart is met dezelfde afbeeldingen als de kaart die je voor je hebt. Als je het symbool als eerste herkent, mag je een kaart nemen, plaatsen of afleggen volgens de regels van de verschillende mini-spelletjes. Dobble daagt je hand-oog coördinatie, concentratie, motoriek en snelheid uit. Het is geschikt voor 2 tot 8 spelers en duurt ongeveer 15 minuten. Vanaf 6 jaar oud kun je op een leuke manier jezelf ontwikkelen en leren door te spelen met Dobble. Het spel helpt ook bij het ontwikkelen van visuele herkenning en waarneming.
Dobble Classic

UNO Flip!

Ontdek de opwindende nieuwe mogelijkheden van het vertrouwde klassieke kaartspel met UNO FLIP!™. Deze dubbelzijdige kaarten en de speciale FLIP-kaart zorgen voor nog meer plezier tijdens het spel. Met de FLIP-kaart worden alle kaarten omgekeerd, inclusief de pakstapel. De andere kant van de kaarten onthult een geheel nieuwe serie getallen en kleuren. UNO FLIP!™ bevat tevens nieuwe actiekaarten, zoals Trek vijf kaarten en Iedereen overslaan. Vergeet niet om UNO te roepen als je nog maar één kaart over hebt! Bereid je voor op de spannende nieuwe versie van het klassieke UNO™: UNO FLIP!™.
UNO Flip!

LAMA 1.0

L.A.M.A. is een snel kaartspel waarin je probeert om zo min mogelijk minpunten te krijgen. Elke beurt moet je kaarten afleggen en als dit niet lukt, kun je passen of een nieuwe kaart trekken. Minpunten worden bijgehouden met fiches en als je al je kaarten kwijtraakt, mag je een fiche teruggeven van waarde 1 of 10. De speler met de minste minpunten wint het spel.
LAMA 1.0

Exploding Kittens Originele Editie

Word de winnaar van Exploding Kittens Originele Editie en overleef de explosieve katten! Dit tactische spel combineert Russische roulette met exploderende kittens en is perfect voor kattenliefhebbers die ook van explosies, laserstralen en geiten houden. Let op: het Nederlandse basisspel is vereist voor Nederlandstalige uitbreidingen. Het spel is eenvoudig te spelen en te begrijpen. Bij je beurt speel je een actiekaart, zoals de Ontmantel kaart, waarmee je de krachtige Exploding Kitten kunt ontmantelen. Speel de juiste combinatie van kaarten om meerdere tegenstanders tegelijk uit te schakelen en overleef hun aanvallen om te winnen!
Exploding Kittens Originele Editie

Take 5! Kaartspel

Het spannende kaartspel Take 5! draait om geluk, bluf en strategisch tellen. Wie weet de minste strafpunten te incasseren? Het spel bevat 104 kaarten met diverse waarden en strafpunten. Iedere speler ontvangt 10 kaarten en er liggen 4 open op tafel. In elke ronde kiest iedereen een kaart en legt deze gedekt voor zich neer. Vervolgens worden de kaarten omgedraaid en aangelegd bij de kaarten op tafel. De speler met de laagste kaart begint. Wie de zesde kaart aan een rij moet leggen, krijgt de vijf kaarten van die rij als strafpunten. Na 10 ronden wint degene met de minste strafpunten. Ideaal voor grotere groepen, studenten en families.
Take 5! Kaartspel

Lost Cities: Het Kaartspel

Dit bluf- en planningsspel, Lost Cities: Het kaartspel, is geschikt voor twee spelers. Bouw expedities in verschillende kleuren door kaarten van laag naar hoog neer te leggen. Leg in je beurt een handkaart in een expeditie of op een aflegstapel. Houd kaarten vast die de andere speler nodig heeft om hem dwars te zitten, maar let op, je hebt dan minder plaats voor je eigen kaarten. Gebruik weddenschapskaarten om de plus- of minpunten van een expeditie te vergroten. De spelregels zijn eenvoudig, maar de tactische uitdagingen zijn enorm. Speel meerdere potjes achter elkaar vanwege de korte speelduur.
Lost Cities: Het Kaartspel

50 Grappige Spellen voor Onderweg

Vermaak jezelf tijdens reizen met deze leuke kaartenset vol spelletjes, opdrachten, raadspelletjes en verhalen. Of je nu onderweg bent met de auto of het vliegtuig, thuis of op je vakantiebestemming, deze spellen zorgen voor urenlang plezier. Met 50 grappige spellen is er voor ieder wat wils: rekenen, nadenken, raden en verzinnen. Het stevige bewaardoosje maakt deze kaartenset mooi en handig om overal mee naartoe te nemen. Geschikt voor iedereen vanaf circa 8 jaar, Nederlandstalig en zowel voor 1 speler als voor meerdere spelers.
50 Grappige Spellen voor Onderweg

Dobble Disney 100 Years of Wonder

Dobble: Disney 100 Jaar Editie is een speciale Disney-versie van het klassieke kaartspel. Test je observatievermogen en reflexen door het vinden van het gelijke symbool van je favoriete Disney en Pixar karakters. Deze editie bevat 90 grote kaarten en 5 mini-spelletjes, waaronder een nieuw mini-spel genaamd Sterrenstrijd. Het spel is educatief en helpt bij hand-oog coördinatie, concentratie, motoriek en snelheid. Geschikt voor 2 tot 8 spelers, met een speelduur van 15 minuten en aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Een leuk en stimulerend spel voor zowel kinderen als volwassenen, overal en altijd.
Dobble Disney 100 Years of Wonder

Ligretto

Ligretto is een razend populair kaartspel waarbij spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af proberen te komen. Door de gelijktijdige gameplay ontstaan er grappige situaties. Het spel is verkrijgbaar in 3 kleuren die onderling te combineren zijn, zodat er maximaal 12 spelers mee kunnen doen. Het basisspel is echter geschikt voor 2 tot 4 spelers.
Ligretto

Monopoly Deal

Het Monopoly Deal Kaartspel is een snel en leuk alternatief voor het traditionele bordspel. Met 110 kaarten, waaronder bezittingkaarten, huurkaarten, huis- en hotelkaarten en jokers, biedt het spel veel variatie. De actiekaarten zorgen voor spannende wendingen, terwijl de jokers en bezittingsets strategische keuzes mogelijk maken. Het doel is om als eerste speler 3 complete bezittingkaartsets in verschillende kleuren te verzamelen. Met speeltijd van slechts 15 minuten is dit kaartspel perfect voor snelle onderhandelaars.
Monopoly Deal

Beverclan Kaartspel

Bouw je eigen beverburcht en test je tactisch inzicht en geheugen met dit spannende spel! Combineer het ook met Beverbende voor nog meer speelplezier. Verzamel kaarten met hoge en lage getallen in je burcht om bonuspunten te verdienen. Maar pas op, want kaarten worden constant geruild en verplaatst. Leg als eerste vijf getallenkaarten in je burcht en speel daarna de ronde uit. Tel alle punten in je burcht en degene met de meeste punten na een aantal rondes wint het spel!
Beverclan Kaartspel

Skyjo by Magilano Kaartspellen

The goal of Skyjo is to test your skills at collecting playing cards with as few points as possible. The game ends when all the cards are face up. It's a fantastic card game that is fun for both kids and adults. It's perfect for short game times and social gatherings. You can learn addition with two-digit numbers and develop a sense of chances and concentration. The game is easy to understand with simple instructions and photos. It's ideal for quick play between activities or as the main event for an exciting game night. It can be played by 2 to 8 players and is suitable for ages 8 and up. The game lasts approximately 30 minutes and is available in German, English, French, Spanish, and Italian. It includes 150 playing cards, a game pad, and game instructions. Made in Germany.
Skyjo by Magilano Kaartspellen

Dobble Connect Kaartspel

Dobble Connect, een spannende variant op het populaire spel, daagt spelers uit om als snelste een rij van 4 kaarten van hun kleur te verbinden. Om een kaart te plaatsen, moet je het gelijke symbool op de kaart noemen en één van de eerder geplaatste kaarten. Wees snel en blokkeer tegelijkertijd de andere teams. Dobble Connect is een leuk en hectisch snelheidsspel dat garant staat voor waanzin en plezier!
Dobble Connect Kaartspel

Vlotte Geesten Kaartspel

In de kelder van de burcht heeft het huisspook een oud fotoapparaat gevonden. Hij gebruikt de camera om alles wat hij wil laten verdwijnen vast te leggen, inclusief zichzelf. Helaas maakt de betoverde camera foto's met verkeerde kleuren, wat het spook in de war brengt. Kun jij hem helpen door het juiste voorwerp te noemen of te laten verdwijnen? Elke ronde wordt er een kaart omgedraaid en moeten spelers zo snel mogelijk het gezochte voorwerp pakken of roepen. Wie de meeste kaarten wint, is de winnaar. Er staan vijf voorwerpen in een kring op tafel, zodat iedereen er makkelijk bij kan. Een speler draait een kaart om en spelers moeten het bijpassende voorwerp zo snel mogelijk grijpen.
Vlotte Geesten Kaartspel

Black Stories

Black Stories is een heerlijk macaber raadspel, gevuld met 50 spannende verhalen, waaronder 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en een dodelijke maaltijd. Het doel van het spel is om na een korte situatiebeschrijving te raden wat er is gebeurd. Spelers kunnen vragen stellen aan de spelleider, die alleen met ja of nee beantwoord mogen worden. Ook is het toegestaan om vragen te stellen met meerdere opties. Een onmisbaar spel voor feestjes, geschikt voor 2 of meer spelers vanaf 12 jaar.
Black Stories

SET

Dit zenuwslopende reactiespel is perfect voor het hele gezin! Er liggen 12 kaarten met gekleurde symbolen op tafel, elk met vier eigenschappen in drie variaties. Alle spelers zoeken tegelijkertijd naar een set van drie kaarten waarvan de eigenschappen volledig gelijk zijn of helemaal verschillend. Degene die het vaakst "SET!" roept, mag de kaarten houden als hij correct is. Anders moet je wachten tot een andere speler een juiste set vindt. Na elke set worden de kaarten weer aangevuld. Wie verzamelt aan het einde van het spel de meeste kaarten?
SET

The Mind

The Mind is geen gewoon kaartspel, het is een unieke en bijzondere team-ervaring. Jullie moeten samenwerken zonder met elkaar te praten en informatie uit te wisselen. Door jullie gedachten te verbinden, kunnen jullie elk level voltooien en zweven op een roze wolk als jullie het laatste level bereiken. Het spel bestaat uit 120 speelkaarten en spelregels. Bepaal een gezamenlijk ritme en speel de kaarten in de juiste volgorde uit, zonder de cijfers met elkaar te bespreken. Een spannend en verrassend spel voor het hele team!
The Mind

Dobble Kids

Dobble Kids is een vereenvoudigde versie van het populaire spel Dobble, geschikt voor de allerkleinsten. Elke kaart toont 6 verschillende dieren, met verschillende groottes. Elke 2 kaarten hebben exact 1 gemeenschappelijk dier. Spelers moeten dezelfde dieren vinden en degene die de meeste kaarten verzamelt, wint.
Dobble Kids

Shit Happens

Daag jezelf uit in grappige en vervelende situaties en verdien punten! Shit Happens 18+ is het perfecte partyspel om wat leven in de brouwerij te brengen. Elke speler moet ongewenste situaties rangschikken op hun persoonlijke lijst van ongeluk. Gaande van 1 tot 100. Wat is erger? Je vader naakt zien of 's nachts in bed plassen? Verzamel 10 ellendige kaarten om het spel te winnen. Spelomschrijving: elke kaart heeft een ranking van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg). Spelers krijgen 3 kaarten die ze in volgorde moeten leggen. Nieuwe kaarten moeten geraden worden als milder, erger of ergens tussenin.
Shit Happens

Jatten Kaartspel

Jatten is een spannend spel waarbij je kaarten steelt van andere spelers om je eigen verzameling op te bouwen. Maar pas op, want wie te gretig is, gaat met lege handen naar huis! Tijdens jouw beurt speel je een kaart uit je hand en mag je een kaart van een tegenstander stelen. Je kunt ervoor kiezen om te stoppen en de gestolen kaart te houden, of je kunt doorgaan en nog een kaart van dezelfde speler stelen. Let op, als je twee kaarten met hetzelfde nummer steelt, eindigt je beurt en gaan de kaarten terug naar de tegenstander. Verzamel als eerste zes kaarten van dezelfde waarde om te winnen!
Jatten Kaartspel

Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Imploding Kittens is de geweldige uitbreiding voor het bekroonde kaartspel Exploding Kittens. Deze uitbreiding bevat 20 nieuwe kaarten met 6 nieuwe acties, waardoor het spel nog spannender wordt. Met de imploderende kitten kunnen nu maar liefst 6 spelers meedoen. En alsof dat nog niet genoeg is, zit er ook een levensgrote “Cone of Shame” bij, die een essentieel onderdeel van het spel vormt. Uiteraard zijn de kaarten weer voorzien van hilarische illustraties van The Oatmeal. Let op: je hebt wel de Nederlandstalige versie van het basisspel nodig om Imploding Kittens te kunnen spelen.
Imploding Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Iello Schotten Totten

Iello Schotten Totten is een slim, tactisch en uniek kaartspel waarin jij met jouw clan het territorium moet verdedigen. Stel de beste formaties op en verdedig jouw dorp door de krachten van jouw bondgenoten slim in te zetten. Het spel is wit/groen van kleur en gemaakt van karton. Het kan worden gespeeld door 2 spelers en duurt 20 minuten. De doos heeft afmetingen van 10 x 15 x 4 cm en de kaarten zijn 63 x 88 mm groot. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar. De inhoud bestaat uit 54 clankaarten, 10 tactiekkaarten, 9 steentegels, 2 spelerhulpkaarten en een spelregelboekje.
Iello Schotten Totten

Iello Schotten Totten 2 speler Kaartspel

Ga de strijd aan met de Schotse clans in Iello Schotten Totten! Breid je dorp uit door de grensstenen te verschuiven, maar wees alert, want je buurman heeft hetzelfde idee! Met de hulp van je clan moet je strategische formaties opstellen en slim gebruik maken van de krachten van je bondgenoten om je dorp te verdedigen. Schotten Totten is een slim en tactisch kaartspel waarin je territorium moet verdedigen, met behoud van je gevoel voor humor. Het spel duurt 20 minuten en is geschikt voor 2 spelers vanaf 8 jaar.
Iello Schotten Totten 2 speler Kaartspel

Throw Throw Burrito

Throw Throw Burrito is een hilarisch partyspel waarbij trefbal en een kaartspel worden gecombineerd. Geschikt voor de hele familie, draait dit spel om het verzamelen van kaarten, punten verdienen en het gooien van speelgoedburrito's naar elkaar. Vind sets van drie dezelfde kaarten om punten te scoren, maar wees op je hoede voor Burrito gevechten, waarbij je de burrito's moet ontwijken. Het spel bestaat uit twee rondes en de speler met de meeste punten wint elke ronde, en als dezelfde speler ook de tweede ronde wint, wint hij het hele spel. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud, voor 2 tot 6 spelers en met een speelduur van 15 minuten.
Throw Throw Burrito

Catan: Het snelle Kaartspel

Dit vlotte kaartspel is gebaseerd op het populaire bordspel Catan en is geschikt voor 2-4 spelers. Bouw straten, dorpen en steden, en zet ridders in. Breid je steden op verschillende manieren uit en ruil grondstoffen met de andere spelers, de markt en de gedekte stapel. Wees voorzichtig, want je straten en ridders kunnen zomaar afgepakt worden. Zelfs behaalde overwinningspunten zijn niet altijd zeker. Maar met het bouwen van een kerk of stadsmuur bied je enige bescherming! Met eenvoudige regels ben je binnen een half uur klaar. Het spel is ook geschikt voor 2 spelers, waarbij er alleen geruild wordt in plaats van gehandeld!
Catan: Het snelle Kaartspel

Tiny Tins:

Neem je favoriete spelletje overal met je mee in de vorm van Vlotte Geesten Mini. In een handig tin formaat, net zo groot als een pepermuntdoosje. Geniet nu op elk moment van dit spel en verzamel ze allemaal!
Tiny Tins:

Moddervarkens Kaartspel

Speel het spel 'Moddervarkens' waarbij je jouw varkens vies probeert te maken in de modder. Zorg ervoor dat je tegenstanders je varkens niet schoon kunnen wassen door een stal te bouwen en de deur dicht te timmeren. De speler die als enige moddervarkens op tafel heeft liggen, wint het spel. Het is een leuk, snel en interactief spel met eenvoudige regels en een prachtig design. Ook is er een variant voor snelle spelers en is het ideaal als reis- of vakantiespelletje of als cadeau.
Moddervarkens Kaartspel

Sushi Go Kaartspel

In dit vlotte kaartspel verzamel je de beste combinaties van sushi gerechten om punten te scoren. Verzamel maki rolls of een complete set sashimi en dompel je favoriete nigiri in wasabi om de waarde te verdrievoudigen. Maar vergeet het toetje niet, anders verlies je punten! Laat zien dat je een echte sushi chef bent en scoor de meeste punten. Dit unieke en toegankelijke kaartspel is gebaseerd op het 'kaart selectie' mechanisme en wordt geleverd in een leuk, klein doosje. Ideaal als cadeau. Het spel is eenvoudig te leren, snel te spelen en geschikt voor alle leeftijden. Inclusief 2 varianten: kaarten in verschillende richtingen doorgeven en de 2 spelers variant. Een spel dat steeds opnieuw vraagt om nóg een keer te spelen, net als een lekkere maaltijd in een sushi restaurant.
Sushi Go Kaartspel

Shit Happens 18+

Shit Happens is een grappig en realistisch partyspel waarin je ongewenste situaties moet rangschikken van 1 tot 100. Kijk uit naar hilarische dilemma's zoals je vader naakt zien of elke nacht in bed plassen. Elke speler krijgt 3 kaarten die ze in volgorde moeten leggen, van minst erg naar ergst. Daarna wordt een nieuwe kaart voorgelezen en moet je raden of deze erger of milder is dan de basis. Wie als eerste 10 kaarten heeft liggen, wint het spel. Geschikt voor mensen vanaf 18 jaar. Vergelijkbare Engelse versies zijn ook beschikbaar.
Shit Happens 18+

Exploding Kittens Original Edition

Exploding Kittens is een fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat je één van de gevreesde exploderende kittens trekt. Dan heb je meteen verloren. Met alle andere kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden. Alle kaarten zijn voorzien van hilarische illustraties van The Oatmeal. Kenmerken van Exploding Kittens: De box bevat 56 kaarten Orginal edition Engelstalig kaartspel Eenvoudig te leren Dit familievriendelijke partyspel was het meest succesvolle project ooit op Kickstarter Deze box, zoals 99.99% van alle boxen, meowt niet!
Exploding Kittens Original Edition

Streaking Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Met de Exploding Kittens Streaking Kittens uitbreidingsset voeg je nog meer plezier toe aan je Exploding Kittens collectie. Deze set bevat 15 nieuwe kaarten, inclusief de opvallende Streaking Kitten kaart waarmee je een Exploding Kitten in je hand kunt houden zonder dat deze ontploft. Zorg er wel voor dat je de Streaking Kitten snel kwijtraakt, anders ontploft de Exploding Kitten in je hand. Naast de Streaking Kitten bevat de set ook andere leuke kaarten zoals de Super Sla Over en Voorspel de Toekomst. Let op: deze uitbreiding kan alleen worden gespeeld met de Nederlandstalige versie van Exploding Kittens.
Streaking Kittens Exploding Kittens Uitbreiding

Saboteur: Het duel: Kaartspel

Ga solo of samen op zoek naar goud in deze op zichzelf staande versie van het kaartspel Saboteur. Verzamel zoveel mogelijk goudstukken en profiteer van elkaars graafwerk of kies je eigen weg. Gebruik sabotagekaarten en omkoopbare trollen om je tegenstander flink dwars te zitten. En als er geen andere speler in de buurt is, kun je dit spannende kaartspel ook alleen spelen!
Saboteur: Het duel: Kaartspel

Dobble Harry Potter

Kan jij als eerste de overeenkomende Harry Potter-symbolen vinden in Dobble Harry Potter? Dit spel combineert de fantasie van J.K. Rowling met het populaire kaartspel Dobble. Spelers gaan de uitdaging aan om twee dezelfde symbolen te vinden op verschillende kaarten, hetgeen niet makkelijk is. Het spel test concentratie, motoriek en snelheid en kan gespeeld worden door 2 tot 8 spelers vanaf 6 jaar oud. Dobble Harry Potter bevat prachtige beelden uit de Harry Potter serie, waaronder toverstaffen, toverdranken, wapens van Zweinstein-afdelingen, en de hoofdpersonages.
Dobble Harry Potter

Zombie Kittens

Exploding Kittens is een strategisch kaartspel met een explosieve twist. Ontwijk de Exploding Kitten-kaart om in leven te blijven. Gebruik actiekaarten om het spel naar jouw hand te zetten. Maar zelfs als je valt, kun je terugkeren als een Zombie Kitten en wraak nemen op je tegenstanders. De laatste speler die overblijft, wint! Het spel bevat 61 originele kaarten en spelregels. Combineer het met Exploding Kittens: een Zombie Apocalypse voor maximaal 9 spelers.
Zombie Kittens

Ravensburger Familie Poen

Speel het poenige kaartspel Ravensburger Familie Poen! Doe mee met de familie Poen en probeer als eerste al je kaarten kwijt te raken om veel geld te winnen. De verliezers moeten contant geld betalen, dus de kassa rinkelt! Deze set bevat 36 kaarten en 56 munten, en het spel duurt ongeveer 15-20 minuten. Geschikt voor 2-4 spelers.
Ravensburger Familie Poen

UNO Flex Kaartspel

Uno Flex is een flexibeler versie van het bekende kaartspel Uno. Met speciale kaarten kunnen spelers de kleur van een kaart veranderen om deze te kunnen spelen, zelfs als de oorspronkelijke kleur niet overeenkomt. Power cards en Flex-Action kaarten zorgen voor extra spanning tijdens het spel. Ideaal voor familie spelletjes, feestjes en spelletjes avonden. Uno Flex is gebaseerd op het klassieke Uno-spel en kan gespeeld worden met 2 tot 6 spelers.
UNO Flex Kaartspel

Exploding Kittens NSFW 18+ Editie

Ontdek de Not-Safe/Suitable-For-Work editie van Exploding Kittens! Deze NSFW 18+ editie bevat het volledige spel, maar met expliciet artwork op elke kaart dat te aanstootgevend is voor het standaard spel. Speel deze editie als een stand-alone spel of combineer het met het originele Nederlandstalige basisspel voor maximaal 9 spelers.
Exploding Kittens NSFW 18+ Editie

5 Seconden Reisspel

Het 5 Seconden reisspel is perfect voor snelle denkers die houden van een uitdaging. In dit razendsnelle kaartspel moet je binnen vijf seconden drie juiste antwoorden geven om als eerste de finish te bereiken. Het spel zorgt gegarandeerd voor een avond vol plezier en is een geweldig cadeau idee. Het is een leuk familiespel dat je kunt spelen tijdens een gezellige spelletjesavond. Dankzij de extra junior kaarten kunnen nu ook kinderen meedoen. Het spel is compact en ideaal om mee te nemen op reis. Wees snel en creatief en daag jezelf uit om als eerste de finish te halen!
5 Seconden Reisspel

Exploding Kittens Party Pack

Houd je vast en vermijd de ontploffende kittens! Speel Exploding Kittens met maximaal 10 spelers met de Nederlandstalige Exploding Kittens Party Pack. Dit strategische spel test je concentratie, motoriek en snelheid. Bij het openen van de doos hoor je een feestelijk deuntje. Het spel is volledig compatibel met andere Nederlandstalige uitgaves van Exploding Kittens. Geschikt voor spelers vanaf 7 jaar, duurt 15 minuten. Gebruik de ontmantelkaarten om de ontploffende kittens te overleven en ontwijk de andere kaarten. Wees de laatste speler die niet ontploft en win! Inhoud: 120 speelkaarten, 10 papieren glass markers.
Exploding Kittens Party Pack

50 raadsels voor op reis

Met deze handige set kaarten vol raadsels en puzzels is verveling onderweg verleden tijd! Of je nu in de auto, trein, vliegtuig of op een regenachtige dag zit, de tijd vliegt voorbij. Er zijn 50 uitdagende raadsels, grappige vragen, spannende puzzels, doolhoven en zoekafbeeldingen te vinden. De compacte set kaarten past gemakkelijk in elke tas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Veel plezier met puzzelen en raden!
50 raadsels voor op reis

Pesten

Speel pesten met de hele familie dankzij dit bekende kaartspel in een nieuwe uitvoering. Met duidelijke en leuke plaatjes die precies laten zien wat je moet doen, is het spel zeer eenvoudig en biedt het langdurig speelplezier. De regels zijn simpel: bij een 7 blijf je kleven en bij een joker pak je vijf extra kaarten. Daarnaast bevat het spel nog meer handige tips waardoor iedereen meteen kan beginnen met spelen.
Pesten

Blue Orange Gaming - Taco Cat Goat Cheese Pizza

Speel het razendsnelle en opmerkzaamheid bevorderende kaartspel Taco Cat Goat Cheese Pizza! Scandeer een van de vijf gekke woorden terwijl je een kaart omdraait en wees de snelste om je hand op de centrale kaartenstapel te leggen wanneer er een match is. Maar pas op voor je eigen geest, want die kan je voor de gek houden! Wees de eerste om al je kaarten kwijt te raken en geniet van dit verslavende en unieke spel. Veel plezier!
Blue Orange Gaming - Taco Cat Goat Cheese Pizza

Poetry for Neanderthals

Poetry for Neanderthals is een spel van Exploding Kittens waarbij spelers punten verdienen door woorden en zinnen te raden, maar alleen met één lettergreep. Als spelers meer lettergrepen gebruiken, mogen ze geslagen worden met een opblaasbare knuppel. Het team met de meeste punten wint. Het spel bevat 200 kaarten, een zandloper, twee speelborden, Grok's poëziekaarten en een opblaasbare knuppel. Geschikt voor 2 spelers of meer, vanaf 7 jaar oud en duurt 15 minuten. Geïllustreerd door Matthew Inman van The Oatmeal.
Poetry for Neanderthals

Love Letter Nieuwe Editie

Love Letter is een spannend kaartspel waarin spelers strijden om hun liefdesbrief bij de prinses te bezorgen. Met bondgenoten, vrienden en familie van de Prinses moeten spelers proberen hun brief aan haar over te handigen. De persoon die jouw brief in bezit heeft, wordt weergegeven op de kaart in jouw hand, maar dit kan veranderen door het trekken en spelen van kaarten. Om te winnen, moet je de kaart met de hoogste waarde hebben aan het einde van de ronde, of de laatst overgebleven speler zijn. Deze nieuwe versie van Love Letter bevat prachtig artwork van Andrew Bosley en twee nieuwe karakters, waardoor het spel met maximaal 6 spelers gespeeld kan worden.
Love Letter Nieuwe Editie

Mimiq Kaartspel

Mimiq is een grappige en educatieve game voor kinderen en ouders. Trek gekke gezichten om kaarten van elkaar te vragen. Als iemand een gevraagde kaart niet heeft, steekt hij zijn tong uit. Verzamel de meeste sets om te winnen. Dit knotsgekke spel helpt kinderen om op een speelse manier gezichtsuitdrukkingen te leren maken, benoemen en gebruiken. Door de korte speeltijd is Mimiq ook geschikt voor jonge kinderen.
Mimiq Kaartspel

Black Stories 2

Black stories 2 bevat nog duisterdere, misdadigere en ingenieuzere raadselverhalen. Het Raadselvolk krijgt een duister raadsel voorgeschoteld door de Raadselmeester en moet door middel van ja/nee vragen achter de oorzaak en details komen. Dit is een onmisbaar raadspel voor elk feest dat je gegarandeerd in zijn ban zal houden. Ben je klaar voor meer spanning en sinistere gebeurtenissen? Dan is black stories 2 precies wat je zoekt!
Black Stories 2

UNO Harry Potter

Speel UNO™ met Harry Potter figuren zoals Harry, Hermelien en Ron. Leg snel bijpassende kaarten op de stapel en scoor punten door als eerste al je kaarten kwijt te raken. Gebruik speciale actiekaarten om je tegenstanders te verslaan, waaronder de Sorteerhoedkaart die anderen kaarten laat trekken tot ze een Griffoendor-kaart hebben. Andere actiekaarten zijn onder andere Sla-beurt-over, Keer-om, Neem-twee en Keuze. Bereik als eerste 500 punten en roep UNO als je nog 1 kaart over hebt om te winnen!
UNO Harry Potter

Jaipur

Jaipur is een tactisch kaartspel voor twee spelers waarin je de persoonlijke handelaar van de Maharadja wilt worden. Elke ronde moet je de juiste beslissingen nemen: neem je een kaart of verkoop je er juist een? De kaarten vertegenwoordigen goederen en kamelen. Terwijl je bezig bent met het verkopen van je goederen aan de lokale bevolking, moet je ook goed voor je kamelen zorgen. Met een strategische aanpak en een beetje geluk kun je Jaipur winnen. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 10 jaar en duurt ongeveer 30 minuten. Ideaal om mee te nemen op vakantie!
Jaipur

Rainbow Kaartspel

Rainbow is een eenvoudig kaartspel voor twee spelers waar geluk, strategie en een goed geheugen de sleutel tot succes zijn. Het doel is om regenboogsetjes te maken met zes verschillende kleuren door kaarten te spelen. Wat dit spel uniek maakt, is dat je niet alleen je eigen kaarten gebruikt, maar ook de achterkant van de kaarten van je tegenstander! Pas op voor zwarte kaarten en dubbele kleuren, want deze kunnen je kostbare regenbogen kosten. Verzamel de meeste regenbogen om te winnen!
Rainbow Kaartspel

Fika

FIKA is een gezellig kaartspel geïnspireerd op de Zweedse koffiepauze. Je strijdt tegen het café aan de overkant en legt tactisch kaarten neer in je eigen café om invloed uit te oefenen. De winnaar is de cafébaas die als eerste twee rondes wint. Speel maximaal drie rondes waarin je kaarten plaatst en acties uitvoert. Verzamel punten aan het einde van elke ronde, afhankelijk van de moeilijkheid van de kaarten. Met prachtige illustraties van Beth Sobel en een nominatie voor de Mensa Spielepreis is FIKA een geweldig spel om met vrienden, collega's of familie te spelen.
Fika

OK BOOMER

Dit triviaspel daagt jongeren uit om het op te nemen tegen de oude rotten! Test je kennis van de popcultuur van de generatie van je tegenstander. Speel in teams op basis van generatie, behalve als de spelers ongeveer dezelfde leeftijd hebben, dan gaat het om individueel spel. OK BOOMER spelomschrijving: Oude School (Boomers en Gen X - geboren voor 1980) tegen Nieuwe School (Millennials en Gen Z - geboren in of na 1980). Een team begint als de rader, terwijl een speler van het andere team de lezer is. De lezer trekt een kaart en leest deze hardop voor aan de rader. Als er een afbeelding op de kaart staat, moet de lezer ervoor zorgen dat hij het antwoord bedekt met zijn hand en het aan de rader laat zien. De vragers hebben 30 seconden om te discussiëren voordat ze antwoord geven. Elk goed antwoord is 1 punt waard.
OK BOOMER

Machiavelli Kaartspel

Bouw je droomstad in het strategische spel Machiavelli! Intriges nemen de overhand terwijl jij strijdt om de titel van mooiste en grootste stad. Vertrouw niemand, want je tegenstanders zijn net zo ambitieus als jij. Werk met speciale karakters zoals de Koning, de Moordenares en de Koopvrouw, die elk unieke acties uitvoeren om je stad te laten bloeien. Kies strategisch welke karakters je wilt inzetten en gebruik je munten om gebouwen te plaatsen. Wees slimmer dan iedereen en scoor punten met de duurdere gebouwen. Maak je keuze en heers over Machiavelli!
Machiavelli Kaartspel

Unstable Unicorns

Creëer je eigen leger van eenhoorns en bedrieg je vrienden in het spel Unstable Unicorns! Dit strategische kaartspel combineert magische eenhoorns met verwoesting. Het spel is geschikt voor 2 tot 8 spelers, duurt 45 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het doel is om als eerste speler 7 eenhoornkaarten in je 'stal' te verzamelen. Je kunt eenhoorns uit je handkaarten in je stal leggen of effectkaarten spelen om je tegenstanders dwars te zitten. Met 2-5 spelers heb je 7 eenhoorns nodig om te winnen, met 6-8 spelers zijn 6 eenhoorns voldoende. Het spel bevat 135 kaarten en spelregels.
Unstable Unicorns

Metrolijn Kaartspel

In het spel Metrolijn moet je strategisch de metro's bij haltes laten stoppen om zoveel mogelijk punten te verdienen. Je moet alle haltes van een route aankruisen om punten te krijgen, maar er is een beperkt aantal metro's per route. Zodra je je laatste metro hebt laten rijden, worden de punten geteld. Het spel is een flip & write, waarbij je bij elke beurt een kaart omdraait die aangeeft hoeveel haltes je moet stoppen. Op je scorevel staan steden als Berlijn, Madrid en Parijs. Sommige kaarten hebben speciale functies, zoals bonuspunten bij overstapstations of de mogelijkheid om een willekeurige halte aan te kruisen.
Metrolijn Kaartspel

Jungle Speed

Word de eerste die de totem grijpt en speel zo snel mogelijk je kaarten weg bij Jungle Speed! Blijf gefocust en let goed op de kaarten die je tegenstanders trekken. Concentratie en reactietijd zijn cruciaal bij dit spel. Het snelle spel is gemakkelijk te leren en blijft uitdagend. Kun jij overeind blijven in de chaos? Het spel is geschikt voor het hele gezin, voor 2 tot 10 spelers en heeft een speelduur van 15 minuten. Vanaf 7 jaar oud. Bij het begin van het spel worden de 70 kaarten verdeeld onder de spelers. Een speler draait telkens een kaart om, waarbij het symbool zichtbaar wordt. Als iemand anders dezelfde kaart heeft, moeten beiden zo snel mogelijk de totem grijpen. Degene die dit als eerste lukt, mag zijn kaart aan de ander geven. Het spel wordt nóg interessanter wanneer er een speciale kaart wordt onthuld.
Jungle Speed

Eigenwijsjes

Je mag anders zijn en denken aan positiviteit met de EigenWijsjes! Deze speelse kaartjes geven je zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Ze zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 106 jaar oud en kunnen thuis gebruikt worden. Maar ook kindertherapeuten, basisschoolleraren en remedial teachers zijn enthousiast over de EigenWijsjes. Trek een kaartje wanneer je onzeker bent of een moeilijk moment hebt. Of gebruik het als motiverend motto voor de dag of zelfs een hele week. Met de 52 kaartjes kun je het hele jaar door genieten van de krachtige zinnen!
Eigenwijsjes

Rainbow Pirates

Het kaartspel Rainbow Pirates is een strategisch en leuk spel voor een gezellige avond met vrienden of familie. Bouw kaartreeksen op je eiland om zoveel mogelijk punten te verdienen, maar wees ook alert op aanvallen van piratenkaarten. Het spel creëert de sfeer van een betoverd eiland en biedt een uitdaging voor spelers. Rainbow Pirates is makkelijk te leren en een geweldige keuze voor het hele gezin. Ga de strijd aan en geniet van dit betoverende spel!
Rainbow Pirates

Exploding Kittens Good vs. Evil Nederlandstalig

Ervaar de spanning van de meest gevaarlijke versie van Exploding Kittens met nieuwe regels en nieuwe kittens. Daag je vrienden uit in een episch duel tussen goed en kwaad met de gloednieuwe Armageddonkaarten. Deze set bevat 53 kaarten, waaronder de krachtige Godkat- en Duivelkatkaarten, evenals een Good vs Evil speelmat. Ga de uitdaging aan en ervaar de ultieme chaos met Exploding Kittens: Armageddon!
Exploding Kittens Good vs. Evil Nederlandstalig

CuBirds

CuBirds is een snel en opvallend kaartspel waarin spelers strijden om zeven verschillende vogels te verzamelen. Elke beurt kunnen spelers hun vogelkaarten gebruiken om rijtjes vogels op tafel te vormen. Door vogels te 'insluiten' kunnen spelers ze opnieuw in hun hand nemen. Het doel is om genoeg vogels van een bepaalde soort te verzamelen en ze aan je verzameling toe te voegen. Met prachtige, opvallende illustraties van Kristiaan der Nederlanden, is CuBirds een bekroond kaartspel dat geschikt is voor 2-5 spelers vanaf 8 jaar.
CuBirds

Vlotte Geesten 2.0 2.0 Kaartspel

In de vernieuwde versie van het razendsnelle spel Vlotte Geesten staan vijf voorwerpen in een kring op tafel. Een kaart wordt omgedraaid en spelers proberen zo snel mogelijk het juiste voorwerp te grijpen. Afhankelijk van de kaart gelden er verschillende voorwaarden, wat het spel uitdagender maakt. De eerste speler die het juiste voorwerp pakt, legt de kaart als beloning voor zich neer en draait een nieuwe kaart om. Degene met de meeste kaarten aan het einde wint. Vlotte Geesten 2.0 heeft dezelfde spelregels als de eerste versie, maar met vijf andere voorwerpen. De twee versies zijn te combineren.
Vlotte Geesten 2.0 2.0 Kaartspel

Skull King

Speel Skull King, het spannende kaartspel waarbij je de schatten van je tegenstanders probeert te stelen en de overwinning behaalt! Bepaal je strategie, gebruik je vaardigheden en bluf je een weg naar de top. Verover het spel met slimme zetten en beleef urenlang plezier met je vrienden en familie. Wie wordt de Skull King? Speel dit geweldige kaartspel en ontdek het zelf!
Skull King

Ravensburger Animal Party

Speel Animal Party en ontdek welke dieren samen spelen! Gooi de dobbelstenen om de juiste combinaties van dieren te verzamelen en win de kaarten. Deze set bevat 5 dobbelstenen met symbolen, 36 dierenkaarten en spelregels. Laat het beest los en geniet van dit leuke en uitdagende spel met honden, katten, varkens en schapen.
Ravensburger Animal Party

Ligretto

Ligretto is het razendpopulaire kaartspel waarbij spelers elkaar proberen te verslaan door zo snel mogelijk van hun kaarten af te komen. Met iedereen die tegelijk speelt, ontstaan hilarische momenten. Ligretto is verkrijgbaar in 3 kleuren die eenvoudig kunnen worden gecombineerd, waardoor maar liefst 12 mensen kunnen deelnemen. Maar het basisspel biedt al speelplezier voor 2 tot 4 spelers.
Ligretto

Ligretto

Ligretto is een razend populair kaartspel waarbij spelers hun kaarten zo snel mogelijk moeten wegspelen. Iedereen speelt tegelijk, wat tot veel grappige momenten leidt. Er zijn 3 kleuren verkrijgbaar die met elkaar kunnen worden gecombineerd, waardoor maar liefst 12 spelers kunnen meedoen. Het basisspel is echter bedoeld voor 2 tot 4 spelers.
Ligretto

Vragen & Antwoorden #16 Kaartspel - Pocketformaat Trivia Quiz en Aanvulset / Uitbreiding

Vragen & Antwoorden - Classic Edition #16 is een compact quiz spel voor 2-6 spelers vanaf 12 jaar. Het kan zowel gebruikt worden als aanvulset bij andere trivia spellen als ook op zichzelf. Met 55 kaartjes met in totaal 330 vragen, inclusief zowel recente als klassieke thema's, is het perfect voor het doornemen van het jaar tijdens kerst, oud en nieuw en Nieuwjaarsborrel. De vragen zijn gemaakt door de bekende quizvragenmaker van Nederland, Marian van Eupen. Dit spel is ideaal voor videobellen en je kunt het overal spelen, doordat het in je broekzak past.
Vragen & Antwoorden #16 Kaartspel - Pocketformaat Trivia Quiz en Aanvulset / Uitbreiding

Ravensburger Koehandel Master Kaartspel

Koehandel Master is het langverwachte nieuwe kaartspel, waar al meer dan 750.000 exemplaren van zijn verkocht in Nederland alleen. Voor de liefhebbers van het originele spel is er nu een nieuwe uitdaging. Met 120 kaarten en dieren, trendy illustraties en verschillende veilingtechnieken biedt Koehandel Master een vernieuwende spelervaring. Het spel is geschikt voor 2 tot 6 spelers en is ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Kortom, Koehandel Master is het ultieme spel voor iedereen die van strategie en plezier houdt.
Ravensburger Koehandel Master Kaartspel

Dodelido

Dodelido is een snel en leuk kaartspel waarbij je moet reageren op de diersoort of kleur die het meest op tafel ligt. Roep snel de juiste naam en win! Maar pas op voor verwarring, want als er van meerdere zaken evenveel op tafel liggen, moet je "dodelido" roepen. Wees alert, want de schildpad zegt "uh" en de krokodil moet met een klap worden gevangen. Maak je een fout, dan neem je alle gespeelde kaarten. Ben jij goed in reactiesnelheid en concentratie? Bewijs het en probeer Dodelido te winnen! Geschikt voor het hele gezin.
Dodelido

Spicy Kaartspel

Spicy is een opwindend kaartspel met prachtige kunstwerken en een uitstekende kwaliteit. De geïllustreerde kaarten tonen veertig verschillende kunststukken. Tijdens je beurt kun je een kaart spelen of een nieuwe kaart trekken. Om een kaart te spelen, moet je ofwel een stapel beginnen of een hogere kaart van dezelfde soort spelen. Stapels kunnen alleen worden gestart met kaarten met de nummers 1 tot 3. Zodra een stapel de 10 bereikt, moet er een 1 tot 3 kaart van dezelfde soort op worden gespeeld. Spelers bluffen door een kaart aan te kondigen die ze eigenlijk niet spelen, omdat alle kaarten met de afbeelding naar beneden worden gespeeld. Na elke gespeelde kaart kunnen spelers deze uitdagen op nummer of kleur. Uitdagen kost niet veel kaarten: je trekt er twee, maar speelt er meteen één.
Spicy Kaartspel

White Goblin Games Kaartspel Cahoots

Het spel Cahoots van White Goblin Games draait om samenspelen en het voltooien van opdrachten zonder te overleggen. Leg kaarten neer die matchen met de kleur of het nummer van de kaart eronder. Het doel is om alle stapels één kleur te maken of de waarde van alle kaarten exact tien te laten zijn. Het spel bevat naast de basisversie ook nog drie andere varianten. Cahoots kan gespeeld worden door 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar en duurt ongeveer 20 minuten. De verpakking is zwart met blauw en bevat 106 kaarten en spelregels.
White Goblin Games Kaartspel Cahoots

Dominion Basisspel Kaartspel

Dominion is het populaire en vlotte deckbuildingsspel dat gespeeld kan worden binnen 30 minuten. Het spel draait om het vormen van een sterk deck en het behalen van de meeste punten. De kaarten in je deck circuleren van de trekstapel naar de hand en uiteindelijk naar de aflegstapel. Je kunt elke beurt één actie uitvoeren en één aankoop doen, waarbij verschillende kaarten je hiermee kunnen helpen. Het spel bevat puntenkaarten, geldkaarten en 25 verschillende actiekaarten. Speel meerdere partijen achter elkaar als je meer tijd hebt!
Dominion Basisspel Kaartspel

Ravensburger Peppa Pig Colorino

Speel het creatieve insteekspel met Peppa Pig. Met Colorino wordt kleuren leren een spel voor kinderen. Ze ontwikkelen hun fijne motoriek en concentratie door de kleurrijke stenen op de plaatjes te leggen.
Ravensburger Peppa Pig Colorino

Menselijk Lichaam Weetjes Kwartet

Kwartet is een geweldig kaartspel voor het hele gezin. Met prachtige afbeeldingen en interessante feitjes zorgt het voor eindeloos speelplezier. Ontdek bijvoorbeeld waarom je vaak naar het toilet moet als je water hoort. Een gegarandeerd spel om samen te spelen en te leren!
Menselijk Lichaam Weetjes Kwartet

Gift Republic Mindfulness Kaarten

De Mindfulness kaarten van Gift Republic zijn een geweldige manier om je seksleven op te fleuren en nieuwe inspiratie op te doen. Met 100 uitdagende opdrachten en illustraties die verschillende posities uitbeelden, stimuleert deze Kama Sutra kaartenset je om bewust en volledig te leven. Het is een perfect cadeau om aan je partner te geven. Inhoud: 100 kaarten.
Gift Republic Mindfulness Kaarten

Magilano Skyjo Action

In het spel Skyjo worden kaarten in een patroon van 3x4 gelegd, waarvan twee open en de rest verborgen. Tijdens je beurt kun je een kaart van de aflegstapel of trekstapel kiezen. Je kunt kaarten uit je display wisselen of een kaart weggooien om een nieuwe te draaien. De ronde eindigt wanneer iemand alleen open kaarten heeft. De punten worden toegekend en kaarten variëren van -2 tot 12. Het spel eindigt wanneer een speler 100 punten behaalt, waarbij de laagste score wint. Een slimme truc is om sets van hoge kaarten te verzamelen, aangezien anderen ze waarschijnlijk weggooien.
Magilano Skyjo Action

Guillotine Kaartspel

Laat je hoofd niet hangen tijdens dit angstaanjagende spel! Guillotine neemt je mee terug naar de Franse Revolutie, waar de guillotine regelmatig werd ingezet. Twaalf edellieden staan klaar voor de valbijl in dit spel. Elke beurt valt de bijl op de eerste persoon in de rij. Met behulp van actiekaarten kun je de volgorde beïnvloeden. Het onthoofden van een graaf levert meer punten op dan van een gewone burger. Verzamel de meeste punten om je 'hoofdlengte' voor te zijn en het spel te winnen! Inclusief 50 edelliedenkaarten, 60 actiekaarten en een spelregelboekje.
Guillotine Kaartspel

Vakantielanden Weetjes Kwartet

Leer met het Landen Weetjes Kwartet alles over de Europese landen. Het is een leuk kaartspel voor kinderen waarbij je steeds vier kaarten bij elkaar moet zoeken. Speel 'Kwartet' en wordt een landenexpert!
Vakantielanden Weetjes Kwartet

UNO DOS Second Edition

In deze bekende versie van het kaartspel UNO moeten spelers individueel of in teams de uitdaging aangaan. Het doel is om als eerste al je kaarten weg te spelen. Vergeet niet om "DOS" te roepen wanneer je nog maar twee kaarten hebt! UNO is geliefd bij kinderen, tieners en volwassenen en is makkelijk te leren maar moeilijk om te stoppen. Nu is er UNO DOS, waarin je als eerste 500 punten moet scoren door al je kaarten weg te spelen en actiekaarten te gebruiken om je tegenspelers dwars te zitten. Een grappige draai aan het favoriete gezinsspel! Vanaf 7 jaar. Geschikt voor 2-10 spelers.
UNO DOS Second Edition

Port Royal Big Box Kaartspel

Ontdek de vernieuwde Port Royal Big Box! Draai kaarten om op zoek naar waardevolle handelsschepen en hun schatten. Pas op voor dubbele kleuren, want dan ben je af. Gebruik het vergaarde goud om nieuwe karakters te ronselen en matrozen en kolonisten in te zetten voor extra voordelen en overwinningspunten. De Big Box bevat het basisspel en de uitbreiding "Nog één Functie Erbij Dan", evenals de nooit eerder verschenen Nederlandse uitbreidingen "Hijs de Zeilen" en "Het Avontuur Begint". Geniet nu van competitieve, coöperatieve of solo spelvarianten van Port Royal!
Port Royal Big Box Kaartspel

Stap op Kaartspel

Stap op en ga op avontuur met dit tactische kaartspel! Fiets langs prachtige landschappen en belemmer je tegenstanders om als eerste de finish te bereiken. Elke speler ontvangt 5 kaarten en speelt om de beurt. Pak kaarten, leg ze neer en probeer tegelijkertijd je tegenstanders dwars te zitten terwijl je je eigen weg creëert. De winnaar is degene die als eerste de verschillende tochten van totaal 100 km heeft afgelegd. Inhoud: 99 speelkaarten en handleiding. Ontdek ook andere nostalgische spellen zoals Pang en Padvinder van Goliath!
Stap op Kaartspel

Shit Happens 50 Shades of Shit 18+

Met elke beurt krijgt een speler een nieuwe kaart en moet hij beslissen of de nieuwe situatie erger is dan een van zijn huidige situaties. Als een speler het mis heeft, moet hij zijn kaart vervangen door de nieuwe en de rangschikking aanpassen. Het doel is om als eerste tien ellendige kaarten te verzamelen. Shit Happens 50 Shades of Shit is zowel te spelen als standalone spel als in combinatie met andere versies van Shit Happens. Gegarandeerd lachen geblazen!
Shit Happens 50 Shades of Shit 18+

Huisdieren Weetjes Kwartet kaartspel

Ontdek het plezier van het allerleukste kaartspel, Kwartet, geschikt voor de hele familie! Je wordt betoverd door de meest prachtige plaatjes en interessante weetjes over jouw favoriete huisdieren. Vraag je je af waarom een cavia piept of hoe lang een goudvis kan leven? Dit kwartetspel beantwoordt al je brandende vragen terwijl je geniet van gezellige speelmomenten met je dierbaren. Verrijk je kennis en beleef een onvergetelijke tijd met Kwartet, de ideale keuze voor eindeloos vermaak!
Huisdieren Weetjes Kwartet kaartspel

Cards Against Humanity: Red Box

De Red Box van Cards Against Humanity bevat 300 kaarten uit de eerste, tweede en derde uitbreiding. Net als het basisspel zal ook deze uitbreiding je weer verleiden tot zonde, bedrog en onheil. Voor het spelen van deze uitbreiding is het basisspel van Cards Against Humanity vereist. Geschikt voor 4-30 spelers, het beste met 6-8 spelers. Speeltijd is ongeveer 30 minuten. Aanbevolen leeftijd is 17+. Het spel is in het Engels en heeft een eenvoudige complexiteit. Geen legacy-elementen of coöperatieve aspecten aanwezig.
Cards Against Humanity: Red Box

Happy Little Dinosaurs

In dit spel voor 2-4 spelers, genaamd "Surviving the Disasters", probeer je te ontsnappen aan allerlei kleine rampen in het leven. Of het nu een hete lavaput is of een mislukte dino-date, degene die uiteindelijk overblijft of als eerste 50 punten haalt, wint het spel! Dit spel is ontwikkeld door het team achter Unstable Unicorns en Here to Slay, en bevat 97 kaarten, 4 dinosaurus-spelerborden, 4 dinosaurus-meples en een regelboek. Geniet van het iconische Tee Turtle-artwork terwijl je strijdt om te overleven in deze prehistorische chaos!
Happy Little Dinosaurs

White Goblin Games Kaartspel Punto

Punto is een elegant, snel, spannend maar vooral leuk spelletje in een handig klein blikje. Wie maakt als eerste een lijn met kaarten van dezelfde kleur? Speel om beurten een kaart en probeer jouw lijn te verlengen of die van een tegenstander te blokkeren. Focus je niet teveel op één lijn, anders gaat een ander er met de overwinning vandoor. Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 7 jaar. Spelduur van 20 minuten. Inclusief 72 kaarten en spelregels. Verpakking en handleiding in het Nederlands.
White Goblin Games Kaartspel Punto

Shit Happens: Familie Editie

Ontdek nu de Shit Happens Familie Editie! Dit leuke en brutale gezelschapsspel is geschikt voor gezinnen (14+). Rangschik de ergste situaties op de Shit'O'Meterschaal van 1 tot 100. Iedere speler krijgt 3 kaarten uitgedeeld en plaatst deze gerangschikt voor zich neer. Lees vervolgens een nieuwe kaart voor zonder te laten zien. Raadt de speler of de nieuwe kaart milder of erger is dan de basis? Plaats de kaart bij het rijtje als je het goed hebt. De eerste speler met 10 kaarten wint het spel!
Shit Happens: Familie Editie

Qwirkle Cards

Dit vlotte kaartspel is gebaseerd op het bekende en prijswinnende Qwirkle legspel. Het bevat 6 symbolen in 6 verschillende kleuren. Je kunt Qwirkles scoren door kaarten te combineren en te ruilen. Leg kaarten aan series met gelijke symbolen of kleuren van jezelf of anderen. Maar pas op, je scoort alleen als je een serie van 6, oftewel een Qwirkle, compleet maakt. Om de Qwirkle Cards te winnen, heb je tactiek en een vleugje geluk nodig. Dit spel is leuk voor het hele gezin!
Qwirkle Cards

Padvinderspel

Het Padvinderspel is een nostalgisch kaartspel dat geschikt is voor 2-5 spelers. Het doel van het spel is om je patrouille zo snel mogelijk naar het eindpunt van de route te brengen. Speel je kaarten strategisch uit om je tegenstanders te misleiden. Het spel bestaat uit 50 kaarten verdeeld over 5 patrouilles met verschillende kleuren en namen. De ronde eindigt wanneer een speler al zijn kaarten kwijt is, waarna de punten van de andere spelers worden opgeteld bij de score van de winnaar. Het Padvinderspel is een uitdagend en nostalgisch spel voor jong en oud. Ontdek ook andere nostalgische spellen van Goliath, zoals Pang en Stap op!
Padvinderspel