Uncategorized

Spel met uitbeelden en tekenen

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar een spannend spel waarbij je je creatieve kant kunt laten zien? Dan is een spel met uitbeelden en tekenen de perfecte keuze voor jou! In dit artikel hebben we een lijst samengesteld met verschillende producten die perfect passen bij dit soort spelletjes. Of je nu met vrienden wilt spelen tijdens een gezellige avond of je kinderen wilt vermaken, deze spelletjes zullen zeker voor veel plezier en lachende gezichten zorgen. Ontdek snel welke producten niet mogen ontbreken in jouw spellencollectie!

Party & Co Original is het ultieme partyspel van Jumbo. Dit doldwaze spel is een absolute hit op feestjes en spelavonden! Het combineert de beste elementen van diverse gezelschapsspellen en is geschikt voor 4 tot 20 spelers, perfect voor grote groepen. De inhoud bestaat uit 400 kaarten met 2000 vragen en opdrachten, een kaarthouder, 4 grammofoon-pionnen, 20 score-platen, een speelbord, een zandloper van 30 seconden, een tekenblok, een potlood, een dobbelsteen en spelregels.
Jumbo Party & Co Original Jubileum

Jumbo Party & Co Ultimate

Maak je klaar voor het ultieme partyspel - Party & Co Ultimate! Elk team begint met een aantal kaartjes en de spelers zijn om en om aan de beurt. Kies een kaartje en gebruik je tijd verstandig om zoveel mogelijk punten te scoren. Draai de zandloperpion om en voer de opdracht op het aangrenzende vakje uit. Raadt je team het onderwerp op jouw kaartje binnen de tijd? Leg het kaartje open neer. Is er nog tijd over? Verzet dan snel de zandloperpion en probeer nog een kaartje te doen. Als de tijd om is, is het de beurt aan de tegenstanders.
Jumbo Party & Co Ultimate

Jumbo Party & Co Junior

Party & Co. Junior is het perfecte partyspel voor gezinnen met kinderen van 8 tot 12 jaar. Het spel is gevuld met leuke uitdagingen en leerzame vragen, opgedeeld in twee niveaus zodat iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Werk samen met je team om alle spannende opdrachten uit te voeren die je tegenkomt tijdens het spel. De eerste speler die het laatste vak bereikt, wint. Geniet van activiteiten zoals imiteren, tekenen, liplezen, het vermijden van verboden woorden, vraag en antwoord, en het communiceren met gebarentaal. De set bevat 112 opdrachtenkaarten met meer dan 1000 opdrachten, een categoriekaart, een speelbord, een dobbelsteen, 4 pionnen, een zandloper, een tekenbordje, een uitwisbare stift, een doekje en spelregels.
Jumbo Party & Co Junior

Jumbo Party & Co Original

Party & Co Original is het ultieme partyspel voor feestjes en spelletjesavonden. Met een combinatie van de leukste gezelschapsspellen en 2.000 nieuwe vragen en opdrachten, belooft het een doldwaas succes te zijn. Probeer binnen 30 seconden een van de vijf soorten opdrachten uit te voeren en ontdek hoe moeilijk het is om te stoppen met spelen en lachen! Geschikt voor 3 tot 20 spelers vanaf 14 jaar.
Jumbo Party & Co Original

Party & Co Disney

Party&Co Disney is het betoverende Disney feest voor jong en oud. Het bevat spannende activiteiten zoals "Wat doe ik na", "Tekenen en raden", "Wie ben ik?" en "Wat zie ik met de Party Bril?". Het spel zorgt voor gezelligheid en samenhorigheid, waar het hele gezin van kan genieten. Werk samen als team om uitdagende opdrachten succesvol te voltooien. Een onvergetelijk spel voor de hele familie.
Party & Co Disney

Jumbo Party & Co Family

Met Party & Co Family kun je op een leuke manier imiteren, tekenen en jezelf in bochten wringen. Het spel is geschikt voor de hele familie en kan gespeeld worden in teams van maximaal 3 spelers of individueel met maximaal 3 personen. Kies het speelbord dat je wilt gebruiken en verdeel de spelers in teams. Het spel bevat dubbelzijdig speelbord, kaarthouder, 300 kaartjes, uitdagingskaarten, PartyKubussen, PartyTekenbordje, afwisbare stift, zandlopers, pionnen, dobbelsteen en spelregels. Party & Co Family is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.
Jumbo Party & Co Family