Uncategorized

Originele drankspellen

DeSpellenWereld

Ben je op zoek naar originele drankspellen voor een onvergetelijke avond met je vrienden? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel presenteren we een lijst met de meest unieke en vermakelijke drankspellen die garant staan voor eindeloos plezier en gelach. Van klassiekers zoals Beer Pong tot vernieuwende spellen zoals Drunk Jenga, we hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Dus zet de drankjes klaar en bereid je voor op een avond vol competitie en genot!

Het krokodil met kiespijn-spel is hét ideale cadeau voor Sinterklaas of Kerst. Probeer de pijnlijke tand van de krokodil te vinden, maar pas op, want als je hem aanraakt, klapt zijn bek dicht. De regels zijn simpel: druk om de beurt op een tand. Raak je de pijnlijke tand? Dan verliest de bijtende krokodil en beginnen de overgebleven spelers aan een nieuwe ronde. Het spel zorgt voor urenlang plezier en traint ook je reactievermogen. Wees snel om je hand terug te trekken, want niemand wil zijn vingers in de bek van de krokodil met kiespijn zien eindigen.
Allerion® Bijtende Krokodil met Kiespijn

Beer Pong

Geniet van het populaire drankspelletje Beerpong! Probeer het balletje in de bekers van je tegenstander te gooien. Raak? Dan moet de tegenstander de beker leegdrinken. Het spel bevat 24 bekers, 3 balletjes en een handleiding met spelregels. Speel met mate en beleef veel plezier!
Beer Pong

Beerpong 50 stuk(s) Blue cups & Red cups Inc. 3 ballen

Krijg het feestje op gang met deze set van 25 rode cups, 25 zwarte cups en 3 pingpongballen. Perfect voor beerpong en andere drankspelletjes. Deze duurzame plastic bekers zijn ideaal voor feestjes, barbecuefeesten, tailgating evenementen en meer. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om plezier te hebben en te genieten van een vermakelijk spel met vrienden en familie.
Beerpong 50 stuk(s) Blue cups & Red cups Inc. 3 ballen

Dare Pong Darepong Bierpong Spel Bierpong

De perfecte uitbreiding voor beer pong avonden: Beer Pong Truth or Dare! Onder elke beker ligt een van de 120 zorgvuldig gekozen dare kaarten. Daag jezelf uit en voer de opdracht uit als het andere team je beker raakt. Het spel bevat 100% waterbestendige kaarten, dus je kunt zonder zorgen feesten en spelen! Met vijf categorieën en aanbevolen leeftijd van 18+, is dit plezier voor mannen en vrouwen. Geschikt voor feestjes, festivals of gewoon om voor te drinken. Kortom, gegarandeerd plezier!
Dare Pong Darepong Bierpong Spel Bierpong

Happy Drinking

HAPPY DRINKING is het leukste kaartspel om je avond mee te beginnen. Met 69 unieke speelkaarten vol vragen maakt dit spel jouw avond met vrienden extra gezellig. Pak een kaart van de stapel, lees de vraag hardop voor en voer de opdracht uit. Beweeg met de klok mee en breng direct leven in het feestje. Dit drankspel kan met 2 tot 10 spelers worden gespeeld en is geschikt voor allerlei drankjes, alcoholisch of non-alcoholisch. Met steeds nieuwe vragen en opdrachten blijft het spel altijd leuk.
Happy Drinking

MadBlox

MadBlox is een uniek feestspel dat je besluitvaardigheid, hand-oog coördinatie en geluk op de proef stelt. Het is een moderne twist op het klassieke houten blokkenspel, waarbij spelers na het verwijderen van een blok uit de toren een uitdaging moeten voltooien. Deze uitdagingen, die op elk blok te vinden zijn, variëren van besluitvorming tot hand-oog coördinatie en zelfs een beetje geluk. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Zo niet, dan moet je een shot nemen. MadBlox zorgt gegarandeerd voor spannende en lachwekkende momenten op elk feestje.
MadBlox

SlingPuck XL Slingshot Sjoelspel Sjoelbak met elastiek

Slingpuck van Daily Playground zorgt voor razendsnel spelvermaak! Het spel bevat 10 stenen in verschillende kleuren. Kies je eigen kleur en probeer al je stenen naar de andere kant te schieten met behulp van het elastiek. De eerste speler die dit in twee van de drie rondes lukt, wint het spel. Daarnaast kan het spel ook op een andere manier gespeeld worden, waarbij het doel is om alle stenen aan één kant te laten eindigen. Ga de uitdaging aan en beleef urenlange fun!
SlingPuck XL Slingshot Sjoelspel Sjoelbak met elastiek

Drankspel Ring toss game

Met het eeuwenoude Toss Game "Ring Toss" kunnen kinderen hun coördinatievaardigheden ontwikkelen. Maar ook volwassenen vinden het leuk als werpspel tijdens een gezellige avond. Het spel is zowel fysiek als mentaal uitdagend. Bij het klassieke Ring Toss-spel proberen spelers een ring over een haak te werpen, maar dit lukt niet altijd, waardoor de score kan verschuiven. De ring is aan een touwtje vastgemaakt aan een centrale paal, dus hij raakt niet zomaar kwijt. Dit spel is uitdagend voor kinderen op bijvoorbeeld kinderfeestjes en volwassenen gebruiken het om te bepalen wie een shot moet nemen. De spellen zijn handgemaakt van hoogwaardig FSC berken multiplex en kindvriendelijk afgewerkt met blanke en gekleurde lak.
Drankspel Ring toss game

A Night Out

A Night Out is hét feestelijke gezelschapsspel voor een gezellige avond vol dans, lachen en plezier. Verzamel vijf drankjes en ga uiteindelijk naar huis, maar pas op voor mogelijke arrestaties, in slaap vallen in de club of het verliezen van al je geld. Gelukkig zijn er ook positieve verrassingen, zoals het versieren van anderen, het vinden van een portemonnee of het winnen van een dance battle! Download de Nederlandse spelregels op www.ferrynicegames.nl en ervaar een geweldige avond uit!
A Night Out

Do or Drink Party Game

Met Do or Drink heb jij gegarandeerd een onvergetelijke avond! Dit waanzinnig leuke gezelschapsspel is perfect voor feestjes, bijeenkomsten of game-avonden. Het is bovendien super makkelijk te leren. De uitdagingen op de kaarten tillen jouw feest naar een hoger niveau en zorgen ervoor dat je er nog weken over napraat. De kaarten zijn robuust en van hoge kwaliteit, zodat je geen last hebt van kapotte kaarten. Do or Drink is ook een geweldig cadeau, dankzij het mooie design en de sterke verpakking. Kortom, een spel dat echt voor plezier zorgt!
Do or Drink Party Game

rad van shotjes feestartikelen

Dit shotjes rad is een geweldig cadeau voor feestjes. Het bevat een glas en een rad van fortuin met verschillende opdrachten. Het glas heeft een inhoud van ongeveer 60 ml en het rad heeft een diameter van ongeveer 10 cm. Het geheel heeft een hoogte van ongeveer 16 cm. Perfect voor drankspellen en feestartikelen.
rad van shotjes feestartikelen

Drinking Roulette

Met de Drinking Roulette wordt een avondje drinken met vrienden nooit meer saai. Haal de Las Vegas sfeer in huis en geniet van een onvergetelijk weekend. Met 16 glaasjes is het belangrijk om op te passen dat je niet te snel verliest of te veel drinkt. Een spel vol plezier en spanning!

Bijtende Haai spel - Haaien Tandenspel - Kinderspel - Drankspel - Reisspel

Deze bijtende haai met kiespijn is een spannend spel voor kinderen en volwassenen. Het compacte formaat maakt het ideaal als reisspel. Trek de bek van de haai open en druk de tandjes naar beneden. Pas op, want de haai bijt direct! Geen batterijen nodig. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor volwassenen is er een drankspelvariant waarbij je een shotje neemt als de haai bijt. Neem de haai overal mee naartoe dankzij het handige formaat. Let op: dit is de reisversie, bekijk de afmetingen op de afbeeldingen.
Bijtende Haai spel - Haaien Tandenspel - Kinderspel - Drankspel - Reisspel

Happy Drinking

HAPPY DRINKING is het ideale kaartspel om je avond mee te beginnen. Met 69 unieke speelkaarten vol interessante vragen wordt het gegarandeerd een gezellige avond met vrienden. Het spel is eenvoudig: de eerste speler pakt een kaart en voert de opdracht uit, waarna de volgende speler aan de beurt is. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 10 spelers en met een variatie aan drankjes. Dankzij de steeds wisselende vragen blijft het spel leuk en verrassend. Een perfecte manier om je avond meteen goed te beginnen!
Happy Drinking

Ik heb nog nooit...

"Ik heb nog nooit" is een grappig, gek en boeiend spel dat verrassende anekdotes, gênante situaties en geheime onthullingen over jou en je vrienden naar boven zal brengen. Het bevat meer dan 200 verrassende en verbazingwekkende uitspraken en is ideaal om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen. De regels zijn eenvoudig: verzamel een groep vrienden en wat drankjes. De eerste speler trekt een kaart en leest de vraag voor, beginnend met "Ik heb nog nooit...". Iedereen die wel eens iets heeft gedaan wat in de vraag staat, neemt een slok van zijn drankje. Afmetingen: 140 x 140 x 40 mm. Gewicht: 0,5 kg.
Ik heb nog nooit...

MadBlox

MadBlox: Het ultieme feestspel dat je besluitvaardigheid, hand-oog coördinatie en geluk op de proef stelt! Vergeet het gewone houten blokkenspel, MadBlox tilt het naar een nieuw niveau met uitdagende taken na elke blokretrieval. Voorzichtig een blok pakken zonder de toren te laten vallen is al een uitdaging, maar de toegevoegde taken maken het nog spannender. Elk houten blok in MadBlox heeft twee verschillende uitdagingen die spelers testen op diverse vaardigheden, van besluitvorming tot hand-oog coördinatie en zelfs een beetje geluk. Succesvol een blok pakken betekent een uitdaging voltooien, anders een shot nemen.
MadBlox

MadPong Beer pong 2.0 Party Bier pong

MadPong is een spannende en interactieve twist op het klassieke beer pong spel. Met groepsuitdagingen in elke beker zorgt het voor veel plezier en competitie. Verlies je een beker, dan drink je hem leeg en voer je de bijbehorende uitdaging uit. De regels zijn simpel: degenen die als laatste de uitdaging nadoen, moeten een shot nemen. Speciale bekers en waterdichte challenge kaarten beschermen je drankje. De zeshoekige bekers zorgen voor creatieve opstellingen en houden je drankje schoon van de bal. MadPong tilt je beer pong ervaring naar een geheel nieuw niveau!
MadPong Beer pong 2.0 Party Bier pong

Madwish Summer Game

Maak van een saaie strand- of festiveldag een onvergetelijk avontuur met MadWish Summer! Dit ultieme kaartspel transformeert een normale dag op het strand in een spannende en gedenkwaardige ervaring. Laat de dobbelsteen je lot bepalen met onvergetelijke opdrachten voor jou en je vrienden. Deze speciale editie combineert het klassieke spel Truth or Dare met uitdagende verrassingen die speciaal ontworpen zijn voor een gekke stranddag. Het spel bevat een grote dobbelsteen met opties zoals Truth, Dare, Go, Snitch, Battle en Shot om voor elke speler een onvoorspelbare uitkomst te garanderen.
Madwish Summer Game

MadWish Girls 540 Truth or Dare opdrachtkaarten for the girls

Beleef een onvergetelijke Girls' Night met MadWish Girls Edition! Daag je vriendinnen uit en til jullie avond naar een hoger niveau. Dit spannende drankbordspel bevat drie extra uitdagingen en zorgt voor eindeloos plezier. Draai aan de fles en ga de strijd aan met Truth, Dare, Would you Rather, Never Have I Ever, Point Out, Cocktail, Shot, of Snitch. Met meer dan 500 kaarten zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu een avondje uit wilt glamouriseren of juist wilt genieten van een rustige avond thuis, MadWish Girls Edition heeft alles wat je nodig hebt. Inclusief 90 kaarten per categorie.
MadWish Girls 540 Truth or Dare opdrachtkaarten for the girls

MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten

Maak je feest onvergetelijk met MadWish Pro! Of je nu een huisfeest organiseert of gewoon iets leuks wilt doen met vrienden, MadWish Pro is de ideale keuze voor je pre-drinking party. Met een spelbord, 100 Truth opdrachtkaarten, 100 Dare opdrachtkaarten, 50 Go opdrachtkaarten voor iedereen, een shotglas, een draaiende fles en een bevestigingspin, heb je alles wat je nodig hebt voor een geweldige avond. MadWish Pro is perfect voor grote groepen en biedt eindeloos plezier voor iedereen. Dus waar wacht je nog op? Geef je feest een boost en laat het plezier beginnen! Tip: speel MadWish Pro met vertrouwde vrienden, want geen geheim of opdracht is veilig na een paar shots! Download ook de MadWish App voor meer dan 3000 gratis opdrachten in het Engels, Nederlands of Duits.
MadWish Pro 250 Truth or Dare opdrachtkaarten

Panja Het Drankspel

PANJA is hét drankspel dat je nodig hebt om die saaie uurtjes met vrienden en drank op te leuken. Het draait allemaal om de spelkaarten, die zorgen voor de meest hilarische opdrachten. Bereid je voor op awkward feitjes over je vrienden en misschien zelfs over jezelf. Maar let op, als je de opdracht goed uitvoert, krijg je beloningen in de vorm van slokken. Zorg er wel voor dat je genoeg drank in huis hebt, want PANJA beloont je met meer dan alleen plezier.
Panja Het Drankspel

Party or Naughty Het ultieme drankspel

Het befaamde Party or Naughty drankspel zorgt voor een avond vol plezier en spanning. Het is ideaal om het weekend goed te vieren met vrienden en familie. Met dit spel trek je een kaart en voer je de opdracht uit. Als je de opdracht niet volbrengt, moet je drinken. Voor elke voltooide opdracht verdien je een punt. De kaarten bevatten grappige, spannende en uitdagende opdrachten en vragen. Mis dit populaire spel niet om je avond compleet te maken!
Party or Naughty Het ultieme drankspel

Shit Happens 18+

Beoordeel en scoor punten in ellendige situaties met het hilarische partyspel Shit Happens! Rangschik ongewenste situaties op je 'lane of pain' van 1 tot 100. Is "Je vader in z'n nakie zien" erger dan "elke nacht in bed plassen"? Deze Engelse versie van Shit Happens zorgt voor veel lachen. Alle kaarten hebben een ranking van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg). Raad of de nieuwe kaart milder, erger of ergens tussenin is dan de basis. Wie als eerste 10 kaarten heeft liggen, wint het spel! Inclusief handleiding. Vergelijkbare spellen: OK Boomer en Wat Schets je me Nou?! van Goliath.
Shit Happens 18+

Slingpuck XL Inclusief 4 Shotglaasjes In Koker

Word fanatiek en speel het geweldige Slingershot spel! Wie heeft als eerst het veld leeg? ✅Beide spelers hebben 5 pucks en zodra het startsignaal klinkt, gaat het los! Trek het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van het bord. Schiet als eerst 5 pucks naar het veld van de tegenstander! Maar pas op, je tegenstander doet hetzelfde naar jou! Elke keer als je bijna geen pucks meer hebt, komen er weer een paar terug. ✅Geweldig gevoel als je je laatste puck door de opening schiet voordat je er weer een terugkrijgt! ✅Maak er ook een drankspelletje van en laat de verliezer een shotje drinken! 😉 ✅Varieer met spelregels, gebruik bijvoorbeeld maar één hand of maak teams voor een competitie! Dit grote houten bordspel bevat 5 zwarte en 5 witte pucks. Afmetingen: ±56 x 30 x 3 cm. Ook inclusief 4 roestvrijstalen shotglaasjes in een lederen koker.
Slingpuck XL Inclusief 4 Shotglaasjes In Koker

The Party Starter Kit Deluxe

De Party Kit Deluxe is dé ultieme set om jouw feest naar een hoger niveau te tillen. Met deze kit heb je alles in huis voor een onvergetelijke avond vol plezier. Naast de bekende Beer Pong set en kaartspellen, bevat de kit ook een spellenboek vol leuke spelletjes. Daarnaast zijn er nog vele andere verrassingen, zoals de Bier Helm, The drunken tower, Spin the bottle en nog veel meer. Twijfel niet langer en maak van jouw feestje een gegarandeerd succes met de Party Kit Deluxe!
The Party Starter Kit Deluxe

Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel

Het Tic Tac Toe drankspel van Out of the Blue is een spannende variant van het klassieke kruisje-nulletje spel, maar dan met shotglaasjes. Probeer drie van je glaasjes op een rij te krijgen op het glazen speelbord. Het spel wordt geleverd met negen shotglaasjes en heeft een compacte afmeting van 13 x 13 centimeter. Ideaal voor feestjes en om mee te nemen op vakantie.
Out Of The Blue Tic Tac Toe Drankspel

Zuipen tot we kruipen® NIEUWE EDITIE 99 opdrachten

De nieuwe editie van Zuipen tot we kruipen maakt van elk feestje een succes! Dit ultieme (studenten) spel vraagt om eigenschappen zoals liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en een sterke maag. Ben je bang dat de stemming niet direct inzit op je feestje? Het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen zorgt ervoor dat het ijs snel gebroken wordt en je je vrienden vragen kunt stellen die je normaal nooit zou durven. Het spel bevat ook uitdagende opdrachten waarbij je je vaardigheden kunt laten zien. Het drinkspel maakt een feestje, indrinken voor het stappen of een vakantie extra leuk.
Zuipen tot we kruipen® NIEUWE EDITIE 99 opdrachten