Bordspellen

Alle monopoly versies

DeSpellenWereld

Monopoly, het klassieke bordspel, staat al generaties lang garant voor urenlang vermaak. Het spel combineert strategie, onderhandelingen en een beetje geluk om de ultieme onroerend goed magnaat te worden. Met zijn kleurrijke geldbiljetten, kenmerkende pionnen en herkenbare eigendommen, biedt Monopoly spelers de kans om de vastgoedmarkt te domineren en hun medespelers failliet te laten gaan.

Maar de wereld van Monopoly reikt verder dan alleen maar straten kopen en huur innen. Gedurende de jaren is er een overvloed aan unieke edities uitgebracht die het basisconcept van het spel opnieuw vormgeven en aansluiten bij een breed scala aan interesses. Welke Monopoly spellen zijn er? Er zijn ontzettend veel Monopoly varianten en soorten. Van de Monopoly Star Wars-editie, waar spelers de controle kunnen nemen over iconische locaties in het sterrenstelsel, tot de Monopoly Friends-editie waar de geliefde tv-serie tot leven komt – er is een Monopoly voor iedereen.

Ben jij op zoek naar Monopoly classic, Monopoly origineel, Monopoly oude versie of ga jij liever voor Monopoly nieuwste editie? Met Monopoly spellen kan je alle kanten op!

Mocht je je nu afvragen, hoeveel Monopoly spellen zijn er eigenlijk? Het aantal uitgebrachte edities staat inmiddels al op 1400 wereldwijd! In deze lijst vind je alle Monopoly edities in Nederland, van de klassiekers tot de meest bijzondere thema Monopoly versies.

Inhoudsopgave

Alle Monopoly versies

Monopoly Classic

Het enige echte Monopoly Classic bordspel is een tijdloze klassieker waarbij je kunt laten zien wie de beste onderhandelaar is. Strijd met familie en vrienden om alles in bezit te krijgen en de ultieme rijkdom te behalen. Deze vernieuwde versie bevat nieuwe pionnen zoals een badeend, tyrannosaurus rex en pinguïn. Met tactiek en een beetje geluk kun je straten kopen, huizen en hotels bouwen, en zelfs markante gebieden zoals de Grote Markt Groningen en de Kalverstraat Amsterdam verkrijgen. Geschikt voor 3-6 spelers vanaf 8 jaar, met een speeltijd van ongeveer 60 minuten.
Monopoly Classic

Monopoly Signature Collection

Verzamel je fortuin met dit unieke Monopoly Signature Collection bordspel! Koop bezittingen met de rode dobbelstenen en verhoog de huur met luxe huizen en hotels. Bewaar je geld in de lamineer lade en verplaats je met een van de 8 rode Monopoly pionnen. Pas op voor Kans- en Algemeen Fondskaarten die een faillissement kunnen veroorzaken. Verzamel rijkdom, test vriendschappen en creëer onvergetelijke ervaringen. Deze Monopoly-verzamelaarseditie in een hoge kwaliteit verpakking is een perfect cadeau voor Monopoly liefhebbers vanaf 8 jaar. Hasbro Gaming en Monopoly logo's zijn handelsmerken van Hasbro voor het bekende gezelschapsspel en toebehoren.
Monopoly Signature Collection

Monopoly Wereldreis

Het Monopoly Wereldreis spel is een spannende variatie op het klassieke Monopolyspel waarin spelers reisbestemmingen ontdekken en bezoeken. Koop bestemmingen, voltooi reisdoelen en stempel het spelbord met je pionstempel om te winnen. Verzamel Reisjournaalkaarten met leuke weetjes over locaties wereldwijd. Ideaal voor een spelavond met het gezin, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Inclusief droog uitwisbaar spelbord, pionnen met zelfinktende stempels, Bestemmingskaarten, Kanskaarten, Reisjournaalkaarten, dobbelstenen, kartongeld en spelregels. Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly zijn handelsmerken van Hasbro.
Monopoly Wereldreis

Monopoly Vals Geld

Het Monopoly Vals Geld-spel daagt spelers uit om hun detectievaardigheden te gebruiken in een spel vol bedrog. Het bevat vals geld en valse Kanskaarten die spelers moeten proberen te ontdekken. Met behulp van Mr. Monopoly's detector kunnen spelers echt van vals onderscheiden en proberen een fortuin op te bouwen. Door tegenstanders te beschuldigen en beschuldigingsmunten te gebruiken, wordt de spanning verhoogd. Met thematische Monopoly-pionnen en de mogelijkheid om zowel echt als vals geld te verzamelen, is het doel om de speler te zijn met het meeste geld aan het einde van het spel. Geschikt voor spelletjesavonden en als indooractiviteit voor kinderen vanaf 8 jaar.
Monopoly Vals Geld

Monopoly Slechte Verliezers

Speel Monopoly als een slechte verliezer en haal je verdiende loon! Dit hilarische bordspel maakt winnaars van de verliezers door spelers geld te laten verdienen met frustrerende in-game situaties zoals de gevangenis ingaan, huur betalen en failliet gaan. Met de speciale Mr. Monopoly-pion kun je jezelf een voorsprong op andere spelers geven als je op het randje van de afgrond bent. Dit spel, geschikt voor spelers vanaf 8 jaar, zorgt ervoor dat familie spelletjesavonden nooit meer hetzelfde zullen zijn.
Monopoly Slechte Verliezers

Monopoly Valsspelers Editie

Speel het beroemde Monopoly Valsspelers Editie, het vastgoedspel voor snelle onderhandelaars die niet vies zijn van valsspelen. Koop vakjes, huur innen en verdien veel geld terwijl je vals speelt en andere spelers betrapt op bedrog. Het doel is om alle vakjes te verkopen en als eerste bij START terug te keren met het meeste geld. Let op: je mag alleen liegen en bedriegen wanneer je Valsspeel-, Kans- en Algemeen Fonds kaarten hebt. Inhoud: speelbord, handboei, pionnen, eigendomsbewijzen, valsspeelkaarten, dobbelstenen en meer. Geschikt voor 2-6 spelers van 8 tot 99 jaar oud.
Monopoly Valsspelers Editie

Monopoly Super Elektronisch Bankieren - Bordspel

Monopoly Super Electronic Banking is het ultieme bordspel met een elektronische bankautomaat en unieke beloningen! Elke speler heeft een bankpas waarmee je beloningen kunt verdienen bij het gooien van bepaalde dobbelstenen, landen op specifieke vakjes of het kopen van eigendommen. Je kunt zelfs naar andere eigendommen vliegen en andere spelers dwingen om hun felbegeerde eigendommen te ruilen. Er is geen contant geld in dit spel, alles wordt bijgehouden op de bankpas en bankautomaat. Koop eigendommen, innen huur en word beloond. Monopoly is nu spannender dan ooit! De speler met het meeste geld is de winnaar. Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly zijn handelsmerken van Hasbro voor het beroemde gezelschapsspel en zijn toebehoren.
Monopoly Super Elektronisch Bankieren - Bordspel

Monopoly Deal Card Game

Dit Monopoly Deal Kaartspel is de perfecte keuze voor mensen die houden van de spanning van Monopoly, maar niet veel tijd hebben. Met 110 kaarten, waaronder bezittingen, huur, huizen en hotels en jokers, is dit spel snel en gemakkelijk te leren. Actiekaarten geven aan welke actie spelers moeten ondernemen, terwijl huis- en hotelkaarten de huurwaarde verhogen. Jokers kunnen gebruikt worden om bezittingsets te bouwen en schulden worden betaald met geldkaarten. Verzamel als eerste speler 3 complete bezittingsets in verschillende kleuren en win het spel! Perfect voor snelle onderhandelaars die binnen 15 minuten willen spelen.
Monopoly Deal Card Game

Monopoly 85e Verjaardag

Vier het 85-jarig succes van Monopoly met de glamoureuze Monopoly 85ste verjaardagseditie! Dit luxueuze bordspel wordt geleverd in een hoogwaardige verpakking en bevat 8 goudkleurige pionnen, zoals een raceauto, zonnebril en vlinderdas, die het ultieme luxeleven symboliseren. Speel het beroemde vastgoedspel met familie en vrienden en word rijk door te handelen, dromen en plannen. Geniet van een leven vol luxe en plezier met deze speciale jubileumeditie!
Monopoly 85e Verjaardag

Monopoly voor Millennials

Het Monopoly Millennial-spel draait niet om het verzamelen van zoveel mogelijk geld, maar om het verzamelen van ervaringen. Reis over het spelbord en ontdek coole plekken om te eten, shoppen en ontspannen. Reageer op andere spelers via Kanskaarten en Algemeen Fondskaarten. Betaal geen huur, maar bezoek elkaar om meer ervaringspunten te verdienen. Dit bordspel maakt een feestje of gezellig avondje nog leuker. Inclusief speelbord, pionnen, bestemmingskaarten, Kanskaarten, Algemeen Fonds-kaarten, ervaringsmunten, geld, dobbelstenen en spelregels. Voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud.
Monopoly voor Millennials

Monopoly Reisspel

Ontdek de nieuwe draagbare versie van het bekende Monopoly spel! Met dit reisspel kan je overal handelen en wandelen. Inclusief Algemeen Fonds en Kanskaarten voor extra uitdaging. Dit compacte spelbord met bijbehorende onderdelen, zoals pionnen, geld, dobbelstenen, huisjes en hotels, is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar. Alle onderdelen passen gemakkelijk in de spelcassette, waardoor je het spel overal mee naartoe kunt nemen. Geniet altijd en overal van het plezier van Monopoly!
Monopoly Reisspel

Anti Monopoly Reisversie

Anti-Monopoly Reiseditie biedt de perfecte oplossing voor iedereen die genoeg heeft van monopolisten. Neem het op tegen de grootmachten van de kapitalistische wereld en betaal niet langer te veel. Of kies ervoor om zelf een machtige halfgod te worden. Dit leuke en compacte bordspel is ideaal voor onderweg en zorgt gegarandeerd voor urenlang spelplezier. Stap in de wereld van Anti-Monopoly en ontdek wie het slimste en meest strategisch is in de strijd om economische macht.
Anti Monopoly Reisversie

Alle Monopoly Junior edities

Wist je dat er speciale versies Monopoly zijn, specifiek ontworpen voor de jongere generatie? Monopoly voor kinderen, ook wel bekend als Monopoly Junior, biedt alle opwinding van het origineel maar dan in een kindvriendelijke en eenvoudigere uitvoering. Als je je afvraagt wat de ideale 'Monopoly Junior leeftijd' is of welke edities er allemaal beschikbaar zijn voor je kind, dan zit je hier goed. Lees verder en ontdek alles over de verschillende spellen Monopoly voor kinderen.

Monopoly Junior

Monopoly Junior is het perfecte spel voor kinderen! In dit snelle en spannende spel leren ze op een leuke manier geld verdienen en winnen. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 5 jaar oud en introduceert hen in de wereld van Monopoly. Race over het bord, koop elk vakje waar je eindigt, verdien geld en pak Kanskaarten. De speler met het meeste geld wint! Het spel bevat 4 'Junior pionnen' en heeft een speeltijd van ongeveer 30 minuten. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar oud.
Monopoly Junior

Mijn Eerste Monopoly Junior uitgave

Voor jonge Monopoly liefhebbers is er nu het bordspel Mijn Eerste Monopoly. Dit spel bevat leuke leermiddelen voor het hele gezin en heeft een dubbelzijdig spelbord met 2 verschillende spelniveaus. Aan de ene kant draait het om tellen en combineren, geschikt voor kinderen van 4-5 jaar. Aan de andere kant gaat het om lezen en eenvoudig rekenen, aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Elk niveau heeft zijn eigen Monopolygeld, -kaarten en spelregels. Het spel is geïnspireerd op het klassieke Monopolyspel en is perfect voor een gezellige spelavond met het gezin. Het is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar en groeit mee met hun ontwikkeling.
Mijn Eerste Monopoly Junior uitgave

Monopoly Junior Yo-ai Watch

De Monopoly Junior Yo-kai Watch editie bevat verrassingen van favoriete Yo-kai figuren. Verplaats over het Jibanyan-vormige bord en koop Yo-kai spel-medals om je spel-watch te vullen. Inhoud: speelbord, pionnen, spel-horloges, spel-medals, kanskaarten, speelgel, dobbelstenen en een exclusieve Yo-kai medal. Voor 2-4 spelers vanaf 5 jaar oud. Op zoek naar een andere versie van Monopoly? Bekijk de Monopoly merkpagina.
Monopoly Junior Yo-ai Watch

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

Het klassieke Monopoly Junior spel is vernieuwd met Elektronisch Bankieren! Kinderen krijgen een eigentijdse bankervaring met een elektronische bankautomaat en Monopoly bankpasjes. Gebruik de pasjes om vakjes te kopen, huur te betalen en geld te ontvangen bij Start. Met favoriete pionnen zoals Kleine Mollie, Kleine Dwarrel, Speelgoedauto en Speelgoedboot. Koop bekende vakjes zoals de ijssalon, speelgoedwinkel en kermis. Kinderen zullen het geweldig vinden om de bankpasjes te gebruiken en hun 'verkocht' bordjes op hun eigen vakjes te plaatsen. Wie eindigt met het meeste geld wint het spel!
Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

Monopoly Junior Peppa Pig

Laat kinderen genieten van het plezier van Monopoly met de Peppa Pig-editie. Met Peppa, George, Mama Big of Papa Big als pionnen, kunnen spelers eigendommen zoals Sneeuwberg, Peppa's huis en de tuin van Opa Big kopen. Kinderen kunnen hun telvaardigheden verbeteren door hun Monopoly-geld te tellen tijdens het spel. Dit spel is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en de speelduur is niet te lang. Het is een geweldige introductie tot het klassieke Monopoly-spel en ideaal voor speelafspraakjes, speelavonden en als leuke activiteit tijdens thuisonderwijs.
Monopoly Junior Peppa Pig

Monopoly Junior 2-in-1

Met Monopoly Junior heb je twee spellen in één, perfect voor kleine ondernemers die met je kind kunnen meegroeien! Het dubbelzijdige spelbord biedt twee niveaus, zodat je kunt kiezen welk niveau het beste past bij je gezin. Het niveau 1-spel is bedoeld voor kinderen van 4-5 jaar en helpt hen oefenen met tellen en vergelijken. Het niveau 2-spel is uitdagender en gericht op lezen en simpel rekenen, aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Beide spellen hebben schattige pionnen en elk niveau heeft zijn eigen Monopolygeld en -kaarten. Speel, koop bezittingen en ontdek wie de winnaar wordt!
Monopoly Junior 2-in-1

Alle Monopoly Star Wars versies

In de wereld van bordspellen komen twee fantastische merken samen om een unieke speelervaring te bieden: Monopoly en Star Wars. Er zijn meerdere edities uitgebracht die het beste van beide werelden combineren. Van het spannende 'Star Wars Monopoly Dark Side Edition' tot de avontuurlijke 'Star Wars Monopoly Boba Fett Edition'. Maar dat is nog niet alles; fans van de charmante smokkelaar zullen zeker genieten van het 'Monopoly Star Wars Han Solo Bordspel'. En voor degenen die zijn gevallen voor de onweerstaanbare charme van Grogu, is er de 'Monopoly Star Wars: The Mandalorian The Child' editie. Laten we je meer vertellen over deze geweldige spellen.

Hasbro Star Wars Bordspel Monopoly Dark Side Edition

Star Wars Board Game Monopoly Dark Side Edition is een Engelse versie van het bekende spel Monopoly, maar met een Star Wars-thema. In dit spel draait alles om de duistere kant van de Star Wars-films en spelers moeten zoveel mogelijk beruchte schurken rekruteren en contracten afsluiten om Imperial Credits te verzamelen. Met speciale vaardigheden, Dark Side-kaarten en de mogelijkheid om naar hyperspace te springen, is strategie cruciaal. Wie als laatste overblijft met Imperial Credits, wint het spel. Het spel bevat zes Monopoly-tokens met afbeeldingen van Star Wars-personages. Perfect voor families en kinderen die op zoek zijn naar een spannend bordspel.
Hasbro Star Wars Bordspel Monopoly Dark Side Edition

Star Wars Board Game Monopoly Boba Fett Edition

Dit Monopoly: Star Wars Boba Fett editie bordspel viert de legendarische Bounty Hunter en de personages waarmee hij in aanraking is gekomen. Star Wars fans zullen dol zijn op de spelbordplekken die iconische Star Wars-personages afbeelden, en de kartonnen Boba Fett tokens tonen hem in een klassieke pose of een van zijn meer recente looks. Spelers bewegen rond het bord en verzamelen personages, uitrusting en Imperial Forces, en herbeleven favoriete Boba Fett-momenten uit de afleveringen V en VI van de Star Wars-films, evenals actievolle scènes uit de tv-serie The Mandalorian. Het Monopoly-spel is voor 2-4 spelers, 8 jaar en ouder. Inclusief spelbord, 4 kartonnen Boba Fett tokens (met plastic bases), 22 eigendomsbewijzenkaarten (16 personages, 4 uitrusting, 2 Imperial Forces), 16 Bounty Hunter-kaarten, 16 Pursuit Craft-kaarten, 44 kartonnen bepantseringssymbolen (32 Sigils, 12 Skulls), 2 dobbelstenen, geldpakket en spelgids.
Star Wars Board Game Monopoly Boba Fett Edition

Monopoly Star Wars Han Solo Bordspel

Ontdek het universum van Star Wars op een geheel nieuwe manier met Monopoly Star Wars Han Solo editie. Ga de strijd aan als de legendarische kapitein Han Solo, terwijl je door bekende locaties uit de Star Wars saga reist en handelt in galactische goederen. Verzamel eigendommen en bouw je eigen Han Solo imperium op terwijl je rivalen uitschakelt en de mythische Millennium Falcon verwerft. Met prachtige Star Wars-geïnspireerde spelstukken en een spannende gameplay is deze editie perfect voor fans van de franchise. Het is tijd om te bewijzen dat jij de beste smokkelaar van het universum bent!
Monopoly Star Wars Han Solo Bordspel

Monopoly Star Wars: The Mandalorian The Child

Reis door de melkweg met The Child, bij fans bekend als "Baby Yoda", in dit Monopoly: Star Wars The Child-editie bordspel. Geïnspireerd door The Mandalorian tv-serie op Disney Plus, bevat dit spel unieke thema's en illustraties. Koop en verkoop schuilplaatsen en gemeenschappelijke huizen terwijl je als The Child over het speelbord beweegt. Volg de acties op de Camtono-kaarten en Bounty Puck-kaarten. De laatste speler die overblijft nadat iedereen failliet is, wint het spel! Bevat spelbord, lopers met pionhouders, eigendomskaartjes, Camtono-kaarten, Bounty Puck-kaarten, schuilplaatsen, gemeenschappelijke huizen, dobbelstenen, geldpakket en spelgids.
Monopoly Star Wars: The Mandalorian The Child

Monopoly thema spellen

De Monopoly thema spellen nemen je mee naar je favoriete film, een historische periode of een specifieke locatie op de wereld, een ervaring om niet te missen. Er zijn tal van speciale thema edities die de klassieke Monopoly-ervaring transformeren. Dus, ben je op zoek naar Monopoly met een specifiek thema, zoals Lord Of The Rings, Friends of the Godfather? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben alle thema Monopoly spellen voor je op een rijtje gezet, zo ontdek je jouw perfecte match.

Monopoly Pokémon Kanto Edition

Vang alle Pokémon in deze Pokémon Monopoly Kanto editie! Verzamel het sterkste team en handel in acht strijdvelden. Het spel bevat 6 unieke speelstukken en onder andere Pokémon pionnen, Poké Marts, en Pokémon Centers. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar oud.
Monopoly Pokémon Kanto Edition

Identity Games Monopoly Efteling

De Nederlandse Efteling-editie van Monopoly van Identity Games biedt een betoverende ervaring. Word de directeur van de Wereld vol Wonderen en zorg voor het succes van de Efteling. Geniet van bekende attracties en bied sprookjesachtige overnachtingen aan. Kleine Boodschap- en Schatkistkaarten helpen je bij je missie, maar wees op je hoede voor onverwacht gevaar. Laat de bezoekers optimaal van je park genieten en win het spel! (77 woorden)
Identity Games Monopoly Efteling

Hasbro Monopoly Nieuwe Versie Lord of the Rings

In het Monopoly Bordspel: The Lord of the Rings Editie beleef je het avontuur van de Fellowship in Middle-earth! Bescherm het land tegen de kwaadaardige legers van Mordor door eigendommen te kopen en huur te innen. Beheers de Ring of Power en stuur de gameplay met je eigen beslissingen. Dit gezelschapsspel is perfect voor thuis en een geweldig cadeau voor Lord of the Rings-fans vanaf 8 jaar. Het speelbord, de kaarten en de illustraties zijn allemaal gebaseerd op de filmtrilogie en de 9 personagetokens weerspiegelen de leden van de Fellowship. Bouw buitenposten en forten terwijl je je verplaatst over het bord met iconische locaties en wapens uit The Lord of the Rings.
Hasbro Monopoly Nieuwe Versie Lord of the Rings

Monopoly Lilo and Stitch

Let op! Dit bordspel is volledig Engelstalig. Ohana betekent Familie, Familie betekent dat niemand achterblijft of vergeten wordt. Lilo is een eenzame Hawaïaanse meisje dat een kleine lelijke hond adopteert, die ze Stitch noemt. Stitch zou het perfecte huisdier zijn als hij niet eigenlijk een gezochte genetische experiment was die ontsnapt is van een buitenaardse planeet en neergestort is op aarde. Door haar liefde, vertrouwen en onwankelbaar geloof in ohana, het Hawaïaanse concept van familie, helpt Lilo het hart van Stitch te openen en geeft hem de mogelijkheid om voor iemand anders te zorgen. Bereid je voor op een buitenaards avontuur met een eenzaam Hawaïaans meisje en de meest gezochte buitenaardse als de klassieke Disney film samensmelt met het nummer één bordspel ter wereld in Lilo & Stitch MONOPOLY! Koop, verkoop en ruil je favoriete personages uit de populaire Disney film in deze tropische twist op het klassieke bordspel. Waag een gok met de speciale EXPERIMENT 626 en HULA kaarten terwijl je je een weg baant over het Grote Eiland met Lilo, Nani, Stitch, Peakly, Jumba en nog veel meer. Bouw huizen en hotels terwijl je gaat, pak een pion en glijd jezelf naar succes in dit hilarische Hawaïaanse avontuur en onthoud, Ohana betekent familie - dus blijf niet achter!
Monopoly Lilo and Stitch

Monopoly Friends

Breng je favoriete Friends-momenten tot leven met het Friends-editie Monopoly-bordspel! Kies uit iconische personages zoals Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey en Chandler en verplaats jezelf over het bord. Verken bekende Friends-locaties en geniet van grappige details zoals Appartement 19 en Appartement 20 als Kans- en Algemeen Fondskaarten, koffiemokken als huizen en bankstellen als hotels. Koop, verkoop en plan je weg naar succes in dit spannende spel. Let op: Friends en alle gerelateerde elementen zijn auteursrechtelijk beschermd en handelsmerken van Warner Bros. Entertainment Inc.
Monopoly Friends

Monopoly Fortnite

Deze spannende Fortnite-editie van Monopoly brengt de bekende game naar het bordspel. Claim locaties, strijd tegen tegenstanders en overleef de storm. Het spel bevat elementen geïnspireerd op Fortnite, inclusief locaties en buitkaarten. Verdien geen Monopoly-geld, maar Health Points (HP). Kies uit 27 gave outfits om mee te spelen en gebruik de actiedobbelsteen om health packs te verzamelen, muren te bouwen en tegenstanders te beschadigen. Vermijd de storm tijdens je beurt, anders verlies je HP. Net als in de videogame wint de laatste speler die overblijft. Bevat speelbord, outfits, kaarten, dobbelstenen, HP-fiches en spelregels. Engelstalige handleiding, Nederlandstalige beschikbaar op productpagina.
Monopoly Fortnite

Monopoly Game Of Thrones Collector's Edition

Dit is de speciale Game of Thrones uitgave van Monopoly. Begeef je in Westeros met alle bekende karakters uit de succesvolle tv-serie en boekenserie A Song of Fire and Ice van George R.R. Martin! Het spel bevat 6 unieke speelstukken van elementen uit de serie, zoals de Crown, Direwolf en Dragon Egg. Daarnaast bevat het spel Game of Thrones Monopoly geld en vervangt het de kanskaarten en Algemeen Fonds kaarten door “Valar Morghulis” en “The Iron Throne” kaarten. Huizen en Hotels zijn vervangen door Custom Villages en Keeps. De verpakking heeft zilveren foil-stamped symbolen van Huizen Lannister, Stark, Targaryen en Baratheon. Spelregels zijn in het Engels.
Monopoly Game Of Thrones Collector's Edition

Monopoly Animal Crossing

Het Monopoly: Animal Crossing New Horizons-bordspel is een kleurrijke en creatieve manier om het eilandleven van Animal Crossing te ervaren. Verzamel insecten, vissen, fossielen en fruit in plaats van eigendommen en betaal huur. Ontmoet andere personages en voltooi eilandtaken terwijl je over het bord beweegt met pionnen die geïnspireerd zijn op de videogame. Verdien Nook-miles om decoraties te kopen bij Nooks Hoek. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, dit bordspel is een leuke binnenactiviteit voor kinderen. Handelsmerk en copyright 2021 Nintendo. Handelsmerken van Hasbro zijn van toepassing.
Monopoly Animal Crossing

The Godfather Monopoly

Duik in de wereld van de Godfather met deze premium editie van MONOPOLY: The Godfather. Kies uit unieke tokens en word lid van de machtige Corleone familie. Bouw allianties op, vergroot je rijkdom en strijd om de Don van de stad te worden. Deze authentieke gelimiteerde oplage zal niet alleen geweldig staan in je collectie, maar is ook perfect om mee te spelen met vrienden. Let op: dit spel is voor spelers die de waarde van vriendschap begrijpen. Want vriendschap is alles in deze wereld. Capisce?
The Godfather Monopoly

Monopoly Nijntje

Vier nijntje's 65e verjaardag en geniet van de herkenbare avonturen en illustraties van Dick Bruna met de speciale nijntje editie van Monopoly. Dit bekende spel is nu verkrijgbaar met iconische illustraties van nijntje, boris beer en meer. Speel met familie en vrienden en investeer in huizen, paleizen, vliegtuigen en kunst. Let op, de spelregels blijven hetzelfde als bij het klassieke Monopoly, dus niet geschikt voor de allerjongste nijntje-fans. Speel en leer samen, jong geleerd is oud gedaan!
Monopoly Nijntje

Monopoly Elvis Presley Editie

Beleef het leven en de carrière van de King of Rock & Roll opnieuw in dit verbluffende nieuwe Elvis Monopoly. Koop Elvis-singles en iconische locaties, bouw tribunes en stadions en verzamel Rock and Roll-kaarten. Doe mee of je nu een fan bent of zijn muziek voor het eerst ontdekt. Gooi de dobbelstenen en dompel jezelf onder in een stukje rock-'n-roll-geschiedenis. Engelstalig!
Monopoly Elvis Presley Editie

Monopoly URBANUS

De perfecte gift voor echte Urbanus-fans! Dit Monopoly-spel is net zo gek als Urbanus zelf. Koop een huis in de Hittentitsesteenweg, bezoek de Maurice Potteje Pisplaats, sukkel in de Glaade Iolensloot of krijg misschien een boete omdat je je stoep hebt schoongemaakt met mayonaise. Urbanus, komiek, cabaretier, zanger, acteur, stripauteur en nu ook de bedenker en ontwerper van zijn eigen Monopoly-editie. Ontdek de leukste grappen, de meest iconische filmscènes en de grappigste liedjes van Urbanus in deze gelimiteerde Monopoly-uitgave. Met een officieel Monopoly-bord, speelstukken, eigendomsbewijzen, kans- en algemene fondskaarten en andere accessoires. Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar. Speeltijd ongeveer 90 minuten. Voor 2 tot 6 spelers.
Monopoly URBANUS

Monopoly Queen

Ga mee op een avontuurlijke reis door de rijke geschiedenis van Queen, van hun eerste optreden in 1970 tot hun laatste met Freddie Mercury in 1986. Reis de wereld rond met de band, verzamel podia en hitsingles. Bouw podia op en maak van kleine optredens complete producties! Verover de 'It's a Kind of Magic' en 'In the Lap of the Gods' kaarten terwijl je speelt met legendarische Queen pionnen. Dit spel bevat een speelbord, pionnen, eigendomsbewijzen, kaarten, podia, producties, dobbelstenen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar.
Monopoly Queen

Monopoly James Bond 007

Get ready for a thrilling experience with the updated 007 Monopoly edition. Journey through all 25 iconic James Bond films in this licensed game, including the latest installment No Time To Die (2020). Join the world's most famous secret agent as he collaborates with Monopoly, the beloved board game. It's an adventure you won't want to miss, so prepare to be shaken and stirred while you conquer the board!
Monopoly James Bond 007

Monopoly Big Bang Theory

Ontdek het speciale Monopoly spel geïnspireerd door de populaire tv-serie The Big Bang Theory. Reis door het iconische Pasadena en koop het apartement van Sheldon en Leonard of het huis van Mrs. Wolowitz. Beleef de wereld van de wetenschap met de bekende tv-nerds! De set bevat 7 unieke speelstukken, zoals Leonard's bril, Sheldon's sofa, Howard's astronautenhelm, Raj's hond Cinnamon, Penny's wijnglas, Amy's tiara en Bernadette's microscoop. Met het speelbord, huizen, hotels, kanskaarten, Algemeen Fonds-kaarten, spelgeld, dobbelstenen en spelregels is dit spel geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar.
Monopoly Big Bang Theory

Monopoly van Gogh museum

Speel en leer met deze unieke editie van Monopoly, in samenwerking met het Van Gogh Museum! Ontdek het leven en werk van de legendarische kunstenaar Vincent van Gogh terwijl je speelt. Deze speciale versie van het bekende bordspel bevat ook een extra boekje met interessante informatie over Van Gogh's leven en zijn kunstwerken. Een must-have voor kunstliefhebbers en fans van het spel!
Monopoly van Gogh museum

Monopoly Fortnite Collectors

De Monopoly: Fortnite-verzamelaarseditie biedt een unieke Fortnite-ervaring met Health Point-fiches in plaats van Monopolygeld en eigendomsvakjes geïnspireerd op het populaire spel. Kies uit 10 zinken pionnen en speel met je favoriete personage terwijl je het bord rondgaat, locaties claimt, tegenstanders uitdaagt en de storm vermijdt. De laatst overgebleven speler wint, op voorwaarde dat alle andere spelers geen Health Point-fiches meer hebben! Ontdek een nieuwe dimensie van plezier en spanning met deze verzamelaarseditie, inclusief officiële Fortnite-afbeeldingen, -verhaalelementen en -personages. Geproduceerd onder licentie van Epic Games, Inc. en Hasbro Gaming.
Monopoly Fortnite Collectors

Monopoly La Casa De Papel

Sluit je aan bij de overvallers in deze spannende Monopoly: Netflix La Casa de Papel-editie! Geïnspireerd door de populaire Netflixserie, kunnen spelers nu deelnemen aan de overval. Kies een personage en gebruik je unieke vaardigheden om de Koninklijke Spaanse Munt en bank te overvallen. Maar let op, de politie zit je op de hielen! Lukt het jou om te ontsnappen met het meeste geld? Dit bordspel is geschikt voor volwassenen en tieners, perfect om met vrienden te spelen. Speel met 2 tot 6 spelers en beleef een spannend avontuur!
Monopoly La Casa De Papel

Monopoly Boutique

Met de Monopoly Boutique Girls Edition beleef je urenlang speelplezier! Dit speciale bordspel is perfect voor meiden en komt in een roze beautycase doos. De traditionele huizen en hotels zijn vervangen door boetiekjes en winkelcentra, en de straten zijn nu winkeltjes zoals een kapperszaak en ijssalon. Daarnaast zijn de speelfiguren aangepast aan het thema, waardoor je kunt spelen met pionnen zoals een speelgoed hondje, zonnebril, fohn, bal, mobieltje, handtasje, skateboard en slipper. Geschikt voor 2-8 spelers, is dit de ultieme cadeau!
Monopoly Boutique

Monopoly Dragon Ball Z

Speciale editie van Monopoly in Dragon Ball Z-stijl. Help de Z Fighters bij hun epische strijd om vastgoed. Verzamel legendarische krijgers zoals GOKU, VEGETA en GOHAN in dit Dragon Ball Z-avontuur! Word de rijkste jager ter wereld. Je kunt rekenen op hulp van vrienden als BULMA en MASTER ROSHI op je weg naar grootsheid. Verzamel alle eigendommen en word de beste! Kenmerken: Engelstalig spel, ideaal voor Dragon Ball Z-fans!
Monopoly Dragon Ball Z

Monopoly Walking Dead

Dit post-apocalyptische Monopoly spel, The Walking Dead Comic Survival Edition, is een speciale versie met een twist. Spelers moeten vechten om locaties en levensmiddelen te krijgen om te overleven in deze zombie-wereld. Het spel bevat 6 unieke Walking Dead speelstukken en is geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar oud. Ontloop de zombies en word de overlever in dit spannende bordspel.
Monopoly Walking Dead

Monopoly Nightmare Before Christmas

Geniet opnieuw van de betoverende wereld van Tim Burton's The Nightmare Before Christmas met deze speciale Monopoly editie. Deze unieke versie bevat adembenemende foto's uit de film en biedt een scala aan iconische locaties om te verkennen. Stort je in het avontuur met 6 exclusieve speelfiguren, elk met zijn eigen charme. Verzamel eigendommen, ruil en onderhandel je weg naar de overwinning in deze unieke en meeslepende versie van het klassieke Monopoly spel. Perfect voor fans van de film en liefhebbers van bordspellen. Beleef deze gedenkwaardige en betoverende reis opnieuw!
Monopoly Nightmare Before Christmas

Monopoly Christmas Edition Bordspel

Vier Kerst met deze speciale editie van Monopoly! Speel met feestelijke pionnen zoals Rudolf, een sneeuwpop en de Kerstman. Reis de wereld rond en verzamel je favoriete feestattributen, van rendieren en kerstbomen tot winkelen voor de feestdagen. Het spel bevat een speelbord, 6 Kerst pionnen, eigendomsbewijzen, kaarten, grotto's, werplaatsen, dobbelstenen, speelgeld en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar oud.
Monopoly Christmas Edition Bordspel

Monopoly Arcade Pacman

Beleef de ultieme Pac-Man speelervaring opnieuw met het Monopoly Arcade Pac-Man-bordspel. Race rond het bord om levels te kopen en punten te verdienen, maar ontwijk de spoken! Speel een Pac-Man-minigame wanneer je langs Start komt en verzamel punten in de bank- en speelautomaat. Geen contant geld nodig! Degene met de meeste punten wint. Dit spel is gelicentieerd door BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. en bevat bekende handelsmerken van Hasbro en Monopoly. Gegarandeerd urenlang plezier voor zowel gamers als Pac-Man fans.
Monopoly Arcade Pacman

Fall Guys Monopoly

In deze spannende editie van het Monopoly-spel kopen spelers zoveel mogelijk Rounds. Hoe meer Rounds ze bezitten, hoe meer Kudos ze kunnen verzamelen. Spelers verplaatsen zich als een Fall Guys-personagetoken over het bord en voeren wilde acties uit zoals springen, grijpen en vallen naar de overwinning! Naast het ontwijken van de 3D obstakels, verzamelen spelers waardevolle Crowns wanneer ze Go passeren en rollen ze de Knockout-dobbelsteen om het spel te veranderen. Het Monopoly: Fall Guys Ultimate Knockout Edition-spel is een leuk verjaardags- of vakantiecadeau voor spelers vanaf 8 jaar. De Fall Guys-merknaam, -logo en -personages zijn handelsmerken van Mediatonic Limited. © 2022 Devolver Digital Inc. De namen en logo's van Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers en Monopoly, het kenmerkende ontwerp van het bord, de vier hoekvakjes, de heer Monopoly-naam en -personage, evenals elk van de kenmerkende elementen van het bord- en speelstukken, zijn handelsmerken van Hasbro voor zijn eigendomshandelsspel en spelmateriaal.
Fall Guys Monopoly

Monopoly Cats Engelstalige editie

Beleef urenlang speelplezier met Monopoly Cats! Dit Engelstalige bordspel neemt je mee in een wereld vol katten. Verzamel je favoriete kattenrassen en bouw hotels op de meest iconische kattenplekken. Doe je best om je tegenstanders failliet te laten gaan en word de grootste kattenbezitter. Met prachtig geïllustreerde speelstukken en geldbiljetten in kattenthema is dit spel een must-have voor alle kattenliefhebbers. Zorg ervoor dat jij de koning(in) van de kattenwereld wordt in Monopoly Cats!
Monopoly Cats Engelstalige editie

Monopoly Friends - Engelstalig Bordspel

Ben jij gek op Friends? Dan is deze speciale Friends editie van Monopoly perfect voor jou! Kies je favoriete personage en speel met de dino als Ross of draag de koksmuts zoals Monica. Het spel brengt je naar de bekende plekken uit de serie, zoals het koffiehuis en het appartement van Monica en Rachel. Inhoud: speelbord, 6 Friends pionnen, 28 eigendomsbewijzen, 16 Appartement kaarten, 19 kaarten, 16 Appartement kaarten, 20 kaarten, 32 koffiekoppen, 12 banken, speelgeld, 2 dobbelstenen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar oud.
Monopoly Friends - Engelstalig Bordspel

Monopoly FC De Kampioenen Familiespel

Ontdek nu de MONOPOLY-editie van FC De Kampioenen, de populairste café-voetbalploeg van Vlaanderen. Verover iconische locaties uit de reeks en word eigenaar van het duivenkot van Fernand of de krantenwinkel van Carmen. Wie weet bemachtig jij zelfs het voetbalveld van de Kampioenen. Pas op voor boetes bij kapot glaswerk en geniet van een tournée général als je de hondenshow met Nero wint. Beleef dit allemaal in de gelimiteerde editie van MONOPOLY van FC De Kampioenen.
Monopoly FC De Kampioenen Familiespel

Monopoly Thuis

Koop nu jouw favoriete Thuis-locaties, maar pas op voor Tim, anders beland je in de gevangenis. Bezoek Lowie, geniet van een biertje met Frank en laat Taxi Nancy je veilig naar huis brengen. Misschien word jij wel de trotse eigenaar van de Withoeve. Help ACE met klussen en ontvang 100M, of betaal 15M voor een doktersbezoek bij Judith. Ervaar dit alles in de gelimiteerde MONOPOLY Thuis-editie. Thuis beleef je het allemaal, geen betere plek!
Monopoly Thuis

Naruto Monopoly

Monopoly Naruto Edition is een Engels bordspel dat het beste van de klassieke Monopoly combineert met de avonturen van de populaire anime- en mangaserie Naruto. Duik in de wereld van Naruto en verzamel unieke personages en locaties, zoals Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha en het verborgen dorp Konoha. Door eigendommen te kopen, huur te innen en tegenstanders te slim af te zijn, kun je jouw rijkdom vergroten en de machtigste speler worden. Dit spannende spel biedt eindeloos speelplezier voor zowel fans van Naruto als Monopoly!
Naruto Monopoly

Monopoly Back To The Future

Revisit Hill Valley in the 1950s and beyond with the Back to the Future edition of MONOPOLY board game. Join Marty McFly on his time-traveling adventures, choosing from iconic tokens like Einstein the dog and Marty's Hoverboard. Explore different eras, from the Wild West to Biff Tannen's alternate future. Accumulate fortunes, avoid taxes and jail, and advance to famous locations like the Palace Saloon and Doc's Blacksmith Shop. Invest in houses and hotels, trade your way to success, and enjoy this exciting edition of the classic family game.
Monopoly Back To The Future

Hasbro Monopoly Super Mario Celebration Edition Bordspel

Beleef spannende actie en nostalgische momenten met de Super Mario Celebration-editie van het Monopoly-spel. Kies uit 6 pionnen met een ontwerp voor fans van Super Mario en koop, verkoop of ruil iconische locaties uit de Super Mario-games. Dit spel brengt geliefde personages en thema's van 1985 tot nu en van de allereerste Super Mario Bros.-videogame. Het vragenblok met geluidseffecten kan de loop van het spel veranderen. Paddenhuizen en kastelen van Peach vervangen huizen en hotels. Geschikt voor gamers en Super Mario-fans vanaf 8 jaar. Een geweldig cadeau voor verjaardagen of feestdagen.
Hasbro Monopoly Super Mario Celebration Edition Bordspel

Monopoly Turbo

Geen tijd? Geen probleem! Het Monopoly Turbo-bordspel duurt slechts 10 minuten! Spelers werpen en kopen tegelijk, dus geen wachttijd. Race tegen de klok en koop, ruil en verkoop zo snel mogelijk eigendommen gedurende 4 rondes. De timer telt af bij elke fase en er is geen pauze. Met 2 startvakken en ontsnapping uit de gevangenis zonder kosten is dit spel perfect voor gezellige avonden met familie, feestjes met vrienden of gewoon om de sleur te doorbreken. Inhoud: speelbord, 4 pionnen, 4 dobbelstenen, 28 eigendomsbewijzen, 16 Kanskaarten, 12 Algemeen Fonds-kaarten, geld en handleiding. Geschikt voor 2-4 spelers vanaf 8 jaar oud.
Monopoly Turbo

Monopoly David Bowie Edition

Reis over het spelbord en verzamel klassieke Bowie-albums terwijl je Arenas en Stadiums bouwt in je zoektocht naar rijkdom. Bezoek Bowie-tours, huur muzikanten en crewleden in om je optredens onvergetelijk te maken. Trek Speciale Geluid en Visie-kaarten en ontdek of ze je geluk brengen...
Monopoly David Bowie Edition

Horka Gezelschapsspel Paard-opoly

Het bekende Nederlandse gezelschapsspel, paard-opoly, is terug in een vernieuwde uitvoering! Koop je favoriete paarden, verzamel strobalen en ruil ze in voor stallen. Het spel is geschikt voor 2-6 spelers en duurt ongeveer 60 minuten. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Gemaakt van karton en kunststof. Taal: Nederlands.
Horka Gezelschapsspel Paard-opoly

Monopoly The Office

The Office Monopoly Boardgame is the ultimate game for fans of the hit TV show. This English-language version puts players in the shoes of their favorite characters as they navigate the hilarious and chaotic world of Dunder Mifflin. Buy and trade iconic locations from the show, compete in challenges, and build your own branch while avoiding Dwight's pranks. With unique game pieces and hilarious references, this game is a must-have for any Office enthusiast. Get ready for hours of fun and relive your favorite moments from The Office with this engaging board game.
Monopoly The Office

Jaws - Monopoly

Beleef het legendarische avontuur van de filmklassieker Jaws opnieuw met deze nieuwe editie van het MONOPOLY-spel. Verzamel speciale tokens uit de film en reis over het bord om momenten uit de film te beleven. Verzamel officieel gelicentieerde beelden uit de film en bouw boten en werkplaatsen om je tegenstanders te verslaan. Met dialoog en gebeurtenissen uit de film, Shark Attack-velden en Chum Line en Sonar kaarten, belooft dit spel zowel filmliefhebbers als MONOPOLY-fans te bekoren. Een must-have voor alle liefhebbers van Jaws en MONOPOLY.
Jaws - Monopoly

Monopoly The Beatles

The world's most popular board game teams up with the world's most legendary rock and roll band to bring you the ultimate Beatles' experience! This collectors edition Monopoly celebrates the music and life of the Beatles, featuring albums, singles, movies and even Abbey Road Studio. With 6 unique tokens and fully customised chance and community chest cards, it’s the perfect game for any Beatles fan. Aantal spelers: 2-6 spelers Leeftijd: vanaf 8 jaar Taal: Engels
Monopoly The Beatles

Top Gun Monopoly Bordspel

De officieel gelicenseerde editie van MONOPOLY: Top Gun brengt de iconische film uit 1986 tot leven. Bewijs dat u een echte wingman bent en domineer het spel terwijl u gevechtspiloten, vliegtuigen, hangars en militaire kazernes koopt en uw tegenstanders failliet laat gaan. Beleef de magie opnieuw en word een rock 'n roll geest in een wit T-shirt, Levi's en een pilotenjack terwijl u het luchtruim kiest om uw missie te voltooien. Bereid u voor op een adembenemend spel en laat zien hoe cool u kunt zijn als Maverick in pilotenpak.
Top Gun Monopoly Bordspel

Monopoly Dungeons & Dragons Monopoly

Ben er als eerste bij om op ontdekkingsreis te gaan! In MONOPOLY: Dungeons & Dragons verken je samen met je gezelschap fantastische wezens uit dit koninkrijk en daarbuiten. Verkoop, koop en ruil iconische en gevaarlijke monsters zoals de Beholder, Storm Giant en de beruchte Demogorgon om je concurrenten te verslaan in deze role-playing versie van het klassieke spel. Bouw expedities en bases om je tegenstanders meer huur te laten betalen, terwijl ontmoetingen en schatkisten je volgende zetten bepalen met beloningen of straffen. Kies uit zes verzamelbare metalen tokens om je te vergezellen op je avontuur, van de dreigende Kobold tot de dodelijke Tarrasque. Koop kerkers om je tegenstanders te vangen en ze mogelijk naar de gevangenis te sturen - wees voorzichtig voor de Rust Monsters en de Dragon's Lair, anders moet je onverwachte boetes betalen! Met prachtige illustraties en aangepaste speelstukken is deze indrukwekkende editie van MONOPOLY een absolute must-have voor alle Dungeons & Dragons-fans die een frisse draai willen geven aan een klassiek bordspel!
Monopoly Dungeons & Dragons Monopoly

Monopoly Uncharted

Ga op avontuur met de Monopoly Uncharted versie en volg het pad van Nathan Drake. Verzamel schatten op verschillende locaties uit de Uncharted games, zoals de Amazone Temple en Avery's Schip. Reis door de Londense metro en Madagascar. Geniet van spannende Hog Wild reizen en cruiseschepen. Bouw huizen en hotels op je favoriete Uncharted locaties. Inhoud: speelbord, 6 pionnen, 28 eigendomskaarten, 16 Fate kaarten, 16 Fortune kaarten, 32 huizen, 12 hotels, 2 dobbelstenen, speelgeld en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 16 jaar oud.
Monopoly Uncharted

Monopoly Pionnenparade

Dit is de klassieke Monopoly Pionnenparade met 16 pionnen in één set! Geniet van het populaire spel dat al jarenlang voor speelplezier zorgt. Deze set bevat naast de 8 traditionele pionnen ook 8 extra gouden pionnen, die symbool staan voor de winnaars van de pionverkiezingen in 2017. Koop eigendommen, ontvang huur en breng je tegenstanders naar het faillissement. Deze editie is in het Nederlands, klik hier voor de Belgische versie. Inhoud: speelbord, 16 pionnen, eigendomsbewijzen, Kanskaarten, Algemeen Fonds kaarten, speelgeld, huizen, hotels, dobbelstenen en spelregels. Geschikt voor 3 tot 6 spelers vanaf 8 jaar. Ontdek andere versies op de Monopoly merkpagina.
Monopoly Pionnenparade

Monopoly The Falcon and The Winter Soldier

Stap in de wereld van Captain America in Monopoly: Marvel Studios' The Falcon and the Winter Soldier-editie. Koop gebeurtenissen, vijandige machten en techniek uit Wakanda en verdubbel de huur en voeg sterren en schilden van Captain America toe. De laatste speler met geld als de anderen bankroet zijn, wint. Een spannend spel voor een gezellige avond en een geweldig cadeau voor Marvel-fans vanaf 14 jaar. Copyright (c) 2021 MARVEL. Alle handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Hasbro, Hasbro Gaming, Parker Brothers, Monopoly, en andere kenmerkende elementen zijn handelsmerken van Hasbro.
Monopoly The Falcon and The Winter Soldier

Monopoly Ghostbusters Bordspel

Hasbro Gaming Ghostbusters Monopoly is het perfecte spel voor Ghostbusters-fans. Reis rond het bord om Ghostbusting contracten te kopen en beleef de magie van de originele Ghostbuster-film met scènes, personages en kunstwerken. Daag Slimer, Stay Puft, Library Ghost of Vinz Clortho uit op de Supernatural Entity-velden en red de stad! De laatste speler met weinig geld wint. Geschikt voor 2-6 spelers, speelduur van 60-120 minuten, inclusief speelbord, lopers, kaarten, dobbelstenen en spelgids. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Batterijen zijn nodig en inbegrepen.
Monopoly Ghostbusters Bordspel

Mevrouw Monopoly

Mevrouw Monopoly is een betoverende variant van het traditionele bordspel, waarin Mr. Monopoly's nicht de hoofdrol speelt. Ontdek iconische uitvindingen die zonder vrouwen nooit tot stand zouden zijn gekomen, zoals WiFi, chocolate chip cookies en kogelvrije vesten. Dit unieke spel biedt een primeur: voor het eerst verdienen vrouwen in Monopoly meer dan mannen. Maar je bepaalt zelf wie je wilt zijn! Het spel bevat ook opvallende speelfiguren die symbool staan voor de avontuurlijke geest van Mevrouw Monopoly. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar.
Mevrouw Monopoly

Monopoly Warhammer 40k

Ben je een fan van het Warhammer-spel? Dan is deze speciale Warhammer-editie van Monopoly perfect voor jou! Het bordspel bevat 6 pionnen, 22 eigendomsbewijzen, 2 dobbelstenen, 22 huisjes, 50 kaarten, speelgeld, een geldbak en spelregels. Geschikt voor 2-6 spelers vanaf 8 jaar en met een afmeting van 40 x 27 x 5,5 cm. Het spel is gemaakt van karton en is multicolor. Taal: Engels.
Monopoly Warhammer 40k

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Monopoly:

Ga op een avontuurlijke reis door een wereld van magie en monsters met de Monopoly Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves-game, geïnspireerd op de langverwachte D&D-film. Dit spannende bordspel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kan gespeeld worden met 2-5 spelers. Verken de betoverende Forgotten Realms terwijl je op zoek gaat naar waardevolle schatten en krachtige spreuken, maar wees op je hoede voor gevaarlijke monsters en mysterieuze tegenstanders. Verzamel zoveel mogelijk goud en zorg ervoor dat alle locaties veilig zijn om het spel te winnen. Bevat een spelbord, tokens, personagekaarten, avonturenkaarten, magie- en mysteriekaarten, Dungeon Master-kaarten, dobbelstenen, gouden munten en een spelgids. Perfect cadeau voor fans van Dungeons & Dragons en Monopoly.
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Monopoly:

Riverdale Monopoly

Verlies jezelf in de betoverende wereld van Riverdale met de nieuwe editie van Monopoly. Sluit je aan bij de geliefde personages zoals Veronica, Archie, Jughead, Betty, Cheryl en Pop terwijl je strategisch handelt, onderhandelt en de stad probeert te leiden. Breid je imperium uit, eis Riverdale op en laat je tegenstanders failliet gaan met huurverhogingen. Deze editie bevat een Riverdale speelbord, 6 unieke pionnen en alle benodigdheden om het spel te spelen. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 15 jaar oud.
Riverdale Monopoly

Monopoly Teenage Mutant Ninja Turtles Bordspel

Ga mee met de Teenage Mutant Ninja Turtles in hun avontuurlijke nieuwe Monopoly-editie! Reis het spelbord rond, investeer in bezittingen en laat je tegenstanders failliet gaan. Ontdek of je zo moedig bent als Michelangelo, zo slim als Donatello of zo wijs als Splinter. Deze volledig Nederlandstalige editie bevat speciaal ontworpen speelgeld en zes unieke speelstukken. De vertrouwde Algemeen Fonds en Kanskaarten zijn hier omgevormd tot Vijanden en Bondgenotenkaarten. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar oud.
Monopoly Teenage Mutant Ninja Turtles Bordspel

Gremlins Monopoly

Ontdek het charmante Kingston Falls in Gremlins Monopoly! Verken deze rustige stad en investeer in beroemde locaties, maar pas op voor de binnenvallende Gremlins! Bezoek het politiebureau, de beroemde bioscoop en zing een kerstlied voor mevrouw Deagle. Investeer in maffe uitvindingen van Peltzer en stel een speciale vraag in Dorry's Tavern. Koop kerstverlichting en kerstdisplays en laat je tegenstanders failliet gaan terwijl je de beste plekken in Kingston Falls verovert. Deze spannende editie bevat een spelbord, tokens, kaarten, geld, huizen, hotels, dobbelstenen en instructies. Bereid je voor op een avontuur vol mysterieuze wezens!
Gremlins Monopoly

Monopoly John Deere Engelse Versie

Beleef het boerenleven met het speciale John Deere thema van Monopoly. Verzamel hectares en ruil ze in voor schuren om je winst te vergroten. Deze Engelstalige editie zorgt voor veel plezier met humor en leuke weetjes. Speel met maximaal 6 spelers en kies uit verschillende pionnen zoals een tractor, maiskolf, maiskneuzer, bulldozer, varken of koe. Het strategische spel is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar. De doos bevat een speelbord, pionnen, dobbelstenen, speelkaarten en een handleiding. Met een gewicht van 1 kg is het materiaal gemaakt van karton en kunststof. Uitgebracht in 2021 voor kinderen en volwassenen.
Monopoly John Deere Engelse Versie

Monopoly Minions Verschrikkelijke Ikke Kinderspel

Het bekende Monopoly spel is terug in een maffe Verschrikkelijke Ikke versie! Verzamel Bananen-biljetten en koop al je favoriete Verschrikkelijke Ikke plekjes. Met de draaiwijzer verplaats je je Minion over het bord. Onderhandel, koop en verkoop om het mafste Monopoly spel ooit te winnen. Deze Verschrikkelijke Ikke 2 versie zit vol stoute, gekke Minion pret. Verzamel de exclusieve Minions en word Gru's lievelings-Minion! De doos bevat een speelbak, 4 Minion pionnen, een draaiwijzerbol, een speelbord, cupcakes, ijscoupes, eigendomsbewijzen, Kanskaarten en Bananen-biljetten. Geschikt voor 2 tot 4 spelers, vanaf 5 jaar oud, met een speeltijd van ongeveer 30 minuten.
Monopoly Minions Verschrikkelijke Ikke Kinderspel

Monopoly Eternals

Dit Monopoly-bordspel: Marvel Studios' Eternals Edition daagt spelers uit om eigendommen te beschermen en huur te innen van mede-Eternals met kosmische energie-eenheden. Met 10 unieke Monopoly Eternal-stukken met Super Hero-vaardigheden kunnen spelers het spelverloop veranderen. De laatste speler met kosmische energie-eenheden wint! Dit spel is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar.
Monopoly Eternals

Monopoly Dogs

Ontdek een nieuwe en leerzame twist aan het klassieke spel Monopoly met de Dogs Edition! Deze Engelstalige editie laat je de wereld van de honden verkennen terwijl je probeert om een hondenfluisteraar te worden. Verzamel hondenrassen, bouw hondenuitlaatgebieden en verbeter je vaardigheden in het trainen van honden om vooruit te komen in het spel. Met unieke eigendomskaarten en hondenfiches is deze editie speciaal ontworpen om liefhebbers van honden te fascineren. Dit spel is perfect voor gezinsavonden en garandeert plezier voor iedereen!
Monopoly Dogs

Roald Dahl Monopoly

Beleef de magie van Roald Dahl's meest geliefde verhalen in deze speciale editie van Monopoly. Tour door iconische locaties zoals de Willy Wonka-fabrieken en Crunchem Hall, terwijl je investeert in chocolade-imperiums en vreemde gebouwen. Deze unieke editie is speciaal ontworpen voor Roald Dahl-fans en bevat alle iconische illustraties van Quentin Blake. Met aangepaste tokens, spelbord, kaarten en geld, zal dit spel zeker de fantasie prikkelen van zowel jonge als oude fans van Roald Dahl.
Roald Dahl Monopoly