Uncategorized

Beste fantasy bordspellen

DeSpellenWereld

Wil je meeslepende avonturen beleven en je fantasie de vrije loop laten? Zoek niet verder! Hier vind je een overzicht van de beste fantasy bordspellen die je absoluut niet mag missen. Van epische queesten tot magische wezens, deze bordspellen zorgen voor spannende speelervaringen en brengen je in een betoverende wereld vol intrige. Dompel jezelf onder in de fantasierijke werelden van deze spellen en ontdek een nieuwe dimensie van plezier en verbeelding.

30 Seconds ® Bordspel

Speel het spectaculaire partyspel 30 SECONDS® met teams en race naar de finish. Perfect voor grote groepen op feestjes. Beschrijf zoveel mogelijk begrippen op een kaartje binnen 30 seconden om vooruit te gaan op het speelbord. Een dobbelsteen kan het spel nog spannender maken. 30 SECONDS® is een uitdagend spel dat snelle denkers en sprekers garandeert urenlang speelplezier met familie en vrienden. Het wordt zeker supergezellig!
30 Seconds ® Bordspel

30 Seconds ® Junior Bordspel

De speciale kindereditie van dit spectaculaire partyspel voor teams is perfect voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. In dit spel speel je in teams en probeer je binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je raadt, hoe verder je op het speelbord mag vooruitgaan. Met een dobbelsteenworp kan er nog verandering zijn. Het team dat als eerste de finish bereikt, wint. Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor kinderen, waardoor ze nu ook waardige tegenstanders kunnen zijn!
30 Seconds ® Junior Bordspel

30 Seconds Uitbreiding

Met deze uitbreiding voor het spel 30 Seconds voeg je nog meer variatie en uitdaging toe aan je speelervaring! De set bevat maar liefst 240 kaarten en 2400 begrippen, waarvan meer dan 1000 nieuwe. Oude begrippen zijn opnieuw gecombineerd, zodat ervaren spelers geen voordeel meer hebben. Met deze upgradeset kun je opnieuw genieten van dit spectaculaire partyspel voor teams!
30 Seconds Uitbreiding

Arkham Horror The Card Game

Ontdek de gevaarlijk dunne grenzen tussen werelden in Arkham Horror: The Card Game, een meeslepend horror kaartspel gebaseerd op het werk van Lovecraft. Werk samen met één of twee andere onderzoekers (of tot vier met twee core sets) om mysteries en samenzweringen te ontrafelen terwijl de Ancient Ones proberen onze wereld binnen te dringen. Elke beslissing die je neemt heeft consequenties en jouw avontuur strekt zich uit over meerdere campagnes. Deze mix van kaartspel en rollenspel dagen je uit om je persoonlijke demonen te overwinnen.
Arkham Horror The Card Game

Azul

In het tactische bordspel Azul maak je de muren van het koninklijk paleis van koning Manuel I mooi met kleurrijke tegels. De koning was onder de indruk van de prachtige Azulejos tegels die hij in het Alhambra in Zuid-Spanje had gezien en wil nu zijn eigen paleis versieren. Het spel is abstract en strategisch, stimuleert kritisch denken en creativiteit. Het is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar en duurt ongeveer 40 minuten. Verzamel de juiste tegels en plaats ze op je spelbord om te concurreren en de mooiste muur te maken.
Azul

Catan Basisspel

Dit is de nieuwste editie van het bekende handelsspel Catan. Het spel is geüpgraded met miniaturen en een volledig aangepast artwork, waardoor je nog meer wordt ondergedompeld in de wereld van Catan. Het werd in 1999 verkozen tot Speelgoed van het Jaar en is leuk voor iedereen dankzij de interactie, het gelukselement en de tactische mogelijkheden. Bouw dorpen, steden en straten op een variabel speelbord met verschillende landschappen en handel met de bank of je medespelers. Verzamel grondstoffen, speel ontwikkelingskaarten en verdien punten om als eerste 10 punten te behalen en het spel te winnen.
Catan Basisspel

Cluedo Leugenaars Editie

Ontdek de waarheid in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel! Spelers gebruiken onderzoekskaarten om te achterhalen wie Dr. Black heeft vermoord. Maar er is een twist - spelers kunnen liegen! Kies een kaart en overtuig de andere spelers dat je de waarheid spreekt. Als iemand twijfelt, kunnen ze je ontmaskeren met de leugenaarsknop. Word je betrapt op een leugen of vertel je de waarheid? Hoe dan ook, een bewijskaart wordt onthuld en brengt je dichter bij de oplossing. Kijk in de dossierenvelop om jouw beschuldiging te uiten en win het spel! Hasbro Gaming - de beste keuze voor bordspellen.
Cluedo Leugenaars Editie

De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

In dit tactische familiespel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden, combineert het beproefde deckbuildingssysteem met het populaire "push your luck" mechanisme. Kakelenburg is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor wonderdoktoren en beunhazen, waar iedereen zijn eigen drankjes brouwt tegen allerlei kwaaltjes. Spelers trekken ingrediënten uit hun eigen voorraadbuidel totdat ze denken dat hun drank perfect is, maar voorzichtigheid is geboden om de drank niet te laten ontploffen. Door op tijd te stoppen en ingrediënten te kopen, kunnen spelers hun voorraadbuidel verbeteren en meer punten verdienen. Dit spel biedt oneindige variatie en is een perfecte combinatie van strategie en geluk.
De Kwakzalvers van Kakelenburg Bordspel

De slimste mens ter wereld

Speel de populaire tv-quiz De Slimste Mens Ter Wereld en ontdek wie van jullie de Slimste is. Het bordspel bevat alle elementen van de tv-quiz, inclusief de bekende rondes zoals de Ronde 3-6-9 en de Ronde Open Deur. Los de Puzzel op terwijl je secondes wegtikken en laat zien hoeveel goede antwoorden je weet in de Ronde Ingelijst. Daarna volgt de spannende Finale, waarbij je je tegenstander naar 0 seconden moet spelen. Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden zorgt De Slimste Mens Ter Wereld voor uren spelplezier!
De slimste mens ter wereld

Dixit Basisspel

Laat je fantasie de vrije loop met het educatieve spel Dixit! Het spel draait om het inschatten van je medespelers en het interpreteren van prachtige, sprookjesachtige kaarten. Met weinig spelregels is het snel te leren en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dixit stimuleert de creativiteit en fantasie, en is eenvoudig herspeelbaar. De speldoos heeft zelfs ruimte voor 2 uitbreidingen! Voor 3 tot 6 spelers en een speelduur van 30 minuten.
Dixit Basisspel

Eldritch Horror

Fantasy Flight Games Eldritch Horror is een rollenspel met een speeltijd van maximaal 240 minuten. Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het wordt geleverd in een gesloten doos en bevat 1 stuk. Gemaakt door Asmodee en uitgegeven door Arkham Horror, met leverancierscode HE564.
Eldritch Horror

Escape Room The Game Startersset

Beleef de spanning van een escape room in je eigen huis met de Escape Room The Game Startersset! Los puzzels op en ontsnap uit vier verschillende avonturen binnen een uur. Geschikt voor 3-5 spelers vanaf 16 jaar, draait dit spel om teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit en oog voor detail. Wordt het jouw team om op tijd te ontsnappen? Met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren en de titel van Speelgoed van het Jaar is dit spel een must-have voor liefhebbers van uitdagende spellen. De set bevat een klok voor extra spanning.
Escape Room The Game Startersset

EXIT - De Verlaten Hut Breinbreker

Escaperoom-spel EXIT: De Verlaten Hut is een uitdagend coöperatief spel waarbij je binnen anderhalf uur moet ontsnappen uit een verlaten boshut. Los alle puzzels op en kraak alle codes om te kunnen ontsnappen. Het spel vereist logisch denken en doorzettingsvermogen. Mocht je er echt niet uitkomen, zijn er tipkaarten beschikbaar. Dit spel is maar één keer speelbaar, omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. EXIT: De Verlaten Hut biedt een intense puzzel- en speelervaring en is vooral geschikt voor gevorderde puzzelaars en escape room-liefhebbers.
EXIT - De Verlaten Hut Breinbreker

Clown Games Keezenspel

Het Hollands en gezellig Keezenspel van Clown is een combinatie van Mens Erger Je Niet en pesten. De spelkaarten bepalen wat je met je pion mag doen. Zorg ervoor dat je als eerste je pionnen op de thuishonken hebt en voorkom met pestkaarten dat je tegenstanders hetzelfde doel bereiken! Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar, met een tweezijdig Keezen bordspel, 6 pionnen en 78 kaarten in de inhoud.
Clown Games Keezenspel

In Round Schaakbord met Schaakstukken Hout Schaakspel Voor Volwassenen

Ben jij een fan van bordspellen en houd je van hersenkrakers? Dan is schaken de perfecte hobby voor jou! Daag je vrienden of familie uit voor een 1-op-1 potje en word misschien wel de nieuwe Nederlands kampioen schaken. Schaken is het meest klassieke bordspel naast dammen en zorgt voor een gezonde uitdaging voor je brein. Het is geschikt voor zowel jong als oud en ideaal om saaie momenten door te komen. Met deze set ben je altijd en overal klaar voor een spannend potje schaken.
In Round Schaakbord met Schaakstukken Hout Schaakspel Voor Volwassenen

Mansions of Madness

De tweede editie van Mansions of Madness is verschenen! Dit coöperatieve bordspel speelt zich af in het Eldritch Horror en Elder Sign universum. Deze speciale editie maakt gebruik van een app die gedownload kan worden op iOS en Android. Met deze app kun je verschillende scenario's stap voor stap doorlopen. Een absolute topper onder de bordspellen!
Mansions of Madness

Mens Erger Je Niet!

Mens Erger Je Niet! is het meest bekende en vermakelijke spel voor regenachtige zondagmiddagen. Met de originele uitvoering van dit spel kun je altijd plezier hebben. Het tweezijdig bedrukte speelbord is geschikt voor zowel kleinere als grotere gezelschappen, met respectievelijk 4 en 6 spelers. Er zijn meerdere versies van Mens Erger Je Niet beschikbaar, dus speel ze allemaal! De inhoud van dit spel bestaat uit een spelbord, 24 houten pionnen, een houten dobbelsteen en spelregels. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.
Mens Erger Je Niet!

Monopoly Classic

Word de winnaar van het beroemde Monopoly Classic bordspel, waarin je alles kunt bezitten! Dit spel staat garant voor plezier met familie en vrienden en is een ware klassieker. Met de toevoeging van de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan de pionnenfamilie is dit vernieuwde spel nog leuker geworden. Koop straten, bouw huizen en hotels en word de ultieme rijkdom. Met tactiek, maar ook een beetje geluk, kun je groot worden. Het spel bevat een speelbord, pionnen, eigendomsbewijzen, kans- en Algemeen Fonds kaarten, huizen, hotels, dobbelstenen, speelgeld en spelregels. Geschikt voor 3-6 spelers vanaf 8 jaar en duurt ongeveer 60 minuten.
Monopoly Classic

Identity Games Monopoly Efteling

Ontdek de Efteling op een betoverende nieuwe manier met deze Nederlandse editie van Monopoly. Word de directeur van de Wereld vol Wonderen en zorg voor het succes van het park. Breng de gasten naar bekende attracties en bied sprookjesachtige overnachtingen aan met huisjes en hotels. Gebruik de Kleine Boodschap- en Schatkistkaarten om je missie te volbrengen, maar let op voor onverwachte gevaren. Laat de bezoekers genieten van jouw park en win het spel! (85 woorden)
Identity Games Monopoly Efteling

Monopoly Slechte Verliezers

Verras jezelf met het nieuwe Monopoly spel voor slechte verliezers! Dit grappige spel draait de rollen om, waardoor de verliezers de winnaars worden. Verdien geld door typische frustrerende situaties zoals naar de gevangenis gaan, huur betalen of bankroet gaan. En als je echt in de problemen zit, kun je je herpakken met de Mr. Monopoly-pion die je voordelen geeft ten opzichte van andere spelers. Speel dit spel vanaf 8 jaar en ervaar een unieke avond met familie en vrienden. Hasbro, Parker Brothers en Monopoly zijn geregistreerde handelsmerken van Hasbro.
Monopoly Slechte Verliezers

Mysterium

In het coöperatieve spel Mysterium moeten spelers de moord oplossen en de geest rust geven. Een speler neemt de rol van de geest op zich en de anderen worden mediums. De geest deelt details van de moord aan de hand van prachtig geïllustreerde kaarten. De mediums moeten deze kaarten gebruiken om te ontdekken waar de moord plaatsvond, welk wapen werd gebruikt en wie de moordenaar is. Het spel zit vol intriges en vereist hersenkrakers. Geschikt voor 2 tot 7 spelers vanaf 10 jaar oud. Speelduur is ongeveer 45 minuten.
Mysterium

Pandemic

Strijd tegen dodelijke wereldziektes in Pandemic! Als lid van een eliteteam moet je hotspots behandelen en onderzoek doen naar genezingen voordat het te laat is. Het strategische en coöperatieve spel daagt spelers uit om hun hersenen te kraken. Geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar oud, met een speelduur van 45 minuten. Op het bord vind je wereldsteden die worden geteisterd door de ziektes. Elke beurt heeft een speler vier acties om te reizen, behandelen, genezen en onderzoeksstations op te zetten. Red de mensheid nu!
Pandemic

Reuze Ganzenbord

Dit Reuze Ganzenbord is een indrukwekkende versie van het klassieke spel, met grote houten ganzen en een speelbord van maar liefst 52x68 cm! De set bevat een reuzenspeelbord, 6 grote houten ganzen, 2 dobbelstenen en spelregels. Geniet van urenlang speelplezier met deze gigantische editie van Ganzenbord!
Reuze Ganzenbord

Risk

Breid je macht uit in het strategische spel Risk! Nu met geüpgrade figuren en vernieuwde Missiekaarten. Het doel van het Risk spel is simpel: verover de gebieden van je tegenstanders door een sterk leger op te bouwen, je troepen te verplaatsen en de strijd aan te gaan. Kun jij de hele wereld veroveren? Inclusief speelbord, legers met 40 infanterie, 12 cavalerie en 8 artillerie speelstukken, 56 RISK kaarten, 1 kartonnen doos, 5 dobbelstenen, 5 kartonnen legerkisten, en spelregels. Geschikt voor spelers vanaf 10 jaar, 2 tot 8 spelers, speeltijd ongeveer 2 uur.
Risk

Robinson Crusoe Adventures on the Cursed Island

Beleef een opwindend avontuur in "Robin Crusoe Adventures on the Cursed Island". Overleef als schipbreukeling op een verlaten eiland door uitdagingen aan te gaan, onderdak te bouwen, voedsel te vinden en tegen wilde beesten en het weer te vechten. Ontdek de geheimen van het eiland terwijl je alles probeert te overleven. Deze nieuwe Engelse editie van het bordspel bevat extra onderdelen, een zevende scenario en een Engels spelregelboek. Bewonder het prachtige nieuwe artwork van Vincent Durait op de voorkant van de doos. Dit is de tweede editie van het spel!
Robinson Crusoe Adventures on the Cursed Island

Goliath Rummikub The Original Classic

Rummikub The Original is het bekende spel waarbij je cijferreeksen maakt met gekleurde cijfers op je plankje. Wie weet de slimste combinaties te leggen en als eerste alle steentjes op tafel te hebben? Dit spel combineert inzicht, durf en tactiek. Het bevat 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13, waarvan je het doel is om ze als eerste kwijt te raken. Leg reeksen van dezelfde cijfers in verschillende kleuren of een oplopende reeks van dezelfde kleur. Gebruik de handige jokers als troef.
Goliath Rummikub The Original Classic

Wie is het?

Raad en win met het originele Wie is het? raadspel! Terug naar de staande spelcassettes, wie is het? gaat ouderwets, zonder vasthouden. Kies een geheime figuur en ontdek met ja- en nee-vragen wie de tegenstander heeft gekozen. Wees voorzichtig, bij een foute gok verlies je! Organiseer ook een toernooi, de eerste speler die 5 keer wint is de kampioen van Wie is het? Voor 2 spelers vanaf 4 jaar. Spelduur: 15 minuten. Montage vereist volwassene.
Wie is het?